Naisasiat

  • 7 518 503
  • 26 580

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Niin siis kyllähän prostituutio on Suomessa laillista, mutta varmaankin tarkoitit ilotaloja.
Aivan. Hyvä kun korjasit.

Näen, että lailliset ilotalot vähentäisi ongelmia. Mitään "seksin raadollistumista" en näe uhkana, vaikka kaiken maailman kukkahattutädit sitä pelkääkin. Seksin mielikuvamarkkinointi, porno sun muu on jo sen tehnyt, joten väite ei päde. Laillinen paritus vähentäisi ongelmia rikollisuussektorilla.
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
Ihmetyttää kyllä joidenkin suhtautuminen maksullisiin naisiin. Siis kyllähän sen ymmärtää, jos ei tykkää seksistä tai ei tykkäisi naisista, eli siis olisi vaikkapa homppeli. Tai toiseksi, jos olisi niin köyhä, ettei olisi yhtään ylimääräistä rahaa, mutta Suomessa tätä ongelmaa tuskin on. Tai kolmanneksi, jos olisi esimerkiksi naimisissa eikä haluaisi pettää toista, jos nyt maksullisen seksin pettämiseksi haluaa laskea. Mutta onko mitään muuta syytä olla käymättä maksullisissa? Sukupuolivietti kun taitaa olla aika universaali ilmiö, ja tuskin sitä tarvitsee pyytää anteeksi, että on mies. Kyllähän joku hierojakin tai esimerkiksi parturi palvelee asiakasta sen määrätyn ajan. Itse en oikein enää jaksaisi nöyrtyä ja alistua siihen säälittävään skeidaan mitä moni mies tekee baareissa iskeäkseen naisia. Ja varmaankin loppujen lopuksi aika moni mies ei harrasta seksiä niin usein kuin haluaisi, tai sitten ne kumppanit eivät ole sieltä seksikkäämmästä päästä, niin eikö se ole hölmöä olla käymättä maksullisissa?

Niin no itse vain olen sitä mieltä, että tosimiehet saa ihan ilmaiseksikin. Ja jos en itse kuulu niihin, niin ei se kuitenkaan ainakaan omalla kohdallani tarkoita sitä, että menisin maksullisiin. Ja jos en ilmaiseksi saa, niin en saa. Omasta mielestäni tuntuu aika lailla itsensäkin halventamiselta nuo maksulliset. Eli onko oikeasti niin huono, ettei ilmaiseksi heru tarpeeksi? Silloin ei itse vain ole tarpeeksi hyvä. Mutta en sen takia missään maksullisissa käy.

Ja tässä on sama kuin omalla kohdallani, mitäs en ole sellainen naisten mieleen oleva mies. Jos olisin, ei olisi ongelmaakaan.

Eilen aloitin työelämäkoulutuksen ylä-asteella. Jälleen melkein kaikki pääsivät koulutukseen, 5:ttä ihmistä haettiin ja olin ainoa hakija. Eli sisään pääsi heti. Siellä on opettajistossa kaksi aivan älyttömän hyvännäköistä ja seksikästä opettajaa, vieläpä äidinkielessä ja vieraissa kielissä. Pyrkivät nyt hyödyntämään tuota datanomin tutkintoa. Eli kyllähän sen on jo nuokin opettajat nähneet, minkälainen nörtti ja nössö olen. Nörttimäinen ulkonäkö ja olemus ja vieläpä tietokoneet "asiantuntemuksena". Eipä kovin hyvin mene.

Ja tuollaisia naisia sitten pitäisi iskeä, jep. Tähän sopisi jälleen tuo inttikaverini, joka kaatelee noita vähän vanhempiakin naisia (eivät nuo opettajat nyt mitään vanhoja ole, 25-27 ehkä) ja tuonkin ikäiset naiset kiinnostuvat tästä kaverista useinkin, niin kateeksi käy, ei voi muuta sanoa. Kyllä siinä on yksi jos toinenkin tuon tason nainen kiinnostunut tästä kaverista.

Ainoa vain, että itse olen täysin päinvastainen.

Noista rauhanturvaajajutuista kiinnostuin jo ennen palvelukseen astumista, eli ennen kuin esim. tuosta Armadillo -dokumentista oli kukaan kuullutkaan. Mutta tässä kun on vain itseä alkanut oikeasti masentamaan tämä oma tilanteeni, niin sitten on vain hakenut sitä roolimallia jostain muualta kuin omasta itsestäni. Mitä haluaisin olla, miksi haluaisin olla, jne. Ja mitä olen juuri tällä hetkellä.

Enhän nyt kenellekkään näytä hyljeksiväni itseäni, eli ympäristöä tarkkailemalla huomaa erittäin paljon. Muutto toiselle paikkakunnalle ei vain kannata tällaisen syyn takia. Toki sinne voi muuttaa, jos haluaa nähdä vähän toisenlaisia maisemia, mutta mitään ongelmia sinne ei kannata lähteä ratkaisemaan. Kun edelleen olen se sama ruma vässykkä, josta ei saa naisten suosimaa miestä tai rauhanturvaajaa tekemälläkään. Sama tyyppi, samat ongelmat, jne. Kyllähän ihmiset siellä ihan yhtä lailla tajuaa, minkälainen tyyppi on kyseessä. Ehkä niitä tyhmiä itseni kaltaisia kavereita olisi ehkä enemmän, mutta kuka oikeasti fiksu ottaisi omaan porukkaan? Niinpä.
 

kiljander

Jäsen
Suosikkijoukkue
Espoo. Susijengi. LAL. UTA. SoJy.
jos ajatusmaailma on sitä luokkaa että "yks mun kaveri saa p**lua milloin vaan" ja "sillä yhdellä on joka viikonloppu eri nainen" jee jee mageeta, niin voipi olla että liika murehtiminen kannattaa jättää saman tien. Your battle is lost.

En kahlannut ketjua läpi joten en kohdista tätä keneenkään täällä nimenomaisesti.
 

Trenchtown

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
blaa blaa...Kun edelleen olen se sama ruma vässykkä, josta ei saa naisten suosimaa miestä tai rauhanturvaajaa tekemälläkään. Sama tyyppi, samat ongelmat, jne. Kyllähän ihmiset siellä ihan yhtä lailla tajuaa, minkälainen tyyppi on kyseessä. Ehkä niitä tyhmiä itseni kaltaisia kavereita olisi ehkä enemmän, mutta kuka oikeasti fiksu ottaisi omaan porukkaan? Niinpä.

Ei jumalauta, vieläkö täällä sama piiri pieni pyörii? Mä katsoisin, arvon HIFK, että sun on syytä pukeutua juuttisäkkiin, sirotella tuhkaa päällesi ja muuttaa metsään erakoksi. Näin saat vapaasti sääliä itseäsi elämäsi loppuun saakka, etkä nössöydelläsi tai rumuudellasi häiritse enää koskaan ketään. Siellä metsässä voit harjoittaa vaikka mitä villimiestaitoja, eihän joku ryhmänjohtaja pillumagneetti ole mitään sellaisen miehen rinnalla, joka tappaa itse kyhäämällään puhallusputkella suden. Rumuuttasi tai nössöyttäsi nuo(kaan) taidot eivät tietenkään poista, mutta paskanko sen väliä on juuttisäkissä keskellä metsää, että onko metsästämäsi fasaanin persekin komeampi kuin sinä.
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Toistan itse itseäni muutamien sivujen takaa: oletko HIFK aivan varma seksuaalisesta suuntaumuksestasi? Tämä ei ole mikään vittuilukysymys, vaan haluan siihen selvän vastauksen; kyllä vai ei? Noista viesteistä, joissa perusajatus on "nätit naiset on kivoja ja niillä on kurveja ja niitä ois kiva painaa ja seuraavana viikonloppuna ois kiva painaa lisää nättejä naisia" ei saa irti kuin sen, että olet helvetin epävarma.

Olikohan se nimimerkki mico (pahoittelen, jos ei ollut, mutta laiskuuttani en jaksa tarkistaa asiaa), joka tuossa äskettäin totesi itsellään olleen samoja ajatuksia ennen kaapista tulemistaan; mikään omantasoinen ei kelvannut ja hupsistarallaa, tulikin selväksi, että eihän omantasoisia löydykään kuin miehistä.

Tuo sinun "inttikaverini on paras kaikessa ja helvetin kova panemaan" -juttusikin kertoo siitä, että ihailet vähäsen liikaa tuota miestä. Ei ole normaalia veljellistä kateutta tuo. Freudilla olisi sanansa sanottavanaan, mutta herra on ehtinyt ajat sitten kupsahtaa, joten se siitä.

Suosittelen edelleen asioista puhumista, mieluiten ammattilaisen kanssa, mutta jos kynnys mennä psykiatrille on liian suuri, niin sitten jonkun sukulaisen tai ystävän kanssa. Minua ihan ei-ammattilaisten kanssa käydyt jutustelutuokiot ovat auttaneet huomattavasti. Olen niiden ansiosta herännyt näkemään itsessäni paljon hyvää, vaikka olenkin laillasi "iljettävä nörtti". Itsesuggsessio auttaa myös: peilin edessä toistelet itsellesi olevasi hyvä, hauska ja mielenkiintoinen ihminen, se heijastuu kyllä sitten eteenpäin muille ihmisille.

Itsetuntosi löydettyäsi voit palata tuohon alkuperäisen pohdiskeluni aiheeseen, eli kummat kiinnostaa enemmän, vai kiinnostavatko kummatkaan.
 

tutzba

Jäsen
HIFK, pari vinkkiä avovaimoltani. Nämä on siis sulle. Suoria lainauksia.

1) "Jos on niin huono itsetunto, niin se näkyy kilometrien päähän kun siihen tulee joku reppana. Kai sitä nyt kattoo, että meepä vittuun. Siellä baarissa on miljoona kertaa itsevarmempia kavereita, niin kai mä nyt niiden petiin lähden mieluummin kuin polosten."
2) "Hanki elämä. Mene tekemään jotain järkevää äläkä vain ruikuta kun sulla ei ole naista."
3) "Polonen reppana, itkee vaan kun ei saa naista."
4) "Et sä siltikään saa."
5) "Sitäpaitsi sä oot varmaan trolli."

Että silleen... Naisella oli vähän huono päivä tänään.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Niin siis kyllähän prostituutio on Suomessa laillista, mutta varmaankin tarkoitit ilotaloja.

Suomessa on kuitenkin kielletty ostaa seksiä parituksen tai ihmiskaupan uhreilta, ts. näiltäosin poliisilla on valtuudet puuttua seksibisnekseen Suomessa. Mutta siihen en ota kantaa onko huorissa käyminen kenen osalta kannatettavaa, olen kuitenkin todennut, että jos minulla se tarve kasvaa suureksi enkä enää viitsi/jaksa masturboida, en saa tunnontuskia vaikka huorissa kävisinkin. Se kuitenkin ottaisin ennalta selville onko hän suomalainen vai ei, tai edes asuuko vakituisesti Suomessa. Ulkomaalaisiin keikkatyöntekijöihin en nykyään turvautuisi, tai mistä sitä tietää jos äärimmäinen hätä tulee käsille.

vlad.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Pyrkivät nyt hyödyntämään tuota datanomin tutkintoa. Eli kyllähän sen on jo nuokin opettajat nähneet, minkälainen nörtti ja nössö olen. Nörttimäinen ulkonäkö ja olemus ja vieläpä tietokoneet "asiantuntemuksena". Eipä kovin hyvin mene.

Varmaan säälistä hyödyntävät tuota ammattitutkintoa ulkonäkösi ja olemuksesi takia. Jos taas olisitkin vetävän näköinen jannu, niin nuohan haluaisivat vaan päästä panemaan sinun kanssasi, eikä tuolla ammattitutkinnolla olisi mitään merkitystä.

Et kuuntele yhtään mitä sinulle sanotaan, etkä näytä tekevän noille ongelmillekaan yhtään mitään. Tuosta noin vain ei tapahdu yhtään mitään, vaan pitää itse tehdä asioiden eteen jotain. Se, että jauhat täällä samaa paskaa päivästä, viikosta ja kuukaudesta toiseen, ei tule muuttamaan ikinä yhtään mitään. Aivan turhaa edes vastata, mutta alkaa pikkuhiljaa vituttamaan tämä touhu.
 

Delter

Jäsen
Suosikkijoukkue
Harkimoista vapaa Jokerit
Ulkomaalaisiin keikkatyöntekijöihin en nykyään turvautuisi, tai mistä sitä tietää jos äärimmäinen hätä tulee käsille.
Kyllä niitä pissaleikkejä voi varmaan ihan suomalaishuorienkin kanssa harrastaa.

Ja nukkumaan. Moi.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Eli onko oikeasti niin huono, ettei ilmaiseksi heru tarpeeksi?

Ihan vaan sellainen pieni tosiasia, että maksullisissa (tai seuralaispalveluissa) käy myös sellaista väkeä, jotka aivan 100 % saisivat sitä "pillua" vapailtakin markkinoilta mutta he eivät tyydy vapaisiin markkinoihin, koska he haluavat sitä "pillua" silloin kun siltä huvittaa - he eivät halua elää jonkin muun aikataulun tai rajoitteen mukaa, ja heille ravintolassa käynti voi olla aikataulullisesti mahdoton ajatus.

Toiseksi, he haluavat todellakin valikoida juuri sellaisen jonka sillä hetkellä haluavat (jollei heillä ole vakituista, jonka luona käydä). He eivät halua lähteä ravintolaan etsimään mahdollista ehdokasta ja kenties tappamaan aikaa tuntitolkulla huomatakseen, että tänään - jolloin sitä "pillua" halusin - en juuri löytänytkään vaatimuksiani täyttävää naista (tai miestä, jos heitä mies kiinnostaa).

Mies joka käy huorissa voi olla luuseri mutta yhtälailla hän voi olla liikemies, jolla ei aika riitä ravintoloissa pörräämiseen ja naisseuran etsimiseen. Toki näiden liikemiesten käyttämät naiset ovat tasoltaan sitten sellaisia, että yksi kerta (usein ilta, koska he saattavat "tilata" palvelun koko illaksi kerrallaan) maksaa hunajaa. Ja näiden kalliiden naisten palveluja käyttävät muutkin kuin liikemiehet, joukosta löytyy yritysjohtajia, poliittisia vaikuttajia - joten kyllä sinne joukkoon yksi HIFK:kin mahtuu.

vlad.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Kyllä niitä pissaleikkejä voi varmaan ihan suomalaishuorienkin kanssa harrastaa.

Ja nukkumaan. Moi.

Viestistänihän käy selkeästi selville:

"Mutta siihen en ota kantaa onko huorissa käyminen kenen osalta kannatettavaa, olen kuitenkin todennut, että jos minulla se tarve kasvaa suureksi enkä enää viitsi/jaksa masturboida, en saa tunnontuskia vaikka huorissa kävisinkin."

Eli en saa tunnontuskia vaikka huorissa kävisinkin mutta ulkomaalaisten kohdalla olisin tarkempi. Voiko tätä enää selvemmin sanoa? Rautalankaako vai ratakiskoako tässä vaaditaan?

vlad.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Ja näiden kalliiden naisten palveluja käyttävät muutkin kuin liikemiehet, joukosta löytyy yritysjohtajia, poliittisia vaikuttajia - joten kyllä sinne joukkoon yksi HIFK:kin mahtuu.
Tarkoitatko nyt nimimerkkiä, vai seurajoukkuetta...?

Terv. nimim. Utelias
 

Andji

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kulloinkin minkäkin liigan hallitseva mestari
Rautalankaako vai ratakiskoako tässä vaaditaan?

Ehkä huumorintaju ja sanojen "äärimmäinen hätä" yhdistämistä vessähätään ja sitä kautta pissaleikkeihin riittää tällä erää.

Väsynyt läppä, mutta melko hyvä sellainen.
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
Tuossa opettajahommassa tarkoitin lähinnä sitä, että minkälaisena he minua pitävät. Esimerkiksi juuri ne kaksi mainitsemaani naista. Minkälaisena he näkevät minut ja minkälaisena haluaisin heidän näkevän minut.

Mielestäni ei ole mitään väärää siinä, että jos on itse ruma, tyhmä ja nössömäinen tyyppi, niin ottaa esikuvakseen jonkun päinvastaisen henkilön. Siis jos itse kärsii siitä omasta tilanteestaan ja haluaa muutosta. Se muutos vain ei tapahdu, jos hyväksyy itsensä sellaisena kuin on. Silloin nimenomaan se ihmisten suhtautuminen on juuri nimenomaan sitä, mitä en halua.

Kaikki ovat varmasti hyviä neuvoja, mutta esim. terapia, maksulliset naiset, paikkakunnalta muutto. Hyviä neuvoja varmasti monelle, mutta miten ne tekevät itsestäni komean, fiksun ja miehisen miehen? Miten ne auttavat pääsyn rauhanturvatehtäviin? Miten ne muokkaavat ulkonäköäni huomattavasti enemmän miehisempään suuntaan?

Nuo vain eivät ratkaise niitä ongelmia, joista tällä hetkellä kärsin. Tuo kaljalle pyyntö Hesaankin oli hyvä kutsu, mutta eipä se olisi muuttanut tilannettani mihinkään suuntaan.

Itse vain en keksi sitten yhtään mitään, millä noita juttuja voi enää parantaa. Kauneusleikkauksiin nyt ei kannata ryhtyä sen enempää, tulos yleensä on jotain ihan muuta. Ja jos rauhanturvatehtäviinkään en pääse, niin aika tyhjää on.

Koska ylipäätään fakta on myöskin se, että niitä juuri päinvastaisiakin tyyppejä on. Jopa usealla naisellakin on monella tapaa enemmän munaa kuin itsellä. Ja se on karu fakta.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Tuossa opettajahommassa tarkoitin lähinnä sitä, että minkälaisena he minua pitävät.

Ja mistähän sinä sen tiedät, että millaisena he sinua pitävät? Tietenkin jos/kun lähdet tuolla nössönörtti -asenteella liikkeelle, niin ennemmin tai myöhemmin nuo opettejatkin sinua sellaisena pitävät.

Hyviä neuvoja varmasti monelle, mutta miten ne tekevät itsestäni komean, fiksun ja miehisen miehen? Miten ne auttavat pääsyn rauhanturvatehtäviin? Miten ne muokkaavat ulkonäköäni huomattavasti enemmän miehisempään suuntaan?

No, ensinnäkin terapia voisi auttaa pääkoppasi sisällä oleviin ongelmiin. Fiksua ja miehistä miestä sinusta ei tee kukaan muu kuin sinä itse. En tiedä, että millainen sitten on "miehinen mies", mutta ainakin sinun mielestäsi se on ilmeisestekin sellainen lihaskimppu. Mene vaikka salille, winkwink.

Nuo vain eivät ratkaise niitä ongelmia, joista tällä hetkellä kärsin.

Oletko edes kokeillut mitään ratkaisua näihin ongelmiin?

Ja jos rauhanturvatehtäviinkään en pääse, niin aika tyhjää on.

Olen melko varma, että et ole ainoa ihminen, joka sinne ei pääse. Koita oppia myös se, että aina ei mene nallekarkit tasan, näin se vain menee.
 

Dev

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK

Mitä sä haet näillä viesteilläsi takaa? Se on käynyt hyvin selväksi, että olet ruma, nössö ja naiset ei katso suhun päinkään ja jos katsoo, niin nauraa. Rauhanturvaajaksikaan et pääse, joo joo. Täällä on kutakuinkin kaikki mahdolliset neuvot sulle annettu, aina terapiasta paikkakunnalta pois muuttoon, mutta mikään ei kelpaa. Mitä odotat vielä? Ei täällä kukaan pysty sua auttamaan, sun on itse otettava itseäsi niskasta kiinni ja tehtävä jotain.

Harkitse nyt vittu oikeasti vaikka sitä terapiaa. Se ei sun naamavärkkiäs paranna mihinkään suuntaan, mutta siellä sentään ruvettais käsittelemään että miten saat tuon itsetunnon kondikseen. Juttujesi perusteella sinussa on helvetin moni asia vialla omasta mielestäsi. Tämän perusteella sanon, että alat pikkuhiljaa niitä asioita parantelemaan ja ensimmäisenä sinun tulee aloittaa tuosta itsetunnon parantamisesta. Sun elämästäsi ei tule lasta eikä paskaa, jos et saa sitä kondikseen, se on ihan sataprosenttisen varma homma.

Piti jotain paskaa tähän vielä jaaritella, mutta tuppas unohtumaan.
 

HIFK

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, NHL, Barcelona, Miami Heat
Oletko edes kokeillut mitään ratkaisua näihin ongelmiin?

Mietin että onko sellaista edes? Muuta kuin itsensä hyväksyminen, mikä taas ei millään tavalla ole järkevää tässä tapauksessa.

Fiksuutta tai komeutta vaan kun ei saa tuosta vaan. Sitä joko on tai sitten sitä ei ole. Ja itsellä niitä todellakaan ei ole, sen olen huomannut jo monta kertaa. Kaikkihan maailmassa olisivat ihan yhtä fiksuja ja komeita toisten silmissä, jos näin olisi.

Kokonaisuus tekee miehen. Niin se vain on. Siihen vaikuttaa useat piirteet. Nössömäisen näköinen henkilö kun ei mieheltä vain näytä, koska se ei ole miesmäistä. Se kokonaisuus vain on se, mikä ratkaisee ihmisessä ylipäätään. Ja se kun itsellä on täysin rempallaan. Vaikka tässä nyt sitten saisi tuota nössömäistä olemusta pois, niin mihin piilotan loput? Miten saan itsein näyttämään kokonaisuutena mieheltä, ihan ulkonäköä myöten? Ei pelkät teot tai sanat tee miestä, kyllä se on ihan se kokonaisuus. Pikkukakaralta näyttävä vain ei hirveästi vaikutusta tee kehenkään, lähinnä säälittävältä näyttävät sellaiset.

Monta kertaa näkee sellaisia miehiä, jotka ovat muka jotain fiksuja, osaavia, sun muuta, mutta nössöys vain paistaa läpi selkeästi. Salillakin näkee joskus jotain tyyppejä, jotka nostavat penkkiä yli 120 kiloa, mutta eivät sitten muutoin miltään kovin fiksuilta tai miehisiltä näytä. Harvoin varmaan mitään naisiakaan saavat.

Tai tanssilattialla joku oikein hyvällä itseluottamuksella varustettu kaveri tulee ja yrittää saada naisia mukaan, niin lähinnä inhoa aiheuttaa niidenkin naisten mielestä. Tällaista nähnyt Turussakin asti. Se ulkonäkö vain ei miltään kovin fiksulta ja miehiseltä näytä.

Eli kyllä se kokonaisuus vain on se, mikä tekee sen vaikutuksen. Eikä tuo itsetunto muutenkaan ole mikään autuaaksi tekevä juttu. Pelkästään sillä ei tässä elämässä vain pärjää. Joku hyvällä itsetunnolla varustettu janari pukeutuu vaikka apinaksi, ja kaikki pitävät erittäin fiksuna ja komeana tyyppinä? Ei ihan niinkään.

Ja ehkä tähän voikin lopettaa tämän keskustelun, kun en sen kummemmin itsekkään noihin juttuihin voi paljoa vaikuttaa. Itsetuntoon ehkä, mutta todella mukavaa olla samanlainen tyyppi varustettuna jollain hyväksymisellä. Kun nimenomaan tästä tilanteesta täytyisi päästä eroon.
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Ei vittujen kevät...

Ja ehkä tähän voikin lopettaa tämän keskustelun, kun en sen kummemmin itsekkään noihin juttuihin voi paljoa vaikuttaa. Itsetuntoon ehkä, mutta todella mukavaa olla samanlainen tyyppi varustettuna jollain hyväksymisellä. Kun nimenomaan tästä tilanteesta täytyisi päästä eroon.

Se hyvällä itsetunnolla varustettu janari ei välitä tippaakaan mitä lauma tuntemattomia ajattelee vaikka hän painelisi pitkin baanaa prinsessapukuun (ála Tuksu) pukeutuneena. Hän tietää mikä hän on, mihin hän pystyy ja mitä ovat vahvuutensa ja heikkoutensa - jos niitä heikkouksia on, ja osaa elää niiden kanssa.

Minullakaan ei ole hyvä itsetunto mutta alkaa tässä vaikuttaa siltä, että sinuun verrattuna jopa minulla sellaista löytyy - vaikka en sitä naista saakaan, tai kaipaa, halua, tarvitse - ihan kuinka vaan.

Edelleen, kehotan sinua tarttumaan härkää sarvista ja tekemään ensimmäiseksi jotain sellaista mikä parantaisi omakuvaasi, oppisit näkemään itsessäsi muutakin kuin negatiivisia puolia ts. terapia voi olla vastaus tähän ongelmaan. Siellä opit näkemään itsesi toisessa valossa, aikaa tämä tietty vie mutta elämässä ei kaikkea saa heti yhdellä kerralla vaan toisinaan on edettävä askel askeleelta jotta saisi haluamansa.

vlad.
 

Jääkaappi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liiga
Mietin että onko sellaista edes?

Mahdotonta tietää, kun et edes yritä ratkaista näitä ongelmia.

Eikä tuo itsetunto muutenkaan ole mikään autuaaksi tekevä juttu. Pelkästään sillä ei tässä elämässä vain pärjää.

Siis tuolla sinun asenteellasi ei pärjää. Aivan saatanan turhaahan näihin viesteihin vastaaminen on, mutta aivan sama. Mene nyt vaikka sinne terapiaan ensimmäiseksi ja tule sitten joskus kertomaan, että miten meni.
 

Ted Raikas

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mietin että onko sellaista edes? Muuta kuin itsensä hyväksyminen, mikä taas ei millään tavalla ole järkevää tässä tapauksessa.
Se nimenomaan on järkevää. Se on ainoa keino. Jos itsekin tajuat sen, että ei sinusta voi ihailemaasi miestyyppiä kuoriutua, koska luontaiset ominaisuutesi eivät sitä yksinkertaisesti vaan tue... niin mitä jäljelle jää? Aivan. Hyväksyä täysin se, mitä todella olet. Otettava totuus vastaan ja nöyrryttävä. Ehkä se olo siitä sen myötä helpottaa ja tajuat, että sellaisena onkin paras olla. Voin sanoa, että totuuksien hyväksyminen usein sattuu alkuun ja tuntuu ylivoimaiselta hyväksyä, mutta sellainen tie on vaan toisinaan ihmisen käytävä.

Jos taas et niinkään tee, niin... sitten kai on eväät aika lopussa.

Noin muuten suosittelisin, että jättäisit tämän ketjun toviksi jos toiseksikin. Viestisi sisältää kerta toisensa jälkeen osapuilleen samat litaniat, eikä mitään uutta. Mielestäni tämä koko sivuja pitkä keskustelu on hedelmätön, kun sinulle jankataan samoja asioita (kyllä, minäkin omasta vinkkelistäni sorrun samaan) ja itse toteat aina samalla tavalla. Asia ei kehity, eikä ratkea. Pyöritään vaan samaa kehää yhä uudelleen.

Sen sijaan neuvoisin, että mietit tuota kaikkea tässä ketjussa läpikäytyä ihan itseksesi. Apua ja hyviä neuvoja sinulle kyllä on jaettu yllin kyllin, ne ei ilmeisesti sinua kuitenkaan erityisesti sytytä? Näin ollen, kun tilanteesi tiedetään, niin siinä ei ole mitään uutta kerrottavaa tässä kohtaa.

Jos tapahtuu edistystä ja toivon mukaan olet jotain uutta ajatusta sisäistänyt, niin voi olla paikallaan kertoa kuulumisia. Nyt täältä voi aistia melkoisen turhautumisen aallon, enkä usko, että tahdot Jatkoajassa leimautua pysyvästi ja olla jonkinlaisen yleisen vitsailun aihe? Vai mitä? Huomaa myös se, että nuo kaikki neuvot kertoo siitä, että ihmiset todella välittää ja haluaa vilpittömästi auttaa, vaikka kivenkovaan aina intät, ettei ketään kiinnosta. Kunnioittaisit tuota asiaa ja pitäisit sitä rohkaisevana merkkinä.

Itse toki päätät, mutta minusta paras ratkaisu olisi jättää koko asian jauhaminen sikseen.
 

sampio

Jäsen
Suosikkijoukkue
Menestyvin, sympatiat muille hyville.
Minä olin 22-vuotiaaksi neitsyt, mutta ihan omasta valinnasta. Kai se on kummallista nykyään.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Tekisi oikeasti mieli lyödä päätä seinään, kun näitä HIFK:n juttuja lukee. Niihin en ota kantaa, sillä trolli paistaa läpi.

Omaan asiaan... En ole aiemmin huomannutkaan kuinka vaikeaa on pyytää naista treffeille. Olen tässä jo hyvän tovin ajan netin välityksellä tutustunut erittäin viehättävään ja fiksuun neitoon, mutta silti se ulos pyytäminen on jotenkin hankalaa. Edellisiä suhteita on (mm. avoliitto, joka päättyi viime kesänä vaikeiden vaiheiden jälkeen), enkä ole katkera näiden suhteen mitenkään. Mutta jotenkin tuntuu nihkeältä ja pelottaa kutsua tämä nykyinen neito ulos, kun kummallakin aika suuret odotukset. Tärkeimmät faktat olen itsestäni tosin hänelle kertonut, että sinänsä ei hätää. Tiedämme kuitenkin toisistamme aika paljon etukäteen, että se kai tässä jännittääkin. Nimittäin se ns. loppusilaus.

Mainittakoon, että ennen tätä tapailin pari kuukautta sitten hetken aikaa yhtä neitosta, mutta hän veti itse tuon treffikortin ja se helpotti tilannetta. Nyt kun itse pitäisi ns. lyödä pökköä pesään, niin jännittää pirusti.
 

TQoFE

Jäsen
Suosikkijoukkue
En gång IFK, alltid IFK, FREE SCHOLL!
Nyt kun itse pitäisi ns. lyödä pökköä pesään, niin jännittää pirusti.

"Onko sulla muuten suunnitelmia jo perjantai-illaksi? Ehtisitkö syömään / kahville / kaljalle / matsiin / keikalle?"

Tärkeää: valitse yllä mainituista vain yksi vaihtoehto, naistyypistä riippuen, ja mieti mahdollinen ravintola / kahvila / baari sekä kellonaika valmiiksi. Selkeä master plan varmistaa, ettei homma kuihdu siihen kun alatte yhdessä arpoa, minne mentäisiin - ja oho kato, perjantai meni jo. Lisäksi se kertoo, että ihan oikeasti olit ajatellut asiaa, etkä vaan yhtäkkiä havahtunut huomaamaan, ettei sulla olekaan kalenterimerkintöjä perjantaille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös