Naisasiat

  • 7 511 983
  • 26 575

Samppakanki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Jos haluaa leimata ihan joka ikisen naisen huoraksi, se pitää pystyä myös perustelemaan. Känni ja kiukku ei ole perustelu.

Kannattaa muuten miettiä sellainen perustelu, joka sopii myös äitiisi ja isoäitiisi, mahdollisiin siskoihisi jne.

Olihan tuo kieltämättä hieman raisusti ilmaistu, tuo MIELIPIDE, ja se sana jota käytin mutta eiköhän siinä nyt selvästi tullut esille se, mitä haettiin. Sen verran foorumeita selannut ja ennekuin tartut tuohon niin myös kokemuksia lähipiiristä. Kokemuksella tarkoitan sitä että naisilla on radikaalisti tapana laittaa kumppaneita "excel taulukoittain" järjestykseen, jolloin uusi kohde menee nykyisen edelle - se on matemaattinen peruste. Joo, kuulostaa teini-ikäisten koulusäädöiltä, mutta valitettavasti tuota ilmenee ihan "aikuistenkin" kesken. Parempi kun sattuu eteen, miksi jäädä vanhaan, tuttuun, turvalliseen (kuten itse näin meidän suhteen) kun miettii järjellä? Enpä itse nähnyt tarvetta uusia katella, toki kauniita ja mukavia naisia on meri täynnä, mutta silti. Siksi se sattui, ja sattuu vielä kauan. Enkä väitä, ettei vikaa ollut itsessä, mutta ehkä hakemalla kirjoitetusta tekstistä hakemalla saa jotain pointtia irti. Ei ole helppoa ei.
 

Samppakanki

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Minunkin kohdalle on osunut epäonnistuneita seurustelusuhteita tai kenties osaa voi jo kutsua parisuhteeksikin, mutta silti - vaikka huonoja kokemuksia on enemmän kuin hyviä, niitäkin kyllä on olemassa - on minusta täysin kohtuutonta leimata huonon kokemuksen perusteella kaikki naiset huoriksi. Leimaatko samalla tavalla muutkin ihmisryhmät yksittäistapauksen perusteella?

Mikäli toimisin kuten sinä ja leimaisin kaikki naiset niiden muutamien epäonnistuneiden kokemusten perusteella huoriksi - syytä on ollut minussakin - niin tällöin menettäisin kyllä kasvoni silmissäni.

Ymmärrän sen, että eron hetkellä voi olla katkeroitunut ja vihainen, voi tuntea jopa inhoa vastakkaista sukupuolta (tai samaa sukupuolta) kohtaan mutta sen verran kannattaa tuolloin pitää tolkku tallella ettei lähde suinpäin tekemään itsestään idioottia ja ryhdy heiluttelemaan leimakirvestä oikein kunnolla.

***

Muuten en ryhdy naisasioita ruotimaan. Olen löytänyt oman tapani elää ja olla, se tuntuu tällä hetkellä sopivimmalta minulle mutta eihän se missään tapauksessa ole ainoa oikea tapa elää. Parasta on jos itsekukin löytää sen oman tapansa elää ja olla, olipa sitten sinkku tai parisuhteessa, ja on tällöin pääsääntöisesti tyytyväinen itseensä ja olotilaansa.

vlad.

Oli miten oli, huonosti ilmaistuna, puhuin itsestäni. En näe syytä rikkoa itseäni samalla tavalla kenenkään toisen takia - Jos tää on tämmöstä paskaa, joka vaatii jopa lääkkeitä, niin elän mielummin jatkossa itselleni. Erosta on kohta jo lähemmäs vuosi.

En kirjoita tänne enää. Anteeksi,
 

Aunt Wang

Jäsen
Suosikkijoukkue
Brommapojkarna, John Eichel
Kuukaus erosta tapaileekin... *rumpujen pärinää* (se, joka arvaa ekalla oikein, lupaan tarjota kaljan kun tuutte hallilla hihasta nykäsemään)

Parasta kaverias? Sun faijaas? Vai tapailiko tämä huora kenties jotain kanta-asiakastaan? Hahhah. Kaljat onkin sopivasti loppu mutta ei sillä niin väliä. Toivottavasti joku on saanut banaania kun herään uuteen aamuun, toivottavasti se joku en ole minä.

Jotta ei menisi kokonaan offtopiciksi niin tokaisenpa että naiset on kivoja, jotkut yksilöt tosin kieroja ja laskelmoivia mutta hei, niitä löytyy miehistä yhtälailla. Tästä kuuluisasta Ecxel-taulukosta en ollut koskaan ennen jatkista kuullutkaan eikä ole tullut edes mieleen että sellaisia on. Mutta kuten todettua, niitä nalkuttavia jätkiäkin varmaan löytyy myös vaikka esimerkiksi omat kaverini ovat suurimmaksi osaksi äijiä, joka tarkoittaa sitä että sen lisäksi että dokaavat kanssani niin myös osaavat ottaa huomioon puolisonsa ja jäädä kotiin tai mennä leffaan jos heitä sinne kaivataan. Joo, uskokaa pois, vaikka kavereitten kanssa on kiva olla niin mieluummin viettäisin kyllä aikaani jonkun rakastamani kanssa ;) Vaikkakin kavereille pitää löytyä myös aikaa, kunhan se ei mene siihen että ryypätään joka viikonloppu ja vaimolle jätetään krapulassa makaava deeku sohvalla!
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Tavallisessa elämässä eläviä naisia huoraksi kutsuminen on muuten oikeasti aika pirun junttia, vaikka lienen joskus syyllistyneeni siihen itsekin. Pöljää leimata koko ammattikunta petollisiksi kotirouviksi. En toki itsekään ole aitoja huoria tuntenutkaan, mutta turha luoda enää isompaa moraalista estettä kenenkään mennä sinne maksullisiin leimaamalla jo valmiiksi enempää. Turhaa siis haukkua heidän ammattinimellään ainakaan kirjaimellisesti ketään tässä ketjussa. Rahaa vastaan kuitenkin lähtökohtaisesti saa mitä tilaa, mutta muuten elämässä menee usein toisin.

Samppakanki: Se sattuu, mutta ei tartte pidemmän päälle.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kun tuossa oli benzinin tilanteesta juttua niin itse pidin itsestäänselvyytenä että kaveri on motivoitunutkin tekemään asialle jotain ihan omasta takaa. En ota kantaa siihen tarkoittaako tämä että mies alkaa laihduttamaan tai hankkii iho-ongelmiinsa hoitoa, mutta jotain tarttis tehrä aina joskus ja jokainen tietää sen aivan itse. Tuon itsestäänselvyyden jälkeen tullaankin sitten siihen mitä esim. seuraavassa viestissä käsitellään:

Ja höpö höpö. Ei tuollaisia voi kukaan luvata minään 100% faktoina. Ei kaikille vaan osu sopivaa kumppania ja syyt voi olla monenlaiset. Totta kai hyvin paljon on omasta itsestään kiinni ja myös vaatimuksista ja niiden tasoista. Silti ihan pötypuhetta, että kaikki pariutuisi ja löytäisi sen jonkun myyttisen "oikean" kenen kanssa sitten sujuu loppuelämä.

Luonnollisesti se ei mene näin, koska mitä esimerkiksi tämän lainatun kappaleen viimeiseen lauseeseen tulee niin koska tahansahan suhteet voivat mennä poikki. Se on aivan selvä asia. Tuo maalailemani kuva siitä että kaikille löytyy se jokin ei nyt suoranaisesti tarkoita välttämättä ikuisesti autuaaksi tekevää parisuhdetta vaan ehkä paria irtosuhdetta joskus tai mahdollisuutta tuntea jonkunlaista onnea tai iloa naisrintamalla. Joskus.

100% varmaa on se, että jos yrittää niin on mahdollista että onnistaa ja että yrittämistä ei siksi kannata lopettaa että on aikoinaan ollut helvetin vaikeaa naisten kanssa koska liikakilot tai finnit. Näille jälkimmäisille asioille sattuu voimaan tehdä jotain ja vaikkei tekisikään niin toiset onnistuvat naisrintamalla koska ovat hyviä jätkiä, oli sitten lärvi miten "ruma" (en osaa kyseistä termiä määritellä) tahansa.

Minä olen joskus tuntenut emotionaalista vetoa naiseen joka ulkoisesti ei miellyttänyt minua yhtään mutta joka vaikutti henkilöltä joka pääsee suoraan meikäläisen sisimpään jutuillaan. Tunnettiin pari päivää ja silti näin. Jotenkin vain klikkasi enkä osaa selittää sitä sen tarkemmin. Fyysistä vetoa en tuntenut mutta kyllä mielessäni kävi että tuollaisen kanssa voisi olla siistiä viettää joskus aikaa. Ihminen on sitäpaitsi inhimillinen olento joka ei jokaista peliliikettään etukäteen välttämättä vaivaudu jokaiselta kantilta analysoimaan (in Excel-taulukko-style), ja pidänkin sellaista skenaariota täysin mahdollisena että joku joskus tuon kyseisen neitokaisen kanssa lähtisikin jonkinlaiseen parisuhteeseen, vaikka ei se rehellisesti sanottuna mikään kedon kaunein kukka ollutkaan.

Pointtina tässä kaikessa on juurikin se, että yrittäminen palkitaan. Lienet kuitenkin oikeassa siitä että tuo 100% eksyi vähän väärään kontekstiin ja vedän siltä osin vähän bäkkiin. Omien kokemusteni ja oman tuttavapiirini esimerkein kuitenkin olen varsin vakuuttunut siitä että myös ne ennakkoon epäortodoksisimmat parisuhdekiekurat tai skenaariot ovat yllättävän usein arkipäivää eikä vähiten sen vuoksi että jaksaa yrittää ja pyrkii luottamaan muihin omiin vahvuuksiinsa vaikka ei satukaan olemaan se kaupungin jumalallisin adonis. Ja jos ei omia vahvuuksiaan tiedä niin mars selvittämään, jokainen niitä omaa. Halutessaan. TQoFE:n kommentti valintojen maailmasta on myös mielestäni varsin osuva. Sitä voi muuten sovittaa muihinkin konteksteihin kuin tuohon jossa kyseinen nimimerkki sen esitti.

Nämä kaikki, jotka sanovat "Kyllä kaikille on jossain se oikea jne" ovat tietysti vilpittömän hyväntahtoisia ja tykkäävät tsempata, mutta tosiasiassa se on pelkkää paskapuhetta, 100% skeidaa. Näiden hokemien uskottavuusarvo ei ole yhtään jotain imelää natsislageria korkeammalla. Joku osuvasti jo sanoikin, että näissä peleissä kaikki ei todellakaan pelaa ja valitettavasti useimmiten juuri ne sympaattisimmat pelimiehet jäävät penkille tai kokonaan pukukopin puolelle. Nähty on ennenkin.
...
Mä en siis ala älyllisesti mitään epärehellistä jargonia jauhamaan siitä, että kuinka kaikki todennäköisesti vielä muka paranee, vaan neuvon alkamaan nauttimaan omasta seurastasi ja sen suomasta vapaudesta. Välittömästi

Jos itselläni tuo 100% eksyi framille vähän harkitsemattomasti niin kyllä tämä MR:nkin mokoma aika totaalisesti riman alittava toteamus on. Tuo "nähty on ennenkin"-kohta toki viestii omaa katkeransuloista kieltään siitä että sieltä taitaa jokin kyseisen kirjoittajan oma heikompi femakkokokemus kaivautua taas esiin vähän kiusoittelemaan, joten ei siinä mitään. Tässä ollaan kuitenkin väärässä. Sympaattisimmat (en todellakaan assosioi nyt Midnight Rambleriin) eivät todellakaan jää aina penkille tai kokonaan pukukopin puolelle. Tietysti jotain no pain, no gain-mantraa voisi tämänkin kaiken ylle sovitella mutta tärkeintä ei missään nimessä ole välttämättä ne ulkoiset tekijät. Ei, vaikka nekin ovat lähes täysin itsestä kiinni. Se oma sympaattisuus vasta voimavara olisikin jos sen aihion osaisi käyttää hyödykseen. Ei sen tunnistaminen mitään avaruustiedettä muuten ole.

Todennäköisempää on, että benzin tulee jäämään loppuelämäkseen yksin, kuten moni muukin mies maailmassa, jossa miehiä on enemmän kuin naisia ja joissa markkinatalouden lait ohjaavat tilannetta siihen, että ns. pelimiehet ja alfaurokset saavat niin paljon keskimääräistä enemmän naisia, että peruspulliaisille jää vähemmän ja monelle ei ollenkaan.

Tämä nyt taitaa olla sitä kuuluisaa huumoria mutta siltä varalta ettei, niin kerron sinulle että jos kävisit joskus kaupungilla saattaisit jopa huomata ettei asia nyt ihan näin ole. Eikä rakenneta tästä nyt mitään aasinsiltaa siihen että toiset eivät vain välitä esimerkiksi ulkonakäymisestä tai sosialisoimisesta. Valintojen maailma. Pelimiehet ja alfaurokset saattavat saada enemmän naisia kuin toiset, mutta benzinin kohdalla tilanne ei tainnutkaan olla se että hän toivoisi saavansa muita enemmän naisia vaan kyse oli jostain aivan muusta. Ainakin itse rohkaisen benziniä jatkamaan naisten lähestymistä, joka ei onneksi lähtökohdat huomioiden ilmeisesti ole hänelle täysin ylivoimainen tehtävä sittenkään. Sillä tavoin on täysin mahdollista että hän joskus jonkun ilontunteen saattaa saada tuntea. Samaa suosittelen myös sinulle ja kaikille muillekin jotka täällä tasaisin väliajoin julistavat pateettisuuden ja joidenkin överiksivedettyjen excel-skenaarioiden nimiin. Tiedän että sinun vastauksesi on ettei maksa vaivaa, mutta se ei ole keneltäkään muulta pois. Eivätkä jotkut yksittäiset kolumnit tai agendaan sopivat "tutkimukset" ole mielestäni kovinkaan hedelmällisiä sellaisessa kontekstissa jossa kaikki kuitenkin lopulta on ihmisestä yksilötasolla kiinni. Tuo ihminen koneena-ajattelu on vain jotenkin niin kasaria.

Eiköhän monen muslimimaan epävakaa tilannekin johdu osin siitä, että köyhiä ja naisettomia nuoria miehiä on melkoisesti enemmän kuin vauraammin eleleviä vatsakkaita setiä, joilla on neljä vaimoa teljettynä kotiinsa siinä missä kolmella köyhemmällä ei ole yhtään.

Tämä oli aamun piristys. Eiköhän se tosiaan johdu juuri siitä. Eeppistä tavaraa.
 

dorka

Jäsen
Alkoi tuossa toissapäivänä vitutuskäyrä nousemaan taas uusin sfääreihin, kun muija aloitti sen ainaisen vikinän siitä, miten minä en ole väleissä hänen läheistensä kanssa.

No eilen päätin sitten, että nyt jumalauta loppuu tuo. Lähetin morseimeni siskolle sekä vanhemmille viestiä, että tulen käymään päivän aikana. Siinä pikku puuhailujeni jälkeen soitin taksin. Taksin saavuttua kotipihaani, kerroin tietysti taksikuskille osoitteen minne mennään, mutta sitä ennen käväistään alkossa hakemassa hieman suun kostuketta. Itselleni hain lavan Karhun A-olutta, siskolle pullon jotain myyjän suosittelemaa punaviiniä ja vanhemmille lekan kossua.

No ensimmäiseksi pamahdin naiseni siskon kämpille. Se ryhävalasta muistuttava iljettävä otus on kuitenkin melko rikas, asuu saatanan isossa palatsissa. Painoin ovikelloa ja Minna (nimi muutettu) tuli avaamaan. Löin punkkupullon sen mursun käteen ja kysyin, että puhuttaisiinko asiat selväksi? Sain myötävän vastauksen pienen mongertamisen jälkeen, ilmeisesti pullo viiniä houkutteli liikaa kieltäytyäkseen. Siinä sitten alkoi molemmat ymmärtää toisiaan sekä ongelmiin alkoi löytymään ratkaisuja, kuitenkin 2/3 punkkupulloa vedettyään Minna alkoi hieman flirttailemaan minulle ja siinä vaiheessa ajattelin, että nyt taitaa olla aika lähteä helvettiin ja nopeasti.

Siitä sitten pääsin kultsini vanhempien talolle. Koputtaessani oveen pelkäsin vähän, että mitäs jos se Jarkko (nimi muunnettu) tulee avamaan oven ja minut nähdessään suivantuu niin, että vetelee minua lärviin oikein urakalla. Onneksi kuitenkin Marja (nimi muunnettu taas) avasi oven ja iloisesti toivotti minut peremmälle. Siinä vaiheessa olin kurkusta alas jo 15 olutta, joten juttu alkoikin luistaa samantien. Jarkko olikin muuten mukavalla päällä, sekin todennäköisesti johtuen ilmaisesta viinasta. Siinä sitten puhuttiin asiat läpi kuten aikuiset tekee ja juotiin alkoholia. Lopuksi päädyin Jarkon kanssa vielä saunaan, mutta siinä vaiheessa oli harmivain jo omat juomat loppu. Suureksi ilokseni Jarkko oli kuitenkin jopa niin leppoisalla tuulella, että antoi minun ottaa muutaman hörpyn itse ostamastani viinapullosta!

Saavuttuani yönpikkutunneilla vihdoin kotiin, niin todellinen joulumieli valtasi minut. Tajusin, että nyt on vihdoin kaikki asiat hyvin, varsinkin vielä kun pipariakin lohkesi!

Toivottavasti ei kuitenkaan tarvitse viettää joulun ämmän sukulaisten kanssa, ei niitä kestä kuin päivän vuodessa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Tämä oli aamun piristys. Eiköhän se tosiaan johdu juuri siitä. Eeppistä tavaraa.

Ohitit näköjään kommenttini naureskellen, niin siksi toistan sen, koska haluaisin kuulla mitä eeppistä tavaraa?

Kiina nyt ei niin muslimimaa ole, mutta varsinkin sen kohdalla erilaiset asiantuntijat ovat varsin huolissaan väestöjakautuman kieroudesta. Elämässä on muitakin ongelmia ja sitten vielä vaimonkin löytäminen on tehty vaikeaksi, kun edes sitä ruminta valasta ei voi saada, koska sitäkin tavoittelee useampi mies.

Melkoinen ruutitynnyri, kun sadat tuhannet työttömyyteen ja pilluttomuuteen turhautuneet nuoret miettivät mitähän tässä tekisi. Jos asiassa on jotain eeppistä, niin se voisi olla mellakointi. Arabikevätkin lähti käyntiin lopulta aika mitättömästä jutusta ja sitten vain pato purkautui. Sen sirkuksen tuloksista olet kenties sinäkin kuullut.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ohitit näköjään kommenttini naureskellen, niin siksi toistan sen, koska haluaisin kuulla mitä eeppistä tavaraa?

Pahoittelen tästä, en tajunnutkaan että olit jäänyt tutkan alle. Tätä "eeppistä tavaraa" on löytää yksi elementti joka vaikuttaa niinkin mitättömään asiaan kuin "monen muslimimaan epävakaa tilanne", muovata se oman agendan mukaiseksi ja julistaa sen jälkeen mustavalkoista sanomaa jonka pystyy assosioimaan jopa ihan arkiseen (lopulta kuitenkin täysin itsensä toimesta ohjattavissa olevaan) käytökseen tai siihen mitkä asiat erilaisten ihmisten käytöksiin vaikuttaa. Tässä keskustelussa mennään jatkuvasti aivan absurdin universaaleille tasoille silloin kun ei sille yksinkertaisesti ole minkäännäköisiä perusteita, etten oikein enää tiedä miten näihin juttuihin jaksaisi suhtautua.

Tottakai väestönjakaumat ovat jossain muualla päin maailmaa erittäinkin vinksallaan mutta vastaavien asioiden esiintuonti kontekstissa johon ne eivät suoranaisesti liity millään tavalla on nähdäkseni harhaanjohtavaa keskustelua. Tuskin esimerkiksi liittyvät benzinin tilanteeseen millään tavalla, vaikka aikaisemmin lainaamani kirjoittaja sujuvasti samaan viestikokonaisuuteen lähtikin tuota ymppäämään.

Melkoinen ruutitynnyri, kun sadat tuhannet työttömyyteen ja pilluttomuuteen turhautuneet nuoret miettivät mitähän tässä tekisi. Jos asiassa on jotain eeppistä, niin se voisi olla mellakointi. Arabikevätkin lähti käyntiin lopulta aika mitättömästä jutusta ja sitten vain pato purkautui. Sen sirkuksen tuloksista olet kenties sinäkin kuullut.

Nojoo mutta tällaisten asioiden esiintuonti asianyhteydessä, jossa voivotellaan sitä miten ei kannata edes yrittää naisrintamalla, johtavat, kuten jo kirjoitin, koko keskustelun täysin sivuraiteelle. Kärjistetysti voisin tuonon lainaamaani todeta että luonnollisesti kaikki vaikuttaa kaikkeen. Oletko tyytyväinen?

[Sarkasmi]Eeppisellä[/Sarkasmi] tasolla on mielestäni tässä kohtaa ainoastaan tämä täällä vallitseva jump to conclusions-argumentointi joka ei suoranaisesti ajankohtaista keskustelua omasta mielestäni palvele. Jos mennään ketjua taakse kolmekymmentä sivua, löytää vastaavaa aika paljon ja ainakin itseäni tämä suuntaus on viime aikoina vähän vituttanut. Keskusteluahan se kuitenkin synnyttää ja se lienee tämänkin foorumin funktio, joten olkoon menneeksi minun osaltani. Välillä en vain ymmärrä sitä miten paljon tätä vastaavaa tapahtuu, esimerkiksi siinä muodossa että näitä hölmöjäkin hölmömpiä olkiukkoja vedetään hatusta täysin mielivaltaisesti, irroitellaan asioita yhteyksistään ja muovaillaan niitä jatkuvasti omaan pitkään jatkuneeseen paatokseen sopiviksi. Sitten julistellaan "lievästi" yleistäen miten asia kuin asia naisiin liittyen on helposti selitettävissä juuri tällä momentilla. Tässä on muutama nimimerkki yrittänyt viimeisten kymmenien sivujen aikana palautella tähän keskusteluun edes piirun verran objektiivisuutta, ja itse ainakin arvostan esimerkiksi tältä osin TQoFE:n, Bigmouthin, kiwipilotin ja Macen sinnikkyyttä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Eivätkä jotkut yksittäiset kolumnit tai agendaan sopivat "tutkimukset" ole mielestäni kovinkaan hedelmällisiä sellaisessa kontekstissa jossa kaikki kuitenkin lopulta on ihmisestä yksilötasolla kiinni. Tuo ihminen koneena-ajattelu on vain jotenkin niin kasaria.

Eli klassisesti skippaat sosiologiset tutkimukset ja tieteelliset tulokset vain siksi, että ne ovat sinusta "niin kasaria"? Tuohan on hieno linja. Kaipa sitten skippaat myös agendaasi epäsopivat tutkimukset muistakin yhteiskunnallisista asioista ja malleista, koska jokainenhan on oman onnensa seppä jolla on samat mahdollisuudet vaikkapa taloudelliseen menestykseen, oli sitten lukutaidoton kastittoman viides poika Intiasta tai Abu Dhabin öljysheikin esikoinen.

Tämä oli aamun piristys. Eiköhän se tosiaan johdu juuri siitä. Eeppistä tavaraa.

Eeppistä toki, mutta se johtuu juuri siitä, pidit siitä tai et. Ei tämä ole mikään makuasia. Edelleen Jani Kaaron tiedekolumnista lainattua:

Vietnamissa on lukuisia kyliä, joissa ei ole ainoatakaan lisääntymisikäistä naista, koska heidät on myyty kirjemorsiamiksi Kiinaan tai salakuljetettu prostituoiduksi ulkomaille. Naisen voi saada, jos on rikas, mikä katkeroittaa välejä rikkaan ja köyhän kansanosan välillä. Myös katkeruus naisia kohtaan on kovaa siellä, missä toive naisesta on vain etäinen kangastus – miksi tavallinen maamies ei kelpaa naisille?

Siitä sitten selittämään vietnamilaisillekin, kuinka sinun aamuasi piristi se, että naisen voi siellä saada vain pieni osa miehistä, yleensä rikkaat. Suomessa tietysti on naisia enemmän suhteessa kuin Vietnamissa, mutta sama lainalaisuus tähänkin pätee, eli koska naisia on miehiä vähemmän ja osa heistä ei ole kiinnostunut miehistä, niin osa miehistä jää väkisinkin paitsi. Siinä on turha tulla selittämään mistään yksilön mahdollisuuksista sen enempää kuin kannattaisi lyödä vetoa jääkiekko-ottelussa Kärpät vs. VG-62 Naantalista. Toki on VG-62:llakin teoreettinen mahdollisuus voittoon kuten urheilussa aina, mutta melkoinen tilastollinen ihme siihen vaadittaisiin. Häviön jälkeen on ainakin turha mennä selittämään, kuinka Naantalin leirissä ei vain yritetty tarpeeksi.

Jatketaan Jani Kaaron kolumnilla:

Toimittaja Mara Hvistendahl – joka on kirjoittanut Aasian tilanteesta teoksen Unnatural Selection – kirjoittaa, että ympäri Aasiaa on viime vuosina noussut nuorten naimattomien miesten ryhmiä, niin sanottuja patrioottiklubeja. He kokoontuvat metsiin ja vuorille leikkimään sotaleikkejä, räjäyttelemään omatekoisia pommeja ja viljelemään jotakin nationalistista aatetta.

Jotkut poliittiset kommentaattorit ovatkin todenneet, että suurin globaali turvallisuusuhka ei ole Lähi-idässä tai islamistisessa terrorissa, vaan näissä Aasian toimettomissa, yksinäisissä vanhoissapojissa, joilla ei ole mahdollisuutta koskaan päästä naimisiin. Heitä on helppo houkutella poliittisiin ääriliikkeisiin, ja tilanne on ihanteellinen myös vihanlietsonnalle. Jos agitaattori osoittaa jotakin ryhmää ja sanoo "he vievät meidän naisemme", helähtää se syvällä nuorten vanhojenpoikien sielussa.

Tokihan varmasti kiistät tämänkin teoksen sisällön, koska ovathan erilaiset sosiologiset havainnot ja tutkimustulokset niin kasaria, niin kasaria. Yhtä kaikki tässäkin todetaan, että suurin globaali turvallisuusuhka on Aasian toimettomissa, yksinäissä vanhoissapojissa, joilla ei ole mahdollisuuksia avioon/parisuhteeseen tai edes naisen saamiseen.

Eeppistä ja aamua piristävää ajatella, että toistasataa miljoonaa aasialaista nuortamiestä päätyy militaristisiin ääriliikkeisiin tai on valmiina aloittamaan erilaisia kansannousuja, koska ei heillä ole mitään menetettävääkään, vain voitettavaa. Jos sattuisi isompi kärhämä tulemaan, niin niissä kuolee yleensä voittopuolisesti miehiä, mikä nostaa selviytyjien mahdollisuuksia saada nainen. Kummatkin maailmansodat aiheuttivat syystäkin syntyvyysbuumin.

Suomessa sentään ei näin pitkällä tietysti olla. Täällä ei isompia kärhämiä synny kuin Jatkoajan foorumin eri ketjuissa, ja minkäänlaista äärioikeiston uhkaa ei Suomessa ole, eikä ole ollut sitten 1930-luvun Lapuan liikkeen. Äärivasemmiston uhka on, mutta se on muiden ketjujen asia.

Mutta koska näilläkin palstoilla monet punaviheriäät niputtavat yksipuolisesti vaikkapa perussuomalaisten kansanedustajien poliittiset mielipiteet joidenkin yksittäisten vatipäiden toilailuihin (kuten ne surkuhupaisat pro hetero -marssijat), niin tässäpä leikillisesti myös oiva mahdollisuus vähentää Suomesta perussuomalaisten puoli miljoonaa äänestäjää antamalla heille tarpeeksi pillua, niin johan loppuvat ne kauheat vihapuheet ja suomalainen rrassismi.

Ainakin voisi kokeilla, joten punavihreiden kettutyttöjen ja aktivisti-Annain keskuudessa voisi polkaista käyntiin "anna persettä persulle päivittäin"-kampanjan. Ei se toki poliittista kenttää muuttaisi, mutta ainakin saisi yhtymään edelliseen puhujaan kuten eduskunnassakin.
 
Viimeksi muokattu:

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Sekin on totta, että näitä nössömiehiä ihan oikeasti on. Siis sellaisia (hämmentävän usein AMK/DI-insinöörejä, jostain syystä) vässyköitä, jotka kahden kaljan jälkeen alkavat marisemaan omasta parisuhteestaan (lähes poikkeuksetta hoito/terveysalalla työskentelevän ja joko hippasen ylipainoisen neuroottisen perheenäitiprototyypin tai langanlaihan kontrollifriikin kanssa suhteessa olevia). Ei avaudu miksi sitten jatkaa tuollaisen ihmisen kanssa. Helvetin rasittavaahan tuo on ja karsiutuvat sosiaalisesta piiristä ihan tiedostamatta melko nopeasti.

Kyllähän tuo stereotypia pitää kai tietyllä tasolla paikkaansa. Vaikka itse DI olenkin, ja kaveriporukkaani kuuluvista ehkä hieman alle puolet osuvat tuohon DI- tai ins. AMK -kategoriaan, niin itselläni on ehkä käynyt suhteellisen hyvä tuuri ystävien valinnassa, koska yhteenkään en oikein voi yhdistää noita sanojasi. Opiskeluaikana tutustui toki väkisinkin näihin tyyppeihin, joilla oli aika omalaatuinen suhtautuminen naisasioihin. Yleisimmin se näkyi siinä, että nämä urpot olivat sitä mieltä, että jos kaksi eri sukupuolta olevaa ihmistä on sinkkuja, se riittää automaattisesti parisuhteen syyksi. Luonteet ja elämänarvot tai kiinnostusten kohteet olivat ihan sivuseikkoja. Joskus nuo yrittivätkin parisuhteita noista lähtökohdista, ja yllättäen ne eivät kestäneet. Sitten naista haukuttiin pinnalliseksi kusipääksi, jolle ei kelpaa mikään. Yllättäen en ole halunnut olla noiden ihmisten kanssa tekemisissä pitkään aikaan...

Olen jälkikäteen muistellut tuota opiskeluaikaa sekaisin tuntein. Silloin tapasin tosiaan yksittäisiä "excel-taulukkoihin uskovia" naisia. Liekö tuo, että siihen aikaan yliopistoltani yhtä naista kohden löytyi ainakin kymmenen miestä, vääristänyt näiden naisten maailmankuvaa... Tarjolla oli aina miehiä, jotka olivat valmiit mihin vaan... Noh, noiden tapausten perusteella ei todellakaan voi yleistää tuota koskemaan koko naissukupuolta. Enemmän kyse oli vain pienestä marginaaliryhmästä.

Itse en ikinä ole jaksanut pelata mitään "roolipelejä" tai olla erityisesti iskemässä naisia. Omalla painollaan asiat ovat aina menneet. Jotkut joskus sinkkuaikoinani kysyivät oikeasti, että olenko homo, kun olen kuitenkin ihan sosiaalinen tapaus, eikä ulkonäössänikään ole mitään vikaa, enkä silti yritä iskemällä iskeä ketään. En vain jaksanut, koska iskemällä iskeminen ei sopinut minulle. Tästä syystä näen usein punaista kun tällä palstalla ihmiset antavat flirttailu- tai pelimiestyylisiä vinkkejä toisille. Oma mielipiteeni on, että mitään roolia ei kannata esittää tai toisille sopivia keinoja käyttää, jos ne tuntuvat epätoivoisen päälleliimatuilta.

Loppu hyvin, kaikki hyvin. Löysin nätin ja mukavan naisen ilman epätoivoisia vonkauksia. Sopiva meikäläiselle luonteensa ja kiinnostustensa puolesta. Kohta kuusi vuotta yhteistä taivalta takana. Eikä ole insinööri. Onneksi.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Tässä on muutama nimimerkki yrittänyt viimeisten kymmenien sivujen aikana palautella tähän keskusteluun edes piirun verran objektiivisuutta, ja itse ainakin arvostan esimerkiksi tältä osin TQoFE:n, Bigmouthin, kiwipilotin ja Macen sinnikkyyttä.

Tarkoitatko esimerkiksi Bigmouthin objektiivisuudella sitä, että asiasta keskustelun sijasta hän on keskittynyt räyhäämään alatyylisesti yhdelle nimimerkille, nimitellyt tätä vajakiksi ja ties miksi ja hommannut itselleen samalla kuukauden bannit asiattomuuksistaan?

Minulla on objektiivisuudesta kyllä melkoisesti eriävä näkemys, Bigmouthin tyylinen räyhääminen ei tätä ketjua tai minkään muunkaan aihealueen keskustelua kehitä. Sen sijaan esimerkiksi kiwipilotin ja TQoFE:n näkemykset ovat objektiivisempia ja keskittyvät enemmän asiapohjalle. Ei eilenkään TQoFE lähtenyt millekään vittusaatana-nimittelylinjalle samppakangen kommenttien jälkeen, vaikka siihen olisi ollut perusteltua aihettakin samppakangen ikävien "kaikki naiset ovat huoria"-yleistyksien jälkeen.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Sangen traagista jos Aasiassa todella miehet syrjäytyvät ja menettävät elämänilonsa vain sen takia, että ei ole pimppiä saatavilla. Lienee joku kulttuuripiirre, eli ei ole "kunniaa" tms. luvassa, jos nainen jää elämässä löytymättä. Suomessa taas kolmekymppiset neitsytjätkät pelaavat tyytyväisenä tietokonepelejä, kun ei ole akkaa tiellä, hehheh.
 

Mace

Jäsen
Tähän muuten sen verran, että ihan en suoraan niputtaisi näitä jannuja samaan kastiin. Ei ole mitään tarvetta arvostella kenenkään valintoja tai elämäntyyliä, mutta näistä ukoista toinen vaikuttaa palstapersoonansa perusteella enemmän sellaiselta hippasen katkeroituneelta entiseltä nuorelta vihaiselta mieheltä ja toinen taas kohtuullisen yleisjoviaalilta, joka on tajunnut ettei elämää tarvitse välttämättä elää yhteiskunnan asettamien sosionormien mukaan. Kukin tavallaan. Sekin on totta, että näitä nössömiehiä ihan oikeasti on. Siis sellaisia (hämmentävän usein AMK/DI-insinöörejä, jostain syystä) vässyköitä, jotka kahden kaljan jälkeen alkavat marisemaan omasta parisuhteestaan (lähes poikkeuksetta hoito/terveysalalla työskentelevän ja joko hippasen ylipainoisen neuroottisen perheenäitiprototyypin tai langanlaihan kontrollifriikin kanssa suhteessa olevia). Ei avaudu miksi sitten jatkaa tuollaisen ihmisen kanssa. Helvetin rasittavaahan tuo on ja karsiutuvat sosiaalisesta piiristä ihan tiedostamatta melko nopeasti.

Joo, en minäkään niputtaisi heitä samaan kastiin. Mainitsin heidät kuitenkin samassa yhteydessä, koska heidän ajattelutavoissaan vaikuttaa olevan tiettyjä samankaltaisuuksia. MR on se katkera(mpi) tapaus ja pettter huoleton heppu, mutta kumpikaan ei tunnu tekstiensä perusteella ymmärtävän esim. sitä, että mies voi aivan oikeasti, omasta tahdostaan haluta viettää aikaansa mieluummin vaimonsa ja / tai perheensä kanssa kuin kaveri(e)nsa kanssa kaljalla. Tuo ei siis vaadi toteutuakseen mitään nössöyttä, teeskentelyä, naisen talutushihnassa olemista, tms. Ja kyllä, myös sellaisia kuvatunlaisia nössömiehiä ilman muuta on olemassa, sitä ei käy kiistäminen. Läheskään kaikki elämänkumppaniinsa ja yleensäkin perheeseensä aikaansa "investoivat" miehet eivät kuitenkaan sellaisia ole, toisin kuin palstan "tosimiesten" retoriikka antaa ymmärtää.

Tuohon Mustan Nuolen esille nostamaan naisettomuusasiaan sen verran, että ilman mitään tutkimuksiin perehtymistä sanoisin siinä mutu-pohjalta olevan perää. Ihmisen seksuaalisuus ja hyväksytyksi tuleminen on erittäin herkkää aluetta ja jos kyseisellä osa-alueella kokee toistuvasti epäonnistumisia ja suoranaista "hyljeksintää", sillä on maalaisjärjellä ajateltuna vääjäämättä negatiivinen vaikutus minäkuvaan ja henkiseen hyvinvointiin, mikä on omiaan vauhdittamaan syrjäytymistä ja sosiaalista erakoitumista, mikä puolestaan luo maaperää erilaisille ääriajatuksille ja -teoille. Kun epäonnistuneiden kokemusten päälle lisätään sosiaaliset paineet ja ylenpalttinen vapaa-ajan määrä, niin johan on melkoinen cocktail epätasapainoiselle mielelle käsiteltäväksi. Osa tietenkin selviytyy noista vastoinkäymisistä eteenpäin ja saa sitten myös niitä onnistumisia, mutta osa jää pohjalle ja uppoaa entistä syvemmälle. Uskon siis, että naisettomuus voi hyvinkin olla osasyy erilaiselle radikalisoitumiselle.
 
K

kiwipilot

Mulla on sellainen mielikuva että Bigmouth jaksoi aikansa vääntää rautalangasta muutamalle sankarille, mutta jossain vaiheessa kuppi meni sitten nurin. Macelta, cottonilta sekä Sistikseltä hyvää pohdintaa koskien inssiopiskelijoita: itsellänikin on hieman sama käsitys joidenkin "miehisten" aineiden opiskelijoiden sosiaalisista kyvyistä naismarkkinoilla. Sosiaalisesti rajoittuneet, mustiin farkkuihin ja nahkatakkiin pukeutuvat heput seisomassa yökerhon nurkassa jekkubatterit kourassa illasta toiseen. Juro tyyli yhdistettynä ujouteen ei ole ehkä paras lähtökohta pariutumismarkkinoilla: parit pakit tuohon päälle niin valmiiksi huono itsetunto on sitten säpäleinä. Aikoinaan opiskelin tietojenkäsittelyä ja noin puolet tyypeistä oli juuri näitä kuvailemiani tyyppejä: baarissa meno oli kieltämättä aika karua eikä siellä pahemmin osumia siunaantunut.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Eli klassisesti skippaat sosiologiset tutkimukset ja tieteelliset tulokset vain siksi, että ne ovat sinusta "niin kasaria"? Tuohan on hieno linja. Kaipa sitten skippaat myös agendaasi epäsopivat tutkimukset muistakin yhteiskunnallisista asioista ja malleista, koska jokainenhan on oman onnensa seppä jolla on samat mahdollisuudet vaikkapa taloudelliseen menestykseen, oli sitten lukutaidoton kastittoman viides poika Intiasta tai Abu Dhabin öljysheikin esikoinen.

Ei minulla ole mitään ongelmaa esimerkiksi tämän Jari Kaaron kolumnin tai sen tarjoaman informaation kanssa. Ei pienintäkään. Tuon Kaaron esittelemän ongelma-alueen relevanssi naisasioihin joissa subjekteina ovat suomalaismiehet ja suomalaisnaiset, ja sen relevanssi esimerkiksi juuri benzinin keississä esiintyneitä asioita silmälläpitäen (joka on konteksti johon tuon "muslimimaiden vaikeat tilanteet"-argumentin liitit) ovat kuitenkin aika kyseenalaisia. Pyrit ikäänkuin yhdistelemään noita keskenään irrallisia asioita ja juuri tämä mielestäni tässä onkin ongelmallista. En ole täällä minkään ei-tieteellisen perspektiivin puolestapuhujana ja sitä nyt tuskin olisi edes pitänyt tarvita mainita. Tuo miten mestarillisesti yhdistät yhden globaalin ongelmakohdan (joka toki voidaan luokitella perspektiivistä riippumatta varsin kiistattomaksi) asianyhteyteen johon sitä ei mielestäni juurikaan voida sovitella on pointtini tässä ja nyt.

Eeppistä toki, mutta se johtuu juuri siitä, pidit siitä tai et. Ei tämä ole mikään makuasia.

En lähde tähän ottamaan sen enempää kantaa kuin toteamalla että nuo "muslimimaiden hankalat tilanteet" johtuvat ehkä osittain tuosta väestöjakautumasta. Ei pelkästään siitä.

Suomessa tietysti on naisia enemmän suhteessa kuin Vietnamissa, mutta sama lainalaisuus tähänkin pätee, eli koska naisia on miehiä vähemmän ja osa heistä ei ole kiinnostunut miehistä, niin osa miehistä jää väkisinkin paitsi. Siinä on turha tulla selittämään mistään yksilön mahdollisuuksista sen enempää kuin kannattaisi lyödä vetoa jääkiekko-ottelussa Kärpät vs. VG-62 Naantalista. Toki on VG-62:llakin teoreettinen mahdollisuus voittoon kuten urheilussa aina, mutta melkoinen tilastollinen ihme siihen vaadittaisiin. Häviön jälkeen on ainakin turha mennä selittämään, kuinka Naantalin leirissä ei vain yritetty tarpeeksi.

Tässäkin tämä valitsemasi vertailuobjekti ontuu. Maalaisjärjellä ajateltuna tuo on teknisesti ihan pätevää pohdiskelua ellei se oikeasti poiskatsoisi juuri yksilöstä jonka käyttäytymistä et mokomilla tieteenalaisilla liitoksilla pysty yksiselitteisesti selittämään. Et vain pysty.

Tokihan varmasti kiistät tämänkin teoksen sisällön, koska ovathan erilaiset sosiologiset havainnot ja tutkimustulokset niin kasaria, niin kasaria.

En ole väittänyt näin. Kirjoitin tuosta ihminen koneena-ajattelumallista, että se on kasaria. Ja onhan se. Erilaiset sosiologiset havainnot ja tutkimustulokset joiden relevanssi voidaan alleviivata ovat täysin ok minulle. Tässä keskustelussa kuitenkin myös melko irrallisia asioita.

Eeppistä ja aamua piristävää ajatella, että toistasataa miljoonaa aasialaista nuortamiestä päätyy militaristisiin ääriliikkeisiin tai on valmiina aloittamaan erilaisia kansannousuja, koska ei heillä ole mitään menetettävääkään, vain voitettavaa. Jos sattuisi isompi kärhämä tulemaan, niin niissä kuolee yleensä voittopuolisesti miehiä, mikä nostaa selviytyjien mahdollisuuksia saada nainen. Kummatkin maailmansodat aiheuttivat syystäkin syntyvyysbuumin.

Tuo kolumnisisältö ei toistaiseksi korreloi mainitsemiesi muslimimaiden kanssa, jos saivartelu tältä osin sallitaan. Siten tapa, jolla tämän lainauksen aloitat, on mielestäni taas kerran vähän alkuperäisen asian ohi menemistä. Vertailtavissa oleva, joskin eri asia. Eikä ole edes ensimmäinen kerta kun tähän syyllistyt. Loppuviestisi meneekin sitten lähestulkoon täysin offtopiciksi.

En saanut oikein otetta nyt siihen miksi nämä asiat käsitellään juuri tänään Jatkoajan keskustelupalstan Naisasiat-ketjussa. Tänne on kirjoitellut naiskokemuksiaan äärimmäisen harva aasialainen renkipoika tai muslimimaassa hankalan tilanteen keskellä elävä muslimimies joka naisongelmiaan surkutellen räjäyttelee toisia ihmisiä kappaleiksi. Nämä tilanteet joita täällä reflektoidaan ovat autenttisia, Suomessa pääosin tapahtuneita tilanteita joihin palstaveljet ja -siskot tarjoavat auttavaa kättä. Siihen väliin toki naissukupuoli tullaan muutamien toimesta työntämään maan rakoon keksien siinä ohessa hienoja, ei juurikaan autenttisia skenaarioita joistain because you're worth it-ideologioista tai hypoteettisista Excel-taulukoista.

Tarkoitatko esimerkiksi Bigmouthin objektiivisuudella sitä, että asiasta keskustelun sijasta hän on keskittynyt räyhäämään alatyylisesti yhdelle nimimerkille, nimitellyt tätä vajakiksi ja ties miksi ja hommannut itselleen samalla kuukauden bannit asiattomuuksistaan?

Luonnollisesti taidat sisäistää sen, että tuo meni osaltaan överiksi. Taisi banaaninsa saada aivan ansaitusti. Kyllä Bigmouth muistaakseni alunperin ihan asiallisella linjalla on ollut kun on tänne näitä asioita silmällä pitäen alkanut kirjoitella. Alatyylistähän tuo nimittely kuitenkin on, aivan kiistatta.

Minulla on objektiivisuudesta kyllä melkoisesti eriävä näkemys, Bigmouthin tyylinen räyhääminen ei tätä ketjua tai minkään muunkaan aihealueen keskustelua kehitä. Sen sijaan esimerkiksi kiwipilotin ja TQoFE:n näkemykset ovat objektiivisempia ja keskittyvät enemmän asiapohjalle. Ei eilenkään TQoFE lähtenyt millekään vittusaatana-nimittelylinjalle samppakangen kommenttien jälkeen, vaikka siihen olisi ollut perusteltua aihettakin samppakangen ikävien "kaikki naiset ovat huoria"-yleistyksien jälkeen.

Näinhän se on. Ei esittämiesi havaintojen perusteella mulla sen eriävämpää näkemystä objektiivisuudesta ole. Bigmouthin homma meni överiksi, mutta yhden bannin taakse katsomalla saattaa hänen muutamista viesteistään löytää aivan täyttä asiaakin. Kuten TQoFE Arvostamasi nimimerkit-ketjussa ilmaisi.

e: Sellainen juttu vielä että tämä lienee nyt osaltani tässä.
 
Viimeksi muokattu:

Gwai Lo

Jäsen
Sangen traagista jos Aasiassa todella miehet syrjäytyvät ja menettävät elämänilonsa vain sen takia, että ei ole pimppiä saatavilla. Lienee joku kulttuuripiirre, eli ei ole "kunniaa" tms. luvassa, jos nainen jää elämässä löytymättä. Suomessa taas kolmekymppiset neitsytjätkät pelaavat tyytyväisenä tietokonepelejä, kun ei ole akkaa tiellä, hehheh.

Kulttuureissa, joissa vanhuudenturva perustuu pitkälle oman jälkikasvun huolenpitoon, tässä on aika iso poliittista epävakautta luova aspekti. Kiinassa - jossa tämä epäsuhta käsittääkseni on selvästi räikein - vielä tämä yhden lapsen politiikka luo sille ainokaiselle pojalle aika kovia odotuksia koko suvun suhteen.

Ja onhan siinä tietysti sekin ajatus takaraivossa, että "kaikki minun esi-isänikin on todistettavasti saaneet pillua".
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Naisten huorittelu, yleistys- tai yksilötasolla on typerimpiä asioita, mitä mies voi suustaan päästää. Tosin ei se toisten naistenkaan suusta kuulosta paremmalta. Jos joku asioi sen alan smmattilaisten kanssa, se on eri asia. Mutta sen piirin ulkopuolella tollasta huutaessa tulee väkisinkin mieleen katkeruus ja huono itsetunto. Pettäjänainen ei ole huora ellei nyt sitten seteleitä ole vastaanottanut aktin jälkeen.

Näin mä näen asian. Jos oikein vittumaisesti haluaa toista sukupuolea nimitellä, brittien cunt voisi hyvin kääntyessään olla sellainen.
 

Sistis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Ja onhan siinä tietysti sekin ajatus takaraivossa, että "kaikki minun esi-isänikin on todistettavasti saaneet pillua".

Jos ollaan oikein tarkkoja, niin tuostahan ei ole täyttä varmuutta, mikäli tällä juridista esi-isää haetaan. Juridisen esiäidin seksin harrastaminen on sen sijaan suurella varmuudella todistettu, pois lukien satunnaiset löytölapset...
 

Gwai Lo

Jäsen
Jos ollaan oikein tarkkoja, niin tuostahan ei ole täyttä varmuutta, mikäli tällä juridista esi-isää haetaan. Juridisen esiäidin seksin harrastaminen on sen sijaan suurella varmuudella todistettu, pois lukien satunnaiset löytölapset...

Hehe. Lienee enemmän kuin varmaa, että joku juridinen esi-isäsi ei olekkaan esi-isäsi! Ainakin kun tarpeeksi kauas mennään, joka puolestaan luo myös tämänkin ketjun herrasmiehille lohdutusta historiallisen pettämisen jatkumon puolesta.

Noh, selvennyksen vuoksi viittasin lähinnä geneettisiin esi-isiin suoraan alenevassa polvessa. Onhan se omalla tavallaan sääli tuhota sellainen.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Naisten huorittelu, yleistys- tai yksilötasolla on typerimpiä asioita, mitä mies voi suustaan päästää. Tosin ei se toisten naistenkaan suusta kuulosta paremmalta. Jos joku asioi sen alan smmattilaisten kanssa, se on eri asia. Mutta sen piirin ulkopuolella tollasta huutaessa tulee väkisinkin mieleen katkeruus ja huono itsetunto. Pettäjänainen ei ole huora ellei nyt sitten seteleitä ole vastaanottanut aktin jälkeen.

Näin mä näen asian. Jos oikein vittumaisesti haluaa toista sukupuolea nimitellä, brittien cunt voisi hyvin kääntyessään olla sellainen.

Itse taas ihmettelen sitä kuinka suomalainen nainen loukkaantuu huorittelusta kymmenen kertaa enemmän kuin mistään muusta. Sille on annettu jotenkin ihan älyttömän iso loukkausarvo, vaikkei todellakaan pitäisi.

Tai siis, ihmettelen että miksi vaikkapa lehmäksi tai läskiksi ämmäksi haukkuminen ei olisi yhtä loukkaavaa tai vielä enemmän loukkaavaa. Siinä saattaa nimittäin osua ihan eri tavalla maaliin kuin huorittelulla. Luulisi, että kaikki naiset kokevat etteivät he ole huoria tuossa perinteisessä merkityksessä, joku taas voi olla läski tai ruma, tai mikä nyt onkaan se tapa loukata, käsittänette pointin?

Duunissa aika usein "asiakkaat" saattaa flipatessaan haukkua allekirjoittanutta vaikka sun miten, mutta kun tietää että mistä on kyse niin ei loukkaanu. Meillä kuitenkin lähes järjestään huorittelusta sitten naiset menee ihan jumiin ja se on jostain syystä pahempi juttu että joku sanoo "ole sinä huora hiljaa" kuin joku sanoo mulle että "pidä sinä vitun läski karvanaama turpasi kiinni".
 

Red Machine

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Itse taas ihmettelen sitä kuinka suomalainen nainen loukkaantuu huorittelusta kymmenen kertaa enemmän kuin mistään muusta. Sille on annettu jotenkin ihan älyttömän iso loukkausarvo, vaikkei todellakaan pitäisi.

Tässä on varmaan yhtä monta syytä kuin syyttelijää niin sanotusti. Huorahan on nainen/mies, joka rahaa vastaan antaa ventovieraan käpälöidä ja tunkeutua sisäänsä. Intiimeistä asioista se intiimein. Se, että joku ketä EI ole sen ammattikunnan edustaja kuulee itseään kutsuttavan siihen, on äärimmäisen loukkaavaa.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Itse taas ihmettelen sitä kuinka suomalainen nainen loukkaantuu huorittelusta kymmenen kertaa enemmän kuin mistään muusta. Sille on annettu jotenkin ihan älyttömän iso loukkausarvo, vaikkei todellakaan pitäisi.

Sinulla on käsittääkseni tosi "miehiset" mielipiteet, mutta ethän sä oikeasti voi olla tuota mieltä. Huorittelu on pahinta verbaalista ihmisarvon loukkaamista. Yleensä ihmisillä viimeinen asia, jonka ovat valmiit luovuttamaan on heidän oma arvokkuutensa. Jos naisen ihmisarvoa alentaa pahimmalla mahdollisella sanalla, sietää tullakin jyrätyksi. Vaikkei väkivalta olekaan suotavaa, niin jokaisen huorittelijan kohdalla katson läpi sormien. Muistavat sitten sen oman arvonsa.

Ja kyllä, ihan se ja sama vaikka tapahtuisi tunnekuohussa puolitsoukkina. Ne nyt vaan on semmosia asioita, joita suustaan ei voi päästää. Edes vitsillä.
 

SampoHoitaa

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Naisten huorittelu, yleistys- tai yksilötasolla on typerimpiä asioita, mitä mies voi suustaan päästää. Tosin ei se toisten naistenkaan suusta kuulosta paremmalta. Jos joku asioi sen alan smmattilaisten kanssa, se on eri asia. Mutta sen piirin ulkopuolella tollasta huutaessa tulee väkisinkin mieleen katkeruus ja huono itsetunto. Pettäjänainen ei ole huora ellei nyt sitten seteleitä ole vastaanottanut aktin jälkeen.

Näin mä näen asian. Jos oikein vittumaisesti haluaa toista sukupuolea nimitellä, brittien cunt voisi hyvin kääntyessään olla sellainen.

No kielellä voidaan leikkiä, mutta en usko että tuo "cunt" on brittinaisen korvaan yhtään kivempi, kuin vastaavasti suomalaiseen korvaan sana "huora". Huorittelu on tyhmää ei siinä mitään. Tuskinpa kukaan huoraksi naista haukkuva kuitenkaan tarkoittaa käyttöhetkellä sanan oikeaa määritelmää. Voin kuvitella, että 95% miehistä jotka saavat kuulla naisensa heitä pettäneet valitsevat juuri tuon sanan. Ainakin itselläni ylikeittäessä (siis ihan kunnolla) valitsen kaikista loukkaavimmat sanat käyttööni ja todella yritän pahoittaa toisen mielen. Sillä ei ole mitään tekemistä huonon itsetunnon kanssa, toiset vain ovat temperamenttisia. Se ei tietenkään ole mikään puolustus, muttei myöskään osoitus huonosta itsetunnosta tai ongelmista.

Ja ei, pettäjänainen ei siis ole oikeasti huora, ei varmaan kenenkään mielestä.
 

Musta Nuoli

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomen maajoukkue, TuTo. Varauksellisesti.
Sosiaalisesti rajoittuneet, mustiin farkkuihin ja nahkatakkiin pukeutuvat heput seisomassa yökerhon nurkassa jekkubatterit kourassa illasta toiseen. Juro tyyli yhdistettynä ujouteen ei ole ehkä paras lähtökohta pariutumismarkkinoilla: parit pakit tuohon päälle niin valmiiksi huono itsetunto on sitten säpäleinä. Aikoinaan opiskelin tietojenkäsittelyä ja noin puolet tyypeistä oli juuri näitä kuvailemiani tyyppejä: baarissa meno oli kieltämättä aika karua eikä siellä pahemmin osumia siunaantunut.

Minäkin opiskelin tietojenkäsittelyä, ensin yliopistotasolla (jossa opiskelijoista noin 95% oli klassisia nörttimiehiä ja 5% naisia) ja sitten AMK-tasolla. Jälkimmäisestä siunaantui kyllä osumia, mutta ei tosiaan baarien kautta vaan opiskelun ja vapaa-ajan myötä. Opiskelijakollegasta tuli sittemmin avovaimo yli neljäksi vuodeksi, joten tätä voi pitää hyvänä osumaprosenttina ns. miehis-teknisellä nörttialalla (siitä huolimatta, että tämän tutkinnon suorittamisen jälkeen opiskelin täysin toista alaa).

Mitään keinotekoista iskemistä en harrastanut, en käynyt salilla pumppaamassa 20 kiloa lihasmassaa, en lirkutellut latinorakastaja-tyylisiä latteuksia tai lisännyt geeliä tukkaan ja mennyt vastatuuleen, vaan ns. "hurmasin" olemalla oma itseni. Vähän niin kuin SaiPan pääseminen puolivälieriin. Erittäin harvinaista, mutta joskus voi tuuri käydä monen kauden tahkoamisen jälkeen, vaikka mitaleille ei mitään asiaa lopulta olekaan.

Tämän mainitun pitkäaikaisen suhteen jälkeiset suhteet ovat olleet satunnaisempia ja lyhytaikaisempia, mutta en niitä lähde erikseen mistään hakemaankaan, en ainakaan baareista, yökerhoista tai muistakaan menopaikoista. Yökerhon nurkassa minäkin olisin ja olen varautunut ja hiljaa tilanteita tarkkaileva. Kotioloissa ja lähipiirissä tilanne on täysin eri, kuten myös töissä, jossa sosiaalinen kanssakäyminen asiakkaiden kanssa on jokapäiväistä arkea.

Kun täällä nyt on ollut puhetta näistä "tosimiehistä" baareissa ja huorissa sekä "nössömiehistä" kotona perheen ja/tai kumppanin kanssa, niin minä ainakin kuuluisin mielelläni jälkimmäiseen kategoriaan, koska mikään pintaliito tai baarikärpäsenä suriseminen ei kiinnosta yhtään. Tai kaiketi minä nössömies-kategoriaan nytkin kuulun, tosin sinkkunössömiehiin.

"Tosimiehenä" varmasti heruisi jotain viimeisen käyttöpäivän ylittäneitä ja valomerkin aikaan baarissa hoippuvia kossupaukku-katariinoja mukaan, mutta ei tuommoinen minua kiinnosta, enkä muutenkaan viitsi nolata itseäni leikkimällä jotain iskuyrityksiä suoltavaa pelimiestä, mitä en ole.

Sekin on tietysti valinta, mutta jos valita pitää, niin olen ennemmin oma itseni omilla ehdoillani kuin ylläpitäisin keinotekoista kulissia ja antaisin täysin väärän mielikuvan itsestäni saadakseni naisia isommalla prosentilla. Jos joku naissuhde jostain odottamatta putkahtaisi, niin todennäköisesti se sitten olisi vakaammalla pohjalla kuin sellainen, jossa olisin teeskennellut jotain hulinassa viihtyvää ekstroverttia ja diskosankaria. Mihinkään valtapeleihin ja manipulointileikkeihin en enää lähtisi, pillua en kaipaa millä hinnalla hyvänsä enkä ole halukas sietämään narsistista kiukuttelua, tunteilla kikkailua saatika edunvalvontapihtausta joita on eri muodoissaan esiintynyt aiemmissa suhteissa. Ennemmin oma tupa ja oma lupa kuin kehno parisuhde tai liikaa ajatuksia ja aikaa vievä parisuhteen metsästys.
 

korkki

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porilainen urheilu (ja yks raumalainenkin joukkue)
Koska täällä nyt on taas melkeimpä puolifeministien kokoontuminen niin todetaan nyt tässä ilman sarvia ja hampaita että ainakin "ison kirjan" mukaan huorintekeminenhän tarkoittaa aviorikosta. Eli ainakin uskovainen voi kait sanoa vieraissa käynyttä vaimoaan huoraksi...

Omista asioista en nyt enempää kommentoi, kun olen kuullut että mua stalkkaa täällä useampikin naisihminen. Joskus olis kiva olla incognito, tosin ei noissa asioissa mitään isompaa kommentoimisen varaa tällä hetkellä ole. Status Quo.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös