Ilmoitukset

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ottelut ja ”show”

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana blue line, 19.07.2003 klo 04.29.

 1. JaSa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks
  Aiemmin en ole jaksanut välittää tuosta mikkimaakarista, joka huutelee kaikkea turhuuksia katkojen aikana. Tänään kuitenkin alkoi ärsyttämään, ensin ottelun alussa volat kaakossa niin, että korvissa tuntu. Tuosta toki miinukset menee miksaajalle. Mutta se mikä alkoi todella ärsyttämään oli jatkoerän aikana kun jännitys oli katossa ja halusi pitää kaiken keskittymisen pelissä niin tää kaveri alkaa huutelemaan mukahauskuuksia ja veikkauksen mainoksia siihen. Tuossa vaiheessa olis hyvä pitää ns. turpa kiinni. Ei muuta.
   
 2. Grafix Jäsen

  Soiko tuolla hallissa aina noin paska musiikki vai oliko tänään poikkeuksellisen heikko selektio? Päätöntä jumpsutusta ja jossain välissä jotain slovareita, hämmentävää.
   
 3. JaSa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Ducks
  Lainaus:
  Suurin piirtein yhtä paskaa se on aina. Sais olla kyllä rockimpaa tavaraa, mutta kun ei niin ei.
   
 4. Infinity Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, maajoukkue
  Lainaus:
  Tämä. Aivan käsittämätöntä. Ei minkäänlaista kevään kiimaa. Rimanalitus toimistolta.

  Toiseksi; ei enää Honkasta ensi kaudelle. Ei mitään henkilökohtaista, mutta ei vain toimi. Tuntuu, että yleisö pikimminkin hiljenee kun Mikko yrittää jotenkin hauskuuttaa. Ei vain ole aito, sori. Väitän, että ihan hiljainen, käsiä yhteen lyövä Otto-maskotti saisi paljon positiivisemmat vibat aikaiseksi pyöriessään eri katsomoissa ja jumbolla.
   
 5. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Kuka hullu nyt kahden kotipelin takia alkaa jotain playoff-traileria väsäämään???

  Honkanen saisi pysytellä niissä matsiennakoissa, haastatteluissa yms. Eikös hän siellä ollut alunperinkin.
   
 6. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Jos Khl:ssä jatketaan (tai vaikkei jatkettaisi), niin tärkein uudistus olisi saada se kaljupää pois huutelemasta niitä hassunhauskoja välikommenttejaan. Harvoin tulee vastaavaa myötähäpeää koettua, kuin esimerkiksi eilen tai lauantain matsissa hänen kommenteistaan. Isosta ovista ulos, kiitos.
   
 7. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Aki Eurola on miehen nimi ja tosiaan teki pitkän päivätyön Espoossa toimien kuuluttajana muistaakseni yhtä (viimeistä) kautta lukuunottamatta alusta asti Blues-nimellä toimineen seuran aikana. Lisäksi hän on toiminut useasti maajoukkueiden ottelutapahtumissa kuuluttajana ja varmasti sitä kautta olemus on kehittynyt entisestään. Mielestäni yksi parhaista kuuluttajista ikinä, mutta mielipiteeni on suht puolueellinen. Oli varmasti vain keikkahommissa, kun työ taisi jäädä yhteen peliin. Tekee käsittääkseni freelancerina hommia muuallakin, kuten Unitedin otteluissa.

  Mitä tulee ottelutapahtumaan, itse olen kokenut sen hyväksi. Ainakin paljon paremmaksi kuin Espossa oli koskaan. Meillä kokeiltiin katsomojuontajaa muistaakseni parin kauden aikana ja se ei toiminut läheskään niin hyvin kuin Jokereilla. Itse en löydä oikeastaan muuta kritisoitavaa Jokereiden ottelutapahtumasta, kuin että musavalinnat voisivat olla paremmat ja ehkä erätauoilla voisi olla jotain aktiviteettiä kaukalossa. Siis muuta kuin tanssityttöjen suht simppeli esitys. Joku palkintokisa tms. Englanniksi tehtävät kuulutukset, katsomojuontajan jutut, mainokset jne ovat minulle täysin sivuseikkoja, joiden myötä en menetä hermojani. Alkushow (siis se "me haluamme olla KHL:n paras joukkue" jne.) on ihan ookoo, joskin pidemmän päälle toisto alkaa pikkasen tympimään. Läpsyttimet ovat myös minulle kirosana, mutta ymmärrän niiden idean. Harva esim. sivukatsomoissa taputtaisi käsiään yhteeen, jos läpsyttimet poistettaisiin. Tämä on valitettava tosiasia. Se vaan välillä huvittaa, että läpsytintä jaksataan hakata tasan sen jumputusmusan ajan pelikatkolla ja sitten kun peli käynnistyy, läpsyttäminen päättyy kuin seinään. Pelaajaesittely oli hieno, varsinkin ensimmäinen biisi osui kuin nenä päähän yhdessä Lajusen esittelyn kanssa ;)
   
 8. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  No oikeestaan tää oli normaalia parempaa, koska se ei ollut pelkkää päätöntä jumpsutusta.

  Amandalla on suojatyöpaikka ja se kyllä kuuluu. Tai jos joku muu valitsee musat, niin sekin on ammattitaidoton.
   
 9. Yx7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kävin Jokrut fanina salavakoilemassa yhden hifkin playoff pelin Kärppiä vastaan.

  En ymmärtänyt sveduselostusta , kävin piruuttani vierailemassa ja negatiivistä tekstiä ei enempää tapahtumasta.

  Se mikä siellä oli parempaa kuin meillä :
  - musa 100-0
  - mainokset ei huutanu korvaan matsin aikana
  -kaljupää ei ollu kyselemässä tyhmiä porukoilta eikä muutenkaan kaijuttimista tullut mitään idiotismiin liittyvää jatkuvalla syötöllä.

  Kevään mies pellaili muttei loistanut.

  Toivonmukaan Jokerit pelien show ottaa askeleita fiksumpaan suuntaan.
  Lahjotaan aluksi nordiksen DJ tulemaan meille, vaihdossa kaljupää.
   
 10. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Se naapurin selostaja on kyllä iso osa hifkn brändiä mutta niin vitun ärsyttävä. Kaikki kunnioitus häntä kohtaan sillä varmasti omaa ison hifk sydämen ja sen tosiaan kuulee!
   
 11. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Samaa mieltä tekstistä, joskin käyttäisin fiksumman sijaan termiä yksinkertaisempi. Tällä hetkellä "show:ssa" on ihan liikaa (muovisia) elementtejä kaljupään juntteiluista jäätävän huonoon alkuvideoon. Ns. Back to basics olisi tässäkin hyvä, joku asiallinen tunnelmannostatusvideo, kaljupää pois hallista, Pretender soimaan Jokerien tullessa jäälle ja EP:stä huutoa.

  Ei se oo niin vaikeet hei.

  e. Ja jo nyt sen verran ohjetta tomistolle, että älkää helvetti aloittako mitään "Yes We Are 50 Years This Year"-kampanjaa, vaan hoitakaa tämä nyt perinteitä kunnioittaen suomeksi.
   
 12. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Suomessa tapahtuva mainonta suomeksi ja ulkomaille suuntautuva englanniksi. Ei pitäisi olla liian vaikeaa laittaa samat sloganit kahdella kielellä kohdeyleisö huomioonottaen.
   
 13. Sturm Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  1967
  Lainaus:
  Totuuden siemen lainaamassani kappaleessa.

  Tähän olisi kiva saada katukuvaan "Aimon pojat"-tyylistä mainosmateriaalia. Kaikkea historiaan liittyvää ja nimenomaan pois kaikki rallienglannin väsyneet Yes this is fantsua-humpuukki jollain väsyneellä kuvalla Reginistä Zalandolsta tilatulla nahktakilla päällä. Nyt on mahdollisuus myös markkinoinnin osalta saada muistot pintaan ja näin saada ihmiset hallille jotka eivät siellä enään käy.
   
 14. Karhunkulta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Helsingin Jokerit
  Miten olis loppukesästä mainos silleen ytimekkäästi: "SEX!" ja siihen osuva kuva? Sitten ihan kauden kynnyksellä julkaistaan kokonainen mainos, kun kaikki on ihan pähkinöinä: "50 more sexy years, Jokerit" ja kuvaan Amanda Harkimo yläosattomissa Jokeri-stringit päällä?

  Joo, elkööt tehkö enää "Yes"-virhettä....
   
 15. Gemondo Jäsen

  Lainaus:
  Toisaalta taas onko Jokerien mitään järkeä muuttaa ottelutapahtumaa takaisin "vanhaan suuntaan", kun kaikki ne "oikeat ja aidot", vanhat jokerifanit ovat jo edustusjoukkueen hylänneet eivätkä peleissä käy? Tuskin ne Eteläpäätyä jälleen täyttäisi vaikka Pretender soisikin ja mainoskatkoilla ei kaiuttimista kuuluisi mitään?

  Ei sillä etteikö minullekin tuo skenaario kelpaisi, mutta järkeviä perusteita sille on silti vaikea keksiä.
   
 16. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Ottelutapahtuma paranisi noin 52,1% jos näytettäisiin hidastuksia pelitapahtumista. Aivan oleellinen puute ja viasat pesee hallin tältä osin niin kirkkaasti, että sohva on oikeasti houkuttelevampi vaihtoehto. Etenkin kun kaljupää häviää viasatin asiantuntijoille noin 500-muna.

  Se kaljupää on kyllä heikko ja se miksataan vielä sellaisella saatanallisella volumella, että yläkatsomossa mennään kipukynnyksellä.
   
 17. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Joo, tästä annoin palautetta myös mutta vastaus oli ympärisoikea "ottelutapahtumaa kehitetään koko ajan".

  Mäkinen kun tuosta julkisuudesta tuntuu nauttivan niin ei haittaisi vaikka tuota hänen läsnäoloaan hallilla käytettäisiin hyväksi, siitä Antti pari kertaa erässä joku analyysi (sama hallille ja Viasat lähetykseen) ja mukaan vaikka entisiä Jokereita ym...
   
 18. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Lainaus:
  Ei voi kaljupäisyys olla enää ongelma 2010-luvulla.
  Peruukit on keksitty.
  Volumeakin voitaneen säätää?
   
 19. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kaikki tuo show on kuitenkin onneksi vain sivuroolissa kun lähdetään katsomaan kunnon kiekkopeliä.

  Toimistolle ilmainen vinkki: Hishon helvettiin, Salminen Siperiaan ja Niemi nunnaluostariin ja tilalle KHL tason todistaneet ns. varmat kortit (Omark, Moses...) tai vastaavat pelimiehet jotka herättävät tunteita isossa massassa niin hyvä tästä tulee.

  Sitten on taas show (tuote kaukalossa) kunnossa eli ensimmäiseltä KHL kaudelta tuttu Jokerikiekko palannut kaupunkiin!
   
 20. Vili#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Hidastukset rangaistuksiin johtaneista tilanteista on kielletty KHL:n toimesta, siis jos joku ei vielä tätä asiaa tiennyt. Asia, joka aina hallilla kyllä vituttaa.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Suomennan: Painu piip, meillä on homma täysin hanskassa.
  Lainaus:
  Salmisesta Kurri on sanonut lehdessä kauden jälkeen, että sen pitää parantaa. Eli ei ole saamassa kenkää. Jokerit on heittäneet pyyhkeen kehään ja nostaneet valkoisen lipun salkoon jo ennen kuin ns juhlakauden treenit on alkaneet.
  Lainaus:
  Oli tiedossa, mutta ei se vähennä tippakaan ottelutapahtuman huonoutta tässä suhteessa. Toki sen ymmärtää helposti taustaa vasten: Tuomarit suosii miedosti jatkuvasti isoja ja yleisön vittuuntumista hillitään tällä. Perin venäläistä menoa. Suora seuraus tuomaripolitiikasta.
   
 22. Gemondo Jäsen

  Kausarin saatekirjeessä mainitaan muun muassa seuraavasti:

  "...Meillä on edessä juhlakausi: uusi menestystä janoava joukkue, Sami Lepistön ja Tommi Kivistön paluu punakeltaisiin, ottelukalenteri täynnä erikoisohjelmaa, maailmanluokan alkushow jääprojisoinnilla ja tietenkin jäljittelemätön Jokerit-tunnelma,..."

  Arenalle siis asennettu mm-kisoista tuttu jääprojektori??
   
 23. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Joku paremmin tietävä korjatkoon jos olen väärässä, mutta ei kai siellä mitään asentaa tarvitse, kun pelit ja pensselit ovat olleet koko ajan paikallaan? Ei tarvita kuin tarpeeksi virtaa ja laitteet päälle.
   
 24. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  En tiedä onko ne projektorit olleet siellä, mutta niillä saa kyllä aivan perkeleen upean shown. Syy sille, ettei niitä ole ennen käytetty löytyy sähköistä ja piuhojen kapasiteetista. Uusi jäädytysjärjestelmä on oletettavasti energiatehokkaampi, niin olisiko sitä kautta saatu riittävät mehut showta varten..
   
 25. blue line Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Ehkä ovat lainanneet DNA:lta aggregaatin. Se on nykyisin muotia.