Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Ottelut ja ”show”

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana blue line, 19.07.2003 klo 04.29.

 1. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Näin enneunen ensi kauden pre-game showsta.

  Homma lähtee samalla tavalla jollain introlla liikenteeseen, kunnes...

  ...halli pimenee. Soimaan lähtee Training Montage ( Vince Dicola - Training Montage (Rocky IV) ) . Jumbolla ja jäällä alkaa näkymään otteita pelaajien kuntosaliharjoittelusta, saapumisesta hallille, ja kaikkea tämmöistä kivaa....

  ...Tämä kun on ohi, halli pimenee ja jää muuttuu siniseksi. Tunnelma on odottava ja kauhistuttava. Soimaan lähtee Hells Bells ( AC/DC - Hells Bells (Official Video) ) . Kappaleen alun aikana jäällä näkyy aluksi jotain huppupäisiä kävelijöitä. Hiljalleen sininen jää lohkeilee ja lopuksi särkyy. Huppupäät "tippuvat" areenan uumeniin. Kappale kun pääsee käyntiin, niin mökkiin tulee valoja, tulenliekkejä, ja huppupäiset hahmot nousevat areenan uumenista jään alta Jokerit paidat päällä ja alkavat laukomaan kiekkoja maaliin. Aina kun kiekko menee maaliin, niin jäälle heijastuu pelaajan nimi ja kuva. Ja näin....

  ....Lopuksi soimaan lähtee Nightwish - Crimson Tide ( Nightwish - Crimson Tide ). Aluksi näytetään parhaita hetkiä Jokereiden peleistä ja faneista, jonka jälkeen pelaajat otetaan sisään.

  Saa käyttää toimiston väki, ja muokata paremmaksi :)

  Kiss-camin vois jättää unholaan. Hirvee jännitys aina päällä et joutuuko siihen ;D

  Linkit vievät YouTubeen kappaleista.
   
 2. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Ei huono! Oli tuossakin kuitenkin enemmän mielikuvitusta kuin nykyisen alkushow'n kehittäjällä. Koko homma perustuu vain jääprojektoreilla leikkimiseen.

  Alkuun historiikkia, sen jälkeen jotain reenipätkää/highlighteja edelliseltä kaudelta, sen jälkeen pelaajaesittely ja lopulta pelaajat jäälle. Playoffeihin sitten parhaita paloja edellisiltä keväiltä ja jotain tunnelmannostatusmusiikkia. Ei riitä pelkkä "playoff"-teksti jääprojektoreiden heijastamana.

  Ei tää oo niin vaikeeta sanois Jortsu.

  Niin ja sanottakoon, että viime kauden historiikkipätkä alkushow'ssa toi joka pelissä kylmiä väreitä. Noita lisää kiitos.
   
 3. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KHL-Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä nykyiseenkin on pitänyt aika paljon mielikuvitusta käyttää...

  Mutta joo nyt kun on pari kautta projektorit olleet ja leikit leikitty niin voisi keskittyä hyödyntämään tekniikkaa ihan kunnolla. Petarissa tämäkin on vedetty ihan överiksi ja siellä lasketaan valkokankaat katosta alas shown ajaksi...
  Jotain omaperäistä kaivataan tännekin, Hawkseilla ja Sharkseilla taitaa olla hienoimmasta päästä rapakon takana niin siitä vaan mallia.
   
 4. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Itse olen ihmetellyt, että miten siitä jääshow:sta on noilla resursseilla edes saatu meillä noin huono? Ihan järkyttävät musiikkivalinnat, projektoreilla lähinnä vain heijastetaan joitain pelitapahtumia jäähän.

  Kertoo aika paljon, että @sämpylä89 :n ehdottama tekele olisi megalomaaninen parannus. Jopa Nissanin mainos erätaukojen lopussa on alkushow:ta parempi.
   
 5. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Toi sämpylän enneuni oli kyllä hyvä ja toivoa sopii, että siitä koppi otetaan. No tuskin, mutta hyvä se oli silti. Mitä nykyiseen showhun tulee, niin oon alkanu tykkäämään ku hullu puurosta siitä kohtaa missä tulee faneista kuvia ja laulu menee jotenkin birth, girth, worth, best, rest, west, jne. Se on hyvä kohta.
   
 6. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Tää on kyllä ainoita hyviä kohtia. Varsinkin se kun Eteläpäädyn marssistakin on hieman liikkuvaa kuvaa.

  Aluks en pitänyt tosta Go biisistä yhtään, mut nyt siitä on oppinu pitämään. Alkushowssa kokonaisuudessaan otettiin mun mielestä takapakkia viimekauteen nähden.
   
 7. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Uusi tähti on syntynyt!!!

  Hae nyt Sämpylä ihmeessä sitä markkinointipäällikön hommaa. Monessa duunissa intohimo, rakkaus, motivaatio jne on kaikesta tärkeintä jos tuloksia halutaan saada, koulutuksella ei tee yhtään mitään jos nämä motivaatiotekijät eivät ole kunnossa.
   
  spede1967 ja sämpylä89 tykkäävät tästä.
 8. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Oli tuossa @sämpylä89 ehdottamassa alkushow'ssa kyllä ehdottomasti ideaa ja selkeää parannusta nykyiseen. Itse haluaisin tuohon alkuintroon muun muassa spagettiwesterneihin musiikkia säveltäneen Ennio Morriconen tuotantoa. Ne, jotka ovat nyt joskus käyneet Metallican keikalla niin tietävät varsin hyvin, että kuinka hyvin The Ecstasy of Gold toimii introna ennen kuin raskaampi musiikki lähtee pauhaamaan eetteristä. Myös Man with a Harmonica olisi kappaleena sellainen, joka toimisi loistavasti osana introa/alkushow'ta. Jotenkin tuossa kappaleessa on sellainen hemmetin piinaava tunnelma alusta lähtien ja biisi kasvaa myös sopivasti loppua kohden.

  Kännykällä kun olen niin en jaksa kikkailla linkkien kanssa, mutta kyseiset kappaleet löytyvät tosiaankin niin Spotifyn kuin YouTuben puolelta. Toisaalta se sämpylän ehdotus ihan tuollaisenaan on jo erittäin hyvä, suuri Rocky-fanien ystävä ja jos kerran Training Montage sopii itselle hyvin treenimusiikiksi niin täytyyhän sen toki sopia sitten toki tähän tarkoitukseen myös. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2018 klo 10.49
 9. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hieno oli matsi tänään, mutta hienot oli kyllä tanssityttöjen poroasutkin. Ei ne paljastaneet mitään, mutta jotain seksikästä niissä oli. Tuli kesken matsin posket punaisiksi, kun ajattelin olevani isäkarhu, joka ottaa koko porolauman kerralla.
   
  spede1967, herttakurko, Jara76 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 10. Hokiameeba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  The Ecstasy Of Gold&Enter Sandman on niin Tepsiä, kun olla ja voi. Ne eivät toimi Jokerien matseissa.
  Pääkaupunkiseudulle, kun muutin, niin on tullut jokunen peli nähtyä.
  Ne tän kauden biisivalinnat ja projisointi on kauheeta kuraa. Viime kauden Pregame oli ihan jees.
  Sitä ihmettelen, kun ollaan luovuttu siitä olikos se nyt Saarikosken biisistä. Se savuava ja välkkyvä Jokerihökötys toimis ihan tänäkin päivänä.
   
 11. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Ei oikeastaan kukaan taida pitää tuosta nykyisestä alkusirkuksesta. Puitteet olisi tehdä Suomen mittakaavalla täysin omaa tasoa oleva show, mutta nyt se on punaisine noppineen (mitä helvettiä?) ja Nordnickel-ruletteineen niin outo, että vähän hävettää jos tietää että peliin on tulossa tuttuja, jotka käyvät sen matsin pari kaudessa katsomassa. Sama pelaajarypäskin on nyt varmaan 3 kk pyörinyt pelaajaesittelyssä (Niemi, Kalnins, Pihlström jne.).

  Oliko tää Saarikosken biisi siis tämä? Jokerit! Kauden 2011-2012 Esittelyvideo
  Hitto että toimi hyvin mulla ainakin. Valot pimeänä, jullit luistelee kentälle esittelyvideon pauhatessa ja armoton buuauskonsertti. Siinä oli yleisö ainakin alkulämmitelty otteluun. Ehkä vielä joskus pre-game saadaan yhtä kovaan kuosiin. Ja joskus päästään Stadin paikallisia vääntämään. Katosta savuava Jokeri olisi myös kova ja jos en ihan väärin muista, niin ainakin ekalla KHL-kaudella se vielä savusi menemään maalin tullessa?
   
 12. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Samaa mieltä @Hokiameeba sekä @Jara76 :n kanssa. Mielestäni on suhteellisen käsittämätöntä ja jopa anteeksiantamatonta, että tuo nykyinen show on noin uskomatonta kuraa. En ole vielä törmännyt hallilla tai netissä yhteenkään ihmiseen, joka oikeasti kehuisi tuota viritystä.

  Jokereissa tunnutaan unohtaneen täysin, että loppupeleissä lätkämatsin tärkein elementti itse pelin jälkeen on tunnelma. Tuo nykyinen hirvitys ei millään tavalla A) nosta tunnelmaa B) viritä peliin. Päinvastoin – tulee mieleen, että olisi menossa katsomaan jotain paskaa konserttia ja tämä olisi sen alkuintro.

  Viimeistään playoffeihin on ihan pakko saada parempi tekele tilalle.
   
 13. Hokiameeba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  @Jara76 just tämä biisi kyseessä. Vielä kun luopuisivat niistä englanninkielisistä jutuista ja vaihdettais vaikka Stadin slangiin, niin olis hyvä. Jokerit sisääntulo 2010 Tässähän se häkkyrä välkky, videon laatu on mitä on.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2018 klo 12.42
 14. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei kiitos Stadin slangille markkinoinnissa Jokereitten kohdalla. Vain stogen tuomalla "mie ajan sporalla" urpolla on tarve joka välissä korostaa "stadilaisuuttaan". Ihan kelpo suomenkieli toimii seuran markkinointiin oikein mainiosti ja tyylikkäästi myös Helsingissä. Antaa naapurin vaan yrittää kohottaa itsetuntoaan todella väkisin keksityillä skaffaa tsetti -mainoksillaan.
   
 15. Hokiameeba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Tarkemmin miettien oot ihan asian ytimessä. Selkeetä suomea. Englanninkieliset great job-heitot maalin yhteydessä herättää lähinnä myötähäpeää, tarjosin lähinnä jotain muuta vaihtoehtoa.