Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 25.01.2018 klo 21.32.

 1. Eugene Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Edmonton Oilers, SaiPa
  Lainaus:
  Tämä herätti mielenkiinnon. Perustuuko Yorkin ylistäminen draftin toiseksi parhaaksi puolustajaksi moneenkin nähtyyn otteluun, vai vain tähän Ruotsia vastaan pelattuun peliin? Sama kysymys Söderströmin ja Brobergin kohdalta, onko enemmänkin pelejä nähtynä ruotsalaisilta, että voi sanoa Yorkin olevan tasokkaampi pelaaja.

  Tarkoitus ei ole mitenkään kyseenalaistaa, lähinnä kiinnostaa tuon Oilersin kahdeksannen pickin näkökulmasta. Todennäköisesti hyökkääjän varaavat, mutta en ihmettelisi, vaikka joku tuosta puolustajakolmikosta olisi se valinta.
   
 2. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Ihan sama tuli mieleen itsellänikin, mutta en uskaltanut sitä tässä ääneen huutaa. Siis tyyliltään muistutti etäisesti Sakiciä ja myös jotain yhtymäkohtia Ahon pelaamiseen löysin Krebsin esityksestä. Kyseessä oli nyt kuitenkin vain yksi peli, mutta tällaisen tunnepitoisen kotiscoutin vihkoon nimi on kirjoitettu isolla. Kootenay Ice oli tällä kaudella täynnä kuraa, että laadukkaammassa ympäristössä Krebs saattaisi olla tällä hetkellä listoilla korkeammallakin. No nyt tähän hyvät kisat alle ja Kotkaniemet draftissa.

  Jokseenkin veemäinen paikka tänä kesänä varata kolmantena, kun selkeästi muita edellä olevaa jannua ei ole tyrkyllä. Hyviä vaihtoehtoja kyllä löytyy, mutta nyt ei saisi mennä barkermaisesti vihkoon tämän kesän valinta. Mikäli nyt Bowman ja Kelley (kuten heillä tapana on ollut) kyselisivät kotiscoutin vinkit valintaan, niin puhtaasti yhden pelin ja highlightien perusteella neuvoisin harkitsemaan vahvasti Krebsiä. No biggie!
   
 3. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Tärkeä sana unohtui meikäläiseltä sieltä lainauksesta eli siis koen Yorkin olevan potentiaalin puolesta Byramin jälkeen paras puolustaja. Matseja on nähty vähän, highlightit ovat taas monet kertaa nähty ja erityisesti vuosi sitten York oli todella, todella hyvä samassa turnauksessa.

  Broberg on mielestäni enemmän semmoinen Adam Larssonin kaltainen puolustaja, jolla se viimeinen offensiivisuus jää piippuun vajavaisen peliälyn puolesta. Söderström taas vaikuttaa niin Boqvistin toiselta tulemiselta vähän rajoittuneemmalla taidolla ja luistelulla, kun taas hänellä puolustusosaaminen on myös vajavaista. Näen Yorkin enemmänkin näiden kahden kombinaationa, monipuolisena kiekollisena puolustajana.

  Kun Bouchardin varasivat, niin York voisi sopia Oilersiin. Toki hyökkääjän todennäköisesti ottavat. Yksikään puolustaja Byramin jälkeen ei mene meikäläisellä kymmenen ensimmäisen joukkoon.
   
  Eugene tykkää tästä.
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Hughesilla vähän toisenlainen peli kuin eilen. 5 min jäljellä ja 4+2 saldona. Tosin Slovakia vuotaa todella pahasti. Siitä huolimatta Hughes on ollut tässä pelissä aivan eri tasolla kuin eilen.

  Caulfield jatkaa vakuuttavasti: 3+3. Siinä on jollekin kyllä todennäköisesti kova maalintekijä.
   
 5. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  12-5 USA-Slovaka tällä hetkellä, paljoa painoarvoa tuolle ei vaan voi antaa. Tietty kivaa stat -paddingia USAn pelaajille, kuten se 14 maalin (`?) peli Kanadalta U20 kisoissa.
   
 6. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo, samaa mieltä. Mutta kuten aiemmin kirjoitin, niin yksittäisille peleille tai jopa turnaukselle on turha antaa liian isoa merkitystä - on kyse sitten eilisen kaltaisista ohipeleistä tai tämän päivän kaltaisista maali-iloitteluista. Eniten kiinnostaa nähdä otteita ratkaisuotteluissa, mutta ei niistäkään kannata liian isoja johtopäätöksiä vetää.

  Hughesilla lopulta 4+3 ja Caulfieldille kai 4+4. En nähnyt viimeistä 3-4 minuuttia.
   
 7. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Joo, Jack Hughes voisi vaikka tehdä 0+0 ja kaksi omaa maalia ja menisi silti ekana, turnauksesta huolimatta. Tuskin vaikuttanee mihinkään enään.
   
  Avuton tunari tykkää tästä.
 8. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Caufieldilla 3+2. Boldy ylsi neljään syöttöön.
   
 9. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Kyllä se Caufield taisi neljä maalia painaa kuitenkin.
   
 10. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Kahteen syöttöönhän, vai? Mielestäni yksi Boldyn syöttö oli oikeasti Caufieldin ja yksi Turcotten.

  Eli Caufieldillä oikeasti 4+3. Mutta olisi kiva tietää ketkä siihen Hughesin 4. maaliin olisivat olleet syöttäjinä, jos ei Slovakki olisi iskenyt omiin ja täten poistanut kaikkia syöttäjiä.
   
 11. lolaimbot Jäsen

  Lainaus:
  Hämäävää kun kokoonpanossa sekä Caufield (3+2), että Caulfield (1+0) :D
   
  katekismus tykkää tästä.
 12. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Okei, katsoin vain nuo lopulliset pistemäärät NHL.comin toimittajan Mike Morrealen twiitistä, mutta ne olivat Caulfieldin osalta siellä väärin. Kiitokset korjauksista.
   
 13. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Kukaan mahdollisesti tiiraillut Venäjän pelejä? Mites se ns. konsensus kolmosvaraus siellä on pelannut? Teksti-tv tason scouttauksella pistää sillmään ettei pisteen pistettä ole kaverille kertynyt, vaikka Venäjä on tehnyt 11 maalia kahteen peliin.
   
 14. Turisti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Naisten lentopallomaajoukkue
  Draft - ketjuun lisää spekulaatioita.
  Kaksi vuotta sitten Buffalon scoutit yllättivät varaamalla Oskari Laaksosen 3. kierroksella täysin listojen ulkopuolelta.
  Alla listaus pelaajijsta, joilla ei yhtään poikien / nuorten maaottelua U16-U18. Täysin tilastojen varassa ja filtterit oli sarja sekä pelaajien koko.

  Joku alla olevista voi olla jonkun änäri-jengin listoilla 3-7 kierroksen prospektina:

  Hyökkääjiä:
  Daniel Mäkiaho Blues BSM 187 cm / 76 kg, 52 peliä 32+31 = 63 pist. 28 min jäähyjä
  Tommi Eriksson South Florida Hockey Academy U18 189 cm / 82 kg, 54 peliä 44+45 = 89 pist. 8 min jäähyjä
  Matias Nummela Tappara BSM 194 cm / 82 kg, 41 peliä 6+9 = 15 pist. 10 min jäähyjä

  Puolustajia:
  Valtteri Pulli TPS BSM/ASM 194 cm / 93 kg, 57 peliä 8+13 = 21 pist. 14 min jäähyjä
  Onni Männikkö Jokerit BSM 190 cm / 77 kg, 39 peliä 1+10 = 11 pist. 16 min jäähyjä
  Joonas Sillanpää Kamloops WHL 197 cm / 85 kg, 66 peliä 1+5 = 6 pist. 59 min jäähyjä
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2019 klo 20.06
 15. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Heitän keskustelun nyt tähän ketjuun. Tiedoksi myös @secord ille.

  En nyt ihan supertarkasti katsonut peliä, kun samaan aikaan pyöri myös snookeria toisella ruudulla, mutta noista mahdollisista draftin kolmosvarauksista Turcotte oli hyvä, tai itse asiassa vielä parempi kuin edellisissä otteluissa. Tykkään hänen kohdallaan kyllä luistelusta, melko hyvistä mutta ei mitenkään älyttömän näyttävistä kiekkotaidoista sekä asenteesta, jonka avulla hän on aina karvaamassa vastustajia ja yleensä oikeassa paikassa oikeaan aikaan. Hän ei pelaa missään nimessä yhtä näyttävästi kuin Hughes ja Zegras, mutta toisaalta hän pelaa mielestäni voittavaa kiekkoa. En ylläty ollenkaan, jos Turcottesta tulee hänet varaavalle joukkueelle ratkaisupelien pelaaja.

  Ehkä ne "suurimmat" kysymysmerkit liittyvät muutaman pelin otannalla siihen, kuinka pitkälle hänen taitotasonsa riittää NHL:n puolella kovempia ja isokokoisempia pelaajia vastaan. Tai siis riittävätkö ne tekemään hänestä ykköskorin pelaajan, vai tuleeko hänestä kakkos- ja tai jopa kolmoskentän maalin- ja pelintekoon kykenevä työläinen. Veikkaan ensimmäistä. En pitäisi sitäkään täysin mahdottomuutena, että hänestä tulisi tulevaisuudessa jopa tämän varausvuoden paras pelaaja. Vaikka nyt kun sanon näin, niin sitten hänestä tuleekin täysi bust. Heh. No joo, voi olla, että annan asenteelle liikaa painoarvoa, mutta se voi auttaa tekemään hänestä astetta paremman pelaajan kuin monista muista ikäisistään lupauksista.

  Myös Zegras näytti hyvälle ensimmäisessä pelissään. Hughesin tavoin hän on erittäin taitava pelaaja, jonka parhaita ominaisuuksia tuntuvat olevan pelinteko ja hyvä syöttötaito. Se missä hän häviää Hughesille, on luistelu. Ei hän huono luistelija ole, mutta ei mitenkään erinomainenkaan. Kokoa on muutama sentti enemmän. Veikkaan Zegrasistakin hyvää TOP6-pelaajaa, joka tarvitsee ympärilleen kuitenkin duunareita ja maalintekijöitä. Mutta kuten kaikkien muidenkin lupausten kohdalla, kyse on lopulta siitä, miten hän saa siirrettyä ominaisuutensa isompia ja taitavampia pelaajia vastaan NHL:n puolelle.

  Podkolziniin en kiinnittänyt pelissä kovin paljoa huomiota, mikä johtui osittain siitä, ettei Venäjällä ollut ihan älyttömästi hyökkäyspeliä Yhdysvaltoja vastaan, ja siitä, että katsoin USA:n kolmos- ja neloskenttien häärätessä kentällä toiselta näytöltä tosiaan välillä snookeria.

  Näille kommenteille ei kannata antaa taaskaan kovin isoa painoarvoa, kun olen nähnyt pelaajilta näiden MM-kisojen lisäksi vain muutaman matsin ja highlightit siihen päälle. Kunhan heitän nyt vain omia huomioitani pelaajista.

  Loppuun vielä pari sanaa Hughesista. On kyllä ihan älyttömän viihdyttävä pelaaja. Kiekko rakastaa olla hänen lavassaan, mutta ei hän ole silti missään nimessä itsekäs pelaaja (vaikka Ruotsi-pelissä hän yrittikin tehdä liikaa itse). NHL Networkin selostaja/kommentaattori totesi pelin aikana osuvasti eräässä tilanteessa, että Cam York ei pitänyt siitä, mitä hän näki edessään (joten hän syötti kiekon Hughesille tms.), mutta Jack Hughes pitää aina siitä, mitä hän näkee edessään (eli kaikki tilanteet ovat hänelle mahdollisuuksia eivätkä uhkia).

  Hughesin taitotaso ja luistelu ovat eliittiä, vaikka en jälkimmäistä vielä Mackinnonin ja McDavidin tasolle ihan ehkä nostaisikaan. Suurimmat kysymysmerkit liittyvät puolustuspeliin ja siihen, miten paljon hän voi hyödyntää NHL:ssä parhaimpia ominaisuuksiaan. Ainakin niistä kaikkein riskialtteimmista siniviivalla kikkailuista hän joutuu siellä pääasiassa luopumaan. Toisaalta erinomaisen luistelunsa ansiosta hän kykenee tehokkaaseen takakarvaukseen, mikä on nähty näissäkin MM-kisoissa jo jokuseen kertaan.

  Aikaisemmin tässä ketjussa heitettiin vertauksia William Nylanderiin, mutta ainakin näissä parissa viimeisessä matsissa Hughes on ollut selvästi ekaa matsia suoraviivaisempi, minkä lisäksi hän on ajanut välillä kohtuullisen ahnaasti myös sota-alueelle. Eli ei se peli ole ollut pelkästään siellä laidoissa pyörimistä. Lisäksi kyllä Hughesin luistelu ja pelitaidot ovat vielä astetta Nylanderia parempia.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2019 klo 01.01
  secord tykkää tästä.
 16. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Mulla on käynyt mielessä että Oilersin kanattas melkeen napata Spencer Knight. Siis jos Edmonton joskus haluaa kannua nostella niin se vaatii kyllä myös huippuveskarin. Semmosen homaaminen vapailta markkinoilta tai treidin kautta on aika haastavaa, joten parhaiten se melkeen onnistuu draftaamalla. Kovimissa ylistyspuheissa Spencer Knightia on hypetetty parhaaksi veskariprospectiksi sitten Carey Pricen. Tiedän kyllä että veskareita ei mene nykyään ykkösellä kovin herkästi, kuinka haastavaa on ennustaa heidän kehitystään ja että heidän kypsymistään pelimiehiksi saa venata pidempään kuin kenttäpelaajien. Mutta tollaset todella kovat veskariprospectit on aika harvinaisia joten kyllä mä GM:änä miettisin että kanattasko napata jos kohdalle sattuu. Pientä riskihän tossa on mutta toisaalta Yakupovin ja Puljujärven piti olla niin pomminvarmoja valintoja eikä ne nyt niin putkeen menny. Siksi tällaisena Edmonton-symppaajana toivon että Spencer Knight olisi se Oliersin valinta.
   
 17. ijuka Jäsen

  Mitä olen Podkolzinia nähnyt, niin en edelleenkään - kuten en missään vaiheessa kautta - ymmärrä, miksi muka on edes lähellä kolmosvarausta. Jos kerran asenne on kohdallaan ja taistelee kuin vimmattu koko ajan ja muka on pelin ytimessä koko ajan ja esiintyy peliälynsä suhteen edukseen, niin kyllähän noin huono pistetehtailukin kielii heikosta hyökkäyspäänosaamisesta. Ei niitä pohjaketjujen raatajia välttämättä ihan ykkösen alussa kannattaisi varata.

  Ja tämä siis, jos oletetaan näiden näkemyksien olevan oikeita. Itseäni hänen peliälynsä ei ole juurikaan häikäissyt, eikä oikeastaan kovin moni muukaan asia. Pysyy minulle varmaan mysteerinä miksi hänet näin korkealle rankataan NHL-debyyttiin asti. Jos sellainen joskus tulee.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 18. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Tässä on oma listani, joka oli siis puhdas keskiarvolista viime syksyn eri listoista koostettuna:

  1.-2. Jack Hughes
  1.-2. Kaapo Kakko
  --------------
  3.-5. C Alex Turcotte
  3.-5. C/LW Alex Newhook
  3.-5. LD Bowen Byram
  ---------------
  6.-8. C Kirby Dach
  6.-8. C Dylan Cozens
  6.-8. C Peyton Krebs
  ------------------------
  9. C/RW Raphael Lavoie
  ----------------------
  10.-12. LW Arthur Kaliyev
  10.-12. C Ryan Suzuki
  10.-12. LD Matthew Robertson
  -----------------------
  13. RD Victor Söderström
  ----------------------
  14.-16. C Blake Murray
  14.-16. C Trevor Zegras
  14.-16. RW Vassili Podkolzin

  En ole tehnyt mitään päivitystä puoleen vuoteen. Mikähän tässä olisi nykytilanteeseen verrattuna eniten pielessä?

  Podkolzin oli sijalla 16. joka tuntuu nyt jopa järkevältä. Mieshän painoi suonenvetona sen WJSS -turnauksen, johon se suurin hype perustuu. Mutta sen jälkeen aika hiljaista pitänyt.

  Samassa turnauksessa Broberg teki myös oman suonenvetonsa, johon hänen hypensä perustuu. Eipä ole Brobergikaan kummoisesti tehoillut muualla, eikä miestä pidetä "hyökkäys eikä puolustusalueen" pelaajana. Mutta loistava luistelemaan ja kuskaamaan kiekkoa. Aikamoinen projekti kehitettäväksi.
   
  Ippenator tykkää tästä.
 19. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Eikös Podkolzinin kurssi lähtenyt räjähdysmäisesti nousuun Hlinka Gretzky Cupin jälkeen, jossa Vasili voitti turnauksen pistepörssin. Tuo turnaus on ilmeisen arvostettu Pohjois-Amerikassa. Valinta Venäjän U20-joukkueeseen tuon ikäisenä oli melko harvinaista herkkua itänaapurin tapoihin tuijottaen. Ei siellä tehoillut erityisesti, mutta esiintyi ihan edukseen ja peluutettiin yli- ja alivoimalla sekä oli jäällä usein ottelun tärkeillä hetkillä. Vielä Bob McKenzien midseason rankingissä oli kymmenen scoutin papereissa konsensus kolmonen ja yksi scoutti oli nostanut jopa ohi Kaapon kakkoseksi.

  Kieltämättä nyt U18-kisoissa tehot ovat jääneet piippuun, mutta onhan turnausta vielä jäljellä. Podkolzin ei ole kyllä pisteillä mässäillyt Venäjän sarjoissakaan, mitä nyt voisi kuitenkin odottaa kun puhutaan ennakkoon draftin kärkipään varauksesta.

  edit. Ihan kiva lista @Henkka. Vaihtaisin tuossa ehkä Krebsin ja Newhookin sekä Suzukin ja Zegrasin paikkoja.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2019 klo 21.16
 20. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Ei tuo Podkolzin nyt ihan noin huono ole tainnut olla. Ainakin laukauksia maalia kohti on kohtuullisesti ja hieno syöttöpiste. Vähän Podkolzinista tulee kieltämättä mieleen Rasmus Kupari, joka pelasi muuten hienosti mutta pisteet jäivät aina vähän alakanttiin. Aika paljon helpompi on kuitenkin keräillä pisteitä Kanadan tai USA:n joukkueessa.

  Eniten pielessä taitaisi kuitenkin olla Blake Murray, joka on nykyisin itselläni jossain 80. sijan paikkeilla ja ei varmastikaan tule ensimmäisellä kierroksella varatuksi. Myös Robertson on laskusuunnassa (itsellä 31. tällä hetkellä). TOP-10:ssä ovat kyllä pyörineet suunnilleen samat nimet jo viime vuoden keväälläkin.
   
 21. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Ei Podkolzin ole pelaajatyypiltään mikään pohjaketjujen raataja, vaan puhutaan ihan kärkiketjun laiturista.

  Ja kyllä hän pistetehtailuaan on ehtinyt jo näyttää tällä kaudella maajoukkueessa mm. syksyn Hlinka-turnauksessa, jossa voitti pistepörssin.
   
 22. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Jos nyt puhtaasti eri listojen keskiarvoja katsoo viimeisimpien rankkausten osalta, niin lista näyttää suunnilleen tältä:

  1. Hughes
  2. Kakko
  ---
  3.-6. Podkolzin
  3.-6. Byram
  3.-6. Cozens
  3.-6. Turcotte
  ---
  7.-10. Boldy
  7.-10. Zegras
  7.-10. Dach
  7.-10. Krebs
  ---
  11.-14. York
  11.-14. Caufield
  11.-14. Söderström
  11.-14. Newhook
  ---
  15.-19. Kaliyev
  15.-19. Lavoie
  15.-19. Broberg
  15.-19. Dorofejev
  15.-19. Suzuki
  ---
  20.-26. Knight
  20.-26. Brink
  20.-26. Pelletier
  20.-26. Heinola
  20.-26. Nikolajev
  20.-26. Seider
  20.-26. Harley
  ---
  27.-33. M. Robertson
  27.-33. Tomasino
  27.-33. Honka
  27.-33. McMichael
  27.-33. Leason
  27.-33. Spiridonov
  27.-33. Poulin
  ---
  34.-> Höglander/Afanasiev/N.Robertson/Johnson/Vlasic/Björnfot ym.
   
  Anu Saukko ja Henkka tykkäävät tästä.
 23. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Onko Honka tosiaan yhä noin ylhäällä? Olen ollut jo aika varma, ettei varata ensimmäisellä kierroksella. Suomalaisista Thomson sopisi mielestäni paremmin tuohon kohtaan.
   
 24. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Olisihan tuo melkoista, jos nelosvuorolla pohditaan varaako Avalanche Podkolzinin, mutta lopulta Avalanche varaakin hänet jollain numerolla 18-20 mikä lie se nyt tulee olemaankaan.

  No enpä usko. Veikkaan Podkolzinin menevän viimeistään Oilersille.
   
 25. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Tuli muuten mieleen että tää taitaa nyt olla sitten neljäs vuosi putkeen kun suomalainen menee top 3. Ihan vakuutavaa luettavaa:

  2016: 1. Matthews (USA) 2. Laine (Fin) 3. Dubois (Can)
  2017: 1. Hischier (Sui) 2. Patrick (Can) 3. Heiskanen (Fin)
  2018: 1. Dhalin (Swe) 2. Svechnikov (Rus) 3. Kotkaniemi (Fin)
  2019: 1. Hughes (Usa) . 2. Kakko (Fin) 3. ? (USA, Can tai Rus)

  Suomalaisia siis neljä. Kanukkeja ja Jenkkejä on toisella tod.näk joukossa kaksi ja toisella kolme. Venäläisiä on yksi taikka sitten kaksi. Yksi svedu ja sveitsiläinen.
   
  Viimeksi muokattu: 23.04.2019 klo 10.02