stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kyllä nyt koetellaan kannattajien hermoja ... joten olisiko tähän loppuun mahdollisesti suora voitto Ducksista.
No ei. Vaan sama lopputulos jälleen. Onkohan jonkunlainen NHL:n ennätys, että kolmessa peräkkäisessä pelissä onnistuu päästämään viimeisellä minuutilla ratkaisevan kiekon omaan maaliin? Hieno kuvio Anaheimilla oli kyllä, eipä siinä. No täydet pisteet silti taas hyvien rankkarien ansiosta, joten ei kai niin paljoa väliä kuitenkaan. Luulisi vaan pelaajilla tärisevän lavat loppuhetkillä näillä näytöillä.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Kerrankin toisin päin, eli noustiin takaa rinnalle ja lopussa ohi, vaikka tuomari meni räikeään filmiin ja pelasti Montrealin alivoimalta. Pionk ratkaisi sitten tasavajaalla upean läpi kentän luistelun jälkeen yleisön buuatessa tuomarille ja Habseille. Loistavaa.

Kausi alkanut alkuvaikeuksien jälkeen yllättävän hyvin, ja nyt on alkanut pisteitäkin jäämään laariin. Periaatteessa ollaan hyvin mukana vielä vaikka mihin, mutta edelleen epäilyttää, että joukkue pystyy koko kautta suorittamaan tarpeeksi tasaisesti, että poff-paikasta oikeasti kisattaisiin.

Lunkka ollut hyvä. Pakistossa DeAngelo ja Pionk esiintyneet lupaavasti ajoittaisesta kohelluksesta huolimatta. Skjei ja Shattenkirk vielä unessa, mutta tuossa olisi parhaimmillaan ihan ok nelikko liikkuvaan peliin. Staal ja Smith hoitavat pakollisen, mutta turha odottaa enempää.

Hyökkäyksessä vetovastuu aika lailla "vanhoilla" ratsuilla. Chytil ja Howden onnistuneet uusista parhaiten, vaikka ensinmainitulla ei oikein näy tilastoissa. Joskohan pystyis viikon lopulla lattoon jonkun pelinkin, nyt mennyt pari viikkoa lähinnä koosteilla tai kelauksilla.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Sitten edellisen lupaavat otteet jatkuneet, ja kahdesta vieraspelistä tarttui 3 pistettä mukaan, joskaan nollatkaan ei olleet kovin kaukana, tiukkoja pelejä.

Hayesin ja Ziban ketjut pääsivät aika hyvään vauhtiin, ja onkin valitettavaa, että Buchnevichin loukkaantuminen laittaa taas kärkiketjuja uusiksi. Toivottavasti Zuccarello saadaan ykköseen mukaan, mutta ainakaan Hayesin hyvää päätypeliä myllännyttä kolmikkoa ei kannata rikkoa.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Viimeisestä seitsemästä pelistä on kairattu 13/14 pinnaa ja samalla Rangers on noussut kuin vaivihkaa Metropolitanin kakkosssijalle. Toki täytyy muistaa että ko. divari on juuri nyt erittäin tasainen ja joukkueilla eri määrä pelejä pelattuna. No joka tapauksessa otteet ovat parantuneet vaikeahkon startin jälkeen ja kuten aiemminkin oon tainnut todeta: nyky-Rangersin pelejä on yksinkertaisesti pirun viihdyttävää seurata! Taitavat yksilöt saavat huomattavasti enemmän tilaa ja tuntuu että luovia ratkaisuja sekä rohkeutta pulppuaa pirusti enemmän kuin viime kausina. Tähän vielä päälle kasvanut pelinopeus niin voi sanoa että eipä Rangersin peleistä ole juurikaan vauhtia ja vaaratilanteita viime aikoina puuttunut. Toki tuon positiivisen kohelluksen sekä kokemattomuuden takia omissakin soi tasaisin väliajoin mutta Henrik sekä parantanut puolustus pitävät huolen että mitään mahdottomia lumipesuja ei ole tullut vastaan. Pudotuspelipaikkaa en pidä vieläkään oikein realistisena mutta kun ottaa huomioon kuinka jännittäviä junnuja Rangersilla on juuri nyt kehittymässä ja kuinka elinvoimaiselta "vanhat" ratsut (Ziba, Hayes, Buch) näyttävät Quinnin alaisuudessa... parin vuoden päästä pullat voivat olla erittäin hyvin uunissa. Lisää tätä samaa vaan!
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Pudotuspelipaikkaa en pidä vieläkään oikein realistisena mutta kun ottaa huomioon kuinka jännittäviä junnuja Rangersilla on juuri nyt kehittymässä ja kuinka elinvoimaiselta "vanhat" ratsut (Ziba, Hayes, Buch) näyttävät Quinnin alaisuudessa... parin vuoden päästä pullat voivat olla erittäin hyvin uunissa. Lisää tätä samaa vaan!
Myös Kreider ollut nyt todella hyvä, ja ehtii ikänsä puolesta vielä hyvin mukaan "uuteen tulemiseen", joten en ehdoin tahdoin laittaisi lihoiksi häntäkään. Hayesillehan tehtiin kesällä vain vuoden pahvi, joten saa nähdä, mitä hänen kohdallaan tapahtuu kauden aikana. Nyt kyllä sanoisin jatkoon, vaikka ei ole ihan potentiaaliaan saavuttanut aiemmilla kausilla. Itäinen konferenssihan on vähän heilahtanut päälaelleen, kun Metro ei enää ole se ylivoimaisesti kovempi divari, vaan kärkikolmikko(taitaa olla sarjataulukossakin, mutta puhun nyt omasta mutustani) Toronto, Boston ja Tampa tulevat Atlantilta.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kyllähän sitä vähän naurahti, kun tarkisti sarjataulukkoa ja etsiessään joukkuetta löytyi se toisena divisioonastaan. Tuohon tosiaan vaikuttaa se, että Metro on aika luvattoman huono nyt ja kaikilla kärkijoukkueilla Islandersia lukuunottamatta olikin maalisuhde miinuksella, kun toisessa divarissa mennään jossain reilusti yli +10:ssä. Mutta mikäs tässä, mukavampi se tosiaan on katsoa tasaisia vääntöjä ja voittamaankin kykenevää joukkuetta, kuin sellaista kunnon ryvetystä, johon pahimmillaan pelkäsin joukkueen päätyvän. Eiköhän noi Metron normaalit menestyjät (pl. siis Rangers - heh) tuolta nouse taas ylemmäs ja playoffpaikkaa nyt ei voi pitää mitenkään odotuksissa.

Yksi mikä joukkueesta on pistänyt silmään, on uskomaton ketjuruletti. Tuntuu että siellä todellakin kokeillaan ja heitellään pelureita hakien oikeaa. Hyvähän se on ettei paikkaa ilmaiseksi kukaan saa, mutta jotain pysyvämpiä kokoonpanoja jo odottaisi näkevän tässä vaiheessa kautta. Nyt joku Namestnikov seilaa nelosesta ykköseen ja joku vastaavasti toiseen suuntaan.

Hayes ja Zuccarello siis loppuvien sopimustensa kautta suurimmassa lähtötelineuhassa. En itse ole nähnyt mitään käänteentekevää Hayesista, joten en jäisi kauheasti kaipaamaan. Toki hän tällaisessa tilanteessa on hyvä esittämään sitä kokeneempaa esimerkkiä muuten niin nuorelle keskikaistalle (Ziban kera), mutta mihinkään oikeasti voittavaan joukkueeseen itse en häntä oikein näkisi kyllä sopivana. Zuccarelloa tulee ikävä, se on selvä se. Mitään muuta deadline-myyntiä en odota näkeväni, pl. jos Namestnikovista joku haluaisi maksaa jotain. Toisaalta joukkueella ei ole mikään pakkokaan myydä nyt häntä. Selkeyttäisi vaan ehkä kuvioita.

Vancouver-peli oli mielenkiiintoista seurattavaa heidän super-ruotsalaisen ohella, että peli meni taas tiukaksi ja sai jännätä miten maalin johto kestää viime minuutit. Hyvinhän se tällä kertaa kesti ja seitsemästä viime pelistä onkin nyt tullut tosiaan vähintään se piste. Oudosti tuossa pelissä Lundqvist jäätyili pari kertaa tolppakudista ja vain onni piti huolta, että ripari lensi pois parhaimmilta sektoreilta. Mitä lie kuulovaikeuksia, tai luuliko että kudit menivät jo maaliin.

Michael Lindqvistille riitti Amerikka tältä erää ja hän palaa Wolf Packista Färjestadiin.

Huomenna jatkuu mukavalla paikallistaistolla Metron kärkikahinoissa Islen vieraina.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Strome sitten Rangersiin ja Spooner Oilersiin. Ihan positiiviset fibat tästä, Spooner oli vaisu, ja Edmontonin vahvassa hyökkäyksessä on muillakin ollut vaikeuksia löytää paikkaansa. Onneksi ei tullut Puljua kuitenkaan.

Vielä kun pääsis Namestnikovista eroon. Tämä jätkä vituttaa Tampa-treidissä edelleen.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Strome sitten Rangersiin ja Spooner Oilersiin. Ihan positiiviset fibat tästä, Spooner oli vaisu, ja Edmontonin vahvassa hyökkäyksessä on muillakin ollut vaikeuksia löytää paikkaansa. Onneksi ei tullut Puljua kuitenkaan.

Vielä kun pääsis Namestnikovista eroon. Tämä jätkä vituttaa Tampa-treidissä edelleen.
Sinänsä vähän harmittaa, kun Spooner osoitti viime kauden lopussa että parhaimmillaan (?) mies on ihan mukavasti aikaansaava kaveri. Ja jos tuossa sekasorrossa jotain sai aikaan, niin luulisi saavan muuallakin. Mutta nyt on sitten yllättäen kyllä ollut aivan harmaata massaa, kun joukkueeseen on saatu taas joku roti, joten ei kai siinä, kiva kun kävi. Katsotaan mitä Strome saa aikaan. Puljujärvestä täysin samaa mieltä.

Toi Namestnikov vaikuttaa olevan joku Quinnin yleismies-jantunen, jota voi heitellä vähän mihin sattuu, joten epäilen että hänestä ei hankkiuduta eroon. Epäilyjäni puoltaa kenties se, että samalla myöntäisivät että vi#uiksihan se treidi meni siltä osin. Lisäksi jos sentterin tontilta Hayes ehkäpä lähtee, niin varmaan haluavat pitää senkin takia. Itse tosiaan voisin myös luovuttaa miehen suhteen jo, mutta menee tosin tuolla muiden mukana kun ei enää odota mitään kärkiketjujen sentteriä hänestä.

Strome on merkitty C/RW-statuksella, osaako joku sanoa miten paljon hän on pelannut sentterinä? Jos osaa sen paikan hyvin/paremmin kuin Namestnikov, voisi se puoltaa venäläisestä luopumista. Ainakin jossain vaiheessa. Missäs joukkueessa olisi heidän oma Namestnikov, johon hänet voisi vaihtaa päittäin..?

Mielenkiintoista muuten katsoa myös miten kauan DeAngelolle annetaan näyttöpaikkoja. Olisin myös hänestä luovuttamassa jo. Tuntuu että miehelle tulee ihan ihmeellisiä hasseja kiekon kanssa etenkin omassa päässä ja ei varmaan toi Isles-pelin loppuhärdelli ilman maalivahtia hirveästi satanut miehen laariin plussaa. No, seitsemän pistettä yhteentoista otteluun on kai kuitenkin ihan hyvin ainakin paperilla.

Islanders-peli tosiaan oli aika mukavaa hokia. Lopputulos vaan oli karvas, ei vieläkään Brooklynistä voittoa, seitsemän kertaa putkeen pataan ja ylipäätään kaikista siellä pelatuista peleistä. Eikä pari kautta sitten tullut edellinen voitto ylipäätään Islandersista paljoa lämmitä. Prkl, alkaa jo hiertää hiukan. Ensi viikolla revanssi! Sitä ennen vielä Florida ja Dallas. Ensi viikonloppuna muuten tulee taas kaksi ottelua sopivaan Suomi-aikaan, joten katseet vastaanottimien suuntaan!
 

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Strome on merkitty C/RW-statuksella, osaako joku sanoa miten paljon hän on pelannut sentterinä? Jos osaa sen paikan hyvin/paremmin kuin Namestnikov, voisi se puoltaa venäläisestä luopumista. Ainakin jossain vaiheessa. Missäs joukkueessa olisi heidän oma Namestnikov, johon hänet voisi vaihtaa päittäin..?
Sentterinä Strome on pelannut lähes kokonaan uransa ajan. En tiedä kyllä onko hän mitenkään erikoinen sentteri, kun hän ei oikein osaa peliä tehdä, ei voita aloituksia (uralla 44,7 %) eikä oikein ole erikoisen hyvä puolustamaankaan. Ylivoimallakin Stromea peluutetaan varsin paljon (keskimäärin pari minsaa per matsi), mutta tehoja ei tule ylivoimallakaan. Mitä nyt Edmontonin pelejä on tullut nähtyä niin ihmetyttää miten Strome ensimmäisellä täydellä kaudellaan onnistui tekemään 50 pinnaa. Sen jälkeen taso onkin tippunut tuonne 25-35 pinnan väliin ja tällä kaudella tehoja tullut entistä vähemmän.

Ehkäpä Rangersissä Strome pelaa uransa alun tasolle, kun pääsee takaisin New Yorkiin. Ja toisaalta taas pois Edmontonista, jossa on hyytynyt myös muita pelaajia, kuten Milan Lucic.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Ehkäpä Rangersissä Strome pelaa uransa alun tasolle, kun pääsee takaisin New Yorkiin. Ja toisaalta taas pois Edmontonista, jossa on hyytynyt myös muita pelaajia, kuten Milan Lucic.
Mielestäni Lucic on hyytynyt, koska ei sovellu nykyaikaiseen nopeaan peliin, jota Oilerskin yrittää harjoittaa. Bostonin Julienin aikaiseen systeemiin taas sopi kuin nenä päähän.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Florida meni nätisti nurin, toisessa erässä oltiin telineissä, mutta Lunkka otti roolia kun tarvittiin ja turvasi johdon Namestnikovin onnekkaan maalin jälkeen. Namestnikov oli muutenkin pirteällä päällä, näin jos jatkaa niin voin ehkä tarkistaa arviotani kaverista ylöspäin.

Kyllä mä näen DeAngelossa paljon hyvää, enkä olisi luovuttamassa. Samoin Hayes jatkaa vahvasti, ja olisi eväitä pelata 2-3 sentterinä menestyvässäkin jengissä vielä pitkäänkin. Mutta toki ymmärrän realiteetit, enkä suolaa ketään, jos/kun treidataan.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Huomaa että Quinn valmentanut yliopistossa: Vanhat meriitit ja nimi selässä ei paina, vaan viimeaikaiset otteet ratkaisee + pelaajan urheilullisuus. Tämän on saanut kokea Shattenkirk ja nyt Spooner.

Spooner vaikutti aika plösöltä ja epäurheilijamaiselta instagramin perusteella. Kreider on fyysisesti hänen vastakohta ja se näkyy peliajassa. Strome on myöskin fyysisesti isompi kuin Spooner ja sen myötä enemmän Quinnin näköinen pelaaja.

Quinn saanut joukkueesta hyvin irti, kun tuonut aidon kilpailun pelipaikoille. Jos onnistut, niin peliaikaa tulee.
 
*****************************
isotuoppi.blogspot.com

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Chytil-Hayes-Kreider oli kyllä melko mukavaa seurattavaa yön pelissä, tuota vitjaa olisi kiva nähdä lisää vastaisuudessakin. Saa nähdä miten ruletti sitten taas pyörähtää kun Zuccarello ja Buchnevich palaavat saikuiltaan. Mahtavaa myös että Chytil saa vihdoin onnistumisia maalien muodossa, pitkään sai nuori jätkä odotella mutta nyt on ryöpsähtänyt 3 maalia 3 peliin. Todella viihdyttävä pelaaja. Kreiderilta myös erittäin vahva startti kauteen, lähes pinna per peli-tahdilla on menty. Sama tahti kun jatkuu niin 30+ maalia on realismia ja henk. koht. piste-ennätys mennee uusiksi.

DeAngelosta pitäisi itsekin mielelläni kiinni vaikka aika ajoin tuleekin vielä niitä junnumaisia virheitä kun koitetaan hakea jotakin liian hienoa tai sitten ollaan omassa päässä vähän missä sattuu. Silti kiekollisessa pelaamisessa on niin paljon hyvää että mielummin antaisin aikaa kuin periksi. Samanlaisia vinkeitä löytyi Pionkiltakin, välillä mahtavia rohkeita ratkaisuita ja sitten taas jotain aivan käsittämätöntä sekoilua mistä seuraa vähintään vaarallinen maalipaikka vastustajalle. Lienee osa opetteluprosessia kummallakin.

Strome esiintyi kuten vaihtotavarana mennyt kaimansakin eli toistaiseksi vielä melko näkymättömästi. Harmi ettei Spooner saanut missään vaiheessa alkukautta oikein konettaan käyntiin, treidinsä jälkeen oli keväällä huomattavasti pirteämpi. Toivottavasti vaihto tekee kummallekin Ryanille hyvää.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Perhana, meni toinen peli (CBJ oli ensimmäinen) täysin sivu suun ja näytti olevan viihdyttävä kamppailu, mitä tuosta vajaan kymmenen minuutin koosteesta sai irti. Luongolla näytti olevan etunurkka auki -päivät ja ihmettelin mitä tämä meno herralta nyt oikein on, mutta aika pirun tarkkoja kutejahan ne kaksi jälkimmäistä olivat, kun uusintana näytettiin. Lisäksi vielä sitä yhtä pomputtelua - joka maaliksi laskettiin - ei noista hidastuksista, jotka näin, voinut todistetusti sanoa oliko yli maaliviivan. Vastustajalta Hoffman näyttäisi olevan kova tekijä kyllä jäällä, mutta mitään pukukopin suolaajaa en omaan joukkueeseeni haluaisi. Kiitos NakkiFakiirille vielä Stromen otteista, ne jos jotkut kiinnostivat. Näytti Vesey-Howden-Strome olevan kolmonen, jos en väärin käsittänyt.

Se on vaan mukavaa Jymäkkä, että on eriäviä mielipiteitä pelaajista. Ei täällä mitään kiveenhakattuja faktoja kerrota.:)

Jahas, Larry Brooks on ottanut esille Nylanderin casen ja miten hänet saisi Rangersiin. Kunnon fantasiamanagerointia siis taas, mutta siis (pääpalasina) Skjei ja Kreider vaihdossa Torontoon. Ja kermana kakun päälle vielä mietintää, jos Panarin liittyisi kesällä jengiin vapaana agenttina miehen rinnalle. Skjei olisi toki osana kauppaa, vaikka Toronto haluaisi rightin pakin ennemmin. Mutta minkäs teet kun ei ole tarjota, ota tai jätä, ei näitä tarjouksia joka päivä eteen työnnetä, hei. Skjei näköjään olikin sopivasti healthy scratch Florida-pelissä. Ehkä Toronto löytää sopivampaa muualta...

Tsekkasin muuten huvikseni isä-Nylanderin Rangers-ajan ja täytyy sanoa että hiukan muistin väärin, kun muistelin ettei olisi kovin kummoinen tekijä ollut enää. Yli ppg-peliä ei voi kuin arvostaa ja ylipäätään uran parhaat tilastot. Näköjään muistot olivat vähän erilaiset, sanotaan sitten vaikka että Jagrin siivellä mies vaan ratsasti, heh. Vielä pari kautta Capitalsissakin Rangersin jälkeen ja minä kun muistin että suoraan keinutuoliin. Ehkä sekoitin herran Markus Näslundiin. Ne rankkarit huonoudessaan on kuitenkin jäänyt ainakin ikuisesti mieleeni.

Chiarelli muuten draftasi Spoonerin Bruinsiin, joten luulisi siellä ainakin tietävän mitä sai vaihdossa.

Zuccarelloa vaivaa nivuset, jotka pitävät näköjään miehen poissa kokoonpanosta aika ajoin.

Ensi yönä Dallas, joka juuri kävi mukavasti hakemassa naapurijoukkueesta voiton.
 
Viimeksi muokattu:

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Eipä se helpolla taaskaan irronnut mutta jälleen kaksi pistettä lisää ja viimeiseen kymmeneen peliin Rangersin saldo on 8-1-1, eli projekti #LoseForHughes on todellisessa vastatuulessa! No leikki sikseen, Stars oli selvästi vähän väsähtänyt Isles-matsin jäljiltä eikä ottelu ollut muutenkaan mitään taitokiekon juhlaa. Melkoista kulmavääntöä puolin ja toisin, keskialueet olivat sumpussa ja jossain toisen erän loppupuolella laukaukset taisivat olla osastoa 10-10. Kertonee tarpeeksi. Veseyn onnekas ja ihmeellinen kaatumisrystyroiskaisumaali (tuo ei ole varmasti sana) jota tullaan näkemään highlight-koosteissa ja Chytilin neljäs osuma neljään peliin riittivät tänään, unohtamatta tietenkään Henkan perusvarmaa esitystä.

Skjei jälleen poppareilla, Lettieri palautettiin Hartfordiin ja Steven Fogarty pääsi täten pelaamaan uransa toisen NHL-ottelun. Ihmeellinen sekasikiö tuo nelosketju kyllä muutenkin, en ihan keksi miten Anderssonin kehitystä palvelee se että joutuu runnomaan McLeodin kaltaisen lihapään kanssa mutta kaippa se on pakko kun muuallekaan ei oikein mahdu. Kun Zuccarello ja Buchnevich palaavat niin Anderssonkin saanee enemmän taitoa laidoilleen ruletin taas pyörähtäessä.
 

Bob Sacamano

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Cody McLeod on siitä mielenkiintoinen, että jokaisessa ottelussa DQ tuntuu huomaavan, ettei sen kenttä pärjää ja jääaika putoaa onnettomaksi, mutta ennen seuraavaa ottelua Quinn on jo asian unohtanut ja taas se siellä hinaa nelosen laidassa. Ensin siitä kärsi ottelukaupalla Chytil ja nyt on Anderssonin vuoro ja vaikea tosiaan yhtään pidemmällä tähtäimellä nähdä mikä hyöty siitä on nuoren kehitykselle.

Quinn on kyllä huoletta penkittänyt puolustajan vuoron perään, jos otteet eivät miellytä. Tämä ei tosin koske Marc Staalia, joka on maksimissaan tämän pakiston kuudenneksi paras, mutta silti ainoana joka ottelussa kentällä. Toki se oli ennakoitavisssa, koska Staal on lähimpänä kapteenia mitä nykyjoukkueessa on. Ja työmoraaliltaan ja persoonaltaan kaiken lukemani ja näkemäni perusteella pelkästään positiivinen hahmo. Sääli, ettei taso oikein enää riitä näihin karkeloihin.

Ilmaiseksi hankittu ja liki ilmaiseksi pelaava Claesson on kyllä ollut hyvä, siitä pisteet Gortonille. Pionkin ja DeAngelon kanssa tosiaan kannattaa nyt katsoa mihin niistä on, koska kovin moni tästä pakistosta ei ole enää muutaman vuoden päästä mukana kunhan noi NHL:n ulkopuolella pelaavat junnut vähän kehittyvät.

Jottei jäisi liian negatiivinen kuva niin täytyy sanoa, että mukava seurata tällaista paineetonta kautta, jossa on ainoastaan voitettavaa.

PS. Ehkä kannattaisi vaihtaa termistöä: puolustaja -> takamies. Ehkä vähän laajentaisi sitä käsitystä mitä keltäkin siellä kentällä pitäisi kokonaisuudessaan odottaa, nyt vielä kiekollisuudesta saa helposti lokaa niskaansa vaikka oikeasti roiskiminen on se todella huono tapa.
 

BlueRanger

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
mukava seurata tällaista paineetonta kautta, jossa on ainoastaan voitettavaa.
Tämä! Tuskin kovin moni meistä olisi rahojaan laittanut sille että Rangers on marraskuun lopussa divarin kakkosena. Täytyyhän tästä nauttia niin kauan kuin vielä voi!

Chytil näyttää mieheltä jäällä kun itseluottamus noussut silmissä onnistumisten myötä. Hieno nähdä myös että Quinn antaa pakeista nyt eniten vastuuta Pionkille, eikä joka virheestä rankaista. Pionkilla näen kyllä potentiaalia nousta kiekolliseksi pakiksi tässä liigassa. DeAngelokin väläytellyt ihan hyviä otteita, mutta mutta....

Jännä nähdä kun Zuccarello ja Buchnevich palaavat että miltä ketjut näyttää. Ei ole Anderssonilla nyt ollut mikään ihanne tilanne tossa nelosen keskellä, jospa Liaskin saisi näytön paikan sellaisten ketjukavereiden kanssa jotka osaa oikeasti pelata lätkää.
 
“First I went left, he did too. Then I went right, and he did too. Then I went left again, and he went to buy a hot dog.”

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Islanders-peli tosiaan oli aika mukavaa hokia. Lopputulos vaan oli karvas, ei vieläkään Brooklynistä voittoa, seitsemän kertaa putkeen pataan ja ylipäätään kaikista siellä pelatuista peleistä. Eikä pari kautta sitten tullut edellinen voitto ylipäätään Islandersista paljoa lämmitä. Prkl, alkaa jo hiertää hiukan. Ensi viikolla revanssi!
Sieltähän se revanssi napsahti sitten korkojen kera, 5-0 Islesiä nokkaan ja Georgijeville uran ensimmäinen NHL-nollapeli. Eka kymppi oli parasta Rangersia miesmuistiin, tilanteeseen kuin tilanteeseen mentiin kuin piippu ohimoilla ja sinipaidat tuntuivat vievän jokaisen kaksinkamppailun. Onneakin oli mukana mukavasti ja tuossa ajassa Rangers karkasi jo 3-0-johtoon jonka johdosta peli oli käytännössä taputeltu.

Melkoinen lento jatkuu siis edelleen, tilastojen valossa Rangers taitaa olla marraskuun kuumin joukkue koko liigassa. Tämän osasimme toki ennakoida jo kauden startatessa... eiku. Työmoraali tuntuu olevan kovalla tasolla, Zuccarello istunee palettiin ongelmitta palatessaan mutta vähän mietityttää Buchin tilanne. Kundilla on paha tapa suoristella selkää enemmän kuin pitäisi ja se kuuluisa 100% näkyy otteista vain ajoittain. Toivottavasti tuo toitotettu "relentless"-asenne tarttuu myös kaveriin kun paluu koittaa. Tämän hetken Rangersissa vapaamatkustajille ei ole tilaa sillä niin intensiivistä meno on verrattuna esim. viime kauteen.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Kyllä vain, mahtava voitto! Jotain pieniä hajahuomioita pelistä:

McLeodin maali lämmittää. Nämä nelosketjujen enforcerien maalit kyllä lämmittävvät ylipäätään aina. Yleensä Rangersissa siellä onkin tupannut onnistumaan kaikki maalinteossa, jopa Boogaard onnistui lopettaen pitkän kuivan kautensa (ja millä tyylillä!). Mutta McLeod sai vasta nyt ensi maalinsa Rangers-paidassa. Olenkin ajatellut, että jopa parjattu Glass oli paljon tehokkaampi (btw. mies muuten jatkaa uraansa Ranskassa). Mutta hyvä että nyt onnistui. Harmi, että mies loukkasi kättään tappelussa. Ja hei, DeAngelolle taas merkintää tehotilastoihin päänkorkuisella syötöllään.

Miehestä puheen ollen, taas kävi jo ylempänä mainitsemani omituinen hassi kiekon kanssa ensi erässä. Mies on avaamassa kiekkoa, on yhä avaamassa... ja kohta kiekko onkin viiden metrin päässä miehestä. Tästä alkaa tulla jo joku miehen tavaramerkki. Kolmannessa myös yliluistelu itsensä kuljettamasta kiekosta.

Hayesille kyllä oikein omanlaisensa maali. Jos joku kysyy millainen pelaaja Hayes on, näyttäkää tämä. Ei potkuakaan, liukuen maalille, ei vetoa, vaan naatiskellen kuljetetaan kiekko maaliin. Mikäs siinä, jos moinen onnistuu. Ja kädet kyllä osaavat vaadittavat hommat.

Georgieville hieno voitto ja vieläpä kun vanhempansa olivat katsomossa. Muutenkin torjuntaprosentit (91,1) näyttävät ihan hyvälle kakkoseksi, joten tässä ainoa venäläinen onnistuja toistaiseksi.

Strome jatkaa kyllä täysin Spoonerin näkymättömällä linjalla.

Ei taida enää ketään kiinnostaa se varusteiden pilkuntarkka vahtaus, kun Komarovilla on lippavisiiri tehnyt paluun.

Hieno draivi tällä hetkellä joukkueella!
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mallikkaasti sujuneen marraskuun lopussa koitti lasku takaisin maankamaralle ja tällä hetkellä Rangers röytää viiden pelin tappioputkessa. Näistä matseista ehdin näkemään vain viimeöisen Habs-miekkailun ja olihan tuo melko tuskaista ja väkinäistä vääntöä. Toki loukkaantumissumallakin on vaikutuksensa mutta melko hampaatonta on meno tällä hetkellä, kärkiketjut uinuvat täysin eikä AHL-kundeilla vuorattu bottom six saa oikein mitään aikaiseksi. Homma on just nyt niin jäässä että kaikki yksinkertaisetkin ratkaisut syötöistä lähtien menevät vain vähän sinnepäin ja se raikas flow mitä nähtiin marraskuun alkupuolella puuttuu täysin. Toki tätä vuoristoratamaista menoa osasi jo etukäteen odottaa etenkin nuorimpien pelaajien osalta mutta on siellä muillakin vaikeaa. Skjein meno huolestuttaa tällä hetkellä paljon, liekkö paineet ykköspakiksi nousemisesta vai mitkä syynä mutta kaveri pelaa tällä hetkellä jääkiekkoa todella huonosti. Ei suju oikein kummassakaan päässä.

Mutta eiköhän tämä taas tästä lähde nousuun kun saadaan sairastupaa tyhjemmäksi ja itseluottamusta takaisin. Täytyy vaan oppia hyväksymään että tätä tämä tulee olemaan varmasti koko kauden ja ehkä vielä ensi vuonnakin. Maltilla eteenpäin. Tämäniltainen Jets kyllä vähän hirvittää jo etukäteen...
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mallikkaasti sujuneen marraskuun lopussa koitti lasku takaisin maankamaralle ja tällä hetkellä Rangers röytää viiden pelin tappioputkessa.
Ottawa voitettiin tappioiden välissä kotona, mutta muuten jaan näkemyksesi. Taitaa olla niin, että tällä hetkellä ns. hyvässä flowssa pystytään kamppailemaan tasaisesti, mutta heikommilla jaksoilla kyyti on kylmää. Edeltävillä kausilla saatiin nauttia sellaisesta, että hyvillä jaksoilla oltiin liigan kärkeä ja heikoillakin tapeltiin usein pisteistä silkalla rutiinilla.

Melkoista vuoristorataa omatkin ajatukset menee. Parhaina hetkinä usko on kova uuteen tulemiseen ja kaikki näyttää lupaavalta, mutta nyt taas vähän sellainen fiilis, että paljon on vielä rakentamista tuleville vuosille. Näistä uuden sukupolven pelaajista vain Chytil ja Pionk pystyvät ottamaan säännöllisesti roolia.

E: Muutettu vähän huonosti muotoiltua lausetta.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy