Anissa kävin ensimmäisen kerran joskus v. 1992 tai 1993. Silloin oli kaksi turkkilaista ravintolaa, toinen (parempi) oli Persepolis.
Tätä on pakko arvostaa. Hedonisessa elämässä ei ole mitään pahaa, vaan kaltaisemme ihmiset ovat keskimäärin rennompaa sakkia. Hyvää matkaa ja toivottavasti reissun jälkeen kirjoitat tähän ketjuun herkullisen matkakokemuksen. Blogi ainesta.Ensi viikolla Berliiniin ja enemmän odotan kohtaamisia Dönerin kanssa, kun Bundesliigan futismatsia.
Tätä on pakko arvostaa. Hedonisessa elämässä ei ole mitään pahaa, vaan kaltaisemme ihmiset ovat keskimäärin rennompaa sakkia. Hyvää matkaa ja toivottavasti reissun jälkeen kirjoitat tähän ketjuun herkullisen matkakokemuksen. Blogi ainesta.
Ensi viikolla Berliiniin ja enemmän odotan kohtaamisia Dönerin kanssa, kun Bundesliigan futismatsia.
Kyllä mulle tulee monta muutakin paikkaa mieleeni, mutta onhan tuo hyvä paikka. Huonolla säällä miinus siitä, että on vain kioski. Mutta kyllä, hyvää settiä!Jos jotain Berliinistä voin suositella niin ehdottomasti Mustafa's Gemüse Kebap
Aivan uskomattoman hyvät ruuat
Jos jotain Berliinistä voin suositella niin ehdottomasti Mustafa's Gemüse Kebap
Aivan uskomattoman hyvät ruuat
Oma suosikkini on Punjab keskustorin ja Laukontorin välissä. Niinkuin nimestä voi päätellä, tuo ei ole ihan perus-karvakäsiversio vaan vähän idempää ja kastikkeet ovat hiukan erilaisia. Joku tykkää, mutta on joku joskus valittanut, että paskin kebab ikinä missään.
Ei voi olla koska suurimmasta osasta kaupunkeja ei löydy edes paikkoja jotka tekevät kebablihansa ja/tai kastikkeensa itse.
Taitaa tuosta muutoksesta jo ainakin vuoden päivät olla aikaa.Tätä joskus kaverin kanssa mietittiin kun huomattiin sivujen muuttuneen. Tosiaan harmi, koska niiltä "vanhoilta" sivuilta sapuskan tilaaminen oli äärimmäisen helppoa ja loogista. Ei sillä etteikö sieltä ruokaa enää onnistuisi tilaamaan, mutta entiseen verrattuna sekavampi prosessi on se. Ei se ollut rikki, joten miksi ihmeessä piti yrittää korjata.Miksi täysin toimiva konsepti on pitänyt pilata?
Punjab on täyttä paskaa. Puolituristina riippuen missä oon, niin Tammelan KebabPitsa paikka taikka Tesoma. Tammella kyllä selkee paree, varsin jos valkosipulipottukebu maittaa. Makuasioita mut oon vitun ronkeli.Röyth. ÖitäPunjabia jaksaa joku aina kehua, en kyllä jaksa ymmärtää miksi. Viime aikoina tullut pidettyä ruokataukoa keskustorilla ja muutaman kerran käynyt Punjabissa. Testattuna on pita-annos, ranskalaisilla ja rullakebab. Liha on helvetin rasvaista, mutta rutikuivaa. Kastikkeet itsetehtyjä, mutta en ole mitään makuelämyksiä löytänyt. Paikkaa ei voi kovin viihtyisäksi kehua ja safkat tarjoillaan pahvilautasella kertakäyttövälineillä syötäväksi. Aika vähissä on positiiviset kokemukset paikasta.
Tuossa aiemmin mainittu Bunjab tekee lihansa ja soosinsa itse ja valitettava esimerkki siitä ettei se ole mikään laadun tae. En tiedä mistä tällä hetkellä lihansa tekevät, mutta aikoinaan tekivät sellaisesta moskasta että oksat pois.
Taitaa tuosta muutoksesta jo ainakin vuoden päivät olla aikaa.
Onko kukaan testannut Kotipizzan rullakebabin? Mielikuvana liian pieni vrt kebabpizzerian vastaavat. Also, se yksi kastike? Ei tunnu parhaalta idealta sinänsä, mutta toisaalta Kotipizzassa ne todella harvat kerrat kun olen käynyt, en ole kastikkeen makuun pettynyt.
Evin oli aikanaan kirkkaasti paras pizzoissa etenkin, sitten saivat pari palkintoa ja taso laski sellaiseksi perushyväksi/hieman pettymykseksi vuosiksi. Nyt on taas taso noussut, etenkin uuden ravintelin myötä ja alkanut tuolla käydä. Heval Hervannassa on jäänyt kun en enää Ruskossa ole töissä, mutta edelleen yksi parhaista Tampereen rullakebabeista on tuolta, tosin testattuna viimeksi pari vuotta sitten. Kebab 14 on ihan jees, mutta niiden nimikkoannos (Kokin Ranskalaiset) ei ole enää entisensä.Tampereen parhaat on kyllä Evin Sammonkadulla ja Heval Hervannassa. Viimeksi tilatiin Kebab 14:sta ja ihan hyvät mätöt tuli sieltäkin. Paskin oli varmasti Manse Kebab, mutta siitä ohi kävellessäni huomasinkin että sen tilalla on Tammer Burger, tosin ei liene auki vielä. Eikä ole mitään hajua minkälainen paikka se on, ei välttämättä perus pizzeria ollenkaan.
Ihan mielenkiinnosta ja rullakebabeiden ystävänä kysyn, että minkälaisia ominaisuuksia erityisesti arvostat tai mihin kiinnität huomiota rullakebabissa?Joka kuukausi testannut aina uuden paikan rullakebabin since 2018, eikä viäkään oo paikat loppunu kesken, vaikka parissa paikassa oon tainnut käydä 2x, kun unohtanut koko mestan.
Itseasiassa pitänyt alkaa kyselemään paikkoja, kun varmasti on muutama jotka olen missannut. Abbas ilmeisesti on Raholan entinen Pizzakebab Kioski? Tuo on suurin pettymys rullan osalta, jonka olen kokenut. Ihan ihme tomaattimössökastike välissä ja pieni rulla. Oli suoraan sanottuna pahaa. Mutta pizzat tuolla aion testata vielä joku kerta, kun menen Epilään heittelemään kiekkoa taas. Muuten on niin hiton kaukana kaikesta itselleni.@lake79 ja @CaliforniaNuts ja muut. Käykääs kokeileen Abbas. Se on raholassa, Nokiantiellä. On muuten hyvät lätyt. Älkää antako rakennuksen ulkomuodon hämätä. Kaverin kanssa taannoin käytiin ja se kehu paikkaa.
Pakko olla hyvä kun se on käyny ympäri Suomea muutamassa sadassa eri mestassa...