Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

New Jersey Devils 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Toby Dammit, 04.05.2017 klo 00.36.

 1. Eipou Jäsen

  Mä kyllä henkilökohtasesti näen myös Kinkaidin jatkon erinomaisena juttuna. Sopimuksen pituus/arvosuhdanne on kohdallaan. Vaikea nähdä vaikkapa kuluneen kauden otteiden perusteella miksi Wedgewood tai tarkemmin sanottuna kukaan muukaan Devils-veskari olisi ansainnut kakkosvahdin roolia itselleen ohi Kinkaidin. Mielestäni Kinkaid oli yksi menneen kauden onnistujista Devilsissä, joita ei valehtelematta ainakaan liiaksi ollut. Sanoisin että hänen puolesta hyviä iltoja oli enemmän kuin niitä huonoja, jolloin mitä helpolta näyttävimmätkin vedot upposivat sisään turhan helposti (vaikka niitäkin toki oli). Kakkosvahdille 26 otteluun päällisimmät statistiikat 2.64 / 91,6 Devilsin viime kauden suorituksiin nähden ovat mielestäni riittävät jatkopahvin rustaamiselle. Summa summarum, ei voi olla kun tyytyväinen.
   
 2. Eipou Jäsen

  Devils asettanut Cammallerin sekä Smith-Pellyn waiversiin. Perusteita kyllä molemmille ulosostoille löytyy, DSP:n osoittaudutua flopiksi myös tässä seurassa ja Cammallerin uran ollessa melkoisessa laskusuhdanteessa miehen ollessa jatkuvasti lasaretissa vaikka pisteitä nyt onkin syntynyt siitä huolimatta 35-vuotiaaksi puolikuntoiseksi ihan mukavasti. Mun silmiin tää näyttää siltä, etenkin Cammallerin kohdalla, että tässä mietitään ehkä toisenlaisia (suurempia) investointeja jotka voisi liittyä mm. vapaiden pelaajien markkinoille valuviin pelaajiin. Onhan sieltä muutamalla omallakin ensi kauden jälkeen sopimus katkolla. Toki ymmärrän myös sen, että tällä haetaan myös lisää peliaikaa/vastuuta nuoremmille. Itse ainakin katselen mielummin esim. Miles Woodin menoa kuin Smith-Pellyn jatkuvaa tunarointia, varsinkin puolustuspäässä.
   
  Viimeksi muokattu: 30.06.2017 klo 20.45
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Joo, saman suuntaisia ajatuksia kuin @Eipou lla. Mieluummin katson Woodia ja kumppaneita kuin olevinaan kova mutta silti kovin pehmeää DSP:tä.

  Lavoie tweettasi, että Devils on yrittänyt kaupata Cammalleria jo yli vuoden ajan mutta turhaan. Loukkaantumiset ja palkka pelottaneet ottajia. Ja sitten viime kausi oli vain umpisurkea, mikä oli harmi, sillä toissa kaudella Cammalleri oli loukkaantumiseensa asti todella hyvä. Nopeasti se tilanne muuttuu.

  Nyt Devilsillä on tilaa noin 27 miljoonaa ja Clowen LTIR:llä 32 miljoonaa. Sherolla on nyt ainakin kaikki mahdollisuudet tehdä liikkeitä UFA- ja treidinarkkinoilla. Vaikka yleensä en ole ylihintaisten sopimusten ystävä ja Shattenkirkin pudotuspeliotteet huolestuttavat vähän, niin siitä huolimatta en laittaisi pahakseni, jos hänen kanssaan tehtäisiin huomenna sopimus. Puolustuksessa on vain niin isoja aukkoja, että sitä on paikattava kaikin mahdollisin keinoin. Siinä kohtaa pari ylimääräistä miljoonaa kaudessa ei tunnu paljoa.
   
 4. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Samaa mieltä että, Cammallerin laittaminen waiverssiin oli hyvä asia, sillä mielummin nuorille vastuuta. DSP:n laittaminen taas suuri yllätys itselle, mutta ei myöskään huono asia, sillä ei miehen ura lähtenyt Devilssisäkään oikein kunnolla vauhtiin.  Lainaus:
  Itse en toivo että Shattenkirk hankittaisiin, sillä kuten aikaisemmassa viestissä sanottiin niin Shattenkirkille annettaisiin ylihintainen soppari mille ei mielestäni ole tarvetta. Suurin toive että Ilya kirjoittaa sopparin ja hänet treidataan nuoreen puolustajaan.
   
 5. Eipou Jäsen

  Usean eri lähteen mukaan Nolan Patrick on suuntaamassa jälleen uuteen leikkaukseen. Rehellisesti sanottuna itse toivoin Sheron varaavan hänet loukkaantumishistoriasta huolimatta, mutta päivä päivältä (ja etenkin tällaisten uutisten myötä) Nico alkaa vaikuttaa paremmalta valinnalta ja tulee itsellekin varmempi fiilis siitä, mihin suuntaan Devils organisaationa on menossa.

  "Patrick joutuu vatsalihasleikkaukseen, joka pitää hänet sivussa tositoimista 4-6 viikkoa. Sen myötä hänellä jää väliin Flyers-lupausten leirillä kaikki peliosuudet."

  Lähde NHL.com
   
 6. chamilitaryman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tampa Bay Lightning, symppis Nashville Predators
  Lainaus:
  imo tuossa oli kyse jo tehdystä tyräleikkauksesta, joka pitää hänet sivussa 4-6vk, tämä vaiva vaivas koko viime kauden, kun ensimmäinen tyräleikkaus ei ollut ihan täysin onnistunut. Tuon takia sitte tuo development leiri jäi välistä.
   
 7. Eipou Jäsen

  @FinDevil jos mainitsemasi skenaario tapahtuisi, kenen pelaajan uskoisit realistisesti Kovalchuckista saatavan korvaukseksi?

  Mä en pitäisi ollenkaan mahdottomana etteikö joku contender-tason jengi voisi tuota hintaa Kovysta maksaa, vaikka puolustajat tuntuvat olevan entistäkin halutumpaa tavaraa ja sitä kautta kalliimpaa. Aiemmin olisin uskonut Kovyn matkaavan Floridaan, mutta nyt Dadonovin hankinnan jälkeen en pidä sitä enää kovin todennäköisenä. Sopimustahan ei seuran toimesta ole vielä vahvistettu, lähteenä luotan kuitenkin Bob McKenzien sanaan. Mutta. Jos mietitään nuorta pakkia vaihdossa huomioimatta toisen joukkueen palkkakattoa, niin mielestäni realistista vaihdon kannalta olisi odottaa esimerkiksi tämänkaltaisia pelaajia;
  • Cody Ceci
  • Olli Määttä
  • Josh Morrissey
  Kyllähän se mieltä lämmittäisi, jos vaihdossa olisi mahdollista saada muutamien treidiapupalikoiden avustamana esimerkiksi Brady Skjei, Hampus Lindholm tai Jacob Trouba, mutten usko kenenkään maksavan niin kovaa hintaa Kovalchuckista kuitenkaan. Tuota nimilistaa voisi toki jatkaa loputtomiin. Todennäköisimpänä tuosta edelläolevasta listasta voisin uskoa Trouban olevan irroitettavissa, johtuen viime kauden siirtopyynnöistä ja muusta kränästä seurajohdon välillä.
   
 8. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  @Eipou En ole pahemmin seuraillut että missä Kovalchukin kaltaiselle pelaajalle olisi tarvetta, joten en nyt osaa tästä nopeasti sanoa realistista korvausta,mutta kyllä sinun mainitsemat Cody Ceci, Olli Määttä ja Josh Morissey voivat vaihtoarvolta olla melko samaa tasoa. Ehkä jotain roinaa jompaankumpaan suuntaan.

  Jacob Trouba olisi unelma, mutta en usko että Winnipegillä olisi käyttöä Koville, kun Laine ja Wheeler jo löytyy. Toki Kovin lisäksi Devilssin olisi laitettava jotain roinaa päälle.

  Uskon että ainakin San Josella, Nashvillellä, Anaheimilla ja Montrealilla voisi olla käyttöä Koville, toki muitakin löytyy mutta nuo tuli ekana mieleen. Mielestäni olisi myös järkevää, jos Kovalchuck pyytää todella paljon rahaa niin Devils pitäisi treidissä sitten osan miehen palkasta, jos jokin mahdollinen treidi ei onnistuisi muuten.

  Itselle se ja sama mitä Kovalchuckista saadaan, sillä itselle pääasia että mies kirjoittaa sopimuksen Devilssin kanssa ja sen jälkeen uskallan vasta kunnolla alkaa miettimään mitä Kovista voisi oikeasti saada. Pitäkää siis se mielessä että ei Kovalchuckin paluu ole läheskään varma asia.

  Jos jollakin tietoa Kovin tilanteesta niin olisi kiva, jos voisi sitäkin päivitellä mikäli jotain uutta kuuluu.
   
 9. Eipou Jäsen

  Devils on hankkinut sentteri Brian Boylen kaksivuotisella sopimuksella, joka on yhteisarvoltaan 5,1 miljoonaa. Tällä kiinnityksellä paikkaillaan varmaankin Josefsonia, mutta jotenkin tästä on nyt vähän plääh-fiilikset. Boyle ei mielestäni kuvaa uuden suunnitelman mukaista Devilsin pelitaktiikkaa, mutta kai hän nelossentterinä asiansa ajaa.
   
 10. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Erittäin hyvä hankinta! Devils kaipaa Boylen aloitusvoittoja, asennetta, kovuutta ja puolustuspelaamista, minkä lisäksi hän antaa sopivasti suojaa nuorille hyökkääjille. Selkeä upgrade Josefsoniin, Fiddleriin ja Colemaniin nähden.

  @FinDevil ille ja @Eipou lle aikaisempiin viesteihin, etten usko Kovyn tuovan kovin kaksista puolustajaa takaisin. Tai sanotaanko niin, että sieltä saattaa olla luvassa lähinnä joku Müllerin kaltainen lupaus, joka ei ole lunastanut täysin potentiaaliaan. Osittain tästä johtuen toivon, että Shattenkirk ja/tai Markov tarttuisi Devilsin haaviin.

  Vaihtoehtoisesti Devils voi yrittää hankkia puolustajan Henriqueta, Quennevilleä ja varausvuoroja vastaan. Toki Hischierin varaus voi myös merkitä sitä, että Zacha tai McLeod toimii tulevaisuudessa treidinappulana, jolla voi saada pakkirintamalla kovaakin vastinetta takaisin. Samaan hengenvetoon kuitenkin totean, etten toivo Sheron kauppaavan ketään Hischier, Zacha ja McLeod -kolmikosta eteenpäin (etenkään ekan kohdalla siitä ei tietenkään ole mitään pelkoa).
   
 11. Eipou Jäsen

  Shattenkirk meni - mihinkäs muuhunkaan - kun Rangers-nuttuun. Toisaalta 6.9M per kausi oli näillä markkinoilla mielestäni aika odotettu hinta neljälle vuodelle. Devils on varmasti tarjonnut samankaltaista pahvia, mutta eittämättä Rangers on ollut vähän luonnollisempi valinta Shattenkirkille monistakin eri syistä. Ainut, mikä Devilsissä olisi ollut isompi tekijä, on peliaika ja jatkuva suuri vastuu. En epäile etteikö sitä olisi naapurissakin tarjolla, mutta onhan siellä muitakin suuremman vastuun kantajia, toisinkuin Devilsissä josta löytyy parhaimmillaan kakkosparin pakkeja. Toki Seversonista kasvaa aikanaan ykkösparin pakki, mutta etenkin viime kaudella huomattiin liian suuri kuorma Seversonin harteilla (ettei ole vielä noin suuren vastuun pakki, vaikka hyvä onkin), ja siitä tuo teholukema -31 pitkälti kertoo.

  En millään jaksa uskoa että Shattenkirk olisi ollut yhtään sataa tonnia arvokkaampi kuin tuo pahvi, ettei Devilsin olisi suoraan sanottuna kannattanutkaan lähteä tarjoustaan enää tuosta korottamaan.
   
 12. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Eihän tuota Shattenkirk sopimusta olla vieläkään julkaistu?
   
 13. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Mulla on sellainen fiilis että jos Kovalchukin oikeuksien myymisestä joku korvaus saadaan niin se on mallia kolmos- tai mahdollisesti jopa kakkoskierroksen varaus. Kovalchukilla on kuitenkin tossa myös neuvotteluvaltaa kun voi jäädä ihan hyvin Venäjälle pelamaan, joten ei Sherolla mitään hirveetä kiristysruuvia tän asian suhteen ole. Ja ainakin ennen free agent frenzyä näistä neuvotteluoikeuksista on mielemmin maksettu varausvuoro kuin prospecti, joten siksi veikkailen tota varausvuoroa. Ja se ainakin meikäläiselle sopisi, koska sitten saa toi scouttiporukka varata mieleisensä pelaajan.

  Mutta varmaan se Shero hommaa tänään jonkun pakin. Toivottavasti en nyt maalaile piruja seinälle, mutta toivottavasti se ei kuitenkaan ole toi Dennsi Wideman kun vituttas nähdä tollainen raukkamainen linjurien taklaaja Devilsin riveissä. Mielummin vaikka Mark Streit mentoroimaan Hischieriä ja Mülleriä.
   
 14. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  En ole ihan varma, kuinka hyvin Kovyn tilanne ja vastine vertautuu neuvotteluoikeuksista maksettavaan hintaan. Tilanne on siinä mielessä kuitenkin erilainen, että Kovyn treidaavalla joukkueella on jo varmuus siitä, että tämä tulee pelaamaan joukkueessa tietyn hintaisella ja mittaisella sopimuksella, toisin kuin siis neuvetteluoikeuksiin kaupatessa. Vastine tuskin tulee olemaan mitään mullistavaa, mutta toivon että varausvuoron lisäksi sieltä tulisi joku kohtuullisen hyvä prospekti. Mutta katsotaan nyt vielä, mitä Kovy päätyy ylipäätään tekemään. NHL vai KHL?
   
 15. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Pääasia että Kovy tekis sen sopimuksen, ihan sama mitä sillä saadaan on sekin parempi kun ei mitään.

  Edit: Lisään vielä sen verran että olisi mukava nähdä Kovy vaikkapa maaliskuuhun asti Devilssissä ja sitten voitaisiin treidata mies johonkin playoff joukkueeseen jos/kun Devils on jo ulkona playoff taistelusta. Selvää on ainakin se että Sheron on jostain löydettävä 2. ketjun oikeaan laitaan pelaaja ja Kovy olisi siihen oiva vaihtoehto. Myös Kovyn arvo voisi nousta, jos Devilssissä mies pystyisi todistamaan olevansa vielä loistava pelaaja.
   
  Viimeksi muokattu: 02.07.2017 klo 15.02
 16. Meikäpoika Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Kieltämättä tuo vaihtoehto, että Kovy pelaisi Devilsissä sinne siirtorajan tuntumaan, nostattaisi osakkeitaan ja todistaisi olevansa edelleen kovan luokan pelaaja kuulostaa houkuttelevalta. Mielestäni Kovy voisi osoittaa sen verran lojaalisuutta Devilsiä kohtaan ja palata vielä ikäänkuin " vanhan sopimuksen mukaisesti" Devilssiin. Sen verran paska maku siitä lähdöstä jäi ja siitä sitten lopullinen alamäki organisaatiossa alkoikin.

  En vain usko, että Kovylla olisi haluja pelata rebuild-devilsissä. Hän varmasti käyttää agentteineen hyödyksi tuota KHL-korttia, sillä mikään pakkohan hänen ei ole änäriin palata ja Devilsin neuvotteluaseet ovat olemattomat. Miestä pitää anoa takaisin ja Kovy saa itse määrittää kaikki ehdot paluulleen ja Devilsin on suostuttava kaikkeen jos he haluavat miehestä saada mitään hyötyä irti missään muodossa.
   
 17. Eipou Jäsen

  Shero on ollut vaihtokaupoilla ja tällä kertaa Devilsiin matkaa Marcus Johansson Capseista. Toiseen suuntaan matkaa ensi vuoden 2. ja 3. kierroksen varaukset. Mielestäni hinta oli enemmän kuin mieluinen Devilsin kannalta sekä helposti maksettavissa. Washingtonin oli lähestulkoon pakko luopua Johanssonista, sillä Oshien ja Kuznetsovin sopimusten jälkeen palkkakaton alla oli tilaa enää 4,6 miljoonaa 15 rosteripelaajaan kiinnitettynä (Burakovsky ja Grubauer vielä ilman sopparia!), joten todennäköisesti siksi hinta ei ollut kiskuritasoa vaikka samassa divisioonassa pelataankin. Tämähän on kuitenkin loppupeleissä win-win-kauppa, jossa vaaka kallistuu eittämättä Devilsin puolelle. Washington tarvitsee varausvuoroja tuleville vuosille, sillä se on varannut todella vähän pelaajia (oliko 4/vuosi) viimeiset kaudet, eikä Johanssonia olisi ollut enää millään varaa pitää.

  Johansson pelasi muistaakseni keskellä Capsien kakkosketjussa, ja tätä mukaillen uskon hänen pelaavan keskellä myös Devilsissä vaikka hän on merkattu myös välillä laituriksi. Uskoisin hänen pelaavan ykkösen keskellä. Ellei sekä Zachaa että Hischieriä (ehkä myös McLeodia) tulla peluuttamaan laidassa, tämä jotenkin vahvistaa käsitystäni siitä, että jostakin sentteristä tullaan luopumaan. Devilsin sentteritilanne on tällä hetkellä aika tukossa nuorien pelaajien sisäänajon suhteen, kun sitä täyttää Henrique, Zajac, Boyle ja nyt myös Johansson. Mielestäni järkevintä tässä tilanteessa olisi luopua Henriquesta, sillä hänellä on vielä sellaista vaihtoarvoa, jolla voidaan saada pakkiosastolle joku lupaava kaveri tai jo tasonsa taalakaukaloissa näyttänyt peluri. En näe että hänestä voitaisiin saada varausvuorojen kautta järkevää korvausta, sillä ykköskierroksen varaus hänestä saattaa olla liian kova hinta monelle seuralle ja kakkoskierroksen varaus mielestäni liian vähäinen korvaus Devilsille. Toki on mahdollista että hänestä saataisiin korvaukseksi esimerkiksi kakkoskierroksen varaus + joku potentiaalinen vielä kykynsä todistamaton nuori pakki, mutten usko Sheron lähtevän tälle linjalle.

  EDIT: muistin väärin, tänä vuonna sekä 2015 draftissa Capsit varasivat sen neljä pelaajaa.
   
  Viimeksi muokattu: 03.07.2017 klo 08.34
 18. TheKing8Hockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Washington Capitals
  Lainaus:
  Johansson on pelannut keskellä mm. 2016 kevään pudotuspeleissä, mutta pelasi viime kauden kokonaan laidassa. Tuskin Mojoa ollaan sentteriksi työntämässä.
   
 19. TylerDG Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät & Caps
  Johansson on laitahyökkääjä, joka pystyy tuuraamaan keskellä. Ei kannata sijoitella sentteriksi kuitenkaan.

  Hyvä pelaaja teille. Pystyy pelaamaan hyvää kiekkoa missä tahansa roolissa ja ketjussa.
   
 20. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Erittäin hyvät fiilikset tuosta MaJo-kaupasta. Vastineena meni vain Floridalta saatu kakkoskierroksen varaus ja Torontolta saatu kolmoskiekan varaus. Käytännössä siis Savardin LTIR-soppari ja Lou Lamoriellosta saatu korvaus vaihtuivat MaJoon. Vähän kuin ilmaista rahaa.

  Pieni miinus - jos tässä yhteydessä voi edes tällaista termiä käyttää - on se, että MaJo pelaa vasempana laitahyökkääjänä eli paikalla, jossa Devilsillä on kaikista eniten syvyyttä. Mutta toisaalta tämä treidi mahdollistaa nyt Henriquen, Quennevillen tai Zachan (en edelleenkään innoissani tästä vaihtoehdosta) kauppaamisen TOP4-pakkiin, Shero tuossa ilmeisesti ehti mainitsemaan, että saattaa käyttää hyökkääjiä nyt treidinappuloina. Mutta mitenkään varmaa tämä ei ole. Devils kaipaa silti yhä lisää kovuutta ja rouhijoita hyökkäykseen. Sekä ison upgreidauksen puolustukseen. Mutta suunta on hyvä, ja tekisin milloin tahansa tämän kaupan uudestaan.
   
 21. SuperKakke Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin IFK ja New York Rangers
  Ilya Kovalchuk ilmoittanut Rangersin, Maple Leafsin sekä Blue Jacketsin mahdollisiksi NHL-seuroikseen. Käytännössä siis joihinkin näistä Devils miehen "treidaa" mikäli hän NHL-kaukaloon palaa. Marleau käytännössä poisti Maple Leafsin listalta (palkkakatto punaisella jo nyt), Blue Jackets ja Rangers jäänee siis kilpailemaan miehestä.

  Päteekö Ilyan vanha mammuttisopimus edelleen? 6,67 miljoonan cap hitillään vai pitääkö hänelle sorvaa uusi sopimus mikäli hän siirtyy johonkin? Eli siirtyykö hän RFA-statuksella vai sopimuksen alla?

  Rangersiin ottaisin hänet erittäin mielelläni, senttereitä tarvitaan mutta Ilyasta on vaikea kieltäytyä mikäli on legitiimi mahdollisuus saada mies meille.
   
 22. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  @SuperKakke

  Kovalchukin mahdollinen paluu muualle kuin Devilsiin tapahtuu ilmeisesti sign&trade-tyylisesti. Ensin Kovalchuk siis hyväksyy Devilsin tarjoaman sopimuksen ja Devils sen jälkeen kauppaa uuden sopimuksen muualle. Kovalchuk ilmeisesti hakee kolmen vuoden ja lähes 20 miljoonan dollarin arvoista sopimusta, jos huhut eiliseltä oikein ymmärsin. Devils voisi tuosta niistää varmaan osan palkasta tehden Kovalchukista haluttavamman, mutta jos tosiaan Jackets ja Rangers ovat enää ne ainoat minne suostuu siirtymään, tulee paluusta todella hankala ja epätodennäköinen.
   
 23. FiFi93 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils, Česká republika
  Minun käsitykseni asiasta on, että vain Devils voi tehdä sopimuksen Kovalchukin kanssa ja treidi tulee tehdä tämän jälkeen. Eli siirtyy sopimuksen alla, mutta ei vanhan vaan uuden. Toki Devils voi antaa Kovalchukin neuvotella kyseisten joukkueiden kanssa ja tehdä itse tuon sopimuksen ja treidata.
   
 24. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Kyllä, ilmeisesti juuri näin, kuten @Lico ja @FiFi93 kirjoittivat. Eli Devils toimii sopimuksen teossa vain eräänlaisena välimiehenä, joka solmii Kovyn ja toisen joukkueen etukäteen neuvotteleman sopimuksen ja treidaa sen sitten sopivaa vastinetta kohtaan tuohon toiseen joukkueeseen.

  Lisäksi epäilen, että @SuperKakke n mainitsema lista Kovyn tulevista osoitteista ei ole sen pätevämpi/epäpätevämpi kuin muutkaan tähän asti mainitut huhut. Pitäisinkin siis tällä hetkellä mahdollisina kohteina ainakin Blue Jacketsia, Panthersia, Predatorsia ja Starsia – ja näistä viimeksi mainittu lähinnä siinä tapauksessa, että Radulov päättää jatkaa Canadiensissa. Rangersia en vain millään näe Kovyn osoitteena, etenkään tämän Shattenkirk-sopimuksen myötä.
   
 25. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Oma kokemukseni on että joillekin laitureille on ihan sama kumpaa laitaa pelaa kun toisilla taas on se suosikkilaita jossa olo on kotoisampi. Ja ties vaikka joku noista Devilsin vasemmista laitureista haluisi pelata mielummin oikealla mutta on jotunut vaan pelamaan vasemalla. Ja aika äkkiä toi Pate Laine sopeutui Winnipegissä oikealle laidalle vaikka Tapparassa ja junnujen maajoukkueessa veti vasenta kaistaa. Eli sikäli en näe hirveen suurta ongelmaa tossa, kuhan vaan jengistä sitten löytyy vaan YV:lle pari hyvää rightin hyökkäjää.