New York Rangers 2022–2023 – nousu huipulle?

  • 112 531
  • 457

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Darren Dreger twiittaili että Kravtsovin suhteen mitään markkinaa ei oikein ollut, joten siksi vastinekin jäi lähinnä osastolle käytetty roskakori ja Jaffan jämät. Näytöt ja sitämyöten peliaika jäivät aika vähäisiksi tällä kaudella, eikä aiempi draama seuran ja pelaajan välillä nostanut varmasti osakkeita. Toivotaan että Vitali saa homman toimimaan uuden alun myötä Vancouverissa.

Illan peli jäi taas ihan tarkoituksella katsomatta kiitos vastapuolen välitöntä ja väkivaltaista oksennusrefleksiä herättävän kapteenin, mutta enpä näköjään missannut mitään. Neljäs tappio putkeen ja ykkösparin pakki pois Oshien sikailun johdosta, mikäpä siinä. Lokkimieskin oli ehtinyt seivästämään Chytiliä.

Ei tule kyllä yhtään liian aikaisin tuo siirtoraja Rangersin kannalta ja saadaan tämä huhumylly ja sirkus vähän taantumaan, osa pelaajistakin ehti jo kommentoimaan että koko show alkaa vähän jo häiritsemään, ja tässä pitäisi nyt ryhtyä saamaan palettia oikeasti kasaan kevättä ajatellen. Kane-saagalle toivon siis pikaista päätöstä suuntaan tai toiseen.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ilman lisäsiirtoja Rangersilla on 1.3 varaa ottaa Kane kokoonpanoon eli ei ihan vielä oo saaga ohi. Ei niillä toisaalta ole kuin huominen peli enää ennen sitä.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Harmitti tuo Gauthierin myynti, mies näytti viime peleissään erittäinkin energiseltä. Voisi sanoa, että oli ainoa, joka nelosesta sai jotain aikaan, vaikkei ne maaleja ollutkaan. Vaikea tuolla nelosessa mitään maaleja tehdä, kun kaikki pitäisi itse rakentaa minimaalisella jääajalla. Jo kiekon ylöstuonti ja maalilleajot olivat suorituksina sellaisia, joita ei ole sieltä nähty muilta.

Josta tulikin mieleen (näin todella jälkijunassa) preseason-pelit, joissa ainoastaan kaksi pelaajaa näytti, että tosissaan haluaa pelipaikan. Jimmy Vesey ja Gustav Rydahl. Näistä ensinmainittu saikin odotetusti (ensin sopimuksen ja sitten) paikan, mutta jälkimmäistä ei ole jostain syystä edes nelosessa nähty. Jotenkin outoa, kun juuri mainitsemani nelosen otteet vahvasti mielissä.

Kravtsovista ei paljoa jäänyt lopulta muisteltavaa. Näitä kohta se puhkeaa kukkaan -tapauksia Rangersissa on tullut ja mennyt.

Peukku Kid linelle. Ei pelkästään Chytilin nykyotteille, mutta jotenkin he pelaavat vaan parhaiten yhteen, eivätkä myöskään täten ole sekoittamassa muita ketjuja.

Goodrow on kyllä kohtuu täysin turha nelosen pelaajana tuolla hinnalla. Sekä Trochekin pitkä sopimus mietityttää aika ajoin, kun näen hänet juuri sellaisena Stromena ja odotus oli ehkä hivenen parempaa. Lähinnä, että riittääkö tällaisen kakkossentterin taso joukkueelle Stanley Cupiin asti. Toki Stromekin sen $5M ottaa, mutta olisi sentään pari vuotta vähemmän. No katsotaan, kummankin positiivinen puoli on, että osaa pelata Panarinin kanssa tarvittaessa.
 
Viimeksi muokattu:

Rangersfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rangers
5-2 voitto Kingsistä. Voitto tuli, mutta ei niin helposti kuin maaliero antaa ymmärtää. Rangers pelasi 11 hyökkääjällä, ja Millerin ulosajon jälkeen 2 pakkiparilla.

Carpenter ja Schneider eivät pelanneet, vaikka olivat kokoonpanossa. Tämä cap-syistä. Jos olisivat loukkaantuneet, niin heitä ei olisi voinut siirtää Hartfordiin (Schneider siirtyi vain paperilla). Cappiin tuli lisää tilaa, jotta Kanen sopimus saadaan oletettavasti mahtumaan keskiviikkona.
 
Viimeksi muokattu:

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Hienoa, että tappioptki saatiin poikki, vaikka esitys ilmeisesti vähän valju oli edelleen. Millerin temppu ärsyttää, mutta toivottavasti otti opikseen eikä toistu. Sylkeminen on ihan pirun tyhmää ja noloa, mutta että vielä tuollaisessa pelissä kun rosteri muutenkin vajaa. Ei näin.

Olen uuvatti palkkakattoasioissa, niin valaiskaas nyt, että kai Schneider mahtuu jengiin kikkailujen jälkeen sitten, kuten olen ymmärtänyt?
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Olen uuvatti palkkakattoasioissa, niin valaiskaas nyt, että kai Schneider mahtuu jengiin kikkailujen jälkeen sitten, kuten olen ymmärtänyt?
Kyllä mahtuu, mutta tässä alkaa olla käsillä jo sen verran korkeamman tason matematiikka ja kikkailumanööverejä että olen itse jo antanut periksi sen suhteen miten tämä Kane-muilutus oikeasti toimii, ja tyydyn vain seuraamaan Twitteristä tilastoniilojen raportteja aiheesta. Olihan tuo Schneiderin ja Carpenterin istuttaminen tuonne yön peliin ilman mitään aikomusta pistää heitä jäälle aika huvittavaakin, enkä ihan hetkeen muista vastaavaa tapausta. Tai no, kävihän Carpenterin sen aikaa jäällä että luisteli Millerin saaman vitosen jälkeen boksista takaisin vaihtoaitioon istumaan. Kyllä siinä varmasti kokee tekevänsä työtä jolla on tarkoitus ja elävänsä sitä aitoa NHL-unelmaa.

Millerin tapaus oli kyllä vastenmielinen ja kiinnostaa kyllä aidosti kuulla kaverin oma versio tapahtumista. Todella epätyypillistä käytöstä tälle eikä tuota edeltänyt edes minkäänlainen käsirysy tai pidempi neuvottelu Doughtyn kanssa. Joko Doughty heitti jotain mikä meni tunteisiin kuin tikari tai sitten kyseessä oli puhdas vahinko, mutta oli miten oli, täysin tarpeeton ja nulikkamainen ele. Saapa nähdä tuleeko tuosta sitten oletettujen sakkojen lisäksi ihan pelikieltoakin. En kapinoi vastaan jos näin käy.

Ironista kyllä tuo Millerin suihkukomennus ei tuntunut vahingoittavan Rangersin puolustuspelaamista ollenkaan, vaan oikeastaan paketti saatiin vain paremmin kasaan. Pari erää neljällä pakilla nykyajan NHL-vauhdissa kuulostaa aika armottomalta, etenkin kun rosterissa oli Harpurin ja Mikkolan kaltaisia vähän hitaampia valtamerilaivoja, mutta kokonaisuutena homma pysyi paljon paremmin kasassa kuin näiden aiempien tappioiden aikana jolloin oma pää vuoti välillä kuin viimeistä päivää. Toivottavasti sama trendi jatkuu kun palataan normaaliin kolmen parin rotaatioon.

Zibanejadin tilanne säikäytti kyllä kunnolla mutta luojan kiitos tuosta selvittiin tosiaan pelkällä säikähdyksellä, Lindgrenin kondiksesta ei ole annettu vielä muuta tietoa kuin Gallantin klassinen "day-to-day", mutta se on päivänselvää että tuon muljahtaneen olkapään(?) jälkeen ei olla pelikunnossa ihan hetkeen, ja noissa toipuminen voi kestää joskus kuukausiakin. Lindgrenin tuntien paluu tapahtuu siis viimeistään pleijarien ekassa pelissä vaikka olkapää roikkuisi jossain polven korkeudella. Ilman puudutusta.

Igorilta hieno comeback vaikean edellisen pelin ja oikeastaan koko helmikuun jälkeen. Perusvarmaa Shestya ja teki varmasti myös hyvää pääkopalle. Panarin ja Trocheck tuntuvat myös vihdoin klikkaavan tosissaan ja löytävät toisiaan jatkuvasti paremmin. Vielä kun saataisiin tuohon oikeaan laitaan joku samalla aaltopituudella oleva kaveri...
 
Suosikkijoukkue
IFK & NYR / #freebuli
Panarin ja Trocheck tuntuvat myös vihdoin klikkaavan tosissaan ja löytävät toisiaan jatkuvasti paremmin. Vielä kun saataisiin tuohon oikeaan laitaan joku samalla aaltopituudella oleva kaveri...
Spittin' chicletsissä höpöteltiin, että Kanen siirto olisi 99% varma ja julkaistaisiin tämän päivän aikana.

Pitäiskö se Tarasenko kuitenkin koittaa iskostaa tuohon maanmiehensä ketjuun ja Kane ykköseen?

Jännä nähdä kuka putoaa pois kakkosyv:ltä ja mihin muotoon koostumukset rakennetaan. Kakkonenkin on jo saanut hyvin vastuuta viime peleissä. Ykköseen viisi hyökkääjää yv:lle ja kakkoseen Fox Millerin paikalle? :)
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs

Millerille kolmen matsin mittainen pelikielto. Temppua edelleenkään yhtä puolustelematta, oliko tämä nyt oikeasti niin paljon raskauttavampi rike kuin nuo muutamat muut sikailut ja loukkaannuttamisyritykset mistä on tullut yleensä 1-2 peliä? Samahan tuli aikoinaan Hathawaylle samasta rikkeestä, eli sinänsä tuon kanssa ollaan sentään linjassa. No, oppia ikä kaikki ja saadaanpa nautiskella Hajekista vielä kertaalleen tämän menestyksekkään Rangers-eran lopuksi.

Eri lähteistä on todettu että Kanen siirto julkistettaneen vielä tämän päivän aikana ameriikan aikaa, kello viisi iltapäivällä taisi olla joku raja. Meidän aikaa siis tuossa puolenyön jälkeen saattaa tulla jo uutisia, ja kaveri saatetaan nähdä askissa jo huomenna Flyersia vastaan. Tai siis huhujahan nämä ovat vielä, juu...
 

M10

Jäsen
Ei Rangers mitään Stanley Cupia näillä maksimi-panostuksilla voita, koska sieltä tulee pleijareissa ennen pitkää joku juurtunut ja tyly jengi, mikä voittaa siniset.

Silti hiton upeaa, että tällaisia megadiilejä tehdään. Niin NYRmäistä. Upeaa! Big team, O6, media, fans !
 
Suosikkijoukkue
Jokipojat, HIFK, Montreal Canadiens, Liverpool.
Ei jää Rangersilla enää mestaruus kiinni hyökkäykssestä. Se on sitten eri asia miten pakisto ja maalivahdit saavat peräpään tukkoon. Vai meneekö se sitten niin, että tulivoimainen hyökkäys on paras puolustus?
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kreider-Zibanejad-Tarasenko
Panarin-Trocheck-Kane
Laf-Chytil-Kakko
Motte-Goodrow-Vesey

Ihan ok.
Näillä mäkin menisin. Yv-ketjut sitten vaikeampi pala. Kreider maski/päätymiehenä kannattaa minusta säilyttää, tulos voi jäädä vaisuksi, jos täytetään ykkös-yv vain samettikäsillä. Fox myös tärkeä siniviivan moottorina.

Tarasenko ei oikein toistaiseksi ole ollut yv-ajan arvoinen, mutta onhan hän kakkoseen selkeä vaihtoehto myös.
 
Suosikkijoukkue
IFK & NYR / #freebuli
Ei Rangers mitään Stanley Cupia näillä maksimi-panostuksilla voita, koska sieltä tulee pleijareissa ennen pitkää joku juurtunut ja tyly jengi, mikä voittaa siniset.
Ok, no vittu, hetken kerkesin jo unelmoida.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Mitenköhän nämä kanet ja tarasenkot mahtavat istua pelityyliltään nopeaa ja aggressiivista Devilsiä vastaan? Puolustuspelaamiseen löytyy toivottavasti muitakin ulottuvuuksia kuin käsien pistäminen ristiin sen suhteen, että Igor alkaa jälleen torjua 30 maalia yli odottaman kausivauhdilla. Devils alkaa vaikuttaa tyylillisesti melko painajaismaiselta vastustajalta.

Huhutulla hinnalla olen hieman pettynyt tuohon ehdolliseen ykköseen (siis nimenomaan sen ehtoon), mutta toki kauppa kannatti varmaan tässä kohtaa tehdä. Asenteella ja sitoutumisella toki pääsee jo pitkälle, toivottavasti Kane jaksaa nilkuttaa omiinkin asti puolustamaan.

Eliittitalentti toki hyökkäykseen. Ei silti nosta Rangersia mestarisuosikiksi.
 

FinDevil

Jäsen
Suosikkijoukkue
New Jersey Devils, Tottenham
Mitenköhän nämä kanet ja tarasenkot mahtavat istua pelityyliltään nopeaa ja aggressiivista Devilsiä vastaan? Puolustuspelaamiseen löytyy toivottavasti muitakin ulottuvuuksia kuin käsien pistäminen ristiin sen suhteen, että Igor alkaa jälleen torjua 30 maalia yli odottaman kausivauhdilla. Devils alkaa vaikuttaa tyylillisesti melko painajaismaiselta vastustajalta

Jos yhtään lohduttaa niin ei Rangers tunnu tältäkään puolelta katsottuna kovin mieluisalta vastustajalta. Viime aikaisten hankintojen, Shesterkkinin ja etenkin teidän kapteeninne pelottaa kun Devilsillä vielä kovin pehmeä joukkue. Toki juuri tuo Devilsin vauhti on se mikä voi purra. Playoffeissa tuomaritkin vähän löysää linjaa niin Rangers voi siten ottaa kepulikonstein Devilsin vauhtia pois. Devilsin GM totesi tänään jossain haastattelussa tosin että yrittää tuoda vähän "grittyä" vielä hyökkäykseen. Jännä nähdä, mutta voihan tässä vielä kaikenlaista tapahtua vaikka nyt Battle of Hudson River näyttää melko todennäköiseltä.
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Toimiikohan tuo Panarin-Kane vielä tänä päivänä, varsinkaan playoff-kiekossa? Ensimmäinen ajatus on, että puolustuksellisesti tuo on melkoinen riski ja vaatii sentteriltä valtavasti kiekon riistämistä, maalinedustan raastamista ja tilan tekemistä. Chicagossa Anisimov taisi sopia tuohon rooliin hyvin aikoinaan mutta onko Trocheck valmis ja kykenevä samaan duuniin?
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Vaikka Kane & Rangers ovatkin selvästi tämän siirtotakarajan mediaseksikkäin ja eniten huomiota herättänyt puheenaihe - ainakin toistaiseksi - niin kyllähän tässä kaiken hulabaloon keskellä on edelleen paljon kysymysmerkkejä, ja kieltämättä aiheuttaa melko epäuskoista irvistelyä nämä joidenkin tahojen "Rangers teki itsestään contenderin"- ja "Voiko Rangersia pysäyttää"-hehkuttelut. Näyttäväthän nuo hahmotellut ketjukoostumukset paperilla hyvältä joo, mutta en ole itsekään kyllä millään muotoa vakuuttunut että Kanen saapuminen korjaisi mitään näistä tämänhetkisistä ongelmista, jotka liittyvät enimmäkseen sinne oman pään pelaamisen suuntaan. Eihän Kane mikään kahden suunnan spesialisti ole eikä kukaan sellaista häneltä odotakaan, mutta pahimmillaan nämä Rangersin ongelmat korostuvat vain entisestään kun top kutoseen lyödään mukaan vielä yksi eittämättä taitava, mutta puolustamisesta vähän vähemmän kiinnostunut hyökkääjä. Pelkällä hyökkäämisellä ja tulivoimalla on voitettu harvoin mestaruuksia, ja kieltämättä nämä ketjut näyttävät top ysin suhteen aika yksiulotteisilta. Katsotaan nyt miten homma lähtee etenemään ja millä koostumuksilla, parikymmentä peliä aikaa löytää toimiva resepti. Kanen debyytti tapahtuu Senatorsia vastaan, eli vielä ensi yönä ei ole askissa Flyersia vastaan. Ainakin Trocheckin toimenkuva tulee muuttamaan jonkin verran kun Goodrow vaihtuu vähän erityyliseksi sepäksi.

Mutta ettei menisi pelkäksi negailuksi, olihan tämä siirto kaikkinensa melkoinen lahja ja tipahti syliin kuin vahingossa. Jos Kane olisi ollut valmis siirtymään muihinkin joukkueisiin, Rangers olisi jäänyt varmasti muiden ostajien jalkoihin koska mihinkään tarjouskilpailuun ei olisi todennäköisesti lähdetty, mutta koska pelaajalla oli vain yksi vaihtoehto, Druryn tehtävä oli varsin helppo. Kun katsoo millaisia hintoja muista rentaleista on maksettu tässä viime päivien aikana, Kanesta maksettu hinta tuntuu lähes utopistisen alhaiselta ja kun eteen lyödään tällainen tarjous, pakkohan siihen on tarttua. Varmasti parantaa ainakin hieman yskinyttä ylivoimaa.

Aiemmin hieman autiota oikeaa laitaa on siis vahvistettu ainakin potentiaalisen tulivoiman muodossa, mutta mitään mullistuksia en odota Kanen saapumisen aiheuttavan, kuten en odottanut Tarasenkonkaan kohdalla. Kumpikaan näistä ei tee Rangersista vielä mitään isoa mestarisuosikkia, vaikka valloillaan oleva hype vähän muuta koittaisi viestiä. Realisti pitää olla, niin ikävää kuin se välillä onkin.

Se on tosin sanottava että jumaliste minä tykkään tuosta meidän nelosesta.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Toimiikohan tuo Panarin-Kane vielä tänä päivänä, varsinkaan playoff-kiekossa? Ensimmäinen ajatus on, että puolustuksellisesti tuo on melkoinen riski ja vaatii sentteriltä valtavasti kiekon riistämistä, maalinedustan raastamista ja tilan tekemistä. Chicagossa Anisimov taisi sopia tuohon rooliin hyvin aikoinaan mutta onko Trocheck valmis ja kykenevä samaan duuniin?

Niin itse kyllä miettisin onko tasaviisikoin järkevää peluuttaa heitä yhdessä? Ylivoimalla tekevät varmasti tuhoa ja Kanen tulo tuo siihen vain lisää harmaita hiuksia vastustajille. Kanesta ei nyt kannata odottaa mitään kahdensuunnan pelaajaa, mutta vaikka kyseessä onkin puhdas taitopelaaja on hän aina nostanut tasoaan pelien koventuessa. Odotan innolla ensimmäistä peliä Rangersin paidassa. Taitaa olla Senatorsia ja DeBrincatia vastaan?
 

ReYaSu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Philadelphia Flyers
Niin itse kyllä miettisin onko tasaviisikoin järkevää peluuttaa heitä yhdessä? Ylivoimalla tekevät varmasti tuhoa ja Kanen tulo tuo siihen vain lisää harmaita hiuksia vastustajille. Kanesta ei nyt kannata odottaa mitään kahdensuunnan pelaajaa, mutta vaikka kyseessä onkin puhdas taitopelaaja on hän aina nostanut tasoaan pelien koventuessa. Odotan innolla ensimmäistä peliä Rangersin paidassa. Taitaa olla Senatorsia ja DeBrincatia vastaan?
Ja minä mietin, että onko ylivoimallakaan. 2/2 lajin parasta kiekonkäsittelijää. Vievät toisiltaan paljon pois jos ovat samaan aikaan jäällä. Minuutti toiselle ja tarvittaessa toinen minuutti toiselle yv-ketjujensa dynamona mieluummin?

Tasakentällisillä juu liian hasardi, ja sellainen tarpeeksi puolustava sentteri puuttuu välistä. Goodrow keskelle? :D

Käytännössä laittaisin top 6 varmaan

Panarin-Zibanejad-Tarasenko
Kreider-Trocheck-Kane

Samat yv:hen, jollei jopa Kreider yhteen Panarinin ja Mikan kanssa ja neljällä hyökillä ainakin ykkönen. Mutta jos yv menee puristeluksi niin äkkiä voi Kanea heittää siihen ykköseen ja kokeilla löytyisikö vanha Kane-Panarin-magia sieltä vielä - vaikka tosiaan aattelen tavallaan tuhlaukseksi laittaa kaksi noin kiekollisesti kovaa yhteen, vielä kun Fox on viivassa.
 
Viimeksi muokattu:

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Nyt nautitaan, SHOWTIME! Ei ole varmaan näin kovaa rosteria ollut ikinä Rangersillä? Paperilla voidaan haastaa kenet vain, mutta katotaa miten peli lähtee kentällä toimimaan. Nyt kannattaa nauttia täysillä peleistä! LGR!
 
ja kieltämättä aiheuttaa melko epäuskoista irvistelyä nämä joidenkin tahojen "Rangers teki itsestään contenderin"

Kaipa Rangersia nyt jonkinlaisena contenderina voidaan pitää kun joukkue on koko liigassa sijalla 6. tällä hetkellä ja tuohon porukkaan tuodaan vielä Patrick Kane. Ei ykkössuosikki, mutta yksi contendereista kuitenkin ehdottomasti noin kuuden-seitsemän muun joukkueen kanssa.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
94 mestareilla parempia mahdollisesti vain ykkössentteri ja kakkospuolustaja. Kaikki muut paikat kääntyvät nykykokoonpanolle. Kova nippu on kyllä kasassa, varsinkin laituripuoli omaa lengendaarista syvyyttä.
Kyllä koko -94 jälkeinen ysärin aika pesee kaikki Rangersin kokoonpanot. Kiekkoromantikolle semmoisia nimiä, että ei voi kuin ihailla.

On kyllä varaa nyt mistä valita ylivoimakoostumuksia. Saattaahan se olla, että kannattaisi se ainakin kokeilla, että mitenkä Panarin-Kane nykyään luonnistuu. Sen verran murhaava kaksikko oli kyseessä Chicagossa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Kaipa Rangersia nyt jonkinlaisena contenderina voidaan pitää kun joukkue on koko liigassa sijalla 6. tällä hetkellä ja tuohon porukkaan tuodaan vielä Patrick Kane. Ei ykkössuosikki, mutta yksi contendereista kuitenkin ehdottomasti noin kuuden-seitsemän muun joukkueen kanssa.
Ehkä mulla on sitten eri käsitys tuosta termistä kuin muilla, mutta itse pidän contendereita ennakkosuosikkeina voittamaan kannua ja siihen pieneen nippuun ei montaa jengiä kuulu. Lähinnä pointti oli kuitenkin se että ei Rangers tässä nyt muuttunut yhtäkkiä merkittävästi paremmaksi mitä se oli aiemmin, eikä Kanen tulo korjaa niitä ongelmia jotka ovat joukkuetta vähän rassanneet viime aikoina. Maalinteko ei ole ollut mikään ongelma muutamia pelejä lukuunottamatta, puolustus enemmänkin. Julkinen narratiivi kun tuntuu ajoittain olevan että nyt on niin pirusti nimimiestä mukana että pakkohan se Cup on voittaa, mutta kyllä siihen muutakin kuin hyökkääjätähtiä tarvitaan.

Mielelläni olen toki väärässä ja tottakai tulee seurattua miten touhu lähtee nyt kehittymään runkosarjan vikan neljänneksen aikana. Itse pidän silti edelleen Bostonia, Coloradoa ja mahdollisesti myös Torontoa sellaisina nippuina, joiden kaataminen saattaa olla pudotuspeleissä vielä turhan iso rasti.
 

Rangersfani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rangers
Saa nähdä millaiset ketjukoostumukset tulevat olemaan. Kingsiä vastaan ketjulla Kreider-Zib-Tarasenko oli 0 laukausta maalia kohti - ei edes blockattuja laukauksia. Voi olla, että oli vain ohipeli, mutta ei hyvältä näyttänyt, ja vaikuttaa Kanen sijoittamiseen. Kid-line pysynee yhdessä, ellei ykkös tai kakkos ketjun peli ala pahasti sakata.

Kane vie todennäköisesti Tarasenkon paikan ykkös-yv:ssä. Tarasanko taas mahdollisesti Kakon paikan kakkos-yv:ssä. Tai sitten kierrättävät yhtä paikkaa, niin kuin tekivät viime kauden lopussa. Eipä kakkos-yv:n koostumuksella ole lopulta edes suurta väliä.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös