Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ottelut ja ”show”

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana blue line, 19.07.2003 klo 04.29.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Rummut olivat alkuun ihan jees, mutta kun Katupoikien Laulu lähti soimaan katkolla, niin jäi kokonaan pärinän alle. Hyvä, etteivät sentään pelin aikana soittaneet. Siinä vaiheessa olisi voinut joku tuoli lentää... Noin kuvainnollisesti.
   
 2. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Noi rummut on kiva idea mutta teknisesti niin kehnosti toteutettu että mä en toisi niitä enää Areenalle, ellei saada merkittävästi paremmin tehtyä.

  Ongelmana siis että soundin osalta kuulostaa suunnilleen siltä kuin noi olisi mikitetty ihan miten sattuu ja sen jälkeen ääni ajettu tyyppiä kompressoimatta DJ-mikseriin, mistään delaysta nyt puhumattakaan (en ole pro mutta nuo nyt kai perustekniikkaa). Soittajilla lisäksi lienee korvamonitoreissa jotain probleemaa kun on ihan mahdoton päästä samaan biittiin DJ:ltä tulevan humpan kanssa tai edes soittajien kesken. Seurauksena kamalaa "laukkaamista" ja hyvin tukkoiselta kuulostava soundi ainakin alakatsomoihin. Bonuksena vielä jos sattuu istumaan lähellä rumpuja niin sitten vasta kakofoniseksi meneekin.
   
 3. TommyT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jees, mitä oon satunnaiskatsojien kanssa jutellut tällä kaudella niin kyllä tuo jenkkityylinen taustojen läpikäynti ja muu jutustelu koetaan erittäin hyväksi. Perus-Möttönen kun ei paljoa vastustajasta ja tilanteista tiedä, niin toi on poikkeuksetta koettu kiinnostavaksi. Suomessa tietysti on "talking head" kulttuuria vähemmän ja siksi noi helposti herättää jotain myötähäpeää mutta itse asia on mielestäni hyvä lisä ottelutapahtumaan.

  Kuulutusmainokset pelin ollessa käynnissä - en ymmärrä yhtään miksi näitä tarvitaan? Mieluummin heti pelikatkon alkaessa ennen musiikkia. Saisi paremman attentioninkin yleisöltä satavarmasti. Nämä pitäisi ihan kunnioituksesta peliä kohtaan lopettas heti.
   
 4. KuumaaKamaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Jumalauta EI matsin aikana tota rummutusta! Aivan törkeä perseennäyttö Eteläpäädyn suuntaan! Hävetkää!
   
 5. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Onneksi eivät sentään delaytä etenkään toistolla laittaneet.
  Delay (audio effect) - Wikipedia

  Muutamalla satasella saa ammattilaisen miksaamaan rummut kunnolla, mut parempi paskat saundit. hymiö
   
 6. Trymuch Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KalPa
  Lainaus:
  "Me haluamme olla KHL:n paras joukkue..." Sit kerrotaan, että Jokereissa tiedetään mitä se vaatii. Ylivoimainen taito, joukkueelle omistautuminen jne. Ja lopussa todetaan, että yhteinen tavoite on KHL:n mestaruus.
   
 7. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä hymyilyttää joka kerta :D
   
 8. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Joo alkutraileri on paska, mutta muutenkin koko ottelutapahtuma on köyhtynyt kolmen KHL-kauden aikana. Oi niitä aikoja kun toisella erätauolla oli se prätkäkilpailu ja Tuominen vinoili ystävällisesti Reiskalle. Tämä oli siis liiga-aikaan. KHL-aikaan oli sumojuoksua kerran kuussa ekalla kaudella, sen jälkeen ei mitään. Ja joo ei tonne kukaan mene tai jätä menemättä erätaukoviihteen takia, mutta ihmeen köyhä on silti nykyinen ottelutapahtuma ja ennekaikkea ihmettelen sitä, että kaikenlainen ohjelma on jätetty pois. Ei sinne lapsiperheitä saada sillä, että tanssitytöt keinutaa persettä toisella erätauolla. Minulle toi kyllä käy, mutta olisin siellä muutenkin.
   
 9. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Jokereiden toimisto kuitenkin näitä lukee, niin kehitysajatuksia ensi kaudelle "show"-puolelta:

  - Pitäkää sen juontajan turpa kiinni pelin jo alkaessa.
  - Alkuvideoon voisi oikeasti panostaa. Ei tule tuosta sellaista odottavaa fiilistä, vaan on melkoinen antikliimaksi kaikkineen. Ja miksi helvetissä videon päätteeksi soi joku random maalitorvi, mutta ei Jokereiden? Pelaajavideon alussa tapahtuva valoshow on hyvä, mutta siihen se sitten jääkin.
  - Sisääntulobiisi uusiksi. Menoa ja meininkiä enemmän.
  - Ensimmäiselle tai toiselle erätauolle muksut pelaamaan kiekkoa, jos ei muuta.
  - DJ:ksi joku osaavampi ja soittolista rokkipainotteiseksi, joskaan pelkästään rokkia ei tarvitse olla. Muutama jumputusbiisi sinne tänne menee, mutta nyt noita on aivan liikaa.
  - Ja kaikista tärkein eli läpsyttimet pois. Tiedetään, että jakaa mielipiteitä, mutta osaa ne ihmiset taputtaa käsilläänkin. Se ei vaadi kuin yhden pidemmän pyörityksen hyökkäyspäässä, niin johan alkaa taputtajia löytymään.
   
 10. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Hell no! Jullit soitelkoon tuota skeidaa eläköityvälle fanijoukolleen. Muutoin näen kylä, että soittolistassa on parannettavaa, mutta tuo rokki.. Eihän sitä kuuntele nykyään kukaan.
   
 11. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Rokki, hevi jne. mitä näitä nyt on. En pelkästään tarkoittanut tiettyä genreä, mutta allekirjoitan tuon, että julliluolan väsyneeseen soittolistaan ei sentään lähdettäisi.
   
 12. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mua häiritsee, tai enemmänkin naurattaa, alkuvideossa se spiikki. Ei se viesti, vaan puhetapa. Tiedätte, miten automainoksissa puhutaan matalalla, hitaalla miehekkäällä äänellä.

  Jokeri-introon tuota automainos-efektiä on lipsahtanut muutama pykälä liikaa.
   
 13. DR_J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Länsi-Lontoon Siniset
  Lainaus:
  Mitä vittua sä selität? Rock on ajatonta musiikkia, eikä kuole koskaan. Jääkiekko-ottelussa kuuluu olla rock- painoitteinen soittolista. Miksi et mene viikonloppuisin keskustan yökerhoihin, jos kerran haluat kuunnella tärykalvot rikkovaa bassonjytkettä?
   
 14. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Muuten olet kartalla, mutta tämä virheellinen ohje mahtui mukaan. Rakas toimisto, älkää huomioiko.
   
 15. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Enemmän kuin musiikin tyylilaji, Amandan (varmaan tanssityttöliiderin kanssa yhteistyössä tekemä) biisilista vituttaa tyhjyytensä takia. Kuten yllä sanotaan, se on pääasiassa jytkettä, jota on sitten maustettu jollain viiden minuutin työn vaatineella melodian puolikkaalla. Kyllä konemusakin voi olla hyvää, mutta Amandan tapauksessa sitä ei kuule. Silti mieluiten rokkia, se kuuluu lätkään.
   
 16. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Kuulisin mielelläni perusteita.
   
 17. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Koska laiskat sivustat saadaan läpsyttimillä mukaan. Väärinkannatettu meteli on parempi kuin oikein tehty hiljaisuus.
   
 18. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Lainaus:
  Selitän sitä mitä nykynuoriso selittää. Pitävät kyseistä musiikkia paskana. Vanhat parratkin kuuntelee sitä vain tunteakseen itsensä yhä nuoreksi. Jos tärykalvosi on rikkoutumassa, niin todennäköisesti se tapahtuu diskanttivoittoisella renkutuksella. Että sitä vittua mä selitän. Jos haluat tuota renkutusta kuitenkin kuunnella niin katso vhs-nauhoja menneisyydestä taikka muuta vanhainkotiin.
   
 19. Valle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit ,Ottawa, SJK
  Lainaus:
  Muihin vahva sama, mutta jumputukset saa jäädä. Tiedän että suurin osa ei pidä nykyisestä soittolistasta, mutta itsellä toimii. Sisääntulobiisiksi voisi palauttaa the pretenderin.
   
 20. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Flyers, Eeli Tolvanen
  Lainaus:
  Hyvä pointti, mutta kyllä tuo keinotekoinen ääni alkaa tulemaan jo korvista ulos. Varsinkin, kun musiikit ovat juuri sellaisia "helposti läpsytettäviä". Ehkä pitää siis vaan varata kunnon peltorit mukaan jatkossa.
   
 21. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Vanhojen partojen musa on aina paskaa. Muistele vain omaa nuoruuttasi ja suhdetta iskelmiin. Ellet sitten ollut se erilainen nuori. (Arvioin sinut rock-sukupolven ikäiseksi, jos meni väärin, pahoittelut.)
  Lainaus:
  Ikävä kyllä jumputus tulisi peltoreista läpi, joten siltä ne ei pelasta.
   
 22. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei rockia kaivata todellakaan, 70-luku pysyköön naapurissa.
   
 23. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  En tiedä onko vika läpsyttimissä vai ihmisten rytmitajussa. Usein läpsyttimillä vihtominen menee kuitenkin niin pahasti ohi rytmin, että hämmentää miten se on mahdollista. Kuinka hankalaa on laskea neljään?

  Minusta musiikin pitäisi luoda tunnelmaa ja biisivalintojen osuttava juuri siihen hetkeen jossa biisi soitetaan. Hyväkin kappale voidaan soittaa väärään aikaan. Minä peräänkuulutan yksinkertaisuuden ja aggressiivisuuden perään.

  @Sako Kyllä minä taidan olla sitä rokkisukupolvea sikäli, että omassa ikäluokassa se on vielä melko suosittua musiikkia. Musiikkitarjonta on kuitenkin ollut jo niin monipuolista ettei kahtia jako enää mennyt täysin nuorten ja "niiden muiden" musiikin mukaan.


  EDIT: Ja olisi erittäin mukava jos niihin tappeluihin otettaisiin jotain vihaista musiikkia eikä sitä vitun Kung Fu Fightingia.

  DIMMU BORGIR - The Serpentine Offering (OFFICIAL MUSIC VIDEO) - YouTube
  ^
  Ja tällä biisillä pelaajat jäälle!
   
 24. No Look Pass Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aamen.

  Muuten itsekin @Giroux kanssa samoilla linjoilla uudistuksista.
   
 25. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Lainaus:
  Aivan. Kaipaamme 80-luvun ja tuoreempaa rockkia.