Naisasiat

  • 7 521 449
  • 26 580

Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Kyllä minä ainakin voin sekä omasta puolestani että tuntemieni muiden miespuolisten henkilöiden puolesta sanoa, että Yh:n markkina-arvo on lähtökohtaisesti lapsetonta naista heikompi, jos siis puhutaan ns. vakavasta suhteesta.

Haist huilu. Jos rakastuu/ihastuu ihmiseen niin on aivan sama onko tällä lapsi. Ja on aivan vitun typerää ensinnäkin puhua jostain "markkina-arvosta". Tai oikeastaan...ei sun kannata noilla puheilla ottaa vastuuta lapsista eli kallistu vain sinne ns vakavaan suhteeseen...pöljä.

Sorry mutta tää sai veren kiehahtamaan.
 

julle-jr

Jäsen
Haist huilu. Jos rakastuu/ihastuu ihmiseen niin on aivan sama onko tällä lapsi.
En ole samaa mieltä tästä ja tiedän, että on monia muitakin ihmisiä, jotka eivät ole samaa mieltä. Hyvin monet ihmiset kuitenkin haluavat pitää elämänsä avoimena ja vapaana. Itse kun en tunne mitään tarvetta lisääntymiseen, en myöskään halua kantaa vastuuta muiden lapsista, ne sitoisivat liikaa. En missään tapauksessa sano, että minun katsantokantani olisi jotenkin oikea.

Ja on aivan vitun typerää ensinnäkin puhua jostain "markkina-arvosta".
Minun mielestäni markkina-arvo on ihan hyvä termi. Onhan nimittäin selvää, että jo ihan evolutionäärisistä syistä tietynlaiset yksilöt kiinnostavat parisuhdemarkkinoilla parinvalintamielessä joitain muita yksilöitä enemmän. Tämä lienee tieteellistä faktaa.
Tai oikeastaan...ei sun kannata noilla puheilla ottaa vastuuta lapsista eli kallistu vain sinne ns vakavaan suhteeseen...pöljä.
Tiedostan kyllä, että minun ei kannata ottaa vastuuta lapsista. Lasten kasvattaminen on ehkäpä tärkeintä työtä mitä voi tehdä, joten siihen ei kannata lähteä puolivaloilla. Tästä olemme siis samaa mieltä. Juuri tämä on yksi seikka joka vaikuttaa Yh:n markkina-arvoon, lienee selvää, että lasten kotiin tuleva uusi aikuinen vaikuttaa lasten saamaan malliin aikuisista. Enkä minä oikeastaan halua, ihan lasten parasta ajatellen, antaa kenellekään lapselle omaa malliani :) Sitä en oikein osaa sanoa olenko nyt sitten sen takia pöljä vai en, sinun mielestäsi ilmeisesti olen.
 
Viimeksi muokattu:

scholl

Jäsen
Lähiystäväpiirissäni on tälläkin hetkellä neljä yksihuoltajaa.

ja kehuskelet sillä? Tunnet suhteellisen moraalitonta porukkaa.

Kyllähän se niin on, että naiset tarvitsevat miehiä enemmän kuin miehet naisia. Sen takia ovat niin epätoivoisia ainakin Suomessa. Täällä naiset harvoin saavat tyydytystä siitä, mitä tekevät, vaan se on heille vain työ, josta saa rahaa. Ei intohimo. Eikä heillä useinkaan ole frendejä, joiden kanssa pitää hauskaa, vaan vapaa-aika on pariskuntavässyköintiä. Niinpä on pakko löytää joku. Nehän menee suhteesta toiseen ihan liukuhihnalla. Kuka muuten haluaa sellaisen naisen, josta tietää, että se on seurustellut hetki aiemmin jonkun toisen äijän kanssa. Joku tolkku pitää olla ja valita sellainen nainen, jolle ei kelpaa jokainen ja joka arvostaa itseään niin paljon, että pystyy olemaan myös sinkkuna. Ja yh:t voi syöttää koirille. Perverssejä.
 

scholl

Jäsen
Minun mielestäni markkina-arvo on ihan hyvä termi. Onhan nimittäin selvää, että jo ihan evolutionäärisistä syistä tietynlaiset yksilöt kiinnostavat parisuhdemarkkinoilla parinvalintamielessä joitain muita yksilöitä enemmän.

Jokaisen aivot on ohjelmoitu eri tavoilla. Jokainen on kiinnostunut erilaisista ihmisistä. Niinpä mielestäni markkina-arvo on tietyllä tavalla väärä termi.
Ei siinä ole tavallaan minkäänlaista kilpailua. Joku pitää jostain ja se toinen pitää myös. Silloin on löytynyt henkilöt, jotka ovat ohjelmoitu toisiaan vastaaviksi. Ei siinä kilpailuteta ketään tai määritetä mitään markkina-arvoa.
 

El Lude

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kvanttimobikki kolmessa eri ulottuvuudessa
ja kehuskelet sillä? Tunnet suhteellisen moraalitonta porukkaa.
- clip-
Ja yh:t voi syöttää koirille. Perverssejä.

En toki tiedä, että mistä syystä Alamummon tuttavapiirissä neljä naista on yh:na, mutta onko käynyt mielessä se asia esmes, että puoliso(t) on saattanut kuolla? Moraalitonta porukkaa nuo naiset, kun heidän miehensä menivät kuolemaan. Naisen vika tämäkin asia.
Avioerot on muuten jo pidemmän aikaa sallittu tässä maassa - emme ole katolisia tai muslimeja, jotka jopa saattaisivat syöttääkkin vaimonsa koirille.

Upeeta trollaamista turkkilaiselta. Jatka toki valitsemallasi linjalla. Tumputa vaikka.

Taustalle.
 
Viimeksi muokattu:

julle-jr

Jäsen
Jokaisen aivot on ohjelmoitu eri tavoilla. Jokainen on kiinnostunut erilaisista ihmisistä. Niinpä mielestäni markkina-arvo on tietyllä tavalla väärä termi.
Ei siinä ole tavallaan minkäänlaista kilpailua.
Voin lyödä vetoa, että tietynlaisilla ihmisillä on muita enemmän vetoa parisuhdemarkkinoilla. Tietysti esimerkiksi rikkailla miehillä on enemmän vaimoehdokkaita. Samoin kauniit naiset saavat rumia naisia enemmän huomiota ko. markkinoilla. Oletko muka eri mieltä?
 

scholl

Jäsen
puoliso(t) on saattanut kuolla?

Se on sitten valitettavaa. Silloin elävät leskinä jne.
Aika erikoista tosin, jos yhden henkilön tuttavapiirissä on niin monta kuolemantapausta.

Avioerot on muuten jo pidemmän aikaa sallittu tässä maassa

Laki on eri asia kuin moraali. Jos on mennyt lupaamaan jotain kirkossa niin siitä tulee pitää kiinni. Tottakai pidän siitä kiinni, etten lupauksiaan pettäviä kusettajia arvosta.

Oletko muka eri mieltä?

En. Huomio on kuitenkin eriasia kuin se, että lähtee vakavampaan tutustumiseen. Silloin se tapahtuu sen henkilön kanssa, joka on ohjelmoitu ns. vastakappaleeksi tai jotenkin sillä tavalla, eikä niitä pitäisi olla kellekään kovinkaan montaa. Muutenhan maailmankirjat olisivat aivan sekaisin.
 

julle-jr

Jäsen
En. Huomio on kuitenkin eriasia kuin se, että lähtee vakavampaan tutustumiseen. Silloin se tapahtuu sen henkilön kanssa, joka on ohjelmoitu ns. vastakappaleeksi tai jotenkin sillä tavalla, eikä niitä pitäisi olla kellekään kovinkaan montaa. Muutenhan maailmankirjat olisivat aivan sekaisin.
No enpä tiedä tuollaisista vastakappaleeksi ohjelmoimisista, kukas sen ohjelmoinnin on tehnyt? Maailmankirjat tosiaan ovat sekaisin, ellei sitten ole olemassa jotain jumalaa pitämässä järjestystä yllä. Muutenhan kaikki perustuvat loppujen lopuksi sattumaan ja se johtaa sekaisuuteen. Mutta mutta, miten siis perustelet tuon, että ns. vastakappaleita ei voi olla montaa?

Markkina-arvosta vielä sen verran, että olen sitä mieltä, että esimerkiksi alkoholisti ei ole niin haluttu aviomies kuin ei-alkoholisti. Siis tilanteessa, jossa ominaisuudet ovat muuten samaa tasoa.
 
Viimeksi muokattu:

koo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Huomio on kuitenkin eriasia kuin se, että lähtee vakavampaan tutustumiseen. Silloin se tapahtuu sen henkilön kanssa, joka on ohjelmoitu ns. vastakappaleeksi tai jotenkin sillä tavalla, eikä niitä pitäisi olla kellekään kovinkaan montaa. Muutenhan maailmankirjat olisivat aivan sekaisin.
Mailmankirjathan on sekaisin, ja se johtuu siitä kun vastakappaleet menevät ja lokalisoivat itsensä kesken kaiken. Siksi juuri meillä on yh-äitejä ja "miesrukkia"

Terveisin koo
 

ms.qvist

Jäsen
Suosikkijoukkue
Red Wings, Хокейний Клуб Донбас
Tällä hetkellä en naisasioista tiedä muuta kuin, että ne ovat kaukaista unta. Omalla kohdallani voin kuitenkin sanoa sen, että naisen (jos siis sellainen oikea sattuisi kohdalleni) lapset eivät ole mikään este suhteen perustamiselle jos se nainen tuntuu juuri siltä oikealta ja on tunne, että hänen kanssa haluaa jakaa tulevaisuuden. Lapset ovat tuolloin oma osansa liittoa, heitä voi oppia rakastamaan ja heidät voi hyväksy osaksi perhettä - uskoisin, että tämä vaatii suuressa osassa tällaisia liittoja työtä mutta usein tämä työ palkitsee tekijänsä.

Minusta sellainen ajattelumalli, että yh olisi jollain tapaa huonompi, etenkin moraalisesti, tuntuu todella vanhanaikaiselta ajattelumallilta. Jokaisen yh:n tarina on omanlaisensa enkä voi vaatia, että kukaan eläisi elämänsä liitossa joka on päivästä toiseen tavalla tai toisella ahdistava tai jossa ei tunne olevansa kotonaan. Minusta on järkevämpi erota kuin pitää suhdetta väkisin pystyssä, usein se ero on jopa lastenkin kannalta (olettaen, että sellaisia on) parempi asia kuin olla väkisin suhteessa vain siksi koska niin on oltava - tätä mieltä olen yh-lapsena ja olisin toivonut, että omat vanhempani olisivat eronneet vuosia aiemmin. Olisin säästynyt paljolta. Onneksi emme enää elä yhteiskunnassa jossa suurin osa kansasta katsoo eronneita kieroon.

vlad.
 

Jotva

Jäsen
Eikös nuo yh:t ole laiskan miehen ratkaisu: lapsetkin tehty valmiiksi.

Vakavasti puhuen, sääliksi kävisi seuraajaani, jos tämän kakaralauman paimentajaksi joutuisi eukko mukaan lukien. Pakko kai tässä on uhrautua kaikkien miesten puolesta.
 

Leon

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Stars, Panthers
ja kehuskelet sillä? Tunnet suhteellisen moraalitonta porukkaa.
"Hello kettle, this is scholl. You're black!".

Kumpi on moraalittomampi, eronnut yh vai pelkkiä irtosuhteita (täällä kertomasi mukaan) harrastava scholl? Noh, moraalittomuus on tosiaan suhteellista.
 

Worrell

Jäsen
Suosikkijoukkue
RIP Coyotes 1996-2024
Pakko vähän avautua tännekkin.

Pistää vahvasti vituttamaan tietyllä tavalla käyttäytyvät naiset. Muuan entinen deittini avautui minulle eilen hieman humalassa, että kuinka huonosti hänen (ihmissuhde)asiansa ovat.. Siinä hän sitten kyseli minulta, että olisinko hänet aikoinani tosissani huolinut. Sanoin tietenkin, että mitä ajattelen hänestä ja vaikuttihan tuo ihan iloiselta sen jälkeen. Pientä flirttiäkin heitteli perään sitten. Eihän se tietenkään sitä tosissaan sanonut.. Tai sitten hän ei vaan sitä selvinpäin kehtaa myöntää, että ko. daami on ihastunut itseään muutaman vuoden nuorempaan mieheen.

Kyllähän se sanoi, että se vaan flirttaili vaan, mutta kyllähän se silti pistää ihmetteleen ja ärsyttään ku puhutaan mitä sattuu ja sitten laitetaan kännin syyksi..
 
Viimeksi muokattu:

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Olin itse kauan sellainen, että ei ole mahdollista, että yh:n kanssa ryhtyisin seurustelusuhteeseen. Vaan näinpä sitten viime vuonna kävi, että juuri vuoden täyttäneen lapsen "isänä" olin 3kk. Meinaan vain, että jos nainen tuntuu erityisen hyvältä, niin tokihan se häiritsee, kun jälkikasvua oli mutta niin se vain asiantila muuttui. Kaksivitosen lähes juristin ja helvetin hyvännäköisen yh:n arvo ei laskenut liikaa. Laski se, muttei siis liikaa. Lopulta jopa se lapsi oli plussaa, josta jäi paljon positiivisia muistoja. Jopa ikävä. Ja uskokaa, tämän ei pitänyt olla mahdollista. Olin lähellä schollimaisuutta tässä asiassa.

Ja oli se niin hyvä panemaankin, ettei teillä poijjaat (ja tytöt) liene kellään ole vastaavaa ollut. Kerrankin hirmuisessa kiireessä riisumisesta pukeutumiseen 9 minuuttia ja hän tuli kolmesti niin, että seinänaapuritkin sen varmaankin kuulivat. Ei helvetti kukaan voi niin kiimainen olla.

Eli yhden yh:n otokseni: Fiksuja ja maailman ylivoimaisia ykkösiä panoasioissa!

Ennakkoluulomme ovat siis aivan hanurista. Vapautukaamme!

PS. Vittupäähän se kuitenkin oli.
 
Suosikkijoukkue
Helsingin IFK
Käyttäjänimetön kirjoitti:
Kerrankin hirmuisessa kiireessä riisumisesta pukeutumiseen 9 minuuttia ja hän tuli kolmesti niin, että seinänaapuritkin sen varmaankin kuulivat. Ei helvetti kukaan voi niin kiimainen olla.

Kyllä tuo 9 min kuulostaa kieltämättä aika kovalta pohja-ajalta. Itellä oma ennätys on vastaavassa tilanteessa 13min. Siis naisen kanssa. ;)
 

julle-jr

Jäsen
Kerrankin hirmuisessa kiireessä riisumisesta pukeutumiseen 9 minuuttia ja hän tuli kolmesti niin, että seinänaapuritkin sen varmaankin kuulivat. Ei helvetti kukaan voi niin kiimainen olla.
Kyllä tuo 9 min kuulostaa kieltämättä aika kovalta pohja-ajalta. Itellä oma ennätys on vastaavassa tilanteessa 13min. Siis naisen kanssa. ;)
Miehen kanssako hommat pystyy hoitamaan nopeammin? Voihan se olla, onhan kakkonen tietysti varmaan useassa tapauksessa tiukempikin. Toisaalta kuulostaa kummalliselta, että (miespuolinen) kumppani olisi tullut kolme kertaa, jos olet porannut sitä kakkoseen. Vai tarkoitatko, että naisen kanssa onnistuu nopeammin ja miehen kanssa hitaammin? Tämän uskon kyllä.
 

Koirapoika

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan.
Kyllä tuo 9 min kuulostaa kieltämättä aika kovalta pohja-ajalta. Itellä oma ennätys on vastaavassa tilanteessa 13min. Siis naisen kanssa. ;)

Ette kai te aikoja ota? Kai tuuletetaan villisti suorituksen jälkeen jos on tullut uusi ennätys. Sekkari käyntiin kun vaate alkaa lentämään.

julle-jr:lle Jos Rocket Richard tarkoitti että parempia aikoja on tullut... itsensä kanssa.
 

Palstalegenda

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ukraina, Eveliina Määttänen
Niinkö tylsää oli, että piti ihan kelloa vilkuilla?
Ei kun voimassaollut anoppini oli tulossa vartin päästä tyttärensä luo kylään, josta syystä toimenpiteestä piti suoriutua rivakasti, kun olisihan se ollut epäkorrektia olla tuonlaisessa toiminnassa anopin/äidin läsnäollessa. Katsoin kelloa, että tiesi paljonko oli aikaa ja hommat tehtyäni, että paljonkos sitä aikaa jäi. Jäihän sitä vielä.
 

dimmu

Jäsen
Jjooooo... Jos jotakuta sattuu kiinnostamaan, niin lukekoon kirjoitukseni pari sivua aiemmin.. Kerroin tyttöystäväni tekstailleen jne erään toisen jätkän kanssa. No nyt sitten kuulin lisää tarinoita, jotka valitettavasti osoittautui todeksi. Hiljaseksi vetää. Eiköhän tämä ollut tässä..
 

Chambza

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Flyers
No nyt sitten kuulin lisää tarinoita, jotka valitettavasti osoittautui todeksi. Hiljaseksi vetää. Eiköhän tämä ollut tässä..
Paska homma tuollainen. Mutta näin se vaan menee, kuten täälläkin useampi totesi, jos luottaa ei voi niin parempi laittaa homma poikki. Muistelisin että kerroit naisen valehdelleen sinulle useampaankin otteeseen? Ja tänäisestä viestistäsi päätellen on ilmeisesti ollut edelleen epärehellinen. Epärehellisiä ihmisiä ei pitäisi sietää edes ystävinään, suhteesta puhumattakaan. En siis tämän enempää surkuttele, vaan onnittelen - elämäsi on menossa nyt parempaan suuntaan. Vaikkei siltä ehkä vielä tunnu.
 

dimmu

Jäsen
Paska homma tuollainen. Mutta näin se vaan menee, kuten täälläkin useampi totesi, jos luottaa ei voi niin parempi laittaa homma poikki. Muistelisin että kerroit naisen valehdelleen sinulle useampaankin otteeseen? Ja tänäisestä viestistäsi päätellen on ilmeisesti ollut edelleen epärehellinen. Epärehellisiä ihmisiä ei pitäisi sietää edes ystävinään, suhteesta puhumattakaan. En siis tämän enempää surkuttele, vaan onnittelen - elämäsi on menossa nyt parempaan suuntaan. Vaikkei siltä ehkä vielä tunnu.

No ei ainakaan viälä tunnu. Tai no nyt on oikeastaan helpottunut olo. Yritin luottaa häneen, mutta kuitenkin koko ajan oli pieni pelko päällä.. Nyt ei ainakaan tarvitse pelätä mitään, joten eiköhän tämä tästä aika nopeasti. Onneksi ilmeisesti mitään pettämistä ei ole tapahtunut, tai no mistä sitä tietää, eiköhän se kohta selviä.

Joo valehtelihan hän useasta eri asiasta. Kysyin että miksi valehtelee, hän vastasi " Se tulee luonnostaan." Just.. Mulkku mikä mulkku
 

Bruno

Jäsen
Suosikkijoukkue
Helsingfors IFK, NP#4, Україна
Joo valehtelihan hän useasta eri asiasta. Kysyin että miksi valehtelee, hän vastasi " Se tulee luonnostaan." Just.. Mulkku mikä mulkku

Olipa mahtava vastaus. Lähe menee vielä, kun voit eli-> . Kannattaa hankkiutua ihan itsensä hyvinvoinnin takia eroon tuollaisista, vaikka tulisikin mahdollisuus jatkaa. Itse ainakin ajattelen niin, että luottamuksen mennessä on parisuhde lähestulkoon tuhoon tuomittu.
Eikä kukaan valehtele luonnostaan, ellei nyt sitten satu olemaan täysin patologinen valehtelija. Asioista, kun pystyy aina keskustelemaan ja mieluummin puhutaan asioista niin kuin ne on, eikä ruveta kiertelemään ja muuntelemaan totuutta.
Tsemppiä kuitenkin kovasti, aina ne karikot sattuu ja kovaa.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös