stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Seuraava kausi, kiitos! Sitä varmaan moni seuran kannattaja ajatteli kevään pelien aikana ja tässähän se taas kolkuttelee ovelle. No, ei nyt oikeastaan vielä kolkuttele ovelle, mutta tehdään nyt kausiketju, kun uuden kauden tapahtumat virallisesti alkavat taas draft-viikonlopun aikoihin. Ja kun kukaan muu ei tätä ole pystyyn työntänyt, niin laitanpa taas itse ketjun tulille.

Viime kausihan pääpiirteittäin meni siis niin, että kauteen lähdettäessä yritettiin vielä pitää vanhaksi käyvää ja heiluvaa korttitaloa pystyssä, kunnes se lopulta luuhistui totaalisen kasaan kevään koittaessa. Jo kauden alku lähti väärille raiteille, kurssi oikeni viimeisellä mahdollisella hetkellä ja Vigneault sai pitää paikkansa. Joukkue alkoikin taas pelaamaan jopa niin hyvin, että pudotuspeleihin pääsy piti olla ihan hyvin hanskassa. Kunnes lopulta kaikki siis kaatui ja AV:kin sai kauden päätyttyä pakata kamansa.

Täytyy myöntää, että nyt on edessä vaikein kauden aloitus miesmuistiin ja sitä myöten kausiketjun avaus. Joukkue on, voisiko jopa sanoa, täysin levällään. Mitään huhua, tai muuta ei ole silmiin osunut (joskaan nyt en ole kesällä aikaani kuluttanut varsinaisesti etsimiseenkään), jos jollain jotain kerrottavaa joukkueesta on, hän ne muille kertokoot.

Esimerkiksi tarkkaa tietoa ei ole, ollaanko ex-pelureista vielä kiinnostuneita - siis heistä, jotka takarajalla treidattiin päättyvän sopimuksen vuoksi. Ovatko he ylipäätään enää kiinnostuneita joukkueen nykytilasta... Mikä on yleensäkin joukkueen suunta, rebuild vai retool. Jälkimmäisellä varmaan yritetään, mutta riittääkö se.

Noh, mitäs nyt sitten on käsissä. Tärkein uutinen joukkuetta koskien varmaan oli, että valmentaja Alain Vigneault tosiaan sai pakata kassinsa ja uusi valmentaja, David Quinn, 51v, valittiin yliopistosarjasta Boston Universitystä tilalle (miehellä muuten ulkonäöllisesti paljon samaa Pens-valmentaja Mike Sullivanin kanssa). Valmentaja piti olla "jo kokenut NHL-koutsi", mutta ei se nyt ihan niin mennytkään ja tällä kertaa NHL-valmentajien karuselli jäi välistä. Uusi, raikas suunta nyt ei ainakaan ole pahasta, jos vaikka Lindy Ruffiin vertaa (joka btw jatkaa ainoana valmentajistosta), mutta joissain tilanteissa se kokemus on valttia. Katsotaan nyt saako uusi valmentaja tätä, lievästi sanottuna haastavaa tilannetta rullamaan oikeaan suuntaan ja oikeaan aikaan. Myös toinenkin yliopistovalmentaja, Jim Montgomery, oli joukkueen haastateltavana. Mies päätyi Dallasiin.

Mitäs sitten itse joukkueesta. Ensin täytyy sanoa, että Rangers oli varmaan niitä harvoja joukkueita, joiden Vegas-menetys pelasi ehkä jopa huonommin kuin edellisessä joukkueessaan. Pelejä Oscar Lindbergille Vegasissa tuli suht saman verran ja pisteitä hiukan vähemmän, lopulta playoffeissa taisi olla healthy scratchinä.

Laitetaan tähän väliin tämän hetkinen Rangersin sopimustilanne CapFriendlystä, joka kyllä varmasti tulee vielä elämään. New York Rangers - CapFriendly - NHL Salary Caps

Nimi, sopimuksen caphit, päättymisvuosi ja sopimuksen erityisehdot, jos on.

Koodi:
Zibanejad, Mika    $5,350,000 / UFA 2023
Kreider, Chris     $4,625,000 / UFA 2021        
Zuccarello, Mats "A"  $4,500,000 / UFA 2020        
Beleskey, Matt     $1,900,000 / UFA 2021, M-NTC  
Fast, Jesper      $1,850,000 / UFA 2021
Buchnevich, Pavel   $925,000 / RFA 2020    
Holland, Peter     $675,000 / UFA 2021

Andersson, Lias    $894,166 / RFA 2022
Chytil, Filip     $894,166 / RFA 2022
      
RFA: Spooner Ryan, Hayes Kevin, Vesey Jimmy, Namestnikov Vladislav
UFA: Carey Paul, McLeod Cody

Shattenkirk, Kevin   $6,650,000 / UFA 2022, M-NTC NMC
Staal, Marc "A"    $5,700,000 / UFA 2022, NMC
Smith, Brendan     $4,350,000 / UFA 2022, M-NTC
Pionk, Neal      $925,000 / RFA 2020
Deangelo, Anthony   $863,333 / RFA 2020  
Kampfer, Steven    $650,000 / UFA 2020
           
RFA: O'Gara Rob, Gilmour John, Skjei Brady        
UFA: Sproul Ryan

Lundqvist, Henrik   $8,500,000 / UFA 2022, NMC
Pavelec, Ondrej    UFA

Buyout history:
Girardi, Dan      $3,611,111 / 2020 - $1,111,111 / 2023


Kuten näkyy, aika avointa on varsinaisista NHL-pelimiehistä, joten tuosta nyt on vaikea sanoa kovinkaan. Mitään ketjukokoonpanoja taitaa olla turha edes yrittää vielä. Palkkatilaa on vaikka muille jakaa, mutta hiukan on noissa sopimuksien uusimisissakin tekemistä. Hyökkääjien RFA:t varmaan katsotaan, UFA:t tuskin. Spoonerin pidän mielellään, Vesey ja Hayes varmaan jatkavat vanhoina naamoina, Namestnikov ei vakuuttanut, mutta kehtaavatko heti myöntää "virheensä", jos ei jatkoa anneta. Vapaista puolustajista jatkaa kenties pelkästään Skjei. Oletin myös, että Smith palaa jälleen ylös pelaavaan kuusikkoon. Onko Pavelec kaikkien kannalta vieläkin paras kakkonen maalilla? Mies kyllä pelasi ihan hyvin ne pelit jotka sai, torjuntaprosentti 91 on vähintäänkin hyvä kakkosveskalle. Ikä on 30, joka ei tulevaisuuteen katsoen ole optimaalinen 36-vuotiaan ykkösveskan taakse. Georgiev kävi myös tuuraamassa ylhäällä, mutta saapa nähdä onko miehestä oikeasti NHL:ään. Loppukausi oli niin kaameaa katseltavaa koko joukkueelta pelaamisen suhteen, että siitä ei kyllä pitäisi vetää mitään johtopäätöksiä.

Kapteeni siis myytiin kesken kauden, joten olisiko uusi kapteeni Zuccarello? Tai sitten toinen vakio-A, Marc Staal?

Tulevaisuuteen panostetaan nyt isosti, sen McDonaghin kauppaaminen(kin) osoitti. Rangersilla on historiallisen hyvin palikat ensi viikonlopun draftiin. Oman ekan kierroksen (10.) lisäksi Bostonin 26. ja Tampan 28. Toiselle kierrokselle oman vuoron lisäksi Devilsin, kolmannelle oma ja Bostonin, sekä 4, 5, ja 6. kierroksen omat varaukset. Ainoastaan viimeinen, seitsemäs kierros on Rangersilla treidattu pois.

Vapaita pelureita pyörii heinäkuun markkinoilla jos jonkinlaista, Kovalchuk ja Tavares tietysti muiden mukana. Tämän puolen fantasiaspekulaatiot jätän nyt kokonaan itse välistä. Toivon vain, että jotain uusia kokeneitakin pelureita joukkueessa nähdään. Eiköhän tulevien viikonloppujen jälkeen olla viisaampia, kun tärkeimmät NHL:n kesäpäivämäärät ovat ohitse draftin ja free agent -ajan myötä.

Vaikea sanoa mitä ensi kauden joukkueelta sitten odottaisi. Maalivahti on vielä hyvä, puolustuksessakin pitäisi olla muutama luotettava palanen, samoin kuin hyökkäyksessä. Mutta kun koko joukkueen profiili on ollut alaspäin suuntautuva, voiko tätä kääntää näillä miehillä ja nuorisolla? Pitääkö räjäyttää vielä enemmän? Loppuuko Lundqvistilta lopulta usko/motivaatio? Onko pudotuspeleihin mitään asiaa? Onko pudotuspeleihin mitään asiaa seuraavaan viiteen vuoteen? Pysyykö Smith ylhäällä? Onko Shattenkirk väärään aikaan oikeassa paikassa? Mahtuuko Tampaan vielä Kreider ja Zuccarello? Paljon kysymyksiä, vähän vastauksia. Ainoa mitä toivon, että se loppukauden totaalisekoilu olisi ohitse ja joukkue kokisi ryhdistäytymisen.

Laitetaan nyt tähän loppuun vielä Larry Brooksin kootut ennen draftia:

-RFA-ruuhkasta Hayesistä ollaan kiinnostuneita monestakin suunnasta, vaihdossa haettaisiin oikeakätistä puolustajaa. Mies tuskin tulee vaihtumaan draftissa vuorokorotuksiin.
-Toisin kuin taas Namestnikovia (tai Veseytä...) ollaan suunnittelemassa liittää treidiin, jos joukkue haluaa ylöspäin draftissa (miehien pienemmästä treidiarvosta johtuen).
-Edmontonista GM Gorton olisi ilmeisesti voinut ottaa Lucicin överisopimuksen kontolleen, jos Draisaitl olisi tullut mukana. Heh, ei varmaan kovin yllättävää, että idea tyrmättiin heti. Ei edes Skjein mukaan laittaminen auttaisi asiaa.
-Smith on pysynyt New Yorkissa kauden jälkeen (joukkueen määräämällä?) kunnonkohotuskuurilla. Odotettavissa ainakin luulisi olevan jotain muutosta viime kauteen.
-Kovalchuk ei ole tiputtanut Rangersia pois vaihtoehdoistaan, mutta mies vaatisi että myös jotain (muita) avainpelaajia hommataan joukkueeseen. Eli todennäköisesti mies suuntautuu jonnekin muualle.
-Apulaisvalmentajien nimitystä odotellaan heinäkuuhun, jolloin heidän nykyiset sopimukset loppuvat. Joe Saccon nimi on esillä.
-Rangers (cap space'ineen) voi ajatella ottaa kontolleen jonkun muun seuran lyhyen, huonon sopimuksen sopivaa korvausta vastaan. Pensin Hagelin, Tampan Callahan esimerkkeinä (Callahan sopisikin hyvin tuohon Zuccarellon ja Kreiderin päittäin vaihtoon - oma ajatus).

Siinäpä sitä nyt olisi taas ketjun aloitusta tulevalle kaudelle. Täältä tullaan kausi 2018-19!
 
Viimeksi muokattu:

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
JoukaHainen jo spekuloikin hyvin viime kausiketjuun tulevaa, joten lainaan vielä viestin kokonaisuudessaan tämän kauden alle herättelemään keskustelua.

Viikon päästä jännätään. Vuosien menestyksen hintana ollut heikot draftivuorot. Viime kaudella päästiin varaamaan kaksi kertaa ensimmäisellä kierroksella ja tänä vuonna samaa herkkua luvassa, kun 3 varausvuoroa ensimmäisellä kierrokselle. Todella paljon kysymysmerkkejä mitä tehdään Kreiderin, Zuccarellon, Spoonerin ja Namestnikovin kanssa. Itse näen, että 4-10 sijoilla varatut pelaajat ovat niin tasaisia ja jopa mennä niin ristiin, että sijalle 4 ennakoitu pelaaja varataan vasta sijalla 10, että ei kannata treidata vuoroa alemmaksi (toki, jos hinta halpa ja tulisi yllätyksiä, että Zadina, vaikka olisi vapaana vielä sijoilla 5->). Mielummin koittaisin tarjota RFA ja iäkkäämpiä (Zuccarello, Kreider, vaikka kipeetä tekisi, mutta Kreiderin seuraava soppari tulee olemaan luultavasti pitkä ja hintava) ja saada haalittua joko Edmontonin (10) vuoron tai Floridan (15) vuoron.

Viime vuonna mentiin safety-pickillä ja varattiin Lias Andersson ja sitten ykkösen loppupäässä varattiin Chytil, joka näyttäisi loistava haku. Tänä vuonna toivoisin, että ensimmäinen varaus käytettäisiin eniten potentiaalia omaavaan pelaajaan ( Noah Dodson, Oliver Wahlstrom, Quinn Hughes olisivat itselle jöpön aiheuttavia varauksia. Brady Tkachuk, Adam Boqvist ja olisin tyytyväinen sitten Bouchard, Kotkaniemi, Farabee sitten taas ok ja, jos mennään joku muu nappaamaan 9 varauksella niin pettynyt.
 
Viimeksi muokattu:

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Kiitokset stiflat ketjun avauksesta!

Tässä näitä minun ketjuhahmotelmia vaikkei mitään varmaa vielä olekkaan tiedossa:

xxx-xxx-xxx
Kreider-Zibanejad-Zuccarello
xxx/Vesey-xxx/Hayes-Buchnevich
Beleskey/McLeod-Holland-Fast


Staal-Shattenkirk
Skjei-xxx
Smith-xxx

Lundqvist
xxx

Lets go Rangers! :)
 
"Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone." - Oldboy

True Blue

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, TPS
Onko mitään huhujuttuja kuulunut mistään? Kovaltshukia nyt viedään puoleen joukkueista, mutta onko Rangersiin mahdollisesti tulossa Tavares tai JVR? Vai ollaanko edes noiden pelaajien perässä?
 
I am a RANGER

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Onko mitään huhujuttuja kuulunut mistään? Kovaltshukia nyt viedään puoleen joukkueista, mutta onko Rangersiin mahdollisesti tulossa Tavares tai JVR? Vai ollaanko edes noiden pelaajien perässä?
Onhan noita juttuja liikkeellä vaikka millä mitalla. Kevin Hayesia ollaan viemässä Flamesiin, Lucic + Draisaitil komboa meille (hymiö) ja Carolinan 2. pickiä meille.
Tällä hetkellä itse koitan systemaattisesti vältellä huhusivustoja ja odotella draftiin. Rangers-perheelle joka tapauksessa tiedossa erittäin mielenkiintoinen draft, ehkä mielenkiintoisin vuosikymmeneen.

Olisihan tuo Tavares aivan järjetön homma mikäli tulisi, mutta tuntuu konseptina erittäin vaikeana saada mies Brooklynista Manhattanille.
 
Believe in Blue

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Pre-season-pelit on julkistettu syyskuulle ja ne näyttävät seuraavilta. Mitään yllättävää ei vastustajista löydy, vaan samat lähinaapurit ovat taas treeneilemassa kaksi kertaa Rangersia vastaan.

Monday September 17 at New Jersey, Prudential Center, 7:00 p.m.
Wednesday September 19 vs. Philadelphia, Madison Square Garden, 7:00 p.m.
Saturday September 22 at NY Islanders, Webster Bank Arena, 7:00 p.m.
Monday September 24 vs. New Jersey, Madison Square Garden, 7:00 p.m.
Wednesday September 26 vs. NY Islanders, Madison Square Garden, 7:00 p.m.
Thursday September 27 at Philadelphia, Wells Fargo Center, 7:00 p.m.
 
Viimeksi muokattu:

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Myös täällä tuskainen viime kausi on enää kaukainen muisto ja olipahan kummallisin ja tylsin kiekkokevät pitkään aikaan Rangers-fanien vinkkelistä kun ei tarvinut missään vaiheessa jännittää joukkueen menestystä. Tällä hetkellä fiilis on melkoisen odottava ja todella innostunut vaikkei mistään mestaruudesta tarvikaan vielä ensi kaudella haaveilla. Viime kausina jatkunut alamäki johti melkoisiin muutoksiin ja vaikka Vigneaultin aikakautena päästiin jo finaaleihinkin asti, potkut eivät tulleet yllätyksenä. Kollektiivinen kipinä oli kadoksissa ja tuntui että viime kaudella eväät olivat jo täysin syöty sekä koutsin että tiimin osalta. Aikansa kutakin ja menestystä Vigneaultille tulevissa hommissaan, mihin ikinä sitten päätyykään. Tervetuloa vaan David Quinn remmiin kun tätä varmasti luet, melkoinen loikka isoihin valoihin mutta cv:n perusteella tuntuu olevan juuri oikea heppu rebuild-vaiheeseen kun jaloissa pyörii lauma nuoria raakileita.

Tulevat päivät ovat myös äärimmäisen jännittäviä Rangersille sekä faneille. Pelinappuloita on vaikka muille jakaa ja on todella kiinnostava nähdä mitä draftin ympärillä tapahtuu. Huhuja ja spekulointia tuntuu riittävän joka suuntaan ja kaikenlaisia juttuja liikkuu. MSG:lle ollaan tuomassa Hamiltonia ja Skinneriä ja välillä pois on lähtemässä Zuccarelloa, Hayesia, Staalia ja jopa Skjeitä ja toisaalta nyt hyvin varaamalla tarjolla olisi tarjolla melkoinen nippu nuorta potentiaalia ekojen kierrosten osalta. Ja kun draftista ollaan selvitty, vapaiden agenttien markkinoiden aukeavat melkein heti perään. Vähän sellainen kutina että Rangers tekee isot siirtonsa jo tänä vkl eikä markkinoilta kalastella sen isompia nimiä. Tavaresista lienee turha haaveilla ja Kovalachuk painelee todnäk Kalifornian lämpöön isompien dollarien ja menestysmahdollisuuksien perässä. Henkilökohtaisissa toiveissa olisi vahvistusta pakkiosastolle sekä se että kausi alkaisi jo!
 

stiflat

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers, HIFK
Laitetaan nyt palstantäytteeksi mitä seura varasi menneenä viikonloppuna. Mitään kummempia treidejä ei siis lopulta nähty - ei joukkueelta, eikä koko liigassa. Pienimuotoisen korotuksen Rangers teki parin vuoron pakettikaupalla, että sai Millerin ensimmäisen kierroksen loppupuolella.

kierros, varausnumero, nimi, pelipaikka, joukkue, koko (height+weight)

1 9 Vitali Kravtsov RW Belye Medvedi Polar Bears (MHL) 6' 2.75" 184
1 22 K'Andre Miller D USNTDP (USHL) 6' 3.25" 198
1 28 Nils Lundkvist D Lulea HF (SHL) 5' 11.25" 173
2 39 Olof Lindbom G Djurgården (Allsvenskan) 6' 2" 185
3 70 Jacob Ragnarsson D Almtuna (Allsvenskan) 6' 0.25" 176
3 88 Joey Keane D Barrie (OHL) 6' 0" 184
4 101 Nico Gross D Oshawa (OHL) 6' 0.75" 185
5 132 Lauri Pajuniemi RW TPS Turku (SM-liiga) 5' 10" 183
6 163 Simon Kjellberg D Rogle BK (Allsvenskan) 6' 3" 190
7 216 Riley Hughes RW St. Sebastian's School (HS-MA) 6' 1" 174


Venäläisellä siis aloitettiin drafti, ihan hyväksi kuitenkin luokiteltu tämä "KHL:n vuoden tulokas", ettei onneksi mikään kauhea ässä hihasta, vaikkakin 10-20 taisi olla odotettu varaussija. Mutta viimeisimmistä seuran venäläisistä johtuen, tuli tästä kyllä itselleni vähän sellainen njääh-fiilis. Toivottavasti kuitenkin tulee muuttamaan mielipiteeni ajan kuluessa. Sitten pari puolustajaa, Lundqvistin manttelinperijä ja taas kasa puolustajia. Ruotsalaisia neljä, eikä taaskaan säästytty suomalaisvaraukselta, putki on jo 4:n vuoden mittainen. Onko Rangersilla vain TPS:ää scouttamassa miehet täällä...

Itse henkilökohtaisesti pidin mielenkiintoisempana linjaa, jossa joukkuetta koottiin joitain vuosia sitten hyvillä jenkkivarauksilla, mitä tämä Eurooppa-linja nyt tarjoaa. "Lias over Mittelstadt, Kravtsov over Wahlstrom" ovat viimeisimmät mielenkiintoiset seurattavat kilpakumppanit ihan vain noiden seuran varauspäätösten takia. Varsinkin kun Wahlstrom jo mainitsi, että (nimenomaan) Rangers teki virheen ohittaessaan hänet. Mukavaa derby-huutelua ainakin ilmassa.

Lopputulemana voi sanoa, että jos viime vuonna vedettiin senttereitä yhtä vaille kaikki joukkueeseen, niin aika yksipuoleisesti painottuneina pelipaikoittain seura nytkin varasi - lähinnä siis puolustajia.

Mitään kummempia huhuja uusista pelaajista seuraan ei ole kuulunut. Ainoastaan korviin kantautunut, että Komarov on yhdistetty puheissa Rangersiin. Kyllähän miehen ihan mielellään joukkueeseen ottaisin näyttämään nuoremmille taistelutahtoa ja muuta mentorointia - mutta maltillisella sopimuksella. Ei mitään David Clarksoneita nyt tähän, kiitos. Itse miellän miehen siis myös ylempien ketjujen peluriksi, mutta Larry Brooksin huhuilema Ryan Reaves taas ei mahdu järkeen. Joo, joukkue tarvii "size and toughness"ia, mutta eikö tässä nyt voisi vähän muutakin koittaa siellä nelosessa. Helvetti, koittaisivat vaikka sitä nelosen sentteriä naarata jo hyvissä ajoin. Jos tämä toteutuu, olen ihan varma, että Sather vetelee vieläkin lankoja näissä jutuissa ja suu vaahdossa kelailee toimistolla jotain ysikytluvun parhaat tappelut VHS:ää. Itse näen, että näiden tämäntyylisten (edellämainittujen) pelureiden kohdalla isona vaarana on ylipalkkaus nyky-NHL:ään.

Muuten tuntuu juttujen perusteella, että deadlinellä treidatuista pelureista Rangers ei tuntuisi enää olevan kiinnostunut. Todella mielenkiintoista nähdä millaisia pelureita aiotaan hankkia, jos esim. Grabner ei herätä edes kiinnostusta. Ok, hiukan kaivaessa lisätietoa mies kyllä herättää kiinnostusta, mutta kilpalaulantaan sopimuksesta joukkue ei lähde.

Tavares ei siis joukkueeseen tule (hyvin todennäköisesti), mutta Rangers on kiinnostunut pelureista, joita mahdollisen uuden joukkueen on liikuteltava Tavares mahduttaakseen. No kaikkihan siinä toki varmaan mukana, mutta joku Seguin olisi aika passeli - jos nyt saa hiukan fantasioida.

Shattenkirk on palaillut jäälle ja pitäisi olla täydessä iskussa syksyllä treenileirin alkaessa. Vähän siinä näköjään sitten kauemmin meni, kun puhuttiin että viimeisiin runkosarjapeleihin olisi tulossa. No toisaalta väliäkös tuolla, kun ne pelit olivat mitä olivat.

Prospects’ camp menossa. Kesällä sopimuksen tehnyt ex-Ilves Ville Meskanen myös mukana ja kerännyt kehuja. Toinen kesän Euro-free agent-signaus oli ruotsalainen Michael Lindqvist. Myös häntä kuvailtu hyväksi maalintekijäksi. Toki kiinnostus myös kohdistuu suuresti Tampa-kaupan kaksikkoon Libor Hajekriin ja Brett Howdeniin, että mitä sieltä oikein saatiin takaisinpäin.

Kravtsovilla on KHL-joukkueensa kanssa vielä vuoden sopimus, mutta voi halutessaan ostaa sen ulos.

Joku sentteri varmaan kaupitellaan ennen kauden alkua. Tod.näk. juuri Hayes.

Rangers vaihtaa ECHL-yhteistyöseuraansa tulevalle kaudelle, kun Greenville Swamp Rabbits (yhä mahtava nimi) vaihtuu Maine Marinersiin, joka aloittaa uutena ECHL:ssä.

Loppuun vielä muistiin vaikkapa sitten itselle, mistä näkee hyvin ja helposti menneet Rangersin varaukset.

New York Rangers - Draft Picks (2018-2014) - NHL - DraftSite.com
 
Viimeksi muokattu:

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Välimieskäsittelyyn peräti 4 Rangersin peluria: Kevin Hayes, Brady Skjei, Ryan Spooner ja Jimmy Vesey. Onpa muuten ollut tylsä heinäkuun alku rosterin suhteen. :(
 
"Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone." - Oldboy

jahaj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers
Köykäiseksi jäänyt tosiaan heinäkuun alun anti tähän mennessä. Fredrik Claesson napattiin tradessa Ottawasta ja Cody McLeodille lyötiin vuoden jatkopahvi kouraan. Rangers on tietysti välillä esiintynyt huhuissa kolmantena osapuolena mahdollisessa Karlsson-kaupassa, mutta saa nyt nähdä miten sekin tilanne kehittyy. Tampasta voisi Captain Cally olla tulossa takaisin, tai puolustajista Braydon Coburn mikäli Karlsson sinnepäin liikkuu.

Sain mukavat lomatekemiset keksittyä kun varasin liput Osloon katselemaan Hankin & Zuccan kesäläpsyttelyitä jalkapallostadionilla (jääkiekkoa siis pelataan). Paikalle kutsuttu paljon entisiä ja nykyisiä Rangers-pelaajia, joten ihan mielenkiintoinen tapahtuma varmasti tulossa.
 
Voiton ei kuulu olla hauskaa, sen kuuluu olla pakko.

Mr. Smith

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves, Canucks
Köykäiseksi jäänyt tosiaan heinäkuun alun anti tähän mennessä. Fredrik Claesson napattiin tradessa Ottawasta ja Cody McLeodille lyötiin vuoden jatkopahvi kouraan.
Claesson tuli ihan UFA:na ilman kauppaa Ottawan kanssa. Nämä olivat varsin marginaalisia soppareita, mutta Namestnikovin jatkosopimus Rangersin tuli heinäkuun alussa. Kahden vuoden sopimus ja neljän miljoonan caphit, joten tehoja pitäisi tulla huomattavasti paremmin kuin viime keväänä Rangers-paidassa (19 ottelua 2+2).

Rangersillä on noin 23 miljoonaa tilaa capissa, joten eiköhän sinne tosiaan muutama huono soppari oteta sopivan lisukkeena kera.
 

jahaj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers
Claesson tuli ihan UFA:na ilman kauppaa Ottawan kanssa.
Aivan, my bad. Tuli katsottua, että Paul Carey oli samana päivänä liikkunut Sensiin. Olikin niin, että molemmat FA. Namestnikov ei tosiaan Rangersissa vakuuttanut. Toivotaan, että vierelle löytyisi sopivaa tekijää tulevaksi kaudeksi ja maalijyvä alkaisi taas löytymään.
 
Voiton ei kuulu olla hauskaa, sen kuuluu olla pakko.

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Namestnikov ei tosiaan Rangersissa vakuuttanut. Toivotaan, että vierelle löytyisi sopivaa tekijää tulevaksi kaudeksi ja maalijyvä alkaisi taas löytymään.
Kautta rantain on kuulunut juttua että siirto Rangersiin kivenkovasta mestarisuosikista eli Tampasta oli Namestnikoville melkoinen shokki ja mentaalinen korttitalo huojui kauden loppusuoran aikana. Toisinsanoen ukkoa vitutti niin ettei peli oikein sujunut. Kesän aikana asian yli on kuitenkin ilmeisesti päästy ja siitä kielii tuo uusi soppari. Toivottavasti homma lähtee tosiaan rullaamaan kauden alusta paremmin vaikkei sinipaidassa tarvitsekaan ainakaan muutamaan vuoteen Stanley Cupista edes haaveilla.
 
Viimeksi muokattu:

Girardi #5

Jäsen
Suosikkijoukkue
NY Rangers ja Kalapa
Mitäs fiiliksiä Skjein uudesta diilistä? Onko palkkansa arvoinen? Harvoja hyökkääviä nuoria pakkeja NYR-nutussa Shattyn lisäksi mut aika kova palkka 2 kauden näytöillä.
 
"Laugh and the world laughs with you. Weep and you weep alone." - Oldboy

SuperKakke

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK ja New York Rangers
Mitäs fiiliksiä Skjein uudesta diilistä? Onko palkkansa arvoinen? Harvoja hyökkääviä nuoria pakkeja NYR-nutussa Shattyn lisäksi mut aika kova palkka 2 kauden näytöillä.
Olen varmaan ainut jonka mielestä tuo diili oli erinomainen. Minulla on todella vakaa usko Skjein kehitykseen, franchise-puolustaja in the making.
Sen sijaan Kevin Hayesin yhden vuoden sopimus käytännössä varmisti miehen lähdön Manhattanilta. Eiköhän laiteta lihoiksi siirtorajalla.

Tulevaan draftiin vaan all in ja Jack Hughes Manhattanille.
 
Believe in Blue

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Iso peukku täältäkin Skjein diilille. Vaikka viime kausi näyttikin tilastojen valossa ekaa vaisummalta niin täytyy muistaa minkälaisessa turbulenssissa koko joukkue oli. Kova luotto siihen että noususuhdanne jatkuu tämän kundin kohdalla ja ehdottomasti niitä pelaajia kenestä kannattaa pitää kiinni rebuild-vaiheessa.

Hayes & Spooner-kuvio onkin sitten mielenkiintoisempi. Olin etukäteen varma että nimenomaan ensimmäiselle värkätään pidempi lappu ja toiselle vuoden soppari ja trade mutta Gorton oli eri mieltä. Järjellä ajateltuna tämä meni aika fiksusti sillä Hayes ei ole vielä ottanut sitä isoa harppausta jonka perusteella tälle voitaisiin tehdä sellainen iso soppari jota kärkisenttereille yleensä jaellaan. Nyt kundilla on kausi aikaa näyttää missä mennään, jos kaikki menee putkeen niin keväällä kunnon diiliä houkuttimeksi tai trade deadlinella eteenpäin ja sieltä prospectia ja/tai pickiä vastineeksi. Siitä päämäärättömästä riplailusta pitäisi vaan päästä eroon ja lisää röyhkeyttä peliin. Taitoja kaverilla on jo valmiiksi. Jos Andersson ja Chytil näyttävät olevan valmiita NHL-tasolle niin senttereistäkään ei ole enää pula eli siinä tapauksessa Hayesista voitaisiin luopua ilman isoja irvistelyitä. Howdenkin lymyilee jo takavasemmalla.
 

Draken

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Rangers
Pakko nostaa ketjua, ihan jo sen takia ettei valahdeta kolmannelle sivulle asti.. Hiljaista on kuin huopatossutehtaalla.

Mitäs palstaveljet mieltä Ville Meskasen signaamisesta, mikä aika tutkan alla mennyt ilmeisesti läpi? Ainakin kovalla itseluottamuksella lähtee tavoittelemaan paikkaa kirkkaista valoista, niinkuin asiaan tietyllä tavalla kuuluukin ja miksei kaiken mennessä nappiin voisi jopa löytääkin itsensä ylhäältä, kuitenkin aika puhtaalta pöydältä lähdetään.
 

NakkiFakiiri

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
^ Täytyy myöntää että Liigaa on tullut viime kausina seurattua sen verran epäaktiivisesti että Meskasesta en tiennyt oikeastaan mitään ennen tätä diiliä. Mikäpäs siinä, olisihan se mukava nähdä suomalaisväriä Rangersissa pitkästä aikaa muuallakin kuin maalissa. Eiköhän kaveri pääse ainakin kokeilemaan isoissa valoissa kauden aikana vaikkei vakituista paikkaa ylhäältä saisikaan.

Mitään isoja uutisia ei ole tosiaan viime viikkoina kuulunut mutta onneksi tuo kausikin starttaa jo ensi kuussa. Tällä hetkellä eniten kiinnostaa tulevassa kaudessa se että minkälaisia edistysaskeleita Andersson ja Chytil pystyvät ottamaan. Etenkin jälkimmäinen teki meikäläiseen ison vaikutuksen jo vuosi sitten harjoituspeleissä, jotakin todella viihdyttävää pojan pelaamisessa on. Iso roikale joka on silti pirun ketterä ja sähäkkä. Villi veikkaus että Chytil on näistä kahdesta se joka pelaa ehjemmän kauden ja tulee yllättämään monet. Tietenkin kun näin sanon niin se on aivotärähdys kauden kolmannessa matsissa ja saikkua samantien 4kk. Koputtelen puuta.

Huhuosastolla viime viikkojen kiinnostavin juttu on ollut se että Artemi Panarin on ilmaissut kiinnostuksensa Rangersia kohtaan. Tiedä sitten kiinnostavatko kundia enemmän New Yorkin isot valot vai Rangersin tulevaisuus mutta mikäpä siinä, jos Panarin on heinäkuun 1. vapailla markkinoilla niin pätäkkää vaan pöytää mutta mihinkään treidiin ei kyllä missään nimessä kannata kauden aikana lähteä.
 

jahaj

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vaasan Sport, New York Rangers
Mitäs palstaveljet mieltä Ville Meskasen signaamisesta, mikä aika tutkan alla mennyt ilmeisesti läpi? Ainakin kovalla itseluottamuksella lähtee tavoittelemaan paikkaa kirkkaista valoista, niinkuin asiaan tietyllä tavalla kuuluukin ja miksei kaiken mennessä nappiin voisi jopa löytääkin itsensä ylhäältä, kuitenkin aika puhtaalta pöydältä lähdetään.
Olisi todella mukava nähdä Meskanen ylhäällä tulevalla kaudella. Laukaus on todella hyvä ja liuku on kunnossa, rightin hyökkääjiäkään ei meiltä liikaa löydy joten se on plussaa. Jokavuotinen Traverse Cityn prospect-turnaus alkaa tällä viikolla, joten siinä on mahdollisuus päästä katselemaan Meskasen sopeutumista Pohjois-Amerikkalaiseen peliin.
 
Voiton ei kuulu olla hauskaa, sen kuuluu olla pakko.

Jymäkkä

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NY Rangers, Ketterä, Saksa (futis), IPV
Mä olen seurannut Rangersia ja oikeastaan koko NHL:aa todella aktiivisesti vasta vajaan vuosikymmenen, kun NHL on ollut laajemmin Suomessa katsottavissa. Tämä oli nyt ensimmäinen täydellinen hajoaminen oman suosikin kohdalla, ja melko kujalla olen ollut kuvioista oikeastaan rebuild- päätöksestä asti, ja sen takia jäänyt kirjoittelu vähiin. Mielenkiinnolla olen kuitenkin tietävämpien juttuja lueskellut, ja eiköhän tässä taas aktivoiduta, kunhan pelit alkaa ja pääsee konkreettista kommentoimaan. Mauttomalta tuntuu juuri nyt jengi, mutta tämä muuttunee jo heti, kunhan tulee jengi paremmin tutuksi. Jäänee pudotuspelit kyllä haaveeksi, mutta toivotaan nyt pirteää alkua, ettei lähde matto heti jalkojen alta.
 

Broadsword

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Mielenkiinnolla olen kuitenkin tietävämpien juttuja lueskellut, ja eiköhän tässä taas aktivoiduta, kunhan pelit alkaa ja pääsee konkreettista kommentoimaan. Mauttomalta tuntuu juuri nyt jengi
Tähän vahva sama. olen muutaman vuoden seurannut tietäjien kertomuksia. Rick Nashin jouduttua lihoiksi ei joukkueessa varsinaisia tähtiä ole Henrikin jälkeen. Ikävä todeta, mutta en pidätä hengitystäni kun alan seuraamaan joukkueen suoriutumista.
 
"Hintojen selvittämiseen meni teiltä androgyyneiltä niin kauan, että myynti ehdittiin lopettaa!" -kaljanhimoinen Aatu

BlueRanger

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Rick Nashin jouduttua lihoiksi ei joukkueessa varsinaisia tähtiä ole Henrikin jälkeen. Ikävä todeta, mutta en pidätä hengitystäni kun alan seuraamaan joukkueen suoriutumista.
Vaikea tuota Nashia on ollut tähdeksi luokitella enää hetkeen kun ei mene edes 40 pisteen raja rikki millään.. Muutenkin aika tylsä on nyt tuo hyökkäyksen kärki. Zuccarello viimekaudella ainoa 50 pisteen ylittäjä.
Noista junnuista itseä kiinnosta vielä Chytiliä enemmän nähdä millaisia steppejä Andersson on kesän aikana ottanut, ja alkaako pojasta huokua sitä paljon puhuttua johtajuutta. Noh, pianhan tuo pre-season starttailee niin saadaan esimakua tulevasta.
 
“First I went left, he did too. Then I went right, and he did too. Then I went left again, and he went to buy a hot dog.”

BlueRanger

Jäsen
Suosikkijoukkue
New York Rangers
Onko kukaan katsellut noita Traverse Cityn pelejä? Itse en ole töiltä kerennyt, mutta kiinnostaisi kyllä tietää ketä siellä on erottunut edukseen tai päinvastoin?
 
“First I went left, he did too. Then I went right, and he did too. Then I went left again, and he went to buy a hot dog.”
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy