Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nyt just hymyilyttää!

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dats, 28.03.2013 klo 21.56.

 1. ilu Jäsen

  Lainaus:
  Eiköhän siellä takit ala pikkuhiljaa kääntymään, kuten jo aiemmin Jeren siirtoa eestaas veivatessa. Pavekin kuulemma ollut jo radiossa siirtoa fiilistelemässä, enkä olisi ollenkaan yllättynyt vaikka Karalahdesta tulisi, adresseista huolimatta, fanikatsomon uusi suosikki.
   
 2. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Vaikka toi naapurin touhu hymyilyttääkin, niin täytyy sanoa, että jos IFK:n kesä olisi ollut samanlainen kuin narrien, niin tämä mies olisi jo katkaisuhoidossa. Kaiken maailman sloboihin siirtymisiä ynnä muuta.
  Hymyn seasta on pakko todeta, että pientä sääliäkin tunnen pitkän linjan jokeri-faneja kohtaan. Pientä on meidän "karavaani kulkee ja koirat haukkuu"-urpoilu tuohon verrattuna.
   
 3. Andrew Jäsen

  Lainaus:
  Fanit ovat siitä ihmeellistä porukkaa, että heillä on lyhyt muisti. Moni Jokerifani vihelsi tai buuasi Jarkko Ruudulle, mutta kun ensimmäisessä paikallispelissä Rudin rajut taklaukset löysivät osoitteensa niin samat ihmiset nostivat perseen penkistä ja taputtivat.

  En itse ole nähnyt Jere Karalahdelta peliäkään viimeisen kahden vuoden aikana, joten kaverin taso on siinä mielessä mysteeri, mutta sama effekti tulee toistumaan, jos Karalahti pelaa hyvin niin fanit unohtavat voimakkaan HIFK taustan.

  Käsi sydämmelle. Miettikää kuinka paljon pelaajia on 2000-luvulla loikkinut Jokerien ja HIFK:n väliä! Esimerkiksi Ville Peltonen, Kim Hirschovits ja Tuomo Ruutu. Kaikkien kohdalla aina samat fraasit... "ei ikinä enää minun joukkueeseen... " mutta kerta toisensa jälkeen, kun pelaajat pelaavat hyvin niin fanit unohtavat.... riippumatta seurasta.
   
 4. ss74 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit FC, Jokerit (A)
  Lainaus:
  Anteeksi huutelusta vieraaseen pöytään.

  Mielestäni aikaisemmat loikkarit eivät ole herättäneet yhtä paljon pahaa verta, kuin Jergus. Itse olen mm. niellyt Rudin siirtymisen ilman suurempia ongelmia. Nyt se raja on ylitetty ja uskon tämän jakavan päädyn pariin leiriin :(

  En yhtään ihmettele mikäli Harkimon viimeaikaiset puuhastelut hymyilyttävät. Itse en enään tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa.
   
 5. TumE#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
  Uusi kausi lähestyy ja sekös hymyilyttää. Positiiviset fiilikset jengistä. Veikkaisin, että näemme yhden liigan luisteluvoimaisimmista joukkueista. Sekös piristää mieltä viime kauden etanalauman jälkeen. Alkais jo!
   
 6. ryokale Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Täällä vahva sama. Harvoin sitä odottaa kauden alkua näin innolla. Syitä tähän on monia.

  -Jengi on kasassa hyvissä ajoin, ja uudet hankinnat vaikuttavat mielenkiintoisilta ja mikä tärkeintä, ne ovat tulleet oikeille tonteille. Pakisto on ehkä hieman kevyehkö vielä, mutta uskoisin AHL-markkinoilta irtoavan vielä ennen joulua kokeilijoita tuonne osastolle, mikäli nykyiset ulkkarit eivät onnistu.

  -Koutsi on saanut systemaattisesti valmentaa jengiä kovaa jo pitkän tovin. Ehkä pelisysteemiäkin on jo ajettu sisään kesän tienoilla. Lisäksi valmentajan auktoriteetti riittää tulevalla kaudella nostamaan pelaajien suoritustason uudelle tasolle, mikäli jätkillä päät vaan kestää höykytystä. Tuskin sinne kitisijöitä on otettukaan. Myös Janne Hännisen palkkaus valmennustiimiin kertoo urheilullisuuden suunnan tavoittelusta ja liikkuvuuden parantumisen tavoittelua kentällä. Ei ehkä näkyvin persoona tulevalla kaudella, mutta uskon, että keväällä viimeistään tuloksia nähtävissä.

  -Peltosen jatko. Upea pelaaja, ja toivottavasti saadaan uralle hieno päätös.

  -Oman lisämausteensa soppaan (heh) tuo myös paikallisvastustajan viimeinen kausi SM-liigassa. Näissä otteluissa on varmasti vielä enemmän latausta kuin yleensä, onhan Helsingin herruus tarjolla viimeisen kerran. Lisäksi case Karalahti herättää tunteita suuntaan jos toiseen.

  Usko tähän joukkueeseen on ainakin aivan erilainen, jos verrataan vuoden takaisiin tunnetiloihin. Usko luo myös hymyn naamalle.
   
 7. Raatikka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Huuhkajat ja Tottenham hotspur
  Nyt just hymyilyttää... HIFK-fanit. Kuten kaikki tietää on Ilveksellä takana vaikeat ajat. Ja itse ainakin osaan arvostaa perkeleesti IFK-fanien aitoa tukea. Kirsikkana kakun päällä "Kom Igen Ilves" tempaus. Fanikulttuuria parhaimmillaan. Ei tosin yllätä kun kyseessä on kaksi Suomen perinteikkäintä- ja hienointa seuraa.

  Toivon ja uskon että Stadin punainen valloittaa tulevalla kaudella SM-liigaan ja jatkaa aina mestaruuteen asti. Tähän suurena syynä "meidän" Raato, ja varmasti liigan luisteluvoimaisin pelaajisto. Nähdään Hakametsän uumenissa, ette tule pääsemään helpolla ;) !

  Tack !!
   
 8. Myyntimies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kyllä! Hifkillä on hyvät mahkut viedä kannu ens kaudella. Täytyy käydä katsomassa muutama matsi, kun käyn Hesassa työmatkoilla. HIFK-Ipa vuorenvarmasti. Tulevalla kaudella niistäkin pitäisi taas tulla vähän tiukempia, kun meilläkin on nyt satsattu.

  Tsemppiä HIFK!
   
 9. BigRedCat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Vaikka onkin vasta elokuu, niin kyllä nyt hymyilyttää kun katsoo HIFK:n tilannetta ja varsinkin kun tämän jälkeen katsoo naapurin tilannetta. Meillä on sentteriosasto varsin hyvässä kunnossa, meillä on laituriosasto erinomaisessa kunnossa... Lisäksi meillä on luultavasti pakisto ja veskarikin hyvässä tikissä.

  Yksi mörkö pakistoon, niin viedään naapuriakin aivan joka osa-alueella. Liikkuvampi joukkue - check, taitavampi joukkue - check, fyysisempi joukkue - (yhden hankinnan jälkeen) check. HIFK:ta on perusteetta paneteltu mikkihiirijengiksi tulevan kauden osalta, mutta kun peliä ja rosteria katsoo, on tämä kanta vailla perusteita. HIFK:n fyysinen osasto on laajempi kuin vaikkapa Jokereilla, vaikka sieltä puuttuukin Ben-Amorin kaltainen sekopää.

  HIFK:lla on heittää kärkiketjuihin sellaisia pelaajia kuin Fata, Kuparinen, Puustinen, Luttinen ja Pakarinen. Kaikki ovat kovia vääntäjiä ja pystyvät pelaamaan kahdessa ekassa ketjussa. Jokereilla tällaisia nimiä on montako? Jos Tyrväisiä tai Ben-Amoria sovitellaan kahteen ekaan ketjuun niin sallikaa nauraa. Jakkekin taitaa olla hyödyllisempi kolmosessa puolustavassa roolissa, mutta kykenee toki tarvittaessa ylempänäkin pelaamaan. Muuten meiltä löytyy Jokelaa, Kurvista, Partasta, Talajaa, Birchiä, Salmea, Elkinsiä ja Öfverströmiä (myös Söde hallitsee ainakin näyttävät avojääntaklaukset). Tämäkö on se paljon puhuttu Kalpan tasoinen fyysinen osasto?

  Sori vaan Jokerifanit, ei ole tarkoitus kääntää veistä haavassa vaikealla hetkellä (ainakaan paljoa). Jotenkin sitä luontevasti varsinkin kesällä suorittaa benchmarkkauksen nimenomaan naapurin suuntaan. Johtunee myös siitä, että Jokereiden pelaajia ja tekemisiä tulee seurattua HIFK:n jälkeen selvästi eniten.
   
 10. winston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kuin omalta näppikseltäni. Hyvä fiilis ja jotenkin positiivinen mojo päällä. Mörköä tosin itsekin kaipaan enkä ole varma onko Thiessen parempi kuin Kilpeläinen.
   
 11. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Lainaus:
  On se ainakin nyt, kun Kilpeläinen on saikulla. Vakavasti puhuen uskon kyllä Thiesseniin kunhan tottuu eurooppalaiseen kaukaloon. Enkä usko sen kestävän järin kauan.
   
 12. Bismarck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bill Belichick
  Lainaus:
  Näin on. Tein toiseen ketjuun jokin aika sitten vertailun raa'asti kiloja ja senttejä käyttäen ja tässä tuo vertailu:

  Lainaus:
   
 13. Bulldog Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, QPR, St Pauli
  Hymyilyttää joo. Mun fokus hymyilyssäkin on fokusoitunut omaan jengiin. Vahingonilon/hymyn naapurin tai muiden jengien ongelmiin jätän sikseen. Luottavaisena kauteen löhdetään!
   
 14. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Ei sen nyt pitäisi älyttömän kauan ottaa. Kaukalon muutos toki vaikuttaa eniten pakkeihin ja veskariin, mutta muutamissa viikoissa pitäisi olla jo ihan eri tilanne.
  Mä uskon kans että kun liiga alkaa, niin Thiessen on sopeutunut hyvin muutokseen.

  Ihan ok nähdä Ore tänään maalilla, mutta mielummin olisin nyt Thiessenin livenä nähny. Olis voinu pikkasen jo tehdä arviota.
   
 15. Meister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tämä hymyilyttää myös täällä. Tulikin samasta asiasta toissa viikolla avauduttua tuonne Karalahti-ketjuun, kun muutamat narri-nimimerkit olivat jostain saaneet päähänsä, että HIFK:lla on mikkihiiri-jengi. HIFK:ssa on itseasiassa loistava sekoitus fyysisyyttä, taitoa ja nopeutta. Lisäksi löytyy sopivasti kokemusta ja johtajuutta sekä runsaasti nuoria ja urallaan eteenpäin pyrkiviä pelaajia.

  Hymyilyttää tosiaan.
   
 16. Bodari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sika-Jokerit: Antti Tyrväinen, Rudi, Semir & Jere
  Lainaus:
  Väänänen-Kousa
  Eronen-Karalahti

  Tuossa on yksi varma MM-tason puolustaja, kaksi viime kaudella EHT-turnauksessa pelannutta ja yksi olympiaehdokas.

  Ketäs teillä on? Söderholm ei ole tainnut mahtua Leijoniin kymmeneen vuoteen. Jokela on ainakin ihan vitsi verrattuna esim. Karalahteen nykyään, ero on kuin yöllä ja päivällä.

  Koko iltaa tulee, sanoo Jere.....
   
 17. Maigeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
  Lainaus:
  Niin Jokela on päivä ja Karulahti on Yö.
   
 18. tuffgong Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä se on vaan niin, että ainoa asia mikä naapurilla on hallin lisäks kondiksessa on puolustus. Birch ja De Santis on täysin katsomattomia kortteja ja Eklundia en tiedä tarpeeks hyvin ollakseni täysin luottavainen. Jokela ja Kurvinen taas alkaa mun mielestä olemaan aika nähtyjä zetttejä, valitettavasti. Meillä on mun mielestä mielenkiintoinen ja odotuksia herättävä jengi, mutta vastustajille ivallisesti hymyileminen on kyllä aikamoista liioittelua. Meilläkin on kuitenkin aikapaljon epävarmuustekijöitä joukkuessa.
   
 19. Maigeri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK❤️ The Habs, Everton FC, Joe Finley
  Lainaus:
  Kyllä mä ton tiiän, kunhan vain vittuilin.
   
 20. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Lainaus:
  Kurvinen ei ole tainnut edes pelata vielä näissä harkkamatseissa, mutta käsittääkseni ainakin Eklund, Söde ja Birch ovat pelanneet hyvin tähän mennessä, DeSantis taas hieman kaksijakoisesti. Salmi on ollut aika hyödytön, samoin kuin Jokela ekassa pelissä. Tässä on nyt viikko aikaa ennen seuraavaa matsia ja kuukausi ennen liigan alkua, nyt ainakin tiedetään mitä pitää treenata.
   
 21. tuffgong Jäsen

  Lainaus:
  Joo joo, eikä näillä treenimatseilla muutenkaan oo juurikaan merkitystä. Kyllä IFK:n pakit hävii naapurin pakeille paperilla aika selkeesti. Toissa kaudella meillä oli suunnilleen koko jengi EHT kamaa ja viime kaudella kaikkien piti olla kevään pelimiehiä, mutta kinka kävi? Valmennus sitä tätä ja jne... Mua hymyilyttää se kuinka luottavaisia jengi on tähän rosteriin Thiesenin, Kuparisen ja Peltosen julkistusten jälkeen. Mielenkiintoinen ja varmasti hyvä jengi, mut ei täs mun mielestä mihinkään vittuiluun oo varaa.
   
  Viimeksi muokattu: 17.08.2013 klo 00.23
 22. Stadin valot Jäsen

  Lainaus:
  Itseasiassa Kurvinen kyllä pelasi tuossa Färjestad matsissa. Mitä paskalta streamilta selvää sai, niin oli Kurvilta yksi huonoimmista peleistä mitä itse olen nähnyt. Mutta ei jengiä hirveästi kahden pelatun matsin perusteella voi vielä arvioida.
   
 23. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Tämä pitää paikkansa, paperilla hävitään tällä hetkellä selvästi. Paljon on kysymysmerkkejä jengissä ja riippuen vähän Jokelan, Kurvisen ja Birchin suorituksista, yksi vakaan tason puolustaja tarvittaneen vielä jossain kohtaa.

  Ketjun aiheeseen liittyen, eilen kyllä hymyilytti nähdä taas oma jengi kaukalossa, on tätä taas odotettu.
   
 24. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Aika lailla tekee kyllä hyvää ajatella, että sunnuntaina 27.04.2014 kun aamulla heräilee, niin "jokerit" nimistä joukkuetta ei enää ole olemassa meidän kotoisessa liigassamme. Tuntuu helvetin hyvältä. Näin ollen jäljellä noin 8 kuukautta, jonka jälkeen Venäjälle siirtyvä naapuri ei enää jaksa kiinnostaa paskan vertaa.

  Kiitos, tack ja спасибо.
   
 25. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Moni asia hymyilyttää. Hymyilyttää jo etukäteen tulevan viikonlopun paikallismatsit. Sellanen tunne on, että IFK voittaa molemmat ja vielä ihan selvin numeroin. Hymyilyttää fyysisyys-keskustelu, kun kuulemma Tyrväiset, Karalahdet ja Ben-Amorit jyräävät IFK-pelaajat kaukalonrakoon. Eivät edellä mainitut vain taida saada meidän Speedy Gonzaleseja kiinni.
  Hymyilyttää myös ajatus tiettyjen Jokeri-fanien "oltiin fyysisempiä" jne. -viestit, joita saadaan lukea jokaisen matsin jälkeen.