Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Karamahti on lopullisesti ohjattu isoista ovista ulos, sillä järkevä keskustelu ja sääntöjen noudattaminen eivät kuuluneet hänen pelikirjaansa. Kamelin selän katkaisi lopullisesti yleisen asiattoman kielenkäytön lisäksi useampi viesti Trumpin ketjuun, joissa ainoana tarkoituksena oli aukoa päätä.

Sulje ilmoitus

Nyt just hymyilyttää!

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dats, 28.03.2013 klo 21.56.

 1. Luotain Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Näin. Tervetuloa takaisin Scholl.
   
 2. Stadin valot Jäsen

  Lainaus:
  Voi jäädä kolehti laihanlaiseksi. Eiköhän kaikki rahat olejo heitetty jäälle.
   
 3. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Lainaus:
  Ehdottomasti. Nytkin Mr Scholl tepastelee takkatulen lämmössä silkkisessä aamutakissaan konjakkia siemaillen ja myhäilee-Hei, mua ei huimaa..
   
 4. Lemieaux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Total hockey / Totaalvoetbal
  Lainaus:
  Never say never, mutta juuri tuolta minusta on tuntunut koko kauden ajan, eikä se vielä ole haihtunut. Monen vuoden ajan olin hiljalleen ystävystynyt muutaman jokerikannattajan kanssa, löytänyt jopa fiksuja yksilöitä heidän keskuudestaan ja alkanut orastavalla arvostuksella vaalia viha-rakkaussuhdetta ja pääkaupunkiseudun hegemoniaa. Kaikki tuo meni kuitenkin organisaation suhteen paskaveden mukana 1.9., ja kauden aikana myös yhä useamman kannattajan suhteen..

  Itse asiassa vielä joulupatakeräyksen aikaan minulla oli kannattajien suhteen toivoa. Useampi jokerikannattaja oli ilmaissut paheksuntansa 1.9. tapahtumaa kohtaan riittävän painavasti, että uskoin ihmisten vielä avaavan silmänsä. Lisäksi todella moni naapurileiristä osallistui joulupatakeräystopicissa kunnioitusta ja aitoa ystävällisyyttä huokuviin viestittelyihin puolin ja toisin. Mutta niin moni on silti kykenemättömiä näkemään sitä tapon yritystä ja oikeusmurhaa ja niitä syviä haavoja mitä 1.9. tapahtumat jättivät koko suomalaiseen kiekkoiluun. Etenkin narriorganisaatio on tehnyt itsestään mun silmissä niin järjettömän kusipäisen pellen, että kyllä, narrien kesäloma hymyilyttää just nyt aika paljon.

  IFK:hon liittyen minua hymyilyttää just nyt mahdollinen uusi UTJ, todennäköinen uusi halli, Summasen jatkopesti sekä se, että meillä on Everi ja Valtanen.
   
 5. ElmerMoody Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK #9
  Nyt joutuu kirjottaa teinikielellä, että finninaamat ymmärtää:

  LOL
   
 6. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Kun nyt ollaan lomalla niin voi spekuloida. Sääleissä Kärpät-Lukko Game 3 Kärpillä on jatkoerässä avopaikkoja ja mm. rangaistuslaukaus (tolppaan). Joku noista sisään ja ottelupariksi olisikin tullut Jokerit-HIFK. En toki tiedä olisiko Kilpeläinen sulanut kuten Lukkoa ja Vehasta vastaan, mutta paineita tässäkin ottelusarjassa olisi nimenomaan Jokereille riittänyt. HIFK olisi lähtenyt tähän po-sarjaan selkeästi haastajana - paperilla. HIFK paransi peliään playoffeissa, Jokerit romahti mm. maalivahtipeliin ja ykkössentterin pelaamiseen loukkaantuneena sekä valmennuksen virheisiin. Joten eiköhän tässä niin olisi käynyt, että HIFK olisi kokeneen Summasen johdolla voittanut Jokerit ja mennyt neljän joukkoon.

  Sellainen on tunne että HIFK:n välierät olivat yhden Kärppien epäonnistuneen rankkarin varassa. Tolppa sisään, tolppa ulos...
   
 7. M.Rönkkö-83 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, New York Islanders
  Jokerien tippuminen saa kyllä hymyn naamalle :) Miksi? Ennen kaikkea siksi, että joukkueella on vastenmielinen valmentajakaksikko, joka mielestäni kantaa vastuun 1.9 tapahtumista lieveilmiöineen ja on häpeäksi perinteikkäälle seuralle. Olen aina ajatellut, että on tärkeämpää käyttää olemassa olevat voimavarat omien kannattamiseen, kuin naapurin solvaamiseen. En halua vannoa vihaa koko organisaatiota, saatika faneja kohtaan, koska he ovat olleet keskiössä huomattavati valmentajia pidempään toimien rehdisti urheilu edellä vuosikymmenet. Totuus on se, että jonkun pitää ottaa seurassa langat käsiin ja laittaa työntekijät ns. ruotuun. Kekeläinen oli siihen tehtävään väärä mies, koska narsisti tavoittelee kuitenkin viimekädessä vain uutta hyvää riviä omaan ansioluetteloon. Mikäli olisin Jok-kannattaja, niin toivoisin Keklun paikalle herraa, joka omaa "narrisydämmen" ja tekee töitä rakkaan seuransa puolesta ilman NHL-pestin kiiltoa silmissä.
   
 8. winston Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Samaa mieltä, mutta näin se vaan menee. Uskon, että narrifaneille on silti mukavampaa tippua Lukolle kuin meille?
   
 9. Kuutamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Suomen jääkiekkojoukkueet
  Yhdyn edellisiin! Jännitin Lukon puolesta lähes yhtä paljon kuin HIFKin puolesta. Siis en Lukon vuoksi vaan siksi, että jokerit (huom. pienellä) tippuisi. Ja ah, maailmassa on vielä oikeutta!

  En ole koskaan ennen vaivautunut miettimään miten muille käy, mutta nuo 1.9. tapahtumat ei voi jättää ketään kylmäksi. Vastenmielisyys narreja kohtaan on pohjaton!
   
 10. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
  Lainaus:
  Joensuun skinhedejä? Noloa.
   
 11. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Häpeän kausi 12-13 Helsingin jääkiekossa ja itsetutkiskelun paikka molemmissa leireissä, HIFK ja Jokerit, että miksi Helsingin kausi on jo nyt ohi. Turha hymyillä narreillekaan, vaikka en tietenkään itke sitä, että myös Jokerien kausi on jo osa historiaa, eikä vain HIFK:n.
   
 12. MJ64 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK
  Lainaus:
  Näin tein minäkin, siksi tuo Tapparaa vastaan häviö ei loppujen lopuksi niin paljoa vituta, koska marginaalit oli pienet noissa viimeisissä matseissa ja tosiaankin tulevalle mestarille hävittiin. Tai näin ainakin nyt kuvittelen, katsotaan sitten kuis kävi.

  Lainaus:
  Media on tällä kaudella kyllä osoittanut minkälaisia haaskalintuja oikein ovat! Mustamaalanneet koko laijn niin että yleisön silmissä tämä on sellaista väkivaltaurheilua joka pitäisi vähintään kieltää. Otsikot ovat kyllä samaan aikaan sekä hymyilyttäneet ja vituttaneet.

  Hymyilytti ainakin presidentti Halosenkin kannanotot. EHP, oliko tuokin vielä tätä samaa kautta???

  Ei niinkään hymyilytä narrien tappio vaan Lukon mahtava tsemppi. Kyllä siellä on jotain ainutlaatuista tapahtunut joukkueen sisällä kun on noin lentoon lähdetty. Tappara on ihan voitettavissa, kun meidänkin jengi sai ihan kelvollisia matseja aikaiseksi, vaikka geriatria-osastoa oltiinkin. Ja Lukkoa jeesattu sen verran että Barkov ja Connolly on poissa pelistä loppukauden.

  Se ei nyt sinänsä ole mikään hyvä asia että joku loukkaantuu, mutta eihän niissä tilanteissa mitään väärää ollut. Paskatuuria vaan.
   
 13. Aurinkotuuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & useat muut punapaidat & Pallopojat
  Nyt just hymyilyttää....

  Lainaus:
  ....se, että keskustelu voi tippua näin säälittävälle tasolle. IFK tippui Tapparaa vastaan ja kausi oli ohi sillä hetkellä keskiviikkoiltana. Muut jatkavat taistelua mestaruudesta, muilla sijoituksilla ei puolestaan ole paskankaan väliä. On aivan sama, vaikka finaalissa olisivat vastakkain TPS ja Jokerit, kuten lähes koko 1990-luvun. Tämä ei ollut IFK:n kausi, minkä vuoksi mitään aihetta riemuun ei ole muiden epäonnistumisten vuoksi. On aika miettiä sitä, kykeneekö oma joukkue nousemaan tästä vai ei.
   
 14. Kuutamo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaikki Suomen jääkiekkojoukkueet
  Lainaus:

  Säälittävää on se, että jokerit teki sen minkä teki! Ja säälittävää on se, miten täällä on parjattu omia pelaajia koko kauden!

  HIFKin tilanteen suhteen olen itse normaalin optimistinen. Kyllä se aurinko vielä paistaa risukasaankin!
   
 15. Dale Cooper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Mother Nature Hockey
  Kyllähän se tippuminen tänäkin vuonna hieman harmitti, vaikka se oli jo marras-joulukuusta lähtien tiedossa, ettei tänä vuonna sitten mitalipelejä pelata. Nyt, kun on muutaman päivän saanut parsia ajatuksia taas kasaan, niin ensi kausi vaikuttaa hyvinkin positiiviselta näin lähtökohtaisesti.

  - Raimo Summanen. Rami on nyt päässyt jo hieman harjoittelemaan SM-Liigan pelityyliä ja saanut jonkinlaista otetta myös organisaatiosta. Kahdessa kuukaudessa mies on aivan varmasti pystynyt kartoittamaan joukkueen puutteet (niitä on paljon) ja näin ollen tietää, mille pelaajille jatkosopimusta kannattaisi tarjota.

  - Uusi UTJ / Tom of Nybondas. Oikeastaan minulle aivan sama, jatkaako töppö tehtävissään, vai haetaanko uusi sätkynukke Ramille. Sanokaa mitä sanotte, mutta kyllä minä uskoisin, että päävalmentajan suositusten mukaan rakennetaan ensi kauden jengi. UTJ:n tehtäväksi jäänee "palkka" -kohdan määrittäminen. Jotenkin olen aina kuvitellut, että palkkaneuvotteluissa Nybondas olisi ollut itse asiassa hyvä, mutta hiljattain saatujen tietojen mukaan (Eriksson 250-290k€) tuokin mielikuva hieman on murentunut.

  - Uudet katsomojärjestelyt. Ståndiksen ja Fun Clubin paikkoja oltaisiin vaihtamassa? Saataisi tämän myötä hiukka enemmän mölyä halliin. Teini-Fanitkaan ei kehtaisi enää istuskella seisomakatsomossa, kun paikka olisi hieman näkyvämpi.

  - Turvakaukalo. Tämähän meille luvattiin hiljattain aika suurienkin pamppujen toimesta, joten aika huoletta voidaan varmasti olettaa, että ensi kaudella Nordiksella ajellaan entistä railakkaammin.

  - Perrault. Enää koskaan minun ei tarvitse kuulla "Numero neljä, number four, Joël Perrault!"

  Kaiken kaikkiaan siis positiivisilla mielillä ollaan. On tämä ollut niin sairas kausi loppujen lopuksi, että parin kuukauden breikki tekee ihan hyvää. Ramiin on kuitenkin itsellä suuri luotto. Se intohimon määrä, mikä miehestä löytyy, ei voi olla realisoitumatta menestyksenä. Kyllähän tuo intohimo varmasti ottaa hintansa, enkä povaa esimerkiksi Nytbondasille erityisen leppoisia kalastusreissuja. Sillä oletuksella, että mies siis jatkaa kuin jatkaakin Karavaanarina Karavaanarin paikalla.

  Ja ihan pikkuisen kyllä hymyilyttää myös superjokerien nolo tippuminen Avocadolle, Jerrylle ja Vehaselle. Lääämsäääää!
   
 16. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Vannomatta paras, jos meinaat Nordiksella matseissa käydä. Aika moni kiekkokaverini totesi viime kauden jälkeen, että onneksi sitä Redenbachia ei tarvitse enää koskaan nähdä HIFK-paidassa ja kuinkas sitten kävikään kun piti löytää sentterivajeen paikkaaja. No, seuraan suurella mielenkiinnolla mistä Perraultin uusi työpaikka löytyy - veikkaa Saksan kakkossarjatasoa.
   
 17. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Hieman hymyilyttää, että HIFK:n leirissä on pylly vielä näin kipeänä. Rami jatkaa valmennuksessa niin on todennäköistä, että tämä rämpiminen jatkuu vieläkin pidempään ja hymy sen kuin leviää. Hymyilyttää aika kun HIFK oli pelottava.
   
 18. TumE#16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, suomalaiset NHL:ssä.
  Lainaus:
  Hymyilyttää kovasti, kun Jokerifanit tulevat tänne purkamaan pahaa oloaan. No, johonkin se tuska on purettava. Asialla kun on aina samat nimimerkit, niin hymy sen kuin levenee entisestään.
   
 19. ultrar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Arsenal
  Lainaus:
  Cobol kirjoitti järkeviä, olisiko toteutunut, en lähde arvailemaan. Sitten on näitä teinejä, jotka esiintyvät edukseen myös katsomoissa, jotka voisivat todellakin olla omalla hiekkalaatikollaan omissa pyllyleikeissään. Pakko myöntää, että Lukon voitto hymyilytti, tuo narrilauman ylimielisyys ei vain oikein lisää arvostusta seuraa kohtaan ja Jarkko Ruudun vuoksi olen hyvilläni, että pojan kausi loppui jälleen kerran ajoissa. Hymyilyttää myös hienot pääsiäisen säät ja kiekko on kuitenkin vain pieni osa elämää, maakunnissa se osataan tällä hetkellä paremmin.
   
 20. Dale Cooper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK & Mother Nature Hockey
  Lainaus:
  Kävi tämäkin kyllä mielessä, että mitä jos.. Mikäli Perraultille tehdään jatkosopimus, niin uskoisin vajoavani määrittelemättömän pituiseen psykoottiseen tilaan, jonka aikana päädyn joko Hesperian hellään huomaan tai sitten Helsingin IFK:n päävalmentajaksi.

  Viimeksi Perraultin kaltainen virtuoosi päätyi IFK:sta Britannian pääsarjatasolle Belfastin riveihin.
   
 21. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Lainaus:
  Samaa mieltä! Schollin paluu HIFK-osioon saa suun virneeseen meikäläiseltä. Itse joukkueeseen ei liity juuri nyt muuta positiivista kuin se, että Raato jatkaa ensi kaudellakin.
   
 22. JHag Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Leijonat vm. -88 ja -92
  Cobolilta ja Aurinkotuulelta hyvät tekstit! Kiva, kun joku jokeripuoleltakin toteaa sen faktan, että HIFK olisi todennäköisesti pystynyt pudottamaan narrit. Taustaoletuksena tässä tietenkin se, että Kilpeläinen olisi hyytynyt siinäkin sarjassa. Aurinkotuulen kanssa olen samaa mieltä siitä, että ei tässä ilahduta/kiinnosta muiden joukkueiden kohtalo ollenkaan. Narrit on mulle vain vastustaja muiden joukossa, heidän putoamisensa ei lohduta pätkääkään. Mun ajatuksissani on pelkästään HIFK.
   
 23. scholl Jäsen

  Tuli muuten mieleen, että tuuletin oliko se Janeckyn maalia 1994 keväällä KY Exitin alabaarissa kuntaillassa, jolla Jokerit voitti mestaruuden. Silloin ajattelin vielä, että parempi, kun mestaruus ei mene ihan landelle. Nyt se kaduttaa. Voiko tuuletuksen perua?
   
 24. hemmo_1973 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei voi, mutta olisit voinut olla hiljaa ja kukaan ei olisi tiennyt - seuraavaksi varmaan joku HIFK-fani kertoo olleensa Juha Lindin kirjeenvaihtokaveri...
   
 25. charger Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Puree!
  Lainaus:
  Minä taas uskon että Jokerit olisi syttynyt IFK-sarjaan ihan eri tavalla. Sehän olisi ollut sellainen todellinen elämän ja kuoleman sarja, varsinkin 1.9 tapahtumien jälkeen.

  Nythän tämä Lukko-sarja piti olla vain suupala Jokereille eikä otteissa näkynyt sellaista veren maku suussa meininkiä, mikä pleijarisarjan voittoon vaaditaan. Uskon että IFK:ta vastaan se olisi kyllä löytynyt ja Jokerit olisi tuon sarjan kyllä vienyt paremman pelaamisen ansiosta.