Ilmoitukset

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 25.01.2018 klo 21.32.

 1. Lecavalier Jäsen

  Vakuuttava oli Kakko tänään Tanskaa vastaan. Ansaitusti palkittiin Suomen parhaana pelaajana ja olisi pisteitä voinut syntyä enemmän kuin yksi syöttöpiste voittomaalin.

  Hughes ei ilmeisesti ollut esittänyt kummoisia harjoituspelissä omanikäisiään vastaan Suomessa.

  Mielenkiintoiseksi menee.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 2. Noma Jäsen

  Lainaus:
  No, miten sen nyt ottaa. Suomea vastaan Hughes oli aika näkymätön, mutta tänään Sveitsiä vastaan Hughes sitten painoikin tehot 2+4.
   
  Mängimies tykkää tästä.
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Etenkin viime aikoina on tullut luettua Jatkoajan lisäksi HFBoardsilta Devilsin keskustelupalstaa näihin draft-juttuihin liittyen. Tulee vähän jakomielitautinen olo, kun täällä osalla kirjoittajista on kova tarve korostaa Kakon erinomaisuutta ja dissata Hughesia, ja vastaavasti HFBoardsilla sama meninki on toisinpäin, eli hehkutetaan Hughesia turhan ruusuisin kuvin lähes uutena McDavidina, jonka tasolle Kakolla ei ole mitään asiaa. Sielläkään moni ei varmaan ole edes nähnyt juuri Kakon matseja, tai sitten vain jonkun highlight-koosteen, ja sitten sen perusteella julistetaan totuuksia Kakosta. Ja sama näkyy sitten täällä toisinpäin, eli Hughesilta ollaan nähty ehkä highlightsit ja joku harkkamatsi Suomea vastaan, jonka perusteella sitten vedetään aika isoja yhtäläisyysmerkkejä pelaajan tasoon liittyen.

  Ymmärrän, että keskustelupalstalla ei olisi kovin paljoa keskustelua, jos joka pelaajasta pitäisi nähdä toistakymmentä peliä ennen kuin heistä saa kirjoittaa mitään. Silti niille pahimmille kärjistyksille ei ole mielestäni aina tarvetta.

  Kyseessä on selvästi kaksi erinomaisen lupaavaa jääkiekkoilijaa, jotka tulevat kuulumaan vuosien päästä todennäköisesti varausvuotensa parhaimpien pelaajien joukkoon. Siksi en tunne tarvetta hehkuttaa toista pelaajaa toisen kustannuksella. Devilsin kannattajana olen vain äärimmäisen iloinen, että joukkue saa varata kesällä heistä toisen.
   
  Kapellimestari, Youppi!, Pewros ja 8 muuta tykkäävät tästä.
 4. adolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & Haminan Palloilijat
  Mä en taas tajua tuota että jos sanoo mielipiteensä jostakin pelaajasta, niin se tulkitaan joksikin kiveenhakatuksi julistukseksi. Keskustelupalstalla on kummallista jos siellä keskustellaan?
   
  Carlos, rattussovjeticus, pikkuvaimo ja yksi muu tykkäävät tästä.
 5. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Keskustelussa ei ole mitään vikaa. Ei etenkään silloin kun kirjoittajat perustelevat näkemyksensä kunnolla ja tietävät edes suunnilleen mistä puhuvat. Välillä homma menee kuitenkin vain siihen, että yritetään vain nostaa omaa suosikkia jalustalle ja dissata toista pelaajaa, vaikka ei oltaisi edes nähty Kakon/Hughesin otteita.

  Keskustelun taso on Jatkoajan NHL-palstalla pääasiassa erittäin hyvää (ja selvästi HFBoardsia parempaa), mutta jostain syystä näissä suomalaispelaajia koskevissa ketjuissa tulee aika usein ihmeellisiä vänkäyksiä ja kisailuja pelaajien erinomaisuudesta ja huonoudesta.
   
  Largo ja Jay79 tykkäävät tästä.
 6. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Kertokaas nyt NHL-ekspertit, missä vaiheessa draftataan Ville Heinola? Noussut rankingeissa koko kauden raketin lailla, varmaankin Kakon jälkeen paras suomalainen. Loistava aihio top4-pakiksi mun mielestä.
   
 7. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Keskusteluja ja näkemyksiä tullut vilkuiltua. Tärkeintä on muistaa että ykkösenä ei varata välttämättä juuri vallitsevalla hetkellä parasta pelaajaa. Potentiaalilla mennään ja se on Hughesilla mittaamattomman kovaa tasoa. Kakko sen sijaan on jo täysin valmis pelaaja ja lunastamatonta potentiaalia ei enää ole.
   
  Viimeksi muokattu: 14.04.2019 klo 07.56
 8. Tornados Jäsen

  Minä kuulun niihin epäisänmaallisiksi luettaviin kirjoittajiin. Yleensä siinä vain käy niin, että keskustelu on mielestäni epätasapainossa kun suomalaista pelaajaa hehkutetaan liikaa. Niinpä sitten ajaudun usein ulkomaalaisten "kannattajaksi" vaikka näin ei olekaan todellisuudessa.

  Pelaajien arviointi on vaikeaa ja etenkin yhden ottelun perusteella voi saada hyvinkin väärän kuvan pelaajan kyvyistä. Laine on äärimmäinen esimerkki. Pelaajan ei pitäisi huonojen pelien perusteella mahtua edes pelaamaan NHL:ssä ja välillä hän on huipputasoa maailmassa (nyt ollaan onneksi taas lähempänä tätä päätä) . Kaikilla pelaajilla taso vaihtelee kuitenkin paljon eri pelien kesken.

  Minusta on mukava keskustella pelaajista ja välillä keskustelussa tulee mukavia ahaa- elämyksiä. Jos joku on eri mieltä, niin siitä ei kuitenkaan tarvitsisi mielestäni suuttua kun liikutaan kuitenkin aika vaikeasti mitattavissa olevalla alueella.

  Lisäksi kannattaa muistaa, että draftissa pyritään arvioimaan mitä pelaaja pystyy tekemään peleissä seuraavan n. 15 vuoden aikana eikä puhuta vain ensi kaudesta.

  Itselleni ei ole kovin tärkeää päätyykö Kakko New Jerseyn, Rangersin tai vaikka Chicagon pelaajaksi. Koen kaikki nämä vaihtoehdot erinomaisiksi ja joka tapauksessa näyttäisi hieno ura olevan edessä.
   
  jalperi tykkää tästä.
 9. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  @Tornados itse olen ihmetellyt sitä ettei Kakko ole millään päässyt samalle viivalle Hughesin kanssa. Tuo potentiaali on toki isoin tekijä, mutta eikö Kakko oikeasti omaa kehittymisvaraa? Toki pientä epätoivoa rapakon takana alleviivasi tuo Hughesin pumppaaminen esille loton yhteydessä. Noin selvällä ykkösellä ei pitäisi olla mitään hätää.
   
 10. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Varmasti Kakolla on rutkastikin kehittymisen varaa kuten kaikilla draftattavilla. Kakon kiihdytys saisi olla räjähtävämpi ja puolustuspelissä on vielä puutteita. Vahvuuksiakin voi toki myös kehittää, jotta niitä pystyy hyödyntämään kovimpiakin vastustajia vastaan.
   
 11. pikkuvaimo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Harley-Davidson ja Mercedes-Benz
  Lainaus:
  Ööööh. Ootko sä ihan tosissaan?
   
  Kesan, aessi, Oskar ja yksi muu tykkäävät tästä.
 12. Loorz15 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers | Teuvo Teräväinen
  Lainaus:
  Ei kait siinä sitten muuta kuin hokkarit naulaan!
   
 13. ZayWest Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, Käännettävät rotsit, Ensisijainen kontakti
  Kannattaa ehkä lukea niitä viestejä. Terveisin, viestini #1034. Varmasti vaikea löytää. Kuten tuntui olevan sarkasmin kohdalla.
   
  Kesan ja pikkuvaimo tykkäävät tästä.
 14. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, Laser HT
  Matias Maccelli teki USHL:n runkosarjassa suomalaisten uuden maaliennätyksen (31) ja sivusi Haulan vanhaa piste-ennätystä (72). Onnea Maccellille!
   
  Kesan tykkää tästä.
 15. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
 16. Viljami84 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit,Buffalo,Leijonat, altavastaajat
  Lainaus:
  Itsekin luin jutun ja eihän tuossa ollut päätä ei häntää, mutta sai meidät molemmat lukemaan jutun, joten job well done!
   
  Kesan ja Rambokala tykkäävät tästä.
 17. Jonisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis blues, KalPa
  Lainaus:

  Oli kyllä sisällöltään nollatason juttu, mutta luin silti.

  En ole Kakolta kuin max 10 peliä kokonaisuutena, kun en liigaa juuri suomalaisia lupauksia ja tuloksia enempää seuraa. Hughesiä olen nähnyt vielä vähemmän, joten keskinäinen vertailu on hankalaa. Näkisin kuitenkin myös kaiken kaukalon ulkopuolisen vaikuttavan näin pienillä marginaaleilla liikuttaessa siihen ensimmäisenä varaavan valintaan.

  Tottakai sitä haluaisi, että ensimmäinen suomalainen 1st varaus saataisiin, mutta ennemmin Kakon Rangersissa näkisin, kun jengin edesottamuksia tulee muutenkin seurattua paljon.

  Ja kiitoksia vielä aktiivisille, objektiivisille kirjoittajille, jotka tulevaa draftia ja pelaajia ovat tänne analysoineet, niitä on ilo lukea.

  Viestihän oli sisällöltään yhtä pätevä kuin Oinosen juttu, mutta kirjoitinpahan silti.
   
 18. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
 19. RäpyläRepe Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  William "Bunk" Moreland
  Itse kyllä toivoisin mielummin joukkueenakin Kakolle Devilsiä. Muutama potentiaalinen nuori kaveri siellä jo valmiiksi ja todennäköisempää on, että Devils koppaa pytyn ennen Rangersia. Se siitä syystä, että NYRissä tykätään maksella ylihintaa ja perseillä aina, kun hyviä alkuja on kehitteillä.
   
  FinDevil ja Barcelona tykkäävät tästä.
 20. Tornados Jäsen

  Laitan nyt oman listaukseni kahden ekan kierroksen osalta. Tämä listaus on siis oma varausjärjestykseni ja mock draftin puolelle laitan sitten veikkaustani varausjärjestyksestä. Varmaan joskus ensi kuun loppupuolella laitan viimeisen listaukseni ennen varaustilaisuutta. 18- Vuotiaitten MM-kisat on merkittävin tapahtuma, joka tullee vielä muuttamaan omia arvioitani. Suomalaisista Lassi Thomson on nosteessa ja omaa hyvät mahdollisuudet ensimmäisen kierroksen varaukseksi. Kolmannelle kierrokselle sijoittaisin Henri Nikkasen ja Matias Maccellin, mutta yleisesti Antti Tuomisto ja ehkä Marcus Kallionkieli on sijoitettu korkeammalle ja ovat siis todennäköisesti pienemmän numeron varauksia.

  1 (=) Jack Hughes C USA
  2 (=) Kaapo Kakko RW FIN
  3 (=) Dylan Cozens RW CAN
  4 (=) Alex Turcotte C USA
  5 (+2) Bowen Byram D CAN
  6 (=) Trevor Zegras C USA
  7 (-2) Peyton Krebs LW CAN
  8 (=) Vasili Podkolzin RW RUS
  9 (=) Matthew Boldy LW USA
  10 (+1) Cam York D USA
  11 (+3) Coel Caufield RW USA
  12 (-2) Kirby Dach C CAN
  13 (+3) Alex Newhook C CAN
  14 (+3) Philip Broberg D SWE
  15 (-2) Victor Söderström D SWE
  16 (+5) Thomas Harley D CAN
  17 (+13) Ville Heinola D FIN
  18 (-6) Arthur Kaliyev LW USA
  19 (+7) Ryan Suzuki C CAN
  20 (=) Jakob Pelletier LW CAN
  21 (-3) Raphael Lavoie RW CAN
  22 (-3) Connor McMichael C CAN
  23 (-8) Pavel Dorofeyev RW RUS
  24 (+3) Bobby Brink RW USA
  25 (=) Spencer Knight G USA
  26 (uusi) Lassi Thomson D FIN
  27 (-5) Moritz Seider D GER
  28 (uusi) Ilya Nikolaev C RUS
  29 (=) Philip Tomasino C CAN
  30 (uusi) Samuel Poulin LW CAN
  31 (uusi) Tobias Björnfot D SWE
  --------------------------------------------------
  32 (-1) Nicholas Robertson LW USA
  33 (-9) Matthew Robertson D CAN
  34 Yegor Afanasyev RW RUS
  35 (-12) Nils Höglander LW SWE
  36 Anttoni Honka D FIN
  37 Albin Grewe RW SWE
  38 Mikko Kokkonen D FIN
  39 (-11) Brett Leason RW CAN
  40 Danil Misyul D BLR
  41 Nikita Alexandrov C RUS
  42 Alex Vlasic D USA
  43 Kaedan Korczak D CAN
  44 John Beecher C USA
  45 Brayden Tracey LW CAN
  46 Nolan Foote LW CAN
  47 Nathan Legare RW CAN
  48 Michal Teply LW CZE
  49 Yegor Spiridonov C RUS
  50 Vladislav Kolyachonok D BLR
  51 Marshall Warren D USA
  52 Alexander Campbell LW CAN
  53 Simon Holmström RW SWE
  54 Jamieson Rees C CAN
  55 Samuel Fagemo LW SWE
  56 Ethan Phillips C CAN
  57 Patrik Puistola RW FIN
  58 Maxim Cajkovic RW SVK
  59 Case McCarthy D USA
  60 Daniil Gutik LW RUS
  61 Vladislav Firstov LW RUS
  62 Ryan Johnson D USA
   
 21. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Näköjään toi Cam York on Anaheimista kotoisin ja pelannut jossain Ducksien junnujoukkueessa. Linkki Youtubeen. Tiedä sitten vaikuttaako draftipäivänä moinen asia sitten Ducksin päätökseen. Mutta ei nyt Anaheimille ihan joka vuosi tarjoudu tilaisuutta varata paikallista poikaa ykkösellä joka on vielä suunnilleen siinä kohtaa missä se oma varaus on ja mihin kyseistä prospectia on veikkailtu. Yorkihan on siis veikkailtu tohon sijan 15 tuntumaan ja Anaheimilla on siis vuoro 9.
   
 22. SVSV Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  San Jose Sharks
  Lainaus:
  Eikö juuri Ducks varannut ensimmäisten joukossa Kaliforniassa kiekko-oppinsa saaneen Emerson Etemin joskus 6-7 vuotta sitten 1. kierroksella? Silloinkin fiilisteltiin, että ainutlaatuinen tsäänssi varata kotiseudun poika ensimmäisellä kierroksella. Se ei tuottanut kovin paljon hedelmää ja Etem taitaa nykyään kiekkoilla farmissa/alasarjoissa/Euroopassa, muutaman puolittaisen änärikauden jälkeen.

  En toki väitä ettäkö Yorkin tapauksessa kävisi samoin, kun kaveri on ennakoidun varausnumeron perusteella hieman potentiaalisempi. Päätinpähän tulla vain rupattelemaan aikani kuluksi.
   
 23. Oskar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Turkulaiset joukkueet, Rantasmikko, Gordon Bombay.
  York saattaa myös olla mahdollinen varaus, mutta itse vahvasti epäilen, että Anaheim varaa perinteiden mukaan ruotsalaisen puolustajan eli Söderströmin tai Brobergin tässä tapauksessa.
   
 24. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Jep. Tosin sellainen pikkuinen ero että Etemin oli ihan nippa nappa ykkösen lopussa ja juuret oli kai Los Angelesissa. Tiedä sitten onko se Yorkin mahdollista draftaamista puoltava seikka että kyseinen organisaatio on aikasemmin tällaiseen ratkaisuun päätynyt. Vai jaruttava tekijä kun aikaisemmin on kokeiltu eikä se toiminut. Itse uskon että poika ainakin kerää muutaman pluspisteen haastattelussa kun kertoo että on kotosin Anahaeimista ja on aina halunnut pelata Duckseissa. Varmaan siitä fanitkin diggais siitä että "yksi heistä" draftattiin ja olisi markkinoinnilsesti siis hyvä juttu. Tää on kyllä mielenkiintoinen sauma nähdä merkaako tällaiset asiat oikeasti sitten draftipäivänä.
   
 25. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Onko mahdollista, että U18 kisoihin osallistuvasta Suomen joukkueesta varataan tulevassa Draftissä kaikki varausiässä olevat pelaajat ?
  (lähellä se varmaan on...)
  Itse yritän löytää vielä muutaman "black Horsen" tyyliin Oskari Laaksonen tulevaan Draftiin. Stay tuned.