Naisasiat

  • 7 529 302
  • 26 599

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
... Seksiin pitää pystyä panostamaan vaikka kuinka väsyttää...

Lainasin vain tämän pätkän, mutta koko viesti oli kerrassaan mainio, allekirjoitan.

En suoraan sanottuna oikein ymmärrä tälläkin palstalla esiintynyttä kummastelua, miksi miehen pitää panostaa seksiin (ja parisuhteeseen), kun "se on niin rasittavaa" ja joidenkin mielestä jopa epätasa-arvoista.

Mielestäni on kunnia-asia pitää rotunaista hyvänä! Jos naisella ei ole kunnon vaatimuksia ja välillä vähän motkotustakin, niin enpä oikein edes tuollaisesta innostu.

Hyvännäköinen ja itsevarma nainen tietää ja tuntee oman arvonsa, respect.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Sakset eivät aukea mulkuille yhtä herkästi, kuin niille joista nainen välittää oikeasti tosi paljon. Nainen ei kiihoitu aina ja joidenkin kohdalla ei jaksa kiihottua. Seksi on niin pitkään hyvää, kun mies ajattelee enemmän naista kuin itseään. Ja kyllä, miehen on tehtävä seksissä enemmän kuin naisen..

Lyhyesti, jos mies työpäivän jälkeen haluaa vain ruikata mällit, niin on parempi runkata kuin kinuta pillua. Seksiin pitää pystyä panostamaan vaikka kuinka väsyttää.

Btw. Väitän, että lähes aina seksi on hyvää vain jos on onnellinen pariskunta. En siis ihmettele, että valitset nettipornon, jos sinusta ei ole sitoutumaan naisen hyvän eteen. Fakta on kuitenkin se, että naiset tekevät keskimäärin huomattavasti enemmän miehen eteen kuin mies naisen. Sitten pitäisi vielä avata sakset joka kerta.

En ole seurannut kirjoitteluasi niin paljon, että tietäisin oletko nainen vai pelkkä kiihkeä feministi, mutta kiitos tästä. Ei nimittäin tarvitse taas hetkeen vaivata päätään parisuhteen sisäisestä "tasa-arvosta".

Boldatulle kohdalle ei voi kun huutonauraa. Ensin tulee pitkät pätkät jorinaa siitä, että millaista rakettitiedettä miehen on parittelun yhteydessä harrastettava prinsessan edes jonkinlaisen tyydytyksen eteen ja sitten lopuksi todetaan, että voi kyllä se nainen vaan joutuu niiiin paljon miehen eteen tekemään. Hurjan haastavaa se lahnana makaaminen varmasti onkin.

Vai tarkoititko sillä sitten jotain pyykkäys- tai perunankuorintajuttuja? Niissäkin saa kyllä apua tai työnjakoa, jos vain kehtaa pyytää, turha 2000-luvulla enää marttyroida siitäkään. Ainakin itse huolehdin vaatteeni mieluummin itse, kuin annan jonkun muun silittää paidat ym. miten sattuu.

Varmaan aika monet miehet ajaa nettijynkyn ääreen juuri se, että siellä ei tarvitse kokea mitään helvetin suorituspaineita. Se on omaa laatuaikaa, jossa voi rentoutua ja toteuttaa vapaasti itseään. En siis yhtään hämmästele, että mies jossain vaiheessa kyllästyy ajattelemaan "naista enemmän kuin itseään" nussimisen yhteydessä, kun parempaakin on tarjolla. Rohkeimmat meistä menevät ja lyövät taalaa tiskiin ilotytöille välittämättä yleisestä paheksunnasta, joka koettaa leimata kaikki sellaiset miehet luusereiksi ym. Kyllä miehilläkin on oikeus nauttia elämän tästä puolesta oman makunsa mukaan, eikä vain naisen.

Mielestäni on kunnia-asia pitää rotunaista hyvänä! Jos naisella ei ole kunnon vaatimuksia ja välillä vähän motkotustakin, niin enpä oikein edes tuollaisesta innostu.

Hyvännäköinen ja itsevarma nainen tietää ja tuntee oman arvonsa, respect.

Masokismia on montaa eri sorttia.
 
Viimeksi muokattu:

MustatKortit

Jäsen
Suosikkijoukkue
Joel Pohjanpalo ja Aleksi Mustonen
...
Boldatulle kohdalle ei voi kun huutonauraa...

Minä ainakin voin kiihkottomasti todeta, että kyllähän nainen välittää/huolehtii/suunnittelee paljon miestä enemmän. Näin ainakin omassa suhteessani ja tuskin minä nyt ainutkertainen tapaus olen.

Eihän siitä tosin aina viitsi naista kehaista , ettei akka ylpisty liikaa. :) Parempi pysyä vähän machona, vaikka tuskin se machoilu läpi menee kuitenkaan!
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Minä ainakin voin kiihkottomasti todeta, että kyllähän nainen välittää/huolehtii/suunnittelee paljon miestä enemmän. Näin ainakin omassa suhteessani ja tuskin minä nyt ainutkertainen tapaus olen.

Nimenomaan näin. Parisuhteessa elämisessä tosiaan on jotain muutakin kuin seksi. Se tosin on ilmeisen ihmeellinen asia Midnight Ramblerille. Ja hänelle tiedoksi, olen mies joka osaa arvostaa naisen miehen tasolle. On äärimmäisen mukavaa, että kotona muistetaan kastella kukat, jotta meillä on parempi hengitysilma, imuroida pölyt verhoistakin (kyllä, ne keräävät melko paljon sitä), pyykkäävät aina, kun on tarvis, pitävät keittiöstä pöpöt pois niin tiskipöydältä, kuin ruokapöydältäkin, tajuavat keittää kahvin valmiiksi, kun mies palaa töistä ja niin sovittaessa tehdä ruoankin valmiiksi jne. Nainen yksinkertaisesti ajattelee talouden kunnossapidon niin paljon miestä paremmin, että mielestäni voidaan puhua hänen tekevän miehen eteen enemmän kuin mies naisen. Sen sijaan, että kotiintulon jälkeen avataan kaljapullo ja rojahdetaan pieraisten vasta imuroidulle sohvalle katsomaan lätkämatsia uusintana, voi ajatella todellakin sanovansa, että "sä olet täällä taas puuhannut kaikenlaista. Voinko minäkin tehdä jotain?" Sen jälkeen voikin sitten hörpätä sen tuoreen kahvin ja vaikka hieroa hieman naista. Voin taata, että se nainen ei ole sen jälkeen lahna sängyssä, vaikka joutuisitkin tekemään vähän töitä myös sängyssä, jotta nainenkin nauttisi siitä päivän ahertamisen jälkeen.

Ei mulla muuta...
 
Suosikkijoukkue
HIFK
Minä ainakin voin kiihkottomasti todeta, että kyllähän nainen välittää/huolehtii/suunnittelee paljon miestä enemmän.
Näinhän se yleisesti ottaen menee. Toisaalta voidaan kysyä, että tuossako ovat ne toimivan parisuhteen elementit? Jokainen parisuhde on kuitenkin yksilöllinen, ihmisten väliset suhteet ovat erilaisia. Turhan usein kuulee julistettavan, että "tässä ovat hyvän ja toimivan parisuhteen kivijalat", ja sitten luetellaan esim. nuo välittämiset, suunnittelemiset ja huolehtimiset.

Uskallan väittää, että monissa tapauksissa nainen myös tekee helvetin suuren numeron noista asioista, koska hän on omassa mielessään määritellyt sen, millainen hyvän parisuhteen tulisi olla. Eikä asiasta ole vaivauduttu sen kummemmin keskustelemaan sen kumppanin kanssa. Tehdään vain oletuksia. Sitten, kun mies ei toimikaan näiden oletusten mukaisesti, nostetaan meteli.

Toimivan parisuhteen pelisäännöt ovat tasan tarkkaan ne, jotka kukin pariskunta keskenään sopii. Mitkään naistenlehtien yms. ulkopuolisten tahojen yleispätevät "totuudet" eivät päde. Toki ne voivat useissa suhteissa antaa suuntaviivoja, mutta siinä kaikki. Kaikkien pariskuntien tulisi jo suhteen alkuvaiheessa keskustella siitä, mitä he suhteelta toivovat ja odottavat. Olettamukset johtavat väärinkäsityksiin, jotka puolestaan johtavat täysin turhiin riitoihin.

Lopputulema: puhukaa keskenänne, saatana soikoon.
 

Esoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Tulenpa nyt mukaan tähän ketjuun vaikkei ehkä kannattaisikaan, reaktioita odotellessa.

Unohdetaan runkkaamiset, huorissa käymiset ja tarkoitukselliset yhden yön panot missä on tarkoituksena vain oma laukeaminen. Täällä tietyillä henkilöillä tuntuu olevan päässä asenne että mies SAA pillua ja nainen ANTAA, näistä henkilöistä ei kauhean moni taida olla parisuhteessa? Toisaalta moni tämän palstan hyvässä parisuhteess olevista miehistä ajattelee SAAVANSA tyttöystävältään/vaimoltaan sitä kaikkein kauneinta? Ei varmaankaan kauhean moni.

Itse kun antaa niin kyllä sitä myös saa jos kyseessä on yhtään normaali naistapaus. Penkinlämmittäjä purkikin tämän sen verran hyvin että turha kirjoittaa samoja asioita uudestaan.
 

JypFabu

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jyp
Varmaan aika monet miehet ajaa nettijynkyn ääreen juuri se, että siellä ei tarvitse kokea mitään helvetin suorituspaineita. Se on omaa laatuaikaa, jossa voi rentoutua ja toteuttaa vapaasti itseään. En siis yhtään hämmästele, että mies jossain vaiheessa kyllästyy ajattelemaan "naista enemmän kuin itseään" nussimisen yhteydessä, kun parempaakin on tarjolla. Rohkeimmat meistä menevät ja lyövät taalaa tiskiin ilotytöille välittämättä yleisestä paheksunnasta, joka koettaa leimata kaikki sellaiset miehet luusereiksi ym.

On varmaan luonnollista todeta tässä yhteydessä, että ei kannata hypätä veteen, jos ei uida osaa. Luonnollisestikaan kenenkään ei ole pakko uida tai osata uida, mutta ihmetystä herättää, mikä saa sinut nimenomaan tähän naisasiat ketjuun? Tämähän on aivan väärä paikka sulle, eikös? Onhan tuolla ymmärtääkseni kaikenmoiset runkkausketjut ja sen semmoset, jotka olisivat paljon osuvampia agendallesi. En sitten tiedä, pyritkö agendastasi rakentamaan jotain poliittista apparaattia ja täällä yrität kalastella kokemattomia hurmahenkiä liikkeesi tarpeisiin, muutoinhan avautumisesi tällä topikilla viittaavat..._trollaamiseen_, mieleen tulee eräs inttikaveri, jolle ei mikään kelvannu ja kokoajan oli tikkari väärinpäin suussa, kun ei kääntämään suostunut. Mitenkäs oli, oletkos ymmärtänyt osoittaa kiitollisuutta jokaiselle sinut hyljänneelle naiselle? Niistä jokainen on tehnyt elämää suuremman palveluksen juuri sinulle ja vaikka mitään et ole oppinutkaan, syy ei ole lainkaan heissä.

Ilotyttösillekin lienee oma ketjunsa, mutta varoituksen sana, jos et vielä ole hoksannu: ne ilotyttelitkin on naisia ja mikä vielä pahempaa, bisnesnaisia ja noilla sosiaalisilla avuilla ei taida saada edes rahallakaan kun korkeintaan elähtäneeltä harpulta triplahinnalla. Niissäkin baareissa kun on oikeus valita asiakkaansa.

Vaan kaikesta huolimatta, kun hiljennyt pyhiin ja naputtelet seinällesi "kotini on linnani ja käteni on vaimoni" taulua, toivotan syvää sielunrauhaa ja onnentunnetta elämänkumppanin valinnan johdosta, moni ei ole onnistunut löytämään itseään tyydyttävää ja katkeruuden poistavaa matkaseuraa maalliselle vaellukselleen, vaan vaan angstailevat kaikenmaailman nettipalstoilla ymmärtämättä lainkaan impotentti sanan syvempää sisältöä.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
No joo. Tietenkin joku on jotain mieltä ja toinen taas toista mieltä. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä. Joku taas siitä mummosta ja joku ehkä jopa sen perheen koirasta. Ja joku on homppeli. En mä nyt sano mikä olisi oikea ja mikä väärä tapa, mutta tässä ketjussa ja tällä palstalla moni kirjoittaja tuntuu olevan enemmän tai vähemmän nössö, mikä paistaa läpi näissä joissakin kirjoituksissa.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
No, jokainen tulee uskossaan autuaaksi, sanotaan. Kokemusmaailma taas joko heikentää tai vahvistaa sitä uskoa, olipa sitten kyseessä itseni kaltainen kyynikko tai maripaidassaan onnellisesti kukkia kasteleva tossumies, joka perjantai-iltana kavereiden pyytäessä saunaan(ja sieltä pubiin) sanoo kiusaantuneena ettei pysty, koska: "Kyllä kulta, juon korkeintaan kaksi pientä saunakaljaa ja hieron varpaitasi sen jälkeen yhtä monta tuntia". Ja kaikkea siltä väliltä totta kai.

En ole täällä niinkään pyrkinyt väittämään, etteikö hyviäkin/tasavertaisia/molempia tyydyttäviä parisuhteita ole olemassa (Toki on), vaan lähinnä tarttunut näihin miehen asemaa heikentäviin juttuihin. Siihen iluusioon esimerkiksi, että nainen olisi jollain tapaa niin arvokas ja harvinainen asia, että sen edessä pitäisi suosiolla alkaa tekemään, panostamaan ja huomioimaan oleellisesti enemmän. Eivät tuntemani naiset ainakaan näe miehiä samalla tavoin, vaan paljon objektiivisemmin. Tuohan on jo lähtökohtaisesti niin huono sopimus miehen kannalta, että olisi jo aika herätä siihen, ettei homma ole mitenkään tasapainossa. En siis sano tai odota, että naisen pitäisi palvoa/nöyristellä/mielistellä miestään, vaan sitä, että ei siihen ole mitään perusteita toisinkaan päin. Kuka helvetti jaksaa päivästä toiseen todistella omaa kelpoisuuttaan tai ihanuuttaan sängyssä tai missään muuallakaan? No ainakin melko moni suomalainen mies näiden ketjun juttujen perusteella.
 

Germanicus

Jäsen
Suosikkijoukkue
*HIFK* Germanicus Julius Caesar Claudianus
En mä nyt sano mikä olisi oikea ja mikä väärä tapa, mutta tässä ketjussa ja tällä palstalla moni kirjoittaja tuntuu olevan enemmän tai vähemmän nössö, mikä paistaa läpi näissä joissakin kirjoituksissa.

Minkälainen mies sinä sitten olet? Sinä kiskot viinaa molemmin käsin ja nussit Virossa huoria, tekeekö se sinusta tosimiehen?
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Minkälainen mies sinä sitten olet? Sinä kiskot viinaa molemmin käsin ja nussit Virossa huoria, tekeekö se sinusta tosimiehen?
Ei. Ihan tavallinen jamppa mä oon. Ja livenä varmaankin erilainen mitä olette kuvitellut, tai en tiedä. Mutta tällä foorumilla on vaan aika paljon sellaisia ns. tossun alla olevia jätkiä, vai voiko joku muka kiistää sitä? Niinpä.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Minkälainen mies sinä sitten olet? Sinä kiskot viinaa molemmin käsin ja nussit Virossa huoria, tekeekö se sinusta tosimiehen?

pettter on katsos sellainen... tiedäthän... idiootti. Mies joka kuvittelee tajunneensa jotain vaikka ei ymmärrä mistään mitään.

Midnight Rambler on toinen samanlainen. Näitä kahta oman kätensä sankaria yhdistää usko oman kokemuksen pyhittävään voimaan, sen mahdollistaa vain ja ainoastaan hyvin rajallinen älyllinen kapasiteetti yhdistettynä totaalisen onnettomiin sosiaalisiin taitoihin. Kuten olen useaampaankin otteeseen todennut, on jo tänne kirjoitettujen juttujen perusteella tullut ilmeiseksi, miksi yksikään normaali nainen ei ko. heebojen kanssa suhteeseen ryhdy.

Toteaisin, että syy löytyy kummankin kohalla peilistä. Valitettavasti vain on tullut ilmeiseksi, että edes tätä ei pelissä olevalla älyllisellä kapasiteetilla kyetä ymmärtämään.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kuka helvetti jaksaa päivästä toiseen todistella omaa kelpoisuuttaan tai ihanuuttaan sängyssä tai missään muuallakaan? No ainakin melko moni suomalainen mies näiden ketjun juttujen perusteella.

Kyllä minä ainakin ihan mielelläni todistelen omaa kelpoisuuttani sängyssä todella vaikka päivästä toiseen. En koe siinä todistelussa jääväni mitenkään erityisesti tappiolle, vaan ehkä pikemminkin päin vastoin.
 

Jippo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Yksi sosiaalisesti kyvytön nössö täällä kommentoisi taas!

En nyt ihan täysin jaa tuota edellisen sivun näkemystä siitä, että miehen pitäisi erityisesti palvoa naista pelkästään sukupuolensa vuoksi. Muutenkin tuo kuvailu naisesta imuroimassa verhoja ja hoitamassa kotihommia oli kuin jostain 70-luvun kuvastosta.

Eiks nykyaikana parisuhteessakin ole aika lailla tasa-arvo, ja kotihommista, lastenhoidosta yms. sovitaan yhdessä. Ja kun mennään sovitun mukaan, niin miksi kummankaan pitäisi erityisesti kiitellä toista siitä, että tämä hoitaa oman päänsä diilistä?

Toki on hyvä ja pitääkin aina välillä osoittaa arvostuksensa ja rakkautensa, mutta sekin on mielestäni kaksisuuntainen tie. On vääristynyt ajatus, että miehen pitäisi perheessä olla enemmän velvollinen pitämään nainen tyytyväisenä.

Samaan tapaan minusta on väärin, että arkielämän iskiessä kuin "miljoona volttia" juuri naisen kyllästymistä siihen pidetään rakenteellisena vääryytenä, johon reagointi on kaikin puolin ok, vaikka se hajoittaisi perheen tms. Kyllä molempien pitää osata tyytyä.

Niemisiin ei kannattane enää palata, mutta kyllähän olympiavoittaja helposti löytää lohduttajan. Veikkaan kyllä, että Veerallakin sellainen jo on. Kirjallisuuspiireistä, arvelen. Toivottavasti kaikki asianomaiset ovat sitten nyt tyytyväisiä.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
En nyt ihan täysin jaa tuota edellisen sivun näkemystä siitä, että miehen pitäisi erityisesti palvoa naista pelkästään sukupuolensa vuoksi. Muutenkin tuo kuvailu naisesta imuroimassa verhoja ja hoitamassa kotihommia oli kuin jostain 70-luvun kuvastosta.

Eiks nykyaikana parisuhteessakin ole aika lailla tasa-arvo, ja kotihommista, lastenhoidosta yms. sovitaan yhdessä. Ja kun mennään sovitun mukaan, niin miksi kummankaan pitäisi erityisesti kiitellä toista siitä, että tämä hoitaa oman päänsä diilistä?

Toki on hyvä ja pitääkin aina välillä osoittaa arvostuksensa ja rakkautensa, mutta sekin on mielestäni kaksisuuntainen tie. On vääristynyt ajatus, että miehen pitäisi perheessä olla enemmän velvollinen pitämään nainen tyytyväisenä.

Eikös tuolla pointti juurikin ollut se, että useimmissa parisuhteissa nainen tekee selkeästi enemmän (niitä näkymättömiä) hommia yhteisen hyvän eteen. Mutta sängyssä nainen kaipaa mieheltä enemmän erityishuomiota kuin toisinpäin, ihan fysiologisista seikoista johtuen, joten siinä on miehen paikka panostaa toisen huomioimiseen.

Itsellä taas pistää täällä silmään tiettyjen pallopäiden tapa hahmottaa elämä yksilölajina, vaikka todellisuudessa kyse on ennemminkin maalivahtipelistä: yksilölajista joukkuelajin sisällä.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Näitä kahta oman kätensä sankaria yhdistää usko oman kokemuksen pyhittävään voimaan, sen mahdollistaa vain ja ainoastaan hyvin rajallinen älyllinen kapasiteetti yhdistettynä totaalisen onnettomiin sosiaalisiin taitoihin. Kuten olen useaampaankin otteeseen todennut, on jo tänne kirjoitettujen juttujen perusteella tullut ilmeiseksi, miksi yksikään normaali nainen ei ko. heebojen kanssa suhteeseen ryhdy.
Väärin. Varmaan lähes kymmenen vuotta mäkin esimerkiksi joissakin työhaastatteluissa kehuin ihmissuhdetaitojani, kuten monesti muakin kehuttiin niistä. Kirjoittamaan vaan mä oon aina ollut huono. Mutta siis nyt viime vuosina mä koen tajuavani paremmin asioita ja varsinkin sen kokonaiskuvan. Myönnän myös laiskistuneeni monissa asioissa ja masennuksella on varmaan osasyy, tai ehkä jopa isompikin merkitys, mutta kyllä mä muistan sen morkkiksen mikä aiemmin tuli siitä kun naista vaan olin miellytellyt koko illan. Kyllähän multakin mälli lähti, mutta sokeasti vaan halusin sitä toista tyydytellä, mikä myöhemmin harmitti. Elin jotenkin elämääni sen toisen kautta, enkä omani. Ne oli ikäviä morkkiksia ne. Ihan kuin olisin myynyt itseäni.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Väärin. Varmaan lähes kymmenen vuotta mäkin esimerkiksi joissakin työhaastatteluissa kehuin ihmissuhdetaitojani, kuten monesti muakin kehuttiin niistä. Kirjoittamaan vaan mä oon aina ollut huono. Mutta siis nyt viime vuosina mä koen tajuavani paremmin asioita ja varsinkin sen kokonaiskuvan. Myönnän myös laiskistuneeni monissa asioissa ja masennuksella on varmaan osasyy, tai ehkä jopa isompikin merkitys, mutta kyllä mä muistan sen morkkiksen mikä aiemmin tuli siitä kun naista vaan olin miellytellyt koko illan. Kyllähän multakin mälli lähti, mutta sokeasti vaan halusin sitä toista tyydytellä, mikä myöhemmin harmitti. Elin jotenkin elämääni sen toisen kautta, enkä omani. Ne oli ikäviä morkkiksia ne. Ihan kuin olisin myynyt itseäni.

Ei vaan ihan oikein. Tämä lainaus hyvin osoittaa kuvaukseni osuneen naulan kantaan. Että on oikein kehuttu ihmissuhdetaitoja työpaikalla siinä määrin, että jopa ihan itse olet niitä työhaastattelussa kehunut. Vautsi vau! Seuraavaksi varmaan tulet kertomaan olevasi loistava taitelija, kun äiti kerran kehui tekemääsi piirrosta kun olit seitsenvuotias.
 
Suosikkijoukkue
JYP, Vatanen, Blackhawks
Eikös tuolla pointti juurikin ollut se, että useimmissa parisuhteissa nainen tekee selkeästi enemmän (niitä näkymättömiä) hommia yhteisen hyvän eteen. Mutta sängyssä nainen kaipaa mieheltä enemmän erityishuomiota kuin toisinpäin, ihan fysiologisista seikoista johtuen, joten siinä on miehen paikka panostaa toisen huomioimiseen.

Juuri näin. Ja niin pitkään kuin tehdyistä kivoista jutuista ei muista kiittää tai edes huomioida, ne muuttuvat arkipäiväiseksi ja täysin normaaliksi ja sitten kun sitä ei ole tehty, niin sekään ei ole hyvä. Lätkäkliseisesti voisi todeta, että merkityksen huomaa vain silloin, kun hän ei ole kentällä ts. ei olekaan tehnyt niitä kaikkia pikkujuttuja, mitkä yleensä tekee. Naisella vaan on luonnostaan tarkempi silmä kotitalouden ylläpitoon. Eivät hekään aina jaksa tehdä, jolloin on luonnollisesti hyvä tarjoutua itse tekemään. Meillä on ihan normaalia esimerkiksi se, jos toinen on viikonloppuaamuina väsyneempi, niin toinen nousee ylös ja tekee aamupalan valmiiksi. Se tuoreen kahvin ja aamupalan tuoksu saa päivän alkamaan hyvin. Meillä se olen yleensä minä, jolle aamupala tehdään valmiiksi, koska arkityön ohella menee vielä monta iltaa viikossa sivutyössä valmennushommissa.

Joku voisi todeta, että elämä on luksusta. Parempaakin se voisi olla, mutta tällä hetkellä olen onnellisempi kuin koskaan aikaisemmin ja parasta elämässäni on parisuhde. Ja vaikka tykkäänkin antaa mahdollisimman paljon aikaa tulevalle vaimolleni, ei ole ongelma lähteä jätkien kanssa parille tai pelaamaan frisbeegolfia jne. Viikonloput pyrin pyhittämään mahdollisuuksien mukaan yhdessäololle.

Tärkein asia parisuhteessa on rehellinen kommunikointi (lue avoin) ja toisen tekojen ja olemisen huomioiminen. Minullakin tulee viikossa keskimäärin yli 50 työtuntia, mutta parisuhteen hoitaminen on silti täysin mahdollista ja molempia tyydyttävää. Seksin osalta tämä viimeinen on se avainsana.
 

müller

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Sakset eivät aukea mulkuille yhtä herkästi, kuin niille joista nainen välittää oikeasti tosi paljon.

Lainataas tätä edelliseltä sivulta, kun iski silmään. Faktahan on se, että ne mulkumman oloiset miehet saavat enemmän toosaa kuin kiltit nyhveröt, jos sinkuista siis puhutaan. Tosin mikäli penkinlämmittäjä viittaa tässä parisuhteessa oleviin miehiin, niin sitten olen samaa mieltä, mutta muuten en.

Siitä olen toki samaa mieltä, että parisuhteessa sitä naista kannattaa huomioida, eikä pitää itseisarvona. Silloin myös nainen huomioi takaisin.
 

Stonewall

Jäsen
Suosikkijoukkue
RoKi, Liverpool
... moni kirjoittaja tuntuu olevan enemmän tai vähemmän nössö, mikä paistaa läpi näissä joissakin kirjoituksissa.

Pata kattilaa soimaa. Kaikkein nössöimmpiä ja nynnyimpiä ovat kuitenkin semmoiset, jotka joutuvat käymään maksullisissa - eikös vaan? En kuitenkaan tuomitse ketään, kaikissa nyt vaan ei ole miestä naista hankkimaan eikä varsinkaan sellaista pitämään. Sellaisia varten tulee varmaan aina olemaan rakkauden ammattilaisia. Säälittävää toki on, jos terve joutuu tarpeensa rahalla tyydyttämään. Vaikeasti vammaisillehan homma on tietenkin ihan ok.

Onko sitten palstalla muitakin naisasioissa nynnyjä kuin maksullisessa käyviä? Voihan noita olla, mutta vähemmän kai nyt kun nimimerkit HIFK ja sholl ovat joukosta poistuneet. Ja saavathan toki muutkin kirjoittaa vaikka sitten säälipisteitä kerätäkseen. Itseäni lähinnä huvittaa, että moiset kirjoittavat "nais"asioistaan.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Ei vaan ihan oikein. Tämä lainaus hyvin osoittaa kuvaukseni osuneen naulan kantaan. Että on oikein kehuttu ihmissuhdetaitoja työpaikalla siinä määrin, että jopa ihan itse olet niitä työhaastattelussa kehunut. Vautsi vau! Seuraavaksi varmaan tulet kertomaan olevasi loistava taitelija, kun äiti kerran kehui tekemääsi piirrosta kun olit seitsenvuotias.
Mitä hittoa sä oikein höpötät. No jostain äidin kehumisista ihan sama, mä en ole mammanpoika. Epäilen kuitenkin saavani paremmin naista esim. baareista kuin keskiverto jatkoaikalainen, jos siis haluaisin ja jaksaisin höpötellä niille ja miellytellä niitä kuin nämä jotkut. Tietenkin osa täällä on 14v ja osa varmaan 70v ja blaablaa...
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Pata kattilaa soimaa. Kaikkein nössöimmpiä ja nynnyimpiä ovat kuitenkin semmoiset, jotka joutuvat käymään maksullisissa - eikös vaan? En kuitenkaan tuomitse ketään, kaikissa nyt vaan ei ole miestä naista hankkimaan eikä varsinkaan sellaista pitämään. Sellaisia varten tulee varmaan aina olemaan rakkauden ammattilaisia. Säälittävää toki on, jos terve joutuu tarpeensa rahalla tyydyttämään. Vaikeasti vammaisillehan homma on tietenkin ihan ok.

Mutta onneksi Lapissa on kuitenkin tosimiehiä, jotka ylivertaisilla sänkytaidoillaan pitävät ne kalkattavat lappilaisakat edes osittain siellä jänkhällä ja poissa täältä. Asianhan voi maksullisten suhteen nähdä myös siten, että kaikkien ei tarvitse tyytyä mihinkään naapurin likkaan tai suomalaiseen ylipäätään.. säälittävääkö? Ei mun mielestä. Jaksaahan suomalaiset naisetkin tasaisin väliajoin muistuttaa siitä, että kuinka ihania ne Ranskan marcelit tai Meksikon juanesit onkaan verrattuna härmäläiseen junttiin, eikä sitä kukaan erityisen pateettisena pidä..

Kyllä minä ainakin ihan mielelläni todistelen omaa kelpoisuuttani sängyssä todella vaikka päivästä toiseen. En koe siinä todistelussa jääväni mitenkään erityisesti tappiolle, vaan ehkä pikemminkin päin vastoin.

No jos on niin kova libido ja kelpoinen vaimoke, niin mikä jottei, vaikka ei mielestäni vakiintuneessa suhteessa pitäisi enää mitään joutua todistelemaan. Omasta mielestäni parisuhteessa seksi menettää sen vähäisenkin hohtonsa täysin ja sitten sen eteen pitäisi vielä suorittaa kaikkea maanittelua ym.. vähän sama kuin söisi samaa leipäjonon kuivakkaa armoleipää hautaan saakka. Silloin on tietysti eri asia, jos nainen olisi täysin utopistisesti 100% omaa ihannetta vastaava (ja myös pitää itsensä sellaisena, eli ei pilaa itteään lapsilla tai siiderillä). Enhän mäkään oleta olevani jokin saalis tai kenenkään prinssi, jonka tapoihin ja mieltymyksiin ei ajan kanssa kyllästyisi.
 

Bigmouth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pata & LAK
Mitä hittoa sä oikein höpötät. No jostain äidin kehumisista ihan sama, mä en ole mammanpoika. Epäilen kuitenkin saavani paremmin naista esim. baareista kuin keskiverto jatkoaikalainen, jos siis haluaisin ja jaksaisin höpötellä niille ja miellytellä niitä kuin nämä jotkut. Tietenkin osa täällä on 14v ja osa varmaan 70v ja blaablaa...

Ei tässä ole naisen saamisesta ollut puhe vaan siitä miten juttujesi perusteella on ilmiselvää miksi kukaan ei tahdo seurassassi aikaa viettää siitä rahallisesti hyötymättä.

"En ole mammanpoika". No heh. Kretiini sinä olet. Se on selvää.
 
Suosikkijoukkue
Hiroshima Toyo Carp
Tehkää ihan kuten tykkäätte, mutta älkää nyt jumalauta tulko väittämään, että suurin osa normaaleista miehistä on väärässä nauttiessaan enemmän parisuhde seksistä kuin huorista.

En kai mä ole näin väittänytkään, koska suurin osa miehistä (myös minä toistaiseksi) ei ole huorissa käynyt. Jos ei tiedä, niin ei tiedä. Sen voin kuitenkin sanoa, että satunnainen penetreetio johonkin esim. prostituoituun tuskin on fiilikseltään ainakaan huonompaa, kuin mitä puiseva parisuhdepano ankeimmillaan.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös