Ilmoitukset

Nimimerkin Hikiset kyynärit poikkeuksellisen heikkotasoinen viestittely ja jatkuva provosointi Teliaa käsittelevässä ketjussa on tuottanut hänelle kuukauden kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki laamis kertaa seuraavan viikon ajan oikean henkilöllisyyden arvuutteluun liittyvää sääntöjen kymmenettä pykälää. Rikkeen arvoinen viesti löytyy NHL-osion Patrik Laine -ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nyt just hymyilyttää!

Viestiketju osiossa 'HIFK' , aloittajana Dats, 28.03.2013 klo 21.56.

 1. Dats Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings
  Elikkäs vähän naapurileiristä matkittua ketjua kehiin. Mikä tällä hetkellä sinua hymyilyttää tai on mielestäsi positiivista IFK:n organisaatiossa?

  Itse aloitan lievällä off-topikilla näin narrivihaajana sanomalla, että tulipas hyvä mieli kun taas kerran jokerit sulaa poffeissa ja lähtee ennenaikaisille lomille.

  Topikkiin liittyen: Raimo Summanen valmentaa ensi kaudella ja odotuksissa on erittäin paljon virtausta edes ja takas pelaajistossa.
   
 2. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Lainaus:
  Enpä nyt itsekään narreista yhtään välitä, mutta ei kyllä tällä hetkellä hetkauta yhtään se että narrit ovat lomalla, kun HIFK on ollut jopa paskempi tällä kaudella, niinkuin edellisellä ja niin monella muullakin poislukien muutama hassu suonenveto 1990-2013......
   
 3. Baroun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Per sempre Tito †
  Narrit tippu, Floppi, ei saatan tuntuu hyvältä!! Minä, me, lomailee!!
   
 4. Dats Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Red Wings
  Lainaus:
  Totta puhut, tietenkin vituttaa IFK:n tippuminen. Mutta se oli aika odotettavissa tällä kaudella, että pitkälle ei pötkitä. Ei vituta niin paljoa, kuin esim viime kaudella.
   
 5. Jakke76 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Boston Bruins, Man United
  Lainaus:
  Tästä ollaan kyllä täysin samaa mieltä. Jo ennen tämän kauden alkua tiesi että on tulossa välikausi. Mutta kuten aiemmassa viestissä totesit niin kyllähän tuo Summanen ensi kauden valmentajana tuo hymyn huulille. Ensi kaudella ei todellakaan kunto lopu HIFK-pelaajilta poffeissa.
   
 6. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Normaalisti ei juurikaan hetkauttaisi naapurin edesottamukset, mutta kaiken tällä kaudella tapahtuneen jälkeen olen ihan snadisti vahingoniloinen kaikkien naapurikannattajien kovien puheiden jälkeen tästä lopputulosta. IFK:n tekemisen tasoa se ei korjaa tai paranna tippaakaan, mutta jollain tavalla lämmittää kyllä. En olisi kauden mittaan uskonut, että pääkaupunkiseudulla pelien tauotessa Jokerit olisi pelannut kokonaista yksi päivää pidempään kuin IFK.
   
 7. Walkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK&Pittsburgh Penguins
  Jumala on sittenkin olemassa! Se teko, mikä silloin surullisena päivänä tapahtui 1/9 oli teko jonka takia en voi koskaan koko narrileirille ikinä toivoa mitään hyvää mestaruudesta puhumattakaan! Narrit on kirottuja.

  Narrienhan piti olla varma mestari =)

  Ja allekirjoitukseni voi säilyä ennallaan ;)
   
 8. Bruno Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingfors IFK, NP#4,
  Lainaus:
  IFK myös pelasi kaksi playoffs-ottelua enemmän kuin Jokerit eli meidän pudotuspelit kestivät kauemmin.
  Vaikka minuakin lämmittää naapurin kesäloma, niin on surullista että meidän pitää hakea iloa Narrien kaikkien aikojen sulamisesta.
  Meidän kausi oli yhtä helvettiä alusta lähtien ja tiesi miten käy, joten nyt hymyilyttää jo tuleva kausi, kun Rami valmentaa ja on saanut vielä vaikuttaa pelaajahankintoihin.
   
 9. scholl Jäsen

  Lainaus:
  miten niin? Veikkasin ennen kauden alkua Tapparaa mestariksi. Narrit eivät ole esittäneet mitään liigassa pl. työsulkuaika ja änäriavut. Aivan odotettu tapahtumaketju nyt. En pidä muutenkaan Lämsää minään.

  Hymyilyttäviä asioita:
  1. Petun paskuus KHL:ssä
  2. Narrien putoaminen
   
 10. Pärde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Tämä on totta. Oikeastaan vasta näin taiston tauottua eilen omien osalta sitä huomaa, miten raskas kausi tämä tosiasiassa olikaan. Viitisen kuukautta pitää taas vetää happea liigakiekosta, mutta kyllähän se ensi kausi kutkuttaa jo nyt Summasen ja "uuden alun" johdosta. IFK saisi kyllä tavoistaan poiketen julkistella jatkosopimuksia jo tässä kohdin.
   
 11. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kuulin tänään niin, ettei mitään ensi kautta koskevaa julkaistaisi käynnissä olevan kauden aikana.

  Uskoisin syyn löytyvän myös siitä, että siellä on edelleen kaloja peleissä, joita halutaan/ on jo kiinnitetty ensi kaudeksi.
   
 12. Tapuli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK HELSINKI, Kankaanpään Staga.
  Lainaus:
  Ei saa. Saat vielä liigalta uhkasakon..................
   
 13. Melko Huono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  -Kylmä bisse
  -Usko parempaan seuraavaan kauteen
  -"Varmojen mestareiden" tippuminen
  -"onnea" rahapeleissä

  Hieno ilta ollut tänään.

  p.s.
  ja lista jatkuu:
  scholl on penaltit kärsiny ja virkeenä takasin
   
  Viimeksi muokattu: 28.03.2013 klo 23.01
 14. Kreisi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turbulenssissa
  "Dynastia" se saa miehen hymyilemään. (ei se tv-sarja)
  Mtv3.fi/urheilusta löytyi helmi
  -Kekäläinen: "Sydäntä särkee"

  Snif! :D
   
 15. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Mä olen just lähdössä ihan aidoille lomille, mutta pakko vielä todeta schollille, että tervetuloa takaisin ! tämä palsta on tylsä ilman "ne vaan tulee" schollin kommentteja.
   
 16. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Lainaus:
  HIFK:lla ei ole ollut tapana kertoa ensi kauden hankinnoista ennen SM-liigan pelien päättymistä. Tällä kaudella tosin Summasen jatkon ilmoittaminen hieman yllätti jo näin aikaisessa vaiheessa.

  Kyllä minuakin hymyilytti hetken narrien floppi, mutta hyvän jokeriystävän kanssa jo sovittiin yhteisistä rantapallokekkereistä.
   
 17. scholl Jäsen

  Lainaus:
  Kiitos itsellesi! Fakta on vain se, että tämä kausi on ollut meille liian rankka. Ei pelkästään sen takia, että IFK oli sysipaska, vaan myös siksi, että narrit, Hjallis, Kummola ja koko ihmehäsä aiheutti sen, että Jokereihin ei voi enää suhtautua kovinkaan kliinisesti. Tuskin liioittelen yhtään, jos sanon, että vihaamme heitä. Se ei ole mitään paikallisvastustajatouhua enää, vaan tilanne on aika tulehtunut. Niinpä kun eivät pärjänneetkään niin se on tervetullutta. Varsinkin, kun siellä on pelaajia kuten Azevedo, Vehanen ja Ahtola, jotka pelaavat hyvin. Ja Dufva vetää Lämsää 6-0.

  En tule ikinä antamaan sitä anteeksi, että Ville telotaan ja Summanen saa siitä 5 ottelua toimitsijakieltoa kun runkosarjaa on 6 peliä jäljellä ja narrit pääsevät kuin koira veräjästä. Se oli niin törkeä junailu, ettei ole ikinä nähty.
   
 18. Elton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit.
  Lainaus:
  Nyt on jo sellaista tuubaa mitä edes jatkoajassa harvoin näkee... huh huh...

  Nordlund taklaa 100% puhtaasti Peltosen ja teidän avohoitopotilas flippaa ja irtoaa kaikista henkseleistä ja saa ihan ansaitun rangaistuksen.

  Mikä tässä oli Jokereiden osalta väärin tehty? Valot päälle!
   
 19. Melko Huono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  1.9. jälkeen riittää se että olette (vielä) olemassa. Menehän nyt keräämään muiden kanssa sitä kolehtia, että voitte ostaa sen Eeron sopparin ulos.
   
 20. Le Banner Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK täältä ikuisuuteen! 106-105
  Aivan loistava päätös niin varmojen mestareiden kaudelle, että tottakai tämä hymyilyttää. IFK:n kausi oli jo pitkän aikaa ns saattohoitoa ja odotettiin vaan, että koneen voi sammuttaa, joten eipä tuo nyt ihmeemmin kirpaissut.

  Ja median tylyt ennusteet Lukon kohtalosta saavat lisää hymyä entisestään. Kaasua Lukko kaasua!!
   
 21. matti&teppo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tähän vahva sama. Nyt muuten hymyilyttää "Petulle kenkää"-ketju jossa on huikea Schollin teksti.
   
 22. bozik Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Tästä on hyvä jatkaa, vedetään kesä happea ja taas alkaa. Tiedä sitten, mutta minulla on jotenkin sellainen olo, että Hifk tuossa kaivoi verta nenästä kun piti lähteä kostamaan. Mutta palataan tähän, viihdettä syksyyn! Nyt lomalle.
   
 23. /dev/null Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Jarno Pikkarainen
  Oikeus on olemassa. MH ja Tomek-imbesilli eivät saaneet sitä menestystä mitä kaikin käytettävissä olevin keinoin hakivat. 1.9 suoritus ansaitsi tällaisen lopun. Ehkäpä viimeinen niitti heille oli Kekäläisen poistuminen MH:n mentoroinnista, yksin eivät eväät riittäneet uimalakkia vastaan.

  Tämä ehkä pikkiriikkisen hymyilyttää.
   
 24. fiftyeight Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Iddrott Förskott Puukädet
  Lainaus:
  Nyt on vaikea jo sanoa kumpi hymyilyttää enemmän, mutta taitaa scholl viedä taas voiton. Hänellä on taito sanoa juuri ne asiat suoraan, mitä me muut vain ajattelemme mutta emme uskalla kirjoittaa bannien pelossa. schollia ei pelota bannit. Ja kyllä minun mielestä jo modejenkin pitäisi tajuta jotain.
   
 25. Helmi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ai että, mä oon niin samaa mieltä schollin kanssa. Omissa kirjoissa se 1.9 Villen telominen jätti niin syvän halveksunnan Jokereiden organisaatiota kohtaan ja näitä täällä kirjoittelevia narripentuja kohtaan. Tokihan tuolla Jokeri-leirissä on muutama ihan fiksukin vaikuttaja mutta aika vähiin ovat käyneet.
  Kaiken koko kauden jatkuneen uhoamisen jälkeen tippuvat rumasti runkosarjan kympille, hahhah! Oikeesti, ei voi kun hymyillä, paha sai palkkansa..