Entinen työkaveri tätä kehui todella paljon, sanoi olevan parasta pizzaa, mitä Tampereella on syönyt. Kehui, että paikan Persialainen on paras pizza. Ravintolan pyörittäjäkin kuulemma erittäin mukava ja tekee pizzat huolella ja kovalla taidolla.@lake79 ja @CaliforniaNuts ja muut. Käykääs kokeileen Abbas. Se on raholassa, Nokiantiellä. On muuten hyvät lätyt. Älkää antako rakennuksen ulkomuodon hämätä. Kaverin kanssa taannoin käytiin ja se kehu paikkaa.
Pakko olla hyvä kun se on käyny ympäri Suomea muutamassa sadassa eri mestassa...
En oo hirveesti kebabbiloita kiertänyt, jiten pakko kysyä. Myydäänkö jossain vielä puukolla veistettyä kebabbia? En ole aikoihin sellista saanut, vaan joka paikassa on koneella höylättyjä paperin ohuita suikaleita.
Tiiä sitten kultaako aika muistot, mutta muistaakseni nuot kunnon paksut kebab siivut toimivat paljon paremmin.
Tulin testaamaan nuo myyntipuheet. Ja pizzaa juuri odottelen. Turhasta kiirehtimisestä ei paikkaa voi syyttää. Puoli tuntia odottelua ja juuri valmistui. Ensinäkemältä aika vaatimattoman kokoinen ja oloinen tuotos.Entinen työkaveri tätä kehui todella paljon, sanoi olevan parasta pizzaa, mitä Tampereella on syönyt. Kehui, että paikan Persialainen on paras pizza. Ravintolan pyörittäjäkin kuulemma erittäin mukava ja tekee pizzat huolella ja kovalla taidolla.
Täytyy sanoa, että en ole koskaan vastaavaa myyntipuhetta kuullut ja sen takia tuo pitäisi käydä testaamassa, että kuinka pahasti haksahdin kaverin puheisiin.
Yhtä kauan on omistakin Ani-kokemuksista. Hyvää oli liha, mutta erilaisia lisukkeita oli myös enemmän kuin tarpeeksi. Kaikki perinteiset ja kokeilunhaluisille vaikka mitä eksoottisempaa.RAVINTOLA ANI TELAKKAKATU 2 00150 HELSINKI
RAVINTOLA ANI. TELAKKAKATU 2 00150 HELSINKI, Puh. 09-622 2797, Palvelemme ma-pe : 10.30-23.00 la-su : 11.00-23.00www.ani.fi
Anista sai ainakin kymmenisen vuotta sitten paksua, lampaasta duunattua kebabia. Pirun hyvää oli. En osaa sanoa mikä tilanne on tällä hetkellä, pitänee käydä testaamassa.
Tammer Burger tuli testattua Ilveksen matsin jälkeen ja parempilaatuinen perusrulla oli. Ihan kohtuu hyvä salaatti, liha vartaasta ja tulinen kastikekin oli jees. 800 gr painoi, joten aikas perustasoa koossa suhteessa hintaansa (10.50€).TammerBurger meneekin sitten ensi kuussa testiin. Joka kuukausi testannut aina uuden paikan rullakebabin since 2018, eikä viäkään oo paikat loppunu kesken, vaikka parissa paikassa oon tainnut käydä 2x, kun unohtanut koko mestan.
Tässä vissiin vastattiin mulle? Puoliksi rullan löin ja syön loput huomenna. 600gr rullat menee aina kerralla, mutta 800+ jätän aina osan seuraavaa päivää varten.Uuh... kahden hengen annos ja jää ylikin vielä.
Vaikka en uskovainen olekaan, niin luojan kiitos. Mulla riittäis 600 g kahden päivän satsiksi.Tässä vissiin vastattiin mulle? Puoliksi rullan löin ja syön loput huomenna. 600gr rullat menee aina kerralla, mutta 800+ jätän aina osan seuraavaa päivää varten.
Riittää helposti. Töissä joskus eväänä puolikas Ylöjärven Halicista haettu veronkiertorulla. Täyttää riittävästi ja ei tule ähky. Laadultaan perushöttöä mitä viiden euron hinnalla saa. Pitkään ovat myynet pizzaa ja kebua vitosella. Verottajaa ei tuolla kaupankäynnillä pahemmin vaivata. Varsinkin käteiset siirtyy kassakoneesta mystisen näköiseen laariin samoin tein kun asiakas kääntää selkänsä.Vaikka en uskovainen olekaan, niin luojan kiitos. Mulla riittäis 600 g kahden päivän satsiksi.
Ei oikein vakuuttanut Abbas. Palvelu oli todella ystävällistä mutta toivottoman hidasta. Itse räiskäle oli kasattu halvimmista mahdollisista aineksista, mikä oli toki odotettavissa hinnankin perusteella. Kinkku oli liian monessa paikassa nähtyä suikaletta, jossa lihapitoisuus huitelee 20-30% tienoilla, salami metwurstin kantapaloista leikattua suikaletta, juusto halvinta mahdollista edamia, jota oli sitten enemmän kuin reilusti. Jotakuinkin hintaa vastaava suoritus. Ei jäänyt mieleen mitään miksi tuonne pitäisi mennä uudestaan, ei toki mitään miksi ehdottomasti pitäisi kiertää kaukaa.Tulin testaamaan nuo myyntipuheet. Ja pizzaa juuri odottelen. Turhasta kiirehtimisestä ei paikkaa voi syyttää. Puoli tuntia odottelua ja juuri valmistui. Ensinäkemältä aika vaatimattoman kokoinen ja oloinen tuotos.
Yhtä kauan on omistakin Ani-kokemuksista. Hyvää oli liha, mutta erilaisia lisukkeita oli myös enemmän kuin tarpeeksi. Kaikki perinteiset ja kokeilunhaluisille vaikka mitä eksoottisempaa.
Viikonloppuna käytiin hakemassa ex-tempore kepsut ja käytiin sitten hakemassa ne tuolta Ninasta kun oli muuallakin saanut hyvää arvostelua. Ja oli kyllä oikein hyvä rulla, paljon kebabia ja muutenkin iso möhkäle. Plussaa vielä siitä että oli laittanu jalapenon sinne rullan sisään, siihen en ole muualla törmännyt.Tammer Burger tuli testattua Ilveksen matsin jälkeen ja parempilaatuinen perusrulla oli. Ihan kohtuu hyvä salaatti, liha vartaasta ja tulinen kastikekin oli jees. 800 gr painoi, joten aikas perustasoa koossa suhteessa hintaansa (10.50€).
Edelleen Tampereen top3 rullat on Heval, Nina ja Mardin. Tosin Mardinissa on pari kertaa taso heitellyt, vissiin vaikuttaa kuka tekee siellä. Etenkin Ninaa suosittelen ehdottomasti, oli huikean hyvä rulla, eikä myöskään hieman kauempana Multisillan Pizza Servicen rullakaan todellakaan huono ollut.
Huvitin juuri itseäni lukemalla tuota pinnalle noussutta läskeistä eroon -ketjua ja sitten tänne. Hyvin pääsee eroon siitä pizzanhimosta pelkästään lukemalla. Kebabeja ei tule muutenkaan enää juuri syötyä. Ei siksi, että olisin joku askeetti, vaan siksi, että hyvää kebabia en ole saanut sitten 80-luvun. Mieluummin syömättä kuin sitä tukkulastua. No ok, Harju Dönerillä on about kelvollista mättöä.Veteleekö joku noita vajaan kilon mötköjä kerralla? Tuollaisen kun syö puoliksi niin tulee jo hyvin täyteen.
On tullut joskus käytyä useastikin ja isot on tosiaan annokset. Tuon grillin suosio perustuu noihin annoskokoihin, tosin onhan ne ihan maistuvia grilliruokia.Mites onko porukka käyny Hämeenlinnassa Mättö Grillillä. Kerran tullut poikettua siinä ja oli kyllä aika iso setti. En kyllä yhtään muista mitä vedettiin, mutta nälkä tosiaan lähti