Olympialaiset 2018, Pyeongchang

  • 402 066
  • 1 309
Tila
Viestiketju on suljettu.
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Nike unveils remaining Olympic hockey jerseys for Pyeongchang Games - Sportsnet.ca

Olympiaturnaukset pelipaidat julkaistu. Suomen paidasta ei ole kuin tuo yksi pieni kuva, muita en ole onnistunut löytämään. Hieman ristiriitaiset tuntemukset noista paidoista. Kuten joku hfboardilla osuvasti sanoi niin tulee lähinnä mieleen joku EA:n änäripeli ja lisensoimattomien maajoukkueiden pelipaidat.
Kanadan paitasetti on kyllä kertakaikkisen upea. Erityisesti tykkään tuosta vaahteranlehden kuvioinnista.
 
Itse toivon, että KHL jää pois olympialaisista. Tai jos en toivo, niin ei tuo välttämättä haittaisikaan, etenkin kun pelit tulee Eurosportilta. Upottivat he kädet sitten oikein kunnolla ulosteeseen. Toivottavasti jatkossa kaikki tulee Yleltä, koska niin sen vain täytyy olla, sellaisia olympialaiset ovat.

Näkökulma tuokin, mutta minusta tuo on huvittavaa, että toivot kisojen olevan mahdollisimman heikkotasoiset, koska pelit ei näy Yleltä. En oikein ymmärrä logiikkaa tuon taustalla. Enkä kyllä jaa myöskään näkemystä siitä, että Discovery olisi työntänyt kätensä paskaan. He ovat isolla rahalla hankkineet Olympialaisten yksinoikeudet ja siitä sitten niin ikään isolla rahalla myyneet osan oikeuksista eteenpäin.
 

Ostoskassi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
Näkökulma tuokin, mutta minusta tuo on huvittavaa, että toivot kisojen olevan mahdollisimman heikkotasoiset, koska pelit ei näy Yleltä. En oikein ymmärrä logiikkaa tuon taustalla.

Logiikka on siinä, että lähtökohtaisesti olen jo miettinyt, että kuinka paljon ehdin, pystyn ja haluan seurata miesten jääkiekkoa. SM-liiga olympialaiset tekisivät päätöksenteosta helpompaa, nyt olen kahden vaiheilla. Pelit pelataan kuitenkin aika huonoon aikaan ja jossain vaiheessa pitää nukkua ja käydä töissä.

Kuten sanoin aiemmin, niin en välttämättä toivo KHL:n poisjääntiä, mutta eipä tuo haittaisikaan. Ja toivon kyllä myös, että jatkossa kisat tulisivat kokonaisuudessaan Yleltä.

P.S. Mielestäni sanat "etenkin" ja "koska" eivät ole synonyymejä keskenään.
 

Nordle

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo, MyPa
Sinänsä en ole yllättynyt siitä että joku vauhkoaa täälläkin siihen malliin että venäläiset olisivat ainoita ketkä sitä dopingia käyttää. Toki tekotapana omaa luokkaansa, mutta herätys nyt. Uskon että harvemmassa ovat ne urheilijat ketkä eivät douppaa kuin ne ketkä douppaavat. Hienoa olisi kyllä löytää joku ratkaisu tähänkin pelleilyyn kansainvälisellä tasolla, koska aika tekopyhää meininkiähän tuo minusta on.

Harmillista kyllä minkälaiseksi arpomiseksi nämä olympialaiset ovat menneet jääkiekon suhteen. Politiikka ja tuloksen teko sotkettu liikaa sinne minne sitä ei liiemmin tarvittaisi.
 

aessi

Jäsen
Suosikkijoukkue
TBL & Elias Pettersson
Dawes voisi varmaan pelatakin NHL:ssä, mutta ei ole ihan niin hyvä että saisi tarpeeksi anteeksi tuota 172cm kokoaan.

Löytyyhän Dawesin vyöltä se 200 peliä 0.4ppg tahdilla ja miehen ura on ihan selkeästi lähtenyt muutaman viimeisen kauden aikana aika kovaan nousuun, että eiköhän se paikka nykyisestä NHL:stä löytyisi varsinkin tuolla työmoraalilla.
 

Locksmith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lukko, BVB
Kun täälläkin on ollut Venäjän maajoukkueesta keskustalua Olympialaisiin liittyen, niin aika mielenkiintoista, että Venäjä vetää kahta turnausta yhtä aikaa nyt tulevana viikonloppuna. Isolla leirityksellä siis mennään ainakin toistaiseksi, kun khl-pelaajat ovat vielä ainakin mukana...

Samaan aikaan Karjala-turnaus Helsingissä ja DCup Augsburgissa.

Leijonat.fi - 01 - EHT: Karjala-turnaus (08.-12.11.2017)

2017 Deutschland Cup

Karjala-turnaus 2017:
09.11. 18:30 RUS - FIN
11.11. 13:30 SUI - RUS
12.11. 13:30 RUS - CZE

DCup 2017
10.11. 19:30 GMT+1 GER - RUS
11.11. 19:30 GMT+1 RUS - USA
12.11. 13:15 GMT+1 SVK - RUS

Karjala-turnauksen Venäjän rosteri:
http://www.tilastopalvelu.fi/ih/serierosterlist/?stgid=5629&tid=538900855&sid=1457&lang=en&pdf=1

DCupin Venäjän rosteri:
http://stats.iihf.com/deb/30/IHM0300RUS_32E_6_0_RUS.pdf

Saattaa siinä maksavaa saksalaiskatsojaa hieman harmittaa kun tajuaakin että turnaukseen osallistuva Venäjä onkin vaan b-maajoukkue, vaikka toki kovia pelimiehiä siinäkin ryhmässä on mukana. Ei taida kyllä moni tuolta Augsburgista nousta kisajoukkueeseen?
 
Viimeksi muokattu:

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Brian Gionta on nimetty jenkkien kapteeniksi Deutschland Cupiin. Saas nähdä, että toimiiko kapteenina myös olympiakisoissa.
 

Patapakka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Minusta on jollain lailla jopa mielenkiintoisempaa, kun NHL-pelaajat eivät ole mukana olympialaisissa.

Nyt joukkueet valmistautuvat aidosti kisoihin EHT-turnausten kautta. Jos NHL-miehet olisivat mukana, lentäisivät he edellisenä iltana kisoihin eikä joukkueena ehdittäisi harjoittelemaan melkein ollenkaan. Nyt taustalla on aito valmistautumisprosessi ja tässä Suomi on uskoakseni aika hyvä.

Lisäksi mukavaa, kun Liigastakin voi päästä pelimiehiä mukaan kisoihin.

En myöskään seuraa juurikaan NHL:ää, joten minulle nämä kisat ovat hyvin mielenkiintoiset.

EDIT: Äh, tämä viesti on nyt aivan väärässä paikassa. @Moderaattorit voinee siirtää viestini tähän ketjuun.
 
Viimeksi muokattu:

Gorbatjovi

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP, New Jersey Devils, JPS, Dream Theater. Ja #28
Suuri ja mahtava Kanada onkin ihan kuolevaisten joukkue, niin kuin kaikki muutkin. Nyt siellä ei ole yhtäkään täysin ylivoimaista joukkuetta kun NHL jää ulos, ja se kyllä tavallaan lisää mielenkiintoa olympiaturnaukseen. Nyt mitataan enemmänkin eri maiden jääkiekon toimivuus kuin sitä mistä maasta tulevat parhaat NHL -pelaajat.

Onhan se toisaalta harmi, kun kaikki ne kiiltävimmät tähdet jäävät pois mutta voittaisiko nyt joku muu kuin se jäätävä tähtisikermä Team Canada?
 

keigykedy

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara, Leijonat
Hieno tasonnosto ykkösketjulta tänään, Tolvasen ja Peltolan osumat lämmittivät !
 

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Heiskanen molempien venakkojen maalien aikana aika aitiopaikalla(=sähläämässä suomeksi). Nyt kommentaattoreille vähän jäitä hattuun! Katellaan nyt kuitenkin vaikka oikein vanhemmat saatu kommentoimaan.
 
Viimeksi muokattu:

L4E

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rauma Luk
Järkyttävän väriset kypärät ja sukat ainakin Suomella paitaan nähden. Sinisempää kaipaisin. Koska Nike ei ilmeisesti Suomeen veroja maksele, niin nyt olisi hyvä pistää boikotti päälle.

Mistä tuolta löysit Suomen kypärän ja sukat? Minun ruudullani näkyy vain tuo yksi pikkukuva paidasta.
 

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Gary Bettman kertoi tänään, ettei NHL päästä jatkossakaan pelaajiaan olympiakisoihin. Ainoa poikkeus olisi jos kisat pelattaisiin Pohjois-Amerikassa. NHL:n nokkamies ei halua päästää pelaajiaan tulevaisuudessakaan olympialaisiin - NHL - Ilta-Sanomat
Tämä ei periaatteessa edes haittaisi, jos vaan jääkiekkomaailmassa olisi joku muu järkevä parhaat vs. parhaat maajoukkueturnaus. Perinteinen World Cup oikeilla maajoukkueilla olisi erittäin hyvä, ilman mitään kokoomajoukkueita.

Jos World Cupista tulee säännöllinen turnaus niin antaa mennä vaan europelaajilal nämä olympiakisat jatkossakin. Selkeyttäisi myös kovasti jos olisi jo hyvissä ajoin etukäteen tieto siitä että pelaako NHL-pelaajat kisoissa vai ei, se vatkaaminen että "pelataan, ei pelata, pelataan, ei pelata" on se rasittavin asia.
 

Shard

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings, Tappara, Laine, Barkov
Suuri ja mahtava Kanada onkin ihan kuolevaisten joukkue, niin kuin kaikki muutkin. Nyt siellä ei ole yhtäkään täysin ylivoimaista joukkuetta kun NHL jää ulos, ja se kyllä tavallaan lisää mielenkiintoa olympiaturnaukseen. Nyt mitataan enemmänkin eri maiden jääkiekon toimivuus kuin sitä mistä maasta tulevat parhaat NHL -pelaajat.

Onhan se toisaalta harmi, kun kaikki ne kiiltävimmät tähdet jäävät pois mutta voittaisiko nyt joku muu kuin se jäätävä tähtisikermä Team Canada?
Eipä tuossa oikein Kanadan ja USAn jääkiekon toimivuutta mitata, kun molempien maiden sadat parhaat pelaajat on poissuljettu. Muut huippumaat menettävät vain kymmeniä pelaajia.
 

adolf

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat & Haminan Palloilijat
On hyvä fiilis näiden kisojen jääkiekosta. Ei harmita enää juuri yhtään että NHL-miehet eivät ole mukana ja turnauksesta voi itse asiassa tulla ihan eri tavalla mielenkiintoinen, kuin Sotshin läpsyttelyistä.
 

DonTirri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
Mulla on itelläni semmonen kutina että Olympia-edustus tulee olemaan yksi aika suuri riidanaihe ku seuraavaa CBA:ta työstetään.
 
Suosikkijoukkue
SaiPa, KiPa-90, KuPS, Valioliiga ja NHL yleisesti
Tässä syksyn mittaan olen myös kallistunut sille kannalle, että näin on parempi, kun NHL-miehet ei ole mukana. Ihan erilailla seuraa projektin kehittymistä, kun vaikkapa Sotshissa, jonne puoli joukkuetta sitten saapuu päivää ennen kun avauskiekko putoaa. World Cup sinänsä riittäisi parhaitten turnauksena, kunhan siellä pelaa seuraavalla kerralla oikeat maajoukkueet, kuten on puhuttukkin.
 

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Änärifanaatikoille on hyvä muistuttaa, että se Team Cänädän jäätävä tähtisikermä on voittanut vasta muutaman viime vuoden ajan kaikki nämä best on best-turnaukset.

Sitä ennenkin oli kuitenkin ihan sama tilanne, että Kanadalla oli paperilla kaikkiin muihin nähden täysin ylivertainen rosteri, mutta niin vain kävi ja useammin kuin kerran että tuo tähtinippu lähetettiin laulukuoroon ties kenenkä toimesta ja ilahduttavasti toisinaan myös aina lähes sadomasokistisesti parjatun Suomen Leijonien toimesta.

Nagano '98 nevöfoget. Siellä se vasta Kanadalla nippu kasassa olikin. Ja neljäs sija kotiinviemisinä.

Eli kyllä se Kanada on tänä päivänäkin ihan mahdollista voittaa vaikka kuinka olisi parhaat vs. parhaat turnaus.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Änärifanaatikoille on hyvä muistuttaa, että se Team Cänädän jäätävä tähtisikermä on voittanut vasta muutaman viime vuoden ajan kaikki nämä best on best-turnaukset.

Sitä ennenkin oli kuitenkin ihan sama tilanne, että Kanadalla oli paperilla kaikkiin muihin nähden täysin ylivertainen rosteri, mutta niin vain kävi ja useammin kuin kerran että tuo tähtinippu lähetettiin laulukuoroon ties kenenkä toimesta ja ilahduttavasti toisinaan myös aina lähes sadomasokistisesti parjatun Suomen Leijonien toimesta.

Nagano '98 nevöfoget. Siellä se vasta Kanadalla nippu kasassa olikin. Ja neljäs sija kotiinviemisinä.

Eli kyllä se Kanada on tänä päivänäkin ihan mahdollista voittaa vaikka kuinka olisi parhaat vs. parhaat turnaus.

Nagano toki muistissa. Dominik Hasek rankuissa ja Venäjä Torinossa pullauttaneet Kanadan ulos matkalla mestaruuteen vikan 20 vuoden aikana. Kolme olympiakultaa ja pari World Cupia mennytkin sitten pohjoiseen.

Painottuuhan tuo lähistorian dominointi nimenomaan tälle vuosikymmenelle ja varsinkin Sotshista alkaen. Olympiakulta, World Cup, 2 mm-kultaa ja hopea reiluun kolmeen vuoteen.

Ois vanhan mantereen näkökulmasta jo liian irvokasta jos Koreastakin vuolisivat kultaa. Ei sillain etteikö ylpeys ja olympialaiset pistä yrittämään kaikkensa, heidänkin täytyy silti roimasti parantaa joukkuepeliä Karjalassa nähdystä.
 

Kimmo Stasi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Nagano toki muistissa. Dominik Hasek rankuissa

Kaikki kunnia Hasekille, tuolle aikakautensa suvereenille veskarille, mutta eikös se ollut herra Robert Reichel kuitenkin joka loppupeleissä Naganossa sen Kanadan pudottanut niissä rankuissa (eli siis ainoana onnistujana)?
 

red.machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
Slovakia
Kaikki kunnia Hasekille, tuolle aikakautensa suvereenille veskarille, mutta eikös se ollut herra Robert Reichel kuitenkin joka loppupeleissä Naganossa sen Kanadan pudottanut niissä rankuissa (eli siis ainoana onnistujana)?

Jep, Reichel oli koko kisan ainoa onnistuja. Jagrinkin onnistuminen tosin kävi lähellä, kun kilautti tolppaan.

Jottei menisi ihan ohi ketjun aiheen, niin on kyllä mielenkiintoista nähdä, että miten Doc Emrick suoriutuu kisoissa, kun ennakkoon suurin osa pelaajista on hänelle täysin tuntemattomia. On siinä Docilla työsarkaa ennen kisoja.
 

aceman81

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät. Pesäkarhut.
Jottei menisi ihan ohi ketjun aiheen, niin on kyllä mielenkiintoista nähdä, että miten Doc Emrick suoriutuu kisoissa, kun ennakkoon suurin osa pelaajista on hänelle täysin tuntemattomia. On siinä Docilla työsarkaa ennen kisoja.

Doc Emrick on niitä harvoja amerikanpellejä säännöllisesti studioissa/selostamossa, jotka harvemmin ärsyttää. Veteraani vetää tyylillä, ilman liikoja lässytyksiä. Ehkä termi ja ominaisuus jota haen on luonnollisuus, ei kuulosta koskaan päälleliimatulta tai pakotetulta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Tila
Viestiketju on suljettu.
Ylös