Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe
Koska tuntuu väärältä vinkua nyansseista Erkan kädenjäki -ketjussa silloin kuin suuri kuva näyttää oikeasti hyvältä, niin erillinen vitutusketju sopii paremmin tälläiselle randomangstille. Naapurilla tälläinen ketju on auki syystäkin, mutta saa sitä jumalauta kärjen tuntumassakin vittuuntua fiilispohjalta ihan mistä tahansa.

Tässä ketjussa ei välttämättä tarvitse esittää mitään erityisen loogisia perusteluja millekään, vaan jokerihenkisille mahdollisuus purkaa vitutustaan julki oman jengin toiminnasta. Jonkinlaista pikaterapiaa siis. En kyllä voi väittää haluavani tästä erityisen suosittua ja pitkäikäistä threadia, mutta nyt saa Maukkakin tulittaa kunnolla.

Aloitan ranskiksilla:

-Erikoistilanteet on lähes pelkkää paskaa!

Vakavastikin, mestarikandidaatiksi Jokereiden AV on liian passiivista ja YV on taas mielukuvituksettomasti roolitettua ja muutenkin rosteriin nähden kädetöntä. Näyttää kuin näitä ei olisi treenattu ollenkaan, vaikka spesiaaliosaamista pelaajista löytyy. Uskon ja toivon, että tämä tasoitusvaihe johtuu Erkan täydellisestä keskittymisestä 5 vs 5 -pelisysteemiin ja vasta sitten kun tasakentillä peli alkaa sujumaan 60-minsaa joka kentälliseltä hyvin, panostetaan harjoittelussa enemmän erikoistilanteisiin.


-Kilpeläinen ei näytä mestarilta!

Kilpeläinen on kyllä perusvarma veskari, mutta ei todellakaan mikään jumalainen game saver. Hän loistaa vain silloin kuin muu jengi pelaa hyvin ilman räikeitä mokia. Lohdutuksena voi sanoa, että Kilpi ei tule olemaan mestaruuden tiellä, jos ja kun erikoistilanteet saadaan kuntoon ja joukkueen paketti saadaan pysymään muutenkin kasassa täydet 3 erää. Silti vituttaa pisteiden menetys mikä tuntuu seuraavan aina kun kenttäpelaajalle tulee vähänkin suurempia henkilökohtaisia virheitä. Kyllä mestarijengin veskarin pitäisi välillä ryöstää niitä pinnoja silloinkin kun joku muu koomailee tai on epäonninen.


-Jokerit ei voita kaikkia matseja!

No kyllähän se oikeastikin vähän vituttaa. Ei oman jengin tappioihin totu huonoinakaan aikoina, mutta vielä vähemmän hyvinä aikoina. Eikä pidäkään tottua.
 

Faxing Berlin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Miksei näistä asioista voi vaan esittää kritiikkiä Erkan/Keklun/Kilpeläisen jne. ketjuissa? Ihan turhaan menee asiat päällekkäisiin ketjuihin. Nämä "nyt vituttaa" -jutut on kriisijoukkueiden heiniä.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Hyvä topic. Tällaista olenkin kaipaillut.

Vittu että vituttaa toi loukkaantumisien epämääräinen tiedottaminen, "alavartalovamma, sivussa toistaiseksi". Fanit elävät sydänverellään Jokereiden mukana ja sitten meille suoraansanoen vittuillaan tuollaisella paskatiedottamisella. Playoffeissa ymmärrän, ettei loukkaantumisista hiiskuta, mutta näin keskellä runkosarjaa olisi mukava olla edes vähän kartalla. Vittu!
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

Mordjinn

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Vittu että vituttaa kun hienosti alkukaudesta pelannut joukkue menee täysin sekaisin kun muutama kaveri loukkaantuu. Miten vitussa voi olla kaksi joukkueen ykköskorin vasenta laitaa heti vempalla? Junnut on kivoja, mutta kyllä saatana pitää löytyä miehiä paikkaamaan isommat loukkaantumiset.

Ja miten perkeleessä meidän ylimaallisen hyvä hyökkäys ei saa sitä kiekkoa verkkoon kuin jotenkin vahingossa. Ajakaa maalille perkele. Jos lähintä vertauskohtaa hakee niin Jokereiden hyökkäyspeli näyttää Suomen maajoukkueen peliltä. Kiekkoa pidetään ja laukauksiakin tulee juu, mutta vastustajan veskarilla on aina "paras" päivänsä meitä vastaan.

Eniten vituttaa se että viimeisessä kolmessa matsissa tuomaritoiminta on ollut aivan helvetin syvältä perseestä. Linja on muuttunut joka erään ja jäähyjä on vihelletty täysin tyhjästä. Rehellisyyden nimissä on sanottava että Jokerit on jopa ollut etua saavana osapuolena (HIFKiä vastaan), mutta sekin vitun matsi hävittiin. Harmittaa kun amatööripillipiiparit vetävät tuomioita arvalla ja pilaavat pelin ja fiiliksen. Saatana.
 

Swearengen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Fortress Europe
Miksei näistä asioista voi vaan esittää kritiikkiä Erkan/Keklun/Kilpeläisen jne. ketjuissa?
Luulin vastanneeni tuohon jo avauksen ensimmäisessä lauseessa:
Koska tuntuu väärältä vinkua nyansseista Erkan kädenjäki -ketjussa silloin kuin suuri kuva näyttää oikeasti hyvältä, niin erillinen vitutusketju sopii paremmin tälläiselle randomangstille

Ei ole osallistumispakkoa, jos ei vituta

Jokeriosion "keskustelu" on muutenkin lähinnä onelinereita sinne tänne, joten omalta osaltani asiat on nopeammin ja helpommin käsitelty fiiliksen mukaan positiivisuus- tai vitutusketjuissa.
 

fatality

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Kyllä tällainen ketju pitää ehdottomasti olla.

- Vituttaa toi luokaton ylivoima. Kyllä pitää noilla äijillä saada edes vähän parempaa pyöritystä aikaiseksi.

- Vituttaa kun Filppula-Eaves akseli on kuin kiveen hakattu. Ei toimi mun mielestä

- Vituttaa avainpelaajien samanaikainen loukkaantumissuma

- Vituttaa Jokereiden kaikki 3 tappiota tällä kaudella. Kaikki olisi hoitunu omalla huolellisuudella.
 

Giroux

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
Kieltämättä Ilari Filppulan ja Ben Eavesin tehottomuus vituttaa. Siinä missä kaverit lähes leikittelivät vastustajien kustannuksella treenipeleissä, niin nyt ei tunnu uppoavan mistään. Vittu. Nyt se Leino sieltä Buffalosta isolla rahalla meille ja samalla koneella Stapleton!
 
Pöö

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Vitutus on liian voimakas sana, mutta harmittaahan se toki että tässä on tullut nyt pari tappiota liikaa ja että kärki on (hetkeksi ainakin) karannut käden ulottuvilta. Yv-pelikään ei mitenkään kehuttavasti kulje, Filppula ja Eaves eivät ole pystyneet parhaimpaansa ilman Hardtia ja täytyy myöntää Acidia myötäillen että Kilpeläiseltäkin olisi kiva nähdä sellainen peli, jossa omiin menee se 1-2 maalia. En mä tänäänkään Eeroa missään nimessä tappiosta syytä, mutta kyllä joukkueen painaessa päälle ja hallitessa peliä olisi kiva jos oma maalivahti pystyisi torjumaan tuollaiset vastustajan yksittäiset tilanteet varmasti.

Siltikin alkukausi on edelleenkin ollut pääasiassa erittäin hienoa ja olen aidosti nauttinut suurimmasta osasta peleistä.
 

yki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Vituttaa kun kaksikko Eaves-Filppula on kiveenhakattu ja homma ei näytä nyt toimvian. Vituttaa myös se, että jos Kerälän siirtää johonkin toiseen ketjuun laituriksi, hänestä tulee (?) turhake.

Vituttaa myös suunnattomasti tuo Tyrväisen lahjoittama maali tänään... Vittu! Sekä myös se, että Eero ei nähtävästi saa tällä kaudella yhtään rankkaria/yksinläpi -tilannetta torjuttua.
 

ludvig

Jäsen
Kyllä nyt kelpaa taas vittuuntua..

- Minkä helvetin takia Jokerit on voittanut vain kerran kauden aikana toisen erän, joka sekin tapahtui alkukauden luokatonta Tapparaa vastaan?

- Ykkösketjun tehottomuus.

- Alivoima on useimmiten luokatonta, miten se voi olla edes teoriassa mahdollista, kun katsoo joukkueen av-pelaajia.

- Vituttaa, kun on kuulema väärin vittuuntua hävityistä matseista.
 

bozik

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Eniten vituttaa se, että en ole ihan varma mikä vituttaa.

- Mua vituttaa se, että Erkalle Rita-Filppula on mahdottomuus,
- Sitten vituttaa se, että ihan ok Erkka on noi nykyiset ketjut saanut toimimaan,
- lisää pelejä ja sitten katsotaan lisää vitutusta
 

Lazuri

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Ottaa päähän, kun näihin vähän heikompiin peleihin ei aina jakseta syttyä. Esimerkkinä TPS ja JYP, jotka kuuleman perusteella oli ihan voitettavissa. Erkan ketjurulettiakin on pakko kyseenalaistaa: Miksei Ruuttua edes kokeilla ykkösessä? Miksi Eaves-Filppula kaksikko on täysin erottamaton, etenkin kun Hardt on poissa? Miksi nelosketjua ei voi pitää normaalissa muodossaan, vaan tänäänkin Mäki surffaili kakkosessa?

Ja ehkä eniten vituttaa se, että jullit voitti ja me hävittiin. Hirvee keuliminen päällä taas ja pelkään ihan tosissaan mitä torstaina tapahtuu.. Se matsi on vaan pakko voittaa !
 

Crow23

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, KooKoo, Detroit Red Wings
Tälle ketjulle tullee kauden aikana käyttöä, toivottavasti mahdollisimman harvoin.

Nyt vituttaa:

- Pelejä hallitaan, mutta silti menetetään pisteitä! Mulle on tässä vaiheessa kautta aika sama miten ne pisteet tulee, kääntäen ihan sama kuinka hyvällä pelillä hävitään.
- Henkilökohtaiset emämunaukset, joista mm. Granlund ja Perrin rankaisseet.
- Surkea erikoistilannepelaaminen, kyllä noilla jätkillä luulis toimivan sekä yv että av
- Loukkaantumissuma, jo kolme profiiliäijää sivussa.
 
Vitutus määrittää tosifanin. Kyllähän mestaruuksia on kaikkien helppo juhlia, mutta todellista vitutusta on vaikea feikata.

maukka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kontulan Jokerit
Negatiivisuusketju

Kun kerran tämän tyylinen ketju löytyy melkein jokaisen jengin osiosta, niin pitäähän täältäkin löytyä. En sellaista löytänyt etsinnän jälkeen, mikä onkin erikoista kun kyse on Jokereista, seurassa jossa on tehty kaikki päin persettä viimeiset vuodet. Ja mielummin sitä yhteen ketjuun kirjoittaa kaiken paskan kun että ripottelisi moneen ketjuun.

Tällä hetkellä negatiivista löytyy paljon.

- Kilpeläinen imee kaikki läpiajot, eikä pidä jengiä pystyssä varsinkaan vieraskentällä ja jos vastustaja laukoo vähän, niin sinne menee liian helppoja jatkuvasti.

- Nordlund voitti viime kaudella pakkien maalipörssin, mutta 12 pelatun ottelun jälkeen maalisarake näyttää NOLLAA. Nordlundin piti olla se viivatykki ylivoimalle joka puuttui koko viime kauden. Tämä hankinta vaikuttaa muutenkin ihan VirmasHjallis skouttaukselta. Ja nyt niitä Tepsistä tuttuja karmaisevia kiekonmenetyksiäkin on alkanut tulla.

- Klingberg on ollut ihan surkea, mutta odottiko joku muu pelaajasta joka pelasi viime kaudella a-junnuissa, niin jotain liideriä? No ainakin Kekäläinen joka on tätä poikaa hehkuttanut maasta taivaisiin ja tietenkin Virmanen, jonka mielestä Klingberg on parempi kuin Vatanen. Uutta pakkia sisään, kiitos.

- Filppula on ollut pettymys. Veti huikean kauden avauksen, mutta sen jälkeen on ollut laiskaa pelaamista. Ykkössentterin pitää pystyä paljon parempaan. Filppula-Eaves ei toimi ollenkaan enään ja se pitääkin hajottaa välittömästi.

- Loukkaantumiset olivatkin ihmeellisen pitkään vähissä, mutta nyt ukkoa putoaa urakalla. Yksi tulee takas ja kaksi putoaa pois..

- Jokerit on ollut vieraissa heikohko. Olisi ihan kiva nähdä sellainen jengi kuin Sheddenillä, joka oli liigan paras vierasjoukkue.

Modet pistäkööt ketjun roskiin sitten, en huomannut, että tuollainen toinen ketju oli jo.
 
Viimeksi muokattu:

flintstone

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit&DT, L.Henttala, Johaug, Kadi, Käpä<3
Vituttaa suunnattomasti yksi lahtelainen juntti joka pilaa ketju kuin ketjun ja joka mokailee kuin f-junnu ja syöttelee minne sattuu. Vitutusta lievittäisi jos tietäisi että Tyrsky kävelee Jyväskylästä Helsinkiin. Näinhän ei tietenkään tapahdu koska Tyrsky on Lämsän tänne tuoma turhake vaan veikkaan että vastuu vain kasvaa vaikka mokat koko ajan suurenee. Olen positiivisesti yllättynyt jos Tyrsky on torstaina katsomossa, mutta koska tämä on vitutusketju niin tiedän ettei näin ole.
 
"Johaug on Norjan kansallisaarre. Olemme aina olleet hänestä hyvin ylpeitä. Kun hän kärsii tällä tavalla, kaikista hänestä tykkäävistä tuntuu pahalta."
- Joachim Baardsen -

Acid

Jäsen
Mahtava ketju. Täällä voi avautua ilman, että suurin osa tulee kimppuun.

Vituttaa, ettei Kekäläinen halunnut/kyennyt pitämään Lasakia ja hankki Kilpeläisen. Eero ei näe maskin takaa. Näköjään läpiajoja/rankkareita ei voi saatana torjua edes vahingossa. Eikä se edes ole ollut himassa ruoka-aikana. Läpiajoja saa torjua ja ruokaa syödä. Perkele.

Vituttaa Kerälän kiintiöpaikka. Eaves omalle paikalleen ja Kerälä vaikka Vantaalle, jos ei muissa ketjuissa pysty pelaamaan. Saatana tämä mikään suojatyöpaikka ole.

Vituttaa ettei Erkka ole edes kokeillut Filppula-Pulu kaksikkoa. Ei se ole niin vaikeaa. Kun jätkät on kunnossa niin vituttaa jo valmiiksi jos näitä ei kokeilla edes yhtä kertaa:

Lahti/Hardt-Filppula-Pulu

Lahti/Hardt-Eaves-Rita.

Kerälä voi perkele vaikka hiihdellä metsässä, kohta tulee taas lunta.

Mistä helvetistä tää loukkaantumissuma oikein tupsahti tämän juhlan keskelle. Alavartalo vammaa puskee kunnolla. Onko siellä matkittu jotain Duudsoneita ja potkittu toisia munille vai mikä helvetti tossa nyt on.

Nyt se Sulttani maaliin yhteen otteluun. Menee hermo, kun ei pääse näkemään legandan jäätäviä otteita.
 

laredo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sipoon Wolf, Malaga, Barcelona, työväen ampujat
Kyllähän se vituttaa, että kun kaikki muut hehkutteli tyyliin "ylivoimainen mestarisuosikki", mutta takaraivossa jyskytti takavuosien tyyliin "kohta lässähtää ja alkaa taas se virkamieskiekko". Vituttaa siis oikeassa oleminen.

Ja mikä ihmeen jumalan laki on toisen erän lässähtäminen. Jos ei ekan erän jälkeen ole vähintää kolmen maalin johtoa voi voiton kohta unohtaa. Alivoimapeli on täysin suolesta vaikka sen piti esim. Ruutun ansiosta olla liigan parasta.

Taitaa olla Jokerit hyötyneet aivan liikaa tuosta pienestä kaukalosta ja nähtiinhän jo mitä tuleman pitää kun sitä suurennettiin.

Filppula ei saa mitään aikaiseksi LKP on varjo entisestääm. Ruottalainen juniori möhlää maalin pari joka pelissä. Kilpi ei torju läpiajon läpiajoa. Kunnon pelotetta maalin eteen ei ole.

Torstaina hävitään julleille taas. Kyllä tässä tarvitaan lisää kilpailua pelipaikoille tai alkaa lippujen myynti laskea. Yksi kunnon kovanyrkkinen ja laukova pakki ja Timppa takaisin kiitos.
 

Deko

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit KHL:n jälkeen, St. Louis Blues
Vituttaa, ettei Kekäläinen halunnut/kyennyt pitämään Lasakia ja hankki Kilpeläisen.

Vituttaa Kerälän kiintiöpaikka. Eaves omalle paikalleen ja Kerälä vaikka Vantaalle, jos ei muissa ketjuissa pysty pelaamaan. Saatana tämä mikään suojatyöpaikka ole.

Kerälä voi perkele vaikka hiihdellä metsässä, kohta tulee taas lunta.
Faktat kuntoon, ilmeisesti Kekäläinen olisi halunnut pitää ensisijaisesti Lasakin (ja Järvisen), mutta Lasak halusi tarkastella muita vaihtoehtoja ja pystyisi antamaan vastauksensa vasta maaliskuussa ja varmasti kaikki tietävät että tuolloin on aivan liian myöhäistä alkaa kartoittamaan maalivahtivaihtoehtoja jos Lasakin vastaus olisi ollut ei. Loistavasti sujuneiden playoffien vuoksi moni täälläkin on ilmeisesti unohtunut, että Lasak ei runkosarjassa ollut mitenkään maaginen (pl. paikallispelit) ja hänelle meni helppojakin maaleja silloin tällöin.

Kerälä on toistaiseksi 40 pisteen vauhdissa 13.17 ottelukohtaisella jääajalla, +/- hänellä on +7. Kuinka paljon parempaan hänen pitäisi pystyä jotta hänen pelipaikkansa ei selittyisi "kiintiöpaikalla"?
 

MiksuMan

Jäsen
Voi nyyh, itku ja parku sentään...

Jokerit pelaa ehkä parasta kiekkoa 2000-luvulla (huom ehkä) ja jengi perustaa tälläisen ketjun missä itketään ja valitetaan kun jokainen pelaaja ei ole täydellinen ja pelit ei onnistu kuin konsuleilla NHL-peleissä.

Siinä mielessä tämä ketju on hyvä, että nyt loppuu tämä jatkuva valittaminen muissa keskusteluissa.

Kyllä sen näkee, että Jokereiden pitkään kestänyt "heikko" menestys on tehnyt osasta faneistakin heikkoja ja häviäjiä.

Osa porukasta on kuin pieni negatiivinen lapsi jonka asenne on jo valmiiksi vastaan kun joulupukki ei tuonut kaikkia toivomiaansa leluja.

Kyllä minuakin vituttaa tappiot ja pelaajien epäonnistumiset, mutta katsokaas pojat - ne kuuluvat jääkiekkoon!

Kaiken lisäksi tämän ketjun idea tulee joltain julli-fanilta ja naapurin keskustelupalstalta...

Tämä ketju tuli liian myöhään. Aikaisemmin tämä olisi ollut paikallaan kun noita katastrofi-kausia on ollut enemmän ja vähemmän. Silloin olisin itsekin kirjoittanut tänne joka päivä, mutta ei enää.

Mutta jatkakaa itkemistä ja valittamista. Itse keskistyn pelkästään positiivisiin ajatteluun, koska siihen on todellakin pitkästä aikaan syytä. Kiitos Kekäläisen ja Westerlundin.
 

Kaulasuoja

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kreikka
Faktat kuntoon, ilmeisesti Kekäläinen olisi halunnut pitää ensisijaisesti Lasakin (ja Järvisen), mutta Lasak halusi tarkastella muita vaihtoehtoja ja pystyisi antamaan vastauksensa vasta maaliskuussa ja varmasti kaikki tietävät että tuolloin on aivan liian myöhäistä alkaa kartoittamaan maalivahtivaihtoehtoja jos Lasakin vastaus olisi ollut ei.
Faktat kuntoon, Lasakilla oli solmittuna voimassaoleva sopimus Tsekin liigaan, jossa ei ollut SM-Liiga-pykälää KHL-pykälän sijaan. Jokereilla ei ollut intressejä ostaa kallista sopparia ulos ja Lasak lähti sitten KHL:ään. Olisi halunnut jatkaa Jokereissa.
Mutta koska tämä alkaa mennä offtopicicsi niin:

-John Klingbergin hankinta ja peluuttaminen
*Ruotsalainen kukkakeppi, joka ei osaa pelata. Laukaukset maalia kohti laskettavissa yhden käden sormilla, harhasyöttöjen laskemiseen tarvitaan aika monen kaverinkin sormet.

-Tappiot
*Kyllä minua ainakin vituttaa kun Jokerit häviää.

-Kerälän ja Niemen dissaaminen
*Filppulaa tehokkaampi sentteri keskimäärin 5 minuuttia pienemmällä peliajalla.
*Alkukaudella on nähty tuttu Isäntä, joka on pelannut varmemmin kuin pitkään pitkään aikaan. Taso ollut hyvä.

-Tommi Kivistön hissirooli KiVa/Jokerit
*Ei haittaisi jos kyseessä olisi pelaaja jolle itselleen olisi hyödyllisempää olla Vantaalla, mutta kun Tommi on liigatasollakin hyvä pelaaja. Aineksia on vaikka mihin ja hän on osoittanut olevansa mitat täyttävä puolustaja. Silti pelipaikka aukeaa vasta loukkaantumisten jälkeen. Nyt taas Tommi palasi takaisin kokoonpanon ulkopuolelle.

-Loukkaantumiset
*Niitä tulee, mutta miksi kaikki ovat sairastuvalla aina samaan aikaan?

-Fanien Jokerit (taptaptap) -huuto
* Miksi se ei vain toimi?

Hölmö ketju.
 
Nyrkkeily on hauska urheilu. Saa siinä lyödä toista päähän. Usein toinen kaatuukin maahan. Nyrkiniskut toistuu. Veri päästä roiskuu. Nyrkkeily on hauska urheilu

Faga

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Voi nyyh, itku ja parku sentään...

Kyllä sen näkee, että Jokereiden pitkään kestänyt "heikko" menestys on tehnyt osasta faneistakin heikkoja ja häviäjiä.
Halojaa missä pelaa, on tainnut ketjun idea mennä ihan ohi. Eikö jo ketjun otsikko kerro vakavamielisyyden tason? Hyvä juttu, että on ketju, jossa ei tarvitse skraka kireellä miettiä mitä kirjoittaa. Eiköhän suurin osa kirjoittele tänne enemmän tai vähemmän kieli poskessa... Mutta jos huumoria ei löydy, ei tähän ketjuun tarvitse tullakaan.

Ja se että menee yleisesti hyvin, ei tarkoita etteikö voisi hetkellisesti vituttaa!

Mua vitutti eilen hetken suunnattomasti se, että kuinka saatanan vaikeaa voi olla voittaa tietyt maakunnan joukkueet vieraisssa? Taisi olla jo viides häviö putkeen Valtran traktoreiden vieraana. Mikä helvetti siinä on, että pienissä maalaisladoissa otetaan jatkuvasti kuokkaan! Vittu.
 

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
Vituttaa, kun Erkka yrittää pelata niin varman päälle noissa maalivahdin poissaotoissa. Ei oteta riskiä hyvissä ajoin. Eilenkin olisi ollut mahdollisuus ottaa maalivahti pois noin 2.30 ennen loppua. Eipä otettu ja tyrittiin niin, että saatiin maalivahti otettua vasta 8 sekuntia loppuun.
 

Jack Daniel's

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Islanders
Vituttaa, että edelleen jaksetaan pauhata Jan Lasakista, ihan kuin hän olisi se messias joka torjuisi meidät ylivoimaiseen mestaruuteen tällä kaudella. Mies, joka ei kyennyt torjumaan meitä jatkoon viime kevään jullisarjasta, mies joka oli läpiajoissa vähintään yhtä onneton kuin Kilpeläinen on tähän saakka ollut jne. Unohtakaa jo se Lasak!

Vituttaa edelleen eilinen tappio. Kyllä se on näemmä todistettava faktaksi, että tappiot vituttaa silloin enemmän kun tilanne on muutoin hyvä eikä hävitä pelaten huonosti.
 
"Jokerit jätti minut. Seura joka unohti ihanteensa ja historiansa ryhtyessään venäläisten maksulliseksi rattopojaksi, on lopulta vain muovinen kuori alkuperäisestä."

- Cobol 29.3.2018

Hande75

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, LFC, RoPS, NYG, FIN, ARG, ANA, Bulls
Vituttaa, että laitetaan JYP -tappio yhden Tyrväisen piikkiin. Ridalta turha jäähy ylivoimassa, Heinolta aivan käsittämätön jäähy (jos se oli edes jäähyn paikka, mutta kuitenkin) paikassa, jossa kiekko oli vastustajan hyökkäyspäässä.

Vaikka tämä on Jokereiden vitutusketju, niin vituttaa sääntö, että kiekon saa ottaa käteen ja tiputtaa sen parhaalle maalintekosektorille. Keskialueella sen ymmärtäisi vittu...
 

veivari

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston,Jokerit
Vituttaa muutamat "patologisnegatiiviset ns.fanit", jotka täällä jokerit sivuistoilla ympäriinsä aina ja vain tappion jälkeen pyörii !
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy