New York Rangers 2022–2023 – nousu huipulle?

  • 112 554
  • 457

LOFIN

Jäsen
Suosikkijoukkue
1922
Olipahan peli. Numerot toki mairittelee, kakkoserässä oltiin vielä tappiolla ja ihan pesukoneessa, mutta 2-6 peräkkäisen päivän pelissä divisioonan kärkeä vastaan silti jäätävä näyttö tähän saumaan.

Videopeliketju ei "yllättäen" toiminut, ja se hajotettiinkin jo toisessa pelissä. Tähän malliin jatkaisin, Panarin-Ziba ei vaan toimi kuin ylivoimalla. Vesey oli pirun hyvä kakkosessa myös, ja tällä hetkellä paljon parempi pelaaja molempiin suuntiin kuin Kravtsov, mutta eihän Vesey tietysti tulevaisuutta edusta. Kakolle tyhjä maali, mutta muutenkin vahvaa peliä taas, ja paras hetki varmaan kun vahvan kiekonhallinnan jälkeen järjesti Foxille paikan, mutta tämä laittoi kahden riman kautta ohi. Panarinille mukavat neljä maalia, ja yksi avopaikka oli vielä varaa heittää harakoille.
Vaikuttaa siltä, että keppi toimii Panarinille. Nyt vietiin pois kaverin vierestä, samantien 4 maalia. Olisi ihan hyvä jos Gallant vihdoin tajuaisi miten saada parhaat irti Panarinista.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL, PHI
Voisiko tässä nyt olla Rangersille mahdollista mennä vaikka kannuun asti? Toki miehistö pitäisi pysyä terveenä. Nyt kuitenkin syvyyttä löytyy kolmeen ketjuun. Ilme on mukavan letkeä juuri nyt. Tietenkin runkosarjaa on vielä 29 ottelua jäljellä. Tarasenkon luulisi tuovan ykköseen ruutia, Trochek/Panarin-duo toimii ja Kid Line suorittaa kovalla tasolla. Shestystä ei tarvitse edes puhua, mutta Halak on myös vertynyt alkukaudesta ja voittanut 8 ottelua putkeen.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Tuostahan riitti juttua treidin jälkeen, että erityisesti Panarin ja Kakko olivat yhtä hymyä, kun saivat maanmiehiä joukkueeseen. Toivottavasti ensin mainitulla riittää peli-iloa jatkossakin, motivoitunut ja vireessä oleva Panarin on ihan supertähtiosastoa tässä liigassa. Sen verran tuntuu tosiaan harrastavan eri rytmillä jääkiekkoa kuin Mika, että varmaan ihan fiksua kokeilla taas eri ketjuissa. Pääasia on, että Kid Line on lukittu.

Uusilla pelaajilla oli vähän tahmeampaa, mutta ihan luonnollista että joukkueeseen integroituminen ottaa aikansa. Carolinaa vastaan oli oikeastaan jo kaikki merkit kirjoitettu siihen malliin että tämä on tilastotappio, mutta tehokkaat transitiot toivat tällä kertaa tulosta. Suurimman osan pelistä makasivat aika syvällä, mutta oli siellä tosiaan vastassa divisioonakärki tuoreilla jaloilla.

Kravtsovin kohdalla noudatetaan ilmeisesti samoja taktiikoita kuin muutenkin junnujen kanssa, hihna on aika kireällä. Eihän se hirveästi siellä jäällä mitään konkreettista tee, mutta kyllä se voisi tehdä kun olisi taattu näytönpaikka. Nyt se pelkää virheiden tekemistä. Leschyschychychynistä tiedetään jo ettei siitä tule ikinä mitään, Kravtsovista voi tulla jotain. Mutta kyllä tuo vielä hyökkäyksen syvyyshankintaa huutaa, vaikea nähdä kumpaakaan edellämainituista ykköskokoonpanossa.

Halak alkaa vihdoin vaikuttaa luotettavalta kakkosmaalivahdilta. Hyvä näin, Shesterkin ei ole löytänyt viime kauden tasoaan tähän mennessä. Tällä kaudella toki joukkue edessäkin kykenee voittamaan kassarin ok -pelillä, viime kaudella se olisi johtanut lähinnä lähemmäs Slafkovskya.

Erityismaininta vielä Lafrenierelle, kun Kakko ja Chytil ovat kyllä saaneet lähiaikoina omat kehunsa. On tämä meidän ykkösvaruksemmekin syttynyt pelaamaan lähiaikoina ja on nimenomaan kiekollisena tällä hetkellä iso uhka jäällä. Onneksi nyt sai edes tuon tuurisyötön tyhjään maaliin, olisi ansainnut ihan pelitilanteestakin jo tehopisteen, kun tarjoili mm. Chytilille ja Foxille hyvää karkkia.
 

Kanada-malja

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, NYR, COL, PHI
Jos nyt yhtään osaan lukea sarjataulukkoa, niin pleijareiden ekalla kierroksella kohtaisivat Devils ja Rangers. Saattoi mennä väärinkin tämä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Jos nyt yhtään osaan lukea sarjataulukkoa, niin pleijareiden ekalla kierroksella kohtaisivat Devils ja Rangers. Saattoi mennä väärinkin tämä.
No tällä hetkellä näin, mutta ei tuo divisioonan ykköspaikkakaan vielä ihan jaettu ole. Jos jatketaan kuten 30 viime peliä, taitaa kääntyä Rangersille. Uskon kyllä itse, että Canes tuon pitää, ja Rangers ja Devils pysyvät kolmen kärjessä. Sopisi hyvin avauskierrokselle vastustajaksi. Kovimmat luut lienevät konferenssissa Canes, Boston ja Tampa, ja näiltähän välttyy luultavasti ekalla kierroksella, jos kolmen kärjessä pysyy, ellei sitten Devils yllätä ja vie divisioonaa. Toronto myös kova, mutta eiköhän 1st round ja Tampa ole taas heidän kohtalo ;)
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Trochek/Panarin-duo toimii
Panarin on ihan supertähtiosastoa tässä liigassa. Sen verran tuntuu tosiaan harrastavan eri rytmillä jääkiekkoa kuin Mika, että varmaan ihan fiksua kokeilla taas eri ketjuissa. Pääasia on, että Kid Line on lukittu.
En tiedä voiko yhdestä poikkeuksellisen hyvästä erästä vielä vetää koko kauden kumoavia johtopäätöksiä, koska Panarin ja Trocheck eivät toistaiseksi ole olleet ollenkaan samalla sivulla. Voihan olla, että Vesey tuo siihen sellaisen tasapainon, että myös kaksikon kemia alkaa löytyä, mutta ei ainakaan toistaiseksi voi mennä varmaksi väittämään.

Zibanejad on Trocheckia huomattavasti älykkäämpi pelaaja, joten voisi riittävällä yhdessäololla saada pelinsä sopeutumaan Panarinin vaatimuksiin jolloin tuosta voisi kärkipari muodostua. Kreiderhan pelaa erinomaisesti kaikkien Rangersin senttereiden kanssa, kunhan saa pelata vasemmalla joten sen puolesta ketjujen täyttö on helpompaa.

Chytilhän saattaisi olla noista paras pelaamaan Panarinin kanssa, mutta se taas johtaisi kid linen rikkomiseen joka ei tosiaan ole tavoiteltavaa.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Ei Panarinilla ole oikein kenenkään kanssa tällä kaudella kovin hyvin klikannut, ja sanoisin että suurin syy on ollut hänessä itsessään. Parhaimmillaan kykenee pärjäämään ketjukavereiden puolesta vähän vähemmälläkin (Strome-Fast).
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ei Panarinilla ole oikein kenenkään kanssa tällä kaudella kovin hyvin klikannut, ja sanoisin että suurin syy on ollut hänessä itsessään. Parhaimmillaan kykenee pärjäämään ketjukavereiden puolesta vähän vähemmälläkin (Strome-Fast).
Strome saattoi olla hyökkäyspelissä vielä älykkäämpi mitä ajateltiin. Osasi pelata Panarinin rytmissä ja pystyi osallistumaan ylivoiman pyörimiseen ihan erilailla kuin Trocheck.

Naturalstattrickistä katselin ja tuo panarin-trocheck-vesey on pelannut yhdessä 45 minuuttia ja maaliolettama on hulppeat 71 prosenttia. Ilman jimmyä panarin ja trocheck menevät keskenään noin 50 prosentissa, joten siinäkin mielessä tuota kenttää voisi kokeilla vähän lisääkin.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Viikonlopun pelit menivät reissun takia hieman ohi, tosin Kraken-matsin kerkesin osittain näkemään. Isoja voittoja ja isoja pisteitä, ja nyt ei tuntunut ainakaan olevan tulivoiman ja tuloksenteon kanssa mitään ongelmaa, toisin kuin aiemmin kaudella ja vielä useaan otteeseen. Tarasenko ja Mikkola tarvitsevat varmasti jonkin aikaa sopeutuakseen uuteen systeemiin, mutta hienoa että ensinmainittu onnistui maalinteossa heti kättelyssä ja toivotaan että herää vielä tähän kauteen vaisusta startista huolimatta. Mikkolan peli oli ainakin debyytissä melko hermostuneen oloista ja tuntui olevan vähän lirissä pelinopeuden kanssa, mutta jospa tuo tuosta alkaisi pikkuhiljaa sopeutumaan. Harmittavan pitkä tauko nyt pelien välissä, mutta loppuviikosta mennäänkin sitten kolme kertaa neljän päivän sisään.

Päivän uutinen on se että Kravtsov on taas vaihteeksi pyytänyt siirtoa seuralta, joten eiköhän se ole aika turvallista sanoa että tämä kortti on nyt ihan oikeasti katsottu ja molempien osapuolien on aika jatkaa matkaa omaan suuntaansa. Tällä kaudella kaveri ei voi ainakaan sanoa ettei olisi annettu aikaa näyttää, mutta homma ei ole muutamista välähdyksistä huolimatta lähtenyt rokkaamaan missään vaiheessa, ja kun Kravtsovilta ei tunnu oikein löytyvän sitä taistelutahtoa ja sinnikkyyttä tehdä itsestään täysipainotteinen NHL-pelaaja, niin antaapa sitten olla. Hänhän ei ole suinkaan ainoa pelaaja tämän kauden joukkueesta joka on joutunut välillä istumaan katsomossa ja todistamaan tarpeellisuuttaan joukkueelle, mutta nähdäkseni silti ainoa joka on pyytänyt siirtoa ja kun muistetaan vielä aiemmat vastaavat kerrat saman kaverin kohdalla, niin alkaa olla kyllä vähä mitta täynnä. Toivottavasti ura urkenee sitten jossain muualla. 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mä oon kyllä vahvasti eri mieltä siitä kuinka paljon Kravtsoville on annettu mahdollisuutta tälläkään kaudella. Aitoon Rangers-tyyliin jokaisesta virheestä on kyykytetty katsomokomennuksilla ja hyvienkin esitysten (Seattlea vastaan esim.) jälkeen viltti on kutsuttu ja joku huumoripelaaja (Leschyshnyn) on kutsuttu tilalle. En siis väitä, että Kravtsov olisi tehnyt mitään poikkeuksellista vaikutusta, mutta ei sitä kyllä missään vaiheessa laitettu tilanteeseen jossa menestyminen olisi oikeasti mahdollista. Mun mielestä kärkivarauksille pitäisi sellainen jossain vaiheessa antaa, mutta on käynyt kohtuullisen selväksi, että Gallant ei Kravtsovista välitä eikä Drurya voi vahingossakaan faniksi väittää.

Varmasti on tosiaan kaikille parasta tässä vaiheessa etsiä ottaja ja lopettaa tämä pelleily. Mitään vastinetta tuosta ei varmaan ole tulossa, mutta tilanne on mikä on.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mä oon kyllä vahvasti eri mieltä siitä kuinka paljon Kravtsoville on annettu mahdollisuutta tälläkään kaudella. Aitoon Rangers-tyyliin jokaisesta virheestä on kyykytetty katsomokomennuksilla ja hyvienkin esitysten (Seattlea vastaan esim.) jälkeen viltti on kutsuttu ja joku huumoripelaaja (Leschyshnyn) on kutsuttu tilalle. En siis väitä, että Kravtsov olisi tehnyt mitään poikkeuksellista vaikutusta, mutta ei sitä kyllä missään vaiheessa laitettu tilanteeseen jossa menestyminen olisi oikeasti mahdollista.
Kompataan tähän vielä, että eihän Kravtsovilla ole sellaista kiintiöpaikkaa kokoonpanossa ollut missään vaiheessa, mikä Kakolla ja Laffylla kuitenkin oli, vaikka virheistä rangaistiinkin kohtuuttomasti ja opetettiin enemmänkin pelkäämään virheitä. Varsinkin niillä ekoilla kausilla näiden kanssa touhu oli järjetöntä, kun jengistä oikein mihinkään ollut muutenkaan, olisi edes nuoria sitten fiksusti ajettu sisään.

Mutta vaikea nyt tämän kauden aikana enää Kravtsoville tuossa roolia nähdä, ja kun on itse tilanteeseen kyrpiintynyt, niin parempi luopua, vaikka voi vielä myöhemmin kaduttaa.
 
Suosikkijoukkue
New York Rangers
En tiedä voiko yhdestä poikkeuksellisen hyvästä erästä vielä vetää koko kauden kumoavia johtopäätöksiä, koska Panarin ja Trocheck eivät toistaiseksi ole olleet ollenkaan samalla sivulla. Voihan olla, että Vesey tuo siihen sellaisen tasapainon, että myös kaksikon kemia alkaa löytyä, mutta ei ainakaan toistaiseksi voi mennä varmaksi väittämään.

Zibanejad on Trocheckia huomattavasti älykkäämpi pelaaja, joten voisi riittävällä yhdessäololla saada pelinsä sopeutumaan Panarinin vaatimuksiin jolloin tuosta voisi kärkipari muodostua. Kreiderhan pelaa erinomaisesti kaikkien Rangersin senttereiden kanssa, kunhan saa pelata vasemmalla joten sen puolesta ketjujen täyttö on helpompaa.

Chytilhän saattaisi olla noista paras pelaamaan Panarinin kanssa, mutta se taas johtaisi kid linen rikkomiseen joka ei tosiaan ole tavoiteltavaa.
Panarin ja Zibanejad eivät ole vielä oikeen rytmiä löytäneet ja kompastelevat ihan perusjuttujen kanssa kuten kiekon tuomisessa alueelle. Vastustajan päähän kasvaisi muutama harmaa hius lisää, jos tuo parivaljakko saa aikaan tulosta eri ketjuissa. Viime pleijareissa vastustajan ykköshevoset peluutettiin nimenomaan Zibanejadin kentällistä vastaan.
Tuo ketjumuutos viime pelissä selkeästi herätti ensimmäisenä mainitun ja mieli varmaan tekisi Tarasenkon kanssa pelailla. En sitli näe joukkueessa muita senttereitä, jotka pystyisivät omalla lisällään paikkamaan venäläisherrojen puolustuspään tekemistä. Kauden ensimmäisen kuukauden aikana tulosten puolella Panarin ja Trocheck pelasivat hyvin yhteen hyökkäyspäähän, mutta omiin vuoti myös aika kiitettävästi. En tiedä onko Vesey tarpeeksi hyvä tulppa tuohon ketjuun ja voisi pelata roolia Jesper Fast kaudelta 19-20. Siksi olisikin suotavaa mennä vielä muutama peli tuolla koostumuksella ja katsoa mihin suuntaan peli alkaa kääntymään. Ensi kautta ajatellen olisi ainakin suotavaa jos joku alle miltsin kaveri pystyisi ihan ok tasolla tuossa ketjussa pelaamaan.
 

Sandersson

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Porin Ässät
Joo, eiköhän tämän saagan osalta ole aika nostaa kädet ylös. Tuohon peluuttamiseen on vaikea olla kovin tyytyväinen, mutta on vaikea olla välttymättä ajatukselta, että siellä on verhon takana vaikuttanut muutkin kuin pelilliset seikat. Eipä poika missään kohtaa ole ainakaan huokunut sellaista "läpi harmaan kiven" -asennetta, ja nuo joukkueen hylkäämiset ei voi olla näkymättä kokonaisuudessa.

Contendereilla ei ole käyttöä Kravtsoville, liian raaka pelaaja ja tuskin on käyttöä enää tällä kaudella 'oikeissa peleissä'. Sarjataulukon pohjalta tuskin sitten taas varausvuoroja liikutetaan ulospäin, niin siirtyisikö tuo sitten kauppatavarana johonkin rentaliin. Jos Lias Anderssonista sai vuoron numero #60 päittäin, niin olisiko arvo samoilla nurkilla.
 
Suosikkijoukkue
IFK & NYR / #freebuli
Niin tätä itsekin mietin. Päittäin esim. Bjugstadiin/Ritchieen. Olisiko huono diili? Arizona saisi taas yhden prospectin. Ja Rangers viimeisen palasen hyökkäykseen.
Kravtsov päittäin Bjugstadiin olisi kyllä mun mielestä ihan pätevä veto.  ISO ja pistepotentiaalin omaava sentteri neloseen alle millin lapulla, juuri mitä siihen tarvitsisi. Tarvittaessa pystyisi stunttaamaan 2-3 ketjun sentterinäkin myös. Playoff-kokemus tosin melko laiha 15 peliä 3+2, mutta olisi ilman muuta järisyttävä upgrade Leschyshyssynhysiin verrattuna.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Laiskanpulskea esitys Vancouverissa mutta mikä tärkeintä, kaksi pistettä kotiin. Vähän oli sellaista näennäistä tekemistä ja ajoittain jopa hidasta pelaamista puolin jos toisin eikä todellakaan mitään laatulätkän ilotulitusta, vaikka muutama sinänsä nätti maali nähtiinkin. Isot pojat ottivat joukkueen selkäreppuun ja tekivät tarvittavan.

Vesey-Trocheck-Panarin oli kyllä jälleen hyvä, ja ainakin tällä otannalla Vesey tuntuu olevan se pelaaja joka saa tasapainotettua touhua juuri sopivasti, vähän samaan tapaan kuin joku Fast teki aikoinaan Stromen ja Panarinin kanssa. Ydinkaksikko saa touhuta omiaan, ja yksi vastuuntuntoisempi kaveri tekee sitä likaista työtä. Näitä yhdistelmiä ja kokeiluja on tosin nähty tällä kaudella jo niin monta että uskon tähän kunnolla vasta sitten kun ovat saaneet pelata vaikka kymmenen peliä putkeen.

Ei mikään helpoin peli taaskaan Shestylle, ja neljä maalia taakse vaikkei kyllä rehellisyyden nimissä parille noista voinut mitään. Näitä 3-4 maalin iltoja on kuitenkin tullut tällä kaudella jo aika monta, ja ehkä sitä oppi vain viime vuonna liian hyvälle kaverin kanssa. Eivät tilastot mitään katastrofaalisia ole toki vieläkään, mutta sen koommin GAA kuin torjuntaprosentitkaan eivät ole tällä hetkellä edes liigan top 10-osastoa. Pitää toivoa että taso nousee vielä napsun jos toisenkin kevään edetessä, eli Igor tekee ns. vasilevskit ja on parhaimmillaan silloin kun häntä eniten tarvitaan.

Vaikka tämä olikin vähän tällainen puolivillainen esitys ja kakaraketjultakin aika totaalinen hutipeli, tulosta tuli joka tapauksessa mukavasti. Paljon pitää silti parantaa seuraavana vastaan tulevaa Oilersia vastaan, nämä kun rokottavat varmasti vielä tehokkaammin jos siimaa vaan annetaan.

Rangers on tehnyt muuten viimeiseen kolmeen peliin 6, 6 ja 6 maalia. Sattumaako? Tuskin.
 
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Aamulla katselin kaksi ensimmäistä erää. Näytti 4 päivän tauko ja Vancouverissa nautittu tulokasillallinen painavan jaloissa. Foxille varmaan kauden huonoin peli, vaikka antoikin nätin syötyn omista ensimmäiseen maaliin. Uudet tulokkaat, Tarasenko ja Mikkola, olivat vieläkin hieman ulkopuolella ja etenkin jälkimmäisen pitäisi hieman rauhoittua omissa ja keskittyä perusvarmaan suorittamiseen.
Shesterkinin pitäisi kyllä nostaa tasoaan.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ainakin vielä 11. helmikuuta Shesterkin oli noissa JFreshin goals saved above expected -listoissa seitsemäs liigassa. Ei tietenkään viime kauden veroista kun oli suvereeni ykkönen, mutta en ihan mahdottoman huolissani ole. Varsinkin kun noita helpompia tuntuu menevän ennenkaikkea näitä heikompia joukkueita vastaan ja näppituntumalta peli on parempaa noita kärkijoukkueita vastaan.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Taas näitä matseja jotka ovat varmasti neutraalille seuraajalle hauskaa viihdettä, mutta voi jumalauta että meinasi hirttää kiinni pahemman kerran omalla kohdalla, ja jonkin sortin piiritason ennätys tuli varmasti tehtyä kiroilun suhteen. Ekan kympin peli oli täysin näpeissä eikä mitään ongelmaa, mutta Trocheckin idioottijäähystä lähti käyntiin semmonen dominopalikkojen kaatuminen että meinasi jäädä matsin seuraaminen ensimmäiseen erätaukoon. Irvokkaaksi homman teki se että Rangers hallitsi peliä edelleen, mutta Oilers käytti harvat paikkansa hyvin pirullisen tehokkaasti, ja Shestykin näytti alkuun siltä että tänään menisi sitten jumppapallotkin selän taakse. Ei Oilers tasakentällisin näyttänyt oikein miltään, mutta siellä on sitä taitoa niin perkeleesti että jos lähdet hölmöilemään omassa päässä ja keräilemään vielä jäähyjä, kuittia tulee satavarmasti. Niin tänäänkin, mutta luojan kiitos Shesty ja puolustuspelaaminen saatiin kasattua katastrofaalisen ekan erän jälkeen.

Onneksi joukkueelta löytyy kuitenkin enemmän selkärankaa kuin itseni kaltaisilta manaajilta, ja Gallant olikin ilmoittanut heti ekalla erätauolla että tätä peliä me ei muuten hävitä, ja hyvä että sitä taistelutahtoa löytyi murheellisista lukemista huolimatta. Sama hallinta jatkui kaksi jälkimmäistäkin erää, ja Oilersin onneksi Campbellilla oli taas vahvempi ilta menossa sillä ilman häntä tämä olisi kääntynyt jo varsinaisella peliajalla Rangersille. Tasavahvaa vyörytystä top ysiltä, ja kakaroiltakin taas vahva esitys edellisen hutipelin jälkeen, ja Kakolta ja Laffylta kylmäpäistä viimeistelyä rankkareilla. Chytilin kohdalla äskettäinen tulikuuma putki on vaihtunut melkein pakkasen puolelle maalinteon suhteen, ja jos aiemmin kiekot menivät sisään ihan mistä vaan, nyt ei onnistu sitten millään. Lähes huumoriosaston hommia.

Tietysti vähän erikoista motkotella seitsemännen peräkkäisen voiton kohdalla, mutta olihan tuo ensimmäinen erä taas hyvä muistutus siitä kuinka helposti se korttitalo saattaa kaatua kun ei olla ihan siellä ytimessä tekemisen suhteen. Onneksi joukkueesta löytyy tällä hetkellä niin paljon tulivoimaa että näihin maalintekokisoihin on varaa lähteä heikommin puolustavia joukkueita vastaan, mutta tällaisilla esityksillä se noutaja tulee tuossa kevään korvilla ja kovemmissa peleissä äkkiä vastaan. Varaa on vielä parantaa ja paljon.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Olipahan peli, ja varmaan suurimpia tunteita tällä kaudella herättänyt peli minullekin, ärräpäitä lensi ja ei meinannut sohvalla pysyä. Ja kyllä vähän jo aloin luovuttaa ekassa erässä, mutta onneksi en katsomista lopettanut,vaikka Hesaria jo aloin siinä samalla selailla jo, se sai sitten kyllä jäädä, kun saatiin kavennuksia sopiviin rakoihin.

Yleensä voisi varmaan olla tyytyväinen edes pisteeseen jos 0-3 ja 1-4 asemista noustaan edes tasoihin, mutta nyt pelin loppupuolisko oli niin yksipuolista, että kaivelemaan olis jäänyt. Campbell pelasti Oilersille pisteen, ja Chytilin ja Veseyn ryöstö jotain minuutin sisään kakkoserän lopulla tuntui jo ratkaisevalta. Kaksi tilannetta, joista useimmiten tulisi 2 maalia, nyt nolla.

No, Kakko ja kidline veti porukan onneksi hajuetäisyydelle kolmannen alkuun, ja sen jälkeen olo olikin jo sangen luottavainen. Kolmannen lopussa oli kyllä käydä kylmät koko erän dominanssin lopuksi, samoin jatkoajalla Oilersillakin tietty useampikin paikka. Rankuissa alkoi jo tuntua, ettei tätä ole Rangersille kirjoitettu, kun tappopaikka toisensa perään tuhrittiin, mutta tulihan se sieltä lopulta.

Tarasenkosta olen jo vähän huolissani. Vaisua ja hengetöntä pelaamista.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Kolmas peli neljään päivään ja se kyllä näkyi etenkin ottelun alussa. Oilersia vastaan grindaus oli melkoista ja jätkät selvästi hapoilla sen jäljiltä, jonka myötä kaksi omiin jo ekalla minuutilla ja heti kättelyssä oltiin siinä samassa takaa-ajoasemassa mitä edellisenäkin iltana. Flames toimi juuri oikein eli lähti aivan täysiä edellisenä iltana pelanneen jengin kimppuun, ja etenkin ekassa erässä tuo raju karvaus oli myrkkyä ja Rangersilla oli isoja ongelmia avata peliä ja välillä päästä ylipäätänsä pois omalta alueelta. Tokaan erään konetta saatiin paremmin käyntiin ja Gallant herätteli joukkuetta myös muutamilla ketjumuutoksilla, ja rupesihan sitä tulostakin sitten tulemaan. Halak kasasi itsensä erittäin vaikean startin jälkeen ja pitikin Rangersin mukana pelissä hienoilla torjunnoilla.

Jatkoilla homma kaatui jäähyilyyn, mutta tuo pinnakin oli varsin kelpo tulos etenkin tässä otteluruuhkassa. Seitsemän kahdeksasta tarjolla olleesta pisteestä ei ole huono saldo tältä rundilta. Nyt pari päivää lepiä ja sitten kotona Jetsin kimppuun.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Charlestown Chiefs
Motte hoiti homman viime keväänä niin hyvin että Drury päätti napata kaverin jälleen meille. Erinomaista täydennystä nelosketjuun, eli pieniä aukkoja paikkaillaan edelleen kevättä ajatellen. Gauthierista luopuminen kirpaisee vähän koska nopeus ja röyhkeys miellyttivät aina omaa silmää, mutta kyllä Motte täyttää tuon tontin ja roolin huomattavasti paremmin. Tervetuloa takaisin! 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös