Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Ottelut ja ”show”

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana blue line, 19.07.2003 klo 04.29.

 1. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Ei huono! Oli tuossakin kuitenkin enemmän mielikuvitusta kuin nykyisen alkushow'n kehittäjällä. Koko homma perustuu vain jääprojektoreilla leikkimiseen.

  Alkuun historiikkia, sen jälkeen jotain reenipätkää/highlighteja edelliseltä kaudelta, sen jälkeen pelaajaesittely ja lopulta pelaajat jäälle. Playoffeihin sitten parhaita paloja edellisiltä keväiltä ja jotain tunnelmannostatusmusiikkia. Ei riitä pelkkä "playoff"-teksti jääprojektoreiden heijastamana.

  Ei tää oo niin vaikeeta sanois Jortsu.

  Niin ja sanottakoon, että viime kauden historiikkipätkä alkushow'ssa toi joka pelissä kylmiä väreitä. Noita lisää kiitos.
   
 2. Asenne01 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KHL-Jokerit
  Lainaus:
  Kyllä nykyiseenkin on pitänyt aika paljon mielikuvitusta käyttää...

  Mutta joo nyt kun on pari kautta projektorit olleet ja leikit leikitty niin voisi keskittyä hyödyntämään tekniikkaa ihan kunnolla. Petarissa tämäkin on vedetty ihan överiksi ja siellä lasketaan valkokankaat katosta alas shown ajaksi...
  Jotain omaperäistä kaivataan tännekin, Hawkseilla ja Sharkseilla taitaa olla hienoimmasta päästä rapakon takana niin siitä vaan mallia.
   
 3. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Itse olen ihmetellyt, että miten siitä jääshow:sta on noilla resursseilla edes saatu meillä noin huono? Ihan järkyttävät musiikkivalinnat, projektoreilla lähinnä vain heijastetaan joitain pelitapahtumia jäähän.

  Kertoo aika paljon, että @sämpylä89 :n ehdottama tekele olisi megalomaaninen parannus. Jopa Nissanin mainos erätaukojen lopussa on alkushow:ta parempi.
   
 4. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Toi sämpylän enneuni oli kyllä hyvä ja toivoa sopii, että siitä koppi otetaan. No tuskin, mutta hyvä se oli silti. Mitä nykyiseen showhun tulee, niin oon alkanu tykkäämään ku hullu puurosta siitä kohtaa missä tulee faneista kuvia ja laulu menee jotenkin birth, girth, worth, best, rest, west, jne. Se on hyvä kohta.
   
 5. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tää on kyllä ainoita hyviä kohtia. Varsinkin se kun Eteläpäädyn marssistakin on hieman liikkuvaa kuvaa.

  Aluks en pitänyt tosta Go biisistä yhtään, mut nyt siitä on oppinu pitämään. Alkushowssa kokonaisuudessaan otettiin mun mielestä takapakkia viimekauteen nähden.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Uusi tähti on syntynyt!!!

  Hae nyt Sämpylä ihmeessä sitä markkinointipäällikön hommaa. Monessa duunissa intohimo, rakkaus, motivaatio jne on kaikesta tärkeintä jos tuloksia halutaan saada, koulutuksella ei tee yhtään mitään jos nämä motivaatiotekijät eivät ole kunnossa.
   
  spede1967 ja sämpylä89 tykkäävät tästä.
 7. PokerJoker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Red Wings
  Oli tuossa @sämpylä89 ehdottamassa alkushow'ssa kyllä ehdottomasti ideaa ja selkeää parannusta nykyiseen. Itse haluaisin tuohon alkuintroon muun muassa spagettiwesterneihin musiikkia säveltäneen Ennio Morriconen tuotantoa. Ne, jotka ovat nyt joskus käyneet Metallican keikalla niin tietävät varsin hyvin, että kuinka hyvin The Ecstasy of Gold toimii introna ennen kuin raskaampi musiikki lähtee pauhaamaan eetteristä. Myös Man with a Harmonica olisi kappaleena sellainen, joka toimisi loistavasti osana introa/alkushow'ta. Jotenkin tuossa kappaleessa on sellainen hemmetin piinaava tunnelma alusta lähtien ja biisi kasvaa myös sopivasti loppua kohden.

  Kännykällä kun olen niin en jaksa kikkailla linkkien kanssa, mutta kyseiset kappaleet löytyvät tosiaankin niin Spotifyn kuin YouTuben puolelta. Toisaalta se sämpylän ehdotus ihan tuollaisenaan on jo erittäin hyvä, suuri Rocky-fanien ystävä ja jos kerran Training Montage sopii itselle hyvin treenimusiikiksi niin täytyyhän sen toki sopia sitten toki tähän tarkoitukseen myös. ;)
   
  Viimeksi muokattu: 04.12.2018 klo 10.49
 8. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Hieno oli matsi tänään, mutta hienot oli kyllä tanssityttöjen poroasutkin. Ei ne paljastaneet mitään, mutta jotain seksikästä niissä oli. Tuli kesken matsin posket punaisiksi, kun ajattelin olevani isäkarhu, joka ottaa koko porolauman kerralla.
   
  spede1967, herttakurko, Jara76 ja 2 muuta tykkäävät tästä.
 9. Hokiameeba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  The Ecstasy Of Gold&Enter Sandman on niin Tepsiä, kun olla ja voi. Ne eivät toimi Jokerien matseissa.
  Pääkaupunkiseudulle, kun muutin, niin on tullut jokunen peli nähtyä.
  Ne tän kauden biisivalinnat ja projisointi on kauheeta kuraa. Viime kauden Pregame oli ihan jees.
  Sitä ihmettelen, kun ollaan luovuttu siitä olikos se nyt Saarikosken biisistä. Se savuava ja välkkyvä Jokerihökötys toimis ihan tänäkin päivänä.
   
 10. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Ei oikeastaan kukaan taida pitää tuosta nykyisestä alkusirkuksesta. Puitteet olisi tehdä Suomen mittakaavalla täysin omaa tasoa oleva show, mutta nyt se on punaisine noppineen (mitä helvettiä?) ja Nordnickel-ruletteineen niin outo, että vähän hävettää jos tietää että peliin on tulossa tuttuja, jotka käyvät sen matsin pari kaudessa katsomassa. Sama pelaajarypäskin on nyt varmaan 3 kk pyörinyt pelaajaesittelyssä (Niemi, Kalnins, Pihlström jne.).

  Oliko tää Saarikosken biisi siis tämä? Jokerit! Kauden 2011-2012 Esittelyvideo
  Hitto että toimi hyvin mulla ainakin. Valot pimeänä, jullit luistelee kentälle esittelyvideon pauhatessa ja armoton buuauskonsertti. Siinä oli yleisö ainakin alkulämmitelty otteluun. Ehkä vielä joskus pre-game saadaan yhtä kovaan kuosiin. Ja joskus päästään Stadin paikallisia vääntämään. Katosta savuava Jokeri olisi myös kova ja jos en ihan väärin muista, niin ainakin ekalla KHL-kaudella se vielä savusi menemään maalin tullessa?
   
 11. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Samaa mieltä @Hokiameeba sekä @Jara76 :n kanssa. Mielestäni on suhteellisen käsittämätöntä ja jopa anteeksiantamatonta, että tuo nykyinen show on noin uskomatonta kuraa. En ole vielä törmännyt hallilla tai netissä yhteenkään ihmiseen, joka oikeasti kehuisi tuota viritystä.

  Jokereissa tunnutaan unohtaneen täysin, että loppupeleissä lätkämatsin tärkein elementti itse pelin jälkeen on tunnelma. Tuo nykyinen hirvitys ei millään tavalla A) nosta tunnelmaa B) viritä peliin. Päinvastoin – tulee mieleen, että olisi menossa katsomaan jotain paskaa konserttia ja tämä olisi sen alkuintro.

  Viimeistään playoffeihin on ihan pakko saada parempi tekele tilalle.
   
 12. Hokiameeba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  @Jara76 just tämä biisi kyseessä. Vielä kun luopuisivat niistä englanninkielisistä jutuista ja vaihdettais vaikka Stadin slangiin, niin olis hyvä. Jokerit sisääntulo 2010 Tässähän se häkkyrä välkky, videon laatu on mitä on.
   
  Viimeksi muokattu: 31.12.2018 klo 12.42
 13. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei kiitos Stadin slangille markkinoinnissa Jokereitten kohdalla. Vain stogen tuomalla "mie ajan sporalla" urpolla on tarve joka välissä korostaa "stadilaisuuttaan". Ihan kelpo suomenkieli toimii seuran markkinointiin oikein mainiosti ja tyylikkäästi myös Helsingissä. Antaa naapurin vaan yrittää kohottaa itsetuntoaan todella väkisin keksityillä skaffaa tsetti -mainoksillaan.
   
 14. Hokiameeba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Tarkemmin miettien oot ihan asian ytimessä. Selkeetä suomea. Englanninkieliset great job-heitot maalin yhteydessä herättää lähinnä myötähäpeää, tarjosin lähinnä jotain muuta vaihtoehtoa.
   
 15. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Playoffeihin tulossa isompaa päivitystä alkushowhun. Saa nähdä mennäänkö samalla disco-teemalla. Toivottavasti ei.
   
 16. Palokan Keisari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit, Red Wings, #65
  Lainaus:
  Kyllä on jo aikakin. Nykyinen räpellys näillä laitteilla ja resursseilla on todella surullinen.
   
  Familyman tykkää tästä.
 17. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Vittu miten paska toi playoff show. Hah!
   
 18. Hilavitkutin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Silti paljon parempi kuin se slottimasiina pelleily.
   
 19. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Ei ollu.
   
 20. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Mun mielestä alkushow oli ihan tyylikäs ja huomattava parannus runkosarjan sekamelskasta.
   
 21. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ensi kaudella on näköjään uusi otteluisäntä mesoamassa, Honka-Mikko viettää enemmän aikaa playoffien aikana syntyneen lapsen kanssa. (linkki miehen twiittiin)

  Hyvä vai paha? Katsotaan ensin mitä sieltä tulee. Toivottavasti tälläkin osa-alueella tulee parannusta.
   
 22. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Aluksi en tykännyt hirveästi "kaljupäästä", mutta välillä kun Mikkoa tuuraili Jaakko Parkkalit sun muut Janni Hussit, niin huomasi kyllä että Honkasella on homma hanskassa lopulta aika hyvin.

  Toivottavasti hommaan palkataan oikeasti ammattitaitoinen ihminen, eikä vain mennä helpon kautta ja houkutella nuoria hallille ärrävikaisella tubettajalla. Ei siis muuten mitään puhevikaisia vastaan, mutta kyllä se vähän särähtää korvaan jos juontaja ei osaa sanoa Jokereita tai Hartwall Arenaa.
   
 23. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kyllähän tuo Honkanenkin osasi välillä ärsyttää puusilmäisyydellään, mutta osoitti vaan, kuinka on sydämellä hän on mukana hommassa. Hyvä äijä tehtävään ja niinkuin Jara sanoi, sinne ei tarvitse yhtään tubettaja-Jonnea sössöttämään.
   
 24. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Parkkalissa ei nyt muuten ollut mktään vikaa, kuin se ettei hän osannut puhua. Enkä tarkoita nyt puhevikaa, ärrävikaa tai mktään sellaista, vaan ihan sitä tavallksta puheääntä. Liian epäselvää, jotta sitä olisi tuollaisessa tapahtumassa mikrofonin kautta miellyttävää tai edes mielekästä kuunnella.

  Viime kauden lopullahan Tykä korvaili jo Honkasta kun pikku-Mikko teki syntymää tähän maailmaan. Tässä kombinaatiossa on potentiaalia jos vain mies sopeutuu talon tavoille. Nyt perehdytys tapahtui liian lennosta ja sen kyllä huomasi. Homma ei ollut kovin luontevaa ja ajoitukset ja ns. talon tavat hakusessa. Ei oo helppoa...

  Ilmainen vinkki toimistolle: ihan ekana kysyisin Tomi Tuomista josko tämä muilta kiireiltään kerkeisi noihin hommiin.
   
 25. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Millonkohan KHL:n otteluohjelmaa voisi tällä kaudella odotella? Vähän houkuttaisi ekaa kertaa Venäjän - viisumin hankkiminen riippuen vähän millaisia pelipäiviä vieraspeleisiin sattuu. Muutenkin tässä pitänyt useamman vuoden ajan pitänyt käydä Pietari kattomassa ihan muussakin mielessä.