Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus
 1. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  No jo on saivartelua :D

  Ymmärrän, että nettikeskusteluihin kuuluu tietty määrä provoa että keskustelu pysyy yllä, mutta nyt meni jo komiikan puolelle.

  Jokainen varmaan ymmärtää kuitenkin, mitä tarkoitan kun sanon KHL Top 5- pelaajat.

  Siellä on sellaisia nimiä kuin esim. Kovalchuk ja Datsjuk. Jos ne eivät mahdu NHL-joukkueen kärkiketjuihin, niin kuka sitten? ;)
   
 2. Kirjoittelija Jäsen

  Lainaus:
  Seuraavaksi varmaan väität, että Jaden Schwartz ei ole NHL:n top5-pelaaja, vaikka hän on pistepörssissä tällä hetkellä kolmantena.

  Keitä muita lasket tuohon viiden kärkeen Kovaltšukin ja Datsjukin lisäksi?
   
 3. Individual Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Suomi, sympatiat: Mikke, KooKoo, Titaanit
  Lainaus:
  Noh, Eurosport Suomen olympiatiimikuvassa Facebookissa Hedberg kyllä on.
   
 4. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Itselläni tuo oli kesällä muutaman kuukauden ja toimiminen oli hyvin keskinkertaista. Pätki ja nyki, eikä välillä löytänyt ollenkaan Chromecastia.
   
 5. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
 6. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
 7. Sonic Empire Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Olisiko se lähempänä alkuperäistä Olympia-aatetta, että amatöörit pelaisivat ammattilaisten sijaan. Se vasta mielenkiintoista olisikin.
   
 8. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Sotshin jälkeen Venäjällä ei pitäisi olla enää mitään asiaa mihinkään kisoihin. Eikä heille pitäisi myöskään mitään kisoja myöntää, futiksen mm-kisatkin pitäisi siirtää muualle pelattavaksi. Eli kyllä tämä homma menee nyt väärinpäin, olympiakisojen pitäisi boikotoida KHL:ää eikä päinvastoin. Mutta hyvä jos jäävät kisoista pois, tuskin kukaan jää kaipaamaan.
   
 9. RecordBreaker25 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa & LA Kings, Manchester United
  Tämäkin vielä. Jollain kierolla tavalla toivoisin tuon tapahtuvan. Saataisiin oikeasti puulaakiturnaus ja herrat miettimään, mitä on tullut tehtyä.
   
 10. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Ei sen toivomisessa ole mitään kieroa. Kieroa on se että nämä huijarit saavat vuodesta toiseen osallistua kisoihin. Hienoa että KOK ja IAAF ovat vihdoin heränneet ja laittaneet stopin venäläisten touhuille.
   
 11. Noma Jäsen

  Kiekkoareena kasasi potentiaalisen Venäjän joukkueen, jos KHL-pelaajatkin jäävät kisoista pois. Eipä tuo kovin nimekkäältä vaikuta:

  Denis Smirnov (NCAA) - Vadim Pereskokov (Liiga) - Vitali Abramov (QMJHL)
  German Rubtsov (QMJHL) - Maksim Letunov (NCAA) - Kirill Kabanov (Tanska)
  Dmitri Sokolov (OHL) - Nikita Pavljutšev (NCAA) - Andrei Svetšnikov (OHL)
  Vjatšeslav Truhno (Norja) - Aleksei Lipanov (OHL) - Artur Tjanulin (ECHL)
  Nikita Korostelev (OHL)

  Aleksei Solovjev (NCAA) - Dmitri Osipov (AHL)
  Artjom Minulin (WHL) - Mihail Kuklev (Slovakia)
  Ilja Davydov (Slovakia) - Aleksandr Mikulovitš (ECHL)
  Aleksandr Ignatov (Slovakia)

  Mihail Berdin (USHL)
  Leonid Lazarev (OHL)
   
 12. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Tässä tulee se syy miksi Venäjä ei tuota tule tekemään kun kyseessä olisi niin täydellinen nolaus Venäjälle jos tuon tyylinen joukkue olisi edustamassa Venäjää. Uskomus omaa jääkiekko mahtiin olisi siinä kerralla.
   
 13. Pipolätkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Dallas
  Lainaus:
  Tämä. Lisäksi nythän Venäjällä paras mahdollisuus olympiakultaan on kun saa muihin maihin verrattuna hyvän kaluston.
  Lainaus:
  Minkäs takia näin? Jos dopingiin viittaat niin omasta mielestäni norjalaiset ovat ihan yhtä suuri huijareita. Vielä pahempia jopa, koska Norjalaiset kehtaa itkeä noista kärryistä.
   
 14. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  KHL:n boikotti olisi seurausta siitä, että Venäjä suljetaan pois Olympialaisista. Eli toisin sanoen sen jälkeen ei olisi minkään tyylistä joukkuetta edustamassa Venäjää jääkiekossa tai missään muussakaan lajissa. Sellaista mahdollisuutta ei ole, että Venäjältä tulisi kisoihin tuollainen Ö-luokan joukkue. Joko parhaat KHL:n venäläiset tai ei venäläisiä ollenkaan.

  Jos siis Venäjä suljetaan kisoista kuten on väläytelty siellä ja täällä, niin ihan hyvin voivat kostona sulkea KHL-pelaajat kisoista. Ja samapa tuo, saadaan kisoista entistäkin arvoituksellisemmat ja tasaisemmat.
   
 15. Knap Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IPK, Bruins
  Lainaus:
  Pakistoon menisi IPKn pakki Damir Galin, kotiin päin kun on pakko vetää. No, mainitsi se Jani Säterikin että Galin menisi esimerkiksi Jukureiden puolustukseen, joten eiköhän se menisi esimerkiksi tuon ECHL pakin edelle. Hassua edes kaavailla Mestiksestä ketään tuonne, mutta niin heikkoa se on heidän oman liigan ulkopuolelta.
   
 16. PPK Jäsen

  Lainaus:
  Näin Venäjän dopinghuijaus Sotshissa eteni – 37 mitalitoivoa mukana - Muut lajit - Ilta-Sanomat

  Norjassa tuskin kuitenkaan antidopingtoimikunnan tehtävänä on tuhota näytteitä.

  The Times: Yllättäen kuollut Venäjän antidopingpomo oli kirjoittamassa paljastuskirjaa - Yleisurheilu - Ilta-Sanomat

  Eikä Norjassa antidopingpomoja kuole yksi kaksi yllättäen.
   
 17. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Se olisi vaan Sotsin perusteella ainut oikea tapa, tosin tämän ja parin muun jutun takia olisi myös futiksen mm-kisat pitänyt ottaa pois Venäjältä mutta raha puhuu.

  Se on vaan toinen juttu onnistuuko tuo KHL sulku kun KHL on Venäjän liiton alainen sarja ja sillon pelaajat pitää vapauttaa IIHF:n turnauksiin.
  Ainut keino millä KHL saa ehkä pelaajat pidetty KHL:ssä on tällöin puhdas kiristys eli jos menet niin ei ole takaisin tulemista.
  Tosin sekin keino on KHL:n tapauksessa heikko kun siirtoraja umpeutuu niin paljon ennen kisoja, että uusia pelaajia ei enää saa.
  Eipähän tuo yllättäisi, että siinä tapauksessa tulisi KHL:ssä yllättäen voimaan uudet säännöt joiden pohjalta voisi vielä hankkia uusia pelaajia.
   
 18. Mängimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Goalvanen
  Lainaus:
  Pointtini oli lähinnä se, että jos Venäjä suljetaan kisoista, niin silloin sinne ei lähetä myöskään mitään KHL:n ulkopuolisista venäläisistä koottua joukkuetta ja näin ollen KHL:n boikotilla ei olisi mitään merkitystä Venäjän menestyshaaveiden kannalta.
   
 19. Jani82 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, KuPS, Detroit Red Wings, Arsenal FC
  Lainaus:
  Ei varmaan Juu mutta se nyt on ihan sitä mitä Venäjällä on itse haluttu. KHL:n muiden maiden pelaajien osallistumisen estämiseen pitää myös IIHF:n puuttua kun KHL on Venäjän liiton alainen sarja.
   
 20. Lauriman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa, Leijonat
 21. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Itse toivon, että KHL jää pois olympialaisista. Tai jos en toivo, niin ei tuo välttämättä haittaisikaan, etenkin kun pelit tulee Eurosportilta. Upottivat he kädet sitten oikein kunnolla ulosteeseen. Toivottavasti jatkossa kaikki tulee Yleltä, koska niin sen vain täytyy olla, sellaisia olympialaiset ovat.

  Venäjälle voi tarjota mahdollisuutta osallistua olympialaisiin sitten, kun lopettavat kusettamisen. Mutta en usko, että tuo sopii Venäjälle.

  Olisi myös jatkon kannalta toivottavaa, että jääkiekon osalta menisi hommat vituiksi siinä mielessä, että ihmiset eivät löydä jääkiekon pariin. Tällöin KOK menettää tuloja ja NHL:n mukaan saaminen vaikuttaisi jatkossa mukavalta vaihtoehdolta. En tosin ole kummankaan puolella tässä, molemmat ovat ahneita ja kumpikaan eivät tee tätä faneille. Tai ainakaan KOK ei tee, NHL siinä mielessä tekee, koska NHL-fanit pääsevät nauttimaan heidän suosikkijoukkueiden peleistä olympialaisten aikaan.
   
 22. PPK Jäsen

  Lainaus:
  En ihan ymmärrä tätä KOK:n syyllistämistä. Pitäisikö siis KOK:n hyssytellä ja hiljaa hyväksyä venäjän valtiojohtoinen dopingohjelma, jotta lätkäfanit saisivat pelillisesti laadukkaamman turnauksen katsottavakseen? Mielestäni KOK on ainoa urheilujärjestö, joka on tosissaan lähtenyt taistelemaan tätä järjestäytynyttä huijaamista vastaan. Esim. FIFA ja IIHF ovat ihan lapasia tässä asiassa. Venäjä pitäisi sulkea myös jääkiekon MM-kisoista ja jos se sitten johtaa siihen että KHL pelaajat eivät pääse mukaan kansainvälisiin kisoihin, niin olkoon sitten niin.

  Edit. Myös IAAF on toiminut mallikkaasti taistelussaan venäläistä dopingkulttuuria vastaan.
   
  Viimeksi muokattu: 05.11.2017 klo 15.16
 23. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Kenelle tämä kysymys oli osoitettu?
   
 24. PPK Jäsen

  Lainaus:
  No sain sellaisen kuvan että toivoit KHL:n jättäytyvän kisoista pois kostona KOK::lle. Mutta jos olin väärässä niin ainakin tuolla ylempänä syyteltiin KOK:ta siitä että KHL on jäämässä pois.
   
 25. Ostoskassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkueet, Boston Bruins, suomalaiset
  Lainaus:
  Ei, toivon KHL:n jäävän pois kostona Discoverylle. Tai ei niinkään kostona, vaan koska koen huvittavana, että Discovery osti oikeudet SM-Liiga olympialaisiin.

  Viimeisessä kappaleessa en mainitse KHL:ää sanallakaan. Puhuin NHL:stä ja KOK:sta, jotka ovat molemmat ahneita.

  Venäjän osallistumisen osalta totesin jo asian edellisessä viestissäni:

  Lainaus: