Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus
 1. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Kanadan paitasetti on kyllä kertakaikkisen upea. Erityisesti tykkään tuosta vaahteranlehden kuvioinnista.
   
 2. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Näkökulma tuokin, mutta minusta tuo on huvittavaa, että toivot kisojen olevan mahdollisimman heikkotasoiset, koska pelit ei näy Yleltä. En oikein ymmärrä logiikkaa tuon taustalla. Enkä kyllä jaa myöskään näkemystä siitä, että Discovery olisi työntänyt kätensä paskaan. He ovat isolla rahalla hankkineet Olympialaisten yksinoikeudet ja siitä sitten niin ikään isolla rahalla myyneet osan oikeuksista eteenpäin.
   
 3. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Logiikka on siinä, että lähtökohtaisesti olen jo miettinyt, että kuinka paljon ehdin, pystyn ja haluan seurata miesten jääkiekkoa. SM-liiga olympialaiset tekisivät päätöksenteosta helpompaa, nyt olen kahden vaiheilla. Pelit pelataan kuitenkin aika huonoon aikaan ja jossain vaiheessa pitää nukkua ja käydä töissä.

  Kuten sanoin aiemmin, niin en välttämättä toivo KHL:n poisjääntiä, mutta eipä tuo haittaisikaan. Ja toivon kyllä myös, että jatkossa kisat tulisivat kokonaisuudessaan Yleltä.

  P.S. Mielestäni sanat "etenkin" ja "koska" eivät ole synonyymejä keskenään.
   
 4. Nordle Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Sinänsä en ole yllättynyt siitä että joku vauhkoaa täälläkin siihen malliin että venäläiset olisivat ainoita ketkä sitä dopingia käyttää. Toki tekotapana omaa luokkaansa, mutta herätys nyt. Uskon että harvemmassa ovat ne urheilijat ketkä eivät douppaa kuin ne ketkä douppaavat. Hienoa olisi kyllä löytää joku ratkaisu tähänkin pelleilyyn kansainvälisellä tasolla, koska aika tekopyhää meininkiähän tuo minusta on.

  Harmillista kyllä minkälaiseksi arpomiseksi nämä olympialaiset ovat menneet jääkiekon suhteen. Politiikka ja tuloksen teko sotkettu liikaa sinne minne sitä ei liiemmin tarvittaisi.
   
 5. aessi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TBL & Iso-Eeli
  Lainaus:
  Löytyyhän Dawesin vyöltä se 200 peliä 0.4ppg tahdilla ja miehen ura on ihan selkeästi lähtenyt muutaman viimeisen kauden aikana aika kovaan nousuun, että eiköhän se paikka nykyisestä NHL:stä löytyisi varsinkin tuolla työmoraalilla.
   
 6. Locksmith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, BVB, Barça
  Kun täälläkin on ollut Venäjän maajoukkueesta keskustalua Olympialaisiin liittyen, niin aika mielenkiintoista, että Venäjä vetää kahta turnausta yhtä aikaa nyt tulevana viikonloppuna. Isolla leirityksellä siis mennään ainakin toistaiseksi, kun khl-pelaajat ovat vielä ainakin mukana...

  Samaan aikaan Karjala-turnaus Helsingissä ja DCup Augsburgissa.

  Leijonat.fi - 01 - EHT: Karjala-turnaus (08.-12.11.2017)

  2017 Deutschland Cup

  Karjala-turnaus 2017:
  09.11. 18:30 RUS - FIN
  11.11. 13:30 SUI - RUS
  12.11. 13:30 RUS - CZE

  DCup 2017
  10.11. 19:30 GMT+1 GER - RUS
  11.11. 19:30 GMT+1 RUS - USA
  12.11. 13:15 GMT+1 SVK - RUS

  Karjala-turnauksen Venäjän rosteri:
  http://www.tilastopalvelu.fi/ih/serierosterlist/?stgid=5629&tid=538900855&sid=1457&lang=en&pdf=1

  DCupin Venäjän rosteri:
  http://stats.iihf.com/deb/30/IHM0300RUS_32E_6_0_RUS.pdf

  Saattaa siinä maksavaa saksalaiskatsojaa hieman harmittaa kun tajuaakin että turnaukseen osallistuva Venäjä onkin vaan b-maajoukkue, vaikka toki kovia pelimiehiä siinäkin ryhmässä on mukana. Ei taida kyllä moni tuolta Augsburgista nousta kisajoukkueeseen?
   
  Viimeksi muokattu: 08.11.2017 klo 23.50
 7. suippotokko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  njd
  Lainaus:
  Parhaat pelaa = Kanada voittaa. Loppuu se arpominen.
   
 8. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Brian Gionta on nimetty jenkkien kapteeniksi Deutschland Cupiin. Saas nähdä, että toimiiko kapteenina myös olympiakisoissa.
   
 9. Patapakka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Minusta on jollain lailla jopa mielenkiintoisempaa, kun NHL-pelaajat eivät ole mukana olympialaisissa.

  Nyt joukkueet valmistautuvat aidosti kisoihin EHT-turnausten kautta. Jos NHL-miehet olisivat mukana, lentäisivät he edellisenä iltana kisoihin eikä joukkueena ehdittäisi harjoittelemaan melkein ollenkaan. Nyt taustalla on aito valmistautumisprosessi ja tässä Suomi on uskoakseni aika hyvä.

  Lisäksi mukavaa, kun Liigastakin voi päästä pelimiehiä mukaan kisoihin.

  En myöskään seuraa juurikaan NHL:ää, joten minulle nämä kisat ovat hyvin mielenkiintoiset.

  EDIT: Äh, tämä viesti on nyt aivan väärässä paikassa. @Moderaattorit voinee siirtää viestini tähän ketjuun.
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2017 klo 19.04
 10. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Suuri ja mahtava Kanada onkin ihan kuolevaisten joukkue, niin kuin kaikki muutkin. Nyt siellä ei ole yhtäkään täysin ylivoimaista joukkuetta kun NHL jää ulos, ja se kyllä tavallaan lisää mielenkiintoa olympiaturnaukseen. Nyt mitataan enemmänkin eri maiden jääkiekon toimivuus kuin sitä mistä maasta tulevat parhaat NHL -pelaajat.

  Onhan se toisaalta harmi, kun kaikki ne kiiltävimmät tähdet jäävät pois mutta voittaisiko nyt joku muu kuin se jäätävä tähtisikermä Team Canada?
   
 11. keigykedy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, HPK kaudella 2013-2014
  Hieno tasonnosto ykkösketjulta tänään, Tolvasen ja Peltolan osumat lämmittivät !
   
 12. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Heiskanen molempien venakkojen maalien aikana aika aitiopaikalla(=sähläämässä suomeksi). Nyt kommentaattoreille vähän jäitä hattuun! Katellaan nyt kuitenkin vaikka oikein vanhemmat saatu kommentoimaan.
   
  Viimeksi muokattu: 12.11.2017 klo 00.59
 13. L4E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauma Luk
  Lainaus:
  Järkyttävän väriset kypärät ja sukat ainakin Suomella paitaan nähden. Sinisempää kaipaisin. Koska Nike ei ilmeisesti Suomeen veroja maksele, niin nyt olisi hyvä pistää boikotti päälle.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Mistä tuolta löysit Suomen kypärän ja sukat? Minun ruudullani näkyy vain tuo yksi pikkukuva paidasta.
   
 15. oiler99 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
 16. Roger Moore Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät, sympatiat Kalevan Pallo
  Lainaus:
  Tämä ei periaatteessa edes haittaisi, jos vaan jääkiekkomaailmassa olisi joku muu järkevä parhaat vs. parhaat maajoukkueturnaus. Perinteinen World Cup oikeilla maajoukkueilla olisi erittäin hyvä, ilman mitään kokoomajoukkueita.

  Jos World Cupista tulee säännöllinen turnaus niin antaa mennä vaan europelaajilal nämä olympiakisat jatkossakin. Selkeyttäisi myös kovasti jos olisi jo hyvissä ajoin etukäteen tieto siitä että pelaako NHL-pelaajat kisoissa vai ei, se vatkaaminen että "pelataan, ei pelata, pelataan, ei pelata" on se rasittavin asia.
   
 17. Shard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov, Helm
  Lainaus:
  Eipä tuossa oikein Kanadan ja USAn jääkiekon toimivuutta mitata, kun molempien maiden sadat parhaat pelaajat on poissuljettu. Muut huippumaat menettävät vain kymmeniä pelaajia.
   
 18. adolf Jäsen

  On hyvä fiilis näiden kisojen jääkiekosta. Ei harmita enää juuri yhtään että NHL-miehet eivät ole mukana ja turnauksesta voi itse asiassa tulla ihan eri tavalla mielenkiintoinen, kuin Sotshin läpsyttelyistä.
   
 19. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, parisuhdepaineista johtuen HIFK
  Mulla on itelläni semmonen kutina että Olympia-edustus tulee olemaan yksi aika suuri riidanaihe ku seuraavaa CBA:ta työstetään.
   
 20. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Tässä syksyn mittaan olen myös kallistunut sille kannalle, että näin on parempi, kun NHL-miehet ei ole mukana. Ihan erilailla seuraa projektin kehittymistä, kun vaikkapa Sotshissa, jonne puoli joukkuetta sitten saapuu päivää ennen kun avauskiekko putoaa. World Cup sinänsä riittäisi parhaitten turnauksena, kunhan siellä pelaa seuraavalla kerralla oikeat maajoukkueet, kuten on puhuttukkin.
   
 21. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Änärifanaatikoille on hyvä muistuttaa, että se Team Cänädän jäätävä tähtisikermä on voittanut vasta muutaman viime vuoden ajan kaikki nämä best on best-turnaukset.

  Sitä ennenkin oli kuitenkin ihan sama tilanne, että Kanadalla oli paperilla kaikkiin muihin nähden täysin ylivertainen rosteri, mutta niin vain kävi ja useammin kuin kerran että tuo tähtinippu lähetettiin laulukuoroon ties kenenkä toimesta ja ilahduttavasti toisinaan myös aina lähes sadomasokistisesti parjatun Suomen Leijonien toimesta.

  Nagano '98 nevöfoget. Siellä se vasta Kanadalla nippu kasassa olikin. Ja neljäs sija kotiinviemisinä.

  Eli kyllä se Kanada on tänä päivänäkin ihan mahdollista voittaa vaikka kuinka olisi parhaat vs. parhaat turnaus.
   
 22. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Nagano toki muistissa. Dominik Hasek rankuissa ja Venäjä Torinossa pullauttaneet Kanadan ulos matkalla mestaruuteen vikan 20 vuoden aikana. Kolme olympiakultaa ja pari World Cupia mennytkin sitten pohjoiseen.

  Painottuuhan tuo lähistorian dominointi nimenomaan tälle vuosikymmenelle ja varsinkin Sotshista alkaen. Olympiakulta, World Cup, 2 mm-kultaa ja hopea reiluun kolmeen vuoteen.

  Ois vanhan mantereen näkökulmasta jo liian irvokasta jos Koreastakin vuolisivat kultaa. Ei sillain etteikö ylpeys ja olympialaiset pistä yrittämään kaikkensa, heidänkin täytyy silti roimasti parantaa joukkuepeliä Karjalassa nähdystä.
   
 23. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Kaikki kunnia Hasekille, tuolle aikakautensa suvereenille veskarille, mutta eikös se ollut herra Robert Reichel kuitenkin joka loppupeleissä Naganossa sen Kanadan pudottanut niissä rankuissa (eli siis ainoana onnistujana)?
   
 24. red.machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Slovakia, Hurricanes
  Lainaus:
  Jep, Reichel oli koko kisan ainoa onnistuja. Jagrinkin onnistuminen tosin kävi lähellä, kun kilautti tolppaan.

  Jottei menisi ihan ohi ketjun aiheen, niin on kyllä mielenkiintoista nähdä, että miten Doc Emrick suoriutuu kisoissa, kun ennakkoon suurin osa pelaajista on hänelle täysin tuntemattomia. On siinä Docilla työsarkaa ennen kisoja.
   
 25. aceman81 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät. Crucible. KaMa.
  Lainaus:
  Doc Emrick on niitä harvoja amerikanpellejä säännöllisesti studioissa/selostamossa, jotka harvemmin ärsyttää. Veteraani vetää tyylillä, ilman liikoja lässytyksiä. Ehkä termi ja ominaisuus jota haen on luonnollisuus, ei kuulosta koskaan päälleliimatulta tai pakotetulta.