Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

NHL Entry Draft 2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Pardus, 25.01.2018 klo 21.32.

 1. tsajari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins (Jokerit)
  Lainaus:
  Mä väitän, että niin Kakkoa kuin Hughesiakin kiinnostaa ihan jokainen peli mitä he nyt pelaavat. He tietävät tilanteen missä nyt mennään. Kumpikin on ottamassa askeleen kohti ammattiurheilua ja aivan takuulla kumpikin haluaa tulla huudetuksi ensimmäisenä. Nuoret eivät muutenkaan ole kovin hyviä ottamaan iisisti jotain matseja, mitkä ei muka kiinnosta. Esimerkiksi Kakon kohdalla jos aikuisten maajoukkuepelit ei tuossa iässä kiinnosta niin aika huonon vaikutelman antaa kyllä tulevaisuutta ajatellen.
   
 2. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Kiinnostaa varmasti pelit, mutta luettelin tuossa syitä minkä takia ei kummallakaan välttämättä ihan heti lähde homma pyörimään. Kakolla oli aika paljon Tepsin pelikirjaa vielä siinä Tanska pelissä ja se pitää kyllä koutsata pois. Ihan jokaista peliä ei voi odottaa pelaavan omalla tasollaan. Tai kenenkään.
   
 3. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  https://theathletic.com/917954/2019...or-the-opportunity-to-add-a-difference-maker/

  The Athleticin maksumuurin takaa löytyy Rangersien valmentajan haastattelu. Mielenkiintoinen quote:

  Quinn said he knows for a fact that some teams rate Kakko above Hughes — though Quinn absolutely is not saying the Rangers will take either, only because it makes zero sense for any NHL GM or employee to make such an admission before the walk up to the stage at the draft June 21 in Vancouver. You hide your cards, even when it’s obvious what you’re holding.

   
 4. JJ#36 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomi
  Lainaus:
  Oudolta tosiaan tuntuisi jos New Jersey tässä vaiheessa kovasti lähtisi huutelemaan miten aikovat ottaa Hughesin. McDavidin kohdalla oli tietysti kaikille selvää etukäteen kenet Edmonton tulee ottamaan joten siinä kohtaa tuollainen ennakkohehkutus olisi ihan ymmärrettävää. Mutta nyt ollaan kyllä mielestäni niin tasoissa että olisi hölmöä huudella etukäteen suureen ääneen kenet otetaan. Toinen vaihtoehto on tietysti että Devils näkee Hughesin aivan täysin selkeästi parempana pelaajana kuin Kakon.
   
 5. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Joku salaliittoteoreetikko saattais miettiä noiden hypevideoiden olevan vain hämäystä, jossa pyritään saamaan ykkösvarauksesta käytävää hintaa korkeammaksi. Eiköhän Hughes ole se ykkönen Devilsin papereissa, mutta sosiaalisella medialla on varmasti pieni merkitys nykypäivän hintakilpailussa. Ei se sattumaa ole, että pieniä viitteitä aina silloin tällöin tupsahtaa ”vahingossa”.
   
 6. khufu Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Peliitat
  Minusta tuo draftin 1. varauksen spekulointi on sikäli turhaa, että niin kuin kaikki tietävät niin valintaa ei voi eikä pidä ikinä tehdä puhtaasti urheilullisin perustein. Kulttuuritausta, sopeutumistarpeet, pelaajan markkinoinnillinen arvo yms kaikki vaikuttavat valintaan. Ja sillä onko nimi huudettu ensimmäisenä vai toisena on jatkouran kannalta aika vähän merkitystä.

  Monella täällä on tietysti enemmän tai vähemmän sinivalkoista biasta, poislukien se porukka jolla tuo vääristymä jostain syystä toimii päinvastaiseen suuntaan. Ehkä tässä nyt kannattaisi hetkittäin unohtaa se keskinäinen vertailu ja keskittyä pelaajien omaan suoritustasoon ja pontentiaaliin.

  Kakon osalta vahvuudet ovat täällä kaikkien tiedossa. Tavallaan Kaapon kohdalla pelottaa, että on jo nyt fyysisesti niin valmis ja saanut siitä viime vuodet merkittävää etua, niin mistä ottaa ne pari seuraavaa steppiä jotka tarvitaan NHL:n valloittamiseen? Luistelua ja laukausta onnistuu ainakin vielä epäilemättä kehittämään, mutta pystyykö fyysisesti ottamaan vielä tarvittavat askeleet niin, että pystyy myös NHL-kaukaloissa dominoimaan kaksinkamppailuissa? Pieni Puljujärvi-peikko näissä aina on, ettei vain ole junnutähti joka on perustanut menestyksen muita aiemmin kehittyneeseen fysiikkaan. Uskon, että kädet ja pelipää riittävät Kakolla myös NHL:ssä, jos vain pystyy tuon kamppailudominanssin mukautumisjakson jälkeen siirtämään myös NHL-kaukaloihin jossa vastassa ovat maailman parhaat.

  Hughesin osalta on oikeastaan aika vaikea sanoa mitään niiden parin pelin perusteella, jotka olen junnulta nähnyt. Se nyt on varmaan ainakin selvää, että sama bias kuin täällä Kakon kohdalla on jenkkimedialla ja tietyillä foorumeilla Hughesin suhteen. Tähtikulttia ollaan rakentamassa, ja ajoittain se menee yli. Hughesin keskeinen vahvuus (liike) siirtyy varmasti suoraan NHL:ään, mutta toisaalta heikkouksia (kamppailukyky) on pakko pystyä paikkaamaan, jotta pelaaja on NHL:ssä kilpailukykyinen.

  Ehkä monen mielestä hiukan oudosti näen sekä Kakon että Hughesin suurimpana haasteena ja kysymysmerkkinä NHL:ään siirryttäessä nimenomaan kamppailukyvyn. Kakon kohdalla siksi, että Kakon peli perustuu niin vahvasti tähän ominaisuuteen, että Kaapon on pystyttävä olemaan kaksinkamppailuissa liigan kärkeä kasvaakseen tähtipelaajaksi. Hughesin kohdalla taas siksi, että pelaajan on kehityttävä kamppailijana riittävän hyväksi, jotta tämä ei häiritse vahvuusominaisuuksien ulosmittausta.
   
 7. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Osaisiko joku palstan Puljujärvi eksperteistä vertailla Kakkoa ja Puljua? Itse en Jesseä kovin montaa peliä nähnyt Liigassa, joten en oikein osaa sanoa.

  Ainakin luisteluun ja räjähtävyyteen olisi hyvä tuoda tosiaan uusi leveli kesällä, jos edes pienoinen. Kaapo treenaa Paten, Ranen ja muiden kanssa ja heilläkin se päivän sana on luistelunopeus ja räjähtävyys, joten sitä varmasti myös treenataan. Kaapon peli tosiaan perustuu aika vahvasti fyysisyyteen, joka voi aiheuttaa sen että NHL:ään astuminen ei olekaan ihan niin helppoa. Jännä nähdä miten käy. Hughesilla taas peli perustuu nopeuteen ja fyysisyyttä ei oikeastaan edes tarvitse, jos pystyy vaan luikertelemaan vastustajien läpi.
   
 8. Lecavalier Jäsen

  Lainaus:
  Puljua sekä Kakkoa paljon nähneenä on ero selvä pelityylissä ja ominaisuuksissa. Puljujärvi teki paljon junnumaisia virheitä ja pelin tason kovetessa monesti katosi kuvasta ja hiihteli pelin ulkopuolella. Kiekkokontrollissa oli ongelmia havaittavissa ja laitapelaaminen selvä heikkous. Toki väläytteli ajoittain, mutta näin jälkiviisaana voi todeta Sebastian Ahon saaneen Puljun näyttämään paremmalta mitä olikaan. Vahvuutena Jessellä oli suoraluistelu ja nopeus sekä ulottuvuus.

  Kakon ominaisuudet ovat aikalailla päinvastaiset. Suojaa kiekkoa hyvin ja on todella vahva laitapelissä. Taitotaso selvästi Puljujärveä parempi ja on lähes poikkeuksetta pelin ytimessä. Myös panosten kasvaessa pystyy nostamaan tasoaan ja oli pleijareissa selvällä marginaalilla TPS:n paras pelaaja. Peliäly vaikuttaa mainiolta ja tekee paljon oikeita ratkaisuja. Voisi saada räjähtävyyttä ensimmäisiin potkuihin jatkoa ajatellen.
   
  Rambokala tykkää tästä.
 9. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Yksi homma mistä NHL valmentajat ei välttämättä diggaa Kakossa on sellainen Lainemainen leijuminen omalla alueella. Pelaa aika korkealla odottamassa jos pääsisi lähtemään. Mutta kiitoksia vertailusta, eli ne erot on aika pitkälti ne mitkä arvelinkin niiden olevan.
   
 10. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Hughes tekee siis historiaa tässäkin.
   
 11. TheLazaruz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, #96, #55, #9
  Lainaus:
  En nyt kyllä Lainemaista leijumista huomannut, tuskin olisi loppukaudesta pelannut alivoimaa jos ei omalla alueella ollut riittävän aktiivinen.
   
 12. Alamummo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Liverpool FC, Miro Heiskanen, Mikko Rantanen
  Lainaus:
  Missäs muussa hän sitten tekee historiaa?
   
 13. jalperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa,sympatiat Itä-Kaakkois-Suomi-Turku akselille
  @Rambokala @TheLazaruz

  Ja tuskin olisi pelannut junnukisoissakaan tärkeimmillä hetkillä alivoimaa ja puolustanut johtoa jos asenteessa olisi ongelmia.
   
 14. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Palve ja Kaapo pelasi alivoimaa lähinnä hyökkäysuhkina, ainakin itse näin sen tällä tavalla. Ehkä Lainemainen oli vähän liioiteltu termi.
   
 15. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Joo kyllähän Kakko välillä vähän "varastaa" kun omalta alueelta lähdetään. Tepsissä tämä oli luultavasti ihan valmentajien hyväksymä. Ehkä jopa heidän idea. Tästä en ole lainkaan huolissani että kyse olisi jonkinlaisesta asenneongelmasta.

  Tuohon luisteluun pakko tarttua sen verran että vielä alkukaudella se oli mielestäni oikein hyvää. Nyt se näyttää hieman raskaalta. Noin vuosi sitten pidin juuri ensimmäisiä potkuja Kakon vahvuutena luisteluun liittyen. Onko vain pitkä kausi takana? Kakko näyttää myös siltä että on saanut/ottanut painoa jonkun verran kauden aikana. Tässä voisi olla myös yksi syy.
   
 16. Rambokala Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Vaikea kuvitella että olisi onnistunut hokikauden aikana bulkkaamaan. Aika paljo saisi syödä, varsinkin kun on diabeetikko ja keliaakikko eikä voi edes huijata roskaruoalla. Voihan tuo väsykin painaa jalkoja.
   
 17. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Varmaan monessakin, mutta viittasin tässä lähinnä niihin tällä kaudella tehtyihin ennätyksiin tehopisteissä.
   
 18. mikkelson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Kyllä tuossa iässä paino voi hyvinkin nousta ilman mitään bulkkia. Riippuu paljolti geeneistä.
   
 19. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Öhh... 17-18 -vuotiaana paino voi nousta ihan itsestään, jopa sen 5 kiloa vuodessa. Ei siinä mitenkään erikseen bulkata tarvitse.
  Lainaus:
  Tämä muuten on aivan höpöhöpöä. Laiturit traditionaalisesti puolustavat pakkeja vastaan oman alueen puolustuksessa, joten heidän kuuluukin olla valmiina haastamaan pakkeja, eli heidän tuleekin olla suhteellisen ylhäällä. Toinen juttu on se, ettei Kakko mielestäni edes leiju, vaan pelaa puolustusalueen hyvin ja ajatuksella.

  Jestas miten paljon jaksat Kakosta hakemalla hakea mitä tahansa negatiivista.
   
  Viimeksi muokattu: 13.04.2019 klo 17.56
  mesag tykkää tästä.
 20. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Minulle ei ole ollenkaan vaikea ymmärtää sitä, että joku haluaa seurata NHL-joukkuetta ainoastaan siksi, että siellä pelaa suomalaisia pelaajia ja sitten kun ei enää pelaa, niin joukkueen seuraaminen loppuu siihen. Olenhan itsekin näitä Karjala-lippiksiä, jotka juuri näin tekevät.

  Sen sijaan minun on vaikea ymmärtää epäisänmaallisia tai jopa anti-isänmaallisia ihmisiä, jotka joka kädessä ovat mitätöimässä suomalaispelaajien saavutuksia ja pahimmoillaan nettipalstoilla vittuilemassa sellaisille kirjoittajille, jotka osoittavat erityistä kiinnostusta juuri oman kotimaansa pelaajia kohtaan ja jopa vetävät näiden kohdalla hieman kotiinpäin fiilistellessään.

  Joillain vain sellainen sisäänrakennettu itseinho on niin valtava, että se näkyy sitten myös tälla tavalla.
   
  Alamummo tykkää tästä.
 21. Kimmo Stasi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat
  Lainaus:
  Pannaan nyt vielä omakin ohut korsi kekoon, kun alkuun päästiin ja kun oli niin hyvä pointti tässä.

  Itsehän olen siis ennenkaikkea Blackhawks.fani ja puhtaasti siksi, että olen oien pienestä pitäen tykännyt inkkareista. Ja kaikki tämähän on räikeässä ristiriidassa muun Karjala-lippistelyni kanssa. Mutta mitä vittua sitten?

  Tosin sen verran on pakko myöntää että kyllä tuossa hieman fiilikset laski kun vielä parisen vuotta sitten Hawksit oli miltei "Suomi-jengi" ja muutenkin meni hyvin ja sitten kaikki kaikkosi ties minne ja jäljelle jäi enää Jokiharju ja muutenkin tämä kausi nyt on ollut sitä ihteään ja pelien seuraaminen on jäänyt aikalailla muiden enemmän suomalaisten jengien jalkoihin.

  Kyllä multa silti löytyy vielä kasa Blackhawks-merkkaa, että tää on nähtävä nyt tällaisena elämän luonnolliseen kiertokulkuun kuuluvana hetkellisenä aallonpohjana ja jospa sitä jo ensi kaudella sitten taas.

  Oishan toi ollu henk.koht. kuitenkin lähes orgastinen uutinen saada Kakko Chicagoon. Suomalainen supertähti inkkaripaidassa, ai että!
   
  MustaHaukka tykkää tästä.
 22. Espoon Siniset Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Two Degrees of Mike Sillinger
  Lainaus:
  Livenä tuon seuraaminen ei mielestäni kovinkaan mielenkiintoista, jos ei tiedä joukkueiden kombinaatioita.
   
 23. secord Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Olkoonkin, että kyseessä oli vain harjoituspeli ja vastassa Tanska, niin Kakko pelasi aivan loistavasti miesten joukossa. Taidettiin valita jopa Suomen parhaaksi pelaajaksi. En ota kantaa, kuka on lopulta paras pelaaja tai kenet pitäisi valita ensimmäisenä, mutta Kakko taitaa olla kaikista kesällä varattavista pelaajista lähinnä NHL-tasoa tällä hetkellä.
   
  jalperi tykkää tästä.
 24. ijuka Jäsen

  Lainaus:
  Olihan tuo ihan järjettömän kova ottelu. Jos vaikka miettii jotain Laineen MM-kisamatsia Unkaria vastaan, niin Kakko oli moninverroin kovempi. Ja tämä Tanskan höntsäjoukkuekin taitaa olla aika selkeästi parempi kuin Unkarin ykkösnippu.

  Näki myös, että Kakko on vasta pääsemässä vauhtiin. Vähän oli hakemista alkuun, mutta kunhan saa pelisysteemistä kiinni niin povaan, että tulee lyömään aikamoiset näytöt tiskiin miesten MM-kisoissa.
   
  jalperi tykkää tästä.
 25. Noppa10 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Toronto Maple Leafs
  Lainaus:
  Niin, voit käydä vaikka lukemassa tuon Canadiensin tämän kauden kausiketjun alusta loppuun. Aika raskasta luettavaa, kun kaikki porilaiset ovat siellä huutelemassa Armiasta vaikka mitä. Ei isänmaallisuudessa ole mitään pahaa, mutta se jonkun pelaajan ylihypetys isänmaallisuuden varjolla on todella vittumaista meille, jotka haluaisimme nähdä esim. Canadiensin muunakin kuin pelkästään Joel Armian ja Jesperi Kotkaniemen joukkueena.

  Toronton miehenä mielellään pitäisin Kasperi Kapasen joukkueessa, lähinnä vain pelityylinsä takia. Nyt sisellä on kuitenkin myös Andreas Johnsson samasta muotista veistettynä, niin en pidä kamalana asiana, jos Kapanen lähitulevaisuudessa uhrataan palkkakaton edessä. Kun puhutaan NHL:stä ja Torontosta, minulle on yksi hailee mitä kansallisuutta pelaaja edustaa.