Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Nyt just hymyilyttää!

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dats, 28.03.2013 klo 21.56.

 1. Lalli68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Osaltani sanoisin tähän että jo useita vuosia ennen 2011 pleijareita, riippumatta voittajasta. Ehkä osansa myös sillä että paikallisista meni maku jo siksikin että niitä oli liikaa per kausi. Fiilistä ei syönyt se toissavuotinen 4-0 -häviö missään tapauksessa, jokerit (ja mm. Ruutu) pelasivat erittäin hyvin ja fiksusti ja HIFK oli jääkiekkoilullisesti ja muutenkin täysi sukka siinä sarjassa. Mutta 1.9. jälkeen tapahtui jotain minkä järki haluaisi unohtaa mutta sydän ei anna. Enkä suinkaan syytä siitä narrifaneja, vaan kyykkäämisestä ja benamorista ja kaikkea siitä seuranneesta se lähti.
   
 2. Clocks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ikävä kyllä pakko allekirjoittaa. Pitkään luulin että paikallisjännite on se koko homman suola, mutta kaikki negatiivinen mitä omaan lajin seuraamiseeni liittyy on juuri siitä lähtöisin. En koskaan nauti paikallismatseista tai viihdy niissä, missä osasyynä tietysti on pelien ylivertainen "tärkeys" ja sen mukanaan tuoma yletön jännitys. Kaukalossa Jokerit tarjoaa Jarkko Ruutua ja Jere Karalahtea jokeripaidassa sekä Peltosen pahoinpitelyä. Ei tule ikävä. Katsomossa Jokerit tarjoaa hata hataa, pissa på:ta ja muuta fantastista kannattajakulttuuria jota en omaan otteluelämykseeni kaipaa yhtään enempää kuin Nordiksella jo on tarjolla. Ei tule ikävä. Vuosi on silti niin pitkä aika ja KHL oligarkkirahoineen niin tuulinen kenttä, että noinkohan Jokereista päästään sittenkään. Olisivat loikanneet jo ensi kaudeksi.

  Joko olisi aika alkaa viritellä ihan oikeaa paikallisjännitettä uuden paikallisvastustajan, Espoon Bluesin kanssa?
   
 3. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  ..joka on valmis riisuutumaan, jotta saisi sopimuksen joukkueeseen josta hän on julkisestikin puhunut paskaa. Varmasti väärin naurettu, mutta minkäs minä sille voin että tällä hetkellä iloa tuo IFK:n joukkue ja sen ilme, sekä naapurin katoaminen kiekkokartaltamme hyvin, hyvin pian.
   
 4. Päivi11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Lainaus:
  Tarkoitan juuri sitä mitä kirjoitin eli viimeisen vuoden ajan. Hallissa raikaa paikallispelipäivinä "hata, hata!" ja keskisormet vilkkuu, kaupungilla käyskennellessä punapaita päällä saat olla varovainen ettei joku dille tule päälle. Kirsikkana kakussa nämä keskustelupalstojen suoranaiset vihaa pursuavat viestiketjut. Kyllähän nämä kaikki ilmiöt kertovat siitä ettei tilanne IFK:n ja Jokerien välillä ole enää niinkuin ennen enkä valitettavasti usko, että se siihen ikinä palaisikaan. Henk.koht olisin ollut tyytyväinen jos narripakka olisi poistunut Liigasta jo täksi kaudeksi mutta ei makiaa mahan täydeltä.

  Ja juu, kiva, että on tuo pikkuveli. :)
   
 5. Liigasorsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Okei:D no ei kai siinä.. Vähä tulee seommonen tiiäkkö fiilis että näinköhän on tunteet ihan tuollaiset, mutta tottakai tossa on kyllä perää että erilainen se suhde näillä joukkueilla on. Nyt on aika moni teistä sanonut että ''eiiiii mua se Jokerit nyt enää niiin kosketa, sinne vaa, muiden pellejen sekaan khl:ään'' Mutta tulee kyllä vielä aika jolloin sitä tuttua paikallisvihollista on IKÄVÄ. Voin sen sanoa kyllä vaikka nimimerkkini nimeen. Mutta ens vuonna te sitten olette Stadin ykkösiä, ainakin liigassa!
   
 6. Päivi11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Lainaus:
  Sulla on oikeus fiiliksiisi. :) Kuten sanoin, paikallismatsikäyttäytyminen niin kaukalossa kuin sen ulkopuolella on mennyt niin päättömäksi ettei siinä ole enää mitään järkeä. Rakastan jääkiekkoa mutta pidän myös itsestäni sen verran, että haluan olla "turvassa" tätä upeata lajia seuratessa sekä nauttia sen aikaansaamasta hypestä. Tätä ei paikallispelit viimeisen vuoden aikana ole antaneet eikä enää koskaan tule antamaan, uskon, että välit on menneet iäksi.

  Voin taata, että minulla ei tule tätä nykyisenlaista paikallisvihollista (kyykkypaskoineen, tapa se -huutoineen ja pahoinpitelyineen) ikävä. :)
   
 7. Hogrow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  En ole pariin vuoteen enää viitsinyt viedä kersoja paikallisotteluihin vaan valinnut ottelut Hifk - HPK/Blues/Tappara/Saipa/Kärpät/Ässät..... mutta Jokerit ottelut on tullut jätettyä väliin. Lähinnä yleisön takia.

  Mutta jos hymyilyn syytä halutaan hakea niin ehdottomasti uudet kaverit joukkueessa. Olo on kuin lahjan avausta odottaa vielä ei tiedä mitä saa. Onko pehmoinen paketti (mälsää) vai kova paketti.
   
 8. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Sama täällä, paikallismatsit olen jättänyt suosiolla väliin lasten kanssa, itse olen tietysti paikalla. ;)
   
 9. Apassi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Itse olen jättänyt kokonaan väliin Hartwall-areenalla pelattavat Jokerit-HIFK pelit. Ennen tuli sielläkin juostua ja välillä jopa muutamien narrifanikavereiden kanssa. Nykyään mua ei sinne saa enää helpolla ainakaan lähtemään, koska olen totaalisen kyllästynyt siihen uhoamista täynnä olevaan ilmapiiriin. Toki HIFK kannattajissakin on niitä idiootteja, mutta vastustajan kannattajakunta pääosin on huomattavasti nuorempaa sukupolvea ja tämä näkyy negatiivisella tavalla.
   
 10. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Voi hyvin tullakin, mutta yhtä varmasti Jokerfaneilla tulee pienen tauon jälkeen ikävä "niitä niiiiin tylsiä tiistain SaiPa-pelejä". Vaikka nyt kovalla uholla kohti Uralia olette menossa, niin KHL ei koskaan aja samaa asiaa kun kansallinen liiga + mahdollinen Euroliiga. Nuo 2 rinnakkain olisi täydellinen yhdistelmä, ja siinähän ollaan jo kun ET tosta vähän kehittyy ja alkaa olemaan tosissaan tavoitteellinen kaikille osallistujille.

  Mutta joo, jos saisin päättää, niin Jokerit jatkaisi sm-liigassa, mutta minkäs tuolle Hjalliksen poukkoilulle voi. Omaa taloudellista etua vaan tällä haki, ja sokeimmat Jokerifanit nyökyttelevät asialle... tajuamatta mitä oikeasti tapahtui/tapahtuu.
   
 11. Liigasorsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Bisnes on bisnestä. Hjallis pisti Jokerit khl:ään sen takia, että saisi vietyä liiketoimintaa eteenpäin. Hän itse oli yrittänyt Euroliigaa saada kekoon jo 90-luvulta lähtien, sen mahdottomuuden vuoksi khl-siirto tapahtui. Ehkä Hjalmari tiesi jo etukäteen ettei tätä ajatusta Euroopan sisäisestä liigasta tule koskaan tapahtumaan. Tässä on HIFK:n ja Jokereiden välinen ero, toinen on pelkkä jääkiekkojoukkue, toinen on tämän lisäksi myös ihan oikea bisnes.
   
 12. Clocks Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
 13. Carlos Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Öh, siis Jokerit on wannabe-bisnesmiehen melko kallis harrastus. Tälläkin hetkellä ko. harrastusta pyörittää ko. harrastelija, jolla ei ole siihen ammatillista pätevyyttä. Hifk-Hockey on ammattilaisten vetämä voittoa tekevä osakeyhtiö jonka päätoimi on jääkiekkojoukkueen pyörittäminen. Tätä voisi kansankielellä kutsua myös bisnekseksi.

  Hjallis ei ole eläissään pyörittänyt mitään muuta kuin suuruudenhulluja ideoitaan -aina taloudellisesti kannattamattomina. Se ei ole bisnestä, se on tyhmyyttä (epäsuora lainaus Einsteinilta).

  Pointsit toki yrittämisestä, mutta pelkkä into ja näyttämisenhalu ei korvaa kunnollisia taustakartoituksia.
   
 14. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Ööö, oonko ymmärtänyt väärin, mutta eikös narrit ole viime vuosina tuottanut oikeastaan pelkkää tappiota Hjallikselle, kun taas HIFK on tainnut kiskaista viisi vuotta putkeen ihan kivasti voittoa?
   
 15. Liigasorsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Hieno juttu kun joku tajus että toi alkaa olla jo aika vanha toi nykynen halli. Joku sano ettei toi tuu toteutuu toi Garden-hässäkkä ja että se on täysin utopistinen. Ja sitte hyvä juttu myös jos siihen turvakaukaloon löytyikin ne rahat vihdoin... Kysyköhän ne Jokereilta että mitenkäs semmonen tehdään?
   
 16. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Tämä aiheutti ei pelkkää hymyilyä vaan pienen ääneen naurahduksen. Eiköhän ne numerot viivan alla kerro mikä on bisnes ja mikä ei.

  Mutta kyllä on hyvä mieli pitkään aikaan kun joukkueessa on jalkoja ja taitoa ja taistelua pelipaikoista sekä koutsi jolta voi odottaa ihan mitä vaan. Bring it on!
   
 17. douppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool
  Lainaus:
  Hjallis on toki yrittänyt Euroliigaa jo pidemmän aikaa, mutta ei esimerkiksi 90-luvulla tai 2000-luvun alkupuolella jääkiekko ole euroopassa ollut näin globaalia yli maiden rajojen. Enemmän keskityttiin omaan maahan kukin tahoillaan, ja sen vuoksi myös kiekkokulttuurit ovat olleet aika jymähtäneet kaikkialla omiin kaavoihinsa ja lakeihinsa.

  Nyt kun ET on saatu pystyyn, niin ei tarvitse pyörää keksiä enää uudelleen, vaan tuosta pientä kehitystä by baby steps niin homma etenee. Hjallis koitti haukata liian isoa palaa ja muuttaa touhua liikaa kerralla, ja siihen ei ollut halukkuutta muualla. ET on hyvä alku ja siitä se lähtee.

  Lainaus:
  Melkoista tekstiä! IFK on tehnyt viime vuodet hyvää tulosta, jonka vuoksi asemat ovat parantuneet. Valtanen & co. ovat hyvinkin ammattitaitoisia kaiffareita business-ajattelussa. Jokerit ja Areena ovat olleet reilusti tappiollisia, joten siinä mielessä ymmärrän Hjalliksen halun muutoksiin! Fanit ja seurakulttuuri ovat ihan toinen juttu sitten taas.
   
 18. Beukeboom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät / Mamba!
  Lainaus:
  Saanen tarkentaa - Jokerit on yhden miehen bisnes. HIFK on jääkiekkoseura, joka pitää toimintaansa yllä osakeyhtiömuotoisen liiketoimintansa kautta.

  Kyllä HIFK seurana on pitkällä tähtäimellä paremmassa asemassa kannattajien perspektiivista katsottuna.
   
 19. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Joo, Hjallis on vähän anti-midas; pisnesmies, joka muuttaa kullan moskaksi. En palkkaisi moista. Hänen puuhastelunsa seuraaminen saa kyllä hymyn huulelle.

  Se, että bisnes nimeltä Jokerit on pelannut SM-liigaa viime vuodet, näkyy joukkueen saavutuksissakin eli ne ovat pyöreä nolla. Ja sekin naurattaa.
   
 20. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Lainaus:
  Eihän siinä puhuttu siitä kumpi on pelkkä lätkäjengi ja kumpi on lisäksi ihan oikea bisnes. Viime vuodet on näyttänyt siltä, ettei Jokerit ainakaan mikään kannattava bisnes ole ollut, kun taas IFK tahkoaa hyvin fyrkkaa vuodesta toiseen.
   
 21. Liigasorsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Toronto Maple Leafs
  Ketjun puheet lähti vissiin hanskasta, mutta hyvä juttu että teitä nyt sitten hymyilyttää pitkästä aikaa jokin. Hyvä kausi tulossa! Mutta katotaan kuka hymyilee sitte perjantaina!
   
 22. V-G- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Saanen kutsua omani pois tästä ketjusta, jossa on tarkoitus antaa hifk-laisten hymyillä, ei antaa heille lisää aihetta hymyyn. Käsillä olevaa aihetta varten on olemassa muitakin ketjuja.

  PS. Mulle jää ikävä. Niin SaiPaa kuin etenkin HIFK:ta. Ja suomenkielistä kannattajatoimintaa.
   
 23. Sleep Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hymyilyttää että jokerifanit kyttäävät ketjua jossa meitä hymyilyttää.

  Hymyilyttää varsinkin senpuolesta että olen juuri muuttanut takaisin suomeen ja liput taskussa lauantaita varten. Jääkiekkoa, paikallista, paikanpäällä. Vielä kun aurinkokin paistaa niin olen iloista poikaa tänä viikonloppuna.
   
 24. Davey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Aurinko paistaa ja hymyilyttää "League Duckin" ala-aste keskustelut.

  Itseasiassa tuli mieleen Hjalmarin Twitter kirjoitukset ja epäilenkin suuresti että Ratapihan ratsutallin Donald Trumpin JA Nikky just paljastui :)

  Allekirjoituksessakin kaivataan Keklua ikuisesti....
   
 25. Puscutractori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62