Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Ottelut ja ”show”

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana blue line, 19.07.2003 klo 04.29.

 1. Infinity Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, maajoukkue
  Lainaus:
  Amen. Änärissä harrastavat paljon näitä ihan pienten muksujen väliaikapelejä, oikeasti kiva katsella.
   
 2. Jimisola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Tuossa Juuso Kokkosen kirjoittamassa Jatkoajan Jokereiden KHL-taivalta käsittelevässä jutussa mainittiin positiivisena puolena ottelutapahtuman huima kehittyminen: "KHL:ssä Jokerien ottelutapahtuma on muuttunut paljon. Areenalle tullaan itse ottelun lisäksi katsomaan show'ta ja nauttimaan Suomessa täysin omanlaisesta tapahtumasta." En ole itse käynyt juuri ollenkaan Areenalla viimeaikoina, joten miten ottelutapahtuma on muuttunut Liiga-ajoista ja mitä siihen nykyään kuuluu? Ymmärsin, että tanssijat siellä on edelleen ja musiikkia soitetaan pelikatkoilla.
   
 3. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Kiitos kysymästä ja mielenkiinnosta. Musiikkia soitetaan pelikatkoilla, mutta se on aina livebändi tai artisti ihan maailman huipulta. Ja erätauolla sitten showtytöt tanssii ja samainen bändi/artisti maailman huipulta soittaa ja esiintyy katsojille. Hävittäjät (5kpl) lentävät Arenan yli ennen peliä ja Maamme-laulun laulaja laskeutuu laskuvarjolla keskelle kenttää laulamaan laulunsa. Sitten on erilaisia pelejä ja visailuita mainoskatkoilla ja yleisö on ihan pähkinöinä jännityksestä. Kiss camera on myös ja ainoastaan kielarit lasketaan. Ei siis mitään mauttomia pusuja niinkuin liigassa. Meininki on todella kansainvälistä ja kannattaa tulla katsomaan!
   
 4. Jimisola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Kiitos vastauksesta. No nyt kuulostaa sen verran kovalta meiningiltä, että pakko varmaan hankkia ilmaisliput jostain.
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  @Jimisola
  attendo taisi unohtaa hymiön viestinsä lopusta.
   
 6. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  @syndi mäisen iso yläpeukku @attendo n kuvaukselle. Pitää varmaan käväistä ostamassa joku subi tms että pääsee itsekin osalliseksi tästä kaikesta.
   
 7. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Heh, tää oli hyvä! Tulin treeneistä himaan ja luin ton kännykän screeniltä olohuoneessa ja vaimo kysyi että mikäs noin hymyilyttää ;-)
   
 8. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jep, tai Intersportista kannattaa käydä hakemassa kiekko ulkojäille, niin saa samalla haluamansa määrän ottelulippuja mukaan. Viimeksi otin neljä, vaikka kausari löytyykin. Ei ihme, että yleisömäärien ilmoitukset aika kaukana todellisesta määrästä.
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Sanomattakin on selvää että kyseessä Venäjän ilmavoimien hävittäjät joita maanpuolustuksemme ei huomaa kun ovat Viasatin äärellä valmistautumassa illan peliin.

  Siellä on ylilennolla merkattu Nordiksen koordinaatit jotka likaisen KHL pöytäkirjan mukaan ovat ensimmäinen paikka jossa rytisee jos sota alkaa.
   
 10. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ottamatta kantaa itse peliin show etenee näin :
  Ennen peliä kajarit HUUTAA TÄYSILLÄ mainoksia.
  Ennen peliä kukaan ei puhu mitään pelistä, tai puhuu 5s ja mainokset jatkuu.
  Peli alkaa ja yksi sirkuspelle HUUTAA MAINOKSIA pelin aikana.
  Pelitauko ja räppipask..täysillä..
  Peli jatkuu ja mainoksia mutta pelistä ei kukaan puhu mitään.
  Räppipask.. jatkuu täysillä.
  Erätauko ja kukaan ei puhu pelistä mitään.
  Erätauolla viimeiset 10 minsaa räppipask... täysillä..
  Näin jatketaan peli loppuun asti ja yöllä viellä klo 24 räppipask.. soi korvissa ja mainospellen huuto herättää unesta.
  Ennen seuraavaa matsia miettii jaksaako lähteä räppi konserttiin joka on säestetty mainoksilla ja mulla 40€ tiketti siitä hyvästä että olen kuolla tähän pas.. showhun.

  Joku voisi alkaa myydä korvasuojaimia joissa pieni kaijutin varustettuna otteluselostuksella, 100€ tarjottu.
   
 11. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Toi ylläoleva kuvaus on vain ja ainoastaan liiga fanin antama kuvaus viihteestä minkä me KHL fanit näemme aivan toisin. Ja toi ylläoleva kuvaus ei siis pidä paikkaansa. Enkä ymmärrä mistä toi räppipaska on saanut noin paljon palstatilaa kun ei siellä edes räppi soi. Laadukasta musiikkia hienolla äänentoistolla. Taitaa olla joku kateellinen Jukurit fani mustamaalaamassa hyvää tuotetta. Hiilihydraatteja lisää apinoille Mikkelissä ettei tule moista kalorivajeesta johtuvaa huonotuulisuutta enää.
   
 12. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pittsburgh Penguins, #3, #58, #71, #81, #87
  Jokerit-SKA pelissä tuo show oli kyllä ihan mainio, musiikista nyt on vaikea sanoa kun jokaisella on oma musiikkomakunsa. Ainut miinus sille juontajalle/selostajalle tai mikä nyt onkaan joka höpöttelee jotain pelin ollessa täydessä käynnissä ja rupes vaan ärsyttää.

  Onhan tuo Liiga-ajasta mennyt eteenpäin huomattavan paljon.
   
 13. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Mä en oikeasti ymmärrä, mistä tämä räppipaska tulee. Ei ainakaan Hartwall Arenan kajareista.
   
 14. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ei vaan olen katsomon 120 kausikorttilainen, jäi näkemättä 2-3 matsia kauden aikana. Liigaa en seuraa, paitsi Keräsen ja Aaltosen pärjäämistä.

  Tämä on show keskustelu ketju.Yllä oleva on oma näkemykseni miten koen shown.
  Toki liiottelua rappipask.. suhteen mutta vähätellysti ilmaistu vidutus mitä tunnereaktioita jatkuvat mainokset ja skei..musa aiheuttaa.
  Nyt on kysymys pelin ulkopuolisesta ohjelmasta. Itse peli on viihdyttävää ja hyväksyn ajatuksen ettei joka vuosi voi käydä flaksi pelaajahankintojen suhteen, yksittäisissä peleissä käyn pelien viihdearvon takia miettimättä suvaitseeko Putin meille tasapuolisuutta kevään peleissä ja onko sarjan raha ansaittu Suomalaisella etiikalla ja rehellisyydellä. Maassa maan tavalla.Itkut ei auta.
  Kohta taas mennään .. kajarit täysille huutamaan mainoksia ja ja r.....
  Jokrut vie noustuaan 1-3 sillasta..
   
 15. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Ei lainkaan. Amandan skeida on niin huonoo räppii, että ei ole edes sanoja. Siitä ei rap voi alemmaksi mennä.

  Itseasiassa on mainio toteamus tuosta konemusiikista, että paskaa rappia...osuu.
   
 16. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Miksi mainoskatko on kuulutuksissa technical timeout? Häiritsee aina.
   
 17. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Miksi Jokerit kuuluttaa englanniksi suomen lisäksi? Eivät venäläisetkään joukkueet tee niin.
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Etkö tunnista kansainvälisyyttä, vaikka lyöt korvasi siihen? (Minä me käännös saa edelleen tuomion, ei ole toimiva.)
   
 19. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Etkö vieläkään osaa, uskalla tai halua tägätä tai lainata?

  Tai ymmärtää. En puhunut markkinoinnista vaan viittasin siihen, että KHL:n kansainvälisyys on pelkkää sanahelinää ja etäinen propagointikeino näille satelliittijoukkueille jotka ovat mukana näön vuoksi. Ts. Ymmärrän tavallaan, että Jokerit haluaa uskotella itselleen ja muille sen saavan laajaa kansainvälistä huomioita. Mutta että Jokereiden oma ottelutapahtuma olisi yleisöltään jotenkin tosi kansainvälinen? Siihen en usko.
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Miksi turhaan, kun luet jokaisen viestin narrien alta? Ja osaan kun nään sen tarpeelliseksi. Tässä kohtaa seuraava viesti -> ei tarvetta ja bonuksena huvittavat itkut.

  Ne amerikaksi höpötetyt spiikit palvelee vain muutamaa hassua katsojaa. Joten markkinoinnista on turha puhua, ne on merkki kansainvälisyydestä ja osa imagoa.
   
 21. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  En edes lue. Esim. tuo suht venyvä ja vanuva Liiga+pelaajayhdistys+laki+sopparit+KHL-hirviö on mennyt täysin minimaalisella huomiolla.

  Lainaus:
  Tästä päästään alkuperäiseen kysymykseeni siitä miksi Jokerit tätä tekee. Sinä vastaat, että ylläpitääkseen kansainvälistä imagoa, mikä onkin sattuvasti sanottu.

  KHL on Venäjä-vetoinen (voisi kyllä yhtä hyvin puhua "venäläisestä") liiga. Sen strategiaan kuuluu luoda nimenomaan imagoa kansainvälisyydestä, ja tätä viestiä myös Jokereiden edustajat tuppaavat korostamaan kovin usein, viimeksi Kohonen Hesarin välissä tulleessa propaganda-lehtisessä (jossa hän muuten suoraan sanoi aikavyöhykkeiden määrän indikoivan pelin kovaa tasoa). Kuinka aitona tätä kansainvälisyyttä voi pitää, kun liigan keskiössä olevat venäläisetkään seurat eivät siihen usko? Tai ainakin: kuinka tärkeä kansainvälisen imagon keino englanninkielinen kuuluttaminen on, kun venäläisetkään eivät sitä käytä?

  Olisiko kyse sittenkin kansainvälisyyden sijasta (tai ohella) siitä, että venäläiset eivät ymmärrä suomea? Moni puolustelee Jokereiden mukana oloa sillä että se hyödyttää suomalaista jääkiekkoa, mutta unholaan jää mainita, että todellisuudessa KHL palvelee aina kaikkein eniten venäläistä jääkiekkoilua. Se on sen olemassaolon peruste. KHL on olemassa venäläisiä ja venäläistä jääkiekkoilua varten. Jokerit toki yrittää hyödyntää KHL:n tarjoamaa mahdollisuutta esim. Kiinan suhteen, mutta se ei liity mitenkään tähän ottelutapahtuma-asiaan.

  Ja muutenkin, jos siellä kerran pitää englanniksi kuuluttaa, niin miksei siellä ole kuuluttajana ihmistä joka osaisi lausua englantia kunnolla? On myötähäpeää aiheuttavaa kuunnella sitä tankeroa.
   
 22. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Mikä sun ongelma tässä asiassa tarkalleen ottaen on?

  Jokereilla on täysin todistettavasti jo nyt kansainvälisiä asiakkaita ja heitä olisi varmaan tarkoitus houkutella paikalle lisääkin. Silloin on täysin perusteltua kuuluttaa jollain kielellä, jota nämä ihmiset ymmärtävät. Se on markkinointia, asiakaspalvelua ja muutenkin fiksua toimintaa. Jos venäläiset seurat eivät koe tarpeellikseksi ulkomaisia asiakkaita palvella, niin ei se varmaan Jokereita hirveästi liikuta.

  Ja meillekö sä kerrot, että KHL hyödyttää venäläistä jääkiekkoa? Totta hemmetissä. Siinä ohessa se voi silti olla hyödyksi suomalaisellekin kiekolle, mikäli Jokereissa tehdään asioita oikein. Sellainen win-win-tilanne nääs.
   
 23. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Joo ymmärrän kyllä sun pointtisi, mutta kun asia ei ihan tarkalleen ole niin kuin sanot. Kysehän ei ole ottelutapahtuman kaksikielisyydestä vaan vain kaukalon tapahtumien kuuluttamisesta kahdella kielellä. Ei se erityisesti anna mitään lisäarvoa joillekin ulkomaalaisille asiakkaille etenkin kun ottelutapahtuma on muuten suomenkielinen. Mutta eritoten tässä aiheessa keihäänkärkenä on se, etteivät venäläiset ota huomioon niitä KHL:n osallisia jotka eivät puhu tai ymmärrä venäjää. Jokerit on tässäkin asiassa vain sivujuonne.
  Lainaus:
  Tämä nyt ei tavallaan enää liity tämän ketjun aiheeseen, mutta sanon silti että Jokereiden KHL-retken hyöty suomalaiselle jääkiekolle on aika kyseenalainen. Toki muutama pelaaja voi päästä tasokkaampiin ympyröihin, mutta koska Jokereiden osallistumisessa ei ole kyse urheilullisesta menestyksestä, rajoittuvat hyödyt pikemminkin pr-asioihin. Urheilullisesti Jokereiden tuoma etu suomalaisen jääkiekon suhteen on marginaalista.
   
 24. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Lainaus:
  Jos minä puhuisin jotain muuta kieltä kuin suomea, niin haluaisin kyllä mielelläni kuulla myös ne jäähyjen syyt englanniksi. Toistan kysymyksen. Mikä sun ongelma tässä asiassa on?

  Venäläiset seurat markkinoivat omille asiakaspohjilleen. Ei se englanniksi kuuluttaminen ole mikään kannanotto Jokereiden puolesta tai vastaan. Se on ihan seurakohtainen ratkaisu. Siellä on ehkä laskettu etteivät hyödyt ole tarpeeksi suuria, jotta kannattaisi yhdysvaltaa alkaa bamlaamaan. Ei täälläkään venäjäksi kuuluteta, vaikka he ovat varmasti suurin ulkomaalaisryhmä Arenalla.

  Lainaus:
  Jaa. Ehkä se sitten on marginaalista, että parikymmentä suomalaista saa kovia matseja, yleisöllä on vaihtoehtoja ja Suomi näkyy Itä-Euroopassa, korostetusti venäjällä. Onko yhden joukkueen edes mahdollista vaikuttaa asioihin muuten kuin marginaalisesti?
   
 25. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Ei mulla ole mitään ongelmaa tähän liittyen sinänsä, ja sitä paitsi kerroin jo, mistä syystä otin aiheen esille. Minkälainen lisäarvo jollain englanninkielisellä kaukalokuulutuksella on suhteessa siihen että koko muu tapahtuma on suomeksi? Ja jos se lisäksi suhteutetaan siihen, kuinka vähän Areenalla käy ulkomaalaisia... Mun näkemykseni asiasta on, että Jokerit luo illuusiota, jonkinlaista markkinoinnillista olkiukkoa siitä, että KHL olisi tuonut seuralle kvasinäkyvyydellään jotain konkreettista kansainvälisin tunnuksin näkyvää hyötyä. Että kun seuraavan kerran kirjoitetaan taas koko kokonaisuuden (esim.) taloudellisesta järjettömyydestä, voidaan osoittaa että "Kiina, kv-ottelutapahtuma ja paljon yleisöä". Juurikin tähän asetelmaan ikään kuin puutuin: Jokereiden Kiina-yhteyksiä liioitellaan, ottelutapahtuma ei ole aidosti kansainvälinen (eikä ole KHL:kään) ja katsojamäärät ovat kupla.

  Lainaus:
  Noista pelaajista mainitsinkin jo, mutta miten se vie Suomi-kiekkoa eteenpäin että katsojat näkevät KHL:ää tai että venäläiset näkevät Jokereita? Niin ja puhuin urheilullisesti marginaalisesta tarkoittaen, ettei Jokereilla ole suomalaiselle kiekkoilulle nimeksikään urheilullista annettavaa.

  Toisin oli ennen ja olisi Liigasta käsin edelleen. Jokerit oli siellä iso tekijä jolla oli paljon vaikutusmahdollisuuksia monella rintamalla. Nyt ei voida vaikuttaa suomalaisen jääkiekkoilun ykköshevosen, eli Liigan organisaatioon mitenkään, eikä nostaa juniorilahjakkuuksia suomalaisen jääkiekkoilun käyttöön. Mm. tästä näkökulmasta Jokereiden lähtö KHL:ään on vienyt suomalaista kiekkoilua taaksepäin.