Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

New Jersey Devils 2017–2018

Viestiketju osiossa 'NHL' , aloittajana Toby Dammit, 04.05.2017 klo 00.36.

 1. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Boylekin palasi alkuviikosta harjoituksiin muttei ole ainakaan vielä pelikunnossa. Palmieri ja Schneider molemmat ulkona kokoonpanosta.
   
 2. Fremont Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, Devils
  Boyle saattaa pelata ensi viikolla. Saapa nähdä miten ketjut sen jälkeen rakennetaan, harjoituksissa Boyle taisi vetää kakkosketjussa, mutta enpä muista kenen kanssa.
   
 3. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Ensin sulaminen pelin viimeisen 2 1/2 minuutin aikana ja sitten lopulta voitto kuitenkin rankkareilla. Kyllähän se matsi olisi pitänyt hoitaa jo varsinaisella peliajalla, mutta parempi tietysti, että sieltä edes voitto tuli. Ennen Ottawan 4-3 maalia purku oli pari kertaa lähellä, mutta kiekko ei vain halunnut mennä keskialueelle. Lopputuloksena Ottawan kavennusmaali ja sen jälkeen peli vielä tasoihin. Tähän osasi tosin vähän varautuakin, kun pelejä tulee katsottua jälkilähetyksenä ja lähetysaikaa oli kolmannen erän lopussa vielä niin paljon jäljellä. Toisaalta Devils oli varsinaisella peliajalla 2-0 tappiolla, joten kiva, että nousua tapahtui myös tuohon suuntaan. Rankkareissa maalintekijöinä Devilsistä onnistuivat Stafford ja Bratt. Etenkin jälkimmäisen maali oli taas nautinnollista katsottavaa.

  Kolmoskentän (Gibbons, Zacha, Hayes) oli iloinen yllätys, ja etenkin Zacha pelasi todennäköisesti parhaan matsinsa tällä kaudella. Todella vahvaa kiekon suojaamista, mikä toi suomalaispelaajista vähän mieleen Barkovin. Tuloksena kaksi maalisyöttöä.

  Ensi yönä kojootit vastassa. Mikään muu kuin voitto ei kelpaa surkeasti kautensa aloittaneesta joukkueesta. Toivottavasti Devilsin pelaajat tulevat peliin 100 % asenteella.
   
 4. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Schneider jälleen mukana, hieno homma! Greene ei sen sijaan ole pelillä kun miehelle tuli perheenlisäystä. Palmieri ilmeisesti vieläkin poissa. Eihä tosta Arizona pelistä voi olla tyytyväinen ku pelkästää voittoon ja eiköhän se irtoa, jos Devils pelaa vaa omaa peliä ja lähtee hyvällä asenteella otteluun.


  Wedgewood treidattiin Arizonaan ja takas saatiin 5. kiekan varausvuoro.
   
 5. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Oli ihan hirveä matsi Arizonaa vastaan, mutta voitto sieltä silti tuli. Ekassa erässä neljä jäähyä Devilsin pelaajille eikä tasaviisikoin saatu oikein mitään aikaan. Parhaat paikat ja rankkariin johtanut tilannekin tulivat alivoimalla. Gibbonsin maalin myötä Devils pääsi vähän tuurillakin tasatilanteessa erätauolle.

  Tokassa ja kolmannessa erässä peli jatkui Arizonan hallinnassa, mutta Devilsin pelaajat onnistuivat tekemään tarvittavat maalit ylivoimalla, minkä lisäksi Schneider ja tolpat auttoivat asiassa. Arizona oli paljon nälkäisempi joukkue ja olisi ansainnut voiton pelistä, mutta hyvät joukkueet onnistuvat voittamaan pelejä huonoillakin otteilla. En tiedä, onko Devils jo hyvä joukkue (virheitä tulee joka matsissa enemmän kuin tarpeeksi), mutta toivottavasti joukkue on ainakin matkalla sitä kohti.

  Devilsin pelaajista Hall, Bratt ja Gibbons olivat kovia, muuten tasaisen harmaata massaa. Hischieriltä vaisu peli taas tauon jälkeen. Arizonalta jäi kyllä hyökkäyspäässä Keller mieleen.

  Toivottavasti Palmieri, Johansson ja Greene saadaan nopeasti takaisin. Tai vika nyt on ainakin varmasti menossa ke taas mukana.
   
 6. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Taistelu voitto Vancouverista lukemin 2-0! Ei ehkä pelillisesti parasta Devilsiä, mutta Schneider oli iha huikean kova! Eka erä oli erittäin tasainen, ehkä vähän Devilsin hallinnassa. Toisessa erässä puolustettiin todella paljon ja saatin yhdestä vastahyökkäyksestä todella tärkeä avausmaali ja sitten sen jälkeen koko ottelun loppu meni käytännössä johtoa puolustaessa.

  Taylor Hall ottanut suuren harppauksen viime kaudesta ja tänäänkin Hall syötti Devilsin molemmat maalit ja oli jatkuvasti vaarallinen. Toinen maali toki tyhjiin, mutta Hall toi kiekon hyvin omalta alueelta pois ja syötti Staffordille jolla helppo työ pistää tyhjiin. Muutenkin Hall ollut ylivoimaisesti Devilsin tärkein hyökkääjä ja ottanut joukkueen johtamisen selkäänsä.

  Markus Johansson loukkaantui jälleen heti ekassa vaihdossa kun kaatui laidan vieressä ja lensi melko pahan näköisesti laitaa päin. Voi olla ettei MaJoa nähdä enää vieras kiertueella, mikä olisi paha takaisku joukkuuelle.

  Mielestäni Henriquen ja Hischierin pitäisi ainakin vaihtaa rooleja. Ei oikee riitä vielä Sveitsin pojalla noin isoon rooliin. Ei se Henriquekaan mikään paras vaihtoehto ole, mutta minkäs teet kun Zajac on veke eikä sieltä oikein löydy sitä ykkössentterin paikkaa ottavaa pelaajaa. Henrique ollut kyllä selkeästi pirteämpi viime kaudesta niikuin jokainen tuosta joukkuuesta.

  Positiivinen asia oli Boylen paluu, mutta pelaamattomuus näkyi, eiköhän sieltä parin pelin jälkeen lähde homma kuitenkin rullaamaan. Otti nytkin tärkeitä oman pään aloituksia alivoimalla ja ottelun lopussa.

  Ihan kohtuullinen kauden alku ollut :) 9-2-0 record

  PE-La yönä jatketaan Oilersin vieraana ja eiköhän jatketa tappiotonta peliä vieras kentillä.
   
 7. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Katselin Devilsin tilastoja ja Jesper Brattin nimi hyppäsi silmiini, oli joukkueen sisäisen pistepörssin kolmantena, 11 peliä ja kymmenen pistettä pojalta, joka täytti kesällä 19 vuotta! Pelasi vielä viime kaudella allsvenskanissa AIK:ssa eikä sielläkään edes 0,5p/peli tahdilla. Lisäksi ei ole mitoiltakaan mikään keskiverto NHL -jyrän kokoinen. Noin niin kuin tilastojen perusteella kuulostaa melko uskomattomalta hyppäykseltä, joten voisiko joku Devilsiä seuraava kertoa pelaajasta enemmän. Mihin nämä alkukauden uskomattomat tilastot perustuvat?
   
 8. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Brattin otteita on hehkutettu ja pohdittu NHL-lähetyksissä, artikkeleissa ja keskustelupalstoilla, mutta tuskin kukaan osasi odottaa häneltä tällaista kehitystä viime kaudesta. En tiedä, näkyikö hänen kehitysloikastaan merkkejä viime keväänä AIK:ssa vai tapahtuiko se yhden kesän aikana. Tiedän kyllä, että jotkut pelaajat kehittyvät nopeasti, mutta silloinkin se tapahtuu yleensä yhden kauden eikä yhden kesän aikana.

  Mikä sitten tekee Brattista tällä hetkellä niin hyvän? Ainakin se, että hän on äärimmäisen taitava pelaaja, joka luistelee hyvin ja jonka erinomainen pelinlukutaito muistuttaa Sebastian Ahoa. Bratt on myös äärimmäisen hyvä karvaaja, minkä ansiosta hän on ollut av:lla Devilsin parhaita pelaajia. Silloinkin kun hänellä on ollut pisteiden valossa heikompia matseja, hän on luonut yleensä tilanteita muille, karvannut hyvin sekä auttanut kuskaamaan kiekkoa vastustajan pelialueelle tai pois Devilsin puolustusalueelta. Kyseessä on etenkin 19-vuotiaaksi suoritusotteiltaan tasainen ja kokonaisvaltainen pelaaja. Lisäksi Bratt uskaltaa tehdä kiekon kanssa ratkaisuja, joista joku Ben Lovejoy (kaikki kunnia hänelle) voisi vain nähdä päiväunia.

  Muistaakseni alla olevassa NHL Networkin videossa kommentaattorien mukaan Taylor Hall on kutsunut Brattia kiekkomagneetiksi tms., mikä kyllä kuvastaa nuorukaisen pelityyliä hyvin.
  https://twitter.com/NHLNetwork/status/925793314766405632

  Tuossa on muutamia muitakin Brattin parhaita paloja. Esim. ekan klipin av-pelaaminen on varsin mainiota.
  https://streamable.com/z8jfe
  https://www.youtube.com/watch?v=-s2HjMz0fvs
  https://www.youtube.com/watch?v=EDef4xuTZL4
  https://www.youtube.com/watch?v=IxE4ISShI78
   
 9. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Joo, ei ole Devils ehkä ansainnut 9-2-0-aloitusta, mutta voitot otetaan viime vuosien konttaamisen jälkeen ilolla vastaan. Pelin pitää silti parantua, jos sama tulostaso halutaan säilyttää jatkossakin. Kuten FinDevil kirjoitit, niin aika iso osa Canucks-ottelusta meni omassa päässä, aivan kuten se meni Coyotes-matsissa sekä muutamassa muussa aiemmassa ottelussa.

  Devils kaipaisi ehdottomasti Johanssonin ja Palmierin takaisin kentälle. Vaikka Johansson ei ole esittänyt ihan niin kovia otteita kuin etukäteen odotin, niin hän on silti hyvä kuskaamaan kiekkoa hyökkäysalueelle sekä järkkää lähes joka matsissa yhden tai kaksi vaarallista paikkaa kenttäkavereilleen. Palmieri ei ole varsinainen kiekonhallintahirmu, mutta röyhkeyden ja riittävän taitotason takia hän on jatkuva päänvaiva vastustajan pakeille ja maalivahdille.

  Hall on tosiaan ollut tällä kaudella ehdottomasti Devilsin tärkein hyökkääjä, joka on kantanut parissa–kolmessa viime matsissa joukkueen hyökkäyspeliä harteillaan. Hynes taisikin sanoa haastattelussa jotenkin niin, että Hallilla on valtava voitontahto. Viime aikoina se on kuitenkin konkretisoitunut puheiden lisäksi myös työntekemiseen kentällä, kun Hall on ollut valmis taistelemaan voitoista silloinkin kun se ei ole ollut helppoa/mukavaa.

  Hischieristä on valitettavasti pakko olla samaa mieltä kanssasi. Viimeiset kolme peliä on mennyt hänellä yksittäisiä tilanteita lukuun ottamatta varjojen mailla. Ehkä Hischierille tekisi hyvää, että hän pääsi toiseen kenttään käsittelemään kiekkoa vähän enemmän (nyt peli kulkee pääasiassa Hallin kautta) sekä pelaamaan vastustajan heikompia kenttiä vastaan.

  Tästä jatketaan ensi yönä Oilersia vastaan.
   
 10. Kopari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Jokipojat, Mikkelin Kittaajat
  Lainaus:
  Kieltämättä tuossa alivoimaklipissä tuli jotenkin Aho mieleen. Bratt tuntui ennakoivan koko ajan mihin kiekko seuraavaksi pelataan ja luistin sekä kädet toimivat nopeasti ja pehmeästi. Toivottavasti kausi jatkuu hänen osaltaan hyvissä merkeissä, tällaisia pelaajia on aina hieno seurata.
   
 11. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Kolmen ottelun tappioputkessa, toivottavasti suunta kääntyy ensi yönä takaisin voittojen tielle. St. Blues -matsista katsoin kunnolla kaksi erää, jotka olivat tasaista vääntöä. Kolmas erä kommenttien perusteella todella heikkoa tekemistä. Palmierin paluu tekee hyvää hyökkäyspelille.

  Jouni Niemiseltä kiinnostava kirjoitus Devilsistä. Mukavaa että nykyjengi herättää huomiota.
  https://www.nordicbet.com/fi/blogi/jaakiekko/nhl/onside-with-jouni-nieminen-new-jersey-devils/
   
 12. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Blues peli oli tosiaan niin pitkää ihan hyvää peliä meiltä kunnes Blues tasotti. Oli pari kertaa mahdollisuus tehdä 2-0 maali, mutta ei uponnut. Ja niin ehdottomasti ois tosiaan tärkeää katkasta ensi yönä Edmontonia vastaan tappioputki ja ottaa sitten lauantaina vielä Floridasta voitto, niin ois kummasti mukavampi lähteä vieras kiertueelle. Palmierin paluu loistava asia! Veti treenit eilen ykkösessä Hallin ja Hischierin kanssa, Bratt tippuu kakkoseen Henriquen ja Staffordin vierelle. Vielä kun saisi MaJon ja Zajacin takas niin tulisi kovaa kilpailua pelipaikoista ja saataisiin 3 loistavaa maalin tekoon pystyvää ketjua. Zajacin paluun tarkemmasta ajankohdasta kerrotaan lisää ensiviikolla. Onko kellään tietoa kuinka pitkää MaJo on sivussa?

  Zacha oli ylimääräisenä hyökkääjänä eilen harjoituksissa, joten tuskin ensi yönä pelillä. Mies ollut itelleni jonkinlainen pettymys, odotin että ois ottanut vähän suuremman harppauksen viime kaudesta. Ei ole oikein löytänyt yhteistä säveltä ketjukavereidensa kanssa. Ajoittain toki hyviä suorituksia nähty. Mielestäni Zachaa pitäisi laidassa kokeilla, kun ei tuossa sentterin paikalla vain lähde toimimaan. Taisi viime kaudellakin piristyä kun siirrettiin laitaan.

  Severson huilasi viime pelissä ja taitaa huilata myös tänään. Tätä en oikein ymmärrä kun ei sielä pitäisi olla edes mitään loukkaantumista alla kun mies viilettää normaalisti harkoissa. Eikä Severson ole huonosti pelannut, mielummin vaa Lovejoy katsomoon ja Severson pelaamaan. Ei Lovejoy saa avattua peliä yhtään, jos vähänkin painetta. Mielummin Seversonia katson kun Lovejoyta. Ei se yks peli katsomossa haittaa, jos sillä yritetään vähän herätellä.

  Niin ja mikä tuo Mcleodin tilanne on? On siis loukkaantunu, mutta pidetäänkö ylhäällä vain siksi että Devilsin omat fysioterapeutit sun muut kuntoutus heebot saavat kuntouttaa häntä vai onko miehelle tarkoitus antaa ainakin se muutama näytönpaikka kuhan aikanaan kuntoutuu? Ja onko loukkaantumisen pituudesta tietoa? Sen tiedän että joku polvi vaiva siellä on. Itse toivon että saisi sen 9 peliä ainakin mies näyttää taitojaan ja sitten OHLään, jossei vielä riitä.
   
 13. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Huonot asiat: 2-3 jatkoaikatappio Oilersille. Hyvät asiat: Devils oli pelissä mielestäni parempi joukkue ja olisi ansainnut siitä kaksi pistettä.

  Vaikka Devilsillä on nyt neljä tappiota putkeen, joista kaksi jatkoajalla/rankuilla, niin peli on sentään mennyt onneksi parempaan suuntaan. Oilersiakin vastaan joukkueella oli tarpeeksi paikkoja tehdä lisämaaleja (esim. Noesenin ohjasi Brattin syötöstä tyhjän maalin ohi), mutta tulosta ei nyt vaan tullut. Jos peleissä tulee jatkossakin yhtä paljon paikkoja, niin kyllä ne alkavat sinne upota paremmalla prosentilla.

  Muuten saman suuntaisia ajatuksia kuin @FinDevil illä. Zachaa kannattaisi ehdottomasti kokeilla taas laiturina, kun viime kaudella hän tosiaan veti paremmin siellä kuin keskellä. Ja tottahan se on, että Zachan kehitys on ollut pienoinen pettymys. Pre season antoi viitteitä paremmasta, mutta runkosarjassa peli on näyttänyt vähän tasapaksulta. Ei Zacha ole silti huono ollut (etenkään puolustuspäähän), mutta häneltä odottaisi hyökkäyssuuntaan enemmän tehoja ja tasaisuutta, minkä lisäksi häneltä puuttuu edelleen sellaista samanlaista röyhkeyttä ja periksiantamattomuutta kuin mitä esimerkiksi Palmierilla, Gibbonsilla ja Woodilla on. Tai itseluottamusta käyttää taitojaan samalla lailla kuin mitä Bratt tekee.

  Myös Severson on ollut itselleni pienimuotoinen pettymys. Pidän hänet siitä huolimatta paljon mieluummin kokoonpanossa kuin Lovejoyn, joka sai yhdessä pelissä suonenvedon ja teki 1+1 tehot. Lovejoyn toimesta ei kuitenkaan käännetä peliä nopeasti ylöspäin, toisin kuin Seversonin kohdalla tapahtuu.

  Johanssonin paluusta ei ole tainnut tulla mitään tietoa, ilmeisesti näiden aivotärähdyksistä toipumisten aikatauluja on vaikea ennustaa. McLeodin kohdalla veikkaan, että pitävät kuntoutumisen ajan ylhäällä ja lähettävät hänet sitten OHL:ään. Joukkueen tilanteesta riippuen (loukkaantumiset ja peliotteet) hän saattaa saada muutaman matsin ennen alas lähettämistä.

  Kiva nähdä parissa viime pelissä joukkueen otteiden parantuneen, minkä lisäksi esim. Hischier on ollut parissa viime pelissä mielestäni erittäin hyvä ja aktiivinen. Oilersia vastaan hän otti muutaman näyttävän kiekonriiston, joista tuli myös vaarallisia tilanteita aikaan. Samaten Bratt jatkaa aikaisemmalla vakuuttavalla tavallaan. Toivottavasti Hynes tajuaa antaa hänelle tarpeeksi peliaikaa nytkin kun Palmieri palasi kokoonpanoon.
   
 14. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Mcleod ja Zajac olivat tänää molemmat mukana Devilsin harjoituksissa ja ilmeisesti molemmat pystyivät treenaamaan kunnolla eikä olleet vain mukana. Ainakin Zajacin paluu lähestyy, Hynes oli sanonut että Zajac tarvitsee enää treenejä alle. Ei lähde kuitenkaan Chicagoon vielä mukaan, mutta on näillä näkymin mukana kun Devils matkustaa Winnipegin vieraaksi. McLeodist kysyttiin että jääkö änäriin vai lähetetääkö takas junnuihi, Sherolla ei ollut asiasta tietoa ja sano vaan että siitä pitää keskustella Sheron kanssa.

  MaJo sensijaan aloittanut jonkin näkösen jään ulkopuolisen harjoittelun.

  Devils tänään samalla kokoonpanolla kun edellisessä pelissä eli Zacha taas poppari osastolla :/ Mahtaakohan Zacha farmiin hakemaan vauhtia kun sieltä alkaa nyt vielä ukkoa palaamaan sairastuvalta? Severson mukana niinkun edellisessä pelissä. Tänää kaivetaa voitto vaikka väkisin! Viiden ottelun tappioputkessa vieras kiertueelle ois menoo.
   
 15. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Olipa vaikea ja nihkeä peli, mutta voitto tuli, ja hyvä niin! Edmontonia vastaan Devils oli mielestäni parempi joukkue ja hävisi, Floridaa vastaan taas huonompi ja voitti. Välillä peliotteet ja tulokset menevät tällä tavalla ristiin.

  Pelissä Schneider oli kentän paras pelaaja. Muita onnistujia olivat mm. Santini (pari nättiä taklausta, kuten Barkov vaihtoaitioon) ja Coleman, jonka kenttä onnistui aika hyvin pitämään Barkovin kentän pimennossa. Pidän muutenkin hänen asenteestaan ja tasaisuudestaan, minkä seurauksena hänen otteensa eivät juuri heittele ottelusta toiseen. Jatkossa toivon silti, että Colemanin kenttä ei saa yhtä paljoa peliaikaa kuin Floridaa vastaan, sillä jos joukkue haluaa voittaa jatkossakin pelejä, niin hyökkäyspään pelaamiseen pitää olla paljon parempaa ja siinä tuloksentekovastuun pitää tulla Hischierin ja Henriquen johtamille kentällisille.

  Loistavaa, että Zajacin paluu saattaa tapahtua jo ensi viikolla. Kakkos- ja kolmoskentät kaipaavat tällä hetkellä lisävoimia ja uudelleenjärjestelyä, mikä voisi tarkoittaa esim. sitä, että Zajac ottaa kakkosen keskeltä Henriquen paikan ja Henrique siirtyy kolmoskentän keskelle, jonne voisi laittaa Zachan vasempaan laitaan. Hayesin voisi tiputtaa poppareille tai Noesenin tilalle neloseen.
   
 16. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Aikamoisen villi peli toissa yönä Chicagoa vastaan. Ensin Blackhawks meni ensimmäisessä erässä jo 4-1-johtoon ja sitten Devils käänsi pelin toisessa erässä 4-2-tappioasemasta 6-5-johtoon, lopputuloksen oltua 7-5.

  Ensimmäisessä erässä Devilsiltä ei onnistunut puolustuspäässä oikein mikään, minkä lisäksi kiekko pomppi mitä kummallisimmilla tavoilla Kinkaidin ohi. Toisessa erässä joukkue tuli peliin mukaan aivan uudella asenteella (mitä ehdottomasti auttoi se, että Wood onnistui kaventamaan pelin 4-2:een ennen ensimmäisen erän loppua). Kolmas erä alkoi vielä vakuuttavammin pyörityksellä Blackhawksin puolustusalueella, mistä sitten seurasi jäähy ja 7-5-ratkaisumaali. Aika paljon paremmin kuin sitä edellisenä iltana, jolloin Florida vei Devilsin 2-1-johtotilanteessa kolmannen erän alun laukaukset 10-1.

  Miles Wood oli illan tähti 3+1-tehoilla. Jossain näin jonkun tilaston, jonka mukaan Woodilla oli ottelussa 7 laukausta ja 6 maalipaikkaa, ja kaikki tämä 13 minuutin peliajalla. Myös Hischier onnistui tekemään tehot 1+2. Ekassa erässä ainoita onnistujia olivat Wood ja Zacha, sen jälkeen koko joukkue pelasi melko hyvin, vaikka Blackhawksille tulikin yhä muutamia vaarallisia maalipaikkoja. Kinkaid onnistui kuitenkin nappaamaan heikon ekan erän jälkeen muutaman ison kopin. Miinuksena pelistä Müllerin loukkaantuminen, josta ei tullut edes jäähyä Blackhawksin pelaajalle.

  Kannattaa muuten lukea Sheron Sporting News -lehdelle antama haastattelu. Kertoo kiinnostavia asioita Devilsin rebuildista, Hallin kanssa kauden jälkeen käymästään palaverista jne.
  http://www.sportingnews.com/nhl/new...chier-jesper-bratt/1jippufoamrk31u8zqyddh267r
   
 17. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Devilsin hyökkäysketjut tänään treeneissä:

  Hall-Zajac-Palmieri
  Bratt-Hischier-Stafford
  Henrique-Boyle-Wood
  Gibbons-Coleman-Noesen

  Omasta mielestäni ois ollut hyvä pitää vain Hischier ykkösessä Palmierin ja Hallin kaa kun viime peleissä heillä homma toiminut ihan hyvin. Zajacin ois voinut laittaa tohon missä Nico on nyt ja pitää 2 kenttänä se ketju, joka pelaa vastustajan ykköskenttää vastaa. Ehkä Henrique voisi olla siinä kakkosessa myös Stafordin tilalla. Nyt on toki 3 hyvää ketjua, joista kaikki pystyy hyökkäävään peliin. Ja ohan toi nelonenkin pystynyt maalin tekoon ja miehillä tehotilasto mukavasti plussalla.

  Zacha varmaan lähetetään farmiin hakee isompia minuutteja. Turha nuorta miestä katsomossa pitää. Muellerilla jonkin näkönen loukkaantuminen eikä ilmeisesti lähde vieraskiertueelle mukaan.

  Lainaus:
  Ihan mielenkiintoista luettavaa... Ohan Hall ollut aivan eri pelaaja kun viimekaudella, osittain johtuen siitä että Devils on yksinkertaisesti paljon parempi joukkue kun viime kaudella. Ei Hall ollut viime kaudella missään nimessä huono, mutta on tällä kaudella ollut todella hyvä niissä tiukoissa peleissä ja auttanut joukkueen voittoon.

  Miltähän mahtas näyttää Devilsin peli, jos ei oltas voitettu lotteryy, ei ois tullut Brattin kaltasta talenttia tyhjästä ja Butcher ois valinnut toisen joukkueen. Aika pienistä asioista on kaikki kuitenkin loppujen lopuksi kiinni. Nyt alkanut vasta viimeaikoina tajuamaan kunnolla minkälainen joulu oli kun Devils lotteryn voitti, tietenkin jo silloin olin todella iloinen asiasta, mutta sillon se tuntui niin epätodelliselta eikä tiennyt mitä odottaa Hischieriltä kun monet Kanadalaiset lehdet sanoivat että ei ole kovin hyvä ikäluokka kyseessä. Pakko sanoo että Hishier on ihan huikee pelaaja ja hienoa saada nähdä pojan kehitystä! Samoin Brattia ja Butcheria. Ja onha sielä PALJON muitakin nuoria... esim. Santini, Zacha, Mueller ja Mcleod. Seuraavasta draftista pakki ykköskiekalta, niin puolustajien osalta prospectpool näyttää jo kummasti paremmalta. Sitä toki turha miettiä tässä vaiheessa kun niin pitkä aika ja paljon kerkiää tapahtua, mutta siitä olen varma että Dahlinia ei ainakaan tule! Ei kyllä yhtään harmita nyky Devilsiä katsoessa.
   
 18. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Toivottavasti Hynes myös peluuttaa kakkoskenttää kakkoskentän minuuttien verran, eikä jollain 13 minuutilla illassa. Ja Zacha lähtee tosiaan melko varmasti Binghamptoniin pelaamaan isoja minuutteja. Müllerilla on puolestaan murtunut solisluu ja leikkaus torstaina edessä. Aikataulua paluulle ei vielä ole, mutta aika pitkä sairasloma siellä on varmasti odotettavissa. Harmi homma, kun peli alkoi sujua koko ajan paremmin.

  Lainaus:
  Joo, pienistä asioista se on tosiaan kiinni, mutta nyt joukkueen tulevaisuus näyttää huomattavasti paremmalta kuin ennen draft lotteryä. Bratt on ollut kuutoskiekan varauksena käsittämätön onnenpotku joukkueelle, ja on Butcheristakin ollut iloa ylivoimalla ja pelinavaamisessa. Ja niin kuin sanoit, niin onhan siellä vielä muitakin nuorukaisia tulossa myöhemmin tai vakiinnuttamassa nyt paikkaansa kokoonpanossa.

  Pistetään nyt vielä yksi artikkelin pätkä Miles Woodista, joka teki Chicagoa vastaan ekan hattutemppunsa. Krediittiä kehityksestä Ryan Clowen suuntaan.

  Wood, who has nine points (six goals, three assists) in 16 games, gave credit to assistant Ryan Clowe for his improved play from last season, when he had 17 points (eight goals, nine assists) in 60 games.

  "If you were to compare me from last year to this year I'd say it's a complete 360," Wood said. "I've worked a lot with assistant coach Ryan Clowe to help slow down my game, protect pucks and pick spots to use my speed. Don't just go 100 miles per hour all the time, so Clowe has been great and it's been great so far."

  https://www.nhl.com/news/miles-wood...-to-celebrate-first-nhl-hat-trick/c-292960446
   
 19. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Mcleod lähetettiin farmiin odotetusti. Itse olisin miehelle suonut pari peliä aikaa näyttää kirkkaissa valoissa, mutta aika kovaa on kilpailu jo valmiiksi pelipaikoista. Johansson taas on vetänyt kevyitä jääharjoituksia eli hänelläkin paluu lähenee, ei ole vieraskiertueella mukana, mutta ehkä sen jälkeen nähdään herra tositoimissa. Toivottavasti kaikki pysyisivät nyt terveenä nii päästäis kohta ekaa kertaa tällä kaudella pelaamaan niin että kaikki on mukana! Toki Muellerilla menee pidempi aikaa palauuseen.
   
 20. Lico Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks
  Lainaus:
  Niin siis junnuihin.
   
 21. AnaKonda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NFL, Kärpät, NJ Devils, Arsenal
  This just in: Zajac pelaa kauden ensimmäisen ottelunsa ensi yönä Torontossa. Welcome Back, Travis! Näin uutisoi mm. Devilsin twitter.
   
 22. FinDevil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Lainaus:
  Kyllä! Kiva saada yksi tärkeimmistä
  pelaajista takaisin. Zajac vetää ensi yönä kakkosen keskellä Bratt ja Stafford laidoillaan. Ykköskenttä pysyy entisellään. Lovejoy ottaa Muellerin paikan pakistossa. Zacha, Prout, Hayes katsomossa. ja Schneider aloittava veska.
   
 23. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Hyvillä peleillä tulee tappioita ja huonoilla voittoja. Torontoa vastaan Devils pelasi yhden kauden parhaista peleistään, mutta lopputuloksena oli silti 0 maalia ja jatkoaikatappio. Winnipegiä vastaan Devilsillä oli ekassa erässä paikkoja 3–4 maaliin, mutta tuloksena 0 maalia ja kakkoserässä kauhea sulaminen vajaan 2 minuutin aikana. Sitä lukuun ottamatta ihan asiallista pelaamista, vaikka Jets-pelaajien fyysisyys teki välillä pelinavaamisesta haastavaa. Minnesotaa vastaan sitten todella ankeaa pelaamista, mistä kertoo hyvin se, että joukkueella taisi olla ekan 25–30 min aikana tyyliin 7 laukausta. Siitä huolimatta 4-3-jatkoaikavoitto, vaikka 3-1-johto sulikin kolmannen erän aikana. No, pääasia että voitto tuli, ja koko vieraspelikiertueen saldo oli ihan hyvä vastustajat huomioiden.

  - Zajac ollut nyt kolmessa pelissä mukana ja tauko näkyy hänen otteissaan. Mutta eiköhän se siitä parane, kun hän saa vähän rutiinia otteisiinsa.
  - Hischier oli Torontoa ja Winnipegiä vastaan todella hyvä, mutta Minnesotaa vastaan taas paria tilannetta lukuun ottamatta ihan näkymätön.
  - Hall on illasta toiseen Devilsin vakuuttavin pelaaja hyökkäyssuuntaan.
  - Henrique oli hyökkäyssuuntaan 10 matsin syväjäässä, kunnes Hynes laittoi hänet (nimellisesti) neloskenttään ja tuloksena 1+2-tehot.
  - Brattin meno on vähän hyytynyt alkukaudesta. Toisaalta hänen peliaikansakin on supistunut viime peleissä, joten kumpi nyt sitten johtuu kummasta.
  - Palmierilta tasaisen varmaa tekemistä. Vielä kun hän saisi käännettyä tolpat sinne maalin puolelle – nytkin Minnesotaa vastaan hänellä oli sauma laittaa peli pakettiin, mutta hän veti avonaisesta maalista tolppaan ja Minnesota pisti matsin kahden maalin takaa myöhemmin tasoihin.
  - Boyle ei ole hirveästi vielä vakuuttanut. Vähän verkkaisen oloista tekemistä ja Minnesota-matsissakin hän teki "hyvää" maskia Schneiderin eteen 3-3-tasoitusmaalissa. Veikkaan, että syöpätaistelu näkyy yhä hänen otteissaan.
  - Gibbons vetää huikean tehokasta alkukautta. Eiköhän se meno vähän tasaannu siitä, mutta silti hyvää taistelua ja maalit ja syötetään otetaan ilolla vastaan.
  - Kuten Dano totesi jossain matsissa, niin Coleman on ottanut viime kaudesta loikan eteenpäin. Nyt hän on neloskentän sentteriksi selkeä vahvistus joukkueelle. Muutenkin Colemanin asennetta on kiva katsoa.
  - Stafford väläyttelee välillä taitotasoaan (etenkin rystylle harhauttaessaan), mutta tehoja toivoisi tulevan enemmän peliaikaan nähden.
  - Wood on toinen viime vuodesta tasoaan nostanut pelaaja. Nyt hän pärjää jo ihan ok omassa päässäkin kenttää, minkä lisäksi hän saattaa luoda nopeudellaan lähes tyhjästä maalipaikkoja.
  - Zacha on ollut itselleni pettymys, mutta en suostu luovuttamaan vielä hänen kohdallaan - etenkin kun ikää on vasta 20 vuotta. Jos hän saa ripauksen Woodin, Colemanin ja Gibbonsin asennetta, niin lopputulos voi olla hyvä.
  - Hayes sopii 13. hyökkääjäksi. Välillä tekee toki joo maaleja, mutta niitä lukuun ottamatta näkymätön.
  - Johanssonia odotellessa.

  - Butcherilta kauden ja samalla NHL-uran eka ja toka maali peräkkäisiin matseihin. Muutenkin hän on parantanut otteitaan puolustussuuntaan kauden mittaan, vaikka Winnipeg-matsissa joutuikin todistamaan paria maalia melko aitiopaikalta. Hyvältä vaikuttaa.
  - Greene on Greene. Tasaisen varmaa tekemistä ottelusta toiseen, vailla väläyksiä tai suuria virheitä (tai no, on niitäkin nähty parissa matsissa).
  - Severson on pelannut viime pelit ihan hyvin. Hyviä avaussyöttöjä, mutta muuten ehkä pieni pettymys pisteiden valossa. Toisaalta Minnesota-matsissa näytti tunnetta antamalla oman maalin takana vähän runtua vastustajalle.
  - Lovejoy on Lovejoy. Ei vaan saa avattua peliä omalta kenttäpuoliskolta. Müller äkkiä takaisin hänen tilalleen.
  - Santini on ottanut Lovejoyn paikan puolustuksen perusluutana. Minnesota-matsia lukuun ottamatta hyvää tekemistä.
  - Moore eli Mr. Overtime. Joku kirjoitti HFBoardsilla, että jos NHL:ssä pelattaisiin koko ajan 3 vs. 3 -peliä, niin Moore olisi supertähti. Nyt todellisuus on vähän toisenlainen, kun 5 vs. 5 -pelissä on aika usein vaikeuksissa omalla alueella.

  - Schneider on pelannut välillä huikeita matseja ja napannut Devilsille monia tärkeitä pisteitä. Toisaalta väliin on tullut sitten niitä sulamisiakin, tosin esim. Winnipegiä vastaan päästetyt maalit eivät olleet mitään helppoja tilanteita torjua.
  - Kinkaid on osoittautunut hyväksi kakkosmaalivahdiksi, johon voi luottaa tolppien välissä tarpeen tullen.
   
 24. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Ja Palmieri saikulla 4–6 viikkoa Matt Dumban blokatun vedon takia. Ei hyvä.

  Ketjut pelissä Andrew Grossin mukaan:
  Hall-Zajac-Bratt
  Henrique-Hischier-Gibbons
  Wood-Boyle-Stafford
  Zacha-Coleman-Hayes

  Greene-Santini
  Moore-Severson
  Butcher-Lovejoy

  Schneider

  Edit: Kokeillaas ketjulotto uudestaan.
   
  Viimeksi muokattu: 22.11.2017 klo 20.25
 25. Toby Dammit Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  New Jersey Devils
  Joo-o, hyvillä otteilla tappioita ja huonoilla voittoja. Olihan siinä matsin aikana kolme läpiajoa sekä Hischierin ja Brattin highlight-hassuttelu, joista olisi voinut laittaa vielä maalin tai pari. Muuten hyvää peliä ekan 10-15 min jälkeen jäähyjä lukuun ottamatta. Rankkariyritykset olivat pääosin onnettomia.