Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis kirjoittaa jatkossa jossain muualla, syynä jatkuva tahallinen trollaus, flametus ja muiden kirjoittajien vähättely.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Perusjäbä on saanut viikon pelikiellon romaniketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi.

Sulje ilmoitus

Nyt vituttaa!

Viestiketju osiossa 'Jokerit' , aloittajana Swearengen, 18.10.2011 klo 21.54.

 1. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Hankala sanoa. Viime pelissä Kalnins päästi kolme maalia joista viimeinen livahti helpohkosti. Kukaan ei sanonut yhtään mitään, koska vain toista veskaamme kuuluu haukkua. Nyt Zapolle sama, kahteen ekaan ei palaa mutta kolmas maali helpohkosti - paskamyrsky irti ja Zapon pää vadille jne.

  Ihan helvetin rasittavaa puusilmäisyyttä. Nyt ainoa ero viime peliin oli se, että Jormakat ja muut ei laittaneet kiekkoa pussiin lukuisista paikoistaan, ja Manniselle sattui kaksi kohtalokasta kämmiä.
   
  Viimeksi muokattu: 11.12.2018 klo 22.30
  Giroux tykkää tästä.
 2. flintstone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit&DT, Diniz, L.Lepistö, Johaug, Kadi, Käpä<3
  Lainaus:
  Höpö höpö, Kalnins on pääsääntöisesti varma joten yksi lipsahdus silloin tällöin ei aiheuta paskamyrskyä, Zapolskille sen sijaan nämä lipsahdukset ja helpohkot maalit on enemmän sääntö kuin poikkeus ja mitä kovempi paikka niin tämä ominaisuus vielä korostuu. Zapolskilla on korostettu taito hukata katsekontakti kiekkoon ja sitten nämä selittelijät voi silitellä tämän meidän epävarman veskarin päätä sillä ettei voi torjua kun ei nää.

  Ketjun aiheeseen, vituttaa jälleen yhdet menetetyt pisteet Zapolskin toistuvaan paskuuteen. Ja ei ole tippaakaan vaikea sanoa miten olisi käynyt jos Veskarit olisi vaihdettu päittäin, Jokerit olisi ottanut selkeän voiton.
   
 3. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  Minun laskukaavojeni mukaan maalit olisivat olleet 2-2 ilman tuota kolmatta helpohkoa maalia. Oletko tosissasi jos väität Ufan kahden ensimmäisen maalin menneen maalivahdin piikkiin? Siis se unelmasektorille unohtuneen Hartikaisen tekemä ja toinen 2 vs 1 -hyökkäys. Minkälainen maali pitäisi olla, ettei se mene Zapolskin piikkiin mielestäsi? Vai olisiko Jokerit paukuttanut taululle kahdeksan maalia jos Kalnins olisi ollut maalissa? Sitten kyllä olisi tullut selkeähkö voitto.

  Jos joku näkee Ufan kaikki maalit veskan maaleina, niin sitten varmaan Metsolakin imaisi kaksi. Olihan Vesalaisen maali hyvin samankaltainen Hartikaisen ensimmäisen kanssa ja Moseksen maalissa Metsola seikkaili ihan jossain muualla kuin tolpalla josta Moses puttasi sisään. Huvituttaa edes ajatella jonkun pitävän noita veskan maaleina, mutta jos nuo olisivat menneet Zapolskille niin ei muuta kuin veskan piikkiin.
   
 4. Aake Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit vuodesta 1983, HJK
  Jara76: ei kukaan ole vaatinut päitä vadille. Sen verran uskallan kuitenkin väittää että jos Jokereiden maalissa olisi ollut Metsola ja Salavatin maalissa Zapolski niin peli ei olisi päättynyt vierasvoittoon. Zapolski päästi helpon lopussa ja Metsola ei. Metsola sen sijaan hoiti täydellisen avopaikan loppuminuuteilla. Muuten peli meni aikalailla tasan. Näissä se ero voiton ja tappion välillä usein kuitenkin on, ja näistä muodostuu ero kv-tason huippuvahdin ja keskitason KHL-vahdin välillä.

  Kummalla on parempi lähteä pudotuspeleihin, huippuvahdilla vai ilman, sen voi jokainen itse päätellä. Jokerit valitsi tämän kauden linjakseen arvan (Kalnins) ja jo nähdyn kortin (Zapolski). Voi vain toivoa että Kalnins pitää ja vähän vielä nostaa yllättävän hyvää tasoaan, muuten menestyminen vaikeutuu olennaisesti.
   
  Clubittaja ja YamahaGPR tykkäävät tästä.
 5. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Asia on juuri noin kuin Aake kirjoittaa. Hieman itse tätä uhkapeliä kummastelen K&V osalta. Mutta kuten todettua, näillä mennään. Toivotaan että Jänis seisoo keväällä päällään.
   
 6. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  @flintstone ja @Aake , Pahoittelut, luin Flintin viestin loppuosan väärin. Ymmärsin aluksi tarkoittaneen Jokereiden voittaneen selkeästi mikäli maalilla olisi ollut Kalnins.

  Samaa mieltä, hyvin todennäköisesti Metsolan ja Zapon ollessa toisinpäin, Jokerit olisi voittaneet.
   
  Aake tykkää tästä.
 7. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Sen verran täytyy puolustella, että maalissa on varmasti parhaat saatavilla olevat molarit. Jos ois selkeä ykkönen ja selkeä kakkonen, niin kusessa oltais ykkösen loukkaannuttua. Nyt vielä kestää molarikin loukkaantua.

  Rämöllä taisteltas pudotuspelipaikasta tällä hetkellä, koska ei olisi vielä pelannut peliäkään.
   
 8. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Eilen taas pyyhittiin pölyjä kiekosta, ammuttiin suoraan logoon tai muuten vaan pupellettiin.

  Lainaus:
  Sama juttu jos hyökkääjät ois vaihdettu päittäin
   
 9. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tai suomalaiset.
   
 10. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  No ne ei ois mennyt tasan, ku Ufalla kolme ja meillä yhdeksän. Mutta toki jos vaikka Mannisen ja Joensuun ois vaihtanu Kemppaiseen ja Hartikaiseen, ni Jokerit ois voittanu. No joo, lapsi on terve ku leikkii mutta hullu ku ei lopeta ajoissa.
   
 11. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Mitä helvettiä tapahtui tokan ja kolmannen erän välissä? Mitä vittua?
   
 12. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Miten yyvee voi olla noin paskaa? Kukaan ei saa mitään aikaan.

  Miksi Zapoa tunnutaan peluuttavan enemmän?? Ei tänään Zapoon kaaduttu, mutta menihän se kyseenalainen maali taas Zapolle
   
 13. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Ylivoimapelaaminen on näyttänyt viime aikoina siltä, että käydään pari minuuttia vaan heittelemässä viiden metrin lättyjä toisille eikä edes yritetä tehdä maalia. Pakkopelistäkään ei tule mitään, kun perussyötöt menevät aivan harakoille. Jotain ryhtiä tohon touhuun nyt saatana. Varmaan muutenkin enemmän annettu vastustajalle maalipaikkoja kuin ollaan itse luotu - siis ylivoimalla.

  Vastus oli tänään kova, mutta silti täysin voitettavissa. Periaatteessa itse hölmöiltiin jälleen kaverille yksi lisäpiste.
   
 14. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Otteluketjuun jo kirjoitinkin tuosta yyveestä. Mitä vittua Helminen? Mestiksessäkin kaikki tietää jo Jokereiden syöttölinjat alkaen omalta ringetteviivalta. Sana on variaatio. Ei ole ilmeisesti tuttu.

  J Jensen yhtä hyödyllinen yyveessä kuin ämpäri kiekkoja. Norman sen sijaan ykkössenana kannattaa pitää poissa ylivoimalta. Ja näin.
   
 15. Jara76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit
  Lainaus:
  KHL:n sivut näyttävät Kalninsin pelanneen yhden pelin enemmän kuin Zapolski. En tiedä miten olet voinut välttyä asialta, mutta oikeastaan koko kauden Jokerit on peluuttaneet suurinpiirtein 2 x ottelua / maalivahti, jonka jälkeen toisen vuoro pelata sama. Eiköhän siis tänään ja torstaina ole Kalninsin vuoro jälleen.
   
 16. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Tiedän tämän. Tuntuu vain siltä, että Zapo ois koko ajan maalissa. Onko Zapoa peluutettu enemmän isompia vastaan? Johtuuko kuvitelmani siitä.
   
 17. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  No mitä vittua nyt taas. Pelataan "vajaalla" rosterilla sitten kun Embrichiä, Montoa tai muita ei ole otettu edes reissuun. Vittu miten typerää. Tässä olisi ollut taas paikka peluuttaa nuoria, mutta ei.
   
 18. sekolust Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Lostedt, Ben-Amor, Todd
  Härkäviikot tiedossa ja mukaan reissuun ei oteta yhden yhtä tuuraajaa esimerkiksi sairastumisien, loukkaantumisten, pelikieltojen tai vain väsymyksen takia. Joo tuskin esimerkiksi väsy painaa "vierasputken" toisessa matsissa, mutta rotaatiota olisi hyvä saada heti härkäviikkojen alkuun, ettei viimeisiä matseja vedellä kahdella kentällä pelikykyisiä jätkiä ja parilla kentällä loukkaantuneita zombeja.

  Joo joku Embrich tai Monto ei tuskin toisi mitään suurta pelillistä plussaa. Mutta se ei ole se pointti, miksi tämmöisten poikien pitäisi olla reissuilla mukana ja välillä pelata vaikka rosteri muuten olisikin täynnä.

  edit: Helpolla muuten tänään vituttaa. Mistähän tämäkin johtuu?
   
 19. massaonvoimaa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Vituttaa Jokerivalmennus. Marjamäki jauhaa ylivoimasta ja siitä että se ei toimi kuten kauden alussa. Ei kait se toimi jos puoli Eurooppaa osaa syöttö- ja laukaisulinjat unissaankin. Myös peliin valmistautumisissa on palattu ErkkaJalos-aikaan. Joka toiseen peliin tullaan ladattuna joka toisessa pelataan rehellistä lätkää.
   
 20. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Nyt uidaan syvissä vesissä meren pohjassa mudan peittämänä.

  Pelaaminen on jokaisella osa-alueella paskaa. Valmennus paskaa, hyökkäys paskaa, puolustus paskaa.

  Mitä on tapahtunut?
   
 21. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Peliä katsomalla sanoisin, että on tapahtunut kauden eteneminen ja siitä seuraava väsyminen vrt. venäläisten pääseminen vauhtiin. Jokereiden pelaajat ovat väsyneempiä kuin itäiset vastustajansa. Yksi syy tähän on vähäinen kierrätys. Jokereissa on pelannut tällä kaudella yhteensä 27 pelaajaa, joista kuusi on pelannut 10 peliä tai alle. Esim. Spartakissa on pelannut 35 pelaajaa, joista 11 on pelannut 10 peliä tai alle. Tämän illan isännillä on siten ollut aivan huomattavasti enemmän syvyyspelaajia kuin Jokereilla. Se näkyy liikkeessä aivan selvästi ja tulee näkymään vielä paljon selvemmin kauden edetessä.

  edit. Tsekkasin pari NHL-seuraa, ja niilläkin sama juttu. Esim. Stars: 29 pelaajaa, Ducks: 33 pelaajaa, Rangers 27 pelaajaa, Canucks 28 pelaajaa. Ja siellä on pelattu about saman verran otteluita kuin KHL:ssa. Tuo Jokereiden ohuus on aivan liiallista.
   
  Viimeksi muokattu: 18.12.2018 klo 20.33
  ketjuruletti, arvee, Sämppäri ja yksi muu tykkäävät tästä.
 22. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos jaksaisi, niin voisi kaivaa minun ja monen muun laittamat viestit syksyltä, kun Jokerit liiteli kovassa voittoputkessa. Sama kaava on toistunut jokaisena KHL-kautena ja tulee näin myös jatkumaan. Alkukaudesta ryssät ovat vielä keskenkuntoisia/jalat tukossa treeneistä, mutta meininki alkaa juuri näihin aikoihin muuttumaan. Nyt näyttää siltä, kun Jokerit luistelisi tervassa venäläisten painaessa ohi oikealta ja vasemmalta.
   
 23. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Jep. Mutta minkäs teet, Jokereiden resurssit on suunniteltu niin, että ne eivät riitä kovinkaan pitkälle. Kuten sanot, tämä toistuu joka kautena, että Jokerit ovat vain kiva koriste venäläisten mestaruuskandidaattien seassa.

  This is KHL.
   
 24. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Tässä on nyt pari peliä hävitty ja jengi kääntää taas takkia.

  Ensimmäinen erä oli tänään pääosin Jokereiden hallintaa, paremmalla viimeistelyllä (tai edes tahdolla tehdä maali) tämäkin peli olisi ollut käännettävissä.
  Ei mitään hätää, kausi on pojat pitkä ja siihen mahtuu vaikeitakin hetkiä.
   
 25. Clubittaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mitäköhän takinkääntöä se on, jos on samaa toitottanut syyskuun alusta asti?

  Vai oletko eri mieltä? Etkö ole näinä KHL-kausina huomannut samaa trendiä, jossa Jokerit on alkukaudesta hyvä, ellei jopa loistava, mutta tässä vähän puolivälin jälkeen alkaa vastustajien otteet olemaan luokkaa parempia?