Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nyt vituttaa!

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Swearengen, 18.10.2011 klo 21.54.

 1. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tästä olen itse kirjoittanut monta kertaa ja se on juuri näin miksi hoopeekoot ja kalpat voivat syksyllä KHL joukkueita voittaa kun siellä juostaan aamulla maraton ja illalla sitten pelataan kiekkoa.

  Mutta siis otanta sen verran lyhyt että ei tässä nyt mitään hätää ole. Yht´äkkiä Marjamäki onkin aivan paska valmentaja.

  Mittasuhteita näihin juttuihin, kiitos!
   
 2. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Sama jumivaihe iskenyt joo jokaisella kaudella, mutta viime keväänä ei kyllä hävitty CSKA:lle luisteluvoiman takia, vaan muuten heikentyneen pelaamisen takia. Ja se juontaa juurensa juuri siitä, kun kärkijätkiä joudutaan kuormittamaan liikaa runkosarjan aikana ja pelaamisen taso laskee. Tällä kaudella ollaan onneksi toistaiseksi menty leveämmällä pakistolla kuin vuosi sitten ja näkisin tämän olevan isossa roolissa tulevaisuudessa. Hyökkäykseenkin saadaan lisää leveyttä heti vuodenvaihteen jälkeen Reginin muodossa.

  Siltikin, jumia tai ei niin tämäniltainen esitys oli kyllä kaikilla mittareilla hävettävä.
   
 3. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Onko todella näin? Siellä on 7 pakkia käytössä käytännössä? Tuosta seuraava vaihe on enää 6 pakkia, jolloin ei olekaan yhtään kierrätettävää enää.

  Voin jo kuvitella kuinka nuo pösilöt lähtee näillä seitsemällä pakilla kevätkauteen, yksi tippuu tammikuun alussa loppukaudeksi pois ja sit siellä Kurri selittää haastatteluissa, että ei tätä voinut mitenkään ennustaa ennen siirtorajan loppumista. Sitten vedetäänkin 30 peliä putkeen samalla kuusikolla toivoen ettei kukaan enää sairastu paskatautiin tai saa kiekkoa koipiin.
   
 4. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  Niin huvittavalta kuin se kuulostaakin niin kyllä. Vuosi sitten hommattiin näihin aikoihin Andersen, joka sitten kolattiin yli kuukaudeksi telakalle ja Hotsi joutui vetämään ainakin yhden pelin pakkina. Jensenit ja Lauridsenit vetivät pelistä toiseen, vetävät tietysti nytkin mutta vähän kevyemmällä kuormalla. Lisää pakkejahan tuo silti huutaisi.
   
 5. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit
  Tosiaan on muistettava puuttuvia nimiä, vaikkapa tästä Spartak-pelistä: Regin, Anttila, Moses, Jormakka, Ikonen. Luultavasti jonkun unohdinkin.
  SKAn tai Tskan loukkaantuneiden rosteriin mahtuu aina isompikin porukka eikä se näy välttämättä yksittäisessä pelissä mitenkään, näin se vain on.
   
 6. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Räsänen myös.
  Eli yli kentällinen ukkoja sivussa.
  Keväällä kuntohuipun osuessa kohdilleen kierrätystä siis vähän saadaan.

  Tietenkään ei ole kovin todennäköistä että kaikki kunnossa samaan aikaan...
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 23.03
 7. PPK Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Olisiko sama kuin aina ennenkin, eli tuli talvi? Syksyllä hirveä vire päällä, ennätyspitkiä voittoputkia ja kauhea uho päällä. Sitten tulee väsy, loukit, dumaripeli ja yleinen ahdistus venäjään kuulumisesta. Nopea play off exit taas edessä ja pitkä kesäloma.
   
 8. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Kuka täällä on toria varaillut ja henkseleitä paukutellut? Seura? Ei. Fanit? Ei mielestäni myöskään.

  Jokerit on jokaisena syksynä ollut erittäin hyvä venäläisten käynnistellessä vielä koneitaan. Se ei mielestäni ole aiheuttanut kovaa uhoa mistään suunnalta KHL-aikana.

  Sinulla tuntuu olevan paljon asiaa ja uhoa Jokeriosioon, erityisesti vaikeina aikoina tai KHL:n negatiivisten uutisten noustessa puheenaiheeksi.

  Bättre folk alisuorittaa (taas) sarjan kovimmalla budjetilla, mutta en nyt kuitenkaan jaksa tulla naureskelemaan teidän palstalle. Ehkä 11-vuotiaana olisin saattanut niin tehdä uhoissani.
   
  Beezer # 34 tykkää tästä.
 9. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Eilinen oli niin kuin komediaa olisi katsonut. Tai siis fanina tragikomediaa. Aika karun koostevideon olisi saanut kasattua, kun useita yhteentörmäyksiä, kaveri meinaa syötellä alivoimallakin kiekon tyhjiin ja joka päässä kenttää kiekko polttaa. Ei aikaa, ei apuja.
   
 10. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kyllä se vaan edelleen vituttaa, miten munattoman esityksen voi esittää tuolla rosterilla. Torstaina jos ei joka jätkän suusta vuoda pelin jälkeen verta ja paikat ei oo mustelmilla, että valkoista kohtaa on vaikea löytää kehosta, niin jokainen ukko Siperian vankileirille.

  Lainaus:
  Kyllä täytyy näilläkin olla jotain kyllästymistä omaan sarjaan/joukkueeseen, kun täytyy tasaisin väliajoin tulla tänne "kuittailemaan" .
  Ei mulla kävis mielessäkään. Toisaalta, olen jo aikuinen ja oma joukkue ei kyllästytä, niin ei tarvitse lähteä hakemaan mielihyvää muiden asioista.
   
 11. ketjuruletti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Totta turiset. Ja joka joulu sama juttu. Onneksi mitään Sprengler-cuppeja ei sentään mennä höntsäilemään. Jotain tarttis tehdä. Rotaatioita pitäisi käyttää enemmän (KiVa) vaikka sitten alkukauden pisteissä se näkyisikin. Rohkeasti vaan enemmän ukkoa farmista askiin, tuoreemmalla jalalla ilman kotietua pleijareihin, ja sitten savijalkaisia jättejä kumoon keväällä.

  Valmennus, haloo? Ollaanko kuulolla?.
   
 12. koodinimi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Miten tässä kontekstissa näette sen, että kuitenkin kaikissa näissä mainituissa tilanteissa (NHL + KHL:n kärki) näiden joukkueiden top 6 hyökkääjät eivät huilaa käytännössä ollenkaan ja pelaavat kaikki ottelut isolla peliajalla?

  Ehdottomasti sitä meidänkin bottom 6 on hyvä kierrättää ja ajaa uusia äijiä sisään, mutta jos meidän kärkijätkät vetää kiikareilla viikon putkeen, niin ei se 3. ja 4. kentän kierrättäminen sitä korjaa. Esim. Montoa on ihan turha heittää meidän ykkösen keskelle kun Johnylla on ollu huono ilta Moskovassa ja odottaa, että seuraavan pelin lopputulos paranee.
   
 13. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Lainaus:
  2017-18 KHL, vertailussa vain kenttäpelaajat:
  SKA: 0 pelaajaa täydet 56 matsia runkosarjaa, 5 pelaajalla väh. 50 matsia.
  TsSKA: 1 pelaajalla 50 matsia, yhdelläkään ei enempää
  Jokerit: 2 pelaajaa täydet matsit, 9 pelaajalla väh. 50 matsia

  Ak Bars Kazan: 1 Pelaajalla täydet, kuudella väh. 50 matsia
  Ufa: 0 pelaajalla täydet matsit, 5 pelaajalla väh. 50 matsia
  Traktor: 4 pelaajalla täydet matsit, 9 pelaajalla väh. 50 matsia

  Tuossa on sekä idän että lännen top3 runkosarjassa. Jokereilla on toiseksi vähiten rotaatiota eniten pelanneiden osalta runkosarjassa pärjänneistä jengeistä. Jos puhutaan noista top6 pelaajista, niin Jokerit ja Traktor erottuivat viime kaudella siinä, että juuri näissä joukkueissa top6 pelasi eniten. Ja ero ei ole kuitenkaan ihan snadi ja yhdellä loukilla tai pelikiellolla selitettävissä, sillä ero on erityisesti vähintään 50 matsia pelanneissa suuri.

  Lainaus:
  Optimaalisessa tilanteessa esimeksi Monto ei nouse suoraan korvaamaan vaikka nyt Nelliä, vaikka rotaatiossa mentäisiinkin tasolle Nelli -> Monto. Sen sijaan kokoonpano elää rosterissa olevien pelaajien ja kemioiden mukaan, ja ns. korvaaminen tapahtuu sen mukaisesti. Lisäksi itse haluaisin nähdä tilanteen, jossa rotaatio ei pelkästään tarkoita sitä, että joskus ollaan sivussa ja joskus ei: rotaatiota pitäisi tapahtua myös kokoonpanon sisällä, ts. tietyissä peleissä peluuttaa (tietoisesti) vähemmän isoja minuutteja normaalisti tahkovia pelaajia ja antaa isompaa vastuuta niille, joille sitä ei ole aina tarjolla.

  Esimerkki mitä tarkoitan: Lepistö sivuun, Räsänen rosteriin. Räsänen ei hyppää Lepistön paikalle YV:lle, vaan sen Lepistön roolin hoitaa siihen paremmin sopiva yksilö, esimerkiksi Grant. Sen sijaan että Lepistö korvattaisiin yksi yhteen Räsäsellä, rosteri sopeutetaan käytössä olevaan materiaaliin.
   
  YamahaGPR tykkää tästä.
 14. Matza187 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Lepistön ollessa sivussa, hänen paikkansa ylivoimalla ottaa tietenkin Jesper Jensen!

  *hymiö*

  ja jottei ihan off-topiciksi mene, niin hyvä yhteenveto kokonaisuudesta top6-joukkueiden osalta @sekolust
   
 15. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Yksi asia mikä KHL:ssa pelatessa vituttaa on se, että monesta oleellisesta asiasta ei löydy mistään järkevästi tietoa ainakaan ilman venäjän kielen osaamista. Otetaan nyt ajankohtaisimpana asiana tämä trade deadlinen ajankohta.. mistään järkevästi ei ole tietoa näkyvissä, että milloin se on tänä kautena. Ainut mitä on löytyy on ihmisten arvailut, että viime vuonna taisi olla 25.12. ja jonain toisena vuonna 26.12. jne.

  Ihan mahdottomalta tuntuisi asia, että esim. NHL:n trade deadline ajankohta ei olisi ihmisten helposti saatavilla.

  Edelleenkään en käsitä miksei tuonne Jokereiden sivuille voisi tehdä jotain ”KHL-faktat” sivustoa, kun toivottavasti edes toimistolla nämä tiedot olisi. Tosin jos tämä raja nyt meni jo eilen ilman sitä puolustuspään vahvistusta en edes ihmettelisi, jos toimistolla ei edes tiedettäisi tätä aikarajaa..
   
 16. Buster Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Brian O'Neill
  Joku kun sitä siirtotakarajaa kysyi, niin etsin silloin hetken venäjän kielelle ja kyrillisille kirjaimille käännettynä venäläisiltä sivustoilta, mutta enpä sieltäkään osannut sitä kaivaa. Viime vuonna se oli ainakin 27. päivä ja näköjään samoin tänäkin vuonna.

  Onhan se merkillistä, kun ei edes KHL:n virallisilla sivuilta sitä löytänyt kausi-infosta. Nyt sitten eilen sivuston uutisiin oli ilmestynyt Transfer Deadline -seuranta. Ei ollut näköjään hirveästi vilskettä, kun siinä on vain kahdeksan siirtotapahtumaa.

  Ja on kyllä melkoisen surullista, ettei kaikkia rosteripaikkoja saatu täytettyä. Joka vuosi kun on pudotuspelien aikana kärsitty joko siitä, ettei saada puettua täysiä kentällisiä ja/tai joku pelaa väärällä pelipaikalla, tai miten niin ja niin moni pelaaja joutui pelaamaan puolikuntoisena.

  Seitsemän puolustajaa ja lähes koko kauden loukkaantuneena ollut Eemeli Räsänen. Vituttaa jo ennakkoon. Voisi jo valmiiksi alkaa peluuttamaan ja treenaamaan Mäkeä puolustajan tontille, koska sille yhdelle lisäpakille tulisi tasantarkkaan käyttöä jossain vaiheessa. Vaikka pakisto ehkä pelaakin kuudella paremmin.
   
  Viimeksi muokattu: 28.12.2018 klo 10.47
  flintstone tykkää tästä.
 17. McMulligan Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tämä.
  Ja tuon lisäksi vielä kannattanee huomioida, että Räsäselle tuskin tekee yhtään mitään enää tällä kaudella, vaikka nyt jossain vaiheessa vielä pelikuntoon tulisikin. Junnu, jolla oli syksylläkin omat vaikeutensa pysyä vauhdissa mukana, on nyt ollut pitkään loukkaantuneena, niin tuskinpa sieltä ainakaan paremmalla pelituntumalla tullaan takaisin. Käytännössä jopa Mäki on parempi pakki rotaatiota ajatelleen loppukauden osalta kuin Räsänen. Voihan sitä toki aina myös ihmettä toivoa, että nykyiset 7 pakkia pystyisivät pelata koko loppukauden täysin väsymättä ja ilman mitään kolhuja. En itse löisi kovin suurta panosta pöytään vedonlyönnissä tuon osalta. Vuorinen on tosin eri kaliiperin pelaaja.
   
 18. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Tämä. Ja sitten kun ottaa huomioon vielä sen, että playoffsien käynnistyessä sitä kiekkoa pitää syödä siihen malliin kuin Avto konsanaan Areenalla pelatussa pelissä syksyllä. Ilman kolhuja tuosta ei selviä yhtään kukaan ja ilman tuota omistautumista Jokereiden matka tyssää nopeasti.

  Nyt kun rupesin tätä asiaa miettimään taas alkuvitutuksen jälkeen niin mieli tekee palata tuohon parin viikon takaiseen viestiin minkä laitoin liittyen siihen asiaan, että oikeat menestymismahdollisuudet Jokereilta playoffeissa viedään tällaisilla pienillä "huomaamattomilla" asioilla. Annetaan ulkopuolisille olettaa, että hitto tuollahan suomalainen jengi vetää ihan sarjan kärkikahinoissa, mutta sitten kun tosi pelit alkaa niin kaikki todennäköisyydet millekään isommalle menestykselle on vedetty erilaisten asioiden toimesta kuitenkin ihan minimiin eli luokkaan täysi ihme.

  Olin jo ostamassa tuota vuoden loppuun voimassa olevaa 4 lipun tarjousta johonkin ensi vuoden runkosarjapeliin, mutta rupesi taas vituttamaan puuhastelu siihen malliin, että parempi vain katsella kotona sohvalta niitä joitain pelejä mitä muiden menojen ohessa sattuu kerkeämään. Vähän alkoi olla jo parin kuukauden tauon jälkeen mieli hallille, mutta onhan tää toiminta niin vitun läpimätää, että pitäköön paskaisen tunkkinsa.
   
  lasaleiko tykkää tästä.
 19. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  En oikeen ymmärrä, että miten tästä voi syyttää muuta kun toimistoa. Jos luulee, että Jokereilta on jollain tavalla "kielletty" tai tahallisesti hankaloitettu hankkimaan rosteria täyteen, niin pitää olla foliohattu aika syvällä ja antaisin kävelyohjeet lähimmälle psykoterapeutille.
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Jos ostetaan rosteri täyteen, niin laatu tippuu. Siitä on sopimukset olemassa paljonko turskaa voi tehdä ja 51% ei pistä omistaan, se tiedetään.
   
 21. PetriVaris Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Onko Räsäsen loukkaantumiselle annettu mitään syytä? Muistaakseni tiedotus on ollut pelkkää "seurataan päivä kerrallaan" -jargonia?

  Vai onko alkava viikonloppu jo sekoittanut pääni entisestään?
   
 22. Jack Daniel's Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NY Islanders
  Lainaus:
  Foliohattuilua tai ei, niin koko toiminnan rahoittajat tulisi tässäkin kohtaa muistaa. Jos fyrkkaa hankintoihin ei löydy niin vierasta pääomaa on pyydettävä. Jos rahoittaja sanoo tässä kohtaa "njet, njet" niin silloin näillä mennään...
   
  -Ville- tykkää tästä.
 23. SirKepola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, AS Roma!
  Lainaus:
  Ei ole Jokerit ymmärtääkseni/muistaakseni infonnut mitään, mutta tänään aamulla Suomen U20-pelissä selostaja puhui Räsäsen olevan poissa selkävamman takia.
   
 24. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Kohta, pari viikkoa, vahvuudessa.
   
 25. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Selkävamma, ja olen antanut itselleni kertoa että pitäisi palata suhteellisen pian kokoonpanoon.

  Mut täyttä typeryyttä ettei rosteria täytetä täyteen, nyt kun ei olisi edes tarvittu kärkijätkää vaan hyvin mukana pysyvää peruspakkia.