Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Ottelut ja ”show”

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana blue line, 19.07.2003 klo 04.29.

 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Onkohan noissa valmentajien haastoissa sääntönä se, että maalin jälkeisen aloituksen jälkeen ei voi enää haastaa? Noissa Jokereiden parissa maalissa kun lähti uusinnat pyörimään jumbolla samalla sekunnilla, kun kiekko putosi jäähän. Joka tapauksessa ihan oikea päätös olla näyttämättä noita vähänkään haastettavissa olevia maaleja.
   
 2. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Niin olen käsittänyt, että kun kiekko tippuu jäähän, niin haasto-oikeus on meenyt umpeen kys tilanteen osalta.
   
 3. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  NHL:ssä on mielestäni 20 vai 30 sekunnin sääntö haastossa, jota toki tuomarit ovat aika joustavasti noudattaneet. Tavoitteena se, että valmentajat eivät ala hieromaan ja viivyttelemään. Tuolla kun on vaihtoaitiossa videolaitteet, niin ei tämä jumbocase ole verrannollinen. Mutta ilmeisesti KHL ssä ei vastaavaa sääntöä ainakaan Sibir-pelin perusteella ole
   
 4. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Ei tossa Sibir pelissä sen pidempää väliä tainnut olla, ainakaan paljoa. Jäällä olleet pelaajat olivat vasta menossa aitioihin kun videot jo pyörivät ja koutsi aloitti taulun nähdessään viittilöintinsä
   
 5. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KHL-Jokerit
  Olipa laimein koskaan näkemäni sisääntulo jääkiekko-ottelussa. Kesti monta minuuttia Jokereilta tulla kentälle. Tuo biisi mikä siinä soi on myös aivan karsea eikä sovi kyseiseen tilanteeseen alkuunkaan.

  Ready Or Not -juttu oli hyvä mutta kyllä siinä nyt Pretenderiä kaivattiin.

  Amanda yritti selvästi soittaa (kuten aina) musiikkia, johon olisi helppo lähteä mukaan taputtamaan. Rukkasista ei vain oikein ääntä lähde eikä katsomossa ollut tilaakaan taputtamiselle. SKA vei kannattajataiston 100-0 (vaikka saattoikin olla mikitettyä).

  Ja missä oli kaikki pyrotekniikka? Pelin lopussa jossain kaukana A-katsomon takana pamautettiin muutama raketti. Sisääntulo ennenkaikkea olisi kaivannut vähän räiskettä ja savua.
   
 6. Henzik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Töölön Vesa, HJK, Real Madrid, Arsenal, Detroit
  Lainaus:
  Niiralan montussa on varmaan noita kaikkia t Frank Gymer
   
 7. Ruutuässä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Pyroshowt tosiaan oli aika laimeita. Taisi Jokerien 2009-syntyneiden Junior Talviklassikossa perjantaina Käpylässä olla kovemmat tehosteet pelaajien tullessa jäälle. Maikkarin Kymmenen uutisten loppukevennyksessä oli tästä juttua perjantaina.

  Muutenkin tapahtumasta jäi vähän laimea kuva. Ehkä omat odotukset vaan oli kovemmat ja Jokerien heikko peli latisti tunnelmaa. Mahdollisesti paikkavalinnalla oli merkitystä mutta nähtiin kuitenkin peli kohtuullisesti ja jopa kuusivuotias poika näki, kun pääsi kiipeämään välikaiteelle. Järkkäreitä olisi saanut olla ennemmän ohjaamassa porukkaa katsomoon, kun mitää kulkuväyliä katsomoissa ei ollut.
   
 8. TIKI Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Morjesta. Mihin kellonaikaan Jokereiden klo 18.30 alkavat pelit noin suurinpiirtein loppuu? Ollaan pojan kanssa tapaninpäivänä tulossa matsia kattomaan ja juna takaisin kotio lähtee pasilasta klo 20.45. Jääköhän 3 erästä paljon näkemättä.. siis olettaen, että ei mitään kummallista pelissä tapahdu esim pleksi hajoa tms.
   
 9. faro Jäsen

  Lainaus:
  Voi siitä hieman jäädä näkemättä. Tänään matsi loppui noin 21.10, toki venyi rankkareille asti. Tsekkasin ja 20.45 oli vielä vajaa kuusi minuuttia jäljellä kolmatta erää. Mutta jos on nopea matsi niin hyvin voi keretäkin katsoa loppuun asti. Mutta se riippuu niin monesta tekijästä; maaleista, videotarkistuksista yms.
   
 10. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos juna lähtee klo 20.45 niin äkkiä puolet kolmannesta jää katsomatta, pitäähän tuossa se hetki varata asemalle kävelyyn jne. Harvoin muistan aiemmilta kausilta että ennen tuota kellonlyömää ois peli päättynyt. Ainakaan kovin paljon ennen sitä.
   
 11. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Ja jos on yläkerrassa, kaukana portaista, niin jo Arenalta ulos pääsemiseen menee se viisi minuuttia helposti, jos summerin soidessa poistuu!
   
 12. AC/DC MAN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United
  Lainaus:
  Moi.
  Milloin teillä lähtee seuraava juna sitten klo 20.45 jälkeen?
  Siihen 20.45 ette välttämättä ehdi. Nyt viimeiset 2 peliä on venynyt tosiaan yli klo 21.
  Vaikka olisi lähellä pääovia alakatsomoissa, niin kyllä pelkästään asemalle Pasilaan kestää se 10-12 minuuttia kävellä., olettaen ettei ole ruuhkia. Mutta jos lähdette ajoissa, niin ei pitäis olla ruuhkia.
   
 13. Museisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Itse olen juossut muutaman kerran Arenalta Pasilan aseman Ärrälle yhdeksäksi ja joka kerralla ovat jääneet viimeiset minuutit vikasta erästä näkemättä. Onneksi bisset ovat sentään hoituneet ;)
   
 14. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Oonko mä ainoo hetero Jokeri puolella vai miten kukaan ei ole kommentoinut viime matsin urheilullisinta suoritusta, mikä tapahtui ei pelaajien, vaan dance-teamin tekemänä. Kolmannessa erässä yksi tyttö nosti toisen tytön ilmaan käsiensä varaan ja tämä ilmaan nostettu tyttö teki spagaatin taivuttaen jalkoja vielä ylöspäin. Pakko oli antaa standing ovation. Ei tämä kirjoitettuna anna sitä kuvaa mitä se hallilla oli. Se oli huikee!
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Siis joo! Mullaki seisoi.. Eiku siis.. Olin seisaaltaan.

  Tätä lisää!
   
 16. Masentaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sai standing ovation uuden merkityksen.

  Onko "alkushow" pysynyt samana?
   
 17. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Ihan jos katsoo kauden alkuun ja ekoihin peleihin, niin niistä pientä muutosta, mutta muuten jo pitkään ollut sama. Puheosuus ollut koko ajan sama.
   
 18. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Ensi kaudella Tallinnaan yksi kotimatsi, esim. CSKA:ta vastaan? Saku Suurhall on sen näköinen lato, että tuhannet laivamatkalla marinoituneet suomalaiset saisivat siellä varmasti hyvän mölinän aikaiseksi ja paikallisista venäläisistä löytyisi varmaan vastustajan kannattajia.
   
 19. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Enpä kyllä keksi yhtään syytä miksi pitäisi mennä pelaamaan himamatsia virolaisille pummeille, joista ei ole meille mitään hyötyä nyt eikä tulevaisuudessa ja jotka eivät ymmärrä koko lajista mitään
   
 20. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Lainaus:
  KHL-joukkue tallinnassa, oli sitten kuinka muovinen tahansa, taas olisi loistava juttu. Tallinkista pääsponssi ja vierasreissu osana 24h risteilya niin avot.
   
 21. Pazix Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Jos toi matsi pelattais lauantaina niin mä keksin erittäin hyvän syyn lähteä tallinnaan.
   
 22. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ja kohtahan sinne pääsee tunnelia pitkin omalla autolla jos Peter East... Vesterbackan hanketta tosiaan lähdettäisiin toteuttamaan.
   
 23. seeseeäm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  En tiedä kuuluuko tänne ketjuun, mutta onkohan SKA:lla tänään joku kakkosmiehistö kentällä vai miksi ottelun kertoimet näyttävät tuolta monessa vedonlyöntilafkassa :D
   
 24. iibor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Florida Panthers, Liiga-Jokerit
  Lainaus:
  Noh, Venäjän olympiaurheilijoiden olympiakultaa voittaneessa joukkueessa pelasi 15 SKAn pelaajaa, joten eivät ole "ihan vielä" pelikunnossa... Eli vastaus on, on kakkosmiehistö. Sen takia kohdetta ei ole Veikkauksellakaan lainkaan.
   
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  On se siellä. Just laitoin 50e Jokerit -1 kertoimella 2,35