Naisasiat

  • 7 519 509
  • 26 580

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS

Olikos se nyt palstaveli moby, joka täällä antoi ohjeita ja vinkkejä noiden thaihuorien käsittelyyn? En nyt tarkoita millään pahalla, mutta toivottavasti mies katsoo tämän dokumentin, jos ja kun siitä keskustelua Jatkoajassakin luulisi tulevan. Olen tuon dokkarin nähnyt ja se luo tuosta touhusta vähän erilaisen kuvan, kuin mitä moby taannoin antoi ymmärtää.

Edelleenkään mulla ei ole mitään henkilökohtaista ko. nimimerkkiä vastaan (tai sen koommin puolestakaan), tuli vaan nyt mieleen kun nämä thaihorot tässä ovat tapetilla. Muistan kyllä tuossa dokumentissa käsiteltävän asiaa laajemmin kuin pelkästään Thaimaata esimerkkinä käyttäen, mutta saatanpa muistaa väärinkin.

No, illallahan se sitten selviää, kun tuon ajattelin kumminkin katsoa.
 

Carlos

Jäsen
No eihän tässä varsinaisesti mitään, mutta kyllä taas tuppaa ottamaan tuo naisrotu kupoliin aika lujasti. Ko. rotu kun saa sanoa ja tehdä ja käyttäytyä tasan kuten haluaa, eikä se kuulu pätkääkään esim. aviomiehelle, mutta sama toisinpäin ei päde, vaan kaikki mitä mies sanoo ja tekee ja miten käyttäytyy (tai jättää sanomatta, tekemättä tai käyttäytymättä) on vain ja ainoastaan naisen luvanvaraista toimintaa, periaatteessa paheksuttavaa, väärin ja muutenkin noloa. Ja se nimenomaan on sen naisen asia.

Ja se että nainen paheksuu miestä koska mies ei tee jotain kuten nainen olisi halunnut tietyssä tilanteessa, ei ole ollenkaan ristiriidassa sen kanssa, että sitten seuraavalla kerralla kun mies tekee samassa tilanteessa juuri niin kuin nainen olisi edellisellä kerralla halunnut, ei olekaan oikein koska nainen ei sittenkään olisi halunnutkaan sitä edes edellisellä kerralla vaikka niin sanoi, joten siitäkin tulee sanomista & vittuilua. Ja sitten vielä yksi miehen kulmakarvakin törröttää ja on pidempi kuin muut. Vähempikin yököttää.

Pitäisi varmaan sanoa sille **tun haahkalle että soronoo ja muuttaa jonnekin huitsin nevadaan viettämään railakasta poikasmieselämää.

Ja samalla vinkki kaikille palstan poikamiehille: keep it that way. Jos haluatte lapsia, siihen hommaan varmaan saa palkattua jonkun eukon joka suostuu ne kantamaan korvausta vastaan, ja sitten voitte palkata jonkun talouden- & lastenhoitajan huolehtimaan käytännön asioista. Tämä kaikki ei varmasti tule kalliimmaksi kuin vaimo, mutta on vaan niiiiiiiiiiiin paljon helpompi järjestely.

Ymmärtää taas paremmin perinteisen kirves & perhe - lumihanki - poliisi - viimeinen erhe -yhtälön. Nainen ilman lumihankea ja kirvestä menee pilalle. Tosin ovat sitä kyllä vissiin jo syntyessään. Ja kyllä - yleistän - ne kaikki. Saa tulla itkemään.
 

lapa78

Jäsen
Suosikkijoukkue
Lexaa
No eihän tässä varsinaisesti mitään, mutta kyllä taas tuppaa ottamaan tuo naisrotu kupoliin aika lujasti. ...
...Ja kyllä - yleistän - ne kaikki. Saa tulla itkemään.

Mitäs jos vaan nauran sulle? Etkös juuri kesällä hehkuttanut sun suhdetta ja vaimoasi? Kun silloin tällöin vie Vuitonin kotiin, niin kaikki on hyvin ja sitä rataa. Vai miten se meni?
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Olikos se nyt palstaveli moby, joka täällä antoi ohjeita ja vinkkejä noiden thaihuorien käsittelyyn? En nyt tarkoita millään pahalla, mutta toivottavasti mies katsoo tämän dokumentin, jos ja kun siitä keskustelua Jatkoajassakin luulisi tulevan. Olen tuon dokkarin nähnyt ja se luo tuosta touhusta vähän erilaisen kuvan, kuin mitä moby taannoin antoi ymmärtää.

Ilman muuta katson, mutta kannattaa kuitenkin olla hieman kriittinen. Jokainen dokkari, jonka nimessä on "totuus jostakin", saattaa olla hieman värikynällä tehty.

Jo tuon linkin takana olevassa tekstissä(ja kuvassa) puhutaan jostain muusta kuin mistä minä olen täällä juttua iskenyt. Toki Thaimassa löytyy kaikenlaista mihin ei kannata sekaantua mm. huumeet ja "akvaarion" tytöt. Sitä löytää itsensä äkkiä vankilasta tai kirkkomaalta. Kerran olen tuollaisessa "akvaario" baarissa käynyt Bangkokissa. Siellä oli sen verran ukoilla mutkaa housunkauluksessa, että melko nopeasti poistuin takavasemmalle.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Ilman muuta katson, mutta kannattaa kuitenkin olla hieman kriittinen.

Totta kai. Lähdekritiikki on hyvä pitää mielessä aina ja varsinkin, kun käsiteltävä aihe herättää poikkuksellisen paljon tunteita, kuten voisin olettaa tämän dokumentin tekevän.

En ole ikinä käynyt Thaimaassa huorissa, mutta olettaisin, että siellä(kin) tuohon ammattiin päädytään erilaisista syistä ja niistä ei ikinä näissä dokumenteissa kerrota objektiivisesti. Anyhow, mielenkiintoinen dokkari-ilta tulossa.
 

moby

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP(#42)
Totta kai. Lähdekritiikki on hyvä pitää mielessä aina ja varsinkin, kun käsiteltävä aihe herättää poikkuksellisen paljon tunteita, kuten voisin olettaa tämän dokumentin tekevän.

En ole ikinä käynyt Thaimaassa huorissa, mutta olettaisin, että siellä(kin) tuohon ammattiin päädytään erilaisista syistä ja niistä ei ikinä näissä dokumenteissa kerrota objektiivisesti. Anyhow, mielenkiintoinen dokkari-ilta tulossa.

Miksi ko. dokumentti herättäisi poikkeuksellisen paljon tunteita? Kyseessä on kuitenkin maailman vanhin ammatti. Toki Bangkokin sivukujilla kysymys on varmasti ihmiskaupasta, mutta satunnainen turisti tuskin törmää näihin tapauksiin kovin helposti. Tietysti jos kiinnostusta riittää, löytyy jokaiseen makuun jotain.

Lähinnä huorien motiivi huoraamiselle on se, että siitä saa helposti rahaa ja paljon enemmän kuin jossain hikipaja säilyketehtaassa. Kotona Koillis-Thaimaassa on pari kakaraa mutsin elätettävänä, joten sinne on lähetettävä rahaa. Thaimaassa huoraamista ei kauhistella samaan tapaan kuin Suomessa, vaikkakin se on laitonta businesta sielläkin. Tosin edellisen kerran kuin asiaan perehtynyt tarkastaja kävi Pattayalla, hän ei löytänyt merkkejä prostituutiosta...
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
En tunne Niemisiä, enkä tunnusta erityistä agendaakaan, mutta lehtitietojen perusteella tämä tapaus kuulostaa esimerkiltä kyvyttömyydestä "tyytymiseen".

Voi toki olla, että taustalla on väkivaltaa, juomista tai vastaavaa, mutta yhtä hyvin voi olla, ettei siellä ole. Toni Nieminen ainakin vaikuttaa yllättyneeltä eli hänestä kaikki on ollut hyvin.

Miten lehtiartikkeleista voi vetää esimerkin kyvyttömyydestä "tyytymiseen". Pitääkö siihen tyytyä, jos toinen ei pane suhteen eteen tikkua ristiin? Tosta lehtiartikkelista ei voi vetää moista johtopäätöstä, kuten ei myöskään sitä, onko Toni/vaimonsa dokannut/hakannut. Selvää on vain se, että raviohjastaja varmasti on jonkinverran pois kotoa ja hevosista on huolehdittava joka päivä.

Toni Nieminen myös sanoi, että kyllähän mies jotain tällaisessa tilanteessa on osannut aavistaa. Eli tiesi, ettei kaikki ehkä ole niin hyvin kuin voisi olla, mutta ei kertomansa mukaan tehnyt asialle mitään. Tai teki/tarjosi se niitä asioita, joista vaimo ei innostunut. Jos kuitenkin olisi halunnut jatkaa suhdetta, miksei mies tehnyt asialle mitään ennenkuin oli liian myöhäistä. Mäkin tajuan jo sen verran, ettei yksi viikonloppureissu auta pitkässä juoksussa vaan suhde täytyy huomioida nimenomaan siinä normaalissa arjessa.
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Pro Sports
Viimeksi oli kyseiseen ketjuun asiaa reilu 3-4 kuukautta sitten. Tuolloin, ehkä hieman kornisti ajatellen, oma kirjoitusura lähti liikenteeseen tästä ketjusta. Nyt kun tarkoitus oli tulla päivittämään tilannetta ja purkamaa tuntoja niin surukseni tuli huomattua, että ketju on mennyt aivan hirveäksi juupas-eipäs väittelyksi.

Ihmissuhteita sekä niiden kiemuroita on ollut aina aikojen alusta saakka. Kyllä niin kultaisella keskiajalla kuin vaikkapa ihan menneilläkin vuosikymmenillä ihmiset ovat puntaroineet suhteidensa merkitystä, ja usein hypänneet uusien haasteiden toivossa seuraavan sankarin/sankarittaren kelkkaan. Se on osa ihmisyyden kiertokulkua, kyllä meistä suurin osa vakiintuu jossakin vaiheessa elämäänsä. Sitä ennen luonnollisesti haetaan sitä seikkailuvietin tyydytystä. Turha siitä on kenenkään vetää hernettä nenään, saatika vetäytyä nurkkaan jurottamaan jos joutuu ko. kierteen uhriksi.

Tätä ketjua pari sivua selaillessa tuli olo, että osa kanssakirjoittajista labeloi minutkin varmasti tunteettomaksi sadistiksi kun avaan oman tarinani uusimpia käänteitä. Mutta kukapas minä olen estämään, antaa palaa jos siltä tuntuu.

Kun tuossa kesän alkupuolella tänne kirjoitin, olin juuri pistänyt poikki pitkäaikaisen tyttöystäväni kanssa. Noh, tarkoituksena oli jatkaa elämää ilman sen suurempia paineita tulevaisuudesta. Kuinka ollakaan, pitkän kahvikeskustelun jälkeen päädyimme exän kanssa jatkamaan yhdessä, mutta ilman sitoutumista yhdessä oloon. Tuolloin mietin, että kummallisen rauhallisesti tämä parempi osapuoli oli ottanut asian. Olisihan minulla jo tuolloin pitänyt kaikki mahdolliset varoitusvalot vilkkua päässä.

Kesän jälkeen minä tein paluuta takaisin Yhdysvaltojen suuntaan, neiti jäi Suomeen. Jo tuolloin tuntui neidillä olevan vaikeaa sanoa hyvästejä. Tämän jätkeen jatkoimme yhteydenpitoa silloin tällöin tietotekniikan turvin. Vasta pari viikkoa sitten tajusin, että ei neiti ollut päässyt koskaan yli minusta ja tuosta meidän "erosta" vaan elätteli edelleen toiveita yhteen paluusta. Tässä tilanteessa minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin ampua kovilla ja olla ns. se "kylmäverinen kusipää", jotta saataisiin tilanne rauhoitettua ja molemmat pääsisivät ottamaan seuraavaan askeleen elämässä.

Kerroin neidille suoraan, että en odottanut suhteeltamme enää mitään. Haluan viettää poikamieselämää, johon ei parisuhteella ole tällä hetkellä tilaa. No sieltä tuli tietenkin aikamoinen paskamyrsky silmille. Tämän jälkeen alkoikin sitten se yleinen itsensäsyyllistäminen. Tein neidille selväksi, että ongelma on minun päässäni eikä hänellä ole syytä etsiä vikaa itsestään. Nyt on ollut noin viikko hiljaiseloa, toivottavasti neitikin ajallaan ymmärtää miksi ratkaisuni tein.

Lesson learned.

Ilmainen vinkki palstaveljille; jos jätät, kaiva ne pallit esiin ja ole se kliininen kusipää joka ei jätä sattumille varaa. Jos nainen näkee edes pienen toivonkipinän jatkosta, hän kyllä tarttuu siihen. Parempi ampua kaikki langat alas yhdellä kertaa vaikka siinä satuttaisikin toista kunnolla. Pidemmässä juoksussa se on kuitenkin kannattavampaa molempien näkökulmasta.
 
Viimeksi muokattu:

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
En tunne Niemisiä, enkä tunnusta erityistä agendaakaan, mutta lehtitietojen perusteella tämä tapaus kuulostaa esimerkiltä kyvyttömyydestä "tyytymiseen".

Voi toki olla, että taustalla on väkivaltaa, juomista tai vastaavaa, mutta yhtä hyvin voi olla, ettei siellä ole. Toni Nieminen ainakin vaikuttaa yllättyneeltä eli hänestä kaikki on ollut hyvin.

Mun mielestä mikään "kyllästyminen" ei ole hyvä peruste erolle ainakaan silloin, kun on lapsiakin tehty. Ei tietenkään ole pakko pysyä toisen kanssa, jos ei halua. Mutta kyllä puoliso on oikeutettu kuulemaan kunnollisen perustelun, miksei toinen halua.

Itsekin eronneena valitettavasti tästä paistaa tämä läpi sen enempää asiasta tietämättä.

Ei ole pienintäkään syytä epäillä Tonin olleen väkivaltainen tai muuta. Sen verran urheileekin, että tuskin viinaakaan on aamusta iltaan juotu. En väitä näin käyneen, mutta vaimo on saattanut ajatella tätäkö tämä nyt sitten on ja lähtenyt tavoittelemaan jotain minkä ennen joulua saamme lukea jostain lehdestä.
 

Scissors

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Kerroin neidille suoraan, että en odottanut suhteeltamme enää mitään. Haluan viettää poikamieselämää, johon ei parisuhteella ole tällä hetkellä tilaa. No sieltä tuli tietenkin aikamoinen paskamyrsky silmille. Tämän jälkeen alkoikin sitten se yleinen itsensäsyyllistäminen. Tein neidille selväksi, että ongelma on minun päässäni eikä hänellä ole syytä etsiä vikaa itsestään. Nyt on ollut noin viikko hiljaiseloa, toivottavasti neitikin ajallaan ymmärtää miksi ratkaisuni tein.

Lesson learned.

Ilmainen vinkki palstaveljille; jos jätät, kaiva ne pallit esiin ja ole se kliininen kusipää joka ei jätä sattumille varaa. Jos nainen näkee edes pienen toivonkipinän jatkosta, hän kyllä tarttuu siihen. Parempi ampua kaikki langat alas yhdellä kertaa vaikka siinä satuttaisikin toista kunnolla. Pidemmässä juoksussa se on kuitenkin kannattavampaa molempien näkökulmasta.

Lainatuissa kappaleissa on mielestäni erittäin paljon fiksua tekstiä. Itselläni oli aikoinaan täysin vastaava tilanne, jossa oli lopulta tärkeää saada suhde ylipäätään poikki siksi että omat tunteet olivat jostain syystä päässeet lopahtamaan aika kunnolla, ja etukäteen sovitusta pelkästä seksisuhteesta ei olisi tullut mitään. Nainen elätteli toiveita jostain parisuhteesta ihan viimeiseen asti, ja oli omien sanojensa mukaan todella rakastunut, ja siinä oli sitten vain oltava kohtalaisen kylmä ja laittaa peli poikki. Helvetillistä paskamyrskyä silloin, nyt kun ollaan vuosien aikana tavattu joskus niin on ihan kiitellyt että lopulta hoidin asian aika suoraselkäisesti.

Toni Nieminen myös sanoi, että kyllähän mies jotain tällaisessa tilanteessa on osannut aavistaa. Eli tiesi, ettei kaikki ehkä ole niin hyvin kuin voisi olla, mutta ei kertomansa mukaan tehnyt asialle mitään. Tai teki/tarjosi se niitä asioita, joista vaimo ei innostunut. Jos kuitenkin olisi halunnut jatkaa suhdetta, miksei mies tehnyt asialle mitään ennenkuin oli liian myöhäistä. Mäkin tajuan jo sen verran, ettei yksi viikonloppureissu auta pitkässä juoksussa vaan suhde täytyy huomioida nimenomaan siinä normaalissa arjessa.

En mä edes ihan ymmärrä miksi täällä jauhetaan jostain Toni Niemisestä, koska noita avioerotarinoita voisi linkitellä tänne Mustan Nuolen tapaan vaikka ihan useampiakin ja vieläpä sellaisia joissa miehen rooli ei ihan noin yksinkertainen ole ollut kuin mitä Niemisen kohdalla yritetään itsepintaisesti, tosin lehtitietojen varassa sataprosenttisen spekulatiivisesti, tuoda esiin. Hyvin läpinäkyvää oman agendan ja propagandan buustaamista, vähän mielestäni paheksuttavaa toimintaa mutta kukin tavallaan. Tähän miksen lainattuun kappaleeseen olisin vielä todennut sen verran että en kyllä ollenkaan ihmettele etteivät nuo lehdissä esillä olleet laastaritoimenpiteet ole tätä liittoa pelastanut. Mielestäni helvetin naiivia alkaa olettamaan että parisuhteen ongelmia lähdetään ratkomaan jollain hihasta vedetyllä ässällä (viikonloppureissut yms.) jos korjattavaa on perustuksissa, joita arkiasioiksi kutsutaan. Ei se toinen osapuoli kovinkaan kykeneväinen voi olla asioita perkaamaan jollain kulissimatkalla jos hampaankolossa on jotain suurempaa.

En sen enempää halua lähteä spekuloimaan mitä siellä hampaankolossa oli Niemisten kohdalla, koska asiaan ei varmastikaan mitään faktaa ole saatavilla. Absurdia lähteä kuitenkin syyllistämään jonkun lehtijutun perusteella toista osapuolta ja hyväksikäyttää vahvistamattomia lehtitietoja jonkun foorumipropagandan julistukseen.
 

Walkin

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pittsburgh Penguins
Eka tämmöinen pidempi juttu oli sit siinä. Hieman vitutti ja pari päivää kyllä ajatukset pyöri vaan päässä, kannattiko tää nyt yms. ja miksi, mutta nyt noin kolme päivää myöhemmin yllättävän hyvä olo sanoisin.

Ihan kivannäköinen misu oli, harmi, että oli loppupeleissä mitä oli. Ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä sit joskus kun taas jaksaa! Tai emmä tiedä minne suuntaan tässä lähtis...
 
Suosikkijoukkue
Minnesota Pro Sports
Eka tämmöinen pidempi juttu oli sit siinä. Hieman vitutti ja pari päivää kyllä ajatukset pyöri vaan päässä, kannattiko tää nyt yms. ja miksi, mutta nyt noin kolme päivää myöhemmin yllättävän hyvä olo sanoisin.

Ihan kivannäköinen misu oli, harmi, että oli loppupeleissä mitä oli. Ei muuta kuin kohti uusia pettymyksiä sit joskus kun taas jaksaa! Tai emmä tiedä minne suuntaan tässä lähtis...

Tuosta sai sen kuvan, etta sina olit se joka painoit liipaisinta?

Viestisi olisi voinut olla kuin suoraan minun nappaimistoltani parin viikon takaa. Taallakin oltiin ensin aikalailla maissa, mutta niin vain se elama pistaa hymyilyttamaan vaikka vakisin.

Enjoy your freedom my friend! Pitaisi ainakin loytya aikaa itselle :)
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Lähes parin vuoden pituiseksi ennättänyt suhde on nyt sitten ilmeisesti ohi. Niin kuin monille aiemmin ja varmasti vielä näin monille tulee tapahtumaankin, vaihto-opiskelut koituivat meikäläisen parisuhteen kohtaloksi. Lähdimme siis eri maihin, tyttöystävä kuukautta ennen minua. noin viikko oman lähtöni jälkeen hän päätti ilmoittaa minulle sosiaalisen median välityksellä, että meidän tarina on nyt ohi. Varsin mukava temppu naiselta, jonka kanssa oli puhetta yhteisen kämpän hankkimisesta vaihdon jälkeen, kun yhdessä asuimme jo viime keväästä lähtienkin minun asunnossani. Jonka siis nyt menin antamaan pois siinä uskossa, että hankimme yhteisen, enkä laittanut tuota sijainniltaan ja hinnaltaan erinomaista luukkua esim. alivuokralle. Tämän lisäksi ehdin jo tuhlata mukavan summan lentolippuihin vieraillakseni hänen luonaan, ja nämä nyt sitten jäävät käyttämättä ja toinen mokoma summa täytyy laittaa jo vähistä varoista uusiin tiketteihin jouluksi Suomeen. Kalliiksi tuli tämä vitunkannatin. Homma tuli meikäläiselle ihan puskista, mikään ei edes viitannut tähän etukäteen. Tiedä sitten mitä mukavaa muija on omasta vaihtomaastaan löytänyt, aika selkeältä skenaarioltahan tämä vaikuttaa. Kun mitään varsinaista syytäkään en ole saanut, muuta kuin sen, että haluaa olla itsekseen. Aivan helvetin mukava kuulla, olisi nyt edes kuukautta aiemmin sanonut niin olisi asiat huomattavasti paremmin. Ainakin taloudellisesti.

Kaikesta huolimatta nautittuani muutaman neuvoa antavan ouzo-lasillisen tilanne vaikuttaa loppujen lopuksi enemmän mahdollisuudelta kuin miltä aluksi pari päivää sitten tuntui. Saapahan keskittyä vast'edes täysin omiin juttuihin, ilman ketään pyörimässä jaloissa ja asettamassa ehtoja ja rajoitteita. En tiedä olinko sitten itsekään niin täysillä mukana tässä jutussa kuin luulin, kun ei tämän kummemalta enää tunnu. Tai no, taidan hetkeksi jättää nuo naisiksin kutsutut elämänilon imevät perkeleet omaan arvoonsa, ainakin siihen asti kun pillua taas tekee mieli.

Liitynkin siis edellä olevien palstaveljien tavoin onnelisten vapaiden herrojen kerhoon, oikeastaan ainoa mikä enää vituttaa on tuo huomattavan rahasumman tuhlaaminen naisen takia sekä asunnon poisantaminen.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Varsin mukava temppu naiselta, jonka kanssa oli puhetta yhteisen kämpän hankkimisesta vaihdon jälkeen, kun yhdessä asuimme jo viime keväästä lähtienkin minun asunnossani. Jonka siis nyt menin antamaan pois siinä uskossa, että hankimme yhteisen, enkä laittanut tuota sijainniltaan ja hinnaltaan erinomaista luukkua esim. alivuokralle. Tämän lisäksi ehdin jo tuhlata mukavan summan lentolippuihin vieraillakseni hänen luonaan, ja nämä nyt sitten jäävät käyttämättä ja toinen mokoma summa täytyy laittaa jo vähistä varoista uusiin tiketteihin jouluksi Suomeen. Kalliiksi tuli tämä vitunkannatin.

Tyttö ei selvästikään ole paljoa matkustellut eikä ainakaan missään tapauksessa pannut ulkomaalaisen kanssa. Nyt on vähän molempia päästy sitten maistelemaan. Näin tässä kävi ja kohta tulee monet kertomaan millaisia tytöt ovat. Haluan sanoa ennen sitä kuinka moni mies sitten panee ensimmäisenä kuukautena jotain randomslutia opiskelijabaarista? Niinpä. Kummin päin mahtaa olla yleisempää?

Yhtä asiaa en vain ymmärrä edes alusta. Miksi helvetissä annoit sen kämppäsi pois? Olisithan sinä tarvinnut sitä joka tapauksessa palattuasi ainakin jonkun hetken. Tuskin teillä olisi ollut mitään yhteistä kämppää odottamassa minne olisitte menneet suoraan lentokentältä?

Ja jos kerran et ollut sitten kuitenkaan niin tosissasi ja homma on sinulle aika sama, niin miksi et käytä noita lentolippuja? Menet hostelliin ja kiertelemään paikkoja yksiksesi. Tai koitat saada jonkun uuden vaihtarikaverisi mukaan.
 

Hereworth

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho, Joni Puurula, Flyers
Niinpä. Kummin päin mahtaa olla yleisempää?

Totta, yleensähän taitaa olla toisin päin. Tällä kertaa näin, ainakin olen se suoraselkäisempi sitten.


Ja jos kerran et ollut sitten kuitenkaan niin tosissasi ja homma on sinulle aika sama, niin miksi et käytä noita lentolippuja?

Kun välissä on muutama tuhat kilometriä, niin homma tuntuu nyt helpolta. En kuitenkaan tiedä miten olisi jos muija olisi sitten lähempänä. Todennäköisesti päätyisin kuitenkin selvittelemään asioita exän kanssa, ja turha draama ei todellakaan kiinnosta. Etenkään jos siellä nyt on vastassa vielä joku Marzelino Maustemakkarakin.

Yhtä asiaa en vain ymmärrä edes alusta. Miksi helvetissä annoit sen kämppäsi pois?

Meillä opiskelija-asuntosäätiöllä vaihdosta palaavat saavat lähes poikkeuksetta kämpän Suomeen palattuaan, vallankin nuo isommat kaksiot ja kolmiot ovat varsin helppoja saada. Kouluunkaan kun ei tarvitse ihan suoraan palata, niin kämppää olisi kerinnyt hakea yksityiseltäkin puolelta jollei muuten olisi natsannut.
 

Snakster

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Kun välissä on muutama tuhat kilometriä, niin homma tuntuu nyt helpolta. En kuitenkaan tiedä miten olisi jos muija olisi sitten lähempänä. Todennäköisesti päätyisin kuitenkin selvittelemään asioita exän kanssa, ja turha draama ei todellakaan kiinnosta. Etenkään jos siellä nyt on vastassa vielä joku Marzelino Maustemakkarakin.

No et todellakaan tapaa sitä exääsi siellä, vaan menet sinne lomalle yksin, niin kuin ihmisillä aina aika ajoin on tapana. En tiedä, mikä kohde on kyseessä, mutta kannattaahan melkein missä tahansa lähteä käymään, jos ilmaiset lentoliput ovat taskussa. Ja liput ovat todella nyt ilmaiset, koska niihin sijoitettu raha on joka tapauksessa uponnut kustannus eikä enää takaisin tule.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Taas sitä mennään.

Olen tapaillut jonkin aikaa erästä erittäin kaunista ja kaikinpuolin ihanaa naista. Sain kuulla välikäden kautta, että nainen on erittäin ihastunut minuuun. Kyllähän se kehuu minua komeaksi ja aivan ihanaksi mieheksi, mainitsi jopa että ihanin mies jota koskaan on tavannut. Kuulostaa hyvältä vai mitä? Ainoa mikä tässä arveluttaa on se, että nainen on eronnut noin 1,5kk sitten. Olen alkanut pohtia, että olenko minä nyt joku saatanan ensiapuside suhde vai onkohan tuo aidosti korviaan myöten ihastunut minuun. Heittäkää kylmää vettä niskaani ja kertokaa miten tässä olisi järkevää edetä. Helvetti miten sekavaa jorinaa :)
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Olen alkanut pohtia, että olenko minä nyt joku saatanan ensiapuside suhde vai onkohan tuo aidosti korviaan myöten ihastunut minuun. Heittäkää kylmää vettä niskaani ja kertokaa miten tässä olisi järkevää edetä. Helvetti miten sekavaa jorinaa :)

Ihan todennäköisesti aidosti, koska jotkut naiset tai jopa monet eivät osaa tai halua elää ilman parisuhdetta.

Jos tuosta tulee joku kymmenen vuoden suhde, niin sitten kun hän sinut jättää, niin uusi ukko on jo kuukauden päästä. Siitä on turha masentua, koska se ei todellakaan tarkoita, että olisi ollut samaan aikaan.

Tuskinhan nytkään oli? Edellinen pihalle ja uusi vain samantien, täysin normaalia hämmentävän monelle. Exä tuumasi, kun asiaa tiedustelin "joo, mä taidan olla aika nopea liikkeissäni." Ja tiedän varmasti muuta kautta, että ei ollut kahta samaan aikaan. Pitää vain ottaa seuraava kiertoon kuka edes etäisesti kelpaa.
 

Carlos

Jäsen
Kyllähän se kehuu minua komeaksi ja aivan ihanaksi mieheksi, mainitsi jopa että ihanin mies jota koskaan on tavannut. Kuulostaa hyvältä vai mitä? Ainoa mikä tässä arveluttaa on se, että nainen on eronnut noin 1,5kk sitten. Olen alkanut pohtia, että olenko minä nyt joku saatanan ensiapuside suhde vai onkohan tuo aidosti korviaan myöten ihastunut minuun. Heittäkää kylmää vettä niskaani ja kertokaa miten tässä olisi järkevää edetä.

Jos naisella on pitkäkin suhde takana, niin tässä vaiheessa hän kokee sen ihanan ihastumisen tunteen jota ei ole kokenut moniin vuosiin, on ihan täpinöissään saamastaan huomiosta ja vielä siitä että ihana mies jaksaa jutella ja olla kiinnostunut, tuoksuu aina hyvälle, pukeutuu siististi, jne. Hän ymmärtää mitä kaikkea siitä vanhasta suhteesta on puuttunut ym. ja on ihan mehuissaan.

Ei siinä omasta mielestäni mitään pahaa ole, anna mennä ja nauti tilanteesta, mukavaahan tuo on molemmin puolin. Mutta älä ylläty jos muutaman kuukauden päästä ihastumisen huuman kaikotessa juttu kuivuu kokoon, mikä sekin olisi ihan luonnollista. Nainen toteaa että aamutuimaan krapulassa röyhtäillessä pelkät kalsarit jalassa näytät ihan yhtä vastenmieliseltä kuin se entinenkin mies, ja teidän vuoropuhelu on kuivunut sille tasolle että nainen kertoo kampaajakäynneistään ja sinä murahtelet jotain vastaukseksi keskittyien johonkin ihan muuhun edes kuulematta mihin murahtelet vastaukseksi. Sitten seksikin alkaa hiipua siihen pariin kertaan viikossa kun se alkuun oli pari kertaa päivässä ja tunnelma lopahtaa.

Mutta jos kaikki jatkuu hyvissä merkeissä muutaman kuukauden jälkeenkin, niin onnea vaan teille molemmille. Ja jos ei jatku, niin olihan se varmasti silti kiva kokemus. Itsellä oli aikoinaan vähän vastaava tilanna joka tosiaan kuivui aika nopeasti kokoon molemmin puolin, mutta muistelen silti edelleen sitä hyvillä mielin.

Eli oma tuomioni: anna mennä vaan.
 

Timbit

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Canucks, BC Lions
Ainoa mikä tässä arveluttaa on se, että nainen on eronnut noin 1,5kk sitten. Olen alkanut pohtia, että olenko minä nyt joku saatanan ensiapuside suhde vai onkohan tuo aidosti korviaan myöten ihastunut minuun.

Kesällä 2000 aloin tapailla nuorta naista, joka oli juuri käymässä läpi eroa silloisesta poikaystävästään. Vietimme tuon naisen kanssa 10-vuotishääpäivää viime kuussa. Et siis saa vastausta kysymykseesi muutoin kuin kokeilemalla. Siitä voi tulla pitkä ja kaunis tarina, tai sitten ei. Ja niinkuin Carlos totesi, niin jos juttu sitten loppuukin pian, niin siitä jää mukava kokemus muistoihin.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Minä uskon Lauri Marjamäkeen!
Kiitoksia kaikille vastanneille! Sain uutta perspektiiviä paljon asiaan. Kyllähän minä tottakai katson tämän kortin loppuun asti. Täytyy nyt nauttia tosiaan tästä vaiheesta, kun nussitaan koko ajan ja ollaan kylki kyljessä jatkuvasti kun nähdään. Mukavahan tätä varmasti on sitten hampaattomana seniilinä muistella keinutuolissa.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Ainoa mikä tässä arveluttaa on se, että nainen on eronnut noin 1,5kk sitten.

Edellä olevat voivat olla oikeassa tai voit olla laastari tai voi olla, että edellinen ero oli ns. käsitelty jo ennen varsinaista eroa. Jos eroa on tehty pitkään ennen lopullista päätöstä, ihminen - sukupuolesta riippumatta - voi olla hyvinkin pian valmis uuteen suhteeseen eron jälkeen.

Joskus ryhdyin parisuhteeseen kolmisen kuukautta pitkän suhteen päättymisen jälkeen, mutta vanha ei kummitellut lainkaan eikä uusi missään nimessä ollut laastari, sillä edellinen oli prosessoitu jo ennen kuin suhde virallisesti päättyi. Se silloin uusi suhde kesti sekin pari vuotta, eikä arki tai kyllästyminen ollut sen päättymisen syy.
 

mikse

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, Manchester United, Edmonton Oilers
Ei vittu. Tällä hetkellä pitäisi olla Haikon kartanossa kylpylöimässä ja panemassa. Sen sijaan mä möllötän sohvalla, katon fudista, kuuntelen lätkää ja juon kaljaa. Sinne meni se setti. Lusikat jakoon -korttia on mys vilautettu. Mietin omia mokia huomenna, tänään lähden kaverin bändin keikalle. Mainittakoon taustatiedoksi, että koko konflikti lähti liikkeelle muijan spottaamasta kämpästä, josta en ollut innoissani.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös