Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kaukosäädin on saanut kuukauden pelikiellon syyllistyttyään Kannattajatoiminnan lieveilmiöt -ketjussa asiattomuuksiin ja flametukseen. Kyseisen nimimerkin pitkä historia vastaavista rikkeistä vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

New York Rangers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana stiflat, 18.06.2018 klo 05.06.

 1. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  No niin, nostetaan ketjua ylös tässä hurmaavan jääkiekkojuhlan keskellä, kun joukkue on juuri ottanut takkiin 5-0 Arizonalta. Nolla viis, siitä viis ja niin edelleen, katse eteenpäin. Tai no, katsotaan nyt sen verran taaksepäin, että tappiopelien - korjataan, rumien tappiopelien - putki on nyt kolmen ottelun pituinen. Pittsburgh-peliä en nähnyt, mutta siitä taisi jäädä muisteltavaksi ainoastaan se Crosbyn lahjoittama maila häntä mollanneelle Rangers-fanille, josta huumori-ketjussa jo mainittiinkin. Sen jälkeen myös Colorado käveli ylitse ja vastustajan perävalot näkyivät melkein heti tässäkin kilpailussa. Näitä ennen kuitenkin mukavat voitot Nashvillesta ja St. Louisista ja muutenkin vuosi päätettiin neljän pelin pisteputkessa.

  Tässä vielä tulossa tämän vieraskiertueen viimeinen kohtaaminen Vegasia vastaan huomenna, tiistaina. Ei paljoa voi odottaa joukkueelta nyt kyllä näistä lähtökohdista, mutta jos edes tasaisempaa peliä kuin edelliset.

  Vegasista puheen ollen, täytyy nostaa käsi ylös siinä suhteessa, että olin kesällä väärässä Ryan Reavesin suhteen. Kyllähän miehestä paljon enemmän olisi hyötyä kuin Cody McLeodista. Joka suhteessa siis. Miehellä on 13 pistettä, verrattuna McLeodin yhteen maaliin. Toki asia erikseen, oliko mies kesällä saatavilla Rangersiin, mutta McLeod oli mielestäni jo nähty ja silti jatkoa tuli. Oikeastaan mies oli Colorado-peliäkin ratkaisemassa, koska miehen alkuerän vitonen laitataklauksesta toi heti Coloradolle ylivoimalla 2-0-johdon.

  Nyt on maalivahditkin käytetty loppuun, kun kummallekaan ei oikein tartu mikään. Mikä siinäkin nyt on. Ei ole vuosi alkanut siinäkään suhteessa mairittelevasti.

  Jos nyt nämä viimeiset pelit ja niiden totaalinen retkahdus jätetään huomioimatta, niin yllättävän mukavaa on kuitenkin joukkueen pelejä ollut seurata. Pelit pysyvät tasaisena ja muutenkin mukavaa hockeytä. Odotin jotain todella paljon pahempaa katsottavaa... Toki tämä alkaa oleman taas sitä aikaa, kun ns. alkaa joukkueet erottua akanoista, eli Ottawa on luisunut pohjille ja Rangersin teoreettiset playoff-mahdollisuudet hautautua. Vegas löytämässä paikkaa kärjestä ja niin edelleen, mitä nyt ennen kautta ennusteltiinkin pääpiirteittäin. Toivottavasti tästä ei kuitenkaan nyt muodostuisi mitään viime kevään toisintoa, vaan joukkue säilyttäisi syksyn ryhdin.

  Mielenkiintoinen asia on toki lähetyvä deadline. Myyjiähän sitä ollaan oltu ajatuksissa jo kesästä asti, joten mitään yllättävää ei pitäisi tulla. Nyt vain mietitään mitä saada takaisinpäin. Hayes on toisena sisäisessä pistepörssissä, joten hyvää markkinointia sen suhteen. Ja tekisihän mies "vähintään puolet enemmän kunnon joukkueessa". Ei suosikkipelaajani, mutta onhan mies eteenpäin mennyt. Zuccarello jaetulla neljännellä sijalla ppg-tilastossa, joten ihan hyvin sielläkin. Nivuset vaivanneet miestä yhä, joten pelejä vähemmän. Järkyttävä kyllä miehen -20, joka on selvästi enemmän pakkasella kuin kellään muulla joukkueessa. Mies on kuitenkin aikamoinen tämän ns. uudenajan mr. Ranger, joten kyllä herraa jää kaipaamaan.

  Karavaani jatkaa kuitenkin kulkuaan ja mainitun Vegasin jälkeen tuplakohtaaminen Islandersin kanssa. Josko se vuoden ensimmäinen voitto vielä sieltä tulisi. Tässä on nyt kaksi viikkoa joka toinen päivä pelejä ja näiden jälkeen Rangersin bye week. Lauantain Islanders-peli muuten tulee taas Suomi-ystävälliseen aikaan kello kahdeksalta, joten silloin koko perheen voimin ruutujen ääreen.

  Onko täällä kenties muilla mietteitä joukkueen edesottamuksista, tai pelaajista? Puheenvuoroja jaetaan tasatunnein.
   
  Viimeksi muokattu: 07.01.2019 klo 07.22
 2. Draken Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Rangers
  Lainaus:
  Aika hiljaiseksi vetää kyllä nämä viime aikojen esitykset, vaikka tiedossa kyllä ennen kautta oli että aika vuoristorataa on tuloillaan. Oikeastaan syöksylasku alkoi tuosta Penguins-pelin toisesta erästä, ensimmäistä erää Rangers vei mennen tullen mutta maalit jäi puuttumaan, ja selkäranka napsahti aika helposti poikki ku kaveri tekaisi muutamat maalit. Avs-peli oli tosiaan ohi McLeodin vitosen aikana tulleiden kahden maalin jälkeen. Puolustetaan nyt tuota jäähyäkin vähän että aika erikoinen pelivalinta Avsin Girardilta, varmasti näki että höyryjuna on tulossa kohti ja silti päätti kääntää selän pelattuaan kiekkoa eteenpäin, taklattavan vastuu jne. Mutta enivei, turha jätkä koko McLeod. Arizona-peli oli kaiken kaikkiaan aika synkkä alusta loppuun, ensimmäisessä erässä taisi olla tuommonen kymmenisen minuuttia alivoimaa eikä se nyt oikein lähtenyt missään vaiheessa kulkemaan. Kunhan nyt Vegas-peli lusitaan alta pois jollain tavalla niin ehkä se siitä kun Manhattanille palataan.

  Tällä muutaman viime pelin otannalla on hankala löytää onnistujia kokoonpanosta, ei rehellisesti sanottuna tule montaa nimeä mieleen jos yhtäkään. Jos laajennetaan otosta koko kauteen niin Hayes ja Kreider taitavat saada isoimmat plussat. Namestnikov on parantanut peliään huomattavasti ja on jopa hyödyllinen nykyään, toki välillä sortuu typeriin jäähyihin. Nuorista Howden ja Chytil pelasivat alkupuolella kautta hyvin, mutta hieman on ollut alavirettä viime aikoina, oppirahojahan pojat vielä makselee. Stromekin väläytellyt silloin tällöin, varmaan nousee hierarkiassa ylemmäs jos tuolta vaikkapa Hayes treidataan ja saa isompaa näyttöpaikkaa, parissa viime pelissä pelannut nelosketjussa Nievesin ja McLeodin kanssa. Loput olleet kyllä aika tasaisen harmaata massaa mukaanlukien koko puolustuskalusto. Toki hyökkääjistä Buchnevich ja Zuccarello ovat kärsineet loukkaantumisista mikä näkyy tällä hetkellä peliotteissa.

  Täytyy kyllä kompata tuossa että mukava on ollut katsoa pelejä, (pl. pari-kolme viimeisintä :D) todella hyviä pelejä on ollut useita, tulokkaat pelanneet pääasiassa hienosti, Chytil taisi jotain seurahistoriaakin tehdä jossain välissä, Lunkka seisoi välillä päällään jne, listaa voisi jatkaa aika pitkään eli mielenkiintoinen kausi on ollut tähän asti. Ja tästähän se alkaa mennä koko ajan mielenkiintoisemmaksi, siirtoraja lähenee ja sen jälkeen drafti. Olishan se maukasta naarata tuollainen TOP3-varaus organisaatioon pitkästä aikaa, ei tuolta kärkipäästä ihan hetkeen olla päästy varaamaan.
   
 3. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Viva Las Vegas! Eipä tarjonnut Vegas-ottelu mitään odotuksista poikkeavaa. Vegas pääsi 3-0-johtoon ja eiköhän siinä viimeistään kovimmatkin fanit luovuttaneet. Positiivista, ettei joukkue sentään jäänyt nollille, vaan Ziba ja Fast maalasivat mieheen.

  2-0-tilanteessa McLeodilla oli maalin edessä kohtuu hyvä sauma saada peli tasaiseksi, mutta ajautui ehkä vähän lähelle veskaa ja hyvin pelannut Fleury sai torjuttua yrityksen. Tämän jälkeen sitten Staal about alimpana nousee lämäämään oikein sydämensä kyllyydestä ja vetohan lähtee aivan päin helvettiä ja suoraan rännistä Vegasin kaverin lapaan keskialueelle, josta tempaisee läpiajoon ja maalintekoon. Voi hemmetti että otti päähän toi ratkaisu ja tuohon paikkaan. Turhaan näyttivät televisiossa McLeodin harmistunutta naamaa tämän jälkeen, kun olisivat saaneet näyttää miten Staal pääsisi polkemaan kuntopyörää loppupelin ajaksi. Kaiken huippuna lopussa ilman veskaa DeAngelo suorittaa aivan täsmälleen samanlaisen hehtaarilaukauksen, joka menee päätyrännistä omaan päähän, jossa tällä kertaa pelastavana oli Rangersin kuudes mies, joka tuli juuri vaihtoaitiosta. Eikö tuollaisia opeteta jo junnuissa, että jos vedät laidasta, niin älä vedä helvetisti ohi, koska silloin kiekko ajautuu omaan päähän. Ja älä suorita tätä varsinakaan jos olet alin mies ja nouset vetopaikkaan. Vähän kuin, että älä vedä ekaa jätkää polvareihin. Noh, nyt kävi näin, eikä noi nyt peliä ratkaissut.

  Georgiev oli jälleen maalilla ja mies on pelannut nyt vuoden jokaisessa ottelussa, kun kaksi on päässyt aloittamaan ja kahdessa tullut sisään Lundqvistin tilalle. Sanomattakin selvää, ettei kummallakaan torjuntaprosentit mairittele näistä.

  Ylempänä mainittu Reaves on kyllä mukavan liikkuva kaveri hyökkäyspäässä, nyt kun oikein miestä seurasin. En ihmettele miehen tehotilastoihinkin pääsemistä. Ja nähtiinpä mieheltä mylly, kun McQuaid haastoi hänet ja sopivan oldschool-matsi saatiinkin aikaiseksi.

  Paljon muuten ex-Rangereita huomaamattomasti hiipinyt Vegasin kokoonpanoon, kun on Pirriä, Holdeniä ja Lindbergiä ja lähtipä Marchessaultinkin ammattiura Rangersin organisaatiosta aikoinaan, vaikkei ylhäälle päässytkään.

  Omistaja-Dolania oltiin haastateltu joukkueen tilasta ennen peliä ja ainakaan sieltä suunnasta ei tullut mitään panikointia, vaan mies oli yleisesti tyytyväinen näkemäänsä [joukkueen rebuildin etenemiseen] ja opettavaiseen valmentaja-Quinniin. Myöskään mihinkään "tahalliseen häviämiseen" hän ei ole valmis joukkueen suhteen parannellakseen drafti-sijoja. Mies myös kiitteli "Hank"ia joukkueen kannattelemisesta jäällä sekä jään ulkopuolella. Miehellä on nyt ainakin seurattavaa rebuildien suhteen, kun kummatkin miehen Gardenin joukkueet, Rangers ja Knicks läpikäyvät moista. New Yorkissa tämänkaltainen hidas rakentaminen voi tuntua joskus piinaavan pitkältä.

  Noita deadline-siirtoja olisi hyvä saada rakentumaan ennemmin kuin myöhemmin, koska tulevana treidipalana oleminen voi vaikuttaa pelaajan suorituksiin, jonka esim. Zuccarello on myöntänyt.

  Lännen vieraskiertue meni siis murheellisesti nollilla pisteillä (ja rehellisesti, ei ollut edes lähellä) ja seuraavaksi siis tupla-Islanders vastassa. He ovatkin jo päässeet yhdeksän pisteen etumatkalle, joten nyt olisi hyvä tasoittaa eroa. Florida ja New Jersey, siinä Rangersin lähimmät kilpailijat nähtävästi tälle kaudelle. Molempia odotin hiukan korkeammalle ennakkoon.
   
  katekismus tykkää tästä.
 4. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Viime viikkojen pelit ovat jääneet aikataulujen takia näkemättä ja kun on aamuisin tuloksia vilkuillut niin on saanut melkein pyyhkiä hikeä ohimoilta että okei, tämmöistä siellä on taas ollut. Vaikeaa kautta osattiin odottaa ja sellainen myös saatiin. Eiköhän tässä silti voittojen tielle pian palata vaikka nyt onkin melkoisen ruma pätkä menossa, toivottavasti siellä pysyy nuoriso-osastolla pällit kasassa kun tulee turpaan jatkuvalla syötöllä. Koomista kevennystä tarjoaa kyllä tuo Rangersin someosasto kommentteineen kun siellä älyn jättiläiset repivät pelihousujaan ja vaativat Quinnille potkuja kun ei ole johtanut joukkuetta mestarisuosikkien joukkoon.... niinpä niin!

  Tuleva trade deadline tosiaan tässä jo vähän kuumottelee ja onkin jännä nähdä mitä tapahtuu. Zuccarello lienee varma lähtijä, harmittaa vaan luopua pitkäaikaisesta suosikista ja kylmän analyyttisesti harmittaa myös se että herralla on meneillään myös henkilökohtaisella tasolla nihkeähkö kausi, toki osittain loukkaantumisten piikkiin. Mitään järisyttävän isoa vastinetta en täten uskalla odotella. Hayes onkin sitten vähän kinkkisempi tapaus, kelpaisi varmasti kakkossentteriksi monelle eri porukalle mutta kun toisaalta kelpaisi kakkossentteriksi myös Rangersille! Jos Hayes tuosta porukasta irroitetaan, rivit harvenevat entisestään ja siinä lähtisi tämän kauden paras hyökkääjä. Toki herrasta saisi niitä kuuluisia "assetteja" tulee tulevaa varten, voisiko olla jopa ekan kierroksen varausta tarjolla? Jännä tosiaan nähdä mitä tapahtuu ja missä mennään parin kuukauden päästä rosterin suhteen.