Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Ottelut ja ”show”

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana blue line, 19.07.2003 klo 04.29.

 1. harryy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Alkushown keskivaiheilla tuon pelaajaesittelyn ja Pretenderin välissä oli tapahtunut pieni muokkaus. Täytyy yrittää kuvata uusi versio videolle ja laittaa Tubee.

  Saattuuko mistään löytymään btw Leijonien alkushowta Karjala-turnauksessa? Koitin Tubesta etsiä, mutta laihoin tuloksin.
   
 2. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Toi pelaajaesittelyn ja Pretenderin välinen pätkä on kyl aika turha mun mielestä. Mutta pitihän se tän kauden kehuttu ja kohuttu biisi ja musavideo jotenkin ympätä mukaan.
   
 3. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kiitos Amakamalalle vuoden paskimmasta musasta, soittasit vaikka tapio rautavaaraa ennemminkuin tämänpäiväistä roskaa.
   
 4. harryy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  No juu, eihän se paljoa lisäarvoa tuolle kokonaisuudelle luonut. Tässä päivitetty jääprojisointishow
  Jokerit pre-game show 2017-2018 jääprojisointi - YouTube
   
 5. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Ei ollut Ama puikoissa. Ama on soittanut tällä kaudella jopa hyvääkin musaa ajoittain. Varsinkin jos vertaa tämän iltaiseen..
   
 6. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Kehut Amandalle pongattu! Nyt on maailmankirjat sekaisin.

  (Ja aiheesta, Amandan soittamiset on olleet tasapainossa paremmin eli jumputusta vain puolet?)
   
 7. Fat Cat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mikähän funktio tuolla miljoonajumbolla on, kun juuri mitään hidastuksia ei saada ruudulle? Tänäänkin jäi monta kertaa kiinnostava tilanne näkemättä uudestaan.

  On myös sanottava, että Jokereilla on viiden tähden cheerleader-jengi. Huhhuh, vaikuttaa ihan ammattiurheilulta mimmien meno (varmaan jossain määrin onkin).
   
 8. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Tänään meni maali hylkyyn jumbon takia. Kukaan ei protestoinut Huhtalan maalia yhtään ennen kuin se alkoi pyörimään taululla jonka jälkeen alkoi Sibirin koutsilla kädet ja suu käymään. Noita Jokereille edullisia kyseenalaisia tilanteita ei pitäisi koskaan näyttää niin kauan kun valitusoikeus on voimassa..
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tänään musat ihan mukiinmenevää laatua.
   
 10. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tämä viesti nyt ehkä sopisi paremmin johonkin toiseen viestiketjuun, mutta vastataan nyt tänne, kun lainauskin täältä löytyy.

  Lainaus:
  Näin. Siellä oli Sibirin kaverit jo menossa keskialoitukseen, kun Sibirin valmentaja näki jumbolta tilanteen, vilkaisi muuta valmennusjohtoa ja alkoi sen jälkeen heilua kuin heinämies siellä penkillä. Ei välttämättä olisi tuomarit edes heti huomanneet tätä, mutta siellä kentällä ollut Sibir-puolustaja reagoi tähän, kävi vetämässä sentterin pois aloitusympyrästä, minkä jälkeen myös tuomarit reagoivat Sibir-valmennuksen viittomisiin.

  Pisteet toki Sibirin valmennukselle siitä, että lähtivät tuon onnistuneesti haastamaan. Ei nimittäin ollut monesta sekunnista kiinni, että peli olisi jatkunut Jokereiden 1-0 -johdosta. Kiekon jäähän pudottamisen jälkeen kun edellistä tilannetta ei kaiketi voi enää haastaa.

  Toki Venäjältä löytysi varmaan tähänkin "oma" sääntönsä. *hymiö*
   
 11. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Hauskana lisänä Viaplaylta katsoessa Jalonen kävi huutamassa aitioiden välissä peliä kommentoivalle Ari Wallinille että "älkää enää ikinä näyttäkö noita tilanteita jumbolta". Ei taida Jalosella oikein olla selvää että kuka sitä jumbotronia pyörittää :D
   
 12. Iamhere4theFinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalaiset joukkueet ja suomalaiset kv-sarjoissa
  Lainaus:
  Oltiin tuossa pari viikkoa sitten Nissan Zonella peliä katsomassa, ja naiset tanssi siinä ihan lähellä. Tuollainen koordinaatio ja samanaikaisuus vaatii aivan järjettämän määrän treeniä ja osaamista (vertaan voimisteluun, jota olen seurannut paljon). Ja nämä vielä vetää sitä samaa kakkoserän portaissa niin, että samoissa rapuissa kulkevat lapset ja humalaiset ei keilaudu nurin. Jotenkin se tempo ja taito ei välittynyt yhtä hyvin kun kaukaa aiemmin oli katsonut. Vai lieko silloin keskittynyt enemmän esityksen muihin avuihin kuin sen urheilullisuuteen :)
   
 13. JaSa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks
  Sen verta kommentoitava itekin tuota Dance Teamin menoa, että tässä kausien varrella heidän taidot ja esitys on parantunut huomattavasti. Ensimmäisellä KHL kaudella ja ehkä vähän toisenkin alussa oli vielä hakemista tuon kordinaation ja yhtenäisyyden kanssa. Onhan siellä muutamia tanssija vaihdoksiakin tullut, omat suosikit tosin edelleen mukana :D.
   
 14. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ootteko kiinnittäneet huomiota, että Areenan valojen kirkkaus vaihtelee pelinkin aikana (pelin ollessa käynnissä) yllättävän paljon?

  Välillä ylivoimassa voi välkkyä b-pisteen nurkilla joku kirkas valo jne... luulisi, että toi häiritsisi pelaajia.
   
 15. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Johtuu jään kunnosta. Eli erien alussa jää heijastaa valot paljon kirkkaammin kuin erien loppua kohden mentäessä.
   
 16. ejs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kannattaa huomioida myös valomainospinnan vaikutus. Kun sinne yht. äkkiä pamahtaa täysin valkoinen (eli valaistunut) pinta, se vaikuttaa yllättävän pitkälle. Näin ainakin itse olen ollut huomaavinani. Mikään muu ei selitä sellaista kirkkausvaihtelua. Jos se johtuisi varsinaisista valaisimista, olisi ne laitettu kuntoon.
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei mutta meinaan että siis pelin ollessa käynnissä jää kirkkaus (valojen teho) vaihtelee vaihdon sisällä välillä himmeästä todella kirkkaaseen.
   
 18. sean80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Johtuu katsomoa kiertävistä valomainostauluista (ylä- ja alakatsomon välissä). Pisti silmään jo heti uutena. On huima ero pyöriikö siellä jotain mustalla, keltaisella tai valkoisella pohjalla. Ja ne nimenomaan vaihtuvat tiuhaan.
   
 19. Iamhere4theFinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalaiset joukkueet ja suomalaiset kv-sarjoissa
  Osaako kukaan muuten sanoa, miksi osassa matseissa on 8 ja osassa 10 Dance Teamin tanssijaa? Ollaan kaverin kanssa vitsinä heitetty, että onko osa tanssijoista joutunut välillä poppareille? :-P Eilen kakkoserätauon esityksessä oli mukana vain seitsemän, niin kävi mielessä, että onko yksi laitettu vilttiin? :D :D
   
 20. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mä jätin vaimon kotiin ja vietettiin hetki ns. laatuaikaa ;=D
   
 21. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Nauratti muuten eilen pelin aikana, kun varsinaista peliaikaa oli jäljellä reilu minuutti, niin mitä tekee Amanda? No laittaa Robinin Boom Kahin soimaan. Vähän enemmän pelisilmää noiden biisien kanssa, vaikka eilen ihan mukiinmeneviä biisejä saatiin muuten kuulla.
   
 22. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Ei muuten näytetty enää Jokerien maaleja jumbolta ennenkuin peli oli taas käynnissä. Vastustajan maalit sen sijaan näytettiin kuten ennenkin.
   
 23. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Saman huomion tein eilen itsekin. Ja hyvä juttu jos noin on jatkossakin.
   
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Jos hylätään, niin ei oo yleisön vihellyksille ja buuaukselle polttoainetta. Ihan linjassa nykyisen puhaltamisen kanssa.
   
 25. Mike Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KäPa, NUFC
  Lainaus:
  Pitäisi tietenkin olla. Tossa Sibir -matsissa muistan ekaa kertaa, että jumbon hidastukset johtivat marinaan, haastoon ja hylkyyn, mutta muutaman aiemmankin kerran kun pyöritelty kuvaa jossa äijää ollut veskarin nokan edessä, viimeinen kontakti luistimesta tms. miettinyt että mitä helvettiä sillä ohjaajalla liikkuu päässä. Tietenkään mitään kotijoukkueen rikkeitä ei pidä ikinä näyttää, se on ihan päivänselvä asia.