Pakastepitsoista mozzarellapitsa on kyllä niin maanmainio. Olen ollut sellainen että kyllähän kunnon proteiinia pitää olla (lihaa) mutta mozzarellapitsa on kyllä ollut hyvä yllätys ja se tulee usein valittua pakastealtaalta.
Kotipitsalta olen kiintynyt kebabpitsaan. Ystäväni, veljeni ja mieheni tietää että sen valitsemalla voi miellyttää minua. Olen monia muita kokeillut mutta kebab on ollut ykkönen. Ehkä en ole kokeillut tarpeeksi...
Kotona kun teen pitsaa niin jauheliha, kinkkurouhe, herkkusieni, sinihomejuusto on valinta täytteisiin. Se on sellainen pitsa joka miellyttää meitä kaikkia ja maistuu hyvälle. Välillä sitä voi vähän tuunata esim. punasipulilla tai jalopenoilla. Tai vaihtaa kinkun salamiin.
Terv. Juntti Hämeestä
Kotipitsalta olen kiintynyt kebabpitsaan. Ystäväni, veljeni ja mieheni tietää että sen valitsemalla voi miellyttää minua. Olen monia muita kokeillut mutta kebab on ollut ykkönen. Ehkä en ole kokeillut tarpeeksi...
Kotona kun teen pitsaa niin jauheliha, kinkkurouhe, herkkusieni, sinihomejuusto on valinta täytteisiin. Se on sellainen pitsa joka miellyttää meitä kaikkia ja maistuu hyvälle. Välillä sitä voi vähän tuunata esim. punasipulilla tai jalopenoilla. Tai vaihtaa kinkun salamiin.
Terv. Juntti Hämeestä