Naisasiat

  • 7 529 302
  • 26 599

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
En kai mä ole näin väittänytkään, koska suurin osa miehistä (myös minä toistaiseksi) ei ole huorissa käynyt. Jos ei tiedä, niin ei tiedä. Sen voin kuitenkin sanoa, että satunnainen penetreetio johonkin esim. prostituoituun tuskin on fiilikseltään ainakaan huonompaa, kuin mitä puiseva parisuhdepano ankeimmillaan.

Tuskin. Toisaalta en ole varma onko ankeaa ja puisevaa parisuhdepanoa olemassakaan. Ei se ainakaan mitään kovin tavallista voi olla.

Lähinnä ongelma lienee useissa tapauksissa se että sitä parisuhdeseksiä ei ylipäätään ole tiedossa koska sinunkaltaisesi tuskin jaksavat asian eteen sormeaan liikuttaa (tämän viimeisen saa kukin tulkita miten tahtoo). Itse en ole koskaan harrastanut huonoa parisuhdeseksiä. Paitsi silloin kun olen itse ollut kännissä (hymiö). Helvetisti huonompia kertoja ovat mielestäni olleet ne joita tuottivat muutamat satunnaiset irtosuhteet joita joskus on tullut harrastettua.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Kaikkein nössöimmpiä ja nynnyimpiä ovat kuitenkin semmoiset, jotka joutuvat käymään maksullisissa - eikös vaan? En kuitenkaan tuomitse ketään, kaikissa nyt vaan ei ole miestä naista hankkimaan eikä varsinkaan sellaista pitämään.

Aika mustavalkoinen näkemys. Ei maksullisissa naisissa käynti ole merkki luuseriudesta, eikä vain tosimies pysty rakastamaan naista. Moni tosimies käy maksullisissa, ja monet luuserit rakastavat. Toisin sanoen syitä maksullisissa naisissa käyntiin on monia, eikä pelkästään vain se, ettei muuten naista saisi.

Mitä nyt yleensäkin tulee tähän väittelyy siitä, että onko parisuhdeseksi parempaa kuin irtosuhdeseksi, niin mitään absoluuttista tottuutta siihen ei ole. Toki kännissä hommat menee usein räpläämiseksi, ja kännissä useat irtosuhteet syntyvät, mutta se on jo asia erikseen.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
Aika mustavalkoinen näkemys. Ei maksullisissa naisissa käynti ole merkki luuseriudesta, eikä vain tosimies pysty rakastamaan naista.

Kyllä kai rakastamaan pystyvät psykopaatteja lukuunottamatta kaikki. Mutta kun naisia on niin mahdottoman paljon, ja naiset yleensä tahtovat miestä (jotkut toki jotain muutakin), niin johan niitä riittää ainakin seksiin jokaiselle tavalliselle miehelle. Parisuhteeseen asti ei tietenkään kaikista ole. Ei tosin ollut tarkoitus ilkkua näitä nössöjä, jotka joutuvat maksullisissa käymään, kun eivät muuten saa. Kovahan se vietti on, joten jotenkinhan sitä piparia on saatava. Pointtini oli enemmänkin se, että vaikka joku parisuhteessa oleva voi ollakin ns puolisonsa tossun alla, niin kyllä ne nynnymmät pääsäätöisesti ovat näiden surkimusten joukossa. Mutta mitäpä tässä selvää asiaa enempää vääntämään. En minä tuomitse niitä jotka maksullisissa käyvät, en varsinkaan näitä kaikkein säälittävimpiä tapauksia.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Täällä ollaan kovaa vauhtia puuhaamassa tosimies/nössö -jaottelua. Toistaiseksi homma on mennyt yläasteelta tuttuun tyyliin, jolloin ne joilta puuttuu terän lisäksi vielä lyijykin ovat nimenneet itsensä ensin
mainittuun kategoriaan kuuluviksi ja kaikki itseään fiksummat (siis ne jotka osaavat lukea huuliaan liikuttamatta) ovat sitten näitä nössöjä.

Olisiko kenelläkään esittää jaotteluun mallia, joka ei olisi täyden taliaivon tuotosta?
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Mun mielestä "nössöä" on alistuminen ja tämä koskee kumpaakin sukupuolta. Sellainen alamainen "Kyllä, kulta. Totta kai kulta.." matelu puolison jokaisen oikun edessä, kun ei ole kanttia sanoa vastaan tai toteuttaa omia juttujaan. Onko siinä sitten taustalla joku sairaalloinen miellyttämisen tarve tai pelko kumppanin menettämisestä joka kerta, kun häntä ei huvita halipusia tai jotain muuta.

"Tosimiestä" taas on sellainen käytös, jossa tarvittaessa voidaan tehdä fiksuja kompromisseja, mutta ei anneta parisuhteen valtapelien vaikuttaa millään tavoin järkevään ajatteluun. Kun nainen esimerkiksi kehittää riidan tyhjästä tai epäloogisesta asiasta, niin tosimies laittaa rotsin niskaan, marssii ovesta ulos ja palaa parin tuopillisen jälkeen takaisin jos huvittaa. Vastaavasti erittäin luuserimaista on lähteä kirkumaan kuin nainen tai ennen kaikkea alkaa vetämään heikompaansa lättyyn. Jos nyrkkiä pitää käyttää, niin se kertoo vain nöyryyttävästi sen, että kuinka vähän henkistä kapasiteettia ja viileää luonnetta mieheltä löytyy. Silloin ollaan ihan samalla tasolla sen aina väistyvän tossukka-maripaitamiehen kanssa, mutta eri tavoin.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Taisi olla hahmon paras viesti, sillä näin pitkään piti lukea ennen kuin tuli vastaan mitään pöyristyttävän typerää.

Kun nainen esimerkiksi kehittää riidan tyhjästä tai epäloogisesta asiasta, niin tosimies laittaa rotsin niskaan, marssii ovesta ulos ja palaa parin tuopillisen jälkeen takaisin jos huvittaa.

Siis typeryyksiä tuo alkuosakin sisälsi, mutta kirjoittaja huomioiden mietoja sellaisia.
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Kyllähän Rämplerillä ajoittain jotain pientä asiantynkääkin on viesteissään, mutta ne hetket tuppaavat hukkumaan kaiken muun hötön alle. Tässä(kin) ketjussa on usein se vika, että jengi provosoituu, tarttuu lillukanvarsiin, ei suostu näkemään kultaista kompromissin keskitietä kaikkien ääripäiden välissä ja silloin ollaan umpisolmussa keskustelun suhteen.

Sama ongelma monissa parisuhteissa.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Kyllähän Rämplerillä ajoittain jotain pientä asiantynkääkin on viesteissään, mutta ne hetket tuppaavat hukkumaan kaiken muun hötön alle. Tässä(kin) ketjussa on usein se vika, että jengi provosoituu, tarttuu lillukanvarsiin, ei suostu näkemään kultaista kompromissin keskitietä kaikkien ääripäiden välissä ja silloin ollaan umpisolmussa keskustelun suhteen.

Sama ongelma monissa parisuhteissa.

Höpö höpö. Ongelma tässä on se, että kaikissa ääripäissäkin kovin mielellään tahdotaan nähdä olevan "puolensa". Sitten koko keskustelu vedetään alimman yhteisen nimittäjän mukaan kun sen yksinkertaisimmankin peräkammarin pojan juttujen "sisältöä" aletaan ujuttaa mukaan keskusteluun.

Tää on just tätä helvetin hyssyttelykulttuuria. Yksinkertaisimmallekaan tauno tasalakille ei voi sanoa, että ole nyt jumalauta hiljaa kun tuo ajatteleminen ei selvästikään luonnistu ilman, että joku tulee hyssyttelemään, että "noh noh" ja "onhan sillä oikeus mielipiteeseensä".
 
Suosikkijoukkue
Rauman Lukko
Hahhhhaaaahhhaaaa. Ei jumaliste mitä soopaa täällä.

"tosimies laittaa rotsin niskaan, marssii ovesta ulos ja palaa parin tuopillisen jälkeen takaisin jos huvittaa." Sen jälkeen Tosimies kerää virttyneet kalsonkinsa rappukäytävästä ja itkeä tirauttaa kyyneleen ettei tartte TAAS Masan sohvalla nukkua.

Ei vaan, tyypillinen suomalainen mies on oikeesti hyvä mies. Järkevä, käytännöllinen, osaava ja tekevä. Kateellisten panettelua tuollaset nynnynössöttelyt.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Taisi olla hahmon paras viesti, sillä näin pitkään piti lukea ennen kuin tuli vastaan mitään pöyristyttävän typerää.

Siis typeryyksiä tuo alkuosakin sisälsi, mutta kirjoittaja huomioiden mietoja sellaisia.

Wau, täähän pitää ottaa oikein kehuna. Mutta onko todella "pöyristyttävän typerää" olla suostumatta riitelemään jostain tyhjänpäiväisestä? Parempi antaa toisen meuhkata rauhassa kunnes tajuaa, itsekin että miten tikusta on taas pitänyt tehdä asiaa. Kiljuminen on naisten hommaa, siihen ei miesten tarvitse alentua. Jos ei puhumalla joku asia selviä, niin omahan on häpeänsä.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Wau, täähän pitää ottaa oikein kehuna. Mutta onko todella "pöyristyttävän typerää" olla suostumatta riitelemään jostain tyhjänpäiväisestä?

Jos toinen aloittaa riidan yhdentekevästä aiheesta, tietää ihminen joka ei ole idiootti, riidan todellisen syyn olevan jokin muu. Tällöin keskustelu tulee kääntää siihen riidan oikeaan syyhyn ja puhua asia halki sydämeni pohjasta toivon, että joka ainoa riidan hetkellä oluelle pakeneva paskahousu jää auton alle matkallaan. Yhteiskunnan geenipooli voittaa.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Jos toinen aloittaa riidan yhdentekevästä aiheesta, tietää ihminen joka ei ole idiootti, riidan todellisen syyn olevan jokin muu. Tällöin keskustelu tulee kääntää siihen riidan oikeaan syyhyn ja puhua asia halki

Kuule tuo on täyttä paskaa. Jos naisella on jotain työturhaumia, "ne päivät" tai vaikka Zalandon paketissa väärät tennarit, niin miehen tehtävä EI TODELLAKAAN OLE joutua ottamaan paskamyrskyä niskaansa. Ne eivät ole hänestä johtuvia ongelmia. Viimeistään siinä vaiheessa, kun mies on esittänyt kysymykset "Mikä sua oikeasti riepoo?" tai "Olenko tehnyt jotain väärää?" saaden vain epämääräisiä vastauksia raivoamisen, tiuskimisen ja ties minkä kera, niin se on adios. Jos naisesta/miehestä ei ole sanomaan suoraan vitutuksen syytä, joka kuitenkin kohdistetaan syyttömään, niin ei ole puolison tehtävä alkaa hohtimilla kiskomaan vastauksia tai lukemaan ajatuksia. Turha menettää viileyttään näissä tapauksissa.

sydämeni pohjasta toivon, että joka ainoa riidan hetkellä oluelle pakeneva paskahousu jää auton alle matkallaan. Yhteiskunnan geenipooli voittaa.

Ohoh, rankkaa kamaa. Tuntien entisen kantapubini asiakaskuntaa täyttyisivät tienoon tienvieret ruumiista aika nopeasti. Melkoisen moni heppu hakeutui sinne "akkaa pakoon". Itsenäinen ja järkevä mies ei edelleenkään oikein mene käsitteen paskahousu kanssa yhteen. Et vain taida itse uskaltaa lähteä yksipuolisesta riitatilanteesta, vaikka miten vituttaisi? Niinpä niin.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Btw. Väitän, että lähes aina seksi on hyvää vain jos on onnellinen pariskunta. En siis ihmettele, että valitset nettipornon, jos sinusta ei ole sitoutumaan naisen hyvän eteen. Fakta on kuitenkin se, että naiset tekevät keskimäärin huomattavasti enemmän miehen eteen kuin mies naisen. Sitten pitäisi vielä avata sakset joka kerta.

Täähän nyt riippuu ihan tilanteesta ja ihmisistä.

Tuossa lauantaina kävi sellainen tapaus, että olin erään baarin pikkujouluissa ja sieltä lähdettiin porukan kanssa jatkoille. Siinä oli sitten kaikenlaista peliä yhden kivan blondin kanssa ja sehän olisi uinut liiveihin, mutta kieltäydyin vedoten liialliseen humalatilaan. Ihan mukava ihminen tuo oli, joten täytyy kokeilla kaverikorttia.

Varsinainen pointti on se, että kieltäydyin koska tuommoiset kännisähellykset ei kiinnosta, koska minulla on pari mimmiä kenen kanssa heilutellaan peittoa silloin kun molemmille sopii ilman mitään suhdekoukeroita.

Kamalaa yleistystä kyllä tuo naiset tekee enemmän. Hyvin on äiti pojan? opettanut. Juuri tuollaisen paskan takia minkäänlaiset parisuhteet ei kiinnosta. Osaan tehdä ruokaa paremmin kuin naiset keskimäärin ja muutenkin huolehtia itsestäni. Jos teille tarvii olla kahvit ja sapuskat valmiina töistä tullessa, niin ei mikään ihme että paska iskee tuulettimeen ennemmin tai myöhemmin.

En siis yhtään hämmästele, että mies jossain vaiheessa kyllästyy ajattelemaan "naista enemmän kuin itseään" nussimisen yhteydessä, kun parempaakin on tarjolla. Rohkeimmat meistä menevät ja lyövät taalaa tiskiin ilotytöille välittämättä yleisestä paheksunnasta, joka koettaa leimata kaikki sellaiset miehet luusereiksi ym. Kyllä miehilläkin on oikeus nauttia elämän tästä puolesta oman makunsa mukaan, eikä vain naisen.

Tuona samana iltana päätin vähän provosoida baarissa pöydän naisihmisiä. Kysyivät mistä mun lempinimi on peräisin ja sanoin, että Pattayalla tytöt sen minulle antoivat. Tuli antoisa puolituntinen hirveetä moralisointia ja yleistä paheksuntaa(ajatelkaa lapsia, ihmiskauppa jne.). Harvoin on ollut yhtä hauskaa. Ukot olivat ihan hiljaa ja kyselivät lisätietoja, kun eukot menivät vessaan. Kuitenkin pesää olisi tullut jos olisin halunnut...
 
Viimeksi muokattu:

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Viimeistään siinä vaiheessa, kun mies on esittänyt kysymykset "Mikä sua oikeasti riepoo?" tai "Olenko tehnyt jotain väärää?" saaden vain epämääräisiä vastauksia raivoamisen, tiuskimisen ja ties minkä kera, niin se on adios.

Hähä. Ääliö. Onko mielestäsi järkevää kysyä kiukkuiselta ihmiseltä "Mikä sua oikeasti vaivaa?" Oletko tosiaan noin vajaa?


Itsenäinen ja järkevä mies ei edelleenkään oikein mene käsitteen paskahousu kanssa yhteen.

Kyllä riitatilanteesta pakeneva ihminen on nimenomaan selkärangaton paskahousu.






Mitäs sitten, jos toinen osapuoli ei halua puhua asiaa halki? Vaan esim. haluaa vain jatkaa kiukuttelua, syystä tai toisesta?

Yleensä tuo on seurausta vääristä metodeista ongelmanratkaisutilanteessa, mutta tuolloin on järkevintä todeta, että "menen tuonne huoneeseen X lukemaan, tule sitten kertomaan kun haluat tehdä jotain yhdessä".
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Kuule tuo on täyttä paskaa. Jos naisella on jotain työturhaumia, "ne päivät" tai vaikka Zalandon paketissa väärät tennarit, niin miehen tehtävä EI TODELLAKAAN OLE joutua ottamaan paskamyrskyä niskaansa. Ne eivät ole hänestä johtuvia ongelmia. Viimeistään siinä vaiheessa, kun mies on esittänyt kysymykset "Mikä sua oikeasti riepoo?" tai "Olenko tehnyt jotain väärää?" saaden vain epämääräisiä vastauksia raivoamisen, tiuskimisen ja ties minkä kera, niin se on adios. Jos naisesta/miehestä ei ole sanomaan suoraan vitutuksen syytä, joka kuitenkin kohdistetaan syyttömään, niin ei ole puolison tehtävä alkaa hohtimilla kiskomaan vastauksia tai lukemaan ajatuksia. Turha menettää viileyttään näissä tapauksissa.

Nimenomaan. Minusta viileyden menettämistä on nimenomaan se ulosmarssiminen. Jos tiedät ettet ole tehnyt mitään suuttumisen arvoista, niin suosittelen olemaan hetken aikaa aloillaan ihan tarkasti kuunnellen mitä asiattomuutta suusta tulee. Siis täysin kylmäpäisesti. Provosoitumatta. Sitten voit vaikka kokeilla kysyä, että voinko tehdä jotain olosi parantamiseksi. Jos et ole tehnyt mitään ja naisella on paha olla, niin kyllä hän ottaa rakkaudella esitetyn lohdutuksen vastaan. Sitten voit vaikka halata. Koita siitä.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Kamalaa yleistystä kyllä tuo naiset tekee enemmän. Hyvin on äiti pojan? opettanut. Juuri tuollaisen paskan takia minkäänlaiset parisuhteet ei kiinnosta. Osaan tehdä ruokaa paremmin kuin naiset keskimäärin ja muutenkin huolehtia itsestäni. Jos teille tarvii olla kahvit ja sapuskat valmiina töistä tullessa, niin ei mikään ihme että paska iskee tuulettimeen ennemmin tai myöhemmin.

Sama täällä. Ruoanlaitto on harrastus, joten osaan yhtään liioittelematta tehdä aika helvetin hyviä safkoja. Ja ennen kaikkea tykkään tehdä, koska siinä rentoutuu samalla ja voi juoda parit vehnäoluet tai viinilasit. Kontrasti on nykyään miesten keittiötaidoissa aika iso niihin aikoihin verrattuna, kun miehet ei osanneet edes pottuja keittää, vaan mamma tarvittiin tyydyttämään tämäkin perustarve. Oma ukki oli vielä tätä sukupolvea. Osaan valehtelematta myös hoitaa omat vaatteeni paremmin ihan itse. Vitutti aikanaan, kun avopuoliso silitti paidat ihan päin helvettiä ohjeista huolimatta ja viikkasi muutkin kuteet miten sattui sillä seurauksella, että vaatekaappi oli täydellinen kaaoksen valtakunta.

Typeryyttä on ulkoistaa tärkeitä kodinhoidon taitoja muille, jos osaa itse paremmin.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Kun runkkari- ja huorissakäyntiosasto tuntuu omivan jo ruoanlaittotaidonkin, niin pakko kai tässä on todeta, että olen kotitaloutemme parempi ruoanlaittaja, vaikka emäntä on suhteen alkuajoista huimasti kehittynytkin.

Tämä välihuomio siis vain niiden ala-ikäisten tiedoksi, jotka tästä ketjusta hakevat oppia aikuisten maailmaan.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Jotenkin paistaa läpi parin nimimerkin kirjoituksista, että nyt on ensimmäistä kertaa elämässä saatu naista ja ollaan vieläpä parisuhteessa, ja ollaan yhtäkkiä asiantuntijoita ja miehyyden suurlähettiläitä.

Koen omaavani tarpeeksi kokemusta naisista, niin parisuhteiden kuin irtosuhteiden saralta, jonka perusteella voin sanoa, ettei tuollainen ainainen halinallemeininki toimi pidemmän päälle. Riidoissa tarvitaan pelisilmää, varsinkin turhissa ulkopuolisten asioiden takia syntyneissä riidoissa, eikä halihalipusipusi-lähestyminen tilannetta aina paranna, vaan päinvastoin. Joskus pitää laittaa kova kovaa vasten, molempien osapuolien, muuten kumpikaan ei tilanteesta opi. Jos parisuhde on puolestaan pelkkää riitaa, niin silloin kannattaa miettiä onko se sen arvoista. Parisuhteessa mikään ei ole mustavalkoista.

PS. Itsekin kokkaan, tyttöystävä ei osaa edes pastaa keittää.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Jotenkin paistaa läpi parin nimimerkin kirjoituksista, että nyt on ensimmäistä kertaa elämässä saatu naista ja ollaan vieläpä parisuhteessa, ja ollaan yhtäkkiä asiantuntijoita ja miehyyden suurlähettiläitä.

Veikkaanpa, että tällä viitattiin minuun. Oma olennainen asiaan liittyvä kokemus on liki vuosikymmenen mittainen suhde karikkoineen. Asiantuntemuksta on kartuttanut se, miten suhteen alkupuolella oma käyttäytyminen riitatilanteissa muistutti juuri tämän ketjun vajakkiosaston suosituksia. Siitä ei seurannut mitään hyvää.

Mutta omaa ja toisen käyttäytymistä tulee lukea, analysoida ja (omaa) tarvittaessa korjata. Tämä onnistuu helpommin hyviä kuin huonoja ohjeita noudattaen, ja tästä syystä suosittelen vakaasti, että kukaan ei kokeile millaista on elää oman elämänsä Midnight Ramblerina tai pettterinä.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Hähä. Ääliö. Onko mielestäsi järkevää kysyä kiukkuiselta ihmiseltä "Mikä sua oikeasti vaivaa?" Oletko tosiaan noin vajaa?

Yleensä tuo on seurausta vääristä metodeista ongelmanratkaisutilanteessa, mutta tuolloin on järkevintä todeta, että "menen tuonne huoneeseen X lukemaan, tule sitten kertomaan kun haluat tehdä jotain yhdessä".

Vajaa taidat olla itse. No, kerrohan, miten toisella tavoin sitä kiukuttelijaa pitäisi miehen kohdella, paitsi jättää omiin oloihinsa jäähtymään? Kuumaan hellankoukkuun polttaa kätensä pelkkä idiootti. Kyllä mä omalla kohdallani sanoin mihin menin, tai se tiesi, eli peräti 200 metrin päähän ja puhelin oli auki, jos alkoi kaduttaa. Yleensä alkoi.

Jos tiedät ettet ole tehnyt mitään suuttumisen arvoista, niin suosittelen olemaan hetken aikaa aloillaan ihan tarkasti kuunnellen mitä asiattomuutta suusta tulee. Siis täysin kylmäpäisesti. Provosoitumatta. Sitten voit vaikka kokeilla kysyä, että voinko tehdä jotain olosi parantamiseksi. Jos et ole tehnyt mitään ja naisella on paha olla, niin kyllä hän ottaa rakkaudella esitetyn lohdutuksen vastaan. Sitten voit vaikka halata. Koita siitä.

Herranen aika mitä tossusettiä. Eli ensin pitäisi ottaa syyttä suotta lapiokaupalla paskaa niskaan ja sitten vielä nöyrästi alkaa kyselemään, että voisiko prinsessaa jotenkin palvella? Huhhuh. Ja sitten vielä halata henkilökohtaisuuksiin menneen vittuilun jälkeen, ennen mitään anteeksipyyntöä? Sanattomaksi vetää..
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Vajaa taidat olla itse. No, kerrohan, miten toisella tavoin sitä kiukuttelijaa pitäisi miehen kohdella, paitsi jättää omiin oloihinsa jäähtymään? Kuumaan hellankoukkuun polttaa kätensä pelkkä idiootti. Kyllä mä omalla kohdallani sanoin mihin menin, tai se tiesi, eli peräti 200 metrin päähän ja puhelin oli auki, jos alkoi kaduttaa. Yleensä alkoi.

Mother of all snappy comebacks...

Yleensä se toimii aika hyvin, että toteaa miten "oikeestihan sä olet kiukkuinen x:n takia, etkä tosta syystä mitä sanoit." Koska sitä ihminen kaipaa, että toinen on samalla aaltopituudella ja ymmärtää. Sen jälkeen kuuntelee mitä toinen sanoo ja jos se sanoo kaipaavansa aikaa rauhoittua, menee vaikka siihen naapurihuoneeseen lukemaan.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Herranen aika mitä tossusettiä. Eli ensin pitäisi ottaa syyttä suotta lapiokaupalla paskaa niskaan ja sitten vielä nöyrästi alkaa kyselemään, että voisiko prinsessaa jotenkin palvella? Huhhuh. Ja sitten vielä halata henkilökohtaisuuksiin menneen vittuilun jälkeen, ennen mitään anteeksipyyntöä? Sanattomaksi vetää..

Jaa, meinaatko ettei nainen voi jälkikäteen pyytää anteeksi. Esimerkiksi kunhan on rauhoittunut? Naurahtaa, että olinpas tyhmä kun sinulle raivosin. Minusta raivokohtauksista on ihan turha provosoitua, koska se ei ainakaan helpota tilannetta. Sen sijaan keräät runsaasti arvostusta silloin, jos pystyt oikeasti helpottamaan oloa. Kyllä sä oot ihan vitun kujalla, jos sun mielestä rakkaan elämänkumppanin auttaminen on ihan tossusettiä.
 
K

kiwipilot

Herranen aika mitä tossusettiä. Eli ensin pitäisi ottaa syyttä suotta lapiokaupalla paskaa niskaan ja sitten vielä nöyrästi alkaa kyselemään, että voisiko prinsessaa jotenkin palvella? Huhhuh. Ja sitten vielä halata henkilökohtaisuuksiin menneen vittuilun jälkeen, ennen mitään anteeksipyyntöä? Sanattomaksi vetää..

Ei vittu soikoon, todellakin: sanattomaksi vetää. Sä olet mestari ymmärtämään asiat päin vittua - tai todennäköisesti ymmärrät ne parhaiten agendaasi tukevalla tavalla.

Hauskaa, että sinä joka täällä katkerana kitiset ja vingut päivästä toiseen satojen viestien voimalla, et ymmärrä, että joskus on täysin normaalia tuulettaa ja kiukutella, sukupuolesta riippumatta. Ja silloin vastapuoli voi yrittää ymmärtää toisen vitutusta eikä heittää "rotsia niskaan" ja lähteä kaljalle. Ei ole ihme että parisuhteen muodostaminen on kaltaisellesi täysin mahdotonta.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Sanokaahan vielä asianomaiset, että toimiiko ovi riitatilanteissa tai hiiltymisissä myös toiseen suuntaan? Eli jos teiltä palaa päreet ja tulee vittuiltua emännälle rankasti, niin onko odotettavissa vastaavaa ymmärrystä & haleja vai omien ongelmien lisäksi vielä itseensä ottaneen naisen lepyttely?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös