Naisasiat

  • 7 503 545
  • 26 557
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Chambza kirjoitti:
Varsinkin raha on sellainen asia joka aiheuttaa varmasti ongelmia, jos toisella sitä on ja toisella ei. Ellei sitten toinen osapuoli ole varmis perinteiseen kotiäidin rooliin, eläen toisen rahoilla.

Kyllä, mutta kyllähän tuo "vika on mussa, ei sussa" on niin yleinen kikka naisten suusta, että jotenkin on aina hemmetin vaikea uskoa oikeaksi syyksi.
 
Jaaha.. Taas ollaan täällä. Eli aika vitun kiikunkaakun tilanne on päällä, ja seuraavat päivät tuovat ratkaisua meikäläisen tulevaisuuteen. Mimmi on lähdössä ulkomaille, kaikki on järjestettynä jne, mutta ainoa syy miksi jäisi, olisin minä. Saas nähä riittääkö.
 

Kaarle6

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Eisbären Berlin
Kyllä, mutta kyllähän tuo "vika on mussa, ei sussa" on niin yleinen kikka naisten suusta, että jotenkin on aina hemmetin vaikea uskoa oikeaksi syyksi.

Sitä on itsekin vaikea uskoa, mutta en tiedä jos tilanne olisi toisinpäin niin mitä sitten sanoisin? Ymmärrän kyllä että se nolottaa ja hävettää kun hänellä ei ole rahaa ja tuntee itsensä ala-arvoiseksi.

Itse juttelin kaverin kanssa ja hänellä oli vähän sama tilanne, toisinpäin vaan käännettynä tämä 'liian hyvä' -selitys. Eli tällä kundilla on ollut aika rankkaa ja tyttö on taas saanut kaiken helposti ja ollut onnellinen lapsuus. Hän kertoi, että vaikka mimmi oli hyvä tyyppi niin häntä häiritsi, ettei hänellä ole ollut samanlaista. Hänestä jotkin hänen ajatuksensa tuntuivat pinnallisilta. Tiedä sitten onko minussa samaa vikaa, koska itsellä ei ole koskaan ollut tiukkaa tai vaikeeta. Onko se kateutta että toisella on ollut asiat paremmin eikä sen takia tunne oloaan hyväksi.

No, nää on näitä jälkipyykkejä ja näitä vois pyöritellä ympäriinsä vaikka kuinka, mutta eiköhän kannata vaan heittää tämä case mappiin ja kalastella uusia.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Kaarle6 kirjoitti:
Eli tällä kundilla on ollut aika rankkaa ja tyttö on taas saanut kaiken helposti ja ollut onnellinen lapsuus. Hän kertoi, että vaikka mimmi oli hyvä tyyppi niin häntä häiritsi, ettei hänellä ole ollut samanlaista. Hänestä jotkin hänen ajatuksensa tuntuivat pinnallisilta. Tiedä sitten onko minussa samaa vikaa, koska itsellä ei ole koskaan ollut tiukkaa tai vaikeeta. Onko se kateutta että toisella on ollut asiat paremmin eikä sen takia tunne oloaan hyväksi.

Hei, nyt ymmärrän taas paremmin tilanteesi. Siis minullakin edellinen suhde loppui juuri vähän samanlaisissa olosuhteissa. Tytöllä oli ollut suhteellisen vaikea elämä ja tämä näkyi hänen käyttäytymisestään, joka ei kieltämättä tuonut mitään hyvää pohjaa ihmissuhteelle. Minulla taasen varsin erilainen perhetausta ja myös rahatilanne aivan toista luokkaa. Seurasi ongelmia ja tämä tyttö esitti viralliseksi erosyyksi lopulta sen, että minä en ymmärrä oikeasta elämästä kuulemma mitään, kun minun elämäni on ollut niin helppoa.

Totuushan oli kuitenkin se, että hänelle kelpasi myös muiden kikkeli kuin minun, joten tämä oli lopulta se oikea syy eroomme.

Mutta joo.... en sano, että sinun tapauksessasi se, että tämä tyttö haluaa myös muita miehiä olisi syynä tähän, mutta nyt tuon kertomuksen ymmärrän vähän paremmin myös tätä tytön ratkaisua.

Ja vielä sellainen juttu mainittava, että nykyisessä suhteessa olen yhdessä tytön kanssa, jolla on takanaan aika samanlainen perhetausta kuin minulla, eikä ongelmia ole.
 

Torsti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tapaus Kaarle6:
Jos nainen on hairahtanut Tampereella kerran tai useammin saattaa hän ajatella, ettei ole toisen luottamuksen arvoinen. Sitten tätä ajatusta hän pyörittelee päässään ja saa tästä hyvän syyn eroamiselle. Tosiasiassa hän ei ole valmis suhteeseen, mutta ei myönnä sitä välttämättä edes itselleen.

Ja paskat mä naisista mitään tiedän, mutta arvailu on kivaa.
 

BigRedCat

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Viimeiset pari päivää olemme olleet suhteellisen aktiivisessa kirjeenvaihdossa social networkin kautta. Minusta se fakta, että hän hyväksyi kaveriksi + vaihdamme vielä kuulumisia osoittaa aika hyvin sen, että hän on ainakin karvan verran kiinnostunut. Valitettavasti juuri nyt me emme tapaa vahingossakaan käytävillä. Katsotaan, miten tämä projekti kehittyy... Yhteinen intohimo matkustamista kohtaan löytyi heti. Ehkä, kenties, hänellä on luuseri-poikaystävä, joka vihaa matkustamista! :) We'll see.

Pakko myös tuoda tähän hieman omia kokemuksia. Itse olen ollut myös toivottomasti rakastunut ja elätellyt samantapaisista asioista toiveita, mutta loppujenlopuksi tosiaan kiinnostus rajoittui kaverina olemiseen. Nykyään tällä entisellä toiveunellani on toinen mies, ja meillä ei ole koskaan ollutkaan mitään paria tapaamista kummempaa. Tähän kuitenkin haluan myös sanoa, että älä myöskään vaivu synkkyyteen. Niin uskomattomalta kun se nyt voi tuntuakin, niin uskon että sinulle voi käydä yhtä hyvin kuin itselleni. Aluksi oli todella kova paikka hyväksyä, että joku toinen mies saisi paikan josta olen pitkään haaveillut, mutta ajateltuani tajusin, että jos todella välitän niin toivon hänelle onnea ja myönnän itsellenikin ettei meidän suhteestamme olisi mitään tullut. Ehkä elämäni paras päätös olikin hyväksyä tämä asia ja päättää että en katkaise yhteyksiäni asianomaiseen neitoon. Nykyään en edes haluaisi suhdetta hänen kanssaan, sillä voisin menettää ehkäpä tärkeimmän ystäväni. Nyt olemme tosiaan pidemmän aikaa jo olleet vielä huomattavasti parempia ystäviä, kun ennen "heräämistäni".

Tässäkin tapauksessa olen tajunnut että emme olisi pärjänneet yhdessä. Toisissa asioissa liian samanlaisia ja toisissa liian erilaisia. Rakkaus tai ihastuminen vain joskus sokaisee todella pahasti. Loppujenlopuksi olen todella tyytyväinen lopputulokseen.
 

Ender00

Jäsen
Mimmi on lähdössä ulkomaille, kaikki on järjestettynä jne, mutta ainoa syy miksi jäisi, olisin minä. Saas nähä riittääkö.

Jos nainen haluaa ulkomaille, on siitä jo pitkään haaveillut, sitä odottanut jne. niin sanoisin, että on kaikille parasta, että hän myös ulkomaille lähtee.

Muutoin on vaarana se, että naiselle tulee tunne, että hän on vuoksesi uhrannut paljon ja se voi alkaa hiljalleen kasvattaa katkeruutta hänen sisälleen. Varsinkin jos ja kun teillä tulee suhteessa ongelmallisia tilanteita niin tuo nousee varmasti esiin.
 
Jos nainen haluaa ulkomaille, on siitä jo pitkään haaveillut, sitä odottanut jne. niin sanoisin, että on kaikille parasta, että hän myös ulkomaille lähtee.

Muutoin on vaarana se, että naiselle tulee tunne, että hän on vuoksesi uhrannut paljon ja se voi alkaa hiljalleen kasvattaa katkeruutta hänen sisälleen. Varsinkin jos ja kun teillä tulee suhteessa ongelmallisia tilanteita niin tuo nousee varmasti esiin.
No ei se nyt mikään kovin pitkäaikainen haave ole ollut. Lähinnä liittynyt elämän muihin osa-alueisiin ja tullut nyt sitten ajankohtaiseksi. Mutta sitten meikä tuli "sotkeen" suunnitelmia. No, nyt tyttö käy lyhyemmällä reissulla siellä ja sillä reissulla ratkeaa asiat..
 
Edelleen menee mukavasti. Yhdessäoloa on nyt takana seitsemisen kuukautta ja päivääkään en vaihtaisi pois. Vastaavaa tunnetta en ole kenekään kanssa kokenut, enkä sitä enää kenenkään muun kanssa halua kokea. Hän on vaan maailman ihanin ihminen :)
 

scholl

Jäsen
Mitä pahaa kunnianhimon puutteessa on?

Mitä hyvää siinä sitten on?

Pitääkö aina vain olla enemmän ja parempaa?

Ei välttämättä parempaa, mutta kyllä tietyllä tavalla enemmän. Pitää nyt ainakin haluta uusia kokemuksia, elämyksiä. Rutiininomainen elämä on pirun tylsää ja sitä harrastavat henkilöt näyttävät eläkeläisiltä jo kaksvitosina.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Ei välttämättä parempaa, mutta kyllä tietyllä tavalla enemmän. Pitää nyt ainakin haluta uusia kokemuksia, elämyksiä. Rutiininomainen elämä on pirun tylsää ja sitä harrastavat henkilöt näyttävät eläkeläisiltä jo kaksvitosina.

Ja tällaista kirjoittaa ikuinen kolmevitonen. Säälin sinua monesta syystä, mutta kadehdin harmaita partakarvojasi.

Postauksistasi päätellen et ole ikinä saanut pillua, vai pitäisikö sanoa että pillu ei ole ikinä saanut sinua (onnea pillulle).

Voi voi scholl, nickistäsi tulee mieleen jalkahoitovälineet ja turkkilainen luopio-jalkapalloilija - Mehmet.

Joten Mehmet, elämöi ja kirjaile. Mutta et sinä nuorru etkä kaunistu.
 

Betoz

Jäsen
Kertokaapa arvoiset palstan naistenmiehet ja muut rentut hieman vinkkejä laivareissua varten.

Erosin tuossa jokin aika sitten pitkästä suhteesta. Ei mikään dramaattinen juttu. Pakko kuitenkin myöntää, että pysäytti hieman huomata ettei se nainen ollutkaan "se oikea". Tunne oli varmasti molemminpuolinen, mutta kuitenkin ihan yhteisymmärryksessä laitoimme homman pakettiin. Eron jälkeen on tullut painettua duunia aika kiivaasti. Ehkä senkin takia, että on saanut ajatuksia muualle.

Nyt on kuitenkin aika näin vuoden lopun kunniaksi hieman nollata tilannetta laivareissun merkeissä. En mitään suhdetta lähde hakemaan, saatika selkeästi yhden-illan-juttua. Mutta olisi mukavaa viettää aikaa vastakkaisen sukupuolen kanssa ja ehkä saada muutama uusi nimi kännykkään siinä hauskanpidon lomassa. Kaipaisin hieman hyviä jäänmurtajia (laivat, jäänmurjat, hehheh) keskusteluja aloittamaan. Esimerkiksi laivan yökerhossa: kauhea meteli ja nätti tyttö tanssimassa. Onko ensinnäkään mitään toivoa lähestyä tälläistä yksilöä? Voiko tälläisissä oloissa edes tavata ketään mielenkiintoisia tapauksia? Itse olen aina pitänyt yökerhoja vain hauskanpitopaikkoina.

En ole koskaan ollut mitään iskijä-tyyppiä. Kohtalainen ulkonäkö, positiivinen luonne ja pilke silmäkulmassa heitetyt kommentit ovat tavallisissa tilanteissa uponneet naisiin. Kaikki jutut ovat lähteneet ihan sattumalta liikkeelle. Laiva tuntuu jotenkin täysin erilaiselta maailmalta.
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Kohtalainen ulkonäkö, positiivinen luonne ja pilke silmäkulmassa heitetyt kommentit ovat tavallisissa tilanteissa uponneet naisiin.

Ja talla kommentilla Betoz on jo vastannut omaan kysymykseensa. Omaa "nokkeluutta" ja tilannetajua vain kehiin. Itse kylla pokailen naisia laivalla ollessani muualla kuin yokerhossa.
Lisataan vahan. Jos pystyt ihan extempore juttelemaan naispuoliselle ihmiselle, niin ei tule ole olemaan ongelmia. Mahdollisuuksia tulee kuitenkin valtavasti.
Hauskaa risteilya.
 

Uleåborgir

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Päätalo, Huovinen, Sympathy For The Devil
Kerro olevasi norjalainen vakuutusmyyjä niin johan pillua tulee roppakaupalla. Tilannetta parantaa vielä se, että puhut vain bokmålia etkä lainkaan nynorskaa. Ja muista piilottaa läppärisi näppiksestä ääkköset.
 

Fordél

Jäsen
Laivalta harvoin löytää mitään laadukasta tavaraa vaan ovat joko liian nuorta tai liian vanhaa. Niin no tietysti emme tiedä kysyjän ikää, mutta en kyllä näe laivaa mitenkään kovin hyvänä paikkana tehdä tuttavuutta vastakkaisen sukupuolen kanssa.
 

ditrim

Jäsen
Kunnianhimottomia tyyppejä tuollaiset, jotka vässyköisivät tuolla tavalla.

Kunnianhimo on lahjattomien piriä. Todelliset yyberi-ihmiset ovat jo valmiiksi niin loistavia ja kunnioitettavia ettei heidän luonnostaan tarvitse sitä mitenkään himoita.

Kertokaapa arvoiset palstan naistenmiehet ja muut rentut hieman vinkkejä laivareissua varten.

Rentun näkökulmasta luottaisin ihan puhtaaseen tanssilattialla hinkkaamiseen ja kopeloimiseen, se näyttää laivalla toimivan pirkkoon kuin pirkkoon ulkoisen analysointini perusteella.
 

Ender00

Jäsen
En ole koskaan ollut mitään iskijä-tyyppiä. Kohtalainen ulkonäkö, positiivinen luonne ja pilke silmäkulmassa heitetyt kommentit ovat tavallisissa tilanteissa uponneet naisiin. Kaikki jutut ovat lähteneet ihan sattumalta liikkeelle. Laiva tuntuu jotenkin täysin erilaiselta maailmalta.

Itse lähtisin siitä ajatuksesta, että menisit vain pitämään hauskaa, ilman paineita. Nauttisit olostasi, se nostaa pintaan myös positiiviset fibat ja luo sen mystisen itsevarmuuden auran, jonka naiset jostain syystä selkeästi aistivat - ja sitten vain annat naisten tulla tykösi.

Minusta huonoin taktiikka on juurikin lähteä iskemään naista. Siinä helposti homma menee yliyrittämiseksi, keskittyy liikaa tuohon ja jää se aito tilanteesta nauttiminen väliin.

Jos nautit itse tilanteesta ja pidät itsestäsi, niin naiset tulevat olemaan samaa mieltä.

Sinänsähän laiva on erinomaista maastoa vähintäänkin satunnaisille seksikontakteille, sillä se on niin oma eristäytynyt maailmansa kaukana kotoa, että ihmisten on siellä helppo heittäytyä hetken hurmaan.
 

Dynamo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Anna kenkää, jos jää Suomeen. Kunnianhimottomia tyyppejä tuollaiset, jotka vässyköisivät tuolla tavalla.
Tietenkin voi olla niin, että nimimerkki Väsyneet Kädet on parasta AAA-luokkaa, eikä naista voi syyttää kunnianhimon puutteesta, jos hän haluaa miehekseen tällaisen harvinaisuuden. Tietenkin, jos naisen vaihtoehtona olisi joku scholl, sitten naisen kunnianhimon puute saattaisi herättää kummeksuntaa laajemmissakin piireissä. :)
 
Tietenkin voi olla niin, että nimimerkki Väsyneet Kädet on parasta AAA-luokkaa, eikä naista voi syyttää kunnianhimon puutteesta, jos hän haluaa miehekseen tällaisen harvinaisuuden. Tietenkin, jos naisen vaihtoehtona olisi joku scholl, sitten naisen kunnianhimon puute saattaisi herättää kummeksuntaa laajemmissakin piireissä. :)
No sitähän meikä on, kiitos vain!
Tää on tosiaan vähän monimutkainen kuvio, mutta lähipäivinä pitäisi ratkaisua tulla.
Ja ei, tolle tytölle meikä ei monoa anna.
 

scholl

Jäsen
Postauksistasi päätellen et ole ikinä saanut pillua

Itse säälin sinua. Tuollainen perusportsariasenne, että muka jotain saadaan. Kyllähän se tilanne on niin, että pitää olla mahdollisuus antautua seksiin, jos tahtoo, mutta se ei ole missään tapauksessa saamista. Ellei puhuta ihan jostain spesiaalitapauksesta. Yleensä 99% varmuudella naiset eivät ole sellaisia, että niiltä mitään olisi koennut saavansa, vaan kyllä tilanne on se, että se ilo ja kunnia on naisen puolella.

Kerron sitten jos tilanne muuttuu eli jos analyysissa paljastuu, että joku nainen on selkeästi erinomainen kaikenpuolin, mutta niitä on ehkä yksi miljoonassa.
 

pernaveikko

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Crusaders, Lechia
Mitä hyvää siinä sitten on?

Ei välttämättä parempaa, mutta kyllä tietyllä tavalla enemmän. Pitää nyt ainakin haluta uusia kokemuksia, elämyksiä. Rutiininomainen elämä on pirun tylsää ja sitä harrastavat henkilöt näyttävät eläkeläisiltä jo kaksvitosina.

Huomasin, että sait pelikieltoa, mutta kommentoin silti. Minulle esimerkiksi työnteko ei ole millään tavalla tärkeätä, miksi sen pitäisi olla? Elämä on helvetin paljon antoisempaa ja mielenkiintoisempaa, kun ei ole liikaa kunnianhimoa.

Rutiinit ovatkin tylsiä, siksi esimerkiksi matkustan paljon. Jotkut käyvät bisnesneuvotteluissa ulkomailla ja tuntevat itsensä muita paremmiksi kunnianhimoissaan. Toiset näkevät ja kokevat.

Mutta samaa mieltä tuosta, että jos tyttö ei lähde kun voi jonkun äijän takia, niin se on todella naurettavaa. Koskaan ei voi tietää tuleeko enää seuraavaa mahdollisuutta.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Eihän Jatkoajan naisasiaketju saa syvemmälle painua, niin kerrotaan nyt tänne jotakin.

Naisasiani tämän vuorokauden puolella: Eräs exäni soitti (muuan yhdeksän minuutin nainen) ja puhuimme puhelimessa 3 tuntia. Sanoi, että on alkoholisoitumassa (se kyllä yllätti) ja että muuttaisin hänen ja vajaa parivuotiaan poikansa kanssa Helsinkiin, kämppiksenä. Olisi se myös nyt yöllä halunnut nussia kanssani mutta en jaksanut lähteä. Siinä kun juttelimme, niin taustalla minulla pyöri Canalin pornot.

Olisi minulla ollut jonkun lääkärin kanssa ollut ensimmäiset treffitkin (ei siis ammatillisessa mielessä) mutta ei mua huvittanutkaan ja peruin ne ja kun vähän krapulakin silloin vielä painoi.

Tämmöisiä naisasioita.
 

Gunners

Jäsen
Suosikkijoukkue
Arsenal, Washington
Naisasiani tämän vuorokauden puolella: Eräs exäni soitti (muuan yhdeksän minuutin nainen) ja puhuimme puhelimessa 3 tuntia. Sanoi, että on alkoholisoitumassa (se kyllä yllätti) ja että muuttaisin hänen ja vajaa parivuotiaan poikansa kanssa Helsinkiin, kämppiksenä. Olisi se myös nyt yöllä halunnut nussia kanssani mutta en jaksanut lähteä.

Lapsen tulevaisuus vaikuttaa varsin lupaavalta :D
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös