Mitenkäs Jatkoajan pizzamestarit vääntävät omat pohjansa? Onko käytössä Luigilta varastetu resepti, keittokirjan esimerkki vai valmispo... no ne, joiden nimeä ei viitsi tässä ketjussa mainita. Omatekoisissa pizzoissa voi kuitenkin päästää oman luovuutensa valloilleen, jolloin tuloksena saattaa olla mestariteoksia. Ellei pohjaa pysty ryssimään, niin noista tulee aina maittavia tekeleitä. Ei se 10 täytettä sisältävä pizza vain voi olla pahaa...
Yleensä darra/jurrimätöksi lähtee lähipizzeriasta kinkku-kebab yhdistelmä. Hinnaltaan tuo on halpa ja erittäin toimiva yhdistelmä. Vielä kun saa vietyä kotiin (2 kerrosta rappusia+17 askelta rappusten alapäästä kassalle) niin on monta darra-aamua pelastettu. Hirveän usein ei kuitenkaan viitsi darrassa olla ihmisten ilmoilla liian pitkään. Sen verran pahasti kupoli punottaa, vitutus paistaa sivistyneestä Suomesta Turkuun asti ja kaiken lisäksi yleensä haisen pahalle.
Jos ja kun tarkoituksena on herkutella, niin yhdistelmä kinkku-ananas-kebab-pekoni. Tarpeen vaatiessa kebabin voi korvata tonnikalalla tai kanalla ja sekaan sotkea katkarapuja. Noita lättyjä tulee sitten haettua vähän kauempaakin, nuohan menevät jo sarjaan "käynti ravintolassa". Hyvä pizza on luksustuote, josta voi maksaa jo reilusti.
Villi Kortti pizzoissa on Lidlin pakastealtaasta löydetyt 2:n tai 3:n pakkauksissa olevat valmispizzat. Uuni vain lämpimäksi, jalapenoja päälle ja voilá. Jos ryyppyillan aloittelut on omassa kodissa, niin pullopanteilla noita ostaa jo hyväksi toviksi. Makua nyt ei pahemmin löydy, mutta nälkä lähtee ja hintaa tulee vähemmän kuin roiskeläpille. Schollille noita ei viitsi suositella, mutta nälkäinen opiskelija ja ei-niin-kauhean-nirso opiskelija kumartaa noita syödessä pakastinta ja Saksaa kohti.