On joo. Hangossa tuli vierailtua keväällä tuolla. Ja sen jälkeen loppukesästä Jumbon Classicissa. Hanko voitti tuon vertailun ja jäi mieleen yhtenä parhaista kotimaan pizzoista. Siinä oli kaikki kohdillaan, tomaattikasttikkeesta lähtien. Jumbon vastaava ei jäänyt samalla tavalla mieleen, mutta ihan jees sekin oli. Itiksessä en ole vielä testannut.
Classicissa on ihan hyvät pizzat. Siellä ymmärrettään mistä oikeassa pizzassa on kyse. Tämä näkyy esim. rucolan käytössä eli se ymmärretään laittaa siihen päälle lopussa. No kepappipaikoissa rucolaa ei tietysti edes käytetä laisinkaan. Classicissa on kuitenkin mielestäni hintalaatusuhde on kunnossa ja siellä pääsee kunnon pizzan makuun. Vielä kun tomaattikastikkeen saisivat paremmalle tolalle niin pisteet nousisivat entisestään. Kuitenkin ehdottomasti käymisen arvoinen paikka.
Oli muuten todella hauska lukea muiltakin samanlaisia muistoja äidin tekemistä pizzoista. Tollasiahan ne juuri olivat eli uunipellille se perustaikina, joka oli lähes sentin paksuinen ja siihen päälle ketsuppi, jauheliha, tomaatti ja juusto. En muista koskaan syöneeni pienenä muuta kuin jauhelihapizzaa. Mutta helkkarin hyväähän toi silloin oli! Täytyisi joskus ihan lapsuuden muistojen vuoksi tehdä tollanen setti ite.