Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Patrik Laine shoots, he scores! – suomalaisen supertähden ura NHL:ssä

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Niksi, 20.10.2016 klo 09.29.

 1. Ippenator Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi, Ilves, Winnipeg, Minnesota ja Carolina
  Lainaus:
  Bergeron myös pelasi vielä Laineen ketjukavereitakin parempien pelaajien kanssa. Itse ainakin pidän Marchandia hitusen vielä Scheifelea parempana ja Pastrnak nyt ainakin on selvästi parempi pelaaja kuin Ehlers tai kukaan muukaan Laineen kanssa viime kaudella pelannut laituri.
   
 2. Mäntylä #18 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Panthers, Venäjä
  Lainaus:
  Oleellisempi kysymys lienee kuinka monta maalipaikkaa Laine/Bergeron tarvitsee tehdäkseen maalin. Tuo maalipaikkojen määrä kertoo lähinnä ketjun tasosta. Vähän kuin +/- tilasto.
   
 3. Rat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  -
  Asiaa voidaan miettiä myös tältä kantilta:
  JOS 20v pelaaja pokkaa Rocket Richard Trophyn ensi kaudella, ja solmii seuraavan pitkän sopimuksensa sen jälkeen, paljonko sen pitäisi olla per vuosi?

  En väitä että Laine sitä voittaa mutta väitän ettei se kaukana ole.
  Eihän sellainen kaveri voi solmia mitään seitsemän millin jämäsopparia nykyisten sopimusten valossa, eihän?
   
 4. teppana Jäsen

  Kyllä ehdottomasti Laine omaa paremmat taidot hyökkäyspäässä kuin Bergeron. Tämän takia tuleekin saamaan arvokkaamman sopimuksen. Ei siinä, Bergeron on ehdottomasti yksi liigan parhaita senttereitä vaikka ei aivan siellä kärkipäässä pisteiden valossa ole. Mutta ei ole mitään mieltä edes lähteä näitä kahta pelaajaa keskenään vertailemaan. Jos ajatellaan että osaaminen jään jokaisella sentillä tekee pelaajasta "monipuolisen" niin kyllähän Bergeron Lainetta "monipuolisempi" on. Jostain syystä ne on nämä yksipuoliset hyökkäävät pelaajat jotka niitä henkilökohtaisia pystejä pokkaa, tienaa isoimmat millit ja panee parhaat mimmit.

  Joku tässä jo Ovechkinista mainitsi yksipuolisena pelaajana ja täytyy kyllä sanoa että viime kaudella mies oli enemmänkin turhake kuin hyöty joukkueelle. Kun niitä maaleja tuli liukuhihnalta niin ei tuo monipuolisuus niin paljoa painanut. Mutta nyt kun jäädään selvästi alle 40 häkin niin pitäisi löytyä edes jonkinlaista halua pelata kokonaisvaltaisemmin. Joskus aikoinaan Ovechkin olikin yksi liigan parhaita laitureita syöttämään ja tekemään peliä, tämä taito tuntuu kadonneen muutama vuosi sitten. Mutta ei Great8:istä sen enempää.
   
 5. teppana Jäsen

  Lainaus:
  Jos maalipörssin voitto napsahtaa niin sitten soppari on sen mukainen. Sinne on vielä kuitenkin matkaa. Mahdollisuudet on ja pidetään peukkuja.
   
 6. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Ensin pitää ymmärtää sana monipuolinen. Monipuolinen pelaaja osaa pelata monessa eri roolissa, esim. alivoima, ylivoima, jarrukenttä, hyökkäävä kentällinen. Vielä parempaa, jos taipuu useampi pelipaikka. Monipuolinen pelaaja helpottaa valmentajan ketjujumppaa, kun homma toimii roolissa kuin roolissa.

  Lainetta voi vielä hyvällä omalla tunnolla sanoa yksipuoliseksi NHL-tasolla. Laita- ja kulmapelaaminen sekä maalineduspelaaminen olivat lähes olemattomia viime kaudella, joten kenttä pitää roolittaa tämän mukaan. Onneksi nämä puutteet johtuvat suurelta osin fysiikasta, joten harppauksia on tulossa.
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän tämä on, mutta olisi kiva kuulla mouhijärveläisarmeijan @bebeto , @Divarijyrä , @Mäntylä #18 mielipiteitä. Vieläkö kiljutte kuorossa Selke Trophya Lainelle vai poistutteko hiljaa takavasemmalle tajuamaan, että ilman Tappara-laseja Laineesta ei saa monipuolista vielä tekemälläkään? Asiaa kun on päässyt hetken miettimään, niin varmasti tajuaa missä Laineen kanssa vielä mennään.
   
 8. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  Lainaus:
  Kerropas jukuripässinpää, missä joku on vaatinut Selkeä Laineelle?

  Lainetta ei tosiaan kannata Bergeroniin verrata, mutta "yksipuolinen" on melko lailla kärjistystä sekin. Siitä saa käsityksen, että Laine osaa vain laukoa lötää pussiin. Väläyttelihän tuo viime kaudella taitojaan myös syöttämisessä / pelinrakentamisessa, kiekon suojaamisessa, taklauspelissä, takakarvaamisessa jne., vaikka toki monissa näissä on parannettavaakin. Kiekon kanssa Laine pystyy temppuihin, joihin kovin suuri osa NHL-pelaajista ei pysty.

  On se nyt vaikeaa, kun Suomesta vihdoin tulee täysiverinen maalintekijä sitten Selänteen, niin itketään, kun ei ole monipuolinen. Voi hellanlettas. Taitaa tosiaan ongelma olla se, että on Tapparan kasvatti? Laine on nuori pelaaja ja tulee varmasti kehittämään myös puolustustaitojaan.

  Voin lyödä kanssasi vetoa, että Laineen seuraavan sopparin AAV alkaa vähintään kutosella, oli sen pituus mitä tahansa. Toki ensi kausi määrittää paljon, mutta olen valmis lyömään vedon vaikka heti.
   
 9. Zohan Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän ongelmana ole se, että hän on suomalainen.
   
 10. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Veikkaisin tätä hevosta myös. Jos kysymyksessä olisi Patrick Lane Saskatschewanista niin hän olisi täällä Jumalasta seuraava ja täydellinen esimerkki siitä, mihin me suomalaiset emme vaan ikinä tule pystymään...
   
 11. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Laine oli viime kaudella ikäisekseen (18v) erittäin monipuolinen pelaaja joka kehittyi kauden mittaan erityisesti kiekottomassa pelissä. Maalintekotaidon lisäksi hän näkee jään hyvin, osaa syöttää ja tehdä peliä, taklaa kovaa ja mielellään. Tuo sinun Tappara-antipatiasi saa suorastaan huvittavia mittasuhteita välillä. Patrik Laine ja Sasha Barkov on parasta mitä tästä maasta on tullut vuosikymmeneen jääkiekon saralla. Asiaa kun on päässyt hetken miettimään niin Laineen yli 40 maalia ensi kaudella kuulostaa realistiselta.
   
 12. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  No se on sinun ongelmasi, jos saat käsityksen että hän osaa vain laukoa. Monipuolisille pelaajille, jotka pelaavat laadukkaasti kahteen suuntaan ja pystyy pelaamaan paikkaa kuin paikkaa maksetaan enemmän kuin... miten sen nyt sanoisi ilman sinun suuttumistasi.... puhtaalle laiturille, joka pelaa hyvin vain toiseen suuntaan.

  Lainaus:
  Hauskaa tuo jatkuva "koska on suomalainen" -vikinä. Sanoin, että Laine on Stamkosin tavoin yksipuolinen pelaaja. Onko Stamkoskin suomalainen? Jos kysymyksessä olisi Severi Simonkoski Valkeakoskelta, täällä itkettäisiin kuinka Stamkosta haukutaan yksipuoliseksi. Nyt saa lukea vain siitä, että Lainetta kiusataan.

  Lainaus:
  Onko Stamkos Tapparan kasvatti myös? Ei Laineesta tee yksipuolista se että on Tapparan kasvatti vaan se, millainen pelaaja hän on. Vaikuttaa kyllä siltä, että monen mielestä Laine on monipuolinen juuri siksi, että hän on Tapparan kasvatti. Sinäkin säästäisit itkusi, jos nyt puhuttaisiin vaikkapa Ässien kasvatista, mutta kun joku sanoo Tapparan kasvatista jonkun "pahan" sanan niin ollaan niin vihaista poikaa, että.

  Lainaus:
  Se on erittäin kiva juttu, mutta kuten tuossa ylempänä mainittiin: "monipuolinen pelaaja osaa pelata monessa eri roolissa, esim. alivoima, ylivoima, jarrukenttä, hyökkäävä kentällinen. Vielä parempaa, jos taipuu useampi pelipaikka." Laine on puhdas hyökkäävän ketjun laituri. Minun päähäni ei mene ajatus, että "osaa laukoa, osaa syöttää = on monipuolinen", kun kaukalossa on kaksi päätä. Ossi-Petteri Grönholm osaa taklata, blokata, siivota maalinedustaa ja antaa helpon pakki-pakki-syötön, mutta ei hän silti monipuolinen pelaaja ole.

  EDIT: Laineen vahvuudet eivät ole kahden suunnan pelaamisessa. Kahteen suuntaan laadukkaasti pelaavat pelaajat ovat monipuolisia. Laine ei ole monipuolinen. Tähän ei vaikuta se mitä passissa lukee tai mikä on kasvattajaseura. Jos olet eri mieltä, niin sitten olet, mutta älä suutu jos joku ei ole samaa mieltä kanssasi. Olisi kuitenkin hauska tietää, että missä tämä laadukas kahden suunnan pelaaminen on näkynyt.
   
  Viimeksi muokattu: 15.07.2017 klo 10.45
 13. mjr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet
  Lainaus:
  Tuota, jos ajatellaan Laineen ikää, potentiaalia ja tähänastisia suorituksia niin negatiivisen kautta lähteminen tuntuu ainakin jotenkin, hmm, erehtymättömän suomalaiselta... Mutta kukin tyylillään ja arvostelukyvyllään.
   
 14. Mac^ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampereen Tappara & Suomi lajista riippumatta
  @Ralph Laine on Jetsin top-6 laituri ja olisi sitä monessa muussakin joukkueessa. Hän on joukkueensa paras maalintekijä 19-vuotiaana ainakin hyökkäyspelissään suht monipuolinen. Maalinteko on jääkiekon on tärkein taito. Toki muutakin tarvitaan, mutta kuten todettua, Laine osaa muutakin.

  Tarvitseeko puhtaan sniperin olla Bergeronin kaltainen oman pään pelaaja? Omassa roolissaan Laine on jo nyt Liigan parhaita. Kyllä noista taidoista tullaan maksamaan enemmän kuin 4 M kaudessa, varsinkin nyt, kun palkat alkavat olemaan todella korkeita.

  Kysytään nyt suoraan: lähdetkö vetoon siitä, että Laineen seuraavan sopimuksen AAV:n ensimäinen luku on vähintään 6? Voit vastata vedonlyöntiketjuun, jos haluat.

  Lainaus:
  Näin se valitettavasti on. Onneksi yhä enemmän ajatellaan positiivisen kautta, mutta sitten on näitä Ralpheja ja VilleLeinoja, joille suomalaisuus on tae siitä, että ei se mitään osaa. Keskustelua lienee sen enempää turha jatkaa, kun tuo alkaa lähentelemään jo trollauksen rajoja.
   
  Viimeksi muokattu: 15.07.2017 klo 10.56
 15. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Perustelin, miksi uskoisin Laineen tämän kauden näytöillä saavat noin 4,75 miljoonan dollarin siltasopimuksen. Jos hän olisi noin 65 tehopisteen sentterilaituri, joka on hyvä puolustuspäässä, hän saisi enemmän. Mutta kun hän ei ole, niin hän ei saisi.

  Lainaus:
  Katsopas vain, kutsuit häntä "puhtaaksi snaiperiksi". Nyt minä suutun! Kutsuit häntä puhtaaksi snaiperiksi vain koska on suomalainen, Tapparan kasvatti jne.

  Hän on puhdas snaiperi eli yksipuolinen pelaaja. Ja olkoot, ei jokainen pelaaja voi olla monipuolinen. Mutta ei siitä kannata hermostua, että Laine ei ole monipuolinen. Monipuolisemmille pelaajille maksetaan enemmän juuri siksi, että ovat monipuolisia. Ei Bergeron saisi niin paljon palkkaa kuin nyt saa, jos ei olisi niin monipuolinen.

  En ymmärrä mihin "roolissaan parhaita", "19-vuotias", "top-6-laituri" liittyy mihinkään. Ei nämä tee pelaajasta monipuolista. Vaikka Laine olisi 12-vuotias ja tekisi 100 maalia kaudessa, mutta ei osaisi puolustaa, niin ei hän silloinkaan olisi monipuolinen.

  Lainaus:
  Sanoin, että toistaiseksi nähdyn perusteella antaisin Laineelle noin neljän miljoonan siltasopimuksen (korjasin myöhemmin noin 4,75 miljoonaan). Se, miten hän pelaa kahdella seuraavallakin kaudella vaikuttaa käsittääkseni aika paljon tulevan sopparin arvoon, joten en ala tällaisia vetoja lyömään. Kun en ole missään vaiheessa veikannut hänen uudesta sopimuksesta mitään, vaan kertonut mitä uskoisin hänen saavan jos hänen sopparinsa olisi päättynyt kauden 2016-17 jälkeen.

  Lainaus:
  Eli sinä luulet tosissasi, että en pidä Lainetta monipuolisena koska on suomalainen? Oikeasti? Jos jollain kanadalaisella olisi nämä Laineen ominaisuudet, niin pitäisin häntä monipuolisena? Niinkö oikeasti luulet? Ja silti väität minua trolliksi, vaikka itse tosissasi luulet tällaisia harhoja?

  Lähinnä hauskaahan se on, että kutsutaan trolliksi jos ei pelkästään kehu Tapparan kasvattia. Jos kehtaan väittää, että Haapala ja Laine eivät taistele ensi kaudella Selke Trophysta, olen trolli.
   
  Viimeksi muokattu: 15.07.2017 klo 11.10
 16. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Laineen heikkous ei ole kahden suunnan pelaamisessa. Sinun hehkuttamasi Bergeron teki tulokaskaudellaan 71:a ottelussa 16+23=39 +5 , Laine 73:a ottelussa 36+28=64 +7. Ensinnäkin on hölmöä vertailla laituria ja sentteriä keskenään mutta onko tosiaan niin että jos joku osa-alue ei ole vahvuus niin se on heikkous? Mitään välimuotoa ei ole? Bergeron ei ole monipuolinen pelaaja koska ei ole tehnyt ammattilaisurallaan koskaan 36:a maalia kaudessa, yhtä hyvä argumentti kuin sinun horinasi. Btw, Juuse Saros on kääpiö. :-)
   
 17. teppana Jäsen

  Voi luoja mitä vänkäämistä. :D

  65 pisteen laituri ei kuvaa Lainetta kovin hyvin, ottaen huomioon että hän pelasi 73 ottelua. Kyllä jokainen GM ja asiansa osaava agentti neuvotteluissa katsoo muutakin dataa kuin pelkästään piste-saraketta. Sopimuksia ei tietenkään tehdä yhden kauden perusteella, mutta maalipörssin 7 sija ja per peli 4 sija sijoittuen myös tasan Tyler Seguinin kanssa piste per peli sarakkeessa (20:nes) on jo itsessään yli 4.75 miljoonan diili.
   
 18. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Ymmärrätkö itsekään mitä kirjoitat? Tekeekö se vuoden Laineesta monipuolisemman jääkiekoilijan kuin Bergeron, että Laine teki enemmän pisteitä? Jos näin luulet, niin pihalla olet tapasi mukaan. Pelaaja voi olla monipuolinen, vaikka piste-ennätys olisi 50 tehopistettä. Pelaaja voi olla yksipuolinen, vaikka piste-ennätys olisi sata tehopistettä.

  On kyllä hauskaa, miten jotkut eivät kestä sitä, että en kutsu Lainetta monipuoliseksi. Mutta samalla ei ole itsellään mitään perustetta sille, miksi Laine olisi monipuolinen. Väitän, että Laine ei ole hyvä kahden suunnan pelaaja. Oletko bebeto samaa mieltä? Jos olet, niin mikä sinua niin kovasti itkettää, että totean asian? Jos olet eri mieltä, niin kysyn, missä tämä hyvä kahden suunnan pelaaminen näkyy.

  Veikkaan, että et vastaa mitään muuta kuin korkeintaan Bergeronin kauden 2001-02 juniorisarjan tehoja, mutta kysyn silti.

  Kysyn yleisesti muiltakin, että mikä siinä harmittaa, etten kutsu Lainetta hyväksi kahden suunnan pelaajaksi? Uskaltaako joku rehellisesti vastata muutenkin kuin "suomalainen"-, "Tappara"- tai "trollIi" -kommentilla?
   
 19. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Missä siis mielestäsi on Patrik Laineen heikkous jääkiekkoilijana? Kyllä minäkin äkkiseltään sanoisin että kahden suunnan pelaaminen on Laineen suurin heikkous, mutta tässä vaiheessa toki on hyvä muistaa että joukkueessa on se 17 muutakin kenttäpelaajaa jotka voi sitten paikata sitä Laineen heikkoa kahden suunnan peliä, kuhan Pate vaan tekee sen oman osansa eli laittaa kiekkoja maaliin.
   
 20. teppana Jäsen

  Lainaus:

  Ei se minua ainakaan haittaa. Enemmänkin vaivaa tuo tahallinen yksinkertaistaminen pisteiden suhteen. Jos NHL:ssä käytäisiin sopimusneuvottelut ensimmäisen kauden jälkeen niin voit olla varma että missään neuvotteluissa Lainetta ei kuvailtaisi "yksipuolinen 65 pisteen laituri". Ensinnäkin, Laine on maalintekijä ja hyökkäävä top-6 laitahyökkääjä jonka potentiaali on All-Star tasoa ja vähintäänkin keskitason 1-kentän laituri. Vyön alla on jo top-10 maalisijoitus ja top-5 per peli maali sijoitus. Jos liigan tapana olisi neuvotella sopimus tässä vaiheessa uraa, niin soppari tulisi olemaan liigan ylimmässä 10% näistä ekan vuoden jälkeen tehdyistä sopimuksista.

  Siinä sanan merkityksessä minä "monipuolinen hyökkääjä" tunnetaan jääkiekossa, Laine ei tosiaan sellainen ole enkä usko sellaiseksi koskaan tulevankaan. Mutta tämä on semantiikkaa ja se joka haluaa tuon väärin ymmärtää niin sen tehköön. Tulevaisuus on joka tapauksessa valoisa ja itse uskon Laineella olevan potentiaalia olla yksi pelipaikkansa parhaista pelaajista. Vaikka tulenee tämän saavuttamaan ilman monipuolisen pelaajan statusta. Se tullaanko Lainetta kuvailemaan yksipuoliseksi pelaajaksi jää nähtäväksi.
   
 21. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Näinpä on. Mutta entä jos näiden lisäksi Laine olisi käyttökelpoinen alivoimapelaaja? Niin, silloin hänen palkkansa tulisi olemaan suurempi. Eli onko se yksipuolisuus sopimukseen vaikuttava tekijä, no kyllä on.
   
 22. teppana Jäsen

  Lainaus:
  On tietenkin vaikuttava asia. Tuohan on nyt aivan tahallista vänkäämistä. Tottakai 40 maalin mies joka ei osaa kuin tehdä maaleja ja 40 maalin mies joka voi pelata vaikka alivoimaa (vaikka nykyään änärissä aika harvoin nuo hyökkäyspään virtuoosit PK aikaa saa) on eri arvoisia. Tuntuu jotenkin käsittämättömältä että tästä edes keskustellaan. Ja koska leikkasit käytännössä kaiken viestistäni pois täytyy itsekin alkaa yhtymään muiden käsitykseen tämän keskustelun mielekkyydestä.
   
 23. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Jos joku ei ole hyvä jossain asiassa niin onko hän siinä heikko? Minusta Pate on monipuolinen pelaaja vaikka ei olekaan liigan parhaita puolustavia hyökkääjiä, puolustaa kuitenkin tunnollisesti eikä varasta. Sinulla on melko mustavalkoinen maailmankuva. Jos valmentaja uskaltaa laittaa Paten jäälle kun vastustaja hakee tasoitusta ilman maalivahtia niin en usko että puolustaminen on silloin huonolla tasolla.
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Totta kai, koska ei siinä ollut mitään kommentoitavaa. Tulevaisuudesta on turha puhua, kun en osaa ennustaa ja teen arvioni toistakseksi nähdyn perusteella.

  Alkuperäinen väitteeni oli, että Laineen tulevaan sopimukseen (jos tehtäisiin nyt) vaikuttaisi se, että hän on "vain" hyökkäävä pelaaja. Siitä suuttui puoli Mouhijärveä, koska hän ei kuulemma ole yksipuolinen. Sinäkin siihen vastasit, mutta nyt kirjoitat olevasi samaa mieltä. Eli olemme samaa mieltä, mutta silti sinulla on kommentoitavaa viesteihini.

  Lainaus:
  Ja sinulla sinioranssi, mikä lieneekin ainoa syy sille, miksi aiheesta kirjoitat. Koska koet, että Tappara-poikaa kiusataan, kun hänestä löydetään osa-alue, jossa ei pärjää muille.
   
 25. teppana Jäsen

  Lainaus:
  En siis ole samaa mieltä kanssasi tästä "Laine on 65 pisteen yksipuolinen laituri". Mutta jostain kumman syystä asian sivuutat. Olet siis sitä mieltä että et tahallisesti ole vääristellyt sitä, minkälainen pelaaja Laine on? Aika vähän tulee jatkoajalla aikaa vietettyä, eli en tunnista nimen perusteella kirjoitustyyliä. En nyt oikein tiedä että haetko tahallisesti konfliktia vai onko tapasi kirjoittaa aina provokatiivinen ja tahallisen väistelevä. En tarkoita vetää liian nopeita johtopäätöksiä mutta tyylistäsi paistaa läpi jos ei nyt aivan trollaaminen niin kuitenkin tahallinen "pakan sekoittaminen".

  Eli vielä kerran selvemmin. Olen samaa mieltä kanssasi että Lainetta ei voisi kuvailla monipuoliseksi hyökkääjäksi siinä mielessä miten sanaa jääkiekossa yleisesti käytetään. Mutta vahvasti eri mieltä tästä "65 pisteen yksipuolinen laituri" analyysistä. En keksi mitään muuta syytä kuin tahallisen jankkaamisen/trollaamisen tuollaisen luonnehdinnan perusteeksi. Jokainen normaalilla järjellä varustettu henkilö ymmärtää että tuossa ei taustalla ole täysin neutraali ajatus. Itse sanoit että et ala ennustamaan tulevaa, vaan näiden tietojen perusteella mitä meillä nyt on, Laineen sopimus tulisi olemaan tietynlainen ja se tulisi perustumaan siihen että hän on vain 65 pisteen yksipuolinen laituri. Seisotko vielä tuon takana vai tuliko tahallaan vedettyä vähän provokaatiota mukaan?