Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Ottelut ja ”show”

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana blue line, 19.07.2003 klo 04.29.

 1. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Onkos Jokereiden sisääntulobiisi ollut kuinka pitkään Smack my bitch up? Mielenkiintoinen valinta.

  Biisihän on kyllä hyvä.
   
 2. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Tämän kauden. Viime kaudella oli Kissin Psycho Circus.
   
 3. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Onkohan Nissan Zone palaamassa pudotuspeleihin? Ei ollut SKA:ta vastaan.
   
 4. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Onko kenelläkään tietoa, miksi se ylipäätään oli poistettu tauon aikana? Vai oliko Areenalla kenties joku tapahtuma tuolla välin, missä haluttiin kaikki katsomopaikat käyttöön?
   
 5. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  On, koska mielestäni lipunmyynnin yhteydessä tarjottiin ennakkovarauksia tänne oliko vitosen hintaan tai jotain.
   
 6. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  Eiks siellä korista pelattu maajoukkueen toimesta?
   
 7. ejs Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Oli eilen ja tänään taas toiminnassa
   
 8. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Tuli Youtubessa sattumalta vastaan Jokereiden pre-game show. Ajattelin katsoa ja fiilistellä vähän mut huomasinkii että siinä jääprojisoinnissa olikii jonkii verran uusia juttuja mitä itse livenä näin. Miten paljon tuo kauden aikana vaihteli ja uudistui?

  Itse en päässyt näkemään kun 6 kotipeliä asuinpaikkakunnasta johtuen mutta kaikissa niissä oli samanlaiset projisoinnit paitsi ekassa Playoff pelissä jossa oli pieni muutos.
   
 9. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 10. powerforward#7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, NHL
  Lainaus:
  Niin kyllä minä käsitin, että nimenomaan tuo "VIP-käytävä" clubi-katsomoiden takana on se, jossa artisteja esiintyy. Enkä nyt keksi miksi se olisi "järkyttävää paskaa" tai ylipäätään negatiivinen asia. Siellähän soittavat ja varmaan live-esiintyjä voittaa keskusradion vaikka ei Cheekiä tai HalooHelsinkiä saataisi.
   
 11. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  En nyt ihan ymmärtänyt viestiäsi.

  Tämähän koskee siis arenan klubiravintolaa, jossa sitten voivat musisoida ihan rauhassa. Ei varmasti kuulu koko hallissa (siis muilla käytävillä) saatika sitten ottelun aikana.

  Toki jos arvon Clubittaja viettää enemmänkin aikaa Clubilla, niin sitten ymmärrän. Jos musat ei miellytä, niin sitten palautetta toimistolle. Ei varmasti joka pelissä ole kuitenkaan artistia. Ja onhan tuolla Sonyn listoilla ihan hyviäkin vaihtoehtoja, jos tämä uusin muussi ei uppoa. Ottamatta kantaa kuka voisi esiintyä, niin onhan siellä vaikka Agents, Amorphis, Dumari, CMX tai vaikka REIJO TAIPALE.
   
 12. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Itse en kyllä oikeen syty tuolle uudelle pre-game show:lle. Hyviä elementtejä, mut nuo hedelmäpelirullat sun muut ei oikeen kiekko-otteluun mun mielestä sovi.

  Viime vuonna tuli semmonen vau efekti, mut nyt aika mitäänsanomaton.
   
 13. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Okei. Mun mielestä taas hedelmäpeli missä se "arpoo" päivän joukkueet on hyvä idea. Innovatiivinen ja hupaisa. Aivan vallaton. Ja sekin oli tervettullut uudistus, että nyt se jääprojektori näkyy myös sille sivulle missä itse istun, eikä ainoastaan club-seateille. Arvosana kokonaisuudessaan 7.
   
 14. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  On aikamoinen sekamelska tuo alkushow. En ihan ymmärrä miten yhdistyy jääkiekkoon, jonkun mainitsema Antti Tuisku show @ DTM kuulosti osuvammalta.

  Ja en joo osaisi tehdä parempaakaan, mutta tuntuisi että yksinkertainen olisi kauniimpaa. Vähän sääli että show tuskin ketään juuri virittää otteluun mitenkään, koska vehkeet ja puitteet olisi luoda Suomen tyylikkäin pre-game show. Pitkä matka ison meren tuonpuoleisiin peleihin, jossa tietenkin show-puoli nyt hallitaan kaikessa muutenkin.
   
 15. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Itsekkin olin juuri tulossa nostelemaan tätä ketjua.

  Fiilisvideo pelaajista oli hyvä, siitä diggailin heti alusta asti.

  Alkushow kuulosti ekassa pelissä hyvin erikoiselta, eikä ollut alussa mieleeni ollenkaan.

  Tokassa pelissä katselin uudestaan ja aloin jopa syttymään sille.

  Biiseinä siis: Bomfunk MC's - Uprocking Beats (Video), joka tokalla katselukerralla oli jo vähän parempi. Ihan kiva, että tällainen suomalainen "klassikko" on kaivettu naftaliinista.

  Toisessa videossa taustalla: The Chemical Brothers - Go, joka mielestäni toimii erittäin hyvin.

  Saa nähdä miten näihin kasvaa sisään kauden aikana.

  Voittobiisinä jatkaa jo klassikon asemaan noussu Jorma Heart, Jorma Soul, mutta ennen sitä painettiin Jokerit-versio kappaleesta: Gasellit, JVG - Mitä Mä Malagas?

  Tämäkin sytytti vasta tokalla kuuntelukerralla, mutta täytyy sanoa, että diggailin.
  Ja tämä kaikki siis uskolliselta rock-mieheltä.
   
 16. herttakurko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Dance Team ja uudet punaiset kokohaalarit. Herran jestas. Kauniita nuori naisia, mutta tuo asu ei imartele heistä kyllä ketään.

  Viasatin lähetyksessä kaksi peliä kauhistellut näytä, eikä paremmalta näytä studiokuvissakaan Dance Teamin sivuilla. Vaihtoon. Paljon parempaa löytyy rekistä. Vaikka jopa ihan löysät pelipaidat tai itsenäisyyspäivän Wileda-siivousliina -mekko.
   
 17. Gemondo Jäsen

  Tuosta alkushowsta jäi (taas) vähän sellainen fiilis että tempoa oli hippasen liikaa. Nyt ei oikein ehdi mitään kuvaa/clippiä tajuamaan kun se jo menikin. Ja sama uudestaan x50.

  Omasta mielestäni laatu korvaisi tässä tapauksessa määrän.
   
 18. hartzu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Eilen koin "shown" alusta loppuun, alun videoesityksestä aina Club-alueen jatkoihin asti. Alkushow on hieman sekava ainakin alakatsomosta katsottuna ja tahti hieman hengästyttävä, kuten ylläkin todetaan. Sinänsä malli on kopsattu suoraan NHL-joukkueiden alkushowsta, esim. Canadiensin hallissa on vastaava show ennen peliä, mutta hieman paremmin toteutettuna. Sinänsä hyvä idea, mutta toteutus kaipaa vielä hieman terästystä.

  Täksi kaudeksi tuotu Club-alueen pelin jälkeinen tapahtuma alkoi itselle tuntemattoman Aleksanteri Hakaniemen viihdyttävällä keikalla. Pelin aikana tätä mainostettiin kuulutuksissa, mutta ensin luulin sen olevan vain Club-lippulaisille, mutta lopulta selvisi sen olevan avoin kaikille. Paikalla oli suht paljon nuorisoa, joille artisti tuntui olevan tuttu. Keikan jälkeen paikalle marssitettiin Miss Suomi -kisaajat haastateltavaksi ja kuvattavaksi, joka kiinnosti paikalla olevia herrahenkilöitä nuorisoartistia enemmän :D.

  Tämä "jälkilöylyklubi" on sinänsä kannatettava ajatus, mutta mielestäni sinne kaipaisi kyllä enemmän peliin liittyvää ohjelmaa.. ei haittaisi joukkueen jäsenen tai valmennuksen kommentit ja tunnelmat, tai vaikkapa asiantuntijaraadin yhteenveto ja highlightit pelistä.
   
 19. Mordjinn Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämähän olisi superhelposti hoidettavissa niin että paikalle järkättäisiin ständi+mikit+kajarit ja Viaplayn aftershow tehtäisiin livenä paikanpäällä. Siellä on kuitenkin Jalosta, Pirnestä ja AJ Niemeä paikanpäällä höpöttelemässä. Ja sitten Mäkisen tekemä "kaukalonlaita"-haastattelu screeneiltä. Tai vaikka koko Viaplayn loppushow screeneiltä.
   
 20. Chespa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HKH & HPK
  Itsellä ei oikein muisti pelaa, niin kummalta sivulta näkee alun "jääshown" oikein päin? Vien avopuolison hänen ihka ensimmäiseen peliin, niin annetaan nyt sitten koko rahan edestä.
   
 21. Filari Jäsen

  Lainaus:
  Jäähyaitoiden puolelta, jos tämä auttaa.
   
 22. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Taitaa vaihdella. Ei tule niin tarkkaan seurattua kun katselee matsia päädystä.
   
 23. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Se tosiaan vaihtelee se puoli enkä nyt muista kumminpäin oli viimeksi. Toivottavasti pääsette pusukameraan.
   
 24. SamTheMan Jäsen

  Lainaus:
  Lainaus:
  Meillä kausarit 117 katsomossa eli jäähyaitioiden puolella ja ainakin viimeksi tuli mietittyä, että jääshow näkyy väärin päin.

  Saattaa toki vaihdella matseittain, mutta jostain syystä kiinnitin viimeksi siihen huomiota, että näkyi väärin päin. Voihan sitä varmasti toimistolle laittaa myös kyselyä, jos haluaa asiaan varmistuksen.

  Ja jos tuon kunnolla haluaa nähdä, niin ehdottomasti yläkatsomoon kannattaa mennä siinä tapauksessa.
   
 25. Filari Jäsen

  Lainaus:

  Okei, mulla oli viime kaudella kausari jäähyaitoiden puolella ja sinne silloin näkyi "oikeinpäin".

  Lienee siis vaihteleva, että miten se näkyy.