New York Rangers 2022–2023 – nousu huipulle?

  • 112 531
  • 457

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Gauthier tosiaan hiljalleen keräsi sympatiat puolelleen, mutta onhan tämä joka tapauksessa askel eteenpäin.

Yksi kauppa sieltä on varmasti vielä tulossa, koska Phantom Jake ei kuulu NHL-tasolle enkä usko, että tällaisella all in -kaudella Drury lähtisi pudotuspeleihin neloskentällä, jota ei voi laittaa kentälle. Toki jo Brodzinski parantaisi tilannetta nykyiseen nähden. Tai Kravtsov. Mutta eiköhän sieltä se Bjukstad vielä tule ja sitten katsotaan mihin paukut keväällä riittävät.
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Gauthier oli jotenkin symppis, vaikka aika vaikeaa on ollut välillä. AHL:ssä kulkenut hyvin ja tullut tulosta, mutta ylhäällä ei oikein tahdo saada paikoista sisään. Tällä kaudella löytänyt hieman puolustamista ja tehnyt muutaman makean maalin. Plussana hankkii välillä myös jäähyjä röyhkeillä ajoilla. Toivottavasti onnistuu Sensissä. Ainakin luulisi pysyvän nhl-pelaajana tämän kauden näyttöjen perusteella. Taisi alku kaudesta olla waivereissä?
Motte on tuttu ja taisi moni odottaa miestä taas. Kivasti tuo energiaa ja ainakin viime kaudella oli todella pirteä. Samoja ongelmia kuin Gauthierillä, että ei taida oikein osua mistään. Plussana kanssa, että hommailee jäähyjä vastustajalle. Pystyy myös jeesaamaan alivoimaa, joka on iso plussa. Sopii varmasti paremmin neloseen kuin Gauthier.
Drury on ihan hyviä siirtoja tehnyt ja selvästi on visio mitä haluaa. Aika tiukilla on cappi ja saa nähdä oliko tässä kaikki vahvistukset vai vieläkö jotain keksitään. Villeissä unissa joillain pyörii Kane ja ite ottaisin myös vastaan, varsinkin kuin viime aikoina on Kanella kulkenut kivasti. Varmaan aika kaukainen toive. Pitäisi tulla suht edullisesti ja vaatisi pientä kikkailua palkkojen kanssa. Kravtsov, Jones ja kakkoskierros olisi oma ehdotus.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Tyler Motte jätti viime kaudella todella positiivisen jäljen itsestään, joten ihan selkeä vahvistus nelosketjuun. En usko taaskaan että hänen kohdallaan kannattaa hirveästi jatkosopimuksesta spekuloida, vaikka voisikin haluta asettua Rangersiin. Taisi jo viime kaudella offseasonilla jahdata isompaa sopimusta, mutta jäi luu käteen ja tyytyi uuteen yhden vuoden sopimukseen.

Gauthier oli lopulta melko turhauttava pelaaja, all the tools but no toolbox sanottaisiin meren toisella puolen. Joka tapauksessa ei ollut tässä organisaatiossa enää etenemässä nelosketjua ylemmäs, joten Ottawa tarjonnee siihen paremman sauman. Vähän tuollainen NHL:än Tuomas Huhtanen, josta odotettiin pitkään että oppisiko se tekemään maaleja.

Palkkakatossa on kirjoitushetkellä tilaa 720 076 dollaria (TLD-päivänä toki muutama roponen lisää), ja Leschyhychychynistä ja Kravtsovista saadaan pelivaraa myös sen verran, että tällä hetkellä olisi tilaa painaa rosteriin vielä 2.3 miljoonan dollarin edestä ukkoa sisään.

Täälläkö se Ritchie 50% & Bjugstad <-> Kravtsov, Leschy (tai hautaaminen) + sälä jo huudettiin?

E: Toki olisi varmaan ihan fiksua cap managementtia, että ensi kauden kattoon ei menisi ihan hirveästi tältä kaudelta bonuksia (Halak, Schneider, Miller, Lafreniere).
 
Viimeksi muokattu:

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Viime aikojen trendi jatkui Jetsiäkin vastaan eli aloitetaanpa peli sillä että annetaan kaverille hallinnasta huolimatta muutama eteen ja lähdetään siitä sitten jahtaamaan koska se on aina niin pirun kivaa ja helppoa. Kyllähän sitä tasoitusta haettiin tälläkin kertaa melko kiimaisesti, mutta Rangersin epäonneksi vastassa oli tiiliseinä nimeltä Hellbuyck joka oli päättänyt pysäyttää kotijoukkueen vaikka yksin. Maaleja haettiin kaikin mahdollisin keinoin jokaisesta mahdollisesta paikasta, mutta kun ei mene niin ei mene ja Hellbuyckilta yksi kovimmista esityksistä mitä muistan tällä kaudella nähneeni. Kasuaalit 50 torjuntaa ja sai näyttämään touhun vielä melko helpolta. Toisessa päässä Shestyn vaikea helmikuu sai jatkoa, jokaisessa matsissa selän taakse mennyt vähintään kolme maalia ja niin tälläkin kertaa. Mihinkään isompaan huoleen on tuskin syytä, mutta olisihan tuo kierre kiva saada poikki hyvissä ajoin ja sitä kautta taas itseluottamus kohdilleen ennen pudotuspelejä.

Toki tappio tympii aina, mutta tällasen esityksen jälkeen ehkä vähän normaalia vähemmän sillä kyllähän Rangers teki kaiken mahdollisen niitä maaleja lukuunottamatta. Panarin-Trocheck-Tarasenko oli pirun hyvä, ja nähtiinpä pelissä sellainenkin erikoisuus että Gallanti nakkasi yhden Jetsin jäähyn jälkeen jäälle kakkoskoostumuksen, vaikka välissä oli mainoskatkokin. Ihmeiden aika ei ole ohi.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Nyt ei ehkä toheloitu parin aiemman pelin tapaan, vaan Winnipegin gameplan nyt onnistui ihan täydellisesti. Keskittyivät vastaiskuihin ja nyt sattui sitten viimeistelykin natsaamaan ja veska seisoi päällään. Shestyllä vähän vaisu peli, ja parikin meni liian helposti. Mutta en tuosta tai tuloksesta itsekään kovin huolissani. Vaikea ottelu veskalle, ja vastaavista peleistä noin selkeästi hallitseva vie kyllä 8-9 kymmenestä.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tässä tappiokierteen kourissa todettakoon, että Leschyshynin (jonka nappaaminen waivereilta on edelleen kauden erikoisin ratkaisu. Tiedettiin, että se on huono ja sitten katseltiin reipas kymmenen peliä kuinka huono se on) ja Kravtsovin siirtäminen sivuun kokoonpanosta yön pelissä on jälleen askel lähemmäksi sitä, että Patrick Kane siirtyy siirtorajalla Rangersiin. Suhtauduin koko kauden nuivasti Kanen hankintaan ja edelleen olen sitä mieltä, että Tarasenko+Mikkola oli paljon parempi haku kuin Kane. Sen sijaan Kane & Tarasenko on hienompi juttu kuin kumpikaan yksinään :)

Rangersilla on tulevien palkkakatto-ongelmien vuoksi likimain pakko lyödä tänä keväänä niin paljon paukkuja peliin kuin mahdollista. Varsinkin kun huomioimme, että muutkin idän kärkijoukkueet vahvistuvat vauhdilla. Viime yönä liigan paras joukkue päätti vaihtaa ajatuksen siitä, että heikentää joukkuetaan Gavrikovilla siihen, että vahvistaa sitä Orlovilla ja Hathawaylla. Toronto hankki O'Reillyn ja voimme olla varmoja, että Metron kärkikaksikkokin tulee vielä porukoitaan parantamaan (voinemme olettaa, että Timo Meier tulee jossain vaiheessa pudotuspelejä vastaan?). Sivuhuomautuksena sanottakoon win now:n vahvistamiseksi se, että New Jersey on jo ajanut Rangersin likimain kiinni ja ne menee käytännössä varmasti ohitse lähivuosina, jonka jälkeen, varsinkin kun Rangersille tulee cappi vastaan, tämä voittaminen on vielä hankalampaa.

Joten tervetuloa vaan Patrick Kanelle ja toivottavasti mestaruusjahti pitää kaikki nimimiehet tyytyväisinä.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Maalinteon sietämätön vaikeus osa kaksi. Toista kertaa peräkkäin törmättiin tulikuumaan maalivahtiin, vaikkei Husso ihan Hellbuyckin kaltaiseen mankeliin joutunutkaan. Napsun verran laiskempaa tekemistä muutenkin, ja etenkin pelin alussa melkoinen määrä silmiinpistäviä ja epätyypillisiä virheitä ihan perusasioissa, eli syötöt napsuivat vähän sinne tänne ja tuntui että Red Wings sai tukittua Rangersin pelin lähes täysin. Kieltämättä tällaisen hieman flegmaattisen esityksen jälkeen nuo taas yltyneet Kane-huhut tuntuvat vähän väkinäisiltä, sillä juuri nyt en halua nähdä kentällä enää yhtään uutta pelaajaa jonka tekeminen on taitavaa, mutta silti vähän näennäistä ja selkä suorana pyörimistä, vaan nyt tarvitaan enemmän sitä hampaat irvessä-taistelua ja röyhkeyttä. Sitä tulivoimaa ja taitoa Rangersilta löytyy jo melkoinen määrä, joten onko Kane todella se palanen jota tämä paletti jotenkin erityisesti kaipaa? No, tämä on nyt tämän hetken fiilis tämän pelin jälkeen ja illalla se fiilis voi olla jo ihan toinen.

Halakin piikkiin en tappiota pistä, mutta kieltämättä vähän erikoista peluutusta. Liekkö sitten ajatuksena että Igor ottaa nuo kaksi seuraava peliä eli back-to-backit Capsia ja Kingsiä vastaan.
 
Suosikkijoukkue
IFK & NYR / #freebuli
Sitä tulivoimaa ja taitoa Rangersilta löytyy jo melkoinen määrä, joten onko Kane todella se palanen jota tämä paletti jotenkin erityisesti kaipaa? No, tämä on nyt tämän hetken fiilis tämän pelin jälkeen ja illalla se fiilis voi olla jo ihan toinen.
Voiko sitä tulivoimaa koskaan olla liikaa kannujahtia varten ;) Varsinkin jos hinta Kanesta on järkevä, niin sanoisin että kannattaisi katsoa tämä kortti. Vielä ikään kuin hauiksen näyttönä kaveri on painanut neljään viime peliin 7+3.

Niin tai näin, tämä orastava tappioputki olisi syytä laittaa poikki jo heti seuraavassa. Ja mielellään vaikka murskalukemilla sekä Wilsonin kolaamisella.
 

kharon

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tps
Varsinkin jos hinta Kanesta on järkevä, niin sanoisin että kannattaisi katsoa tämä kortti.

Kanen hankintaa puoltaa vielä sekin, että todennäköisesti päätyy muissa skenaarioissa jonkun kilpailijan kokoonpanoon ja se ei varsinaisesti kannujahtia helpota.

Mutta toisaalta joukkueen mylläys kesken kauden ei aina ole hyvä asia, koska ikinä ei tiedä kuinka joukkueen tasapaino heiluu ja kuinka esim. vastuun väheneminen vaikuttaa tiettyihin pelaajiin.
 

Henkka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga, NHL, CHL, SHL
Ei kai tuo Detroit-peli mihinkään kuumaan maalivahtiin ratkennut. Helppoja vetoja oli lähinnä tarjolla.

Pelistä toiseen toistuu tämä että Red Wings häviää shot attemptsit pystyyn, mutta on edellä scoring chances -tilastossa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Voiko sitä tulivoimaa koskaan olla liikaa kannujahtia varten ;) Varsinkin jos hinta Kanesta on järkevä, niin sanoisin että kannattaisi katsoa tämä kortti. Vielä ikään kuin hauiksen näyttönä kaveri on painanut neljään viime peliin 7+3.
Joo kyllähän mahdollisesti vielä suht huokeaan hintaan irtoava eliittipelaaja olisi vahvistus josta kieltäytyminen olisi etenkin tässä tilanteessa vähän hönöä, mutta yön pelin tiimoilta oli vielä päällä semmoinen fiilis ja höyryt että näitä Kanen kaltaisia panarineja ja tarasenkoja eli taitavia, mutta ei ehkä niitä fyysisimpiä ja aina välttämättä työläimpiä pelaajia on jo ihan tarpeeksi ja askiin pitäisi saada enemmän tahtotilaa ja röyhkeyttä.

Mutta joo, en minä mieltäni pahoita jos Kane vielä jotenkin saadaan naarattua ja vielä järkevään hintaan. Rangers taitaa olla ainakin huhujen mukaan edelleen yksi niistä harvoista porukoista johon suostuisi siirtymään, eli mihinkään ylettömään tarjouskilpailuun ei tarvitsisi välttämättä lähteä. Hyvä niin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Mutta joo, en minä mieltäni pahoita jos Kane vielä jotenkin saadaan naarattua ja vielä järkevään hintaan. Rangers taitaa olla ainakin huhujen mukaan edelleen yksi niistä harvoista porukoista johon suostuisi siirtymään, eli mihinkään ylettömään tarjouskilpailuun ei tarvitsisi välttämättä lähteä. Hyvä niin.

Aina on kiva leikkiä ajatusleikkejä ja katsoa miten muut reagoivat niihin. Täten ehdotan teille ajankuluksi fantsutreidin, jossa Kane päätyy Rangersiin. En tiedä aivan tarkkaan, onko tämä edes mahdollinen kaikki asiat huomioonottaen, mutta fuck it.. Rangersiin Kane (75% pidätyksellä, tarvitaan kolmas tiimi esim. Canucks), Sam Lafferty (50% pidätyksellä) ja Chicagon kolmannen kierroksen varausvuoro 2023 (Dallasin alkujaan). Chicagoon Goodrow, Kravtsov, Adam Sykora ja 1st´23? Onko ihan paska ehdotus ja haenko takkini jo valmiiksi? Miksi?
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Goodrowlla on siirron estävä pykälä, joten kaatuisi varmasti jo ennen neuvotteluvaihetta. Varmaan muuten ihan ok pohja, luultavasti ykköstä sidottaisiin menestykseen jotenkin.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Goodrowlla on siirron estävä pykälä, joten kaatuisi varmasti jo ennen neuvotteluvaihetta. Varmaan muuten ihan ok pohja, luultavasti ykköstä sidottaisiin menestykseen jotenkin.

Katsoin, että Goodrowilla on 15 joukkueen no go -lista? Chicago tietenkin saattaisi sieltä löytyä. Mutta jos esim. Orlovista (joo olisi siinä Haddawaykin) saa ykköskierroksen vuoron, niin pidän kyllä suurena epäonnistumisena Davidsonin suunnalta mikäli Kanesta ei onnistu sellaista saamaan.
 
Suosikkijoukkue
IFK & NYR / #freebuli
Kravtsov ja Leschyshyshyshyn oli viime yönä scratchatty. Also:

Elliot Friedman on this mornings 32 thoughts podcast:

“If the Rangers can find the cap space for Patrick Kane and he doesn’t go to New York jaws are going to drop”
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Katsoin, että Goodrowilla on 15 joukkueen no go -lista? Chicago tietenkin saattaisi sieltä löytyä. Mutta jos esim. Orlovista (joo olisi siinä Haddawaykin) saa ykköskierroksen vuoron, niin pidän kyllä suurena epäonnistumisena Davidsonin suunnalta mikäli Kanesta ei onnistu sellaista saamaan.
Girouxista tosiaan käytännössä vastaavassa tilanteessa annettiin viime vuonna ykkösvaraus. Druryn kompromissi tilanteessa saattaisi olla 24 tai 25 ykkönen, ainakin toistaiseksi ovat aika vahvasti sitä mieltä, että ensi kesän toinen ykkönen ei liiku. Saas nähdä, joka tapauksessa tässä vaiheessa on jo yllättävää jos kohde on joku muu kuin rangers.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
niin pidän kyllä suurena epäonnistumisena Davidsonin suunnalta mikäli Kanesta ei onnistu sellaista saamaan.
Minä pidän taas Rangersin näkökulmasta suurena epäonnistumisena, jos kaiken tämän pakottamisen jälkeen joudutaan vielä ykköskierroksen varausvuoro maksamaan. Kysynnän ja tarjonnan laki. Toki ylhäällä todettu kompromissi ehdollisesta varausvuorosta ja pykäläksi vaikka SC -finaali riittää kompromissiksi.

Alkaa mennä jo aika Pepsiksi ja EA Sportsin pelaamiseksi, mutta vaikea kieltäytyäkään, jos irtoaa jollain 2+Kravtsov+vielä yksi varausvuoro? -paketilla.
 

secord

Jäsen
Suosikkijoukkue
Chicago Blackhawks
Minä pidän taas Rangersin näkökulmasta suurena epäonnistumisena, jos kaiken tämän pakottamisen jälkeen joudutaan vielä ykköskierroksen varausvuoro maksamaan. Kysynnän ja tarjonnan laki. Toki ylhäällä todettu kompromissi ehdollisesta varausvuorosta ja pykäläksi vaikka SC -finaali riittää kompromissiksi.

Alkaa mennä jo aika Pepsiksi ja EA Sportsin pelaamiseksi, mutta vaikea kieltäytyäkään, jos irtoaa jollain 2+Kravtsov+vielä yksi varausvuoro? -paketilla.

Totta tämäkin. Siis mikäli Kanella on vain yksi vaihtoehto, kuten nyt vahvasti huhutaan, mutta täysin varmoja emme voi tästä olla. On myös huhuttu, että ajatus Edmontonissa pelaamisesta ei olisi täysin poissuljettu. No onneksi saamme tähän aiheeseen pian vastauksen. Hevonen on jo potkittu kuoliaaksi ajat sitten.

Jos tosiaan ainoa vaihtoehto on Rangers, niin vaikka kuinka kivuliaalta se tuntuukin myöntääkin, on odotusarvoja madallettava reilusti sen suhteen mitä vastineeksi on tarjolla. Davidson tekee juuri kuten Kane haluaa, se on jo tullut selväksi. Tietyllä tapaa Kane on kyllä antanut organisaatiolle kaiken mahdollisen, mitä pelaaja vain voi antaa, että siihen peilaten on aika merkityksetöntä tuleeko lopulta vaihdossa ykkösen vai kakkosen vuoroja. Parempihan sekin, kun ei mitään.

Tinnituksen rajamailla on nyt eri podcasteja kuunneltu ja yhdessä niistä pyöriteltiin kauppaa, jossa vaihdossa Chicagoon tulisi puolustaja Zac Jones, Kravtsov ja toisen kierroksen vuoro tälle vuodelle.

edit. aivopieru, lyöntivirhe
 
Viimeksi muokattu:
Suosikkijoukkue
IFK & NYR / #freebuli
Niin tai näin, tämä orastava tappioputki olisi syytä laittaa poikki jo heti seuraavassa. Ja mielellään vaikka murskalukemilla sekä Wilsonin kolaamisella.
Tää tulikin sitten jinxattua ihan huolella. Washington pisti oman kuuden ottelun tappioputken poikki ja Wilsonin poika toki vielä maalasi pelissä.

Igor päästänyt nyt historiallisesti neljässä edellisessä pelissään vähintään neljä per peli. Pitääkö tässä alkaa huolestumaan?

Lindgrenin loukkaantuminen näytti pahalta, olkapäätä pidellen koppiin. Tosin mies voi toki yhtä hyvin olla seuraavassa pelissä avauksessa.

Kravtsov treidattiin Vancouveriin ja Lechyshysshyhs heivattiin waiversiin, niin capissa alkaa olla Kanen verran tilaa hiljalleen.
 

foligno

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Melko alistuneen näköistä touhua sen jälkeen kun Oshie nylki ensin Lindgrenin puolirikollisella laitataklauksella ja heti perään Kuznetsov keihästi Chytilin nyytit ja näistä tempuista tuli yhteensä 2 min kakkua. Goodrow haastoi toki Oshien samantien mutta vaisuksi jäi silti vastineet isossa kuvassa. Jos Lindgren on pitkään ulkona, niin satsaisin kyllä nuo Kane-roposet Gavrikoviin tai vaikka Ekholmiin, jos saatavilla.

…niin ja oiskohan se Reaves vielä saatavilla takaisin, miettii Drury… :D
 

JoukaHainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers ja Jaromir Jagr
Aika kusinen toi Kravtsovista saatu vastine. No nyt toivotaan, että Drury ei maksele huimia Kanesta. Viimeiset neljä peliä otettu dunkkuun, joista kaksi viimeisintä aika hirveää tekemistä. Igor imee, mutta ei tuolla ketään oikeen pelaa omalla tasollaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös