Se on totta, asuin aikoinaan siinä ihan nurkilla, ja tuli käytyä vähän liian usein.Ani on kyllä melko hyvä kun muistaa olla käymättä liian usein. Eerikin Pippurissa on jotenkin taso laskenut viime vuosina. Voi toki olla että osaksi aika kultaa muistot.
Paras on sinisaaren grilli ja selvästi, on kohtuu lähellä hallia ja hotellia, muttei se lähin.Mikäs Raumalla on grilleistä parhain joka sijaitsee Hotelli Scandickin/lätkähallin läheisyydessä? Ja onko noista joku mitä kannattaa ehdottomasti välttää? nimim. Vappu kanalin varrella(ko)
Näistä ei ole tullut käytyä kuin Puistokadun versiossa, Ahjokadulla kuulemma ainakin ollut joku mättölounassysteemi. Ihan pätevä kyllä se Puistokadulla sijaitseva ja samaa käsittääkseni muutkin.Jyväskylässä parhaat on:
Puistokadun, Kauppakadun, Ahjokadun Kebab pizzeria eli Kebabkeisari ketju, jos kebabeista puhutaan. Pizzoista parhaat saa Pizzeria Bestistä.
Omasta mielestä tuolta kannattaa ehdottomasti tilata kanakebabia. Se peruskebab on käsittääkseni samaa tukkukamaa kuin lähes kaikkien kebab-paikkojen tavara, mutta kanakebab omalla tasollaan.Itse suosin King Kebabia. King Kebabista jos ottaa minkä tahansa kebabin, niin ei pitäisi joutua pettymään.
Heh just kävelin sen ohi ja mietin että tuolla ei ole tullut käytyä aikoihin.Joskus kauan kauan sitten (-90-luvulla), kun seukkailin vielä tamperelaisen mimmin kanssa, tuli muutaman kerran käytyä muistaakseni Punjab-nimisessä kebulassa. Tais sijaita jollain Hämeenkadulta Ratinaan päin johtavalla pikkukadulla. Siellä oli ainakin tuolloin vähän erilaiset, mutta hyvät kebut. Mahtaakohan ko. lafka olla enää edes pystyssä?
Turussa muutenkin tuntuu että kebabin paremmuus ratkotaan koon perusteella. Malmilta ihan ok kebabit, mutta ei todellakaan mitään ihmeellistä. Onneksi vähän erilaista saa esim. Slemanista ja Lausteelta Palmasta. Molemmille suositus.Tuosta tukun kebabista tuli mieleen, että aika vähissä tuntuu olevan ne tahot, jotka itse kebunsa tekee. Vinkkejä?
Turun kebabmieskin voisi laittaa porukan shokkiin valmistamalla jotain itse. Jonkun YouTube pätkän näin, jossa meni tukkuun; puolitusinaa kebabmötköä, salaattipussit, valmistaikinaa, kastikepulloja. - ja sitten cama! Shokkiateria! Itselle vaan tämä sieluttomien raaka-aineiden lämmitysskene on alkanut tökkiä.
Tuosta tukun kebabista tuli mieleen, että aika vähissä tuntuu olevan ne tahot, jotka itse kebunsa tekee. Vinkkejä?
Turun kebabmieskin voisi laittaa porukan shokkiin valmistamalla jotain itse. Jonkun YouTube pätkän näin, jossa meni tukkuun; puolitusinaa kebabmötköä, salaattipussit, valmistaikinaa, kastikepulloja. - ja sitten cama! Shokkiateria! Itselle vaan tämä sieluttomien raaka-aineiden lämmitysskene on alkanut tökkiä.
Tuosta tukun kebabista tuli mieleen, että aika vähissä tuntuu olevan ne tahot, jotka itse kebunsa tekee. Vinkkejä?
Turun kebabmieskin voisi laittaa porukan shokkiin valmistamalla jotain itse. Jonkun YouTube pätkän näin, jossa meni tukkuun; puolitusinaa kebabmötköä, salaattipussit, valmistaikinaa, kastikepulloja. - ja sitten cama! Shokkiateria! Itselle vaan tämä sieluttomien raaka-aineiden lämmitysskene on alkanut tökkiä.
Jep, kanakebab on heillä tosi hyvä ja kanarulla aina pahan päivän lounasbackup jos ei muuta ole.Omasta mielestä tuolta kannattaa ehdottomasti tilata kanakebabia. Se peruskebab on käsittääkseni samaa tukkukamaa kuin lähes kaikkien kebab-paikkojen tavara, mutta kanakebab omalla tasollaan.
Turussa muutenkin tuntuu että kebabin paremmuus ratkotaan koon perusteella. Malmilta ihan ok kebabit, mutta ei todellakaan mitään ihmeellistä. Onneksi vähän erilaista saa esim. Slemanista ja Lausteelta Palmasta. Molemmille suositus.
Jatketaan vielä täällä kun käytiin pojan kanssa testaamassa. Eli Varissuolla liikekeskuksessa on avautunut turkkilainen leipomo Bedo, josta saa lahmacuneja ja pidejä. Lahmacun siis mausteisen lihan kanssa paistettu ohut leipä ja pide turkkilaistyylinen calzone. Maistettiin pinaatilla ja lihalla täytetty pide ja miedot lahmacunit ja ei voi kun kehua ja paljon. Kannattaa todellakin käydä. Liikekeskuksessa myös naanleipä-leipomo jos tuoretta haluaa kotiin.Malmi on tullut ja sysännyt Kristalin näissä kyselyissä kakkoseksi. Huvittanut pitkään tuo puskaradioiden parhaat kebut -listaus, joka tosiaan menee niin, että "tuolla suurin".
Omia suosikkeja löytyy Nummen suunnalta. Ali Baba aivan loistava, samoin Itäharjun puolella Ilo, jossa nykyään myös buffettia duunareille. Ilossa taitaa ravintolamestarina operoida nykyään herra, joka pyöritti Kaskenmäellä hetken toisenlaista turkkilaisravintolaa. Pari tuttuani hehkutti tuota (jonka nimeä en nyt millään saa päähäni).
Mutta kiitos, nuo Slemani ja Palma pitää testata.
Jatketaan vielä täällä kun käytiin pojan kanssa testaamassa. Eli Varissuolla liikekeskuksessa on avautunut turkkilainen leipomo Bedo, josta saa lahmacuneja ja pidejä. Lahmacun siis mausteisen lihan kanssa paistettu ohut leipä ja pide turkkilaistyylinen calzone. Maistettiin pinaatilla ja lihalla täytetty pide ja miedot lahmacunit ja ei voi kun kehua ja paljon. Kannattaa todellakin käydä. Liikekeskuksessa myös naanleipä-leipomo jos tuoretta haluaa kotiin.
S-ryhmä on perustamassa valtakunnallista kebab-ravintolaketjua. Babista-nimisen ketjun ensimmäinen ravintola avataan kesäkuun alussa Mikkeliin.
Tavoitteena on avata kahden, kolmen vuoden sisällä kaksikymmentä Babistaa ympäri Suomen.
Babista-nimen alku viittaa kebabiin ja ista-loppu siihen, että kyseessä on erikoisravintola.
No ei se huonompi voi olla kuin Hesen kebut silloin joskus 90-luvulla.
S-Ryhmä lähtee kebabskeneen. Uhka vai mahdollisuus?
S-Ryhmä lähtee kebabskeneen. Uhka vai mahdollisuus?
Fafa's ei ole S-ryhmän omistama, vaikka yhteistyötä toki tekevät. Taisi olla alle 10 noista rvintoloista S-ryhmän pyörittämiä.Eikös S-Ryhmällä ollut jo Fafa's. Tarkoittaako tämä sitä, että Fafasin konsepti todettu toimimattomaksi ja Fafa'sin sijaan kokeillaan Babista'a? Vai haetaanko tällä vain kilpailua varsinkin syrjäkunnille missä mahdollisesti pienyrittäjää ei enää ole kiusana?