Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

New Jersey Devils 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Toby Dammit, 04.05.2017 klo 00.36.

 1. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Kausi 2017–2018 on Devilsin osalta toivottavasti valoisampi kuin kulunut kausi. Ankeiden peliesitysten vastapainoksi joukkue onnistui kuitenkin voittamaan draft lotterysta ykkösvarausvuoron, mikä nopeuttaa toivon mukaan käynnissä olevaa rebuildia. Onkin jännä nähdä kesällä, minkälaisia liikkeitä Shero on valmis tekemään treidien ja UFA-sopimusten osalta eli missä vaiheessa hän katsoo rebuildin tässä vaiheessa olevan.

  -----

  Hyökkääjät

  Taylor Hall $6,000,000 / UFA 2020–2021
  Travis Zajac $ 5,750,000 / UFA 2021–2022 (NTC)
  Mike Cammalleri $ 5,000,000 / UFA 2019–2020 (NTC)
  Ryane Clowe $ 4,850,000 / UFA 2018–2019 (NMC)
  Kyle Palmieri $ 4,650,000 / UFA 2021–2022
  Adam Henrique $ 4,000,000 / UFA 2019–2020
  Devante Smith-Pelly $ 1,300,000 / UFA 2018–2019
  Miles Wood $ 925,000 (ELC)
  Pavel Zacha $ 894,167 (ELC)

  UFA-hyökkääjät

  Marc Savard

  RFA-hyökkääjät

  Jacob Josefson
  Beau Bennett
  Stefan Noesen

  Puolustajat

  Andy Greene $ 5,000,000 / UFA 2020–2021 (NTC)
  Ben Lovejoy $ 2,666,667 / UFA 2019–2020
  John Moore $ 1,666,667 / UFA 2018–2019
  Dalton Prout $ 1,575,000 / UFA 2018–2019
  Jon Merrill $ 1,137,500 / RFA 2018–2019
  Michael Kapla $ 925,000 / RFA 2018–2019 (ELC)
  Steven Santini $ 925,000 / RFA 2018–2019 (ELC)

  RFA-puolustajat

  Damon Severson

  Maalivahdit

  Cory Schneider $ 6,000,000 / UFA 2022–2023 (NTC)

  UFA-maalivahdit

  Keith Kinkaid

  UFA-pelaajia ei vapaudu tämän kauden jälkeen muita kuin nimellisesti joukkueessa ollut Marc Savard. RFA-pelaajista Severson on varmasti osa tulevaisuuden suunnitelmia, joskin saattaa olla pieni (= äärimmäisen epätodennäköinen) mahdollisuus sille, että hänet kaupataan muualle. Myös Bennettin ottaisin takaisin kolmoskentän laituriksi ja Noesenin sitten 13. hyökkääjäksi.

  -----

  Alustava kokoonpanohahmotelma ensi kaudeksi, joskin odotan siinä tapahtuvan vielä isoja muutoksia ennen kauden alkua.

  Hall – Zajac – Palmieri
  Henrique/Zacha – Patrick/Hischier – X
  Cammalleri – Henrique/Zacha – X/Bennett
  Wood – X – X
  Blandisi/Noesen

  Greene – X
  Merrill – Severson
  X – Santini/Lovejoy
  Prout/Santini

  Schneider
  X/Wedgewood

  -----

  McLeod pelannee ensimmäiset yhdeksän peliä ylhäällä, ja sen jälkeen loppukauden osoite on hänestä itsestään kiinni. Hyvillä otteilla hän voi ottaa paikan kolmoskentän keskushyökkääjänä tai kakkos- tai kolmoskentän RW:nä, mikäli pelipaikka ei ole hänelle aivan vieras. Myös Quenneville ja Speers pääsevät testaamaan kauden mittaan osaamistaan, joskin ensiksi mainitun ongelmana on se, että vasen kaista on aika tukossa, ellei Shero sitten kauppaa Henriqueta puolustajaan ja/tai onnistu pääsemään jotenkin yllättävällä tavalla Cammallerin sopimuksesta eroon.

  Lisäksi odotan, että Shero yrittää saada hyökkäykseen lisää kovuutta ja maalintekotaitoa, ja tilauksessa olisikin pari sellaista Patrick Maroon -tyylistä hyökkääjää. UFA-markkinoiden vaihtoehdoista T.J. Oshie on ihan kiinnostava nimi, mutta on tosiaan vaikea sanoa, kuinka paljon Shero on valmis pistämään tulevana kesänä rahaa palamaan.

  Puolustus on ehdottomasti Devilsin suurin heikkous, eikä joukkueessa pelaa tällä hetkellä yhtään ykköspakkiparin puolustajaa. Ideaalitilanteessa Greene on nykyään ”enää” kakkospakkiparin pelaaja ja muut ehkä kolmospakkiparin miehiä, joita voi käyttää myös yli- ja/tai alivoimalla. Toivonkin kovasti että Shero saisi vahvistettua pakistoa kesällä kahdella puolustajalla, joista vähintään toinen olisi LD. Ainakin Anaheimista ja Nashvillesta löytyisi houkuttelevia nimiä mahdollisia kauppoja silmällä pitäen. Vaihdossa toiseen suuntaan voisi mennä esim. Henrique, lupauksia ja/tai varausvuoroja. Shattenkirkista en ole hänen heikkojen pudotuspeliotteidensa takia kovin innoissani, mutta onhan se toisaalta selvää, että hän vahvistaisi etenkin sopimuksen alkuvaiheessa silti pakistoa ja hyökkäyspelaamista.

  Maalivahdeista Kinkaid vaihtanee kesällä maisemaa, minkä seurauksena Shero joutunee etsimään Schneiderin taakse uuden kakkosen tai sitten luottamaan siihen, että Wedgewood selviytyy hommasta koko kauden kestäneen loukkaantumisen jälkeenkin.

  Expansion draft:

  Odotan Devilsin tekevän kauppoja vielä ennen lopullisten ”suojauslistojen” jättämistä, mutta tällä hetkellä Shero saattaisi mennä ihan yhtä hyvin 4+4 tai 7+3-suojauksella. On sitten lopputulos kumpi tahansa, niin veikkaan Vegasin valitsevan Devilsistä Mooren, Lovejoyn, Smith-Pellyn tai Merrillin. Viimeksi mainittu tulee tosin kyseeseen ainoastaan silloin, jos Shero tekee pelaajakauppoja, joiden seurauksena Merrillille ei riittäisi enää suojauspaikkoja.

  Lupaukset:

  Hyökkääjien osalta tilanne alkaa näyttää Patrickin/Hischierin myötä todella hyvältä. McLeod on vetänyt OHL:ssä nuorten MM-kisojen jälkeen runkosarjassa ja playoffeissa 1,6–1,7 ppg -tahtia, mikä lupaa hyvää jatkoa ajatellen. Myös Speers, Bastian, Anderson ja kumppanit ovat potentiaalisia middle6 tai bottom6 -pelaajia joukkueeseen.

  Puolustuksessa tilanne onkin sitten selvästi heikompi, kun Rykov on ainoa vähänkään odotuksia herättävä lupaus. Tästä johtuen en yllättyisi, jos Devils varaisi kesällä useamman puolustajan, vaikka drafteissa mennäänkin usein BPA-periaatteella.

  Maalivahtilupauksista Blackwood veti nousujohteisen kauden Albanyssa, ja hänestä Devils saattaa saada vielä tulevaisuuden ykkösmaalivahdin itselleen. Matka on hänen kohdallaan kuitenkin vielä pitkä.

  -----

  Odotan kesältä:

  1. Shero ja kumppanit varaavat ykkösvarausvuorolla Patrickin tai Hischierin. Muilta kierroksilta pakkilupauksia. (Draftin yhteydessä nähdään myös Devilsin uudet peliasut.)

  2. Shero onnistuu hankkimaan expansion draftin yhteydessä tai sitä ennen 1–2 puolustajaa Devilsiin.

  3. Shero hankkii treidien kautta tai UFA-markkinoilta lisää kovuutta hyökkäykseen, ehkä myös kakkosmaalivahdin.

  4. Shero tekee sopimuksen Ilja Kovaltshukin kanssa ja kauppaa tämän toiseen joukkueeseen varausvuoroja ja/tai jonkintasoisia pelaajia vastaan. Minulle kävisi oikein hyvin myös se, että Kovy pelaisi ensi kauden (kokonaan tai trade deadlinelle asti) Devilsissä.
   
  Viimeksi muokattu: 04.05.2017 klo 00.43
 2. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Nico or Nolan? Perustelut päälle.
   
 3. Stonemaki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Huutelin Nolanin perään vielä hetki sitten, mutta vaaka alkaa kallistumaan enemmän ja enemmän Nicon puolelle, kun näitä kahta pelaajaa on alkanut vertaamaan. Vielä hetki sitten olisin valinnut Patrickin ilman sen suurempia perusteluita. Maalinteko on ollut Devilsin ongelma jo pitkään ja mun mielestä Hischier on näistä kahdesta se kovempi nimenomaan hyökkäyssuuntaan. Meillä on kahdensuunnansenttereitä (Zajac, Henrique) ja itse miellän Nolanin nimenomaan tuohon kategoriaan. Toki miehen hyökkäystaidot on astetta kovempaa tasoa, kuin edellämainittujen pelimiesten. Olen kuitenkin kääntänyt takkini ja luulen sen ennenkaikkea johtuvan Patrickin loukkaantumishistoriasta ja Nicon hirmuvireestä tällä kaudella. En väitä Hischierin olevan parempi pelaaja, mutta toivon Sheron ja kumppaneiden valitsevan hänet. Valitsee Devils kumman tahansa, niin on käsissä kaikella todennäköisyydellä franchise-pelaaja.
   
  Viimeksi muokattu: 24.05.2017 klo 01.25
 4. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Hischier. Täytyy silti lisätä, etten ole nähnyt highlightsien lisäksi kovin paljoa herrojen pelaamista. Luotankin Sheron ja Castronin ammattitaitoon valita joukkueeseen pitkällä aikavälillä parempi pelaaja.

  Täytyy silti myöntää, että pidän todella paljon Hischierin scouting-raporteissa mainituista ominaisuuksista eli luistelunopeudesta, dynaamisuudesta ja hyökkäysvoimasta. Kun edellä mainittuun yhdistää vielä työmoraalin (vetää joka vaihdon ns. sata lasissa) ja erittäin suuren ylpeyden omaa puolustuspeliä kohtaan (entisen valmentajan mukaan Hischier mm. on halunnut vetää puolustajille tarkoitettuja harjoitteita ekstratreeninä ymmärtääkseen paremmin miten päästä paremmin paineen alta pois jne.), niin kyse on entistä houkuttelevammasta pelaajasta.

  edit: Vielä pari linkkiä Hischieriin liittyen.
  https://www.nytimes.com/2017/04/22/sports/hockey/nhl-draft-nico-hischier-swiss.html?_r=0
  http://www.nj.com/devils/index.ssf/2017/05/devils_scouting_director_evaluates_top_2017_nhl_dr.html
  http://www.csnphilly.com/philadelph...ll-nico-hischier-youre-getting-star-long-time
   
  Viimeksi muokattu: 23.05.2017 klo 17.54
 5. Louis Jäsen

  Lainaus:
  Yksi tekijöistä tuohon valintaan liittyen voi olla se, että Nolan Patrick pelaa samantyylisesti kahdensuunnan peliä kuin Devilsin viime vuoden varaustilaisuuden prospecti Michael McLeod. Menneen kauden jälkeen McLeod lienee jo sellainen prospecti, jonka varaan voi tulevaisuudessa laskea. Hischierin pitäisi olla Patrickia dynaamisempana ja hyökkäyssuuntaan pätevämpänä Devilsille täten houkuttelevampi vaihtoehto.
   
 6. dali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New jersey Devils, Lamoriellon Enkelit 1987-2015
  Katsotaanpa, jos sitä osaa vielä jotain mielekästä tekstiä tuottaa.

  Sysipaskan kauden jälkeen tuli pilkahdus valoa ja uskoa parempaan tulevaisuuteen, kiitos liigan arpoman aikaisen joululahjan. Draftin ykkösvaraus on potentiaalinen huippupelaaja, jonka ympärille joukkuetta voi rakentaa seuraavat 15 vuotta. Nolan vai Nico, siinä vasta erinomainen ongelma ratkaistavaksi. On jokseenkin mahdoton ajatus, että Devils valitsisi ketään tämän kaksikon ulkopuolelta, tai lähtisi kauppaamaan varausvuoroa, ellei joku GM nyt aivan mikemilburyksi heittäydy. Toivottavasti hullutteluun lähtevä gm ei kuitenkaan ole Shero.

  Niin, että Nolan vai Nico? Devils saanee joka tapauksessa organisaation suunnan muuttavan/määrittävän huippupelaajan, eli siinä mielessä on aivan sama, kumman nimi huudetaan varaustilausuudessa. Mun valintani on Nolan Patrick, koska hän on mielestäni paras pelaaja, jonka Devils voi varata tänä vuonna. Tietenkään en ole tippaakaan pettynyt, vaikka Devils valitsisi Hirschierin. Draftipäivä on joka tapauksessa ilon ja onnen päivä.

  Miksi Nolan Patrick? Olen katsonut niin monta Youtube-kilppiä ja lukenut tuntitolkulla asiantuntija-analyysejä, joten voin muodostaa ehdottomasti pätevä mielipiteen. Patrick ennen muuta siksi, että mielestäni hän on kokonaisuutena parempi, kokonaisvaltainen paketti ja kaikkein eniten tarvittu pelaajatyyppi. Ehkä ajatteluani ohjaa myös se, että vanheva mies arvostaa pysyvyyttä, turvallisuuden tunnetta, sanomalehden aamujakelua ja säännöllisesti tilille maksettavaa palkkaa. Vuodet vierivät ja peli kaukalossa muuttuu ja elää, mutta tietyt asiat pysyvät. Ilman laadukkaita senttereitä on kovin vaikeaa voittaa mitään ja minusta Patrick on kokonaisuutena aavistuksen verran parempi kuin Hirschier.

  Valinta on joka tapauksessa historiallinen, valitsi Devils sitten kumman tahansa. Devilsin draft-historia on siitä erikoinen, että organisaatio ole yli 30-vuotisen historiansa aikana varannut (onnistuneesti) kuin yhden ykkössentterin, Kirk Mullerin, jonka Devils sai lohdutuspalkinnoksi kakkossijasta kunniakkaassa taistelussa Mario Lemieux'sta. Jos ykkössentterin käsitettä lavennetaan, voidaan toki mainita myös Scott Gomez.

  Devilsin viimeisimpinä menestysvuosina 1990-luvulla ja 2000-luvun alussa joukkueessa oli vakiona neljä laatusentteriä, vaikka joukkueella ei ole ollut koskaan de facto supertähteä keskikaistalla. Yhtä kaikki Devilsin menestyessä sentteriosasto on ollut reilassa. Tämä seikka unohtuu helposti ja huomio kiinnittyy vain puolustukseen ja maalivahtipeliin. Devils olisi tuskin voittanut kolmea mestaruutta ilman Bobby Holikia, Jason Arnottia, John Maddenia ja muutamia muita tuon ajan senttereitä. Ykkössentterin puute on ollut viimeisten 10-15 vuoden ajan Devilsin ongelma, kompastuskivi, tai menestyksen este, ihan miten asian nyt haluaakaan ilmaista.Travis Zajac ja laidasta keskelle siirtynyt Patrik Elias ovat toki olleet miehiä paikallaan, mutta Devils on antanut tällä osastolla tasoitusta. Nyt tämä tilanne on onneksi muuttumassa. Toivon Devilsin huutavan Nolan Patrickin, jolloin sentteriosasto voidaan parin vuoden päästä rakentaa hänen, Michael McLeodin ja vanhemman valtiomiehen Zajacin ympärille. Samalla bonuksena lisääntyy pelivara Pavel Zachan ja John Quennevillen kanssa, joiden osalta on vielä auki, onko tulevaisuus laidassa, vai keskellä.

  Valmentajat ja GM:t visioivat joukkueesta, jota on vaikea voittaa. Minusta Nolan Patrick on paras vaihtoehto Devilsille rakennettaessa tällaista joukkuetta ja tekemään joukkueesta vaikeasti voitettavan nipun.
   
 7. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Mukava kuulla @dali n kommenttejakin pitkästä aikaa, etenkin kun olet ehtinyt selvästi paneutua paremmin Patrickiin ja Hischieriin kuin minä. Mielenkiintoisia pelaajia molemmat, enkä ole pettynyt, valitsivat Shero ja Castron sitten kumman heistä tahansa - päinvastoin, toisesta Devils saa varmasti kovan keskushyökkääjän tulevaisuutta varten.

  Jos sinulla on heittää linkkejä kohtuulaatuisiin videonäytteisiin Patrickista ja/tai Hischierista, niin otan niitä mielelläni vastaan. Yritin etsiä niitä Youtubesta, mutta niiden laatu oli lähes poikkeuksetta niin heikkoa etten jaksanut kahlata niitä eteenpäin (vaikka olivatkin olevinaan HD-matskua).
   
 8. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  [Style of Play & Skating Analysis] Nico Hischier, and Similarities to Pavel Bure - YouTube

  Tuossa yksi linkki, joka avaa vähän Nicon pelityyliä ja luistelua. Kannattaa oikeasti katsoa edes jonkin aikaan. Itse tullut viime päivien aikana seurattua molempien herrojen otteita melko paljon. Itse olen kallistunut Hischieriin ja eikö juuri Hischier sopisi siihen Sheron "Fast, attacking & supportive" malliin. Patrick varmasti myös todella laadukas pelaaja, mutta loukkaantumiset vähän kyllä huolettavat. Uskon että Shero ja Castron valitsevat oikean miehen, enkä pety vaikka se olisi Patrick sillä varmasti on kova pelimies kuhan terveenä pysyy.
   
 9. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Ja vielä vähän lisää..

  Nico "plussat":

  Loistava luistelu
  Erittäin hyvä kiekon käsittely
  Erittäin hyvä pelisilmä
  Hyvät syötöt
  Hyvä pelintekijä
  Ei pelkää käyttää kroppaa
  "Two-way play"

  Nico "miinukset"

  Ihan hyvä, muttei loistava veto
  Tarvitsee enemmän voimaa (Asia hoidettavissa)


  Nolan "plussat"

  Koko
  todella hyvä Laukaus
  Hyvä kiekon käsittely
  Hyvä pelisilmä
  Melko nopea kokoonsa nähden
  "Two-way play"

  Nolan "miinukset"

  loukkaantumishistoria
  tekee kaiken todella hyvin, mutta mikään osa-alue ei ole "eliittiä"
   
 10. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
 11. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Itse pidin tästä Dr. Aimee Kimball haastattelusta. Linkki New Jerseyn kotisivulle. Siis ihan hyvä että siellä on joku ihan koulutuksen saanut henkilö arvoimassa poikia ja että tohon pelaajien henkistä puolta arvoidaan että sopiiko se organisaatioon.

  Olen tässä miettinyt kanssa tota Nico vaiko Nolan. Patrickissä mietityttää tietenkin toi loukaantumishistoria. Lisäksi näin jostain kommentin että jos Patrick olisi syntynyt pikkasen aikasemmin niin olisi mennyt viime vuoden darftissa ja olisi ollut jossain sijalla 9-10. Hischierissä taas mietityttää se että kun vertasin hänen tehopisteitään 86 Nikolaj Ehlersin draftivuoden pisteisiin 104 (molematt pelasivat siis Halifax Mooseheadsissä), eli vaikuttaisi tehopisteiden valossa että Hischier on korkeintaan Ehlersin tasoa joka daftattiin sijalla 9. Ymmärtääkseni syy siihen että nää pojat on nyt kärjessä johtuu siitä että tänä vuonna on aika laimea draft vuosi. Joten en mä revi pelihousujani jos Devils ottaa pienen riskin ja poimii mielestään sen parhaan pakin draftissa.

  Tietenkin voi olla että laajenusdraftin takia tosta ykköspickistä ollaan poikkeusellisen kiinnostuneita ja siitä saattaa Shero saada jopa harkitsemisen arvoisia tarjouksia. Mutta oletan että pitävät pickin ja varaavat toisen noista pojista. Mielestäni aika win-win kumman ottaa. Patrickissa miellyttää se että on kahdensuunan sentteri, kun taas Hischierissä se että ei omaa Patrickin loukaantumishistoriaa.
   
 12. Johnnie Jäsen

  Lainaus:
  Ei sitä nyt ihan noinkaan yksioikoista vertailua voi tehdä. Nathan MacKinnon pelasi varausvuonnaan Halifaxissa myös, ja teki tuolloin 75 pistettä. Varattiin ykkösenä. Eikä tuota vuosikertaa nyt miksikään erityisen huonoksi voi kutsua.
   
 13. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Muistakaa se että aikaisemmilla kausilla Halifaxilla ollut useita loistavia lupauksia samaan aikaan. Ehlers pelasi esimerkiksi Jonathan Drouinin kanssa sinä vuonna kun hänet varattiin Ja MacKinnon pelasi myös Drouinin kanssa hänen varaus vuonna. Kyllä Hischier varmasti olisi 100 pinnaan päässyt jos olisi ollut esimerkiksi Drouinin tasoinen pelaaja vierellä.
   
 14. Mr. Smith Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Canucks
  Lainaus:
  Itse vähän oudoksun tuota, että Patrick olisi ollut viime vuonna luokkaa 9-10. Jos nyt verrataan vaikka Duboisiin, joka meni kolmantena niin

  Dubois, QMJHL, 62 ottelua 42+57=99
  Patrick, WHL, 72 ottelua 41+61=102

  Itse arvostan noi WHL-pisteet vähän korkeammalle, joten tehojen puolesta mielestäni Patrick olisi voinut mennä kolmosena. Varsinkin jos huomioidaan playoffien tehot (Dubois 12 peliä ja 12 pistettä, Patrick 21 peliä ja 30 pistettä). Patrick voitti playoffien pistepörssin ko vuonna.
   
 15. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Näinpä. Ja kun otetaan vielä huomioon se, että Duboisin kohalla on ollut hieman epäselvyyksiä tuosta sentterinä pelaamisesta, niin kyllä Jackets varmasti olisi Patrickiin kääntänyt katseensa. Tai ei varmasti, mutta uskoakseni.
   
 16. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Pelasi myös 13 peliä vähemmän kuin Hischier joka taas pelasi 6 peliä vähemmän kuin Ehlers. Mutta tosiaan ei noista tilastoista voi kuin suuntaa antavaa infoa ottaa kun ei sitä jaksa kaivaa että miten se joukkue silloin pärjäsi, pelasiko pelaaja ykkös- vaiko kakkosketjussa ja analysoida ketjukavereiden osuutta pisteisiin.

  Lainaus:
  Omasta mielestä toi kanssa kuulosti kanssa aika matalata arviolta kun puhutaan kuitenkin mahdollisesta ykkösvaruaksesta, mutta toi kommentti oli jossain jutussa joka käsitteli sitä että tän vuoden draftiluokka olisi aika huono.

  Itsehän Devils-fanina toivon että sieltä tulisi mahdollisimman hyvä pelaaja. Mutta kun on muutamaan kertaan lukenut että tää draftvuosikerta ei olisi niin laadukas niin olen henkisesti varautunut siihen että se pelaaja joka sieltä tulee saattaa viettää ensi kauden vielä junioreissa. Olen sitten mielelläni väärässä tän asian suhteen.
   
 17. Tornados Jäsen

  Lainaus:
  Kannattaa myös muistaa, että eihän tarkoitus ole arvioida pelaajien viime kauden esityksiä vaan potentiaalia pärjätä NHL:ssä. Pelaajilla on usein puutteita, jotka eivät näy heikommalla tasolla pelattaessa, mutta korostuvat NHL:ssä. Samoin pelaajalla voi olla vahvoja ominaisuuksia, jotka auttavat NHL.ssä vaikka pelaaja ei dominoisikaan peliä alemmalla tasolla.
   
 18. Aunt Wang Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Brommapojkarna, John Eichel
  Näin mä olen sen itse käsittänyt:

  McDavid
  -
  -
  Eichel
  Matthews
  Laine
  -
  -
  -
  -
  -
  Patrick
  Pulju
  Jne

  Mäkkäri näistä viime draftien pelaajista kiistaton kingi. Sen jälkeen tulee kiinnostavuudessa seuraavana Aikkelia, Lainetta jne franchise-peluria. Näiden jälkeen sitten reilu pudotus tasossa ja potentiaalissa. Patrick sitten samaa tasoa kuin Puljujärvet ja kumppanit, tähtipelaajan potentiaalilla varustettu, mutta ei lopulta kuitenkaan mikään suurin tähti. Heikomman draftin top-2, paremman draftin top-5. Vähän niinkuin Hall & Seguin -draft, josta kumpikaan ei olisi vuotta aikaisemmin mennyt kolmen ekan joukossa. Noista kavereista sitten tietysti kehittyi huippupelaajia, ja drafti oli lopulta todella laadukas. Ja sitten vastaavasti Nugent-Hopkinsia ja Yakupovia ei missään muissa kuin omissa drafteissaan oltaisi huudettu lavalle ekana.
   
 19. Henkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Red Wings, Arsenal, Grand Rapids Griffins
  Se on hauska kun edelleen jaksetaan puhua tuosta huonosta draftista. Ja miten överiksi huonouden ylistäminen on sitten mennyt.

  Eroa tuossa on viime vuoteen se, että 1.-2. tasoisia kärkihuippuja ei ole. Eli 2017 draft alkaa kahteen viime vuoteen verrattuna vuorosta 3. Tällä on vaikutusta vain kahteen joukkueeseen.

  Itse poimisin Sherona Hischierin, lähinnä Zachan olemassaolon takia.
   
 20. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Tässä oma toiveeni miltä ensi kauden joukkue voisi näyttää...

  Hall – Zajac – Palmieri
  Zacha – Hischier/Patrick – x
  Blandisi/Quenneville– McLeod–Cammalleri
  Wood-x– Smith-Pelly
  Blandisi/Noesen

  Greene – X
  Moore – Severson
  Merrill– Santini
  Prout

  Schneider
  Kinkaid/Wedgewood

  Mitä liikkeitä toivon Sheron tekevän kesällä:

  Toiveissa olisi että Shero vaihtaisi Henriquen hyvään rightin puolustajaan laajennus draftin yhteydessä.

  Mitä ilmeisimmin Kovalchuck tekemässä paluun ja New Jersey omistaa oikeudet. Tuskin nähdään Devilsin paidassa kuitenkaan, joten toivoisin että hänestä saataisiin vaihdossa takaisin nuori lupaava puolustaja.

  Kevin Shattenkirk olisi lottovoitto vapailta markkinoilta, joten en jaksa edes unelmoida, ellei Shero tarjoa järkyttävän kovaa sopimusta miehelle. Vapailla markkinoilla en odota Sherolta suuria liikkeitä, vaan toiveissa olisi että annettaisiin ensi kaudella nuoremmille pelaajille mahdollisuus.

  Laajennus draftissa toiveena että Beau Bennet tai Ben Lovejoy matkaisi Vegasiin.

  Draftista vain sen verran että Hichier ja Patrick molemmat käy ja myöhemmillä vuoroilla varattaisiin puolustajia.
   
 21. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Devils on kai yksi niistä jengeistä joka on Vatasen perässä. Tiedä sitten mitä Anahaim haluaa vastineeksi, mutta varmaan sinne Kalifornian suunta pitäis matkata jotain mitä heidän ei tarviis suojata laajenusdraftissa.

  Itse olen haaveillut siitä että Devils ja Jets sopisivat diilin Jacob Troubasta. Jetsillä on se tilanne että heidän pitää suojata laajenusdraftissa nyt neljä pakkia ja ovat menettämässä hyvän hyökkääjän. Mutta jotta toi diili toteutuisi niin siinä pitäisi varmasti olla toi Devilsin ykköspickki mukana. Nolan Patrickhan on Winnepegin omia poikia joka varmasti auttaisi Jets-faneja kestämään hieman treidistä aiheutuvaa vitutusta. Trouba on kyllä niin hyvä pakki että en usko että Jets haluaa pelaajasta luopua ja laskevat hänen varaansa paljon. Ainoa syy mikä voisi ton treidin mahdollistaa on se että Trouba edelleen kinuaisi kuliseissa sitä treidiä pois Winnipegistä.

  Lainaus:
  "Yllättäen" TSN sivuilla Toronto on mainuttu yhtenä seurana joka ois Kovalchukin perässä. Onhan siellä tietenkin Lou Lamarillo joka voi selittää tota huhua. Mutta en oikeasti tiedä mitä tosta Kovalchukin oikeuksien siirrosta kanattaa odottaa kun Kovalchuckilla on tässä asiassa valitit kädessä kun jos hän ei saa siirtoa haluamaansa seuraan niin sitten jatkaa KHL:lässä ja osallistuu Olympialaisiin. Omituinen tilanne kun Kovalchuk on ikänsä puolesta sellainen pelaaja joka on yleensä UFA mutta onkin RFA.

  Lainaus:
  Mä en usko että Vegas nappaa Lovejoytä kun McPhee on sanonut että haluaa laajenusdraftissa nuoria pelaajia jotka tulee olemaan seuran omistuksessa pidempään. Vaikka Lovejoyllä on sopparia vielä jäljellä niin veikkaan silti että Devils menettää noin 25 vuotiaan pelaajan tossa laajennusdraftissa.
   
 22. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Devils vaihtanut tämän vuoden 2 kiekan ja 4 kiekan varaukset San Jose Sharksin 2013- vuoden ykköskierroksen varaus Mirco Muelleriin ja tämän vuoden 5 kiekan varaukseen. Mielestäni ihan hyvä treidi Devilssin kannalta sillä nuoria puolustajia tarvitaan, mutta toki draftissakin niitä tarjolla.
   
 23. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Kuten tonne toiseen ketjuun kirjotinkin niin ensimmäinen ajatus oli kun ton treidin näin että nyt Mirco Müller homattiin Nico Hischier juttukaveriksi. Enkö ollut ainoa sillä ihan samanlaista läppää on luettavissa myös facebookista tosta Devilsin postaamasta uutisesta.
   
 24. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Itellä tuli kans sama heti mieleen.

  Eiköhän liene myös nyt melko varmaa että mennään neljän hyökkääjän ja pakin suojauksella. Itse näkisin näin: Hall, Henrique, Palmieri, Zajac ja Greene, Moore, Severson, Muller ja Schneider.
   
 25. chaosti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Mietin että voisiko Devils jättää jopa Andy Greenen suojaamatta. Pakkiveteraani täyttää kauden alussa 35 vuotta ja sopimusta (jonka caphit on tasan 5M) on ensi kausi mukaan lukien kolme vuotta jäljellä. Ei kuulosta pelaajalle jonka Vegas ensisijaisesti haluaisi varsinkaan kun taso ei nykyisellään meinaa riittää kuin kakkospariin. Suojatut puolustajat olisivat siis Severson, Merrill, Moore ja Müller.