Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nyt vituttaa!

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Swearengen, 18.10.2011 klo 21.54.

 1. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Jokerit on täysin alistunut. Pelaaminen loppu täysin 1-4 tilanteeseen. Haistakaa....
   
 2. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Ei oo vähään aikaan vituttanu näin paljoo. Ensimmäinen erä hyvää viihdyttävää peliä. Sen jälkeen peli lässähti täysin. Saatana saatana
   
 3. Metro4ever Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Raitin Raukka, HYRI, Jokerit, Pulu, STL
  Sen verran vituttaa tämän päivän "show" paikan päällä, että pidän muutaman vuoden tauon hallille menosta. Tänään tuohon tyhjään arpaan käytetyn kahden sadan euron sijaan ostan ensi kerralla vaikka Ässä-arpoja tai sitten ostan jääkaappiin ölsää.
   
 4. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Kylläpä taas tarjoillaan aikamoista paskaa. Mikä vittu tässä maksaa? Dynamo ottamassa kymmenettä voittoa putkeen.
   
 5. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Katselin tuossa sarjataulukkoa ja 7-9 sijoilla olevien joukkueiden loppuohjelmaa. Yksikään noista ei nouse moskovalaisten ohi enää, ellei jotain ihmettä tapahdu.

  Joten ensimmäinen pudotuspelivastustaja on 90% varmuudella Spartak tai Dynamo.
   
 6. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Näin itsekin laskeskelin. Sotshi voi periaatteessa hyvällä loppukaudella nousta kuudenneksi, mutta todennäköisesti kuitenkin Moskovan reissua pukkaa pudotuspelien ensimmäiselle kierrokselle, tulisi Loko meistä ohi tai ei. Voi tulla mielenkiintoiset viimeiset kierrokset jos Dynamo ja Spartak on silloinkin vielä tasapisteissä, koska ainakin Dynamo varmaan haluaisi mielummin vastaansa Jokerit kuin Lokomotivin.

  Jos ja kun jompikumpi Moskovan jengeistä sieltä tulee, niin siitä tulee hankala sarja. No Spartakia vastaan uskon sellaiseen 4-2 voittoon, mutta Dynamo olisi kyllä karmaiseva avausvastus. Jos recordi aikaisemmista peleistä olisi edes vähän siedettävämpi, uskoisin Jokereiden vievän sarjan kyllä, mutta nyt voisi hyvin olla ensimmäistä kertaa Jokereiden KHL-historiassa seiskapeliä vaativa sarja. Tuokin tuntui hieman jännältä kirjoittaa peilaten aikaisempia pelejä, mutta kaatuihan Sotshikin lopulta tuloksellisesti helposti viime keväänä, joten uskon pudotuspeleihin näiden peikkojen murtuvan ainakin osittain.
   
  Viimeksi muokattu: 11.01.2019 klo 08.02
 7. sporttipappa Jäsen

  Onhan tämä nykyhetki totaalisen surkea näin jokerifanin näkökulmasta jatkoajan keskustelupalstalla.

  Ei ole aktiivista keskustelua mistään, eikä varsinkaan sitä velmumaista jokerihenkeä aistittavissa edes jokerialueen kirjoittajien kesken.
   
  -Ville- tykkää tästä.
 8. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Hiljaista on, mutta kuten sanoinkin eri ketjussa, en ihmettele yhtään miksi. Varmasti kirjoittajia kiinnostaisi keskustella Jokereiden asioista, mutta täällä vallitseva henki tappaa tehokkaasti sen mielenkiinnon.
   
  Quaser tykkää tästä.
 9. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Lainaus:
  Näinhän se on, kun ollaan siirrytty Venäjän liigaan pelaamaan. Ei sitä tunnetta saa millään nykyisessä liigassa, missä KHL-Jokerit pelaa. Muistot elää onneksi ja parempi toivo huomisesta, että päästäisiin takaisin kotimaan sarjoihin.
   
  Viimeksi muokattu: 12.01.2019 klo 22.02
  Oikeistohippi, joceri & -Ville- tykkäävät tästä.
 10. -Ville- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kiekkokaukaloissa | 100% ANTIkhl
  Lainaus:
  Tämä. Kun nykyisen seuran olemassaolo perustuu venäjältä tulevaan rahaan, kun seura pelaa pelinsä venäläisten omistamassa hallissa ja kun seura pelaa sarjassa jossa jaetaan venäjän jääkiekkomestaruus on aivan selvää, ettei tuota toimintaa kohtaan voi tuntea mitään muuta kuin suunnatonta pahaa oloa kun muistetaan ne faktat mitä Helsingin Jokerit oli ennen nykyistä siperian vankileiriä: Stadissa stadilaisen raksaäijän perustama työläisluokan lätkäjengi joka eli ylä- ja alamäkensä aina omin voimin, omillaan, itsenäisesti ja värikkäästi. Se loi omalla panoksellaan ja omalla olemuksellaan Helsinkiin kiihkeän tunnelman kiekkoa seuraavien välille kun vihdoinkin Stadissa oli myös toinen jengi josta valita oma suosikki. Jokerit pelasi kotimaan sarjaa kuudella vuosikymmennellä ja tuona aikana jokainen joka kutsui itseään Jokerien mieheksi tai naiseksi, kannusti seuraa sen vuoksi, että tämä voittaisi jääkiekossa Suomen mestaruuden omin voimin, omillaan, itsenäisesti ja värikkäästi. Mitä tästä on jäljellä KHL:ssä?
   
  HOOLIGAN_, Punamusta, Sergei Fedorov ja 13 muuta tykkäävät tästä.
 11. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Lainaus:
  Ainakin Suomen paras fanikatsomo tuhottu ja Helsingin Jokereiden muuttuminen KHL-Jokereiksi, sekä A-junnut ovat tulevaisuudessa täysiä vitsejä.
   
  HOOLIGAN_ ja -Ville- tykkäävät tästä.
 12. Quaser Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  O'Neill, KiVa
  Lainaus:
  Ilmapiiri on niin myrkyttynyt, että eipä tänne paljon viitsi kirjoitella. En itsekään ole tyytyväinen kaikkeen kohelossa, mutta ei minulla ole tarvetta myrkyttää koko Jokeriosiota sen takia.
   
  Gluetrout, Runtulin, # Seiskakasi ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 13. mutina Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Chicago Blackhawks, Fife Flyers
  Lainaus:
  Kyllä Quaser summasi asian minunkin kannaltani. Aikansa jaksoi tuulimyllyjä vastaan, mutta tässä keskusteluosiossa on vain yksi oikea mielipide, eikä muille ole sijaa. Ketjusta riippumatta.
   
  Runtulin ja sporttipappa tykkäävät tästä.
 14. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Esitän eriävän mielipiteen sikäli, että esimerkiksi pelillisistä asioista, joukkuen rakentamisesta, tai ketjusommitelmia koskevista asioista saa onneksi keskustella rauhassa. Kaikki muut ketjut sitten ovatkin ikuista vääntämistä.
   
  sporttipappa ja # Seiskakasi tykkäävät tästä.
 15. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Niin saa, mutta niin tyhmältä kun se kuulostaakin, ainakin omalla kohdalla muiden ketjujen vänkääjät saavat mielenkiinnon tapettua tehokkaasti koko osioo kohtaan.
   
  sporttipappa ja Runtulin tykkäävät tästä.
 16. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Totisesti. Amen.
   
  # Seiskakasi tykkää tästä.
 17. pappi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tässä Jokerit osiossa pitää olla vaan Jokereiden KHL- pelaamisen kannalta.
  Kaikki muut näkemykset tyrmätään heti.
  Siksi en minäkään paljon viitsi enää tänne kirjoittaa. Koska heti heitetään kuraa niskaan, muutamien nimimerkkien suunnalta.
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2019 klo 05.09
  macnevis tykkää tästä.
 18. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Aika vähän tosiaan näkee kritiikkiä Jokereiden KHL-taivalta kohtaan. Oikeastaan pelkkää hehkutusta foorumi täynnä. Esimerkiksi soft poweria ei juurikaan nosteta esille.
   
  Gluetrout, Sämppäri & sporttipappa tykkäävät tästä.
 19. DonTirri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Stadilaiset jengit sarjasta ja lajista riippumatta
  Helvetin helvetti. Kerrankin kun kerkee matsin suorana kärkkymään niin otetasn turpaan vittu Admiralilta. Kiva lähtee täst töihin kyrpä otassa.
   
 20. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kauheaa on tekeminen niillä pelin osa-alueilla joissa jääkiekkopelit ratkaistaan. Mv,av ja yv on sellaista tervanjuontia kaikki tällä hetkellä, että pahaa tekee.
   
 21. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Lainaus:
  Mua vituttaa se, että meidän pelaajia jahdataan taas ennen poffeja ja me ristitään kädet ja toivotaan parasta. Enkä ymmärrä lainattuja kommentteja, en ollenkaan. Se on aivan se ja sama vaikka loppuis pelaajat kesken jossain runkkari pelissä ja hävittäis matsi, mutta silloin on toimittava ja viesti lähetettävä, jos ajetaan toistuvasti meidän pelaajia päähän.
   
  Quaser tykkää tästä.
 22. Red Machine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Nopea kommentti. Tällaisesta samaa mieltä oli jengi/sarja mikä tahansa. Vielä nopeampi johtopäätös: teidän pitäis saada P-Amerikkalainen koutsi parin kauden ajaksi. Tuollainen ajattelu pelistä lähtee koutsista ja sen tavasta katsoa kokonaisuutta. Meidän Pelin velhot hämmentää pataa ihan eri näkökulmista.
   
  Gemondo tykkää tästä.
 23. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Marjamäki on tässä mielessä upgrade Erkkaan ja Jaloseen verrattuna, että pelaajilla tuntuu olevan aika vapaat kädet antaa luuvitosta vastustajan ohimoon. Huomattava ero viime kausiin.

  Kyllähän noihin pitäs joka kerta reagoida NHL:än malliin.
   
  Gemondo tykkää tästä.
 24. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tampereella työmatkalla, jäi peli näkemättä.

  Sitä vastoin tuli nähtyä useampi Ilveksen paita ja yksi punainen entinen päävastustajamme.

  Seurasin tietty peliä Livetuloksista mutta nyt baarissa Jatkoaika auki ja lööpit huutaa Zapolskia niin sen jo arvasi että pari helppoa sujahti, hups!
   
 25. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Hallilta piti lähteä vittuuntuneena, kun Vesalainen ei tehnyt maalia.