Ilmoitukset

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki FASlapsi on saanut viikon verran kakkua kirjoitettuaan jalkapallon MM-liveseurantaan hyvän maun vastaisen viestin.

Sulje ilmoitus

New Jersey Devils 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Toby Dammit, 04.05.2017 klo 00.36.

 1. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Ensitunnelmat Müllerin hankinnasta ovat ihan myönteiset. Sveitsiläinen vaikuttaa internetin välittämien tietojen perusteella olevan juuri sellainen pelaajatyyppi, mitä Hynesin pelitavan toteuttaminen kaipaa. Maisemanvaihto, uusi alku ja tarjolla oleva vastuu luovat myös hyvät edellytykset Müllerin onnistumiselle.

  Devils käytti kaupassa Lee Stempniakista ja Vernon Fiddleristä vastineeksi saadut 2. ja 4. kierroksen varausvuorot. Tämä on ihan käypä hinta nuoresta puolustajasta, joka on entinen ykköskierroksen varaus. Tietysti, jos Müller pelaa kahden vuoden kuluttua NLA:ssa ja vuorolla 49 Sharks varaa uuden Patrick Marleaun, voidaan sitten voivotella ikuisuuteen asti, miten huonon kaupan Ray Shero teki. Oli lopputulos treidissä mikä tahansa, tämä on esimerkki hallitusta riskistä, mitä ylimääräisillä varausvuoroilla voi/kannattaa tehdä.

  @chaosti, en voisi käsittää ratkaisua jättää joukkueen kapteeni ja ainoa suoritusvarma top 3 -pakki Greene suojaamatta. Tokihan viime kausi oli pettymys ja Greenen suunta saattaa olla jo pysyvästi alaspäin, mutta hän on edelleen laatupelaaja elintärkeä osa Devilsin puolustusta ja (olosuhteiden pakosta) ykkösparissa. Olen eri mieltä tuosta Greenen kiinnostavuudesta myös Vegasin näkökulmasta - Jos Greenen kaltainen johtava pelaaja, laatuveteraani tulisi Vegasin ulottuville, hehkuisivat David Contenkin posket innostuksesta punaisempina kuin koskaan. Greene olisi vanhempana valtiomiehenä kullanarvoinen pelaaja uudessa NHL-joukkueessa, pitkälti samalla tavalla kuin jälleenrakennuksen keskellä olevan Devilsin kopissa.
   
 2. Goose Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings, Helsingin Jokerit
  Lähtökohtaisesti hyvä diili Devilsiltä. Hischieriähän tuo huutaa.
   
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Devilsin kohdalla ei yllätyksiä suojatuissa ja suojaamattomissa pelaajissa. Suojattuja olivat Taylor Hall, Travis Zajac, Kyle Palmieri, Adam Henrique, Andy Greene, John Moore, Mirco Mueller, Damon Severson ja Cory Schneider. Suojaamatta jäivät puolestaan mm. Jon Merrill, Beau Bennett, Stefan Noesen, Mike Cammalleri, Ben Lovejoy ja Jacob Josefson. Pidän todennäköisimpänä, että Merrill lähtee Vegasiin, mutta myös Bennett ja Noesen saattavat olla McPheelle varteenotettavia vaihtoehtoja. Sen sijaan yli kolmekymppisten Cammallerin ja Lovejoyn lähtöön en usko.

  Vielä tuosta Mirco Müllerin diilistä, niin siitä jäi itselleni varovaisen myönteiset fiilikset. Hintana oli kakkos- ja neloskiekan varaukset (takaisin tuli myös San Josen vitonen), joten ei Müller nyt ihan ilmaiseksi Devilsiin tullut. Noita varausvuoroja on silti sen verran paljon ja pakkikaluston puutteet niin akuutteja, että Sheron on ihan hyvä kokeilla pienellä riskilläkin noin potentiaalista pelaajaa, joka on ominaisuuksiensa puolesta (esim. luistelu) kuin luotu Devilsin nykyiseen pelikirjaan – tai ainakin visioon siitä, miltä se lähivuosina toivon mukaan tulee näyttämään.

  Katsoin tänään pari erää tammikuista San Jose – Detroit -matsia, jossa Müller teki tehot 1+1 tms. Kyseinen peli antaa ehkä vähän vääristyneen kuvan Müllerista, kun vastus ei ollut kovin kova ja yleensä hän ei samalla lailla tehoile, mutta kyllä se luistelunopeus oli ainakin jo selvästi nähtävissä, minkä lisäksi eka syöttö lähti ihan asiallisesti ja hän aiheutti yhden jäähyn Detroitille hyvän kiekonsuojauksensa ansiosta. Peli ei antanut kuitenkaan hänen puolustustaidoistaan oikein minkäänlaista kuvaa, sillä hän pelasi suhteellisen vähän ja senkin suojatusti, joten San Josen kenttäpäädyssä ei päässyt paljoa tapahtumaan hänen kentällä ollessaan. Mutta kuten sanottua, niin ihan mielenkiinnolla odotan, miten hän kehittyy Devilsissä. Pelipaikka siellä olisi nyt ainakin otettavissa, toisin kuin San Josessa.
   
 4. chaosti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Varsin kaukaa haettua näytti olevan omat arvailut siitä että Greene ehkä jätettäisiin suojaamatta. Varmasti Devilsien kannalta parempi näin. Oma tutustuminen Müelleriin on jäänyt lähinna hfboardsin sekä erinäisten twiittien varaan, ja niissä esiintulleista asioista on vaikea löytää perusteita joilla Mirco olisi annettujen varausvuorojen arvoinen. Esim. Todd Cordellin twiittaus Müellerin AHL-tilastoista.
   
 5. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Eiköhän mies hankittu Hischierin vuoksi. Joka tapauksessa kova hinta mielestäni, mutta uskon että Müeller parantaa Devilssin puolustusta kuitenkin.
   
 6. Olpa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Philadelphia Flyers, Vaasan Sport & Mike Richards
  Kyllähän Mueller on paljon enemmän kuin pelkkä Hischierin kaveriksi hommattu alppinisti. Ei tilastot mairittele, mutta kehitystä on kokoajan tapahtunut. Sharks aikoinaan hieman tössi ja nosti Muellerin kauden liian aikaisin rosteriin. Oli esim. THN Hockey Future listauksessa tänä talvena Sharksien parhaaksi rankattu "junnu" NHL-rosterin ulkopuolelta ja koko liigassa rankattu sijalle 52. Potentiaalia on nousta kiekollisena pakkina vaikka ja mihin. Luistelu on loistavalla tasolla, älykäs ja kiekon kanssa esim. yv:llä viivamiehenä löytyy talenttia vaikka muille jakaa. Sharksissa tie oli hieman tukossa, mutta toivottavasti Devilsillä on kärsivällisyyttä ja pokkaa antaa vastuuta niin Mueller voi olla todella kova mies muutaman kauden kuluttua. Kun Devils rosteria katsoo niin kyllähän paikkaa on tarjolla jos pojalla on päätä ja tahtoa tarpeeksi ottaa se vastaan.
   
 7. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Lainaus:
  Näin juuri. Mülleriä ei hankittu vain seurustelu-upseeriksi Hirschierille sikäli, kun Devils hänet ylipäänsä varaa. Mää taas kuulin pataljoonan hevosmiähilt, et kauppa on esisopimus heinäkuun alussa Sharksin kanssa tehtävälle Kovaltšuk-kaupalle...

  Devils kaipaa liikkuvia puolustajia ja nyt sellainen hankittiin käyttämällä kakkoskierroksen varaus. Tätä voi ajatella myös niin, että Devils pikakelasi pari kolme kautta ja käytti Bostonilta saadun kakkoskiekan varausvuoron NHL:n portteja kolkuttelevaan pelaajaan.

  Devilsissä Müllerin tie on auki suoraan pelaavaan kokoonpanoon ja nykyisessä pakistossa hän olisi nähdäkseni viitospakki. Edellä ovat Greene, Severson, Lovejoy ja Moore. Ja vaikka kesän aikana puolustukseen tullee vielä 1-2 pelaajaa, Müllerin mahdollisuudet ottaa vakiopaikka ovat edelleen hyvät ja käytännössä kiinni hänestä itsestään.

  Mutta niin, olisipa jo ilta. Oispa kaljaa.
   
 8. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Nico Hischier!!!!! ei mulla muuta
   
 9. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Sama! Täytyy kommentoida myöhemmin lisää.
   
 10. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  "Ylättäen" Nico Hischier sitten tuli. Sen jälkeen kun toi Müller tuli niin en asiaa hirveesti epäillyt. Itsekin pidin tota Hischieriä parempana valintana ihan vaan ton Patrickin loukkaantumishistorian takia. Muuten toi Patrickin kahdensuunan pelaaminen ja fyysisyys mielytti enemmän. Mutta Hischier on taitavempi ja loistava luistelu joten sikäli sopii ehkä paremmin siihen mihin suuntaan Devilsiä nyt rakeneteaan.

  Pakko tunnustaa että ois kyllä kiva nähdä että draftin tokana päivänä Devils poimis edes yhden suomalaisen. Edellisestä kerrasta kun on nyt se 10 vuotta. Kyllä niillä on näköjään edelleen Timo Blomqvist palkkalistoilla scouttina (joka aloitti seurassa vuonna 2009) jonka olen muutaman kerran bongannut sm-liiga otteluissa. Eli kyllä siellä Suomen sarjoja (kai) seurataan. Mutta onneksi tuolla rapakon takana pelaa nykyään myös suomalaisia, joten unelma elää siitä että Devils vielä suomalaisen joku päivä varaa vaikka toi suomen scoutti nyt laput silmillä duuniaan tekis.
   
 11. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Nyt se odotus on viimein ohi ja Nico Hischier on meidän miehemme. Tosiaan toivoin itse ensisijaisesti Nolan Patrickia, mutta eihän tästä nyt voi mitenkään pettynyt olla, vaan Hischierin kaltaisen huippulupauksen saaminen on parasta, mitä Devilsille on vuosiin tapahtunut.

  Odotukset Hischieriä kohtaan ovat eittämättä korkealla ja hänellä on hyvät mahdollisuudet murtautua Devilsin miehistöön jo alkavalla kaudella. Olisin todella yllättynyt, ellei Hischier saisi kymmenen pelin settiä ylhäällä kauden alussa olettaen tietysti, että harjoitusleiri ja harkkapelit vastaavat odotuksia. Sveitsiläisenkin kohdalla joudutaan tekemään ratkaisu, pelaako hän NHL:ssä, vai junnuissa, kun AHL ei ole vaihtoehto. Tiedä sitten, olisiko paras vaihtoehto lainata Hischier kaudeksi NLA:han tai johonkin toiseen eurosarjaan kasvamaan korkoa, jos hän ei tee välittömästi vaikutusta ja saumatonta siirtymää NHL:ään.

  Kolmen viimeisimmän draftin ykkösnimet Hischier, Pavel Zacha ja Michael McLeod on kolmikko, josta saataneen iloita vuosien ajan. Tuon trion rinnalle kun ripotellaan täydennykseksi vielä muiden muassa John Quenneville, Nathan Bastian, Blake Speers ja Brandon Gignac, niin hyökkäyksessä alkaa olla osasia sekä keihäänkärkeä että vartta varten. Vastaavat sanat on tullut sanottua monesti aiemminkin ja tosiasia tietysti on, että kaikki noista edellä mainituista eivät breikkaa. Mutta eipä Devilsillä ole ollut sitten 1990-luvun puolivälin yhtä monta kovaa lupausta samaan aikaan putkessa.

  Ainoa merkittävämpi kysymysmerkki Hischierin kohdalla on hänen lopullinen pelipaikkansa. Siinä, missä Patrick on perinteinen sentterityyppi, Hischier voi löytää kotinsa myös laidasta. Tilanteessa, jossa Hischier siirtyy laitaan, paperilla Devilsin sentteriosaston kärjen muodostaisivat (pitkällä aikavälillä) Pavel Zacha ja Michael McLeod. Travis Zajacin näkisin muutaman vuoden päästä kolmossentterinä. Zachan osalta käynnissä on sama tutkiskelu kuin mitä Hischierin kohdalla mahdollisesti käydään. Zachankin pelipaikka voi lopulta olla laidassa. McLeod onkin tällä haavaa Devilsin ainoa laadukas, "puhdasverinen" sentterilupaus top 6:een. Tätä spekulointia ei nyt pidä lukea moitteena Hischieriä tai Zachaa kohtaan, vaan jos he menestyvät paremmin laidassa, niin sitten heidän paikkansa on siellä.

  Mitä tulee Devilsin sukupolvenvaihdokseen/jälleenrakennukseen/muutokseen, syksyn harjoitusleirillä käydään todella kovaa kisaa nuorten kesken. Hischier, Zacha, Quenneville, McLeod ja Blandisi* ovat kärkisijoilla kisassa pelipaikoista. Kun joukkoon lyödään vielä mukaan Speers, Wood, Gignac ja varauksin Bastian, niin jännäksihän tuo menee. Ja tietysti, jos tuohon nuorten joukkoon luetaan ikäloput noin 25-vuotiaat Nick Lappin, Blake Pietila* ja Blake Coleman*, niin saadaan parempi käsitys kilpailutilanteen laajuudesta ja vaikeistakin valinnoista, joita John Hynesin valmennusryhmä joutuu tekemään.

  *Olettaen, että saavat jatkosopimuksen.

  Luettavaa

  Bergen Recordin toimittajan Andrew Grossin näkemys: Hischierillä on enemmän potentiaalia kuin Patrickilla, eikä Devils pelannut valintaansa varman päälle. Gross tuumittelee, että Shero valitsi Hischierin ennen muuta huiman potentiaalin vuoksi. Grossin näkemyksen mukaan Nico vastaan Nolan -asetelma olisi kääntynyt Patrickin eduksi ilman tämän toistuvia loukkaantumisia.

  Hischier tuntuu sanovan oikeita asioita ensihetkistä alkaen. Mutta onhan tämä ihan hauskaa, kun muutaman viimeisen kauden aikana on tuskailtu maalintekijöiden puutetta. Sitten tulee lottovoitto ja draftin ykkösvaraus. Ja mistäkö tämä kuumeisesti odotettu ykkösvarus ensimmäisenä puhuu?

  Lainaus:
  Nicon vastaus kysymykseen on muuten tismalleen oikein.

  New York Timesin artikkelissa Nico Hischier sanoo, ettei hänellä ollut aavistusta, että Devils varaisi hänet. Hischier kuvailee varaustilaisuuden päivän olleen yhtä tunteiden vuoristorataa.

  Lainaus:
  nhl.com:n haastattelussa Hischier toistaa, miten yllättynyt oli ykkösvalinnastaan. Sekä Hischier että Patrick ovat joutuneet vastailemaan kyllästymiseen asti Nico vastaan Nolan -asetelmasta, eikä tämä tietenkään helpota lähiaikoina, koska Patrick päätyi divisioonavihulaisen riveihin. Kaksikon välit kaukalon ulkopuolella ovat hyvinkin toverilliset.

  Lainaus:
  GM Ray Shero kommentoi lyhyesti, miksi Devils päätyi valitsemaan Hischierin.

  Lainaus:
  Ja pianhan tämä varaustilaisuuden riemu jatkuu. Saa nähdä, onko painopiste tänään puolustajissa, kun hyökkäystä on täydennetty parin edellisen draftin osalta. Tänään Devilsillä on varausvuorot 36, 63, 81, 98, 129, 143, 160, 185 ja 191. Paljon siis uusia pelaajia tulossa organisaatioon.
   
 12. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Itse luin (Ei tule nyt mieleen mistä) että Hischier saa pelata ensikaudella farmissa, sillä hänellä oli lainasopimus Halifaxiin.
   
 13. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Lainaus:
  Tästä tosiaan oli liikkeellä huhua keväällä, mutta Hischier ei ole AHL-kelpoinen. Halifax Mooseheads kumosi väitteen pikaiseen.

  edit piaf. Ilmeisesti juttu lähtenyt liikkeelle siitä, että Elite prospectsin saitilla Hischier olisi ollut merkattu lainapelaajaksi, mikä ei sitten pitänyt paikkaansa.

  Lainaus:
   
  Viimeksi muokattu: 24.06.2017 klo 17.41
 14. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Shero näköjään lukee Jatkoaikaa ja nappasi Espoo Blues junnun Aarno Talvitien. Pakko tunnustaa että kylläpäs lämmitti entisen Blues-fanin mieltä tämä valinta. :')
   
 15. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Tässä vielä lyhyt kooste kierrosten 2-7 varauksista ja muutamia ajatuksia varatuista pelaajista.

  Tänä vuonna Devils panosti ensimmäisillä kierroksilla nopeuteen, ratkaisuvoimaan ja henkilökohtaiseen taitoon ja kautta linjan Shero ja Castron valitsivat kovan potentiaalin pelaajia. Parin edellisen draftin suuntauksena oli valita isokokoisia pelaajia (esim. Zacha, McLeod, Bastian ja Maltsev) ja ehkä myös näissä Sheron ensimmäisissä drafteissa on nähtävissä se, että valinnoissa pelattiin enemmän varman päälle. Devils haki pelaajatyyppejä, jotka todennäköisesti pelaavat jossain roolissa NHL-joukkueessa. Tokihan Sheron kaksi ensimmäistä varaustilaisuutta olivat myös sikäli erityisiä, että ne sijoittuivat myös kykyjenetsintäosaston täyteen uudistumiseen, kun David Conten aikakausi päättyi ja vaihtui Paul Castronin johtamaan kykyjenetsintään.

  2. Kierros

  Devils varasi 36. vuorolla Jesper Boqvistin Brynäsistä. Sekä sentterinä että laidassa pelaava Boqvist on nopea, taitava ja maaliahne hyökkääjä. Tyypillinen boom-bust -tapaus.

  Boqvistista tulevat myös mieleen lähimenneisyyden ruotsalaiset kikkanikkarit Nicklas Bergfors ja Mattias Tedenby. Myös Boqvistin kohdalla NHL-uran ratkaisee hänen kykynsä mukautua Pohjois-Amerikan kaukaloon ja kehittyminen kiekottomassa pelaamisessa. Tietysti sekin auttaa, jos pistää kiekon pussiin 30 kertaa kaudessa.

  All about the Jerseyn näkemys Boqvistista
  .

  3. kierros

  Devilsillä oli kaksi varausvuoroa kolmannella kierroksella. Coloradolta Gélinas-kaupassa saadulla 63. vuorolla Devils varasi toisen ruotsalaislupauksen, Fabian Zetterlundin ja omalla 81. vuorollaan puolustaja Reilly Walshin.

  Boqvistin tavoin Zetterlund on puhtaasti hyökkäyspään pelaaja. Zetterlundin paras avu on hänen erinomainen laukauksensa, jolla hän on tehnyt tuhojaan. Jos Zetterlundille pitäisi miettiä verrokkia lähimenneisyydestä, tulee mieleeni Reid Boucher, jolla luistelunopeus ja vielä yleisemmin fysiikka oli/on kynnyskysymys NHL-uralle. Muutenkin näiden junnusarjojen pistoolisankaraiden kohdalla kysymyksenä on, pääseekö pelaaja ammattilaissarjoissa tonteille käyttämään laukaustaan.

  All about the Jerseyn näkemys.

  Sulavaliikkeinen ja taitava Reilly Walsh on nakutellut viivamiehenä kovia tehoja USHS:ssa ja hän on kiinnostava nimi seurattavaksi. Myös Walshin kohdalla kysymysmerkkinä on, miten hän pärjää ammattilaisena, kun vastus kovenee high school -kiekosta. Todennäköisesti Walshin kohdalla tie ammattilaiseksi veisi joka tapauksessa useamman vuoden ja hän on siirtymässä ensi kaudeksi Harvardin yliopistoon. Devilsillä on käsissään hiomaton timantti, joka yhtenä päivänä pyörittää ylivoimaa Devilsissä, joko Newarkissa tai Cardiffissä.

  All about the Jerseyn arvio Walshista.

  4. kierros

  Eilisen päivän kiinnostavin tapaus on Nikita Popugajev. Kolossaalinen venäläinen oli viime syksynä vielä arvioitu jopa ykköskierroksen talentiksi. Kaksijakoinen ja loppua kohti lässähtänyt kausi laski kuitenkin venäläisen osakkeita ja hän putosi Devilsin ulottuville neloskierroksella. Nyt Devilsillä on sitten molemmat pääosan esittäjät tästä klipistä. Popugajev pistää täydellisen rystylätyn pakkien taakse ja Hischier kiittää ja uittaa.

  Popugajevista tulee väkisin mieleen hänen maanmiehensä, ex-paholainen Viktor Kozlov - ei mitenkään hyvässä saati pahassa mielessä, vaan puhtaasti yhtäläisyyksien vuoksi. Kozlov oli myös ns. täysi paketti kokoa, taitoa ja ratkaisuvoimaa ja häntä kuvattiin aikanaan samaan tapaan kuin Popugajevia nyt pelaajaksi, joka ei ole läsnä työmaalla joka päivä. Kozlov oli hyvinä päivinään pitelemätön ja dominoi tapahtumia kaukalossa. Näitä päiviä oli vain valitettavan harvoin. Toivottavasti Popugajev saa palaset kohdalleen ja tasaisuutta otteisiinsa, koska hänellä on kaikki eväät nousta huipputähdeksi ja kaikkien himoitsemaksi yhdistelmäksi taitoa, nopeutta ja voimaa.

  All about the Jerseyn arvio

  5. kierros

  Devils käytti viidennen kierroksen varauksensa (129) toiseen sveitsiläiseen, Davosin 21-vuotiaseen (!) veskariin Gilles Senniin. Senn tuo lisää kilpailua pelipaikoista Cory Schneiderin takana. Vuorolla 143 Devils varasi slovakialaisen laitahyökkääjän Marian Studenicin.

  Aika puskista tuli tämä Sennin varaus, koska minusta organisaatio ei nyt tulenpalavasti tarvinnut yhtä maalivahtia lisää jumittamaan Schneiderin asiankannattajana, ellei sitten organisaatio koe esimerkiksi Scott Wedgewoodin ja Ken Applebyn katsotuiksi korteiksi. Mutta luotetaan Castronin ja skouttausosaston näkemykseen, eikä viidennen kierroksen varauksesta nyt muutenkaan hirveästi kannata alkaa verkkarinsaumaa repimään. Onhan tässä tietysti se aspekti, että Senn on koko lailla valmis hyppäämään ammattilaiseksi Pohjois-Amerikkaan.

  All about the Jerseyn arvio Sennistä

  Marian Studenic on tyypillinen myöhempien kierrosten haku. Taitava ja nopea laitahyökkääjä on potentiaalinen, mutta raakile ja ensi kausi Hamiltonissa näyttää varmaan pidemmälle, millainen projekti Devilsillä on käsissään.

  All about the Jerseyn pätkä Studenicistä

  6. kierros

  Devilsin kuutoskierroksen varaus oli Bluesin junnuista bongattu Aarne Talvitie, ensimmäinen Devilsin varaama suomalainen kymmeneen vuoteen. Hän on ensi kaudeksi suuntaamassa Pohjois-Amerikkaan Penn Staten yliopistojoukkueeseen. Hänenkin kohdallaan on kuljettavana pitkä, talvinen tie, ennen kuin ovet Devilsin organisaatiossa aukeavat. Ehkä hänestä kehittyy aikanaan samankaltainen yleismies Jantunen kuin Blake Pietilasta.

  All about the Jerseyn sanaset

  7. kierros

  Devilsillä oli kolme varausvuoroa seitsemännellä kierroksella ja Devils varasi kolme puolustajaa: Hischierin seurakaveri Jocktan Chainey, Jegor Zaitsev ja Matthew Hellickson.

  All about the Jerseyn arviot

  Joctan Chainey

  Jegor Zaitsev

  Matt Hellickson


  Tosiaan, Devils varasi pitkästä aikaa useampia eurooppalaisia pelaajia ja kerralla yhteensä kahdeksan kappaletta. Tämä on Devilsissä suorastaan historiallisen paljon, olkoonkin, että varatuista pelaajista Hischier, Popugajev ja Studenic pelaavat Kanadan junnusarjoissa ja Talvitie on suuntaamassa Pohjois-Amerikkaan ensi kaudeksi.
   
 16. Rocket Richard Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Juhani Tyrväinen
  Hienoa, että Devilsillä on pitkästä aikaa todella kovan luokan lupaus riveissään. Itse olin vähän kahden vaiheilla, mutta mitä pidempi aika draftista on, niin sitä paremmalta tämä Hischier tuntuu. Aivan mahdottoman taitava kaveri kyseessä ja parempi luistelija kyseessä kuin Nolan Patrick. Olen ihan tyytyväinen. Muutenkin Devilsin tilanne lupausten suhteen vaikuttaa pitkästä aikaa aika hyvältä. Kuten @dali tuossa totesi, niin ainakin keskikaistalla tulevaisuus näyttää nyt hyvältä ja keskikaistan kauttahan joukkueet on helppo rakentaa. Jos on kolme hyvää sentteriä, niin siinä on hyvä kivijalka.

  Vielä on matkaa, että Devilsistä voidaan puhua contenderina, mutta jos tähän suuntaan mennään, niin ei siihen välttämättä enää hirveän monta vuotta mene :)
   
 17. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Lainaus:
  Joo, ei tässä vielä kannata alkaa laittaa kuohuvia jäähtymään ja aidata paraatikadun rotvalleja. Näiden muutamien huippujen ja muiden laadukkaiden hyökkäysprospektien kanssa menee vielä pari kolme vuotta ammattilaissarjoihin totuttautumisessa, ennen kuin säännöllisiä tuloksia on realistista odottaa. Nuorten esiinmarssi on tietysti upea, odotettava juttu, mutta samalla Devilsillä on edessään isoja valintoja, koska kaikille ei riitä peliaikaa, eikä joukkueesta tietenkään kannata tehdä U20-jengiä ja olettaa, että kerralla voidaan ajaa sisään kymmenen tulokasta. Näyttöpaikat ja lyhyet stintit ylhäällä ovat asia erikseen, eli alkavalla kaudella nähdään varmastikin liikennettä Binghamptonin ja Newarkin välillä.

  Tämä on ihan silkka ulkopuolisen näkemys, mutta itse tekisin niin, että ottaisin 5-6 valikoitua nuorta pysyvästi NHL-rinkiin ja katsoisin, mihin heistä on. Lisäksi pitäisin rosterissa 1-2 paikkaa auki vaihtuville kandidaateille. Tähän ryhmän luen pelaajat, joiden kohdalla on enemmän kysymysmerkkejä NHL-urasta, tai jotka ovat vasta siirtymässä ammattilaisiksi. Karkealla jaolla ajattelen ensimmäisen ryhmän kandidaateiksi Zachan, Hischierin, Quennevillen, Blandisin, Müllerin ja Santinin. Toiseen ryhmään puolestaan luen McLeodin, Woodin, Speersin, Dyblenkon ja Jacobsin kaltaisia pelaajia.

  Ray Sheron seuraava iso työsarka on tietysti puolustuksen remontointi. Jos Devils aikoo tavoitella tosissaan menestystä Schneiderin (ja Hallin) kanssa, puolustus huutaa käytännössä uutta ykköspakkiparia. Koodinimi Shattenkirk auttaisi tietysti alkuun, mutta pidemmällä aikavälillä tarvitaan vähintään toinen laatupuolustaja vahvistamaan pakistoa.

  Andy Greene pystyy toki hoitelemaan ykkösparin vastuita, mutta hänkin on jo 35-vuotias ja pelillinen suunta on hiljalleen laskussa. Toki Greene pystyy terveyden salliessa pelaamaan vaikka nelikymppiseksi ja säilynee uransa loppuun asti käyttökelpoisena veteraanina, mutta hänen ja Seversonin takana on vielä hiljaista. Müller ja Santini ovat ne potentiaalisimmat kandidaatit tämänhetkisestä ryhmästä kasvamaan vastuunkantajiksi. Heidänkin kohdalla puhutaan todennäköisemmin muutamasta kaudesta kuin välittömästä vaikutuksesta.

  Eiköhän tuonne puolustukseen ainakin joku hankita vielä ennen kauden alkua. Mihinkään pikaratkaisuihin ei ole pakottavaa tarvetta, koska Devils on vielä alkavalla kaudella oletettavasti ulkona pudotuspeleistä. Lopullista sarjasijoitusta tärkeämpää on ajaa nuoria sisään ja saada joukkueeseen juurrutettua yhtenäistä pelitapaa. Odotan kyllä jo hiljalleen syksyä, että pääsee näkemään, miten esimerkiksi Müller vaikuttaa Devilsin takalinjoilla ja viekö yksistään luisteluvoima Devilsin puolustuspeliä eteenpäin niin, että jopa kevään 2012 no name D -ilmiö voisi toistua.
   
 18. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Draftista jäi hyvä maku suuhun. Suurin syy siihen tietenkin oli se, että joukkue sai poimia koko joukon ykkösenä haluamansa pelaajan eli Nico Hischierin. Itse toivoin Sheron ja Castronin valitsevan kyseisen pelaajan hänen luistelunsa, taitotasonsa, asenteensa ja dynaamisuutensa takia, joten täytyy olla valintaan tyytyväinen.

  Myös muiden kierrosten pelaajavalinnat vaikuttavat oikein hyviltä ja mielenkiintoisilta. Kuten @dali omassa viestissään kirjoitti, niin Devils panosti tällä kertaa taitoon, nopeuteen, ratkaisuvoimaan ja potentiaaliin. Se on tässä kohtaa rebuildia mielestäni aivan oikea ratkaisu, sillä noita perusvarmoja lupauksia alkaa olla joukkueessa ihan riittävästi jo aikaisemmista drafteista. Suurimmat odotukset noista 2.–7. kierroksen varauksista kohdistuvat Boqvistiin, joka on mitä ilmeisimmin jännittävä pelaaja seurata. Toinen kiinnostava pelaaja on, kuten dali kirjoitti, neljännellä kierroksella poimittu Popugayev, jonka nimi löytyi ennen viime kauden alkua ennusteissa jopa ykköskierroksen varausten joukosta. Huono kauden jälkimmäinen puolisko, luistelu (lähinnä ekat potkut) sekä asenneongelmat (liittyvät ilmeisesti siirtopyyntöön jne.) vaikuttivat kuitenkin siihen, että hän putosi neloskierrokselle asti. Siitä huolimatta kokoa (197 cm) ja muita työkaluja riittää, joten jos Popugayev saa vahvistettua heikkouksiaan, niin tässä Devilsille olisi jännittävä pelaaja kokoonpanoon tulevaisuudessa. Toivottavasti tämä neloskierrokselle asti putoaminen toimii hänelle herätyksenä, kuten Castron haastattelussaan totesi.

  Drafin jälkeen Devilsin prospektiosastossa alkaa olla hyvässä kunnossa hyökkäyspään osalta – on sitten kyse LW:stä, C:stä tai RW:stä – kun sieltä löytyvät nimet Hischier, Boqvist, Zetterlund, Popugayev, McLeod, Speers, Quenneville, Anderson, Bastian, Bratt, Gignac jne. Ja näiden kaverien lisäksi kokoonpanossa ovat jo Zacha ja Wood (jännä nähdä, onnistuuko hän ottamaan vielä askeleen eteenpäin kehityksessään). Jossain vaiheessa näitä hyökkäyspään lupauksia aletaan todennäköisesti käyttämään tarvittaessa myös treidinappuloina, etenkin mikäli heissä alkaa olla enemmän onnistujia kuin joukkueessa on vapaita pelipaikkoja.

  Puolustajia olisin toivonut joukkueeseen enemmän alkukierroksilta, vaikka tulihan sieltä Reilly Walsh Yegor Rykovin seuraksi vahvistamaan Devilsin pakkiprospektiosastoa. Toisaalta BPA on tässä kohtaa aivan oikea tapa lähteä rakentamaan joukkuetta, sillä Zachan varausvuonna (2015) näytti siltä, että puolustus on ainoa osa-alue, joka joukkueessa on prospektiosaston osalta kunnossa, minkä takia suurin osa jengistä toivoi draftista silloin nimenomaan Zachaa eikä Provorovia. Pari vuotta myöhemmin voi kuitenkin nähdä, kuinka nopeasti tilanteet vaihtelevat NHL:ssä.

  Maalivahtilupaus Gilles Senn on jo 21-vuotias, mutta sen takia tuo poiminta tuntuukin minusta suhteellisen järkevältä, kun hänestä voi jo nähdä sen mihin suuntaan hänen eväänsä riittävät. Viime kaudella hän pelasi Davosissa ja ohitti hierarkiassa vuotta nuoremman maalivahtilupauksen Joren van Pottelberghen. Puheiden mukaan viisi joukkuetta oli Sennistä kiinnostunut, mutta odotus oli, että hän olisi tehnyt sopimuksen vasta UFA:na. Shero ja Castron pitivät kuitenkin parempana poimia hänen oikeutensa saman tien Devilsiin.

  Jännä nähdä, mitä Shero keksii seuraavan parin viikon aikana (ja miksei myöhemminkin kesällä). Kuten dali ja @Rocket Richard tuossa kirjoittelivatkin, niin ei Devils vielä mikään contender ole, mutta parempaan suuntaan ollaan silti koko ajan menossa. Puolustusta pitäisi saada silti parannettua todella paljon ennen kuin Devilsistä voi odottaa edes pudotuspelijoukkuetta. Müller oli ensimmäinen askel asian parantamiseksi, mutta häneltä ja Santinilta ei tosiaan voi odottaa vielä ensi kaudelta mitään ihmetekoja (muutenkin laskisin näiden kahden pakkilupauksen joukkoon myös Rykovin, vaikka hän pelaa vielä SKA:ssa). Lisäksi Greene alkoi olla viime kaudella enemmän kakkospakkiparin mies, minkä takia pakkipula alkaa käydä päivä päivältä akuutimmaksi, olkoonkin ettei tässä vielä tulevalla kaudella menestystä tavoitella.

  Toivottavasti siellä on jotain kauppoja takataskussa, sillä vaikka pikaratkaisuihin ei ole tarvetta, niin toivon silti näkeväni ensi kaudella paljon parempaa lätkää Devilsiltä kuin viime kaudella. Harmi että Vegas sai aika tehokkaasti tukittua treidimarkkinat laajennusdraftin yhteydessä, minkä takia Shero ei saanut napattua sieltä kuin Müllerin joukkueeseen. Toisaalta onhan siellä Friedmanin, LeBrunin ja kumppaneiden mukaan tarjolla vielä Scandella/Brodin, Vatanen (tosin vain oikeaan hintaan, minkä takia asialla ei ole enää yhtä kiire), Phaneuf (en oikein tiedä, mitä ajatella hänestä) sekä muita mahdollisia nimiä. Mahdollisia toiseen suuntaan menijöitä saattaisivat olla esim. Adam Henrique, John Quenneville ja tulevien vuosien varausvuorot. Lisäksi Devils voi ottaa toisesta joukkueesta itselleen myös jonkun huonon sopimuksen, mikäli se auttaisi saamaan paremman pakkivastineen.

  UFA-markkinoilta ja Vegasin pakkiylijäämistöstä ei löydy ihan hirveästi kiinnostavia nimiä. Shattenkirk parantaisi totta kai puolustusta merkittävästi, mutta toisaalta hänen sopimuksensa voi käydä pidemmän päälle kalliiksi (=ylihintaiseksi). Lisäksi jos Rangers on tehnyt hänelle tilaa kokoonpanoon, niin silloin Devilsillä ei ole paljoa jakoja kilpailussa. Jollain halvalla sopimuksella Stone, Daley, Smith tai Del Zotto saattaisivat olla myös ihan ok-vaihtoehtoja puolustukseen, mutta en minä heitä kovin merkittävänä upgreidauksena pidä nykyisiin nimiin nähden – ehkä Stonea lukuun ottamatta. Sama pätee osittain myös Vegasista tarjolla oleviin treidisyötteihin, kuten Emeliniin, Garrisoniin ja Milleriin, jotka ovat varmasti parempia kuin osa nykyisistä Devils-pakeista, mutta siitä huolimatta hintaan (palkka ja mahdollinen treidivastine) nähden he eivät kovin suuria parannuksia.

  Kauden jälkeen Shero ja Hynes puhuivat siitä, että joukkueeseen hankitaan lisää pelaajia, joilla on kovuutta ja asennetta, maalintekotaitoakaan täysin unohtamatta. Sellaisia pelaajia ei juuri ole UFA-markkinoilla Radulovin ja Williamsin lisäksi ihan hirveän paljoa (etenkin jos heillä pitäisi olla luisteluvoimaa), joten saa nähdä, miten tuo tavoite onnistutaan täyttämään. Veikkaankin, että Shero joutuu tinkimään ensimmäiseksi tuosta maalintekotaidosta, joten sieltä saattaisi olla hakusessa alaketjuihin esim. Drew Stafford tai Daniel Winnik. Totta kai oikeaan laitaan kelpaisi pariksi kolmeksi vuodeksi joku kokeneempi pelaaja tyyliin Justin Williams, mutta siitä voi olla ihan varma, ettei hänellä ole mitään kiinnostusta lähteä Devilsin kaltaiseen rebuild-joukkueeseen. Myös Radulov kiehtoisi nimenä jollain enintään 5 vuoden sopimuksella, mutta en sitten tiedä, miten se osuisi Sheron pitkän aikavälin suunnitelmiin. Tai Radulovin omiin suunnitelmiin.

  Oma episodinsa heinäkuun alussa on Kovaltshuk-keissi, joka tulee toivon mukaan tuomaan Devilsiin kohtuu hyvän pakki- tai hyökkääjäprospektin sekä kakkos- tai kolmoskierroksen varausvuoron. Potentiaalisia kauppakumppaneita voivat olla esim. Columbus, Montreal ja Florida, vaikka pelkkää arvailuahan tämä on.

  Müller-treidi oli hyvä osoitus siitä, että seuraavilla viikoilla saattaa olla yllätyksiä luvassa, sillä Shero on jatkanut aika hyvin Lamoriellon perinnettä, että joukkueen sisältä ei yleensä leviä tietoa kaupoista etukäteen julkisuuteen. Galchenyuk-huhut olivat poikkeus sääntöön, mutta eri asia sitten on, kuinka realistista Montrealin ja New Jerseyn välinen kauppa olisi ollut (vaikka voihan se toki olla mahdollista vieläkin).
   
 19. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Mä olen tuolla parissa muussa ketjussa veikkailu että Kovaltshuk päättyis mahdollisesti Nashvilleen. Ensinnäkin Nashvilessä on Nealin kokoinen aukko ja jos Kovaltshuk haluaa voittaa kannun niin Nashville on just nyt siihen hyvä paikka . Toiseksi Shero ja Poile tuntee toisensa niiltä ajoilta kun Shero oli Nashvillen apu-gm. Kolmaneksi, Sherona koittaisin kaupata ensisijaisesti Kovaltshukin tonne läntiseen konfresiin jottei se olisi silmissä niin paljoa kuin jos se pelaisi idässä. Jos taas joku Metropolitanianin jengi Kovaltshukin haluais niin hinta olisi selkeesti kovempi.

  UFA-markkinoilta en kyllä odota mitään ihmeelistä. Siellä on pari oikeasti hyvää nimeä ja sitten ikämiehiä tarjolla. Eikä New Jersey ole viime vuosina ollu mikään määränpää noille parhaille UFA-pelaajille, joten draftin kautta tätä touhua on rakenettava.
   
 20. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Nashville on kyllä ihan hyvä veikkaus, vaikka loppupeleissä lopullisessa kohteessa on suurin sananvalta Kovaltshukilla. Mutta siellä olisi ainakin tonttia tarjolla ja hyvät menestymismahdollisuudet verrattuna vaikka johonkin Floridaan, joka tuntuu olevan tällä hetkellä aika sekaisin. Pontus vastineeksi Devilsiin (eli ei tapahdu).
   
 21. Eipou Jäsen

  Kolusin läpi yhtä jenkkifoorumia, jossa oli puhetta että Devils olisi neuvotellut Coloradon kanssa pelaajakaupoista menneen viikon aikana. Shero on esittänyt kiinnostusta Duchenesta, josta hintapyyntö oli (yllättäen) liian kova maksettavaksi Devilseille. Toiseen suuntaan olis tässä treidissä matkannut Severson sekä 1. ja 3. kierroksen varausvuorot vuoden 2018 draftiin. Saattaa tosin olla pelkkää hölinää ja arvailua, koska mitään varsinaista lähdettä ei tuotu noissa kirjoitteluissa ilmi.
   
 22. sakkr Jäsen

  @dali
  Etkö laske McLeodolia "A" luokan prospectiksi? Kummiskin oli 12. varaus ja nakutellut hyvät tehot Mississaugassa reilusti yli piste per peli, vaikka hänet tunnetaan enemmänkin ryankeslermäisenä pelaajana.

  Muuten hyvää luettavaa ja pohdintaa!

  edit: varausnumero
   
 23. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  @sakkr, tokihan pidän McLeodia ns. A-luokan lupauksena. En vain pidä todennäköisenä, että junioriuransa päättänyt McLeod pelaa suoraan täyttä kautta ylhäällä, koska ani harva huippulupauskaan tekee saumatonta hyppyä junnuista NHL:ään. Ja toiseksi, minusta tulevalla kaudella painopiste pitäisi olla jo ennestään NHL-ringissä olevien nuorten sekä Hischierin sisäänajossa. Eikä Devilsillä ole erityistä kiirettä saada pikaisella aikataululla juuri McLeodia kokoonpanoon, koska sentterin tontille on jo ennestään tyrkyllä/tarpeen kokeilla Zachaa, Quennevilleä ja ehkä myös Blandisia.

  Lainaus:
  Mutta eihän tuo edellä tekemäni jaottelu ole tarkoitettu kiveenhakatuksi totuudeksi, tai kastijaoksi. Tilanne voi elää paljonkin esimerkiksi loukkaantumisten ja yksin sen mukaan, miten Hischier esiintyy. Ray Shero nimesi juuri McLeodin yhdeksi niistä pelaajista, jotka saavat syksyn harjoitusleirillä ja -peleissä näyttöpaikkoja. Jos McLeod lyö muut laudalta ja osoittaa arveluni vääriksi, niin sitten ei muuta kuin nuorelle miehelle vastuuta niin paljon kuin hän jaksaa kantaa.

  Mitä tulee näihin Kovaltšuk-huhuihin, tai hänen mahdolliseen paluuseensa, niin kiinnostusta varmasti on, mutta markkinat ovat rajatut. Kovy on nykyisellään pelaaja, joka voisi olla se ns. puuttuva palanen playoff-menestystä hamuavalle joukkueelle. Edellä mainittu Predators olisi järkeenkäypä vaihtoehto, samoin Canadiens. Miksei myös Sharks, eikä vähiten DeBoer-kytköksen vuoksi. Kovy tuskin halajaa, edes isomman roolin tai pelkkien dollareiden vuoksi, mihinkään bubble-joukkueeseen, ellei sitten näyttävä auringonlaskuun ratsastaminen Vegasissa kiinnosta cup-sormusta enemmän.

  @Toby Dammit, Rykov on ilman muuta oleellinen lisäys pakkiprospektien listalle. Mun olisi pitänyt korostaa, että tarkastelin ensisijaisesti jo Pohjois-Amerikassa/NHL-joukkueen ringissä olevia pelaajia. Minusta Rykov on vielä useamman kauden (kaksi tai enemmän) päässä vakkaripaikasta NHL:ssä.

  Uutispuolelta mainittakoon vapaiden agenttien tilanne. RFA-pelaajien sopimustarjousten takaraja oli eilen maanantaina. Beau Bennett oli merkittävin nimi, jolle ei tehty sopimustarjousta. Myös Yohann Auvitu jäi ilman sopimustarjousta ja on heinäkuun 1. päivänä rajoittamaton vapaa agentti. Heinäkuun markkinoille ei ole kauheasti tunkua Devilsistä. Bennettin ohella Keith Kinkaid ja Jacob Josefson ovat ainoat NHL-tason pelaajat, jotka ovat rajoittamattomia vapaita agentteja. Mulle sopisi kyllä, että koko trio jatkaisi Devilsissä myös alkavalla kaudella. Varsinkin Bennettin haluaisin vielä saavan uuden tilaisuuden.
   
 24. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Julie Robenhymeriltä jälleen mielenkiintoinen artikkeli Devilsin varausmenetelmiin liittyen. Haastateltavana jutussa on Paul Castron. Jutun perusteella Castron ja kumppanit pohtivat mm. sitä, varatako kolmannella kierroksella Popugaev vai Walsh, jotka olivat heidän listallaan vähän kuin tasatilanteessa, mutta he päätyivät pelipaikan takia Walshiin. Seitsemäntoista vuoroa myöhemmin Popugaev oli kuitenkin vielä Devilsin varattavana, joten joukkue sai varattua lopulta molemmat pelaajat, mihin Castron ei uskonut Walshia valitessaan.

  "So if there is a debate at the draft table once the Devils are on the clock, it's between positional players. One such debate happened in this year's draft when the Devils were about to make the 81st selection in the third round. According to Castron, Reilly Walsh and Nikita Popugaev were neck and neck, and the decision to select Walsh -- a smaller, two-way defenseman -- over Popugaev - a 6'6" power forward - came down to positional need. They had already selected three forwards and after Walsh there weren't a lot of defensemen on their list that would be the best player available at their next selection, 98th. Because they wanted to make sure they stocked up on quality defensive prospects as well as skill up front, they chose Walsh at 81. Seventeen picks later, Popugaev was still on the board and they were able to get him too."

  https://www.nhl.com/devils/news/devils-ready-to-move-forward-with-11-new-prospects/c-290176774
   
 25. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Kiinnostavaa luettavaa tuo @Toby Dammit linkkaama artikkeli, kun tässä on tullut pyöriteltyä ajatusta, että mikä oikeastaan on muuttunut Devilsin draftaamisessa. Yksittäisestä artikkelista, tai yksittäisestä draftista ei tietysti voi vetää loputtomiin johtopäätöksiä, eikä minusta mitään maata mullistavaa muutosta ole tapahtunut. Mutta tuossa Castronin sitaatissa tulee kiteytettyä ero hänen ja David Conten välillä. Siinä, missä Castron painottaa ensisijaisesti taitoa, Conte taas painotti valinnoissaan paljolti pelaajan luonnetta ja paineensietokykyä. Ikäluokkiensa huiput tietysti erottuvat aina edukseen ja löytyvät kaikkien listoilta, mutta katsellessa esimerkiksi tämän vuoden draftin saalista, Conten aikana olisi ehkä varattu yksi kolmikosta Boqvist, Zetterlund, Popugajev. Todennäköisesti kakkospäivän varaukset olisivat olleet Conten aikaan erinäköisiä, koska hänen verkkonsa olivat yleensä laskettu jenkkisarjoihin ja CHL:ään. Vuosien 2010 ja 2015 välillä Devils varasi kaksi pelaajaa eurosarjoista - Adam Larssonin ja Mauro Jörgin.

  Ja uutispuolelta sen verran, että Keith Kinkaid on tehnyt kaksivuotisen jatkosopimuksen Devilsin kanssa. Sopimuksen kokonaisarvo on 2,5 miljoonaa taalaa. Kinkaidin liksa alkavalla kaudella on 1,2 miljoonaa ja seuraavalla kaudella 1,3 miljoonaa. Mikäpä tässä, mielestäni Kinkaidin jatko oli no-brainer Devilsin kannalta.