rpeez

Jäsen
WPG:n pelejä enemmän seuranneena harmittaa Brendan Lemieux:n lähtö. Rangers saa viihdyttävän pelaajan, joka on viime aikoina parantanut otteitaan ja alkanut pitämään päänsä kylmänä ettei tule itselle turha kakkonen vaan vastustajalle. Aiheuttaa usein härdelliä, ja hanskat on tarpeen tullen tosi löysässä.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Ne harvat kerrat kun olen Lemieuxiin törmännyt koosteiden merkeissä niin kundi on ruvennut välittömästi ärsyttämään, eli mitä ilmeisemmin tullut isäänsä. Nojoo, ihan kiva että rosteriin saadaan edes jotain särmää etenkin kun McQuaid on paraikaa lähtökuopissa ja ihan hyvät palautukset Hayesistä tosiaan saatiin, vaikka itse olisin ihan mieluusti nähnyt kundin Rangersin kakkossenterinä tulevinakin vuosina.

Joku heitti Twitterissä että jos nämä conditional pickit nyt realisoituisivat huippuunsa niin Dallasin edetessä lännen finaaliin ja Tampan viedessä Stanley Cupin Rangersilla olisi ensi kesänä neljä ykköskierroksen varausta. No tuo nyt tuskin toteutuu mutta kertoo ainakin sen että Gorton ja kumppanit ovat pystyneet tiukasti valitulla linjalla.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Brendan Lemieux:n debyytti Rangersin asussa: vahva 8.

Erittäin energistä peliä. Hakeutui kokoajan maalille, mitä kerjukaverit ei aina hiffannut. Taklasi 7 kertaa ja pelasi kaikin puolin kelpo pelin. Yllätyin kaverin luistelusta, jalalla paljon parempi kuin Patrik Laine. Toivottavasti jatkaa Rangers nutussa pitkään. Tällaista agitaattoria, energia pelaajaa, jengi kaipaa.
 
*****************************
isotuoppi.blogspot.com

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
No nyt ollaan sitten aikalailla pohjatasolla tässä uudelleenrakentelun perusteissa, kun ns. kaikki vanhat naamat on kaupattu. Ok, Lundqvist ja Kreider vielä sinnittelevät sentään mukana.

Oli kyllä mukava, että joku uusi pelimies tuli takaisinkin päin, että oli jotain uuttakin seurattavaa. Hauska sinänsä, että juuri Jets-pelin katsottuani vasta huomasin nuoremman Lemieuxin olevan NHL:ssä ja nyt pelaakin jo Rangersissa. Eipä siinä, kyllähän nämä Lemieuxit aina legendaarisia nimiä ovat. Tosiaan ihan hyvältä vaikutti debyytissään ja pääsipä jopa kakkosylivoimallekin maskimieheksi. Joka kyllä oli aika farssi, kun pari kertaa oli lähempänä soiminen omissa kun muut pelurit söhöilivät jotain kummallista, että Tampa pääsi iskemään. Mutta hyvän ensivaikutelman Lemieux jätti, kai tollainen peluri on mukavampi omilla kuin vastustajilla. Ja nähtiinhän mieheltä se pakollinen pienimuotoinen vääntökin. Odotan mielenkiinnolla tulevaa. Täytyy myös toki muistaa, että Spoonerkin teki erittäin hyvän ensivaikutelman ja en millään voi uskoa, että mies tahkoaa nyt jossain AHL:ssä.

Ketjut olivat mielenkiintoiset kun Brendan Smith veteli nelosen laitaa. Ykkösessä Vesey on ottanut roolin oikealla laidalla ja mieleen tuli heti automaattisesti, että Zuccarello on taas loukkaantuneena. Kunnes muistin, että ai niin... Hyvin on kyllä Vesey Zuccarelloa paikannut, kun kaikissa kolmessa pelissä on merkkauttanut tehot 1+1. Mutta niin, mitä helvettiä joku Smith tekee hyökkäyksessä kotipelissä? Howden on ilmeisesti loukkaantuneena ja Chytiliä penkitetään oppimaan tavoille. Eikä niitä Meskasia ynnämuita jakseta tällöin kutsua näyttöpaikoille, vaan joku Brendan Smith puuhastelee hyökkäyksessä. Voi elämä, mitä penailua. En oikein äkkiseltään löytänyt syytä mikä ajoi tähän.

Olipa kyllä tyhjä halli pelissä. Katsoin ensin, että kyllä Floridassa yleisökatoa on, kunnes tajusin että peli on kotipeli. On iskenyt näköjään katsojiinkin rebuild, eikä edes nimekäs vastustaja kiinnostanut ex-Rangereineen.

Georgievin toinen ja kolmas maali jättivät vähän kysymyksiä ilmaan. Sanokaa nyt joku maalivahtiasiantuntija, oliko toi Millerin maalin pelaaminen räikeää ylipelaamista, vai ihan normaalia toimintaa? Mies oli kyllä peittämässä laukausta oikein, mutta kun veto jäi matkalle, veska ajautuikin ihan maalin viereen ja mitään ei ollut tehtävissä. Seuraavassa, Girardin maalissa poikittaissyöttö oli ehkä pahimpia mahdollisia, mutta veto heppoinen etukulmasta sisään. Onko tollainen kuitenkin oletettavasti torjuttavissa? Kovin tuttuja nimiä muuten maalintekijät.

Larry Brooks huhuilee (omia laskeskelmiaan) $11M/7y tarjousta Rangersin suunnalta Panarinille kesällä.

Kautta jäljellä 19 peliä. Nyt kun Zuccarello tosiaan meni loukkaantumaan, ei nyt treidatuista pelureista kohdata kuin McQuaidin Columbus. Seuraavaksi Montreal vastassa.
 
Viimeksi muokattu:

Tombe76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Täytyy myös toki muistaa, että Spoonerkin teki erittäin hyvän ensivaikutelman ja en millään voi uskoa, että mies tahkoaa nyt jossain AHL:ssä.
Pienenä välihuomautuksena todettakoon että Spooner ehtinyt jo vaihtaa maisemaa Vancouveriin missä ainakin tällä hetkellä pelaa joukkueen toisessa kärkiketjussa Bo Horvatin kanssa ja kakkos-yv:tä. Kahden ottelun pisteputkessakin. (0+1 x2). Sitä en sitten tiedä johtuuko tuo enemmän Canucksin huonosta laituritilanteesta/loukkaantumisista ja mikä pelin taso on. Mutta ylhäällä juuri nyt.

Spoonerista päästään Ryan Stromeen, joka ilmeisesti petranut peliään New Yorkissa. Jonkin verran seurannut miehen otteita kun löytyy oman Fantasy-porukan rosterista (kuten myös Lemieux). Viime viikolla pari maalia New Jerseyn verkkoon ja myös fyysistä puolta löytyy kun mm. pudotti lapaset su prime time-pelissä Niskasta vastaan. Ilmeisen hyvä kauppa (vs. Spooner).
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Spooner ei ole / ollut surkea, ei vaan ole David Quinnin näköinen pelaaja. Quinn suosii isoja ja fysiikalta kovassa kunnossa olevia kavereita. Spooner on taitava, mutta ei kovinkaan urheilullinen. Enemmän muistuttaa jotain mäkihyppääjää kuin lätkäjätkää.

Lemieux, Kreider, Strome, Zibaned... Kaikki Quinn näköisiä kavereita. Uskon että Kreider jatkaa joukkueessa jatkossakin.

Rosteri kyllä aika samasta puusta veistettyä 6'1, 6'2 ~ 200 lbs
New York Rangers Roster | ESPN
 
*****************************
isotuoppi.blogspot.com

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Pienenä välihuomautuksena todettakoon että Spooner ehtinyt jo vaihtaa maisemaa Vancouveriin missä ainakin tällä hetkellä pelaa joukkueen toisessa kärkiketjussa Bo Horvatin kanssa ja kakkos-yv:tä.
Ah, niinpäs olikin. Oli jäänyt muistin unholaan tuo viimeisin treidi, joka oli ilmeisesti siis onnistunut kummallekin siirron osapuolelle. Kaikkea hyvää Spoonerille Vancouveriin.
 

Draken

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Rangers
Kyllähän tuo Smithin peluuttaminen nelosketjussa on täyttä huumoria. Mikähän tuossa on että ylipäätään pakkia pitää hyökkääjänä peluuttaa, luulisi että farmista voisi jonkun nostaa siihen kokeilemaan, vaikka sen Meskasen. AHL-miehistä tällä kaudella shown puolella on nähty Beleskey, Fogarty, Gettinger ja Lettieri. Pelasivat muuten nopeasti laskettuna 36 peliä yhteistehoin 1+0, ainoa pisteille päässyt oli Beleskey.

Ja siitä sopivasti päästäänkin siihen että Libor Hajek pääsee tekemään debyyttinsä ylhäällä, sille varovainen peukku. Ryan Lindgrenhän kävi pienen kolmen pelin stinttinsä vetämässä aikaisemmin ja omaan silmään ainakin ihan hyvin veti, perusvarmaa peliä. Enemmänkin näitä nuoria puolustajia olisi voinut tällä kaudella kokeilla, esim Gilmour ollut koko kauden farmissa (painanut muuten ihan ok tehot; 16+24/58 peliä). Toki ikääkin Gilmourilla jo 25, että ei nyt ihan mistään juniorista enää puhuta.

Onkohan muuten Kravtsovista ollut mitään juttua, tuleekohan haistelemaan rapakon takaista ilmapiiriä tänä keväänä? Pelithän tuolla vielä KHL:n pudotuspeleissä jatkuu mutta en kyllä usko että yltävät toiselle kierrokselle asti. Runkosarjassa oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies tehoin 8+13/50 peliä, edellään Ryan Stoa ja Nick Bailen. Pistesaalis ei kovin huimalta kuulosta mutta vertailun vuoksi ei Stoakaan kerännyt kuin kuusi pistettä enemmän (pelasi myös yhdeksän peliä enemmän kuin Kravtsov) joten siihen suhteutettuna ihan kelpo suoritus. Yhden pelin näin tällä kaudelta pojalta Jokereita vastaan, mutta ei nyt mitään erikoista siinä pelissä esittänyt, ainakaan että mieleen olisi jäänyt nopeasti muisteltuna.
 

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Tuntuu muuten, että venäläiset ei oikein tunnu Quinnin sapluunaan istuvan, ja noita on kuitenkin pickailtu ja hankittu jonkin verran, AV:n aikana tosin jo. Itse en jaksa venäläisistä innostua, ei haittaa vaikkei varattaisi lainkaan näitä ihan kärkiviisikon jälkeen.
 

Isotuoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Moustaches
Kyllähän tuo Smithin peluuttaminen nelosketjussa on täyttä huumoria. Mikähän tuossa on että ylipäätään pakkia pitää hyökkääjänä peluuttaa, luulisi että farmista voisi jonkun nostaa siihen kokeilemaan, vaikka sen Meskasen..
Smithillä joukkueen 6. kovin liksa kenttäpelaajista. Ja soppari voimassa vielä 2,5 vuotta. Oisko tolla vaikutusta?
 
*****************************
isotuoppi.blogspot.com

Draken

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Rangers
Smithillä joukkueen 6. kovin liksa kenttäpelaajista. Ja soppari voimassa vielä 2,5 vuotta. Oisko tolla vaikutusta?
Pellailis sitten pakkina, vaikka Claessonin tilalla jos pakko on peluuttaa. Liksoista puheenollen huvitti kyllä taas kun katselin noita sopimuksia, tällä hetkellä puolustajille maksetaan ~25m, ja hyökkäjille ~26m. Money well spent. Liekö muuten koko sarjan kallein puolustus? Lähellä ainakin.
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Montrealista tiukka häviö ja voisi jopa sanoa, että outo kulmakiekko vei pisteen. Armia kiitti ja hattutempullaan vei Canadiensin 4-2 voittoon (viimeinen tyhjiin).

Price pelasi kyllä hyvän pelin vastustajan maalilla, nämä Lundqvist vs Price -kohtaamiset ovat aina hyvää viihdettä.

Lemieux teki jo ensimmäisen Rangers-maalinsakin. Miehellä on muuten todellinen camouflage-maila, kun kokovalkoisena häipyy välillä jäähän. Kyllähän miestä ennemmin katsoo kuin McLeodia.

Libor Hajek tosiaan pelasi ensipelinsä puolustuksessa. Tämänkertainen jänis hatusta oli pelata yhden vajaalla hyökkääjistöllä ja seitsemällä pakilla. Jotain tässä nyt on, joka ei aukea itselleni. Pakkeja riittää vielä healthy scratchiksikin, kun Claesson ja koirankopituksessa oleva Chytil olivat pelistä scratchattuna. Howdenin paluu suunniteltu sunnuntain peliin.

Pakko vieläkin nostaa Shattenkirkin puolustustyöskentelyä esille. Canadiensin ensimmäisessä maalissa mies oli jostain syystä ajautunut ylimmäksi (!) pelaajaksi. Kun kiekko tuli alueelle, mies huomasi vaaran ja polki alas. Kuitenkaan ei jaksettu ajaa maalille purjehtivaan mieheen kiinni, vaan tuolla tavalla alasarjatyylisesti jälleen lähelle katselemaan. Vaikka siis vastustajalla oli jo valmiiksi miesylivoima. Aivan uskomatonta puolustamista. Näitä ei huomioi, jos maalia ei tule, mutta kun tulee, tällaiset paistaa heti. Skjei luki kiekon liikeradan aivan päin hemmettiä ja hyökkääjät seisoivat paikallaan odotellen puolustajien avausta.

Osaisikohan esim. @obi-wan ihan mielenkiinnosta kertoa tuosta viime viestini maalivahtiasiasta onko tuollaiset torjuttavissa pelaamalla jotenkin paremmin?
 

obi-wan

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hammarby IF, HC Andersen, HC Jatkoaika
Osaisikohan esim. @obi-wan ihan mielenkiinnosta kertoa tuosta viime viestini maalivahtiasiasta onko tuollaiset torjuttavissa pelaamalla jotenkin paremmin?
Ensimmäinen näytti siltä, että syöttöön tuli kiire -> liuku sellaisessa asennossa, ettei terällä pysäytys mahdollista. Sitten mentiin ja pitkälle. Huomioitavaa on, että Lunkalle noita tulee tosi harvoin johtuen siitä, että perse maaliviivalla -> sivuliikkeen matka minimaalinen.

Toisessa tulikin sitten klassinen moka, sivuliike kohti tolppaa, ei viivan suuntaisesti. Sillä olisi ollut vetohetkellä nojaamassa tolppaan, nyt etukulma oli auki. Eli tuo toinen oli meilestäni huolimattoman pelaamisen tulos.

Nämä sitten vaan meikäläisen mielipiteitä, ei totuuksia
 
Fistauksessa on tärkeää muistaa nyrkkisäännöt

StoneHenke

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Ilves
Kyllähän tuo Smithin peluuttaminen nelosketjussa on täyttä huumoria. Mikähän tuossa on että ylipäätään pakkia pitää hyökkääjänä peluuttaa, luulisi että farmista voisi jonkun nostaa siihen kokeilemaan, vaikka sen Meskasen. AHL-miehistä tällä kaudella shown puolella on nähty Beleskey, Fogarty, Gettinger ja Lettieri. Pelasivat muuten nopeasti laskettuna 36 peliä yhteistehoin 1+0, ainoa pisteille päässyt oli Beleskey.

Ja siitä sopivasti päästäänkin siihen että Libor Hajek pääsee tekemään debyyttinsä ylhäällä, sille varovainen peukku. Ryan Lindgrenhän kävi pienen kolmen pelin stinttinsä vetämässä aikaisemmin ja omaan silmään ainakin ihan hyvin veti, perusvarmaa peliä. Enemmänkin näitä nuoria puolustajia olisi voinut tällä kaudella kokeilla, esim Gilmour ollut koko kauden farmissa (painanut muuten ihan ok tehot; 16+24/58 peliä). Toki ikääkin Gilmourilla jo 25, että ei nyt ihan mistään juniorista enää puhuta.

Onkohan muuten Kravtsovista ollut mitään juttua, tuleekohan haistelemaan rapakon takaista ilmapiiriä tänä keväänä? Pelithän tuolla vielä KHL:n pudotuspeleissä jatkuu mutta en kyllä usko että yltävät toiselle kierrokselle asti. Runkosarjassa oli joukkueensa kolmanneksi paras pistemies tehoin 8+13/50 peliä, edellään Ryan Stoa ja Nick Bailen. Pistesaalis ei kovin huimalta kuulosta mutta vertailun vuoksi ei Stoakaan kerännyt kuin kuusi pistettä enemmän (pelasi myös yhdeksän peliä enemmän kuin Kravtsov) joten siihen suhteutettuna ihan kelpo suoritus. Yhden pelin näin tällä kaudelta pojalta Jokereita vastaan, mutta ei nyt mitään erikoista siinä pelissä esittänyt, ainakaan että mieleen olisi jäänyt nopeasti muisteltuna.
Alkukaudesta oli juttua Kravtsovin aikeista siirtyä P-Amerikkaan samantien kun kausi KHL:ssä loppuu. Itse odotan tätä kyllä suurella mielenkiinnolla. Vaikka nuo pistemäärät ei näytä niin suurilta, on vertailussa linjassa junnuvuosien KHL tehoissa mm. Tarasenkon, Kuznetsovin ja Panarinin kanssa. Tuosta Georgievistä tulikin mieleeni ajatus, että mitä miehen kanssa tehdään jos ja kun Shesterkin ensi kaudella siirtyy SKA:sta rapakon puolelle. Olisiko Georgievissä kaupallista arvoa, jos häntä lähdettäisiin kesällä treidaamaan.
 
Potvin sucks!

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Tuosta Georgievistä tulikin mieleeni ajatus, että mitä miehen kanssa tehdään jos ja kun Shesterkin ensi kaudella siirtyy SKA:sta rapakon puolelle. Olisiko Georgievissä kaupallista arvoa, jos häntä lähdettäisiin kesällä treidaamaan.
Tätä olen itsekin pohtinut jo tovin aikaa. Jos Shesterkin/Shestyorkin/Sestjorkin pakkaa kamat Venäjällä tämän kauden jälkeen niin itse toivoin että ensi vuosi menisi Hartfordissa missä saisi totutella isompaan peliaikaan ja rooliin. Tämän kauden tilastot äijän osalta ovat paperilla osastoa "älytön" mutta Igor ei ole siltikään toiminut ykkösveskana vaan pallotellut Hellbergin kanssa vuorotellen SKA:ssa. Myös joukkue siinä ympärillä on täysin eri osastoa ylivoimaisuudessaan mitä se tulee rapakon toisella puolella olemaan. AHL:n puolella saisi totutella rauhassa uuteen ympäristöön ensimmäisen vuoden samalla kun Lundqvist ja Georgijev vuorottelisivat ylhäällä. 19-20 voisi mennä jotenkin noin mutta 20-21 onkin sitten taas asia erikseen, kyseessähän on Lundqvistin viimeinen sopimusvuosi. Kuningas pitäisi siirtää jotenkin kohteliaasti pois valtaistuimelta, mutta miten ja kenen toimesta - no se on sitten sen ajan (positiivinen) ongelma. Ja voihan se toki olla että kahden vuoden päästä Lundqvist sanoo että paskat hän mitään vielä lopeta vaan haluaa jatkaa uraansa Manhattanilla. Kaikenlaisia muuttujia tässä on ja paljon.
 

StoneHenke

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Ilves
Tätä olen itsekin pohtinut jo tovin aikaa. Jos Shesterkin/Shestyorkin/Sestjorkin pakkaa kamat Venäjällä tämän kauden jälkeen niin itse toivoin että ensi vuosi menisi Hartfordissa missä saisi totutella isompaan peliaikaan ja rooliin. Tämän kauden tilastot äijän osalta ovat paperilla osastoa "älytön" mutta Igor ei ole siltikään toiminut ykkösveskana vaan pallotellut Hellbergin kanssa vuorotellen SKA:ssa. Myös joukkue siinä ympärillä on täysin eri osastoa ylivoimaisuudessaan mitä se tulee rapakon toisella puolella olemaan. AHL:n puolella saisi totutella rauhassa uuteen ympäristöön ensimmäisen vuoden samalla kun Lundqvist ja Georgijev vuorottelisivat ylhäällä. 19-20 voisi mennä jotenkin noin mutta 20-21 onkin sitten taas asia erikseen, kyseessähän on Lundqvistin viimeinen sopimusvuosi. Kuningas pitäisi siirtää jotenkin kohteliaasti pois valtaistuimelta, mutta miten ja kenen toimesta - no se on sitten sen ajan (positiivinen) ongelma. Ja voihan se toki olla että kahden vuoden päästä Lundqvist sanoo että paskat hän mitään vielä lopeta vaan haluaa jatkaa uraansa Manhattanilla. Kaikenlaisia muuttujia tässä on ja paljon.
Mielenkiintoinen tilanne kaikenkaikkiaan ja nimenomaan positiivinen ongelma seuran kannalta niinkuin sanoit. Tuo tosiaan voisi olla hyvä vaihtoehto Shesterkinille saada AHL:ssä paljon pelejä alle, jotta näkee kuinka tasaisena kaverin otteet pysyvät pelimäärän kasvaessa.
 
Potvin sucks!

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Olipas kohtuu huvittava ja erikoinen pelin loppu, kun Georgiev heitti mailan Ovechkinin rankkariin ja sitä sitten puitiin vähän aikaa mitä tehdä. No maalihan siitä tuomittiin ja täten tappio rankkareilla. Osuipa muuten silmiini samalla, että ex-Ranger Erik Christensenillä on vieläkin kovin rankkariprosentti (53.5) yli 50 kertaa laukoneista.

Taas mentiin vajaalla hyökkääjistöllä, vaikka Chytil oltiin nostettu takaisin pelaamaan ja Howden teki paluun loukkaantumisestaan. On tämä outo kuvio kyllä.

Tuntuu muuten, että venäläiset ei oikein tunnu Quinnin sapluunaan istuvan, ja noita on kuitenkin pickailtu ja hankittu jonkin verran, AV:n aikana tosin jo. Itse en jaksa venäläisistä innostua, ei haittaa vaikkei varattaisi lainkaan näitä ihan kärkiviisikon jälkeen.
Joo, aivan täysin samat ajatukset. Mietteet voisivat toki muuttua venäläisistä, jos joku oikea stara saataisiin joukkueeseen (no, Panarinia on ainakin huhuiltu), koska viimeisimmät venäläiset ovat olleet juuri tuollaisia keskinkertaisuuksia. Ja pahoin itse pelkään tuleeko Kravtsovista muuta kuin Buchnevich II. No ei sentään manata ennenkuin annetaan näytön paikka. Mutta kuten olen sanonut, se jenkklinja oli paljon mieluisampi draftissa, jota aiemmin käytettiin.

Tuosta Georgievistä tulikin mieleeni ajatus, että mitä miehen kanssa tehdään jos ja kun Shesterkin ensi kaudella siirtyy SKA:sta rapakon puolelle. Olisiko Georgievissä kaupallista arvoa, jos häntä lähdettäisiin kesällä treidaamaan.
Jos itse saan arvata, veikkaan että tämä Shesterkin lyö sellaiset näytöt treenipeleissä, että mies nostetaan heti ylös. Tai ainakin näin toivoisin.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Lisää nuoria myllyyn mukaan:

Rangers Agree to Terms With Joey Keane

Viime kesän kolmoskiekan varaus Joey Keane signattu tänään, nakutellut OHL:n puolella pakille ihan päteviä tehoja. Vitali Kravtsovin pelit päättyivät myös KHL:n puolella tänään Traktorin putoamiseen, Twitterissä aina yhtä luotettavat sisäpiirit kertoivat sopimuksen olevan signausta vaille valmis. Voi olla että jälkimmäinen tuodaan isoihin valoihin jo tämän kauden lopulla mutta kattoo nyt. Näissä on aina niitä pykäläjuttuja joista en tunnu oikein ikinä olevan tarpeeksi hyvin perillä.
 

StoneHenke

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Ilves
Vitali Kravtsovin pelit päättyivät myös KHL:n puolella tänään Traktorin putoamiseen, Twitterissä aina yhtä luotettavat sisäpiirit kertoivat sopimuksen olevan signausta vaille valmis. Voi olla että jälkimmäinen tuodaan isoihin valoihin jo tämän kauden lopulla mutta kattoo nyt. Näissä on aina niitä pykäläjuttuja joista en tunnu oikein ikinä olevan tarpeeksi hyvin perillä.
Kravtsovin soppari Traktorin kanssa kestää huhtikuun loppuun saakka, joten sen purkaminen pitäisi hoitaa ensin alta pois. Jos tekevät tälle kaudelle vielä sopparin Rangersin kanssa, niin palaa eka vuosi tulokassopparista. Myös ilmeisesti yksi mahdollisuus olisi tehdä AHL:ään jonkinlainen tryout-soppari loppukaudeksi.
 
Potvin sucks!
Kravtsovin soppari Traktorin kanssa kestää huhtikuun loppuun saakka, joten sen purkaminen pitäisi hoitaa ensin alta pois. Jos tekevät tälle kaudelle vielä sopparin Rangersin kanssa, niin palaa eka vuosi tulokassopparista. Myös ilmeisesti yksi mahdollisuus olisi tehdä AHL:ään jonkinlainen tryout-soppari loppukaudeksi.
Eikös tuo Kravtsovin sopimus siirry vuodella eteenpäin jos pelaa alle 10 matsia loppukauden aikana Rangersissa kun mies on alle 20-vuotias?
 
RELEASE THE KRAKEN

StoneHenke

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Ilves
Eikös tuo Kravtsovin sopimus siirry vuodella eteenpäin jos pelaa alle 10 matsia loppukauden aikana Rangersissa kun mies on alle 20-vuotias?
https://nypost.com/2019/03/04/timing-may-not-be-right-for-first-rounder-to-get-rangers-chance/ Ei ainakaan tämän artikkelin mukaan "Kravtsov, who turned 19 two days before Christmas, is not eligible for an entry-level contract slide. Hence, the Rangers would burn the first year of his deal by signing him this year, regardless of how many NHL games, if any, he would play". Samassa mainitaan myös näköjään nykyisestä sopparista, että ei ole tarkkaan tiedossa sen päättymisajankohta, joten pahoittelut aiemmasta infostani sen suhteen.
 
Potvin sucks!

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Erinomainen nousu 0-2-tappioasemasta 4-2-voittoon Devilsiä vastaan MSG:llä. Vaikka viime aikoina onkin tullut enemmän takkiin kuin voittoja, tahtotilan puutoksesta joukkuetta ei ole ainakaan voinut syyttää ja on ollut hienoa nähdä että esim. Buchnevich sekä Namestnikov ovat ottaneet selkeitä harppauksia vastuun lisääntyessä Zuccarellon ja Hayesin poistumisen jälkeen. Se että entisestään nuorentunut joukkue taistelee ja vääntää loppuun asti on hyvä merkki tulevaa varten ja todiste siitä että Quinn tekee hyvää duunia nimenomaan tuolla mentaalipuolella. Hyvin esiintyneelle Hajekille uran ensimmäinen maali viime yönä, sääli että poika loukkaantui pian tuon jälkeen ja ilmeisesti olkapää oli lähtenyt sijoiltaan.

Mitäs mieltä porukka on näistä jo kuukausia velloneista Panarin-huhuista? Kovasti tulee mielee itselläni vuoden takaiset Kovalchuk-huhut kun äijää oltiin kuukausitolkulla tuomassa MSG:lle "varmana tietona" mutta loppujen lopuksi tuossa taisi olla vain kyse hinnan nostamisesta ja kun katsoo että minkälaisen diilin Ilya teki Kingsiin ja miten pelit ovat siellä sujuneet niin joo, ehkä ihan parempi että meni näin päin. Toki Panarin on nuorempi ja vaarallisempi kuin Kovalchuk mutta en kyllä oikein keksi että miksi kundi nimenomaan Rangersiin haluaisi kun mistää isosta menestyksestä ei voi vielä muutamaan vuoteen haaveilla. Se että haluaa vaan jonnekin isolle markkina-alueelle tuntuu lähtökohtaisesti vähän kyseenalaiselta motiivilta.
 

StoneHenke

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, Ilves
Noniin kahta peliä vaille kausi taputeltu, näistä toiveena 0 pistettä drafti asetelmia ajatellen. On huhuiltu kaikennäköistä Rangersin ensi kesästä ja tähän sanon, että toivon joukkueen jatkavan rebuild-linjalla. Panarin ja muut isot kalat kuulostavat toki houkuttelevilta, mutta tässä ei saisi nyt lähteä etsimään oikotietä onneen.

New Yorkiin huhuttu Adam Fox olisi hyvä kiinnitys ensi kaudeksi, vaikka 2-3 kiekan pickistä varmaan tässä pitäisikin luopua. Kunhan ei lähdettäisi rahalla mässäilemään, vaan annettaisiin omien nuorten kasvaa ja näyttää, että ovat luottamuksen arvoisia.
 
Potvin sucks!

Noppa10

Jäsen
Suosikkijoukkue
Toronto Maple Leafs
New Yorkiin huhuttu Adam Fox olisi hyvä kiinnitys ensi kaudeksi, vaikka 2-3 kiekan pickistä varmaan tässä pitäisikin luopua. Kunhan ei lähdettäisi rahalla mässäilemään, vaan annettaisiin omien nuorten kasvaa ja näyttää, että ovat luottamuksen arvoisia.
Ei kai sitä Foxia (tai sen oikeuksia) tarvitse treidata, kun elokuussa voi signata ihan ilmaiseksi joukkueeseen... (?). Ainakin itse olen ymmärtänyt, että Foxiakin kiinnostaisi signata ja pelata Ragsissa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy