Rocco kirjoitti:
Temppunahan tämä on ihan normaali ns. onside-kick, mutta ajankohtana erittäin harvinainen Saintsin tekemänä. Usein tätä käytetään pelin loppuhetkillä kun ollaan jäljessä ja halutaan pelata pistesuorituksen jälkeen "high rish, high reward"-peliä, ja yrittää saada pallo itselle. Riski tosin on se että jos se ei onnistu, vastustaja saa pallon itselleen paljon paremmasta kenttäasemasta kuin normaalilla potkulla.
Olin kyllä ihan puulla päähän lyöty kun New Orleans päätti tuossa vaiheessa vetäistä onside-kickin. Aika pelimies tuo Payton, tähän mennessä kyllä mielestäni päivänselvä Vuoden valmentaja. Drew Brees taas on oikeastaan ainoa varteenotettava haastaja Tomlinsonille vuoden MVP:tä valittaessa. Taitaa tosin se palkinto mennä LaDainianille mikä on mielestäni ihan oikein. Brees sen sijaan saattaa saada Comeback Player of the Year palkinnon (minkä hän on jo kertaallen voittanut vuonna 2004), mikä on kyllä sekin vähän outoa ottaen huomioon että eihän hän missanut yhtään peliä loukkaantumisensa takia. Toki olkapääleikkauksesta toipuminen lyhyessä ajassa on sen verran kova suoritus että voihan siitä Drewlle pytyn antaa. En ole kyllä ihan tietoinen mitkä nämä kriteerit tämän palkinnon suhteen ovat. McNabb olisi myös ollut aika kova luu tässä kisassa jos ei olisi loukkaantunut. Olin muuten jotenkin aikaisemmin ollut siinä uskossa, että Brees on vähän tällainen Delhommen tapainen "late bloomer" joka olisi jo jonkin aikaa kierrellyt liigassa reissumiehenä ja nyt yhtäkkiä leimahtanut liekkeihihin parin viime kauden aikana, mutta eihän näin olekaan. Kaverihan on varattu samana vuonna kuin Vick ja LT ja vetää nyt kuudetta vuottaan liigassa. 2003 taisi olla Drewlle huono kausi, mutta muuten on kehittynyt vuosi vuodelta joten eihän tämä menestys mikään yllätys taida ollakaan. Hänellä on ainoana QB:na tällä kaudella mahdollisuus 5000-jaardin kauteen mitä ei ole tainnut tapahtua sitten Marinon suuruuden vuosien. Tuli 5000 jaardia tai ei, niin Brees on kyllä tähän mennessä ollut liigan paras pelinrakentaja.
Tomlinsonista vielä sen verran, että hänen saavutuksistaan vielä huikeampia tekee se, että vastustajat pelaavat oikeastaan jatkuvasti bear/46-puolustuksella häntä vastaan, eli laittavat paljon äijiä scrimmagen lähettyville. Silti Tomlinson löytää lähes aina tarpeeksi reikiä 100+ jaardiin ja muutamaan touchdowniin. Toki sama tilanne on myös muilla RB-staroilla joten kunniaa myös heille. Tomlinsonin vahvuus on monipuolisuus ja käsittämätön maalivainu. Hän pystyy juoksemaan sekä ulos- että sisälle suuntauvia juoksuja vaikka onkin parempi ulospäin suuntautuvissa. Heittopeleissä hän on jatkuva uhka erinomaisten käsiensä ansiosta. Blokkaamisesta en osaa oikein sanoa mitään, mutta uskoisin hänen olevan siinäkin vähintään keskitasoa. HB-option peleissä Tomlinson on taas aivan suvereeni. LT ei myöskään oikeastaan koskaan rähmää palloa. Kuitenkin kaikkein mykistävin ero muihin keskushyökkääjiin on touchdownien lukumäärä. Tomlinsonin kutsuminen kaikkien aikojen parhaaksi running backiksi voi vielä tässä vaiheessa hänen uraansa olla kyseenalaista, mutta mielestäni hänet voidaan jo nyt kruunata kaikkien aikojen touchdown-kuninkaaksi. Hän on tähän mennessä juossut maalialueelle 98 kertaa urallaan (seuraava rajapyykki häämöttää), siis 1,07/peli keskiarvolla. Kun tähän lisätään vastaanotto td:t nousee keskiarvo 1,18. Ihan ok lukuja.
Hester oli kyllä taas aika hyvässä tikissä eilen. Aika jännää tosiaan, että jopa potkunpalauttaja voi olla "scoring threat". Eihän kukaan halua enää tehdä touchdownia Chicagoa vastaan kun samalla ottaa ison riskin että Hester tasoittaa tilanteen heti seuraavalla potkulla! No joo, ehkä olisi parempi alkaa potkimaan noita aloituspotkuja suoraan touchbackiksi. Puntit sitten puolestaan sivurajasta ulos. Hesteristä on tullut vähän kuin potkunpalauttajien Champ Bailey. Parempi pitää pallo kaukana kaverin käsistä. Kuten Theissman ja maissipää taisivat eilen jo spekuloidakin niin Hesterhän alkaa olla jo varteenotettava valittaessa vuoden tulokkaita. Eri asia on sitten voidaanko Hesteriä valita vuoden puolustajatulokkaaksi pelkästään special teams-saavutusten perusteella. Ei varmaankaan voida, mutta sinänsä ihan mielenkiintoinen spekulaatio. Aika merkittävästi hän kuitenkin otteluiden lopputuloksiin vaikuttaa. Eilenkin olisi ollut aika tasainen matsi ilman Hesterin 14 pistettä.