Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

New Jersey Devils 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Toby Dammit, 04.05.2017 klo 00.36.

 1. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  2 vuoden 1-suuntainen sopimus Müllerille, 2 vuoden 2-suuntainen Blandisille ja 1 vuoden 2-suuntainen Wedgewoodille.

  En usko pakkihankintoihin, siis näihin Jokipakkoihin ja muihin kolmospakkiparin puolustajiin. Tällä hetkellä vasemmalla uuden pakin pitäisi syrjäyttää Müller tai Moore ja oikealla Lovejoy tai Santini (pidän Greenea ja Seversonia varmoina kokoonpanopelaajina), enkä näe mitään syytä siihen, että joukkueeseen hankittaisiin lisää kolmospakkiparin jyriä viemään peliaikaa esim. Müllerilta, josta Shero maksoi pari varausvuoroa, tai Santinilta, joka on lupaavin nuori pakki Devilsin kokoonpanossa, joka ei ole varmistanut vielä kokoonpanopaikkaansa joukkueessa. Etenkin kun siellä on lisäksi Proutia jne. Jos joukkueeseen siis hankitaan pakkeja, niin heidän täytyy olla selviä parannuksia nykyisiin pelaajiin nähden.
   
 2. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Devils on julkaissut liudan nuorten aikuisten jatkosopimuksia. Joe Blandisin kanssa tehtiin kaksivuotinen, kahdensuunnan sopimus. Blandisin sopimuksen AAV on 680 000 dollaria. Mirco Müllerin kanssa on tehty kaksivuotinen, yksisuuntainen sopimus. Müllerin sopimuksen AAV on 850 000 dollaria. Scott Wedgewood on kiinnitetty vuoden kaksisuuntaisella sopimuksella. Wedgewoodin NHL-palkka on 650 000 dollaria.

  Mitään suuria yllätyksiä näissä sopimuksissa tai palkkasummissa ei ole. Mirco Müller oli jo ennen sopimustaan selkeä tapaus aloittavaan pakkikuusikkoon ja nyt viimeistään tälle tuli vahvistus. Todennäköisesti myös Blandisi on lokakuussa Devilsin pelaavassa kokoonpanossa. Kaksiuuntainen sopimus tuo lisää liikkumavaraa alkavaksi kaudeksi, kun Blandisia ei vielä tarvitse liikutella waiversien kautta. Kaksisuuntaista sopimusta puolsi myös se, ettei Blandisikaan ole toistaiseksi onnistunut vakiinnuttamaan paikkaansa, tai osoittanut olevansa valmis vakiokokoonpanon ukko. Nyt hänellä on tuhannen taalan paikka ottaa vakkaripaikka ja pelipaikan valtaaminen on täysin hänen käsissään. Wedgewoodin pelipaikka on tietty Binghamptonissa, ellei Schneiderille tai Kinkaidille satu jotain odottamatonta ja kivuliasta.

  @Eipou - Nathan Bastian on kyllä kiintoisa lupaus ja uskon, että aikanaan hän pelaa NHL:ssä. Se, tuleeko hänestä McLeodin tutkapari, on kovin epävarmaa. Bastianin rooli löytynee todennäköisemmin alemmista ketjuista, kun taas McLeod on lunastaessaan potentiaalinsa selkeästi top 6 -hyökkääjä. Tietysti, jos Bastian osoittautuu pelimieheksi ja näyttää pärjäävänsä vastustajan parhaita vastaan, hän voi tehdä uran kärkiketjuissa vaikkapa juuri McLeodin rinnalla. Minusta Bastianin raamit ja kokonaisuus sinänsä on NHL-materiaalia. Kyse on lähinnä siitä, onko hän riittävän taitava pelatakseen isossa roolissa. Jos Bastianin kohdalta pitäisi määritellä ns. best case scenario, niin minusta se on liittyminen osaksi Randy McKayn, Jamie Langenbrunnerin ja Dainius Zubrusin kaltaisten työn sankareiden jatkumoa.

  @Toby Dammit - Gulitti on beat writerina jokseenkin yhtä helposti korvattavissa kuin Elias tai Brodeur Devilsin kopissa. Gulitti teki vuosien mittaan niin vankkaa työtä, että seuraaja näyttää väkisin heikommalta. Ei Andrew Gross mitenkään huono ole, vaan ihan kelpo tekijä. Gulitti oli tosiaan oma lukunsa sekä määrän että laadun osalta. Gulitti ei breikannut Bobby Macin tai muiden isojen poikien tavoin kauppoja tai sopimuksia, mutta hän teki toimittajan perustyön haastatteluiden ja taustoittamisten muodossa viimeisen päälle hyvin ja toi kokonaan uuden ulottuvuuden Devilsin seuraamiseen varsinkin täältä vanhalta mantereelta käsin.

  Jotain Gulittin työn vaikutuksista kertoo myös se, että Fire and Ice -blogi oli ensi alkuun kevyt kokeilu, joka muuttui Devils-uutisten ykköslähteeksi. Blogin piti olla sivujuonne ja tarjota Bergen Recordin jutuista yli jäänet palat, mutta kuinkas sitten kävikään. Gulitti (ja Bergen Record) ottivat myös työvoiton Newark Star Ledgeristä. Star Ledgerin tappiota julisti Rich Cheren juttujen muutos kunnollisesta kiekkojournalismista halvaksi klikkihuoraamiseksi.
   
 3. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Olen asiasta aivan samaa mieltä kun @Toby Dammit ettei ole mitään järkeä hankkia lisää 3 parin puolustajia, kun niitä on jo lähes koko puolustus täynnä. Treidien kautta sitä puolustusta pystyy tällä hetkellä vain parantamaan.


  Tuossa vielä mielenkiintoinen linkki koskien Devilsin OHL-prospecteja, lukekaa ketä kiinnostaa...
  An Interview With Brock Otten of OHL Prospects - All About The Jersey
   
 4. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Mietiskelin tässä minkähän laisen sopimuksen tulee Damon Severson saamaan? Olisikohan 1-2 vuoden silta sopimus hyvä? ehkä 2.5-3 miljoonan palkalla/kausi. Sen päätyttyä Damon olisi edelleen rajoitettu vapaa-agentti, jonka jälkeen herralle voitaisiin kaavailla pidempi sopimus.

  Vaiko sitten "Long-term Lockup" eli joku 5-6 vuoden mittainen sopimus. Jos herralle lähetään tarjoamaan pidempää sopimusta niin mielestäni 4-4.5 olisi melko hyvä summa kaudelta, ei ainakaan yhtään enempää.
   
 5. Eipou Jäsen

  Tänä vuonna vitoskierroksella Devilsin varaama Marian Studenic on painanut hatullisen tavaraa Saksan verkkoon! Kyseessä tosin harkkapeli, mutta kuitenkin.
   
 6. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Lainaus:
  Minusta tähän kysymykseen ei ole mitään yksiselitteistä oikeaa vastausta. Ray Shero kommentoi, että Seversonin sopimuksen valmistuminen voi kestää jonkin aikaa, koska pöydällä on useampia erilaisia vaihtoehtoja.

  Lainaus:
  Tässä vielä omat mietteet Seversonin tilanteesta.

  Damon Severson on osoittanut olevansa top 4 -pakki, tai vähintään kykenevä siihen rooliin, mutta yhtä lailla hänen tasonsa on heitellyt laidasta toiseen. Minusta ainakaan ei ole mitenkään selvää, miten hyvä Severson on tai miten hyväksi hän kehittyy parin vuoden kuluessa. Parhaimmillaan Severson on ollut ykkösparin puolustaja ja ei-niin-hyvinä päivinään kolmosparin jämäpelaaja. Tämä kuvaus sopii kehen tahansa nuoreen puolustajaan, mutta Seversonin kohdalla ääripäät korostuvat.

  Jos asiaa ajattelee puhtaasti taloudellisesta näkökulmasta, lyhyt siltasopimus olisi Seversonin henkilökohtainen etu tässä tilanteessa. Tähän lopputulokseen päädytään myös silloin, jos Devilsin ja Seversonin leirin näkemykset ovat kaukana toisistaan. Parin vuoden päästä Severson voisi hakea pitkää (ja rahakasta) jatkoa, tai pelata välimieskäsittely-kortin.

  Devilsin kannalta näkisin parhaana, että Severson saataisiin kiinnitettyä 4-5 vuodeksi ja itsekin toivon, että Severson saadaan kiinnitettyä pidemmäksi ajaksi kuin 1-2 kaudeksi. Tällöin Seversonille tietysti maksettaisiin lunastamattomasta potentiaalista ja UFA-vuosista, mutta samalla puolustukseen saadaan kiinnitettyä sen keskeinen lenkki pidemmäksi ajaksi. Viisivuotisen sopimuksen päättyessä Severson olisi 27-vuotias (täyttää 28 seuraavan kauden alla) ja voisi tällöin lyödä rahoiksi ja tehdä uransa "pääsopimuksen" - olettaen tietysti, että hänen tasonsa vakiintuu mielellään ykkösparin pakiksi.

  Toisaalta pidempi sopimus on myös Seversonille sikäli hyvä, että se vakiinnuttaa hänen asemansa Devilsissä. Eikä Seversonille sen puoleen ole tarjolla isompaa roolia missään muualla. Asian laita voi tietysti muuttua, jos Severon todella puhkeaa kukkaan. Kesällä 2017 tilanne on kuitenkin se, että jokaisella organisaatiolla on omat damonseversoninsa, eikä Devilsin Severson ole vielä esittänyt mitään sellaista, mikä tekisi hänestä erityisen arvokkaan suhteessa muihin nuoriin NHL-pakkeihin.

  Käypiä mittatikkuja Seversonin pidemmälle jatkolle ovat nuorten ruotsalaisten Oscar Klefbomin, Adam Larssonin ja kauempaa lähimenneisyydestä Victor Hedmanin tulokassopimuksen jälkeen solmitut jatkosopimukset. Klefbomin seitsenvuotinen sopimus lienee utopiaa pituutensa puolesta, mutta palkkatasoltaan se on hyvä mittari Myös Larssonin ja Hedmanin sopimusten AAV ja palkkakehitys vastaavat käsitystäni, mikä olisi vähintään kohtuullista myös Seversonille. Jacob Trouban kaksivuotinen siltadiilin kaltainen jatko lienee taas realismia Seversonille, jos pidemmästä sopimuksesta ei synny yhteisymmärrystä.

  Severson onkin viimeinen Devilsin rajoitetuista vapaista agenteista, jolle ei ole tehty jatkosopimusta. Aiemmin viikolla Devils julkaisi Blake Colemanin, Blake Pietilan, Stefan Noesenin, Kevin Rooneyn ja Ben Thomsonin sopimukset. Pietila sai kaksivuotisen sopimuksen, muiden jatkot ovat yksivuotisia.
   
 7. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Saman tempun teki Joseph Anderson Kanadaa vastaa ja painoi vielä yhden syötön päälle! Kaveri oli Devilsin 2016 kesän kolmoskiekan varaus.
   
 8. Eipou Jäsen

  Lainaus:
  Taitaa olla Detroitin scouttaustuuri (/-taito) siirtynyt tänne meille, heh.
   
 9. Red Label Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Bruins, Jonathan Drouin, Seinen Rakastaja
 10. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Niin toivottavasti Hischier on valmiina! Junnuille aukeaa hyvä näytön paikka. Mcleodille aukeaa loistava mahdollisuus murtautua kokoonpanoon ja Zachalle tarjolla isoa roolia. Joka tapauksessa paska homma tuo Zajacin loukkaantuminen.
   
 11. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Koitin tässä just sumplia kokoonpanoa kauden alkuun nyt, kun Zajac kerran aloittaa loukkaantuneiden listalla. Pysyykö Henrique keskellä vai vetääkö Hynes ässän hihasta ja lähtee juniori (miinus Boyle) sentteriosastolla liikkeelle esim. Hischier-Zacha-McLeod-Boyle? Jälkimmäiseen skenaarioon en oikein usko, koska kyseisestä nelikosta Boyle on ainoa, jolla on kunnolla kokemusta sentterinä pelaamisesta NHL:ssä. Toki Zacha jonkun verran päässyt kokeilemaan, mutta silläkin meni paremmin pelit heti, kun siirrettiin laitaan.

  Oma silmät ja aivot ummessa tehty spekulointi hyökkäysvitjoista avausiltana:

  Hall-Henrique-Palmieri
  Johansson-Hischier-McLeod
  Wood-Zacha-Quenneville
  Blandisi-Boyle-Noesen

  + kaks muuta nivaskasta: Speers, Lappin, Coleman, Pietila
   
 12. Fremont Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Devils
 13. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Sportnetin toimittaja Marc Spector spekuloi, että Jagr voisi tehdä paluun Devilsiin ja tuoda kokemusta, nyt kun Zajac on pidempää poissa. Mahtaisiko miehen nopeus riittää Devilsin pelityyliin?
   
 14. Andji Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ennemmin näkisin jonkun kokeneen sentterin paikkaamassa Zajacia, laitureista on jo ylitarjontaa. Jagr on kyllä edelleen pätevä pelimies, mutta pelatkoon uransa loppuun jossain muualla.
   
 15. NJEspoo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Ois mun mielestä tervetullut. Vuoden soppari ja muutama miltsi. Hischierin laituriks, why not?
   
 16. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Drew Stafford vuoden sopimuksella Devilsiin, ihan hyvä veto. Alkuviikosta kiinnitettiin Jimmy Hayes tryout- sopimuksella. Devilsin 2012 kesän 5 kiekan varaus Alex Kerfoot teki sopimuksen Coloradon kanssa.
   
 17. Eipou Jäsen

  Näköjään Devilsin haaviin on jäänyt Will Butcher kahden vuoden sopparilla! Ei yhtään pöllömpi vahvistus tähän jengiin, jossa pakkiprospekteja ei ainakaan liiaksi ole. Kannustaiskohan tuo Kerfootia tekemään sopimuksen Devilsiin? Jostain lähteestä luin, että Kerfoot olis tehnyt sopimuksen jo Coloradoon, mut mitään varmaahan se ei kai ole.
   
 18. FiFi93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Česká republika
  Kyllä se Kerfoot ihan virallisesti on jo sopimuksen Coloradoon tehnyt
   
 19. Eipou Jäsen

  Lainaus:
  Jees, hyvä että varmistit. Harmi homma kyllä, vai voiskohan tää nyt jotenkin salaliittoteoriamaisesti olla niin, että Devils ja Colorado on ikään kuin treidin avulla signanneet toistensa prospectit? Devils kun tarvitsi enemmän pakkia kuin sentteriä, niin tämä kävisi jotenkin ajateltuna jopa järkeen.
   
 20. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Jospa minäkin pari sanaa taas kirjoittelisin.

  Travis Zajacin loukkaantuminen oli tietysti todella paha suonenisku kapeaan sentterikalustoon. On turhaa puhua hänen korvaamisestaan, koska se ei omin voimin ole mahdollista. Devilsin täytyy vain jotenkin tulla toimeen ainakin vuodenvaihteeseen ilman Zajacia.

  Taylor Hallin ja Kyle Palmierin välissä kokeiltaneen useampiakin vaihtoehtoja. Itse toivoisin, että Pavel Zacha saisi kunnollisen näyttöpaikan tässä roolissa. Zachalla ja Hallilla oli hyvät kemiat viime kaudella niinä muutamina hetkinä, kun he olivat ketjukavereina. Zacha ja Hall tuntuivat ajattelevan peliä samalla tavalla ja heillä oli koko ajan käsitys toistensa tekemisistä. Zachalle tällainen luottamuksenosoitus ja lupa kantaa vastuuta voisi tehdä myös henkisesti hyvää ja antaa työkalut murtautua kipsistä ja kasvaa henkisesti pelimiehen mittoihin.

  Drew Staffordin hankinnalle nyökkään päätä hyväksyvästi. Hyökkäys tarvitsee lahjakkaiden nuorten vastapainoksi rutinoituneita veteraaneja. Stafford on huokea väliaikaisratkaisu, jolta sopii realistisesti odottaa 10-15 maalia, ja jota voi siirrellä kokoonpanossa tilanteen mukaan monenlaiseen rooliin.

  Jaromir Jagrista jäi hyvät muistot, mutta tällä kertaa sanon kiitos ei. Jagrille pitäisi räätälöidä mittatilauksena rooli, eli käytännössä hänet olisi pitänyt laittaa Zajacin rinnalle ja tämä ketju olisi ollut kaikkea muuta kuin nopeasti peliä kontraava iskujoukko... Ja nyt, kun Zajac on puoli kautta telakalla, ei Jagrille ole sopivaa sentteriä ja muutenkin Zajacille olisi muutakin käyttöä kuin Jagrin tukeminen. Ja ehkäpä Jagr itsekin haluaa jotain muuta kuin grand old manin roolia todennäköisesti liigan häntäpäähän sijoittuvassa joukkueessa.

  Tässä olisi yksi tapa järjestää hyökkäys. Rotaatiota on joka tapauksessa luvassa paljon. Kaikista merkittävin kysymys on, miten vastustajan parhaita ketjuja kaitsetaan. Zajacin ketjua on tähän asti roolitettu pimentämään vastustajan ykköspelaajat. Mihinkään line-matchingiin ei ole eväitä, mutta jotenkin näkisin Hischierin johtaman kakkosketjun ottavan puolustavasta roolista päävastuun.

  Hall-Zacha-Palmieri
  Henrique-Hischier-Johansson
  Quenneville-Boyle-Stafford
  Blandisi-McLeod-Noesen
  Wood, Lappin, Pietila, Speers jne

  Lainaus:
  Eiköhän tässä ollut kyse pelaajien omasta tahdosta, kun pelaajakaupanhan olisi voinut tehdä vaihtamalla pelaajien oikeudet päikseen ilman vehkeilyjä. Butcherhan oli ilmaissut tyytymättömyytensä Avsin seurajohdon toimintaan ja oli joka tapauksessa lähtökuopissa. Ilmeisesti taustalla oli Patrick Roy, joka vastusti sopimuksen tarjoamista pienikokoiselle Butcherille. Avs yritti paikata tilannetta vielä keväällä tarjoamalla sopimusta, mutta edes Royn poistuminen Avsin johtoportaasta ei muuttanut tilannetta. Devilsillehän tämä on mahdollisesti toinen Virhe Avalanchen toimistossa, lunasta potentiaalinen nuori pelaaja -tilanne. Joe Blandisi jäi aikanaan myös ilman sopimusta Avalanchessa ja hänestäkin voi tulla vakiokasvo NHL:ssä. Toki Blandisin kohdalla taustalla vaikutti hänen sairastelunsa, joka uhkasi Blandisin ammattilaisuraa.

  Butcherin hakusessa oli seura, joka pystyy tarjoamaan nopean tien NHL:ään ja Devilsin puolustuksessa on pelipaikkoja tarjolla useampikin. Lisäksi Butcher kertoi tykästyneensä John Hynesin peli-ideologiaan. Ja tuskinpa maksimibonuksilla ryyditetystä sopimuksestakaan oli haittaa päätöksenteossa.

  Lainaus:
  Alexander Kerfoot oli ilmeisesti lähellä tehdä sopimuksen Devilsiin, mutta päätti lähteä vapaaksi agentiksi - ilman draamaa. Kerfootin osalta tie NHL:ään oli Devilsissä käytännössä tukossa, koska kilpailu hyökkäyksen pelipaikoista on todella kovaa ja sentterin tontille on jo nyt tarjolla muun muassa Hischier, McLeod ja Zacha ja alempiin ketjuihin muun muassa Quenneville, Blandisi ja Coleman. Niinpä järkevämpää oli lähteä etsimään uraa muualta.

  Lainaus:
   
 21. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 22. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Lainaus:
  Hfboardsilla muutama nimimerkki tiesi kertoa, että Devils näyttäisi streamia turnauksesta. Devilsin sivuilla tai Twitterissä ei ainakaan vielä ole mainostettu lähetyksiä, mutta eivätköhän nuo linkit aikanaan julkaista sikäli, kun eivät palstalla puhuneet puuta heinää.

  Ja kyllä vain, Devils saa ilahduttavan monta kovaa ja NHL-valmista lupausta turnaukseen.
   
 23. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Laitetaas tämä tännekin.
   
 24. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Rahan puolesta täsmälleen samanlainen sopimus kuin Adam Larssonilla reilu pari vuotta sitten. Hyvä sopimus, joka voi olla parin vuoden päästä erinomainen. Pahimmillaankaan se ei ole niin iso, että se aiheuttaisi ongelmia joukkueen rakentamiseen.
   
 25. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Tosiaan ensi yönä eka harkka peli klo 2 ja Capitals vastassa. Pakko nähdä koska nro 13 kokoonpanossa! Devilsin aamu treenien kentälliset tässä:

  Hall - MaJo - Palmieri
  Qville - Nico - Hayes
  Bratt - Blandisi - Noesen
  Studenic - Coleman - Lappin
  Baddock

  Butcher-Severson
  Moore-Prout
  Mueller-Dyblenko/Kapla

  Kinkaid
  Wedgewood

  Mielenkiintoista että Shero ja kumppanit päättänyt näköjää testata Johanssonii keskellä, eli tossako sitten mahdollinen ykköskenttä kauden alkuun? Mikäli siis Johansson tuossa keskellä hoitaa hommansa hyvin ja löytää Halin ja Palmierin kanssa kemian. Eniten odotan kuitenkin näkeväni Hischierin pelaamista ja hänen takiaan yöunet uhraan. Jos jollakulla tiedossa joku hyvä Streami nii voisi vaikka pistää tähän tai yksityisviestinä. Mutta joka tapauksessa tsemppiä seuraavaan päivään niille, jotka aikovat matsin katsoa :)
   
  Viimeksi muokattu: 18.09.2017 klo 19.53