Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Nyt just hymyilyttää!

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dats, 28.03.2013 klo 21.56.

 1. Puscutractori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Harri Olli, rahaton ManC, NP#32, DEFC #62
  Nyt kauden alla monet asiat hymyilyttävät:

  - Kotihallia ei ole myyty venäläisille.
  - Joukkue ei ole siirtymässä Venäjän liigaan.
  - Joukkueen omistaja ei twiittaile sekavia.
  - Joukkue ei joudu maksamaan miljoonien korvauksia muille seuroille.
  - Paavo Arhinmäki ei fanita joukkuetta.
  - Joukkueen ykkössentteri ei joudu lopettamaan uraansa ennen kauden alkua.
  - Fanit eivät joudu miettimään suhtautumistaan joukkueeseen liittynyttä entistä paikalliskilpailijan ikonia kohtaan.
   
 2. King Jeremy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool, Bayern München, Calgary Flames
  Lainaus:
  Tähän erittäin vahva sama! Luojan kiitos tuo lähihistoriamme ehkä paskin ministeri ei ole leirissämme.
   
 3. Target Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit ManU
  Lainaus:
  Siinä vaiheessa, kun hymyilyttää jokin asia mikä liittyy omaan joukkueeseen kannattaa myös hymyillä. Esim ikinäkoskaanmilloinkaan iki ifk -fani Mari Kivinemi. Käynyt todistetusti kerran matsissa.
   
 4. Bismarck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bill Belichick
  Lainaus:
  No ei nyt välttämättä. Tämähän on ylipalstallinen ilmiö näissä positiivisuusketjuissa. Teillähän löytyy tälläinen. Siellä huomattava osuus positiivisuudesta liittyy naapurin brändin kyntämisiin yms. ja johonkin ihme metatasonihmettelyyn, kuinka meitä voi hymyillyttää joku mikä liittyy teihin, mutta se hymyillyttääkin teitä. Tai jotain. Kyllähän tässä hymyillyttää. Raimo on talossa. Raimolla ei ole mentaalisesti kaikki papanat kupissa, mutta matka on loppujen lopuksi se tärkein asia ja se ei tule olemaan tylsää. Lisäksi tuo meidän mikkihiirijengi, joka tosin on fyysisiltä mitoiltaan pelaavan kokoonpanon osalta liigan kärkeä sekä pituudessa että painossa, pistää taatusti itsestään kaiken likoon Raimon sitä vaatiessa ja taatusti myös vaatii. Siinä vaiheessa sillä keskiarvo fysiikallakin on jotakin merkitystä, kun se oikein valjastetaan käyttöön. Ja jos ei pistä niin ei ole asiaa kaukaloon. Siinä ei paljon mitkään Tyrväiset 'team toughnesseineen' tunnu missään tai Karalahti, jonka jo Kibe Kuhta pisti ojennukseen viime liigarutistuksella ja jonka hanskaustaidot on yhtä kovat kuin Tyrväisen veljeksillä. Jokerit on ihan samaa settiä pienillä vivahde eroilla muihin liigajoukkueiseen nähden mun silmissä. Nyt just mua siis hymyillyttää esimerkiksi ajatus hanskaamisesta ja sen rinnastamisesta fyysisyyteen. Nyt vaan vittu hymyillyttää.
   
  Viimeksi muokattu: 27.08.2013 klo 09.03
 5. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Tämä on varmaan vihoviimeinen paikka, jossa jonkun naapurin kannattaa tulla kertomaan, mikä saa hymyilyttää ja mikä ei.

  Minua hymyilyttää tämä kommentti tuolla pellefanien puolella:
  Lainaus:
  Joo ei, teillä hankitaan koko joukkue meiltä.
   
 6. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Nättiä että narrit tulee tänne kertomaan IFK-osioon milloin kannattaa/saa hymyillä. Melko paksua.

  Itseäni hymyilyttää jokainen asia Puscun listalla, lisäyksenä ehkä se että omaa joukkuetta voi helposti ja kätevästi seurata myös huhtikuun 2014 jälkeen.

  Nimimerkillä mikkokivininen, aakekalliala, paavoarhinmäki ja amandaharkimo.
   
 7. wloff Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hymyilyttää kun katselee noiden nuorten jenkkien haastatteluja. Kaikki vaikuttaa todella hyviltä tyypeiltä. Menestystä ei uskalla vielä edes arvailla, mutta sellainen fiilis on että tänä vuonna meillä on koossa joukkue joka yrittää täysillä ja jota voi seurata hyvillä mielin vaikka peleissä olisikin vaikeaa.
   
 8. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Hymyilyttää koska olemme ET peleissä taineet voittaa jokaisen 3. erän. Viime kaudella pelit pääsääntöisesti hävittiin (viimeistään) kolmannessa erässä.
  Hyvä kutina on kaudesta, tietysti sitä putoaa korkeammalta ku odotuksetkin on korkealla.
   
 9. FortyTwo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tähän vahva sama. Lyhyestä otannasta huolimatta pidän tätä statistiikkaa erittäin positiivisena asiana. Osoittaa sen, että luistin kulkee ja kuntopohja on hyvä, mikä voi kantaa hyvinkin pitkälle ensi kaudella.
   
 10. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tiiätteks. Mä tossa funtsin viikonlopun matsien jälkeen, että onkohan suurella P-amerikkalaisten määrällä vaikutusta muuten kuin pelillisesti IFKn. Amerikkalaiseen mentaliteettiin kuuluu vahvasti loppuun asti yrittäminen ja omaan asiaan uskominen. Siinä missä me lyömme päämme perseeseen, kun vastustaja tekee 2 min ennen ottelun loppua johtomaalin, saavat nämä kyseiset ulkomaankaverit tästä vielä extraboostia. Mä en tiedä, voiko tällainen mentaliteetti "tarttua" koko joukkueeseen, mutta tulipahan nyt vain mieleen (heh) kun hyvin ollaan jaksettu painaa takaa-ajo-asemasta tasoihin.
   
 11. Bad Bob #42 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Toivotaan näin, uskon kyllä että oma osansa on myös Ramilla tässä, en usko että Rami antaa joukkueen luovuttaa kovinkaan helposti. Lisäksi kuntopohja lienee nyt aika hyvällä mallilla, ainakin viime kauteen verrattuna. Perinteisesti kolmannen erän tuloksia on käytetty pohjakunnon mittarina.
   
 12. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Lainaus:
  Minuakin hymyilyttää, kun näimme joitain vuosia sitten Leena Harkimon HIFK:n kotipelissä. Todistetusti. Narreilla oli myös kotipeli samaan aikaan.
   
 13. Hombre Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Saksafudis, Olli Jokinen

  Lainaus:
  Ehkä Leena on saanut aikanaan erossa ex-miehensä kausarin?
   
 14. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Just nyt alkoi hymyilyttää kun katsoin HIFK:n nettisivuilta joukkueen pelaajakuvia. Maalivahdit Ore ja Thissen muistuttavat toisiaan ulkonäöllisesti, kuten Norja ja Ortio viime vuonna. Tuleeko tästä uusi perinne?
   
 15. Liigasorsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Joo ei, teillä se taas hankitaan Espoosta.
   
 16. Baroun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Per sempre Tito †
  Lainaus:
  Erittäin tärkeää ja mielenkiintoista, että jaoit tämän mielenkiintoisen mielipiteesi meidän kanssamme.. eiku, kiviäkin kiinnostaa kommenttisi erittäin paljon.

  Hymyilyttää, että tänne jaksetaan tulla jakamaan näinkin tärkeitä asioita.
   
 17. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Rauhassa vaan, huhtikuun jälkeen naapurit kirjoittelee vain ja ainoastaan tuonne omaan KHL-osioonsa, eli ei tarvitse lukea räkänokkien tekstejä täällä IFK:n tai kotoisen liigamme osioista. Siellä ja muilla KHL-foorumeilla voivat kertoilla kuka saa nauraa ja mille, että tomekilla on narrisydän, että purjehtija oikeesti rakastaa jokereita ja että joelharkimosta on kovaa vauhtia kasvamassa kovan luokan kiekkomies.

  Odotan innolla sitä päivää, kun jokerit-niminen joukkue on poissa. Se jos jokin hymyilyttää.
   
 18. kaizu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Canucks
  Lainaus:
  Samoin. Tulee olemaan ilon päivä ensi keväänä säälipleijareiden jälkeen, kun Jokereiden taival liigassa päättyy. Ei tule kyseistä paskalaumaa hetkeäkään ikävä.
   
 19. Liigasorsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Hymyilyttääkö oikeasti? Niin hienot ja perinteikkäät paikallispelit jää nyt sitten kokonaan pois. Meinaan vaan että löydätkö mistään muusta joukkueesta samanlaista fiilistä, kuin Jokereista?
   
 20. Päivi11 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK Helsinki
  Lainaus:
  Minua se kyllä ainakin ihan oikeasti hymyilyttää. Viimeisen vuoden ajan paikallispelit eivät suinkaan ole olleet hienoja vaan ainoastaan täynnä vihaa ja katsomohuuteluita ja joka pelissä saa pelätä kuka meiltä seuraavaksi lähtee kun joku narripakasta sekoaa jne. Joskus vuosia sitten paikallispeleissä oli hurmosta ja fiilistä, nyttemmin niistä on tullut vain välttämätön paha. Sääli, mutta näin se on. Hyvä, että lähdette.
   
 21. jph27 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK,Chicago blackhawks
  Lainaus:
  Vuosikausiin ei paikallisottelut ole enää sytyttänyt. Ei ole edes mitään perinteikäistä kun nykyään nautin enemmän HIFK-Ässät kuin näistä pelle hattujen peleistä, mutta hymyilyttä kun ei tarvitse sitä katsoa enää kuin yksi kausi.
   
 22. Liigasorsa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Tarkoitatko että vuoteen 2011, kun voititte, nää pelit oli täynnä fiilistä? Sitten kun Jokerit vei 4-0 playoffit, vai 1.9.2012 ET-pelisssä, vai tää Erik Karlssonin maalijuhlapeli vaiko sitten se missä tuli se ''kohtuuttoman kova'' taklaus Peltoseen, meni fiilis? Nojooo olen samaa mieltä että noi Peltoseen kohdistuvat hyökkäykset oli kyllä turhia ja varsinkin SBA:n teurastus oli puistattava, onhan Ville sentään yksi kaikkien aikojen suomalaiskiekkoilijoista, niin on vienyt sitä jotakin tästä hommasta pois.
  Vai tarkoitatko että ennen Hartwallia nää pelit oli parhaita ja niissä oli fiiliksiä, koska oltiin samassa hallissa jne?
  Nomut hei, onhan tuol toi Blöös...
   
 23. Renegade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Diego Padres
  Lainaus:
  Ihan tosissani olen, ei huolta siitä. Olen jo vuosikausia sitten löytänyt samoja tunteita muistakin joukkueista, on mielestäni täydellistä muiden joukkueiden aliarvioimista jos väittää että "jokerit on jotenkin erityinen". Sattuu nyt vaan olemaan saman talousalueen joukkue, ei muuta. Parhaat yksittäiset ottelut, parhaat hetket, parhaat vastustajapelaajat ja parhaat vieraskannattajat ovat olleet ihan muiden edustamia kuin Jokereiden.

  Viimeiset vuodet vienyt lopullisen maun. Oli ainakin itselleni todellinen ilouutinen, kun Jokerit kertoi siirtyvänsä KHL:ään. Aika lailla päivälleen tasan 8 kuukautta, se on siinä sitten.
   
 24. Lalli68 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samat fiilikset. Kävimme aikanaan useinkin narrifanikaverin kanssa katsomassa paikallisia ja vinoilimme hyvänhenkisesti toisillemme minkä kerkesimme. Voittajan oli helppo hymyillä. Ja kun hypätään vielä kauemmas ja 90-luvulle niin kävin joskus silkasta hyvän lätkän seuraamisen halusta katsomassa muutenkin narripelejä kun Otto, Varis ja jokerien taitokiekko dominoi. Nykyinen touhu hata-hifkeineen ja etenkin vuodentakaisen episodin kyykkäjineen, benamoreineen ja tomekin mouhotuksien jälkeen on jokerit muuttunut minulle välttämättömäksi pahaksi, mutta lattealla tavalla. Sitten vielä suuren jokerisydämen käsvattanut Jere - huoooh. Tervemenoa KHL:ään, ja tervetuloa sieltä joskus takaisin jos jokin aidon jokerikiekon sielun omaava taho sen sieltä takaisin toisi.
   
 25. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Tämä on nyt varmaan väärin naurettu, mutta hymyilytti aamulla kun Karalahtea Hesarin jutussa kutsuttiin Pomarfinn-kengäksi. Mieleen pulpahti heti sellainen harmaa, linttaanastuttu kenkä ja froteesukka.