Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

New York Rangers 2018–2019

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana stiflat, 18.06.2018 klo 05.06.

 1. Tornados Jäsen

  Mainittakoon, että uusi värväys Adam Fox pelaa käsittääkseni myös MM- kisoissa. Hyvä hankinta Rangersille!
   
 2. NakkiFakiiri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Gorton on noita pickejä nyt pariin kauteen haalinut sen verran paljon että ihan hyvä että niitä käytetään myös välillä kauppatavarana. Fox-diili ei nyt varsinaisesti yllättänyt kun sitä on kuiskittu "varmana tietona" jo kuukauden-pari mutta toki erittäin hienoa asiaan saatiin varmistus. Erittäin potentiaalisen oloinen pelaaja ja menee heittämällä meidän pakkiprospectien kärkeen.

  Kaiken järjen mukaan lähipäivinä pitäisi myös tulla varmistusta Kravtsovin sekä Shestyorkinin diileille, mahdollisesti myös Rykovin.

  Tähän päälle vielä Kakko niin voi sanoa että Gortonin masimoina rebuild puksuttaa hyvin eteenpäin.
   
 3. F#21 Jäsen

  Lainaus:
  Ja nämä vahvistettiin juuri.

  Rangers alkaa näyttämään mielenkiintoiselta muutamien prospektien takia.
   
 4. Mängimies Jäsen

  Lainaus:
  Kaksi kysymystä: 1) kuka on Ruff ja 2) miksi Pionkista on tarve päästä eroon?
   
 5. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Apuvalmentaja Lindy Ruff.
   
 6. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Lindy tosiaan.

  Pionkilla on vahva negatiivinen vaikutus Rangersin peliin ollessaan kentällä ja on maksimissaan kolmannen parin puolustaja tossa liigassa. Kovana riskinä kuitenkin on se, että Rangersissa nähdään asia toisin ja kohta se on siellä sekä pelillisenä että sopimuksellisena riippakivenä.
   
 7. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Vähän NHL-taukoa takana itselläni ja mitä vielä, kakkosvaraus taskussa. Jösses!

  Lainaus:
  Tässä ei varmastikaan tarkoitettu nimenomaan pelkästään varauksia, vaan esim. nimet Buchnevich ja Namestnikov jo varmaan sanoo jotain. Venäläisiä on vaan pakko olla, vaikka taso olisi mitä. Noh, ehkä pientä huumoria sisältää myös. Vielä kun olisi McIlrathin saanut muilutettua venäläiseksi.

  Lainaus:
  Pionk mielestäni pelasi välillä erittäinkin hyvin, Staal menee näkymättömäntyöntekijänä, mutta listallasi itselläni ensimmäisenä olisi Shattenkirk ja sen jälkeen tämä kaappaus-Smith. Rehellisesti sanottuna noin halutonta puolustustyöskentelyä mitä Shattenkirk usein esitti, en ole nähnyt - ties milloin viimeksi. Näistä muutaman esimerkin nostinkin jo aiemmin tässä ketjussa. Tästä syystä mies on listan kruunaamaton kärkimies. Miehen avut kiekollisenakin on about samaa kuin muilla, joten ei vaan ei. Kaksi kautta enää miehiä...

  Sitten vielä tuohon kakkosvaraukseen. Ehkä pahin pelkoni voi käydä toteen ja kaikenmaailman Kakko-fanit valtaavat nurkat, vailla mitään väliä joukkueesta à la Laine/Puljujärvi. Toivon totisesti, että Kakko olisi enemmän Rantasen tyylinen suorittaja, niin jäällä kuin etenkin suomalaisten fanien keskuudessa. Jos nyt siis joukkueeseen päätyy.

  Hyvää kevättä vaan kaikille Rangers-kannattajille tosiaan, itse olen nyt kaksi viimeisintä kausiketjua pistänyt pystyyn, joten joku muu joukkueen fani voi kernaasti iskeä uuden kauden purjeet ylös. Jos ei halukkaita taaskaan näy, hoidan itse suoritteen kesän draftiviikolla.
   
 8. Bob Sacamano Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers
  Lainaus:
  Ei sitä tosiaan hirveän montaa Buchnevicia parempaa pelaajaa Rangers ole tällä vuosikymmenellä varannut noilla samoilla 3+ kierroksilla eli vaikea sitä on muuna kuin onnistumisena nähdä vaikkei se olekaan mikään Kucherov.

  Namestnikov ei tosiaan suurempia ihmeitä oo esittänyt, mutta menisi kyllä usein ihailtavasta duunarista jos olisi syntynyt jossain muualla. Mutta onhan se selkeästi liian kallis ja hyvin voi kaupata jos jollekin kelpaa. Toivottavasti ei vie joltain nuorelta pelipaikkaa.

  Shattenkirk on mielenkiintoinen, koska sitä aika paljon peilataan siihen mitä odotettiin eikä niinkään siihen mitä muut tekee. Se ei ole se mitä se joskus oli, varmaan aika paljon sen loukkaantumisen takia (ja sit tän nykyisen puolustusvalkun aikana likimain kaikki pakit on taantuneet...), mutta silti se oli numeroiden valossa niiden parhaita puolustajia. Rangers oli parempi molemmissa päissä kenttää kun Shatty oli kentällä vrt. siihen ettei ollut. DeAngelo paransi roimasti hyökkäyspeliä, Claesson kohtuudella puolustamista. Muut oli kaikkinensa aika surullisia tapauksia.

  Brendan Smithin jatkosta olin kyllä aikanaan pahasti väärässä. Vaikka toki se silti on lähempänä käyttökelpoista kolmosparia kuin tämä ykkösparina tuhoa tänä vuonna tehnyt kaksikko.
   
 9. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Oli muuten Kaapolta sellainen esitys, että vaihdan aiempaa mielipidettäni, ja toivon Kakkoa Rangersiin. Olenhan mä nähnyt pelaavan Tepsissä huikeasti, ja jos edes spekuloidaan top3 varauksesta niin helvetin kova pelimies,mutta silti tuli vähän puskista tuollainen peli NHL-pelaajia vastaan. Eihän nuo varmaan vielä parastaan esittäneet,mutta silti.
   
 10. SaatananJäätävä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK & NYR
  Lainaus:
  Todellakin. Olisi muutenkin piristävä lisä nähdä pitkästä aikaa suomalainen kenttäpelaaja Blueshirtseissä ja kaiken lisäks vielä tuollainen timanttinen tulevaisuuden tähti. Heti vaan isolle tontille Ziban viereen antamaan näyttöjä ja suoraan MSG:n fanien sydämiin.
   
  Jymäkkä ja Alamummo tykkäävät tästä.
 11. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Tätä menoa menee vaan lahden taakse, vaikka Hall itkis mitä.
   
 12. stiflat Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New York Rangers, HIFK
  Lainaus:
  Täytyy kyllä alkaa nöyrtymään itsekin tähän kohtapuoliin. Sen verran jäätävää peliä oli ja Olli Jokisen studiossa mainitsema "Peter Forsberg" kyllä kelpaisi laitahyökkääjänäkin, vaikka Hughesin sentterinpaikka enemmän olisikin makuuni. Kakko muuten pelaa numerolla 24, mahtaakohan Boo Nieves luovuttaa numeroaan Rangersin mahdolliselle huipputalentille, vai joutuuko mies vain normaalisti valitsemaan uuden. Jos mies siis varataan joukkueeseen - pieni disclaimer loppuun.
   
 13. Jymäkkä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
  Lainaus:
  Joka tapauksessa tietysti saadaan huippupelaaja vuosiksi eteenpäin, joten eipä tässä tarvitse kauheasti hermoilla draftia ;)